Millor programari de gestió de projectes per a petites empreses el 2023

El millor programari de gestió de projectes per a petites empreses us pot ajudar a planificar els vostres projectes de manera més eficaç i a millorar la comunicació a tota la vostra organització. Si s’utilitza correctament, també pot acabar augmentant els vostres beneficis.

A més d’ajudar-vos a fixar tasques i a fixar els terminis, les eines us poden ajudar a fer el seguiment del temps, estimar els costos i analitzar quan els vostres projectes van bé. També us poden ajudar a alertar-vos quan cal millorar les coses.

Hi ha moltes opcions, de manera que potser us preguntareu per on començar. Anem a veure què hi ha fora i avaluem què poden fer les eines per a vosaltres i el vostre equip.

Millor programari de gestió de projectes per a petites empreses 2023

El que fa que una eina de gestió de projectes sigui bona per a les petites empreses?

Hi ha diverses coses a pensar quan trieu una plataforma adequada. Passem per algunes d’elles. Ens estem centrant en empreses amb entre 10 i 50 membres del personal, de manera que les plataformes que ofereixen un bon valor pel que molts usuaris valoraran altament. Suposem que les empreses tenen diners per gastar, de manera que no serem massa dures en plataformes més cares, sempre que tinguin valor.

La comunicació adquireix més importància a mesura que creix un negoci. Moltes eines de gestió de projectes funcionen excel·lentment amb un gestor que cuida un equip, però un cop més lluny d’un equip petit, és important que els sistemes de comunicació i assignació de tasques d’una plataforma puguin fer un seguiment de moltes persones fent diferents coses..

També seran útils eines que us permetin crear diversos projectes i fer connexions entre ells. A mesura que els equips del projecte augmenten, la informació no flueix tan fàcilment. El programari adequat us pot ajudar.

També volem que la gent només vegi el que necessita. Per exemple, no voleu compartir plans de màrqueting amb els vostres desenvolupadors. Ser capaç de compartimentar i controlar el que poden veure i fer individus i grups.

Afortunadament, la complexitat és el que serveix el programari, per la qual cosa no és impossible portar l’harmonia al caos.

Moltes plataformes tenen funcions per ajudar-vos a fer un seguiment del temps i a gestionar els costos. Les empreses que inverteixen temps i diners en programari de gestió de projectes voldran saber que obtenen valor. El rendiment de les calculadores d’inversió i les eines d’estimació us poden ajudar a quantificar els vostres costos i a afinar el vostre enfocament.

La seguretat també és una consideració important per a les empreses. A més de mantenir les vostres dades confidencials, potser haureu d’utilitzar programari que compleixi la legislació específica, especialment si manegeu dades de clients.

El servei i l’assistència també són útils si teniu un gran equip de persones que potser no són pràcticament competents. Poder obtenir ajuda ràpidament és un avantatge. Començar amb una nova eina pot resultar costós, sobretot si hi ha molta gent implicada, de manera que les eines que us ajudin són benvingudes.

La nostra plataforma preferida d’aquesta categoria és Wrike, que ofereix totes les comptes, per tant, primer.

Wrike

Wrike és una de les millors plataformes que hi ha i té un ambient més professional que alguns dels seus competidors. Inclou la gestió de dependències i subarrems, que us permet detectar bloquejos de ruta i veure com els canvis o els retards de les tasques afectaran la vostra programació.

wrike-dependències

Això és especialment important quan el vostre equip supera les mides on podeu trobar les coses en una reunió ràpida d’equip. Podeu fer un seguiment de com s’ajusten les coses i identificar problemes i planificar conflictes de forma automàtica.

Wrike té una excel·lent selecció de vistes. A més de la seva llista, taulers, gràfics i calendaris de Gantt, hi ha cronogrames, analítiques i informes. Podeu afegir tasques, assignar-les a persones i afegir informació, com ara terminis. Les diferents vistes us permeten capturar aquesta informació de diverses maneres.

Wrike permet produir diversos informes. Són fàcils de generar i són una bona manera de consolidar la informació sobre les activitats del vostre equip. Podeu obtenir llistes de tasques sense assignar, tasques retardades i veure a qui se li assigna.

Plantilles de Wrike

Hi ha plantilles que us ajudaran a començar. Les empreses apreciaran la plantilla de llançament del producte, però n’hi ha molts més. També hi ha una plantilla de kanban. Si el que necessites és Kanban, llegiu la nostra ressenya sobre Trello i la guia per a principiants de Trello.

