Bedste hybrid-sikkerhedskopi til erhvervslivet 2023: Løsninger for iværksætteren

Hybrid backup giver dig mulighed for at gemme en kopi af dine data på et lokalt drev ud over skyen. Det giver dig ikke kun et andet lag beskyttelse af dine forretningsdata, men det hjælper dig også hurtigt med at gendanne filer, fordi det er hurtigere at gendanne fra en lokal enhed. Derfor ønskede vi at vælge den bedste hybrid backup til forretningsindstillinger til dig.

Når vi siger “lokal enhed”, der inkluderer din computers interne harddisk. Opbevaring af din sikkerhedskopi på din computer besejrer imidlertid formålet med at tage sikkerhedskopi af din harddisk, fordi en handling i naturen eller en harddiskfejl ødelægger dine data og din sikkerhedskopi af den.

Det er også bedst ikke at stole på en af ​​vores bedste datagendannelsessoftware-apps til at hjælpe dig med at hente dine filer, fordi det ikke er sikkert, at de vil være i stand til det. Du har måske ikke engang det klart, hvis du bruger SSD’er, der har en fejlfrekvens på mindre end en procent, men som er mere tilbøjelige til datafeil end HDD’er.

Det er klogere at tage backup af skyen og en separat placering, f.eks. Et eksternt drev eller NAS-enhed (du kan lære mere om dem i vores, hvad der er NAS-forklaringen). Hvis du ikke har et eksternt drev og mister tabet for, hvilken der skal købes, skal du konsultere vores bedste eksterne harddiskopdatering for at få anbefalinger.

At have dine data i skyen og på et lokalt drev er nyttigt, fordi det giver dig mulighed for at implementere 3-2-1 backup-reglen.

Når det er sagt, hvis du har snublet her på udkig efter en fantastisk samlet service, skal du konsultere vores bedste online backup til sammenligning af små virksomheder. Ellers vil vi tale om de kriterier, vi har brugt til at oprette vores bedste hybrid-backup-liste og derefter fortsætte med posterne. For mere information om sikkerhedskopiering af virksomheden, kan du læse vores bibliotek for sikkerhedskopiering af virksomheder.

Bedste hybrid-backup-løsninger til Business 2023

Hvad der gør den bedste hybride sikkerhedskopi til erhvervslivet

Alle tjenester på denne liste understøtter selvfølgelig hybrid backup, men vi tjekker, hvilken type muligheder (hvis nogen) de tilbyder, når du aktiverer den. At have disse indstillinger er nyttigt, fordi de lader dig finpudse din hybrid-sikkerhedskopi til din smag. 

Dernæst vil vi se på værdien af ​​abonnementsplanerne. Det er bedst, hvis du får en service med meget sikkerhedskopieringsplads, så du kan udnytte hybrid backup til dets fulde potentiale. Jo mere du får for prisen, desto bedre. 

Det er også nyttigt, hvis en tjeneste har forskellige planer, du kan vælge imellem, fordi det på den måde er lettere at finde en, der passer til dit forretningsopsætning. Hvis du dog har brug for meget plads, skal du læse vores bedste ubegrænsede online backup-guide.

Tjenesten skal være let at bruge, fordi de fleste brugere ikke ønsker at problemer med den, de vil bare tage backup af deres data og gå videre. For at opnå dette skal tjenesten have en ligetil og fornøjelig brugeroplevelse. Tjenesten skal desuden fungere på de fleste operativsystemer og gøre det let at sikkerhedskopiere og gendanne filer.

Den sidste faktor er skysikkerhed. Hvor stærk det er afhænger af niveauet for filkryptering, TLS / SSL-protokoller, der beskytter filer under transit, sikkerhedsfunktioner i datacentrene og mere. 

Vi giver bonuspoint til løsninger, der tilbyder privat, ende-til-ende-kryptering, fordi det forhindrer alle andre end dig i at læse dine filer. To-faktor-godkendelse hjælper også, hvis nogen formår at stjæle dine legitimationsoplysninger. Hvis det er aktiveret, kræver det, at du indtaster en sikkerhedskode, du får via SMS, ud over dit brugernavn og din adgangskode.

