Най-добрият софтуер за управление на проекти 2023: Да го направим със стил

Софтуерът за управление на проекти е многолюдна зона, с много отличен избор, състезаващ се за вашето внимание и долари. Най-големите световни компании използват инструментите, за да работят по-добре и по-интелигентно, а фирмите от всякакъв вид се възползват от многото си полезни функции.

Прегледахме много програми през годините и ще споделим това, което научихме в тази обзор на най-добрия софтуер за управление на проекти.

Добрият инструмент за управление на проекти може да доведе до промяна на долния ред. Чрез елиминиране на работата с дрогери, рационализиране на комуникациите и съхраняване на критични файлове на едно място, те улесняват живота на вашия екип и ви помагат да постигнете повече работа за по-малко време.

Този обзор е най-доброто от инструментите, които разгледахме. За да ви дадем предварителен визуализация, основният ни фаворит е monday.com, така че прескочете към него, ако бързате. Избрахме го заради комбинацията му от използваемост и мощност.

Изходният шампион Wrike все още е голям нападател, но е по-сложен. Ако се нуждаете от управление на зависимостта и подзадачи, това е по-добрият избор. Отвъд това, другите ни любими предлагат различни неща, така че прочетете и се опитайте да намерите това, което ви подхожда.

Ето нашите топ 5 софтуерни решения за управление на проекти:

Искате ли да разгледате пълния списък? Разкрихме ви долу долу .

Ако търсите някои конкретни случаи на използване за следващия си проект, ето няколко статии, които ще ви помогнат по този начин: 

 • Безплатен софтуер за управление на проекти
 • Софтуер за управление на проекти за фрилансери
 • Софтуер за управление на проекти за малък бизнес 
 •  Софтуер за управление на проекти за Mac
 • Софтуер за управление на проекти Kanban
 • Scrum Software

Как да изберете най-добрия софтуер за управление на проекти

На пазара за управление на проекти има голяма конкуренция, така че разграничаването между най-добрите платформи може да бъде предизвикателство. Някои имат необичайни функции, мнозина имат странност или две, а повечето са добри в определен аспект на управление на проекти.

Сред нашите най-добри снимки няма състезания, затова ви препоръчваме да определите собствените си приоритети, след това прочетете нашите рецензии и вижте кои отговарят най-добре на вашите нужди. Всички тези инструменти предлагат безплатна пробна версия и най-много ви позволяват да се регистрирате, без да предоставяте данни за кредитна карта, така че помислете какво искате, след това изберете един и го тествайте.

Ядро на управлението на проекти

Управлението на задачите е от ключово значение за повечето софтуер за управление на проекти. Задачите могат да бъдат наречени „въпроси“ или „елементи“, но инструментите, които променят терминологията, все още работят по почти същия начин. Задачите могат да бъдат назначени на членовете на екипа и да бъдат планирани. Когато свършат, можете да ги маркирате като завършени, така че всеки да вижда какво прави.

Много инструменти отиват по-далеч и ви позволяват да разбивате задачи в подзадачи, като някои предлагат пълно управление на зависимостите. Това ви позволява да се уверите, че всички задачи, които зависят от другите, са планирани след тези задачи, което ви помага да избегнете скъпо закъснения.

Ето разбивка на предлаганите инструменти за управление на проекти по отношение на подзадачи и управление на зависимости:

Най-добър софтуер за управление на проекти: Задачи: Зависимости на задачите:
monday.com
Wrike
TeamGantt
Асана
Freedcamp
Podio
Smartsheet
Leankit
Airtable
Mavenlink
Базов лагер

Характеристика

Разглеждаме няколко функции, когато оценяваме софтуер за управление на проекти. Много пространство за съхранение е полезно за споделяне на файлове, свързани с проекти. Ако просто споделяте документи и изображения, няма да се нуждаете от огромно количество, но вашите нужди ще са по-големи с видео и аудио.

Някои инструменти предлагат неограничено пространство, но обикновено има ограничения за размер на файла. Те обаче варират, така че ако имате конкретни нужди, може да платите за проверка на детайлите. Ако искате да преместите много файлове онлайн, нашите статии за съхранение в бизнес облак предлагат много начини да го направите, когато се настройвате онлайн.