La interfície de Wrike està plena de publicitat i es triga més temps a interpretar-la que a les eines més fàcils de gestió de projectes, però un cop us heu acostumat, les moltes opcions que presenta converteixen en una eina potent.

L’autenticació de dos factors de Wrike i els ajustats controls d’usuaris el converteixen en una elecció màxima per als que es preocupen de la seguretat. També podeu fer que les contrasenyes fortes siguin obligatòries per al vostre equip.

Si us enganxeu, Wrike compta amb una assistència de màxima qualitat. En només 30 minuts ens van tornar a les vacances de gràcies, quan la vam provar per última vegada. També té una forta base de coneixement, de manera que també podeu resoldre problemes.

Wrike té versions d’escriptori per a macOS i Windows, així com aplicacions mòbils per a Android i iOS. 

És una excel·lent plataforma que ofereix molt a les empreses. És una eina avançada que ofereix funcions, però no és massa difícil que el vostre equip se n’assabenti. Llegiu-ne més informació a la nostra ressenya de Wrike.

monday.com

monday.com és la nostra eina general de gestió de projectes preferida. Altre en la nostra llista dels millors programes de gestió de projectes. A la revisió monday.com, vam parlar de la seva excel·lent interfície. El seu disseny ajudarà el vostre equip a abordar-lo i a minimitzar el temps que necessiteu per obtenir ajuda i suport.

No té subtemes ni dependències, però manté les coses senzilles en canvi, cosa que li permet assignar tasques a persones i veure qui fa el que fa servir la seva selecció de visualitzacions. Hi ha una vista de tauler, una línia de temps, un calendari i una vista de mapa, que us proporciona moltes maneres d’utilitzar-la. La nostra manera d’utilitzar un article de tauler de kanban us ajudarà a comprendre un d’ells.

dilluns a taula

monday.com compensa la seva falta de dependències, ja que li permet personalitzar els detalls d’elements amb gran detall. Podeu triar els camps associats a cadascun i afegir-ne tants. D’aquesta manera, es pot configurar monday.com per representar tot tipus de dades.

Inclou 50 GB d’espai d’emmagatzematge al seu pla més barat, però que es fa il·limitat a nivell Pro. Hi ha un límit de mida de fitxer de 500 MB per a fitxers individuals, de manera que si treballeu amb vídeos grans o fitxers .iso, feu un cop d’ull al nostre millor emmagatzematge en núvol per a fitxers grans..

Podeu compartir dades amb moltes plataformes mitjançant les integracions de monday.com. A més de Trello, Slack i Dropbox, podeu utilitzar Zapier per intercanviar dades amb una àmplia gamma d’aplicacions.

cost de monday.com

monday.com és barat. El seu pla més barat costa al voltant de 5 dòlars per usuari al mes i es factura en trossos de cinc usuaris, cosa que funciona bé si teniu unes dotzenes de membres de l’equip..

Té una gran seguretat en seguretat, amb TLS v1.2 usat per protegir les dades en trànsit i AES 256-bit utilitzat per a dades en repòs. Llegiu la nostra descripció del xifratge per obtenir més informació sobre aquests.

Els registres d’auditoria de monday.com seran útils per a gestors que vulguin saber qui ha fet què. Els seus registres i controls de contrasenya restringits per domini ajudaran a mantenir el vostre personal segur, així com l’autenticació de dos factors que obteniu a cada pla..

Globalment, monday.com és una excel·lent elecció per a petites empreses, potent i fàcil de treballar.

LeanKit

LeanKit és una eina basada en kanban, però és més sofisticada que eines similars, com Trello, i té diverses funcions avançades. Es basa en taulers als quals afegiu targetes. Les cartes es mouen d’esquerra a dreta mentre canvien d’estat.

leankit-kanban

El que és bo de la versió de Kanban de LeanKit és que podeu dividir-la en seccions per a diferents equips. Sembla confús, però, a la pràctica, podeu centrar-vos en la vostra secció tot i que encara podreu comprovar què són els altres. És fantàstic si el vostre lloc de treball es divideix en diversos equips i voleu conscienciar la gent del que fan altres grups.

Les seves targetes contenen diferents tipus d’informació, com una data d’inici i finalització. Podeu assignar-los a persones, prioritzar-los i donar-los una categoria.

Podeu crear relacions pare-fill entre targetes, proporcionant-vos de manera eficaç la gestió de la dependència. Aquesta és una característica inusual en una eina basada en kanban, així que és bon veure.

LeanKit no és l’eina més atractiva, però funciona bé. Aconsegueix molta informació útil a la pantalla i, un cop aprens a llegir-la, et proporciona més detalls que eines similars.