Bedste hybrid sikkerhedskopi til virksomhed: BigMIND Business

BigMIND Business kommer fra Zoolz, det firma, der også oprettede Zoolz Home Cloud Backup og BigMIND Home. Hvis du også er interesseret i hjemmebackup, skal du læse vores separate Zoolz Home-gennemgang og BigMIND Home-gennemgang. 

Det inkluderer Hybrid + -teknologi, som giver dig mulighed for at udføre hybrid backup- og tweak-indstillinger for at begrænse størrelsen på din lokale backup, filtrere filer, der går til lokal backup og kopiere tidligere sikkerhedskopierede filer til Hybrid +. Du kan også vælge at tage backup af din eksterne enhed, lokale drev eller NAS.

BigMind-til-virksomhed-hjemmeside-2023

Når det er sagt, før du beslutter dig for at abonnere på BigMIND Business, kan du bruge dens 15-dages gratis prøveversion til at se, om det er et godt match. Hvis du gør det, tilbyder BigMIND Business fire planer, som du kan abonnere på: starter, standard, premium og smart arkiv. Alle giver rabat, hvis du betaler forud.

“Start” -planen giver dig 250 GB sikkerhedskopi, giver dig mulighed for at tage backup af en server og have 10 brugere. Det koster dig $ 15 pr. Måned. Den “standard” plan, der koster $ 39 per måned, giver dig mulighed for at tage backup af 250 GB data, beskytte 10 servere og have 100 brugere. Det tilføjer også ubegrænset understøttelse af netværk og eksterne drev. 

“Premium” -planen øger det maksimale antal servere til 50 og antallet af brugere til 500 for $ 37,50 pr. Måned. Den sidste plan, “smart arkiv”, kan rumme det samme antal servere og brugere, men giver 1 TB koldt lager, som er en form for opbevaring, der er langsom og fungerer bedst til arkivering af filer, som du ikke har brug for at gendanne ofte . Det er $ 40 pr. Måned.

Andre grunde, som vi kan lide BigMIND-forretning

BigMINDs desktopklient fungerer på Windows og Mac. Startvinduet viser alt hvad du har brug for at vide om din sikkerhedskopi på et øjeblik. Generelt er det let og enkelt at bruge.

Webklientens hovedvisning er dashboardet, og det viser også alle de relevante oplysninger, du har brug for for at få et overblik over hele din virksomheds sikkerhedskopi. Plus, det har kraftfulde søgemuligheder, og webklienten er attraktiv og ligetil. 

BigMIND Business administrerer din krypteringsnøgle som standard. Der er ingen måde at aktivere privat kryptering, hvilket betyder, at BigMIND potentielt kan dekryptere dine filer, hvis det vil. Hvis du gerne vil lære mere om denne vigtige funktion, skal du læse vores forklaring på nul-viden).

Vi kan godt lide BigMINDs sikkerhed og andre kraftfulde funktioner, den leverer med Hybrid + -teknologi, samt hvor nemt det er at bruge, men det er den store ulempe er den stejle pris. 

Selv med den stejle pris har andre tjenester imidlertid mere alvorlige ulemper, så BigMIND formåede at stige over resten, omend med en lille margin. Hvis du gerne vil vide mere om det, skal du læse vores BigMIND Business anmeldelse.

IDrive for forretning

IDrive er vores længe favorit backup-service, så det er ikke underligt, at det lavede denne roundup. Uanset om det er hjemmets eller virksomhedsvarianten, mangler IDrive ikke nøglefunktioner og giver dem til en rimelig pris.

Dens hybrid backup giver dig mulighed for at tage backup af din harddisk, eksterne drev eller et netværksdrev (inklusive NAS). Der er ingen måde at finjustere andre hybrid backup-indstillinger, og du bliver nødt til at sikkerhedskopiere dine data til skyen separat, fordi der ikke er nogen mulighed for at gøre det automatisk, når du sikkerhedskopierer til en lokal destination.

IDrive-til-virksomhed-hjemmeside-2023

Det er langt fra den bedste måde at implementere hybrid backup på, men IDrive for Business kompenserer for det med sin store værdi. 

