Millor allotjament web per a petites empreses

Una de les millors maneres de fer créixer la vostra petita empresa és amb un lloc web. És un mal necessari, que malauradament sovint va acompanyat de confusió. Vostè necessitarà un proveïdor d’allotjament web per obtenir el vostre lloc en línia i, certament, no hi ha escassetat de proveïdors dirigits a petites empreses.

L’allotjament web és el procés que fa que el vostre lloc sigui viu a Internet. Els servidors, ordinadors construïts per a emmagatzematge en xarxa, fan un gran suport, recopilant totes les dades del vostre lloc web i lliurant-lo a qui intenti accedir-hi.  

Aquí a Cloudwards.net, vam provar els millors proveïdors d’allotjament web per veure quin era el millor per a les petites empreses. Tot i així, abans de poder determinar quins proveïdors van fer el tall, vam haver d’establir uns criteris.

Allò que fa que l’allotjament web sigui millor per a les petites empreses?

Els plans d’allotjament per a petites empreses tenen molt en comú amb altres formes d’allotjament. Pel que fa al servei real, una connexió ràpida i fiable es guanya gairebé qualsevol altra cosa. Tot i això, hi ha algunes coses que fan que els plans siguin perfectes per a les petites empreses.

El cost és, per descomptat, la primera preocupació. Si bé el vostre negoci està baixant del terreny, l’últim que necessiteu és una factura d’allotjament web elevada. Els plans barats aniran la major part de la distància al món d’allotjament web, amb disminució dels rendiments de configuracions de gamma alta. Tots els proveïdors que hem vist tenen opcions més cares, però tots també ofereixen plans de pressupost (si la gestió dels diners és una prioritat per a vosaltres, assegureu-vos de llegir el nostre article sobre el millor programari de comptabilitat).

A continuació, examinem els extres que venen amb el vostre pla. Inclou qualsevol cosa, des d’un certificat SSL a un nom de domini. Tot i que és important que us familiaritzeu amb què es tracta, anar a diversos llocs diferents per adquirir cadascun és massa temps perdut. DreamHost, per exemple, proporciona migració gratuïta, un certificat SSL i un domini amb cada registre.

D’acord amb aquest pensament, també vam mirar el suport. Es plantejaran preguntes, sobretot si es tracta del vostre primer lloc web, per la qual cosa és important tenir un personal assistent informat i fàcil de contactar. Per exemple, SiteGround té un dels millors equips que hem vist, cada membre del personal ràpidament per respondre i amb ganes d’ajudar.

Finalment, hem tingut en compte com heu de tenir en compte la pàgina web. Normalment, hi ha un pressupost limitat i no té experiència en disseny de llocs web, de manera que és important una forma senzilla de crear un lloc bonic. BlueHost atén aquest mercat, amb un creador de llocs web fàcil d’utilitzar i un instal·lador de WordPress d’un clic.

Combinar-ho tot és el que fa que l’allotjament web faci marques per a les petites empreses. Alguns host gaudiran de mala intenció els plans o la sobrecàrrega de serveis, dirigits específicament a les empreses petites que poc coneixeran el món de l’allotjament web. Tot i això, després d’haver tocat aquests criteris, no hi ha pocs arguments que aquests amfitrions siguin els millors.

HostGator

HostGator és, en general, un dels millors amfitrions que hem trobat. Té una llista massiva de plans, que acull gairebé qualsevol client, no menys important que sigui de petites empreses. Hi ha uns quants plans econòmics, cada un dels components amb funcions, però hem trobat que el hosting de núvols és el millor per a les petites empreses.

Aquesta forma d’allotjament difon el vostre lloc a través d’una xarxa de servidors, millorant la seguretat i la fiabilitat. HostGator té les tarifes més barates per aquests plans, un combinat ideal de cost i rendiment per a petites empreses.

També és molt fàcil d’utilitzar. HostGator utilitza un cPanel redissenyat com a interfície de backend, basant-se en el disseny ja senzill. Teniu tot el poder que podríeu desitjar, però tot està connectat en categories de fàcil navegació.

Altres motius ens agraden HostGator

Els plans de la part superior de la línia de HostGator segueixen igual de bé. Sovint, els amfitrions s’inclinaran fortament en una direcció, desequilibrats a qualsevol extrem de l’espectre. No és el cas a HostGator, amb cada pla ajustat just pel preu, proporcionant una àmplia gamma de funcions.

També és fàcil actualitzar el vostre pla. El suport a HostGator és de primer nivell i us guiarà a través dels canvis de configuració a mesura que el lloc creixi. Mentre que us traslladareu a diferents formes d’allotjament, HostGator us permet el procés.

És difícil trobar cap raó per no agradar-li HostGator. S’adapta a les necessitats de les petites empreses, una per una, i continua disposant dels mitjans per acollir les grans empreses. Si busqueu una parada única, HostGator és probablement per a vosaltres. Llegiu la revisió d’HostGator per obtenir-ne més informació o proveu-la amb una garantia de devolució de 45 dies.  