LeanKit compta amb una bona selecció de plantilles, inclosa la seva excel·lent plantilla introductòria, que funciona com un recorregut per les seves eines i funcions. Tanmateix, es troba fàcilment a faltar, així que busqueu-la i doneu-li un gir quan feu servir LeanKit per primera vegada.

Integracions LeanKit

LeanKit compta amb una forta selecció d’integracions i hi ha molts per als desenvolupadors. Podeu utilitzar-ho amb GitHub i Jira, per exemple.

flux de leankit

També podeu fer un seguiment del que ha estat el vostre equip amb el seu registre d’activitats i el seu generador de gràfics inclou mètriques que us poden ajudar a fer un seguiment del rendiment del vostre equip..

Hi ha moltes funcions de seguretat útils, com ara el control de contrasenya, el bloqueig de comptes i la sessió única. Compleix amb la UE-EUA. Privacy Shield i xifra les dades emmagatzemades a la plataforma, excepte els fitxers adjunts.

LeanKit ofereix un excel·lent suport, inclòs un llibre electrònic gratuït que val la pena fer-ho. També hi ha un centre d’aprenentatge que inclou consells i orientacions. Té suport telefònic i formulari de contacte. Quan hi vam fer una pregunta difícil, vam obtenir una resposta en poques hores.

Amb un preu inicial de 19 dòlars per usuari al mes, LeanKit no és la tria més barata, però té molt per oferir a les petites empreses i val la pena mirar-les.

Mavenlink

Mavenlink, que podeu llegir a la nostra revisió Mavenlink, està orientada als negocis. Disposa de funcions que us ajuden a gestionar el vostre pressupost, facturar clients i fer el seguiment de despeses. Podeu crear factures per a serveis com PayPal, per exemple.

Podeu crear tasques, assignar-les a persones i desglossar-les en subtassons. A cada tasca se li pot donar una tarifa per hora. A continuació, podeu fer un seguiment del temps que heu dedicat a cadascú i fer que Mavenlink calculi els vostres costos a mesura que aneu.

A més de notificar les persones sobre les seves tasques, la visualització d’activitats us permet veure una llista de tots els canvis realitzats, de manera que és fàcil fer un seguiment del que ha passat.

També hi ha una visualització de Gantt i una visualització de temps i despeses on podeu veure el que tot us costa. Mavenlink inclou dependències, però vam lluitar per configurar-les. Doneu un cop d’ull a la nostra revisió de TeamGantt per obtenir una eina que els gestioni millor.

Privacitat de Mavenlink

Mavenlink compleix el Reglament general de protecció de dades, així com la UE-EUA. i Suïssa-EUA. escuts de privadesa. També té certificats SOC de tipus 2. Permet personalitzar també les opcions de seguretat i la seguretat de contrasenya. Consulteu el nostre article sobre els millors administradors de contrasenyes per obtenir més ajuda.

Mavenlink té un munt de material d’orientació dirigit a propietaris d’empreses que volen guanyar diners. A l’hora d’utilitzar la plataforma, disposa d’una base de coneixement detallada, però hem trobat alguns problemes menors en el seu sistema d’ajuda.

mavenlink-despeses

Mavenlink està centrat en el vessant financer de la gestió de projectes i inclou moltes funcions per fer-lo més fàcil. Dit això, té alguns errors menors i pot ser complicat d’utilitzar. Tot i que, en general, és una bona opció per a qualsevol persona que desitgi que la gestió del pressupost sigui una part clau del seu flux de treball.

Si voleu ajuda per tenir cura de les vostres finances, mireu el millor programari de comptabilitat per obtenir assistència.

Projectes Fàcil

Easy Projects és una plataforma d’alta qualitat, generalment lliure d’errors i problemes menors. Hi ha moltes funcions pròpies per a negocis, com ara el seguiment de temps i de costos. Hi ha un “rastre d’auditoria” que us permetrà mantenir fitxes sobre tot el que ha fet el vostre equip.

El centre d’activitats combina una llista de tasques amb un gràfic de Gantt. També hi ha un tauler de kanban i un potent generador d’informes que us permet presentar les dades del projecte de forma visual. Podeu crear informes de facturació per a clients i identificar problemes de programació.

Teniu molt control sobre els papers i les notificacions i tot tipus d’opcions estan a la vostra disposició, cosa que us permetrà ajustar els Projectes Fàcil a les vostres necessitats.

easy-projectes-centre d’activitats

Easy Projects té un exemple de projecte útil que, com LeanKit, us porta a través de les seves característiques i us mostra com utilitzar-lo si proveu les activitats de les tasques incloses.

