Millor programari de gestió de projectes per a empreses constructores el 2023

Els projectes no són gaire grans que els de construcció. Tant si es tracta d’immobles com d’infraestructures, l’organització és clau per fer les coses bé.

El millor programari de gestió de projectes per a empreses constructores pot ajudar a garantir que tot es faci a temps i minimitzar el temps perdut en retards.

Hem revisat la nostra millor selecció de programari de gestió de projectes per trobar les eines que us poden ajudar més si esteu a la indústria de la construcció.

Millor programari de gestió de projectes per a empreses de construcció 2023

Allò que fa de programari de gestió de projectes bo per a empreses de construcció

Les empreses constructores poden presentar els seus plans a l’oficina, però les que les implementen sovint no ho seran. Cercarem eines que tinguin aplicacions mòbils i capacitats de creació d’informes, a més de funcionar bé al navegador. La capacitat de controlar les notificacions també us permetrà informar-vos a les persones sense que us envieu massa missatges.

El nostre article del navegador més segur us mostrarà com mantenir les dades de projecte privades si utilitzeu la versió web del programari de gestió de projectes.

Els projectes de construcció inclouen moltes etapes que es basen en el lliurament d’equips a temps i altres treballs finalitzats. La gestió de la dependència serà especialment important. A més de poder crear dependències, les eines necessitaran la capacitat d’ajustar-se als canvis de programació.

Els projectes de construcció són complicats, però és probable que hi hagi molts que es puguin transmetre de projecte a projecte. Les empreses apreciaran el programari que els permet crear i perfeccionar plantilles al llarg del temps, estalviant-los la creació de treball quan es presenti un nou projecte.

Els retards en la indústria de la construcció poden costar grans quantitats de diners. Utilitzar les eines adequades per evitar que això passi, pot ser una bona manera de millorar el vostre negoci. Vegem què hi ha disponibles.

Programari especialitzat per a empreses constructores

Aquí solem cobrir programari de gestió de projectes aquí a Cloudwards.net, però les eines que veiem solen ser d’ús general. No tenim en compte molts programes dedicats per a la indústria de la construcció.

La majoria del que hem trobat a la categoria especialitzada és més car que les eines que cobrim. Procore, per exemple, costa 333 dòlars mensuals pel seu pla més barat. Buildertrend costa 299 dòlars al mes per només tres usuaris.

Potser podrem analitzar alguns d’aquests programes en el futur, però ara mirarem quins dels nostres preferits habituals són adequats per a la seva construcció..

Tanmateix, si teniu diners en estalvi, hi ha moltes eines especialitzades. Si esteu construint gratacels, uns centenars de dòlars no us arrossegaran al pànic, però les empreses més petites que s’introdueixen en programari organitzatiu per primera vegada poden beneficiar-se del programari d’ús general més barat i econòmic..

Mirem ara, començant per una de les nostres plataformes preferides, Wrike.

Wrike

Wrike és una eina de gran qualitat que ofereix funcions que permet crear i assignar tasques fàcilment. També podeu definir una durada per a cada tasca i el temps de registre dedicat a la realització.

Ens hem vist en Wrike diverses vegades. Llegiu les comparacions de monday.com vs Wrike o Wrike vs Asana per veure què pensàvem.

wrike-dependències

La gestió de la dependència de Wrike us permet crear relacions entre tasques i assegurar-vos que teniu una programació viable, així com ajustar-vos als canvis i retards. La interfície no és tan fàcil esbrinar com algunes eines, però un cop obtingueu la tasca, us pot ajudar molt a organitzar projectes complexos..

A més del gràfic de Gantt que mostra com s’ajusten les tasques, hi ha una vista de taula, un registre de temps, una vista de tauler i una vista d’analítica que us mostra tot tipus d’informació relacionada amb les tasques, inclosos els conflictes de planificació..

El gràfic de progrés de Wrike us mostra com s’avancen les coses i el seu sistema de base us permet supervisar les relliscades per ajudar-vos a esbrinar per què les coses no van funcionar bé. Això us pot ajudar a millorar els vostres processos d’un projecte a un altre.

Wrike té una útil selecció de plantilles que us permetrà començar ràpidament als projectes. N’hi ha diversos, entre ells un per a la planificació de projectes i un altre per a projectes complexos amb múltiples fases. També podeu contactar amb Wrike si voleu ajuda per configurar-se.

  Millor editor de vídeo gratuït per al 2023: HitFilm, Lightworks, Blender i molts més

Us permet crear informes, permetent actualitzar persones fora del programari. Podeu fer saber a la gent quines tasques s’han de fer, per exemple.

Assistència de Wrike

Wrike necessita temps per esbrinar. Es pot perdre en la navegació, però té un excel·lent equip de suport que va respondre ràpidament a totes les nostres consultes en provar-lo.

Té una gran seguretat i està disponible una autenticació de dos factors per evitar que el compte de qualsevol persona es vegi compromès. Obteniu molt de control sobre la configuració de seguretat. Si voleu controls més claus de contrasenya o restringiu l’accés a adreces IP específiques, podeu fer-ho amb Wrike.

Té un pla gratuït per a fins a cinc usuaris i els seus plans de pagament comencen a partir de 9,80 dòlars per usuari al mes. També podeu negociar un pla de pagament durant tota la vida si us poseu en contacte amb el seu equip de vendes.

