G-Technology G-Drive Mobile SSD Review – Opdateret 2023

G-Technology G-Drive Mobile SSD Review

G-Technology G-Drive Mobile SSD er en meget kraftig, avanceret enhed, der får arbejdet hurtigt. Det er måske for dyrt for de fleste tegnebøger, da du kan genindvinde i vores fulde G-Technology G-Drive Mobile SSD-gennemgang.

g-drive-mobil-featuredg-drive-mobil-1

Tidligere

Næste

G-teknologi G-Drive Mobile SSD
Editor Rating: 500GB89,99 dollar1TB181,18 $2TB$ 329,95$ 179,95 $ 89.99Spar 89,96 $ (50%) Vis anmeldelserKøb på Amazon$ 149,99(73 anmeldelser) Køb på Best Buy$ 181,18Vis anmeldelserKøb på Amazon$ 189,95(1 anmeldelser) Køb på Walmart$ 299,99(57 anmeldelser) Køb på Best Buy$ 749,95 $ 329,95Spar $ 420,00 (56%) Vis anmeldelserKøb på Amazon$ 649,99(2 anmeldelser) Køb på Best Buy

G-Technology er et af få lagermærker, der ejes af Western Digital. Western Digital kaster et bredt lagringsnet, mens SanDisk, et andet af sine mærker, fokuserer på bærbar flashlagring. G-Technology henvender sig til et andet marked, nemlig skabere. De robuste drev er bygget til hastighed og stivhed, hvilket er ideelt til fotografer, filmskabere og producenter. 

I denne G-Technology G-Drive Mobile SSD-gennemgang vil vi se på et solidt drev, der skal gå uanset hvor du gør. Med en kompromisløs opbygning og ultrahurtig hastighed kan G-Drive Mobile håndtere næsten enhver opgave. Prislappen kan dog være for meget for dig at håndtere. 

Hvis du nogensinde har set på G-Teknologis lineup, skulle det dog komme som en lille overraskelse. Med lagringsløsninger bygget til dumpingoptagelser, der koster flere tusinder af dollars, er dens rækkevidde ikke fokuseret på dem, der leder efter værdi. Hvis du leder efter det bedste af det bedste, er det svært at se forbi G-teknologi, selv sammenlignet med vores bedste eksterne harddiske.

Styrker & Svagheder

Alternativer til G-Technology G-Drive Mobile SSD

Funktioner

G-Drive Mobile leveres i beskeden emballage, men det skippes ikke på det væsentlige. Du får drevet, et USB-C til USB-C-kabel, et USB-C til USB-A-kabel og en række manualer. At inkludere to kabler til forskellige maskiner er stort, fordi nogle drevproducenter glade for at give dig en billig adapter i stedet (læs vores SanDisk Extreme Portable anmeldelse for et eksempel). 

g-drive-mobil-1

Når det er sagt, er kablerne korte. Faktisk er de så korte, at de ikke kunne nå toppen af ​​en stationær pc, når de blev tilsluttet bagsiden. Men de holder på plads, når de bøjes, og da et drev markedsføres på dem, der er på farten, er et kort kabel ikke nødvendigvis en dårlig ting. 

  Seagate Portable Review - Opdateret 2023

G-Drive Mobile Setup

Opsætning af G-Drive Mobile var underligt. Efter at have tilsluttet den over USB-C til en Windows 10-bærbar computer, trak den op med mindre end 4 GB ledig kapacitet. Kort sagt ”G-Utilities” åbnede vi den for at finde flere filer og installatører og en tekstfil med instruktioner. Selvom vi har set det før – læse vores Seagate Portable-anmeldelse til et eksempel – inkluderer G-Technology for meget.

Der er to installatører på drevet, en til formatguiden og en anden til noget kaldet Paragon (mere om det på et minut). Selvom vi kunne finde ud af den, vi havde brug for, er det ikke tilfældet for alle. Instruktionerne hjælper, men de er lange. At sætte det installationsprogram, du har brug for, på roden af ​​drevet og alt andet i en mappe ville fungere bedre. 

