FileCloud-gennemgang – Opdateret 2023

FileCloud-gennemgang

FileCloud er en interessant EFSS på nogle måder, ligesom dens fremragende brugeradministration, men kommer til kort i nogle andre, som synkroniseringsfunktioner. Læs alt om denne blandede taske i vores fulde FileCloud-gennemgang.

Bedste EFSS

Det er vigtigt at vælge den rigtige cloud-lagringstjeneste til din virksomheds behov. Der er mange tjenester derude, og vi har adskilt hveden fra agnet i vores bedste EFSS-roundup. FileCloud fremstiller muligvis denne liste, men er flere trin bag de bedste tjenester på den i nogle af kategorierne. Vi vil tale om det detaljeret i denne FileCloud-gennemgang.

Når det er sagt, kan FileCloud konkurrere med de bedste i flere kategorier. Dens brugeradministration er kraftfuld og specifik nok, så du ikke behøver at bekymre dig om at håndtere brugere. Det inkluderer at styre, hvem der kan dele hvad, og når det kommer til deling, er FileCloud en af ​​de bedste. Det gælder også for sikkerhedsfunktioner.

Vi kan dog ikke sige det samme om dets dårlige værdi. Listen over dens ulemper inkluderer manglen på et dedikeret appbibliotek, manglen på telefonisk og chat teknisk support, dets problematiske synkronisering og en brugergrænseflade, der skal opdateres. Hvis dette ikke mindsker din interesse, skal du holde os med os, når vi gennemgår kategorierne i detaljer nedenfor.

Styrker & Svagheder

Alternativer til FileCloud

Prisfastsættelse

FileCloud har to udgaver: “server” og “online.” De giver dig begge mulighed for at gemme dine filer i skyen, men forskellen er, at “server” giver dig mulighed for at være vært for dine filer lokalt, mens “online” lader dig bruge FileCloud’s servere.

FileCloud’s “server” -udgave er en fantastisk mulighed, fordi når du er vært for filer på dine servere, kan du sikre dig, at alt er konfigureret, som du finder det passende. De største fordele ved det er en praktisk tilgang til serversikkerhed og hurtigere overførselshastigheder. 

FileCloud “serverstandard” -planen er kun $ 4,20 pr. Måned pr. Bruger, men den lave pris forventes, når du bruger dine egne servere. Det er rettet mod små organisationer og inkluderer NTFS, deling, synkronisering og sikkerhed samt administrator- og samarbejdsfunktioner. Planen indeholder også et ubegrænset antal gratis eksterne konti.

Planen “servervirksomhed” har alt, hvad “serverstandard” -planen gør, og tilføjer premium support og overholdelse af politikker, såsom HIPAA og FINRA. Plus, det giver adgang til ServerSync, en funktion, der giver dig mulighed for at uploade filer og tilladelser, der er gemt på dine lokale Windows-filservere til skyen. Det giver dig mulighed for at nyde fordelene ved hybrid sky. 

FileCloud ServerSync

ServerSync fungerer også i den modsatte retning, hvilket betyder, at du kan gemme filer i skyen og på dine lokale servere. Planen for “servervirksomhed” kræver dog mindst 50 brugere, så det er et godt valg for mellemstore til store organisationer. Du skal dog kontakte FileCloud for at få et prisoverslag.

Begge disse planer understøtter ubegrænset lagerplads, fordi du bestemmer, hvor meget lagerplads du har på stedet. Det er måske den største ulempe for de fleste, da en af ​​de største fordele ved cloud-lagring er, at du ikke behøver at styre serverne selv. Udover at være besværet, er det dyrt at vedligeholde dine egne servere.

Heldigvis, hvis du ikke ønsker at have servere i lokalet, kan du abonnere på FileCloud “online.” Ligesom “server” -udgaven har “online” -udgaven “standard” og “virksomheds” -planer, og de kræver begge mindst fem brugere.