Интеграциите с други платформи могат да разширят обхвата на приложение и да ви помогнат да запазите колкото се може повече от бизнеса си на едно място. В допълнение към споделянето на файлове можете да интегрирате своя имейл и контакти, както и задачи от други приложения за управление.

Повечето инструменти се интегрират с поне няколко платформи, но някои ви позволяват да се свържете с много повече. Тук си струва да споменем Zapier, защото инструмент, който се интегрира с него, може да се свърже с огромен набор от приложения.

Някои платформи имат необичайна функция или две. Заслужава си да се грижите за тях, тъй като те биха могли да допринесат за вашето заключение. Например блоковете на Airtable предлагат необичайна функционалност, а Mavenlink има силни финансови характеристики. Нашите статии за онлайн счетоводство също ще представляват интерес, ако търсите инструмент, насочен към пари.

Вградените екипни системи за чат и съобщения са често срещани, както и възможността за коментиране и документиране на отделни задачи. Някои инструменти имат споделено създаване на уики или създаване на бележки, което може да ви помогне да документирате проектите си и да поддържате всички в крак с най-новите разработки.

Тези опции за комуникация улесняват членовете на вашия екип да останат на една и съща страница, независимо къде се намират и да се възползват от предимствата на работата от разстояние.

Инструментите за одит също са добри и те могат да бъдат от съществено значение за онези, които трябва да поддържат отговорността на хората или искат да видят кой какво прави.

И накрая, мобилните приложения са полезни да имат, защото ви позволяват да поддържате раздели за неща, когато сте далеч от бюрото си. Повечето платформи имат специални приложения за Android и iOS.

Изглежда Galore

Една от основните разлики между тези инструменти е как те представят вашите данни. Подходът в стил канбан е често срещан, като сортирате задачите си в колони, които представляват различни етапи от вашия проект.

Може би сте чували за Trello. Той е добър инструмент, но не е достатъчно сложен, за да премине линията, разделяща управлението на задачите и управлението на проекти (прочетете нашето ръководство за начинаещи Trello). Trello използва борда на канбан, както правят monday.com и LeanKit.

Други инструменти използват диаграма на Гант, която ви показва как всичко се вписва заедно. Графиците на Гант ви позволяват да видите кои задачи трябва да се извършат първо и да се работи, ако направените от вас промени ще доведат до проблеми с работния ви процес.

Някои използват обикновен стар списък, който работи достатъчно добре. Асана се справя добре с това, както и Урик. Повечето инструменти имат изглед на календар, както и генератори на отчети. Може да се намерят и по-екзотични гледки, като PERT.

Най-добрите инструменти предлагат множество начини за преглед на вашите данни, но колкото повече опции са предоставени, толкова по-добър трябва да бъде интерфейсът, за да се поддържа всичко ясно.

Приближаване

Тези инструменти използват различни подходи. Някои, като Freedcamp и Asana, отиват за приятелската ръка около рамото, правейки се приветливи и лесни за работа. В другия край на спектъра, инструменти като LeanKit и Mavenlink поддържат фокуса здраво върху печеленето на вашия бизнес.

Някои ви насочват към определен начин на работа, докато други ви предлагат свободата да контролирате и прецизирате всичко според вашите нужди. Тези инструменти предлагат много мощност, но ще трябва да помислите внимателно за избора, който правите. Не забравяйте, че целта ви е да улесните нещата, за да може вашият екип да свърши нещата.

Което предпочитате, ще слезе при вас. Имайте предвид, че ако откриете, че един инструмент не е за вас, другите могат да се чувстват различни за използване, въпреки че имат подобна структура. Ако не харесвате първия, който опитате, не се отказвайте.

  Namecheap срещу Bluehost: Отиване до пръст до 2023 г.

Сигурност и поверителност

Ние ценим услуга, която поддържа вашите данни защитени и поверителни. Дали е или не е трудно да се оцени, но ние разглеждаме използваното криптиране и сертификатите, които има, както и неговата политика за поверителност.