Emmagatzematge fàcil de projectes

Easy Projects ofereix 50GB-500 GB d’emmagatzematge segons el vostre pla. Hi ha diverses integracions disponibles, entre les quals hi ha Gmail, Evernote i Zapier.

No és la plataforma més atractiva, que sembla ser un tema amb més eines centrades en el negoci, però ofereix moltes funcions sense aclaparar els usuaris amb complexitat.

Us ofereix moltes opcions de seguretat. Podeu controlar les vostres contrasenyes i bloquejar usuaris inactius. Ofereix l’inici de sessió SAML i podeu triar on es troben les vostres dades, cosa que us pot ser útil si teniu requisits legals per pensar en l’emmagatzematge.. 

Té certificacions SOC 1, SOC 2 i HIPAA i té còpies de seguretat contínues geo-redundants. Això vol dir que si un centre de dades està compromès, no es perdran les dades.

S’han trobat alguns desavantatges dels projectes fàcils, però és possible que no siguin massa problemàtics per als usuaris de l’empresa. El programa de formació obligatòria pot ser útil i els contactes de vendes freqüents no seran tan molestos per al vostre departament de contractació, que probablement s’acostuma a fer.

Els plans comencen a partir de 24 dòlars per usuari al mes. No és barat, però en tens molt. Si no esteu segurs, consulteu la seva rendibilitat de la calculadora d’inversions per obtenir una idea del que pot fer per vosaltres. Afirma pagar-se per si mateixa en tres mesos.

Té aplicacions mòbils per a Android i iOS. Podeu obtenir més informació sobre el nostre comentari de Easy Projects.

Altres plataformes

Hi ha unes quantes altres plataformes de qualitat que no van aconseguir els cinc primers llocs. En breu trobarem aquestes qüestions.

Fitxa intel·ligent

Smartsheet és una potent eina que sembla un full de càlcul a primera vista, però inclou moltes maneres de visualitzar les vostres dades, com ara un calendari, una línia de temps i un tauler de kanban..

smartsheet-template

Té una gran seguretat, incloent el xifratge de 256 bits d’AES i promet mantenir les dades tan privades com legalment. Llegiu el nostre article sobre Snowden i la vigilància del govern per saber què tan difícil és això.

El pla d’empresa de Smartsheet costa 25 dòlars per usuari al mes, però hi ha una prova gratuïta de 30 dies si voleu comprovar-ho. Llegiu-ne més informació a la nostra revisió Smartsheet.

Asana

Asana és una altra de les nostres plataformes preferides. És una excel·lent elecció per a equips més petits, ja que les celebracions són una manera excel·lent de premiar el treball realitzat. Tampoc és una mala elecció per a les petites empreses. 

asana-celebració

És fàcil posar-se en contacte amb les seves màquines exteriors lúdiques i una potent eina de qualitat. Té un pla gratuït i les seves plataformes de pagament comencen per un preu barat de 9,99 dòlars per usuari al mes.

La nostra revisió d’Asana ho explica amb més detall i la nostra guia per a principiants d’Asana us ofereix uns quants consells sobre com treure el millor partit..

Ajustable

Per últim, però no per això menys important, és Airtable. És una bona plataforma global, però els seus “blocs” mereixen una menció especial. Moltes plataformes tenen extensions i integracions, però Airtable inclou alguns extres potents especialitzats que poden ser transformadors si s’ajusten a les vostres necessitats empresarials.

blocs hermètics

Per exemple, pot traduir automàticament text, així com extreure text d’imatges. Si els vostres fluxos de treball impliquen aquestes coses, o qualsevol cosa que cobreixi els seus blocs, podria tenir un efecte positiu en la línia de fons.

Val la pena revisar Airtable pel seu gran potencial d’automatització del treball. Mireu amb més atenció la nostra crítica sobre Airtable.

Pensaments finals

Tot el programari que hem vist aporta alguna cosa a la taula i pot ser un actiu en el conjunt d’eines del gestor de projectes. Planificar al núvol pot millorar la comunicació i donar a tothom una manera senzilla de veure què passa. També pot permetre als directius estar al corrent del que passa i millorar la seva capacitat de resoldre problemes i reaccionar davant dels problemes.

Totes les eines d’aquesta llista tenen disponible una prova gratuïta, de manera que podeu investigar què poden fer sense haver de desembolicar prèviament. 

Si heu intentat utilitzar alguna de les plataformes discutides per ajudar el vostre negoci, expliqueu-nos com va anar en els comentaris. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me