SiteGround

SiteGround és un dels millors amfitrions web per a petites empreses simplement perquè és excel·lent per a WordPress. De fet, va ser la nostra primera opció per al millor allotjament web per a WordPress. Amb un model de preus senzill i barat i moltes funcions, SiteGround també és excel·lent per a petites empreses.

WordPress i els plans compartits barats són el protagonista de l’espectacle aquí. SiteGround ofereix un model d’escala que ens enamorava absolutament. Proporciona un clar camí de creixement, afegint més recursos a mesura que el vostre lloc (i negocis) s’adapti als visitants. 

Per construir realment el vostre lloc, podeu triar que SiteGround instal·li WordPress per a vosaltres, o bé utilitzeu el creador de llocs web per arrossegar i deixar anar. Tot i que no és tan bo com DreamHost (a la qual arribarem més endavant), no deixa de ser una eina de disseny de llocs web competent que permet combinar ràpidament una cosa que sembla excel·lent..

SiteGround és el nostre amfitrió favorit de WordPress i, tot i que les SMB poden aprofitar el creador de llocs web, WordPress ofereix més flexibilitat. Assegureu-vos de llegir les nostres guies sobre l’ús del CMS per obtenir més informació. 

  • Guia per a principiants sobre l’ús de WordPress
  • Guia intermèdia per utilitzar WordPress
  • Guia avançada d’ús de WordPress

Altres motius ens agraden a SiteGround

Hi ha moltes altres raons per estimar SiteGround fora del preu de baix cost. L’assistència, per exemple, és el millor que hem vist des d’un amfitrió web. SiteGround us mostra un perfil de qui parleu, que s’adapta a les valoracions i informació de fons sobre el membre de l’equip.

Una mica innecessari, sí, però és una bona manera de mostrar com de dedicat és donar suport. Cadascuna de les tres formes de contacte funciona excel·lentment, amb temps de resposta ràpids i personal útil. Fins i tot després de provar els tres, mai no ens podríem plantejar amb quina era la millor.

Malgrat això, SiteGround és el més adequat per a operacions més petites. Tot i que hi ha un camí de creixement, els plans més cars no ofereixen cap avantatge, sobretot en comparació amb el bon que són els barats. Llegiu la nostra ressenya de SiteGround per obtenir més informació o registreu-vos amb una garantia de devolució de 30 dies.

BlueHost

BlueHost segueix la mateixa línia que HostGator i SiteGround, però amb menys potència a l’extrem superior. És un programa per a empreses petites i blocs personals, amb plans equilibrats i assequibles i integració de WordPress (per això també la trobareu a la nostra llista de millors solucions d’allotjament web econòmiques).

El principal sorteig de petites empreses és el preu. BlueHost és extremadament barat, amb plans compartits a partir d’uns quants dòlars al mes. Encara que haureu de comprar un any o més per endavant, el cost encara és baix i permet que les empreses puguin mantenir el seu lloc en línia sense preocupar-se de pagar cada mes..

L’aspecte de disseny del vostre lloc també està cobert. BlueHost inclou un instal·lador de WordPress d’un clic i un creador de llocs web d’arrossegar i deixar anar amb cada pla. Si teniu uns quants diners més, BlueHost us dissenyarà el lloc per a vosaltres, a més de proporcionar-vos SEO i consultes de màrqueting de mes a mes.

Aquest servei addicional és enorme per a les petites empreses. Tot i que és molt més costós que l’allotjament real, la quantitat de valor és enorme, el que permet concentrar-se en servir als seus clients mentre que BlueHost es centra en adquirir-los.

Altres motius ens agraden BlueHost

Malgrat la quantitat de BlueHost que sobresurt en altres àrees, la nostra part preferida és la fàcil d’utilitzar. Un cPanel actualitzat fa que la gestió del vostre lloc sigui senzilla. BlueHost anomena a això un cPanel “millorat” i, tot i que sona com una tonteria de màrqueting, en realitat és cert.

BlueHost ofereix aquesta facilitat com a suport. En lloc de separar diverses seccions de suport, us pregunta i, després, us orientarà cap al que pensi que és el millor. Això pot provenir de la base de coneixements, una llista de tutorials o simplement a través del personal directament, cadascun dels quals són formes completament realitzades de suport.

Si bé no té opcions en comparació amb HostGator, BlueHost segueix els seus fruits. Menys plans, però més funcions fan que cada servei sigui més arrodonit, i serveis com el disseny de llocs web brillen realment. Llegiu la nostra ressenya de BlueHost per obtenir més informació o proveu-la amb una garantia de devolució de 30 dies.

iPage

Si el pressupost és la vostra principal preocupació, no podreu sortir molt més barat que iPage. Amb només un parell de dòlars al mes, els seus serveis són difícils de combinar amb un munt de crèdits publicitaris, un domini gratuït i un creador de llocs web decent..