Ние ценим SOC 2 сертификатите и спазването на EU-USS. и Швейцария-САЩ. щитове за поверителност и Общ регламент за защита на данните. Можете да прочетете за последното в нашето GDPR парче.

Добре са и услугите, които ни дават възможности за настройка на настройките ни за достъп. Ако можете да зададете свои собствени политики за сигурност и да контролирате удостоверяването на потребителите, можете да постигнете правилния баланс между безопасността и използваемостта.

Ако имате проблеми с изготвянето на политика за паролата, нашето как да настроите силен наръчник за парола ще ви даде съвети за това какво е подходящо.

Функции като двуфакторно удостоверяване също са важни. Прочетете нашата статия за двуфакторно удостоверяване, ако искате да научите защо.

Има много опасности, които дебнат в мрежата, както описват нашите статии за онлайн сигурността. Нашите любими услуги правят всичко възможно, за да ви предпазят от вреда. Изберете добър и останете в безопасност.

Сервиз и поддръжка

Софтуерът за управление на проекти не е там, за да ви помогне да съставите доста диаграми. Той е там, за да ви помогне да ускорите проекта си и да премахнете проблемите. Ако попаднете на проблем, важно е да го отстраните възможно най-бързо. Разглеждаме внимателно възможностите за поддръжка, които всяка платформа има.

В допълнение към документацията и ръководствата, ние разглеждаме опциите, които имате за връзка и обикновено ще опитаме една или две от тях, за да сме сигурни, че отговорите са бързи и точни.

Оценяваме възможността да се свържем с помощта на контактна форма или имейл адрес, както и опция на живо, като телефон или директен чат. Ние също така сме в очакване на прекалено ентусиазирани хора по продажбите и проблеми с поверителността – ние хванахме служители за поддръжка, които имат достъп до вътрешните ни проекти, например, например.

Инструментите

Без допълнително обожание, ето нашия списък. Ще започнем с любимата ни услуга, monday.com

1. понеделник.com

Ако искате нещо лесно за използване, с елегантен, модерен интерфейс, потърсете не повече от monday.com. Това прави управлението на проекти безпроблемно, но има много усъвършенствани функции, въпреки приятелския си интерфейс.

понеделник борда
monday.com има хубав изглед на kanban за управление на вашите проекти.

Той може да показва вашия проект по различни начини, като основният му изглед на канбан се допълва от изглед на календар, времева линия, дневник на дейностите и диаграми.

Освен това е персонализируем, като предлага голям контрол върху полета и ви позволява да настроите система толкова проста или сложна, колкото е необходимо. Той идва с много шаблони, което ви позволява да започнете бързо и да разгледате различните начини за използване на платформата.

Получавате много място за съхранение, с 5 GB на основния си слой и неограничено място за съхранение в Pro план. Можете също така да използвате данни на други платформи чрез своите интеграции с Zapier, Slack, Trello и Dropbox. Ако го използвате с Slack, може да искате да разгледате и нашето най-добро облачно хранилище за ръководството за Slack.

Той предлага висококачествена сигурност, с GDPR и EU-USS. Съответствие на защитата за поверителност, SOC 2 сертифициране и 256-битово криптиране. Освен това получавате възможността да използвате двуфакторна автентификация, както и широк спектър от настройки за сигурност и регистрационни файлове. Нашите 99 безплатни инструмента за защита на вашата статия за поверителност изброяват много други начини, които да ви помогнат да запазите вашите данни.

В допълнение към изобилието от насоки в приложението, monday.com разполага с голяма база знания и редовни уебинари, които да ви помогнат да научите своя път. Поддръжката му също бързо се връща към нас само за четири минути. Това го прави чудесен избор, ако се притеснявате да не се задържите, когато го използвате за първи път.

Цените на monday.com започват от $ 25 на месец за екип от петима потребители, така че е отлична стойност, ако вашият екип е с приличен размер. Ако имате само един или двама от вас, това не е толкова добре, но можете да го проверите безплатно, любезно с любезното му изпробване от 14 дни. За да научите повече за това, прочетете нашия преглед monday.com.