Vi nåede frem til formatguiden i håb om, at den ville give os den 500 GB kapacitet, vi betalte for. Det gjorde det, men det slettede de andre værktøjer i processen. Vi kan sætte pris på at have alt inkluderet på drevet, men et webbaseret opsætning som Seagate Backup Plus Portable eller et alt-i-én-installationsprogram som Western Digital My Book ville være bedre (læs vores Seagate Backup Plus Portable anmeldelse og Western Digital Min boganmeldelse). 

G-Drive mobil holdbarhed

Selvom den ikke er så aggressivt markedsført så robust som ADATA SD600, kan G-Drive Mobile klare en juling. Faktisk kan det sandsynligvis tage mere end et ADATA SD600, som du kan læse i vores ADATA SD600 anmeldelse. G-Drive Mobile giver dig beskyttelsen af ​​LaCie Rugged Mini, mens du har en slank og attraktiv formfaktor (læs vores LaCie Rugged Mini-anmeldelse). 

Den bløde gummikroppe giver en dejlig fornemmelse, men den støttes af et metalindvendigt. Det er definitionen af ​​solid, med en anstændig vægt, at starte. Det er takket være vandtætning, støvbestandighed, dråbebeskyttelse og knusebeskyttelse. 

Det er heller ikke kun et marketingpunkt. Drevet er IP67-klassificeret til vand- og støvbeskyttelse, det kan håndtere et næsten 10 fods fald, og det kan modstå op til 1.000 kg tryk. Med sin imponerende hastighed og opbygning kan G-Drive Mobile håndtere enhver arbejdsbelastning i enhver tilstand.

  Seagate Portable Review - Opdateret 2023

G-Technology G-Drive Mobile SSD Funktioner Oversigt

Start fra $ 8999Alle planer

Funktioner

Kapacitet
500 GB, 1 TB, 2 TB

Sikkerhedskopieringsværktøj

grænseflade
USB 3.0

Platform

vinduer

MacOS

Android

Ydeevne

Kør hastighed
N / A

Harddisk type
SSD

Support

Garantiperiode
60 måneder

Genopretningstjenester

Hastighedstabel

Pris

Indtil videre er G-Drive Mobile den dyreste bærbare disk, vi har gennemgået. Prisen pr. Gigabyte på 2TB er næsten lige så meget som nogle førende 1 TB bærbare SSD’er (læs vores Samsung T5-gennemgang for mere om det). 

G-teknologi G-Drive Mobile SSD
Editor Rating: 500GB89,99 dollar1TB181,18 $2TB$ 329,95$ 179,95 $ 89.99Spar 89,96 $ (50%) Vis anmeldelserKøb på Amazon$ 149,99(73 anmeldelser) Køb på Best Buy$ 181,18Vis anmeldelserKøb på Amazon$ 189,95(1 anmeldelser) Køb på Walmart$ 299,99(57 anmeldelser) Køb på Best Buy$ 749,95 $ 329,95Spar $ 420,00 (56%) Vis anmeldelserKøb på Amazon$ 649,99(2 anmeldelser) Køb på Best Buy

Uden tvivl er dette punktet med at mindske afkastet for eksterne SSD’er. G-Drive-mobiler er hurtigere end andre SSD’er og har en enestående formfaktor, men marginalerne mellem det og diske fra SanDisk og Samsung er slanke. Derudover mangler det funktioner, som du får med Samsung T5, såsom adgangskodebeskyttelse. 

Hvis værdi er det, du er interesseret i, er en G-Drive Mobile ikke stedet at se på (læs vores Toshiba Canvio Basics-gennemgang for at lære om en mere værdifokuseret disk). Når det er sagt, hvis kompromisløs hastighed og byggekvalitet er dine primære bekymringer, er G-Technology en af ​​de få producenter, der sømmer begge.