Planen “online standard” er $ 120 pr. År pr. Bruger, og den giver dig 1 TB lagerplads til de første fem brugere og tilføjer derefter 100 GB for hver ekstra bruger. Det er fantastisk for virksomheder, der ikke behøver at være vært for en masse data og ikke har brug for server- eller tilpasningsfunktioner. Når det er sagt, indeholder planen alle funktionerne til synkronisering, deling, sikkerhed og samarbejde.

FileCloud vs OneDrive-prissætning

Det er dog ikke den bedste værdi, når du sammenligner det med konkurrenter. Det største problem er den lille lagerplads. For halvdelen af ​​prisen kan du få 1 TB pr. Bruger med OneDrive for Business. Til samme pris pr. Bruger får OneDrive for Business dig ubegrænset lagerplads plus ingen minimumsgrænse for brugere. Læs vores OneDrive for Business-anmeldelse for mere information.

Den sidste plan er FileCloud “online-virksomhed.” Det er $ 15 pr. Måned pr. Bruger, og det giver også 1 TB for de første fem brugere, men giver dig en enorm 200GB for hver ekstra bruger. Forøgelsen af ​​$ 5 er næppe berettiget af det, og potentielle brugere bliver nødt til at få deres penge værd fra planens yderligere funktioner i forhold til “online standard” -planen.

Disse funktioner inkluderer ServerSync, muligheden for at indstille et tilpasset forretningsdomæne, Microsofts Active Directory og SAML single sign-on (SSO). Med SSO i spil kan du logge på separate forretningssystemer ved hjælp af de samme legitimationsoplysninger og på samme tid. 

Plus, at “online-virksomhedsplanen” inkluderer serverfunktioner, som f.eks. Replikering af websteder og Amazon Web Services (AWS) GovCloud. Du skal dog købe disse funktioner mod et ekstra gebyr.

Funktionslisten er omfattende, så vi kan ikke gå nærmere ind på alle muligheder her, men du kan lære, hvilke andre funktioner der er tilgængelige for hver plan fra FileCloud’s prisside.

FileCloud Oversigt

FileCloud-logowww.getfilecloud.com

Start fra $ 417 per måned Alle planer

Samarbejde

Enhedssynkronisering

Selektiv synkronisering

Blok-niveau synkronisering

Delte mapper

File linking

Filversionering

Maks filstørrelse

Microsoft Office-integration

Google Dokumenter Integration

Tredjeparts-appintegrationsbibliotek

Overvåg brugeraktivitet

Angiv brugerroller

Opret brugergrupper

Sikkerhed

Kryptering i hvile

Kryptering under transit

Ende-til-ende kryptering integration

To-faktor godkendelse

Krav til tilpasset adgangskode

Single-sign on (SSO) integration

Fjern enhed

Support

Live chat

Telefon support

Brugerforum

24/7 support
E-mail

Brugererfaring

Du kan interagere med en FileCloud-server ved hjælp af en desktop-, web- eller mobilklient. Vi bifalder, at desktop-klienten fungerer på Linux, fordi mange EFSS-tjenester ikke understøtter det. FileCloud-downloadprocessen er hurtig og nem.

Når det er sagt, ligner desktopklienten dem for andre tjenester. Det består af et ikon i systembakken og en synkroniseringsmappe. Synkroniseringsmappen ser ud og opfører sig som en almindelig filsystemmappe, men en, der er forbundet til skyen. Vi taler mere om synkroniseringsmappen og de tilhørende funktioner i synkroniseringsafsnittet nedenfor.

Du kan dobbeltklikke på ikonet i systembakken for at åbne synkroniseringsmappen eller højreklikke på det for at vælge en mulighed. Valgmulighederne inkluderer adgang til indstillingerne, gennemsøgning af filer, søgning i skyen, manuelt start af synkronisering og åbning af webklienten.

filecloud-desktop-indstillinger

Standardfanen for indstillingsvinduerne er “hjemme”. Det viser status for dine aktive synkroniser, nyere aktivitet, fejl og sprungne filer samt størrelsen og mængden af ​​dine synkroniserede og sikkerhedskopierede data. 

Vi kan godt lide de oplysninger, som fanen “Hjem” leverer, men vi ønsker, at de var på en mindre tekstmæssig måde. På denne måde føles det lidt virvlet. Der er også links i fanen “hjem” for at åbne synkroniseringsmappen, webappen eller filbrowseren.