2. Намаляване

Wrike има отличен набор от функции, включително управление на зависимостите, създаване на отчети и изгледи на календари, които могат да се наслагват една върху друга, за да сравняват графиците.

wrike за дадена дейност доклади

Можете да качвате файлове и прикачени файлове и да оставяте коментари по тях, включително в конкретни точки във видео файлове, което прави Wrike полезен инструмент за работа с видеоклипове. Получавате 2 GB пространство за съхранение в безплатния му план, който се покачва до 100 GB на ниво Enterprise. Ако използвате много големи файлове, ще ги искате да бъдат защитени в случай на катастрофа, така че разгледайте нашата статия за най-добрите онлайн резервни услуги за ръководство.

Той има двуфакторна автентификация и Enterprise потребителите получават впечатляващ избор от опции за сигурност. В допълнение към управлението на вашата политика за парола получавате контрол върху съхранението на файлове и достъпа до мрежата. Можете дори да блокирате хората от неразпознати IP адреси, за да затруднявате живота на евентуалните хакери. В нашата статия за киберпрестъпността има съвети за избягване на неприятности онлайн.

Wrike има изключителна подкрепа. Получихме отговор на нашето запитване за чат на живо след три минути, а на въпрос, който сме задали чрез неговата форма за контакт, беше отговорен след 30 минути през деня на благодарността. Можете също така да говорите по телефона с някого, ако предпочитате. Има и голяма база от знания, която да ви помогне, ако се забиете.

Въпреки че е с най-високо качество, Wrike не е твърде скъп и дори има безплатен план. При $ 9,80 основният му план няма да наруши банката. Нейните първокласни нива са по-скъпи, но получавате много за парите си, включително и финия контрол върху вашата сигурност, споменат по-горе.

Тя е една от най-добрите всестранни платформи и горещо я препоръчваме. Можете да прочетете повече за това в нашето ревю на Wrike.

3. Асана

Ако се притеснявате, че инструментите тук звучат твърде сложно, Асана може да е този за вас. Той е толкова лесен за използване, колкото можете да искате, и седи точно от дясната страна на управлението на задачите срещу дебата за управление на проекти, дава ви достатъчно контрол за ефективно управление на проекти, без да правите толкова много, става объркващо.

Основният му изглед е само списък със задачи, но можете да добавите подзадачи, за да ги разбиете. Тя включва управление на зависимостта от своите платени планове, както и доказателство, управление на ресурсите и различни интеграции. Има и изгледи на календар и времева линия и получавате неограничено пространство за съхранение на прикачени файлове.

асана-празник

Празненствата на Асана са чудесен начин да ви възнаградим, за да свършите нещата и да добавите нотка на забавление към работната си рутина. Те могат също така да мотивират персонала и да увеличат ангажираността. Докато отмествате задачите, понякога ще намерите еднорог или нарвал, който се разминава по екрана ви или виждате цветно лице да изскочи изпод прозорец. Ако тези неща не ви мотивират, нямате душа.

Ако ви предстои почивка от работа, вижте нашите развлекателни статии за помощ, забавлявайки се онлайн.

Асана разполага с използваем безплатен слой, който е идеален за управление на лични проекти или просто като списък с бързи задачи. Платените му планове започват от $ 9,99 на потребител на месец. Започнете с безплатния си план и надграждане, ако имате нужда от функции, е чудесна входна точка, ако сте нов за софтуер за управление на проекти.

Не е нужно да се притеснявате и за сигурността, защото Asana е сертифициран по SOC 2. Единично влизане и SAML също са налични, ако искате да гарантирате, че вашите данни се запазват. Прочетете нашата статия за киберпрестъпността, за да научите повече за онлайн гремлини, които трябва да избягвате.

  Asana VS Basecamp: Да разберем кое е най-доброто за 2023 г.

Ако обмисляте Асана, разгледайте нашия преглед на Асана. Ръководството ни за начинаещи Асана е чудесно място да започнете, ако се научите да използвате софтуера.

