4Sync-gennemgang – Opdateret 2023

4Sync Review

4Synch er en temmelig interessant cloud-lagringstjeneste, der synes hovedsageligt fokuseret på lagring og deling af mediefiler. Det gør et godt stykke arbejde for dette, som vi beskriver i denne 4Sync-gennemgang, men dens manglende fleksibilitet gør det upraktisk for mange brugere.

Cloud Storage Anmeldelser

4Sync er ikke din run-of-the-mill cloud-lagringstjeneste. Det er enklere end de fleste og fokuserer på lagring af mediefiler. Det betyder ikke, at du ikke kan gemme andre typer, men tjenesten har ikke apps, der fungerer med dem. I denne 4Sync-gennemgang vil vi give dig et dybtgående kig på dens funktioner og fortælle dig, hvad der mangler.

Selvom det ikke er en af ​​vores bedste cloud-lagringstjenester, er det muligvis en udfordrer til den bedste cloud-lagerplads til fotos og videolister. 4Sync kan dog ikke matche værdien af ​​pCloud, der dog tager førstepladsen på listen, så læs vores pCloud-anmeldelse, hvis du vil gemme dine fotos og videoer til en lejlighedskøb.

4Sync har hurtige synkroniseringshastigheder og gode synkroniserings- og delingsindstillinger, men har brug for forbedringer i andre kategorier. I resten af ​​denne artikel diskuterer vi funktionerne detaljeret og fortæller dig, hvordan de fungerer.

Alternativer til 4Sync

Styrker & Svagheder

Funktioner

4Sync er designet til at hjælpe dig med at gemme dine vigtige filer i skyen og få adgang til dem overalt, derhjemme eller på farten. Du kan synkronisere mellem web-, desktop-, mobil- og tablet-enheder.

Du kan sikkerhedskopiere din computer i en udstrækning ved at bruge den, men du bør bruge en cloud-backuptjeneste til det. Hvis du vil vide mere om forskellen, skal du læse vores forklaring. Hvis du har brug for at tage backup af din computer, skal du se vores bedste online backup-liste.

4sync-web-image-forhåndsvisning

4Sync fokuserer på medieafspilning og giver dig mulighed for at se dine fotos i miniaturevisning, så du hurtigt kan finde det, du har brug for. Du kan rotere individuelle fotos eller se dem alle i en lysbilledshow. Andre kan knytte kommentarer til dine delte fotos og give deres tanker om bestemte områder af billedet, hvilket er godt til at modtage feedback.

Du kan også indstille tjenesten til at håndtere skærmbilleder, hvilket gør det automatisk at uploade dem fra din computer.

4sync-web-musik-afspiller

En glat musikafspiller dukker op, når du rammer afspilning på dine lydfiler i skyen. Det har de standardfunktioner, du kunne forvente af en musikafspiller, herunder oprette afspilningslister, tilføjelse af sange til kø og blanding. Du kan også dele din spilleliste. Når du sammenklapper vinduet for det, forbliver et mindre over dit arbejdsområde og viser den aktuelle sang.

Hvis du vil vide, hvor meget plads og trafik du har brugt, kan du se statistiksiden på din konto. Det kan vise dit trafikforbrug for den aktuelle eller den foregående måned. Du kan også se dine mest populære filer ved antallet af downloads fra den sidste dag op til de foregående 14 dage.

4Sync-funktionsoversigt

4Sync-logoen.4sync.com

Starter fra $ 825 per måned for 10000 GBAAlle planer

  HiDrive-gennemgang - Opdateret 2023

Synkronisere

Synkroniser mappe

Blokniveau-synkronisering

Selektiv synkronisering

Båndbreddestyring

Synkroniser enhver mappe

Fildeling

File Link Sharing

Link adgangskoder

Datoer for udløb af link

Mappedeling

Mappetilladelser

Link Downloadgrænser

Upload links

Produktivitet

Forhåndsvisninger til fil

Rediger filer

Samarbejde i appen

Kontor online

Google Dokumenter

Noter App

Medieafspilning

Mobile apps

Slet filopbevaring

Versionering

WebDAV

Sikkerhed

At-Rest kryptering

Kryptering i transit

Krypteringsprotokol

Nul viden

To-faktor godkendelse

Serverplacering
Canada

Support

24/7 support

Support til live chat

Telefonstøtte

E-mail support

Brugerforum

Vidensdatabase

Diverse

Gratis plan

Prisfastsættelse

Mange tjenester tilbyder flere planer, du kan vælge imellem, hvilket øger fleksibiliteten og giver dig mulighed for at få en, der bedst matcher dine behov. Det er dog ikke tilfældet med 4Sync. Det har kun en plan: Premium.

Det giver 1 TB lagring og 10 TB båndbredde pr. Måned, som du kan tilføje til om nødvendigt. Hvis du vælger at betale pr. Måned, bliver du nødt til at skaffe $ 16.99. Det er $ 203,88 pr. År. Du får 50 procents rabat, hvis du betaler for et år på forhånd, hvilket på $ 99 svarer til $ 8,25 om måneden.