Andre faner giver dig mulighed for at gennemse de forskellige aktiviteter i loggen, justere indstillingerne og indsamle de data, du har brug for at levere til den tekniske support, hvis du har et problem. 

filecloud-fil-browser

De fleste desktop-klienter har en indstillinger-app, men få inkluderer en cloud-filbrowser og en søge-app. Filbrowseren ser dog endnu mere dateret ud end indstillingsappen, men det er nyttigt, hvis du vil downloade filer til en anden mappe end synkroniseringsmappen uden at logge ind på webklienten. Desuden kan du låse, låse op, redigere og dele filer.

FileCloud-søgning

Søgeappen er en nyttig tilføjelse, hvis du har en masse filer i din synkroniseringsmappe, og du ikke ønsker at bruge webklienten til at gennemse dem. Vi forsøgte dog flere gange at søge efter vores uploadede filer, men hver gang var der intet resultat.

Det overordnede design er ikke så moderne eller attraktivt, som det kunne være, men desktop-appen er let at bruge. Du behøver dog ikke stole på det, fordi du også kan bruge webklienten til at få adgang til og administrere dine filer i skyen.

filecloud-web-klient

Dens design har et intetsigende og uinteressant farveskema, men fra et funktionelt perspektiv får det jobbet gjort. Når trenden går, bruger du menuen til venstre for at navigere i appen. Menuen giver dig adgang til dine delte filer, favoritter, søgemuligheder, musikafspiller og indstillinger. Øverst på siden indeholder søgefeltet og brugerindstillinger.

Vi prøvede at søge efter forskellige filer, men vi har fundet en fil kun én gang, selvom vi søgte efter filer, der var til stede. Alle andre tilfælde returnerede enten ingen filer, eller søgningen fortsatte bare. Brugerindstillingerne giver dig mulighed for at finpusse indstillingerne, vise låste filer og mapper, få adgang til hjælp og support, åbne Facebook-siden og meget mere.

filecloud-web-klient-fil-browser

Dashboardet i midterste rude viser dine filer og mapper, genveje, aktiviteter og nylige filer. Selvom det er intuitivt at navigere gennem filer og mapper, kræver det at du åbner filer, at du vælger en fil og udfører en handling. Dette er besværligt, og det er langt mere praktisk at åbne filer med et enkelt klik. 

De handlinger, du kan udføre fra toppen, inkluderer åben, forhåndsvisning, deling, download, omdøb, slet og mere. Vi kan også godt lide at du kan udføre dem ved at højreklikke. 

FileCloud Advanced Navigation

Et andet plus er den højre sidepanel, der viser filoplysninger (herunder deling, versioner og kommentarer), dens aktivitet og metadata. Hvis du har en masse filer, kan du sortere gennem dem ved hjælp af boksen med filterelementer.

Du kan uploade filer ved at trække og droppe eller klikke på den blå “upload” -knap. Derudover kan du klikke på det iøjnefaldende ikon med en mappe og et gear til højre for at oprette en ny mappe, et dokument og mere. Du kan gøre det samme, hvis du klikker på det tomme felt i filbrowseren. Webklienten er brugbar og ser dig igennem, men den skal opdateres og rettes.

filecloud-mobil-klient

Hvis du er på farten, er den bedste måde at få adgang til dit lager ved at bruge mobilappen. Det viser din filmappe, som kan vise dataene i et gitter- eller listevisning. Du kan gøre enhver mappe tilgængelig offline eller downloade individuelle filer. Du kan også dele dem eller sende dem via en af ​​de installerede apps, der er i stand til det.

Desuden giver appen dig mulighed for at scanne et dokument, tage et billede, skrive en note og uploade generelle filer, billeder og videoer.

Der er også en “indstillinger” -indstilling, som du kan få adgang til ved først at gå til “konti” fra burger-menuen og trykke på gearikonet. Det er en indviklet måde at få adgang til indstillingerne for appen. Generelt set fungerer appen dog uden problemer.