4. TeamGantt

Графикът на Гант може да бъде предимство при управление на вашите проекти, защото ви показва как всичко се вписва заедно и ви позволява да забележите проблеми с планирането предварително. Можете също така лесно да премествате задачи и да виждате как промените ви влияят на по-широкия проект.

екип на Гант-проба-проект

TeamGantt прави това, което пише на калайда, като ви предоставя инструмент на базата на Гант, който може да помогне да запазите всички от вашия екип на една и съща страница. В допълнение към изгледа на заглавието на Гант, получавате изгледи на списък и календар, за да следите нещата и няколко начина за филтриране и контрол на информацията, която виждате.

Преместването на задачи е лесно в TeamGantt, което го прави чудесен начин да организирате и реорганизирате вашите проекти визуално. Добавянето на зависимости е просто и конфликтите по график са маркирани в червено, бързо ги привличане на вниманието.

TeamGantt предлага функции за проследяване на времето, за да ви помогне да поддържате бюджета си под контрол и ви позволява да назначавате етапи. Можете да използвате неговата „базова линия“, за да сравните резултатите си с вашите очаквания и съответно да прецизирате подхода си. Ако трябва да подобрите работния си процес, прочетете нашата статия за най-добрите софтуерни програми за виртуален екип за полезни опции.

TeamGantt ви улеснява с шаблони и полезен примерен проект. Има и много помощ и текст, които ви дават съвети. Има голяма база знания, десетки помощни видеоклипове и редовни класове на живо, за да ви помогне да научите как да го използвате. Екипът му за поддръжка отговори и на нашите запитвания навреме.

Това е евтино, с безплатен план за до трима потребители и следващите два нива струва приблизително $ 8 и $ 12 на потребител съответно. Можете да изпробвате платените планове безплатно, преди да решите кои функции се нуждаете. Ако мислите да се регистрирате, прочетете нашия преглед на TeamGantt за повече подробности.

5. Freedcamp

Freedcamp е новодошъл в нашия списък с фаворити, но печели мястото си, като е приятен за използване, богат на функции и евтин. Не е лесно да съберете тези неща в един пакет, но това е това, което получавате тук.

freedcamp-Гант

Това е толкова евтино, както подсказва името му, с безплатен слой, няколко ултра-евтини нива и бизнес и корпоративни планове, които струват много по-малко от повечето платформи. Има още отстъпки за нестопански организации и преподаватели, което прави Freedcamp чудесен избор за тях.

Дори и на безплатния си слой получавате неограничено място за съхранение, което е сериозна причина да използвате платформата, ако имате много файлове, които да споделите с вашия екип. Ограничението за размер на файла за потребители, които не плащат, е само 10 MB, което може да бъде ограничително, но се увеличава при други планове.

Той има много разширения, със собствен пазар на приложения. Те са смесена чанта, но получавате много възможности за избор.

Има също така създаване на уики и фактуриране, които са отлични характеристики предвид цената на платформата и могат да ви помогнат при вътрешна документация и администратор. Освен това получавате двуфакторно удостоверяване, включено в сравнително евтиния му Enterprise план.

Freedcamp не е без грешки, тъй като не всичко работи перфектно, но, надяваме се, ще се подобри с развитието си.

Поддръжката му реагира бързо на заявки и има приличен подбор от видеоклипове и статии в базата данни, за да ви помогне да решите проблеми. Ако мислите да се регистрирате, насочете се към нашия преглед на Freedcamp за повече информация.

6. Подио

Podio съчетава лекота на използване с мощност и гъвкавост и го прави, без да е твърде скъп, което го прави една от любимите ни платформи. Полетата, задвижвани от код, са полезна опция за персонализиране и има потенциал за креативни типове, които да ги използват, за да правят неща, които другите платформи не могат.

Освен че има безплатен план, платените му нива започват от $ 7,20 на месец. Дори най-евтините планове включват множество функции, а безплатното предлагане си струва да се тества, за да видите дали платформата ви подхожда.