És sorprenent la quantitat d’Ipage que inclou un cost tan baix. Els crèdits publicitaris de 200 dòlars us permetran aconseguir la comercialització del vostre negoci i les eines de seguretat de SiteLock us permetran protegir el vostre lloc web de qualsevol programari maliciós.

Si bé s’inclou un instal·lador de WordPress d’un clic, podeu utilitzar el creador de llocs web per elaborar el vostre propi aspecte. iPage admet fins a sis pàgines de forma gratuïta, amb un lleuger cost addicional en cas de passar. Com en els altres constructors d’aquesta llista, podeu començar amb una plantilla i ajustar-la al vostre gust.

Si la vostra empresa pretén vendre en línia, iPage també ho ha cobert. Admet la majoria d’interfícies de pagament importants, incloses Zen Cart, PrestaShop i AgoraCart. Si cap d’ells s’adapta al vostre luxe, la caixa de pagament PayPal s’incorpora a cada lloc.

Altres motius ens agrada iPage

iPage s’adreça directament al mercat de petites empreses directament, no oferint res més fora dels plans d’allotjament compartits. Tot i això, podeu afegir funcions per personalitzar més el vostre lloc.

La seguretat del lloc web mitjançant SiteLock, les còpies de seguretat automatitzades i l’optimització de WordPress només són uns quants dòlars addicionals al mes. És una mica decebedor pagar els extres, sí, però és fàcil obviar-ho quan el pla base d’Ipage és tan barat.

Una característica particular que ens va cridar l’atenció, però, era la de G Suite. Hem escollit la suite de Google com a millor selecció per al millor allotjament de correu electrònic, i dirigir-la a un pla iPage és una coincidència feta al cel. Obteniu una varietat d’eines de negoci, que us permeten compartir documents amb el vostre equip, configurar conferències en línia i utilitzar la interfície de Gmail, tot amb emmagatzematge de la unitat ilimitada..

Hi ha pocs llocs per anar després d’un pla d’iPage, però això és el que fa que sigui tan bo. Fa una cosa molt bé, amb alguns extres per adaptar-se a una base de clients creixent. Podeu llegir la nostra revisió d’iPage per obtenir més informació o provar-la durant un mes amb una garantia de devolució de 30 dies.

DreamHost

DreamHost es troba darrere de les opcions anteriors d’aquesta llista només perquè és més car que la majoria. Tanmateix, si us podeu permetre la moneda addicional, accedireu a velocitats més elevades, un gran suport i una dedicació a la privadesa.

Tot i que cadascuna d’elles són avantatges, cap d’elles encaixa en els nostres criteris. Tot i això, el que fa de creador de llocs web és DreamHost. El creador Remixer és un dels millors que hem vist, oferint tones de flexibilitat en el disseny sense ser massa tècnic.

En lloc de començar amb una pàgina en blanc, DreamHost us ofereix una llista de temes per triar entre els quals podeu personalitzar més mitjançant la interfície arrossegar i deixar anar. Les petites empreses podran dissenyar ràpidament un gran lloc web d’aspecte fantàstic i fer modificacions fàcils segons les necessitats. Aquesta flexibilitat és el que fa que Remixer brilli.

Altres motius ens agraden DreamHost

El cost addicional de DreamHost és per a les funcions que no pertanyen directament a les petites empreses, però, tot i així, se’n beneficien. Té un gran ull per a la privacitat i seguretat, oferint una sèrie de funcions addicionals per mantenir la vostra informació i lloc segurs.

Cada pla inclou un certificat SSL xifrat gratuïtament. Aquest kit proporciona un túnel per a que tota la informació recorri el vostre lloc web. Si recopileu informació personal, un certificat SSL garantirà que es xifri abans de ser enviat al servidor.

Per a la vostra informació personal, DreamHost inclou la privadesa del domini amb cada pla. Cap altre host que hem trobat no proporciona aquest servei de forma gratuïta, i el fet que DreamHost ho fa és enorme. Bàsicament, quan registreu un nom de domini, la vostra informació personal està vinculada a ell. La privadesa del domini retorna la informació de DreamHost en lloc de la pròpia si algú la consulta a la base de dades WHOIS.

Si bé els costos són elevats, la seguretat i la privacitat addicionals val la pena. Combina amb un excel·lent creador de llocs web i servidors ràpids i DreamHost és una elecció fantàstica. Podeu llegir la nostra revisió DreamHost per obtenir més informació o provar-la amb una garantia de devolució de 30 dies.

Conclusió

Aquests són els nostres comentaris per al millor host web per a una petita empresa. És un camp difícil de navegar, ja que tants amfitrions diferents s’adrecen directament al mercat de les petites empreses, però aquests cinc ajuden realment en lloc de només portar el moniker de “petites empreses”..

Amb quin amfitrió aneu? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.