Brugeradministration

filecloud-admin-konsol

For at administrere dit team skal du få adgang til FileCloud ved hjælp af de admin-kontooplysninger, der blev leveret til dig via e-mail.

filecloud-user-ledelse

Den venstre menu giver adgang til forskellige funktioner i administrationskonsollen, herunder “brugere / grupper.” Vi kan godt lide, hvordan det har mange individuelle poster, hvilket betyder, at du ikke behøver at bruge en masse tid på at søge efter en funktion.

Afsnittet “brugere / gruppe” er delt mellem “brugere”, “grupper” og “administratorer.” Visningen “brugere” giver dig mulighed for at tilføje nye brugere, slette dem og administrere deres politikker. 

Når du opretter en bruger, kan du indstille godkendelsen til “standard” eller få den til at bruge Active Directory eller LDAP. Adgangsniveauet kan være “fuldt”, “gæst” eller “begrænset.” Oprettelse af en gæstekonto er en fantastisk måde at tilføje eksterne samarbejdspartnere uden at skulle bruge en licens. Du kan også tilføje brugere i bulk ved at importere en CSV-fil eller en bestemt Active Directory-gruppe.

filecloud-user-politik

Hvis du har brug for yderligere at justere, hvad brugerne kan gøre, kan du ændre politikken for hver enkelt bruger. Du kan aktivere eller deaktivere deling, indstille et lagerkvote, definere et antal dage, hvorefter du vil fjerne slettede filer og kræve tofaktorautentisering. Derudover kan du indstille mobilapplikationspolitikker, styre enhedskonfigurationer og justere underretninger.

Der er ingen måde at indstille en brugerpolitik, når du opretter en bruger. For at gøre det, skal du klikke på knappen “rediger bruger”, navigere til “administrere politik” og vælge en politik derfra.

filecloud-add-admin

Hvis du vil gøre en bruger til en administrator, kan du gøre det fra admin-panelet, som giver dig mulighed for at definere, hvad den nye administrator kan administrere.

filecloud-grupper

For at gøre det lettere at administrere flere brugere giver FileCloud dig mulighed for at oprette grupper af brugere. Hvis du vil oprette en gruppe, skal du blot specificere et gruppenavn. Du indstiller alt andet ved at trykke på knappen “rediger gruppe”, der er knyttet til den ønskede gruppe. Selvom dette giver dig mulighed for at oprette tomme grupper hurtigere, foretrækker vi en mulighed for at indstille alt, mens du opretter en gruppe.

FileCloud Tilføj medlemmer

Når du klikker på knappen “rediger gruppe”, kan du vælge at tilføje nye medlemmer, indstille en gruppepolitik eller ændre gruppenavn. En uenighed, vi har med at indstille en gruppepolitik, er, at du ikke kan oprette en fra dialogboksen “rediger gruppe”. I stedet skal du navigere til visningen “indstillinger” og oprette en der. Når du har gjort det, kan du tildele nye brugere og grupper til det.

Der er ingen måde at tildele foruddefinerede roller på, men det bør ikke være en stor mangel i betragtning af at du kan lave dine egne og med en god grad af tilpasning.

filecloud-rapporter

Fra visningen “generer rapporter” kan du vælge at generere19 forskellige rapporter. Når du har valgt en, kan du specificere parametre for det, men du skal gøre det ved hjælp af det besværlige JSON-format. Hvis du ikke angiver nogen parametre, bruges standard. 

Mange af rapporterne kunne ikke genereres, hvilket viser underretningen: ”Rapportgenerering tog for lang tid at svare. Prøv igen senere.” Men med gentagne forsøg genererede de fleste af dem resultater.

Folder & Fildeling

Du kan dele filer og mapper ved hjælp af en af ​​de tre klienter. Vi vil illustrere, hvordan deling fungerer ved hjælp af webklienten. Når du vil dele en fil eller en mappe, genererer du et link, der peger på den, som du derefter kan finjustere. Sættet med indstillinger, du kan administrere, er imponerende.

filecloud-link-deling

I modsætning til mange andre tjenester giver FileCloud dig mulighed for at navngive delings-URL’en, så du ikke behøver at se de tilfældige tal og bogstaver i den. Dernæst kan du vælge at kopiere det eller sende det via e-mail. Før du gør det, kan du dog ændre delingstilladelser og indstillinger. Del tilladelser giver dig mulighed for at give alle – eller kun valgte grupper eller brugere – adgang til delingen.