Podio поддържа нещата основни, без подзадачи или зависимости, но ви позволява да проследявате работните процеси, като настройвате връзки между събитията. Можете също така да зададете крайни срокове и да назначите хора да ги спазват, което е чудесен начин да привлечете хората в екипа си към отговорност.

Той предлага неограничено място за съхранение, с ограничение за размер на файла от 100 MB, което би трябвало да ви позволи да стартирате повечето видове проекти без проблеми. Той използва 256-битово криптиране, така че вашите данни трябва да бъдат в безопасност и от любопитни очи. Ако се притеснявате от шпиониране при използване на облачен софтуер, вижте как да защитим статията си за поверителност.

Поддръжката на Podio е смесена чанта. Той ни отговори бързо, но неговият форум и уебинари не са толкова добри, колкото биха могли да бъдат.

Той има собствен пазар на приложения, който ви предоставя всякакви начини да го разширите. Много от приложенията са ефективно само шаблони, но все пак са полезни.

Podio приложения на пазара

Персонализираността на Podio го прави чудесен избор за практични потребители, които искат да настроят всичко според нуждите си. Можете да прочетете повече в нашия ревю за Podio.

7. Smartsheet

Smartsheet е инструмент без глупости, който ви позволява лесно да въвеждате данни и да планирате проектите си структурирано. На пръв поглед изглежда като електронна таблица, но можете да направите много повече с нея, отколкото можете с нещо като Microsoft Excel.

Smartsheet-шаблон

Има няколко шаблона, които ще ви помогнат да започнете, а изборът на подходящия може да ви спести много време.

Данните на листовете могат да представляват каквото искате. Ако го настроите да управлява проекти, елементите вероятно ще бъдат задачи. Можете да им дадете начални и крайни дати, както и да ги зададете на когото искате. Можете също да създадете подзадачи и да дадете на всяка задача предшественик, така че е налично и управление на зависимостите.

Можете да преглеждате проектите си по няколко начина. Има Kanban изглед и диаграма на Гант, както и календар, така че не сте останали в режим на електронни таблици през цялото време.

Има богат избор на добавки. В допълнение към интеграцията с платформи като Jira и Salesforce, тя има няколко свои разширения, които предлагат повече функции.

С 250 GB място за съхранение на потребител получавате много място за споделяне на файлове. Ако имате нужда от още, обаче, разгледайте нашата статия за най-добро онлайн съхранение за екипи. Smartsheet се интегрира добре с тях и има опции за работа с Google Drive, Dropbox и Microsoft OneDrive.

Цените започват от $ 14 на месец, като бизнес планът му за $ 25 предлага повечето от основните му функции. Можете да го изпробвате безплатно за 30 дни, ако се интересувате да научите какво може да направи за вас.

Ние дадохме високи оценки на Smartsheet в нашия преглед за Smartsheet. Това е тихо ефективен инструмент, който работи добре и не сме срещали грешки или големи проблеми през нашето време с него.

8. LeanKit

LeanKit е насочен към бизнес инструмент за управление на проекти, пълен с полезни функции. Изглежда сложно, но не отнема много време, за да разберем. Той се основава на изглед на канбан и ви позволява да персонализирате неговото оформление, така че колоните да представляват различни неща.

Когато започнете с LeanKit, струва си да разгледате внимателно неговия примерен проект, който е пълен с елементи, обясняващи интерфейса и функциите и работи като отлично въведение в платформата. Освен това получавате безплатна електронна книга, която е удобно и компактно ръководство за използване на LeanKit, така че потърсете, ако не я видите в началото.

leankit-Kanban

Разполага с неограничено пространство за съхранение, което е фантастично. Въпреки това има ограничение за размер на файла 75MB, така че, ако имате нужда от повече, прочетете нашата най-добра статия за съхранение в облак за обзор на вашите опции.

  Асана срещу Джира: Два подхода, един победител за 2023 година

LeanKit ви дава много контрол върху политиката на вашата парола и ви позволява да заключвате хора, които допускат грешки, като ви дава начин да се предпазите от изтекли пароли. Той няма двуфакторно удостоверяване или криптирани прикачени файлове, което е жалко.