IDrive Business har seks planer, du kan vælge imellem, hvilket giver dig en masse fleksibilitet. De to første planer kræver, at du betaler for et år eller to i forvejen, hvilket giver dig 25 procent rabat. De andre fire giver dig også mulighed for at betale månedligt. Ud over sikkerhedskopieringspladsen giver alle planerne den samme mængde synkroniseringsplads.

Den første plan, der giver 250 GB sikkerhedskopi, er $ 74,62 pr. År. Den anden får dig 500 GB for $ 149,62 om året. Den tredje plan giver dig mulighed for at tage backup af 1.25TB til $ 374.62 pr. År. Hvis du vil beskytte 2,5 TB data, er du nødt til at udskifte $ 1.199,25 pr. År. Beskyttelse af 5TB sætter dig tilbage $ 1.124,62 pr. År. Den endelige plan er $ 2449,62 for 12,5 TB.

Priserne kan virke høje, men de er faktisk en god værdi, når man tænker på, hvordan forretningspriserne går. Plus, alle planer giver dig mulighed for at tage backup af et ubegrænset antal enheder.

Andre grunde, som vi kan lide IDrive for forretning

IDrive’s desktop-klient er tilgængelig til Windows og Mac, men ikke til Linux. Hvis du ønsker det, skal du overveje en af ​​tjenesterne på vores bedste online backup til Linux-roundup. 

Klienten føles ikke moderne eller attraktiv, men den er klar og let at bruge. Det hjælper også, at det automatisk vælger almindelige mapper til sikkerhedskopiering.

Du kan også få adgang til og gendanne din sikkerhedskopi ved hjælp af IDrives smartphone-apps til Android og iOS. De kan også sikkerhedskopiere dine mobildata. Takket være det, vandt IDrive det øverste sted i vores bedste online backup til mobil roundup. 

For så vidt angår sikkerhed, beskytter TLS / SSL-protokollen dine filer under transit, før de når IDrive’s server (du kan lære mere om protokollerne i vores SSL vs. TLS-sammenligning). Når de gør det, bruger IDrive 256-bit AES-kryptering til at beskytte dine filer i hvile.

Som standard vil IDrive holde fast på din krypteringsadgangskode, men du kan selv oprette og administrere din krypteringsnøgle, hvis du aktiverer privat kryptering, når du første gang konfigurerer IDrive. Du kan ikke gøre det, når du starter backupprocessen. 

Kryptering hjælper dog ikke, hvis nogen formår at stjæle dine legitimationsoplysninger. På grund af dette skal du oprette en stærk adgangskode og aktivere tofaktorautentisering fra webklienten. Desuden kan du eksternt deaktivere synkronisering for enhederne på din konto. Det hjælper, hvis nogen stjæler din enhed.

IDrive for Business giver god værdi, stærk sikkerhed og fin brugervenlighed, men det er en besværlig måde at udføre hybrid backup på. På grund af dette har vi placeret det nummer to på denne liste. Når det er sagt, har den en masse andre funktioner, og du kan lære mere om dem i vores IDrive for Business-gennemgang.

CrashPlan

CrashPlan plejede at støtte hjemmebrugere, men nu understøtter det kun forretningsbrugere. Det – og det faktum, at det understøtter hybrid backup – gør CrashPlan til en god pasform til denne roundup.

Dens hybrid backupimplementering giver dig mulighed for at tage backup til en lokal destination og skyen, men det giver dig ikke mulighed for at tage backup til en NAS-enhed.

CrashPlan-hjemmeside-2023

Det kan fjerne nogle brugere, men CrashPlan priser udgør den mangel. Dens enkelt prisplan er $ 10 pr. Måned pr. Computer, hvilket får dig ubegrænset sikkerhedskopi til at arbejde med. Ubegrænset sikkerhedskopi gør det nemt at sikkerhedskopiere dine filer, fordi du ikke behøver at tænke over, hvor meget plads du har. I stedet kan du bare sikkerhedskopiere alt, hvad du har brug for. 