Hvis du vælger “grupper og brugere”, skal du tilføje grupper og brugere for at give dem adgang til delingen. I dette tilfælde kan du indstille linket til at udløbe og aktivere e-mail-meddelelser, hvis filen ændres. Hvis du tillader alle at få adgang til delingen, kan du begrænse antallet af downloads og beskytte delingen med en adgangskode.

filecloud-mappe-deling

Deling af en mappe fungerer på samme måde, men lader dig specificere forskellige indstillinger. Hvis du tillader alle at få adgang til delingen, kan du give dem, der får adgang til mappen, en af ​​fem tilgængelige tilladelser: “visning + download”, “visning + download + upload”, “visning + upload”, “kun visning” og “upload kun.” 

Desuden kan du angive en uploadstørrelsesgrænse og vælge en fil, der skal vises som en forhåndsvisning af delingen. 

Deling fra skrivebordet er analogt med deling fra internettet, mens deling fra mobilappen har færre indstillinger, men stadig giver dig mulighed for at oprette “offentlige” eller “private” delinger, som du kan beskytte med en adgangskode eller angive brugere og grupper, du vil dele med.  

Synkronisere

Filsynkronisering – eller “synkronisering” – kort sagt – er en af ​​de vigtigste funktioner i en EFSS-tjeneste, fordi den giver dig mulighed for at arbejde på flere enheder uden at skulle styre filoverførsler selv. Plus, det giver dig mulighed for at samarbejde med dine holdkammerater i næsten realtid.

filecloud-sync-mappe

Vi nævnte før, at installation af desktopklienten opretter en synkroniseringsmappe, der er forbundet til skyen. Nå, enhver mappe eller fil, du placerer i den, bliver replikeret til skyen, og alle dine andre enheder vil være forbundet til den. Det samme gælder for filer, du opretter i skyen og andre enheder.

Brug af synkroniseringsmappen er ligetil, men vi ønsker, at filer havde status-badges, hvilket kunne lade dig f.eks. Vide ved et øjeblik, om filen stadig uploader. Der er en uklar løsning: højreklik på ikonet i systembakken og vælg “Vis synkroniseringsstatus.” Dette viser et lille vindue, der fortæller dig, hvilke filer der synkroniseres, men ikke den resterende tid.

Hvad mere er, vi oprettede en mappe ved hjælp af webklienten, men den blev ikke vist i synkroniseringsmappen, selv når eksekveringen “synkroniser nu” blev valgt fra magasinikonet. Det, der gør denne opførsel underlig, er, at mappen er synlig, når du åbner “filbrowser.”

FileCloud synkroniseringsindstillinger

Der er dog andre nyttige synkroniseringsindstillinger, der fungerer som de skulle. Først blandt dem er “selektiv synkronisering”, som giver dig mulighed for at vælge de mapper, du vil synkronisere. Det kan hjælpe dig med at reducere brugen af ​​din harddiskplads. 

Hvis du finder ud af, at synkronisering tager for meget af dine systemressourcer, kan du øge tiden mellem hver synkronisering. Derudover kan du definere aktive synkroniseringstimer ved at vælge start- og sluttidspunkt ud over dagene. FileCloud giver dig også muligheden for at ændre placeringen af ​​din synkroniseringsmappe. Det er en fantastisk tilføjelse og en, som mange andre tjenester ikke tilbyder.

Udover synkroniseringsappen er der også FileCloud Drive, som giver dig mulighed for at forhåndsvise og få adgang til dine filer fra skyen uden at downloade dem til din harddisk. Det betyder dog, at du ikke kan få adgang til dine filer, hvis du er offline.

Synkroniseringen har problemer. Under vores test oprettede vi en mappe ved hjælp af webklienten, og den blev ikke synkroniseret, selv når vi kørte kommandoen “synkroniser nu”. 