Той има много интеграции и шаблони, включително много от разработчиците на софтуер, които също ще оценят добре документирания му API.

Той започва от 19 долара на потребител за неговия план LeanKit for Teams, който не е най-евтиният там, но получавате много функции.

LeanKit изглежда сложен и представянето му не винаги е най-доброто, но е по-лесно за използване, отколкото изглежда. Дадохме му висока оценка, като похвали нейните характеристики и цялостно качество. Той има безплатен 30-дневен пробен период, ако искате да го въртите. Прочетете нашия преглед на LeanKit за повече подробности.

9. Airtable

Airtable е друга платформа, подобна на електронни таблици, с много функции и ръководства, достъпни за по-нататъшното й използване.

Неговите „блокове“ са чудесен начин да го разширим, като добавим нови функции и включваме няколко идеи, които не сме виждали никъде другаде. Въпреки че някои от тях са доста специализирани, ние сме сигурни, че биха могли да бъдат трансформативни за правилния бизнес и потенциалът за спестявания е огромен.

airtable-шаблони

Airtable също има може би най-добрият избор от шаблони, които сме виждали в категорията. Те правят възможно най-бързо да започнете с нов проект и ви позволяват да експериментирате с различни настройки, без да се налага да правите всичко сами.

Airtable има отлична поддръжка, предлагаща повечето опции, които очаквате, както и нейната „вселена“. Друга страхотна идея „Вселената“ ви позволява да разгледате други проекти за вдъхновение. Тъй като Airtable е толкова многофункционален, е полезно да видите творческите неща, които другите са направили с него. Ако се гордеете с това, което сте направили, имате възможност да го покажете и вие.

Airtable също е една от най-добрите платформи за сигурност и поверителност, включително всяка функция, която търсим. В допълнение към двуфакторното удостоверяване, той притежава AES 256-битово криптиране и SOC сертификати. Плюс това ви дава информация за IP адресите, които имат достъп до вашия акаунт.

Ако не се притеснявате за това, че хората ще се просмукват по вашите данни, ще прочетете нашата статия за ПРИЗЪМ, Сноудън и правителствено наблюдение.

Airtable разполага с безплатни планове и платени планове, които предлагат повече функции. Дори и да започнете с безплатния план, можете да опитате Pro подреждането за 14 дни, за да видите дали си струва да платите. Вижте нашия преглед на Airtable за повече.

10. Mavenlink

Mavenlink е чудесен инструмент, който ви помага да печелите пари. Ако се интересувате от долния ред, услугата е отличен избор.

Той има силен набор от функции, който включва автоматични финансови инструменти и генериране на фактури. Можете да го използвате и за проследяване на времето и ако присвоите почасови ставки за всичко, можете да следите разходите. Ако имате нужда от помощ за управление на финансите си, струва си да разгледате нашия списък с най-добрият счетоводен софтуер за обзор на наличните инструменти.

Mavenlink включва управление на зависимостта и няколко изгледа, включително изглед на активност, диаграма на Гант и време и разходи. Това не е най-лесният инструмент за използване, но има няколко опции за персонализиране, така че можете да направите работното си пространство да се чувства като у дома.

Не е евтино, но в допълнение към неговите функции, вие получавате силна сигурност, с криптиране, използвано за транзит и съхранение, и два сертификата за SOC. Той предоставя добър избор от опции за управление на вашата собствена сигурност, като ви дава информация за активни сесии, както и ви позволява да настроите настройките на паролата за вашия екип.

mavenlink със сигурността на настройките

Ако се нуждаете от помощ за управление на вашите пароли, прочетете нашата статия за най-добър мениджър на пароли за съвети.

Mavenlink има силна база знания. Той също има поддръжка за чат на живо, ако се забиете. Има няколко проблема с интерфейса, но те няма да ви задържат много, след като се запознаете с платформата.

Бизнес потребителите ще намерят много за харесване в Mavenlink. Има 10-дневна пробна версия, ако искате да я проверите. Прочетете повече за това в нашето ревю за Mavenlink.