Du kan betale kun 8 dollars om måneden for at få 2 TB med Sync.com. pCloud er tæt på 2TB for $ 9,99 om måneden eller $ 96 om året, og Amazon Drive opkræver $ 60 pr. år for 1TB. Hvis de vækker din interesse, skal du læse vores Sync.com-gennemgang og Amazon Drive-gennemgang, eller læse om alle vores topværdi-valg på vores liste over de bedste tilbud inden for cloud-lagringstjenester.

4Sync tilbyder ikke en gratis plan, men der er en gratis prøveperiode på 60 dage, som er markant længere end hvad andre tjenester tilbyder. Du kan forlænge prøveperioden med en måned for hver ven, du henviser, og de får til gengæld en ekstra måned. Hvis de abonnerer på Premium, får du yderligere to måneder.

Når din prøveperiode er afsluttet, har du 30 dage til at opgradere til Premium, eller din konto vil blive deaktiveret.

Brugererfaring

Der er mange måder at få adgang til filer, der er gemt i 4Sync skyen. Du kan bruge desktop-klienten, webappen eller smartphone-appen.

4sync-desktop-indstillinger

Desktop-appen består af en synkroniseringsmappe og ikon i systembakken. Hvad vi dog gerne ser, er ikoner på filer i synkroniseringsmappen, der viser deres status, men de vises kun, hvis du fjerner en mappe eller fil fra synkroniseringen. Desktopgrænsefladen føles dateret, men det er klart og nemt at navigere.

Der er også et ikon, der åbner webappen i din standardbrowser.

Det er tilgængeligt for Windows og macOS, men ikke Linux. Hvis du har brug for at arbejde på Linux, skal du læse vores bedste cloud-lager til Linux-stykke.

4sync-web-ui

Webappen viser dine filer i miniature- eller listevisninger. Det føles også dateret, men det er behageligt og let at bruge. Knapperne øverst hjælper dig med at udføre fælles handlinger hurtigt, og navigationen til venstre følger den fælles træstruktur, så du ikke bliver forvirret. Du kan skifte til en enkel visning, der skjuler alt andet end de væsentlige funktioner, der også hjælper dig med at fokusere.

4sync-mobil-ui

Du kan bruge de fleste af de samme funktioner på mobilappen. Der er en søgelinje øverst, der lader dig filtrere dine filer og et sæt ikoner til navigation. De lader dig få adgang til dine filer, uploade fra dit kamera, se, hvad der deles med dig, gemme filer til offline arbejde og kontrollere dine feed- og kontoindstillinger. I indstillingerne kan du aktivere automatisk upload til dine fotos.

  SecureSafe-gennemgang - Opdateret 2023

Mobilappen er tilgængelig til Android eller iOS.

Filsynkronisering & Deling

Synkronisering og deling er vigtig for cloud-lagring, fordi de er de primære mekanismer, der giver dig mulighed for at flytte din lagerplads til skyen, få adgang til den fra forskellige enheder og dele den.

4sync-sync-mappe

Desktop-klienten følger den fælles synkroniseringsmodel med sin synkroniseringsmappe og ikon i systembakken. Ikonet giver dig adgang til præferencer og åbner din synkroniseringsmappe uden at gå gennem filhåndteringsappen.

Alt hvad du lægger i din synkroniseringsmappe bliver synkroniseret til skyen, og alt hvad du lægger i skyen vil blive downloadet til synkroniseringsmappen.

Du behøver dog ikke bruge synkroniseringsmappen, da 4Sync giver dig mulighed for at synkronisere enhver mappe. Hvis du ikke ønsker at gøre det, kan du højreklikke på en mappe eller fil og vælge at kopiere den til synkroniseringsmappen. Du kan kun synkronisere valgte mapper, men hvis du synkroniserer dem slettes ikke dem. Det adskiller bare forbindelsen fremad. For at ekskludere individuelle filer kan du føje dem til en ignoreringsliste.

Du kan også finjustere synkronisering, når du sletter filer. Når en fil slettes på nettet, kan du slette den automatisk på dit skrivebord, indstille den til at spørge, om den skal gøre det eller gendanne filen på serveren fra din lokale maskine.

Udover synkronisering giver desktop-appen dig mulighed for at dele dine filer til Facebook eller Twitter eller generere et link, som du kan kopiere og indsætte. Du kan dele et link, der downloader filen eller et, der åbner din del i 4Sync’s webgrænseflade. Derudover kan du få en HTML- eller forumkode, hvis du vil integrere delingen. Der er dog ingen mulighed for at indstille et linkadgangskode eller udløbsdato.

Du kan indstille din mappe til privat, hvis du ikke vil dele den eller gøre den offentlig for at lade alle, der er inviteret, få adgang til den. Derudover kan du indstille tilladelser for personer, du inviterer til “kun at se” eller “uploade og redigere.” Du kan beskytte din mappedeling ved at indstille en adgangskode og gøre den til en del af et underdomæne. Iframe-HTML-mærket er også tilgængeligt for at integrere det som en widget.