Derudover forsøgte vi at synkronisere vores testmappe flere gange, men synkroniseringsappen ville ikke begynde at synkronisere. Vi løste alle disse problemer ved at bruge indstillinger-knappen til at logge ud og nulstille, men at stole på det for at få synkroniseringen til at fungere er almindelig dårligt.

FileCloud bruger AWS globale netværk af servere til at gemme dine filer. På grund af dette forventede vi store resultater i vores test, men det var ikke tilfældet. Vi brugte en 1 GB-mappe til at teste uploadhastigheden, men synkroniseringen tog næsten 10 minutter mere, end vi forventede. Desuden begyndte synkroniseringsappen at uploade filen igen efter den første upload.

Udover synkronisering kan desktop-appen sikkerhedskopiere indhold til skyen. Vi værdsætter også, at FileCloud har en backup-planlægning, selvom det ikke er en dedikeret sikkerhedskopitjeneste. Hvis du dog har brug for en service, der primært er fokuseret på sikkerhedskopiering, skal du læse vores bedste online backup til artikel i små virksomheder.

Produktivitetsværktøjer

At have et betydeligt bibliotek med apps og tredjepartsapps er vigtigt for en fantastisk EFSS-tjeneste, fordi de kan hjælpe dig med at øge samarbejdet og produktiviteten. FileCloud tilbyder dog ikke en. Hvad det dog tilbyder er en Microsoft Office-integration, så du kan få vist og redigere Office-filer. Bemærk, at du har brug for et Office 365-abonnement for at redigere disse filer.

Der er integrationer til Salesforce og SIEM, men de er kun tilgængelige til “enterprise” -udgaverne.

Derudover er der en “Gem i FileCloud” -udvidelse til Chrome og Firefox, men kun linket til Chrome fungerer. Tilsvarende viser linket til tilføjelsen til Gmail bare dig toppen af ​​FileCloud download-siden. Hvis du handler efter en service, der har mange integrationer, skal du prøve Egnyte Connect. Du kan lære mere om det i vores Egnyte Connect-anmeldelse.

Sikkerhed

Stærk skysikkerhed er vigtig, fordi cyberkriminalitet ikke er en sjælden forekomst. Derudover bliver ransomware-angreb blevet mere sofistikerede, ifølge FBI. Ransomware fungerer ved at kryptere dit indhold og kræve, at du betaler en løsepenge for at få dine filer tilbage.

For at forhindre det bruger FileCloud en scanningsmotor, der registrerer og blokerer ransomware. Desuden kan du bruge filversion til at vende dine filer tilbage til en tidligere tilstand, ikke påvirket af ransomware. 

Filversion hjælper dig også med at fortryde fejl eller utilsigtede sletninger. For at sikre, at dine filer er rene, kan du også instruere FileCloud om at bruge ClamAV eller ICAP antivirus-software.

På den note bruger FileCloud AES 256-bit kryptering til at kryptere dine filer. Dette sikrer, at kun de, der har din krypteringsnøgle, kan læse dit indhold i skyen. FileCloud administrerer dog din nøgle, hvis du vælger at gemme filer på dets servere. 

Hvis du selv er vært, vil du være i stand til at sikre masterkrypteringsnøglen med din egen adgangskode, som er en engangskodeord, som FileCloud ikke gemmer på sine servere. Dette betyder, at du vil nyde fordelen ved privat kryptering. 

FileCloud-kryptering

Du kan nyde den samme private kryptering, når du bruger FileCloud “online” ved at udnytte Amazon S3s evne til at kryptere filer ved hjælp af en kunde leveret nøgle. Bemærk, at du bliver nødt til at anmode om det fra FileCloud.

Når det er sagt, vil stærk kryptering – hvad enten det er privat eller på anden måde – ikke hjælpe mod svage adgangskoder, som dine brugere muligvis opretter. For at sikre, at de opretter stærke adgangskoder, kan du indstille en brugerdefineret adgangskode-politikindstilling.

filecloud-adgangskode-politik

Ved hjælp af en sådan politik kan du vælge at kræve en bestemt adgangskodelængde for at gøre den stærkere, indstille adgangskoder til at udløbe efter en periode eller låse kontoen ud efter et bestemt tidsrum, efter et antal mislykkede forsøg og mere. 