Det er også nemt at tilføje nye computere til din backup-plan. Der er en 30-dages gratis prøveversion, du også kan bruge til at teste tjenesten. Bare husk, at du med denne plan betaler for det antal computere, som CrashPlan ser som “aktiv” i din administrationskonsol, uanset om de har sikkerhedskopieret data eller ej.

Andre grunde til, at vi kan lide CrashPlan

Du kan bruge CrashPlan’s desktop-klient på Windows, Mac og Linux. Der er ingen support til mobile apps længere, så hvis du er væk fra din computer, er dit eneste valg at bruge webklienten.

Desktop-klienten er ikke svært at bruge, men sikkerhedskopieringen kan være enklere. CrashPlan sikkerhedskopierer baseret på filplacering, hvilket betyder, at du er nødt til at tagge mapper og filer manuelt til sikkerhedskopi. 

Det tager mere tid og øger chancen for, at du vil glemme at medtage en fil. Hvis du vil sikkerhedskopiere efter filtype, skal du læse vores Backblaze for Business-gennemgang. Backblaze tilbyder dog ikke hybrid backup. 

CrashPlan bruger AES 256-bit kryptering til at beskytte dine data på dets servere. Krypteringen starter, før dine filer forlader din computer, men CrashPlan administrerer din krypteringsnøgle som standard. Du kan dog aktivere privat kryptering fra sikkerhedsindstillingerne på desktop-klienten.

Derudover giver CrashPlan dig mulighed for at bruge tofaktorautentisering til at beskytte dine legitimationsoplysninger. For mere information om CrashPlan’s sikkerhed, skal du læse vores CrashPlan-gennemgang.

Acronis Backup 12.5

Acronis Backup er en af ​​de dyrere tjenester på markedet, men det er også en af ​​de mest funktionsrige. Som sådan er det ikke overraskende, at det tilbyder hybrid backup.

Når du indstiller en lokal enhed som din backup destination, giver Acronis Backup dig mulighed for at aktivere sikkerhedskopiering til skyen. Du kan få Acronis til at opbevare dine data i skyen i et bestemt antal dage, indtil du når en mængdegrænse, eller endda opbevare dem på ubestemt tid.

Acronis-2023-hjemmeside

Acronis Backup har standard og avancerede versioner. Den avancerede version giver flere funktioner, men er dyrere. Begge versioner kræver, at du betaler for et år i forvejen, så vi anbefaler, at du først bruger den 30-dages gratis prøveperiode for at se, om Acronis er et godt valg for dig.

Det faktum, at Acronis kræver, at du betaler et ekstra gebyr for at bruge dens cloud-lagring med din sikkerhedskopi – og at det er langt dyrere end værdiorienterede online backup-tjenester – skulle hjælpe dig med at gøre dig opmærksom.

Hvis du f.eks. Vil beskytte 250 GB data i et år, skal du betale $ 69 for standardversionen eller $ 99 for den avancerede version sammen med $ 299 for den mængde skylagringsplads. Det udgør $ 368 pr. År for standardvarianten. Det er ikke billigt, i betragtning af hvor meget plads du får.

Andre grunde, som vi kan lide Acronis Backup 12.5

Acronis kræver, at du downloader en backupagent, men du kan administrere dine computere enten ved hjælp af separate arbejdsstationswebklienter eller en administratorwebklient, som giver et overblik over alle dine enheder. 

Arbejdsstationswebklienten tager mere end et enkelt klik for at konfigurere din sikkerhedskopi, men det er samlet set attraktivt og let at bruge. Acronis ‘administratorwebklient ligner en arbejdsstation en med tilføjelsen af ​​visningen af ​​brugeradministrator.

Acronis leverer også mobile applikationer til at få adgang til dine computer-sikkerhedskopier, mens du er på farten. Appsne er enkle og bør ikke give dig nogen problemer.

Acronis Backup 12.5 giver også beskyttelse mod ransomware med Acronis Active Protection, som konstant kontrollerer for tegn på ransomware-infektion. Den eneste ulempe med sikkerheden er manglen på tofaktorautentisering. Af den grund skal du sørge for, at du ved, hvordan du indstiller en stærk adgangskode.