4sync-web-aktie

Webappen giver dig mulighed for at gøre det samme, men giver dig også muligheden for at forkorte dit delingslink og sende det via e-mail. Du kan dele mapper til Facebook, men du bliver nødt til at oprette forbindelse til Twitter fra indstillingsmenuen for at dele dem.

Du kan bruge mobilappen til at dele filer og mapper med installerede apps, såsom WhatsApp, Slack og Skype, også. Alternativt kan du sende et link.

Selvom 4Sync har gode delingsfunktioner, kommer den ikke tæt på udbydere på vores bedste cloud-lagringstjenester til delingsliste.

Hastighed

Det tog gennemsnitligt ca. 23 minutter at uploade en 1 GB-testmappe med lynlås. Vores forbindelse blev udført via WiFi fra Beograd, Serbien med en uploadhastighed på 6 megabits per sekund og en downloadhastighed på 102 Mbps.

Uploadtiden er lig med den teoretiske tid det tager at overføre en 1 GB-mappe, så vi kan konkludere, at du oplever hurtigere hastigheder, jo tættere du er på 4Sync’s servere. Vi antager, at de er i USA, fordi virksomheden er baseret i Californien, men en af ​​dens politikker forhindrede supportteamet i at afsløre disse oplysninger.

  Forlagsanmeldelse - En ny slags service - Opdateret 2023

Hastighed er en større faktor, når du samarbejder om filer, der allerede er uploadet. I stedet for at uploade hele filen, efter at du har ændret den, kan en synkroniseringsalgoritme på blokniveau overføre bare den del, der har ændret sig, hvilket reducerer uploadtiden betydeligt. Desværre fandt vi, at 4Sync ikke bruger det, da vores testfiler ikke uploadede hurtigere, efter at vi ændrede dem.

Sikkerhed & Privatliv

Hvis du gemmer dine filer online uden at have tilstrækkelig sikkerhed, tager du mildt sagt en gamble. Hackere kan ramme dig med ransomware, opsnappe dine filer under overførsel med man-in-the-middle-angreb eller stjæle din adgangskode.

For at forhindre, at cloud-lagringstjenester skal anvende krypteringer i hvile og i transit, TLS-protokollen for at beskytte dine data under transit og tofaktorautentisering for at forhindre uautoriseret adgang til din konto. Den bedste beskyttelse af dit privatliv er privat, ende-til-ende-kryptering, der forhindrer alle andre end dig i at læse dine filer.

Desværre venter 4Sync ikke om dens sikkerhed. Vi ved, at du kan bruge SSL til at beskytte filer under overførsel fra din computer til en server og aktivere HTTPS for at sikre din forbindelse hvor det er relevant.

Tjenesten bruger ikke tofaktorautentisering, så sørg for at oprette en stærk adgangskode.

I sin privatlivspolitik anfører 4Sync, at den kun indsamler metadata og anden information relateret til statistik, medmindre du tilmelder dig den via Google, Facebook eller Twitter. I dette tilfælde indsamler det dine personlige data. Stadig, er dine filers privatliv ikke garanteret, som det er med Tresorit, en af ​​de bedste nul-videnstjenester.

Support

4Sync’s support består af en FAQ og en formular, der giver dig mulighed for at sende en besked til det tekniske supportteam. Der er ingen telefon- eller chat support. Ofte stillede spørgsmål er nemme at bruge, da det er opdelt i sektioner: “generelt”, “Windows”, “Mac”, “Android” og “iPhone.”

Vi har sendt en besked med et par spørgsmål til supportteamet, og de svarede et par dage senere. Vi har ikke modtaget en bekræftelses-e-mail, der siger, at de modtog vores besked, hvilket ville have gjort ventetiden lettere.

Dommen

4Sync er en anstændig service, der giver en nem måde at gemme og forhåndsvise dine musik-, video- og billedfiler. Du kan få feedback fra andre på dine billeder med kommentarstifter. Videoafspilleren afspiller dine film uden problemer, mens musikafspilleren lader dig nyde din musiksamling fra skyen.

Brugeroplevelsen er anstændig, men føles dateret sammenlignet med f.eks. Dropbox. Deling er i stand, men mangler indholdskontrolindstillinger. Synkroniseringshastigheder kan sammenlignes med nogle af de hurtigere tjenester derude, men det samme kan ikke siges for sikkerhed, fordi 4Sync mangler mange muligheder fra andre udbydere, som vi tager for givet.

Tjenesten skal også forbedre dens værdi, enten ved at sænke sin pris eller øge lagerpladsen. Stadig, hvis du ikke har noget imod at betale for et år, er det et godt sted at gemme dine mediefiler. Ellers kan du tjekke vores cloud storage-anmeldelser for andre tjenester.

Hvad synes du om 4Sync? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me