To-faktor-godkendelse er en anden funktion, der beskytter dine brugeroplysninger. Det fungerer ved at kræve, at brugerne indtaster en ekstra sikkerhedskode, de får via SMS, når de logger på fra en ukendt enhed. Du kan aktivere det fra administrationskonsollen ved hjælp af den globale brugerpolitik.

FileCloud gemmer filer på AWS-servere med datasentre-sikkerhed, der inkluderer foranstaltninger til at forhindre skader fra naturkatastrofer, såsom jordskælv, oversvømmelser og brande. Plus, Amazon bruger overvågning, alarmer, multi-factor adgangsgodkendelse og anden sikkerhed for at forhindre indtrængen.

Hvis en af ​​dine brugere mister en enhed, eller nogen stjæler den, kan du udføre en fjerntørring for at slette de følsomme data, du har på den, og blokere den for at få adgang til dit skyindhold. Du kan også definere specifikke regler for forebyggelse af datatab, som kan køre, når de ønskede betingelser er opfyldt.

For yderligere at administrere dine filer kan du indstille en brugerdefineret opbevaringspolitik. Ved hjælp af det kan du specificere, at indholdet skal gemmes i en bestemt varighed, før det kan åbnes, slettes eller arkiveres.

Support

filecloud-support

Hvis du støder på et problem, er den hurtigste måde at få hjælp at konsultere supportdokumentationen, som er opdelt i kategorier for at gøre det nemt at finde det, du har brug for. Hvis det ikke hjælper, kan du bruge søgefeltet.

Du kan også vælge handlinger, du har brug for hjælp fra, fra en tabelopdeling mellem FileCloud “server” og FileCloud “online” og mellem administratorer og brugere. 

Dokumenterne er lette at følge og indeholder masser af skærmbilleder, der er kommenteret med pile og tal, der svarer til trin i løsningen. Hvis du bruger FileCloud “server”, kan du se videoer, der hjælper dig med at blive mere bekendt med produktet. 

Desuden styrer topniveau og andre kategorier dig i den rigtige retning ved at tilbyde dig links, der svarer til handling inden for deres rækkevidde.

Generelt er dokumentationen en af ​​de bedste, vi har set. Hvis det ikke hjælper, er dine muligheder for at kontakte FileCloud begrænset. Faktisk er den eneste supportkanal e-mail, som er tilgængelig mandag til fredag ​​fra 7 til 17:00. CST. 

Når det er sagt, hvis e-mail-support ikke hjælper, er der en mulighed for at planlægge en ekstern session. Det blev vi forsikret om af en teknisk supportrepræsentant.

Dommen

FileCloud er en god service. Det kan dog være meget bedre, hvis det tog sig af nogle af problemerne vedrørende brugeroplevelse og synkronisering. Plus, tilføjelse af et appbibliotek ville gøre det til et levedygtigt valg for dem, der har brug for at samarbejde ved hjælp af skyen. Dens værdi er heller ikke konkurrencedygtig, fordi dens “online” planer kun giver 1 TB cloud-lager.

Synkronisering har også nogle problemer, selvom de ikke var konstante. Desktop-klienten har imidlertid mange synkroniseringsindstillinger, som vi kan lide, og lader dig også sikkerhedskopiere filer. Deling af mapper og filer er let, og det fungerer på alle klienter og giver fantastiske indholdskontrolmuligheder.

Sikkerheden er fremragende og er endnu bedre, hvis du vælger at gemme filer på din lokale server. Fordi der er så mange sikkerhedsfunktioner, er chancerne for, at du har brug for noget, der ikke er tilgængeligt, små.

FileCloud er en blandet taske, for at være sikker, men en, der bare passer til dine forretningsbehov. Hvis du mener, at det ikke er tilfældet, kan du se vores EFSS-anmeldelser for alternative ideer. Hvad synes du om FileCloud? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.