Acronis er på den dyre side, men den tilbyder mange funktioner til at kompensere for det. Hvis du gerne vil lære detaljerne om dens funktioner og se den komplette prissætningstabel, skal du læse vores Acronis Backup-gennemgang.

Carbonite Safe Backup Pro

Carbonite Safe Backup Pro giver dig mulighed for at tage backup af ubegrænsede computere, eksterne drev og NAS-enheder. Det giver også hybrid backup.

Carbonite Safe Backup Pro har tre abonnementsplaner, men den første inkluderer ikke “Carbonite Safe Server Backup”, som du skal have for at aktivere hybrid backup. Du kan sammenligne planerne på denne side. Alle af dem kræver, at du betaler for et år i forvejen. 

Carbonit hjemmeside 2023

Du kan få fem procent rabat, hvis du tilmelder dig to år eller 10 procent, hvis du tilmelder dig tre. Selv med det i spil er priserne stejle. På grund af dette, skal du sørge for at bruge Carbonites gratis 30-dages prøveperiode for at se, om det, du får, er det værd.

“Power” -planen giver dig mulighed for at tage backup af 500 GB data på flere computere og en enkelt server til $ 799,99 pr. År. Den “ultimative” plan giver dig mulighed for at tage backup af den samme mængde data, men den giver også support til ubegrænset server-sikkerhedskopi. Det sætter dig tilbage $ 1.299.99 pr. År. Du kan øge din lagerplads på begge planer i trin på 100 GB for $ 99 pr. År.

Andre grunde, som vi kan lide Carbonite Safe Backup Pro

Carbonites desktop-app er ligetil. Det viser status for din sikkerhedskopi og giver links til indstillinger, og det giver dig også adgang til din gendannelse og starte gendannelsesprocessen.

Du kan også bruge webklienten til at administrere din sikkerhedskopi. Det er enkelt og tydeligt viser alle dine beskyttede computere, servere og brugere i bunden af ​​skærmen for at få et lettere overblik. 

Carbonite har også apps til Android og iOS, der giver dig adgang til filer, der er sikkerhedskopieret fra din computer, men det kan ikke sikkerhedskopiere dine smartphone-data. Generelt set er alle Carbonites klienter dog let at bruge.

Carbonite administrerer din private nøgle som standard, men hvis du selv vil styre den, kan du tilmelde dig privat kryptering under Carbonites installation. 

Ud over kryptering under hvile bruger Carbonite TLS-protokollen til at beskytte filer, der er under forsendelse til Carbonites servere. Der er desuden tofaktorautentisering, som du kan give mandat til associerede virksomheder, der bruger din konto.

Vi har placeret Carbonite sidst på grund af dets stejle priser, dets brug af en forældet kryptering og manglen på andre funktioner, der kan retfærdiggøre dens pris. Når det er sagt, er der mere at Carbonite, og hvis du vil lære, hvad det er, skal du læse vores Carbonite Business anmeldelse.

Afsluttende tanker

Vi har lavet denne placering i henhold til, hvordan disse tjenester implementerer hybrid backup, og hvor meget du skal betale for at få den. Andre faktorer i den involverede rangordning besluttede, om de leverede endda tjenester, der ville gavne din virksomhed. 

Vi har placeret BigMIND Business på toppen, takket være sin Hybrid + -teknologi, der gør det nemt at finpusse din hybrid backup-plan. Det er dog dyrt, og den eneste grund til, at det slog IDrive, var på grund af IDrive’s krav om, at du har brug for at lave separate sikkerhedskopier til sky og lokale enheder. Af den grund indtager IDrive andenpladsen.

Når det er sagt, hvis du ikke har noget imod IDrive’s tilgang, kan du nyde dens fantastiske priser. Det samme gælder CrashPlan, hvis du ikke behøver at sikkerhedskopiere en masse computere, og du ikke behøver at tage backup til NAS-enheder.

Acronis og Carbonite bringer bagenden op takket være deres stejle priser. Acronis er imidlertid et godt valg, hvis du kan bruge dens avancerede funktioner. Hvis ingen af ​​disse tjenester skærer ned på det, skal du læse vores forretningsbackupanmeldelser for alternative ideer.

Hvad synes du om denne roundup? Hvilken service læner du mod? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.