Fart & Ydeevne

Vi tester hastighed og fejl for at måle den samlede ydelse på et drev. Selvom der altid er fremstillingsfaktorer, der kan ændre, hvor godt et drev fungerer, forsøger de fire test, vi bruger, at få et så præcist billede som muligt, så vi kan sammenligne drevet med resten af ​​markedet. 

Seq ReadSeq WritRandom ReadRandom Writ2.3 GB Overførsel
G-teknologi G-Drive Mobile SSD
562,8 MB / s 515,6 MB / s 177,9 MB / s 170,5 MB / s 16,54 sek.

Hastighed starter med CrystalDiskMark. Vi kørte vores 500 GB G-Drive Mobile gennem benchmarket ved hjælp af en 4 GB testfil og fem passeringer. Som annonceret nåede sekventielle læsninger over 560 megabyte per sekund. Plus, de tilfældige læse- og skrivehastigheder var de hurtigste, vi har set fra en bærbar SSD. 

g-drive-mobil-CrystalDiskMark

Dernæst kopierede vi en mappe på 2,3 GB fyldt med film, musik og dokumenter til drevet. Det tog 16,54 sekunder at overføre, hvilket er den næsthurtigste tid, vi har set, kun slået af Samsung T5. Det svævede på konstant 144 MBps under hele testen, hvilket betyder, at det er hurtigt. 

Vi overvågede også drevet for fejl med CrystalDiskInfo. Der var ingen, men som du kan se på skærmbilledet nedenfor, så vi noget interessant. Det registreres som en SanDisk X600 M.2 SSD. Det er muligt, hvis ikke sandsynligt, at G-Drive Mobile kun er en M.2 X600 i et robust chassis. G-Technology og SanDisk ejes trods alt af Western Digital.

g-drive-mobil-CrystalDiskInfo

Garanti & Support

Uden for den fremragende ydelse og bygning er en af ​​grundene til, at du køber en G-Drive Mobile, garantien. Du får fem år med en G-Drive-mobil, som er den længste, vi har set fra nogen ekstern harddisk. Det er stadig en begrænset garanti – det er der ingen måde at gøre – men G-Technology er ikke så streng som andre producenter. 

Grundlæggende, hvis du ødelægger eller beskadiger drevet, er G-Technology ikke ansvarlig. Uafbrudt drift eller tab af data er heller ikke dækket. Hvis drevet er beskadiget som følge af en fremstillingsfejl, erstattes det dog gratis. Som med alle garantier, skal du gennemgå en godkendelsesproces for returvarer. 

Du kan dog gøre en masse fejlfinding på egen hånd. I modsætning til de fleste drevproducenter giver G-Technology en ordentlig videnbase til sine produkter. Der finder du vejledninger til at komme i gang, en ofte stillede spørgsmål, downloads, specifikationer og diskussioner i samfundet. Selvom andre producenter leverer disse ressourcer, leverer de sjældent dem på ét sted. 

g-drive-mobil-vidensbase

Hvis du leder efter mere specifikke svar, kan du klikke på knappen “still et spørgsmål” øverst i vidensbasen. Der er en lang kontaktform, som desværre er den eneste måde at tale med en supportrepræsentant på. Når det er sagt, skulle de mange selvhjælpsressourcer løse de fleste problemer.

Dommen

G-Technology er dyrere end konkurrencen og beskæftiger sig ikke med at skære hjørner for at appellere til værdifokuserede kunder. I stedet betaler du mere og får mere. Ydeevnen er i nærheden af ​​andre førende SSD’er, men byggekvaliteten og den generøse garanti er noget, vi ikke har set. 

Når det er sagt, er prisen høj. For dem, der ønsker, hvad G-Technology leverer, er der få passende erstatninger. Dem, der er på udkig efter en mere værdifokuseret mulighed, er det bedre med at læse vores andre eksterne harddiskanmeldelser. 

Hvad synes du om G-Drive Mobile? Er de ekstra omkostninger værd at hastigheden? Fortæl os dine tanker i kommentarerne herunder, og som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me