11. Basecamp

Basecamp е достъпен и лесен за използване инструмент, който членовете на вашия екип ще се радват да използват. Това е чудесен избор за преподаватели, които да получат безплатно, както и за тези, които искат да организират екип или по-малко официални офис проекти.

Лекият интерфейс е лесен за навигиране, въпреки че има няколко малки грешки. Има магьосници и съвети, които ви помагат да правите нещата бързо и лесно, което означава, че ще подхожда на хора, които не искат да влагат много усилия в намирането на как да използват платформата.

Той има силни комуникационни функции, както и споделяне на файлове. „Лагерните огньове“ предоставят групови чатове, в които всеки от вашия екип може да участва и ви позволява да споделяте аудио и видео.

Ако смятате да се възползвате от функциите му за споделяне на видео, нашата статия за най-добро облачно съхранение за големи файлове също ще бъде полезна.

Триминутното му време за реакция на нашето запитване за поддръжка го прави наш рекордьор по скорост на поддръжка и има богат избор от видеоклипове и ръководства, които ще ви помогнат, ако се забиете.

базовия лагер-тласък

Можете да възлагате задачи на хора, но липсват подзадачи и зависимости. Получавате известия, когато нещата приключат и можете да го интегрирате с външни календари.

Неговата проста система за ценообразуване – 99 долара на месец, независимо от размера на екипа – може да бъде отлична стойност, ако имате голям екип, но е по-малко, ако екипът ви е малък. Ако попаднете в последния лагер, разгледайте нашите статии за малък бизнес за софтуер, който е по-подходящ.

Въпреки небрежния екстериор на Basecamp, той се отличава със силна сигурност и поверителност. Освен че има шифровани прикачени файлове, той няма да предаде вашите данни на никого, освен ако не е принуден да го направи по закон и ще ви информира, ако това се случи. Научете повече в нашия преглед на Basecamp.

Професионалисти:

 • Добра стойност за големи отбори
 • Безплатно за използване в класната стая
 • Полезни магьосници

Недостатъци:

 • Скъпо за отделни лица или малки екипи
 • Проблеми с интерфейса

Лого на Basecamp

Basecamp ревю

$ 9900 на месец

Посетете Basecamp

Други възможности

Има инструменти, които ни харесват, че не са направили нашия списък. ClickUp, за който можете да прочетете в нашия ревю на ClickUp, съвсем пропусна прорязването. Redmine и GanttProject заслужават споменаване като алтернативи за тези, които искат да зададат нещата сами. Те не са гладки, пълнофункционални услуги като повечето опции тук, но ги проверете дали харесвате предизвикателство.

Проектът на Microsoft беше твърде голям проблем, за да се регистрирате, така че не го направихме. Джира е най-вече добър и би направил списъка, ако не заради проблем с поверителността с неговата поддръжка, както можете да прочетете в нашия преглед на Джира. Хареса ни външния вид на Workamajig, но компанията не ни даде достъп до софтуера за преглед. Направете от това каквото щете.

Смятаме, че списъкът ни обхваща повечето основи и тук трябва да можете да намерите нещо, което да отговаря на вашите нужди.

Всички инструменти за управление на проекта са оценени

Заключителни мисли

Софтуерът за управление на проекти е зряла област с голям избор от инструменти, които могат да променят вашия екип.

Не намерихме никакви наистина лоши инструменти и смятаме, че е прекрасно време потребителите да се потопят в конкурентен и висококачествен пазар.

Любимата ни програма, monday.com, печели заради използваемостта си. Wrike е по-сложен, но предлага повече мощност. Basecamp е добро средство за комуникация, докато Mavenlink е чудесен за тези, които са фокусирани върху парите.

Всички инструменти тук имат безплатен слой или безплатна пробна версия, така че е лесно да се регистрирате и тествате всеки един от тях. Няма какво да ви попречи да опитате няколко, за да разберете кое ви е най-подходящо.

С удоволствие ще чуем дали сте опитали някой от нашите снимки или имате препоръки за други. Ако те са помогнали на вашия бизнес или проекти, ще се радваме да чуем за него. Моля, уведомете ни как в коментарите по-долу. Благодаря за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me