Els membres de l’equip poden rebre llistes de tasques diàries enviades per correu electrònic. Això ho fa excel·lent per utilitzar fora de l’oficina. Wrike és, en conjunt, una excel·lent elecció per a projectes de construcció. Ho fa gairebé tot bé. Llegiu-ne més informació a la nostra ressenya de Wrike.

Mavenlink

Quan es tracta de gestionar despeses i gestionar la part financera dels vostres projectes, Mavenlink és una de les millors eines que hi ha. Les vostres tasques i costos es poden gestionar junts, facilitant la planificació.

mavenlink-despeses

A cada tasca se li pot donar una tarifa per hora i es pot fer un seguiment del temps dedicat a cadascuna. Això vol dir que no només podeu gestionar els vostres costos, sinó que continueu mantenint un compte continu del que esteu gastant. 

Podeu crear factures automàticament i rebre pagaments mitjançant Paypal. Això pot ser de gran ajuda per pagar contractistes o comprar subministraments. Tanmateix, és una drecera més que una solució de comptabilitat real; consulteu el nostre millor article sobre programari de comptabilitat per a productes amb una mica més d’ofici.

Mavenlink inclou un gràfic de Gantt, que permet moure les tasques a la vostra programació, de manera que si els constructors triguen massa temps a acabar el seu te, podreu calcular l’impacte que té..

Mavenlink té un sistema de plantilles. No té cap configuració preparada, però et permet crear-ne la teva per utilitzar-la amb diversos projectes. Si teniu moltes tasques similars que es transmeten d’un projecte a l’altre, us poden estalviar molt de temps.

Obteniu 10 GB d’emmagatzematge al pla més barat de Mavenlink, que augmenta fins a 1 TB més. Aquesta és una quantitat generosa, però si necessiteu més informació, llegiu el nostre article sobre el millor emmagatzematge en núvol per a fitxers grans.

Hi ha algunes opcions de personalització que us permeten utilitzar el vostre logotip, icona i esquema de colors. D’aquesta manera, el vostre equip pot sentir-se segur que es troba en el lloc correcte quan accedeix al vostre sistema.

Mavenlink Security

Mavenlink utilitza un fort xifratge tant per a les dades en trànsit com a emmagatzematge, té certificats SOC1 i SOC2 i compleix la UE-EUA. i Suïssa-EUA. escuts de privadesa i el Reglament general de protecció de dades, que podeu llegir al nostre article de GDPR.

Quant a suport, disposa d’una base de coneixement decent, juntament amb un xat en viu i un formulari de contacte. El suport ens va respondre ràpidament, però va ser difícil d’utilitzar.

Mavenlink és barat en comparació amb el programari especialitzat en construcció, a partir de només 19 dòlars al mes per a fins a cinc usuaris. Les aplicacions estan disponibles per a Android i iOS i hi ha una versió del navegador. Per obtenir més informació sobre això, feu un cop d’ull a la nostra revisió de Mavenlink.

Projectes Fàcil

Easy Projects és seriós sobre l’estalvi de diners i proporciona una calculadora de rendibilitat de la inversió que us ajudarà a obtenir el vostre estalvi.

La gestió de la dependència és fàcil amb la vista Gantt de Projectes fàcils. Les tasques s’actualitzen automàticament per encaixar-se entre elles, de manera que podeu gestionar la vostra programació de manera més dinàmica que no amb eines que us obliguen a fer-ho tot manualment..

També es poden afegir dependències des de la vista de tasques i n’hi ha de diversos tipus. Si voleu establir relacions entre tasques, els Projectes Fàcil no simplement us ho faciliten, també us permeten un nivell de control inusualment ajustat..

El seguiment de temps i els costos són fàcils d’utilitzar i integrar als projectes des del primer moment. Moltes plataformes que inclouen aquestes funcions els fan sentir com una reflexió posterior, però són fonamentals en els Projectes Fàcil.

  Millors proveïdors d'allotjament web del 2023: assequibles, ràpids i fàcils d'utilitzar

També hi ha un excel·lent generador d’informes que us permet crear gràfics i mètriques de tot tipus. És útil per visualitzar com van les coses.

Easy Projects inclou un “rastre d’auditoria”, de manera que podreu veure el que tothom ha fet. És una manera excel·lent d’assegurar-nos que tothom ha fet tot el que hauria fet en el moment adequat i facilita la identificació d’errors i les millores.

Utilitzant Projectes Fàcil

Començar amb Easy Projects és fàcil. Hi ha un projecte d’exemple útil amb tasques que funcionen com a guia, que us mostren moltes de les seves funcions. Aquest és un truc eficaç que utilitzen diverses eines i és una introducció molt més eficaç a una nova plataforma que un vídeo.

easy-projectes-centre d’activitats

Hi ha moltes orientacions integrades a l’aplicació, com ara consells i vídeos que cobreixen la major part de la plataforma. El suport de Easy Projects no va respondre quan el vam contactar, però, si voleu rebre ajuda a la trucada, pot ser que no sigui la vostra plataforma..

Hi ha moltes funcions de seguretat, com ara còpies de seguretat geo-redundants, una selecció de centres de dades per als quals tingueu en compte problemes de compliment i una àmplia selecció de configuracions de seguretat. Podeu assegurar-vos que tots els usuaris amb accés al projecte utilitzen una contrasenya efectiva, per exemple.

Easy Projects té un cost de 24 dòlars per usuari al mes segons el seu pla estàndard, però heu de contactar amb el seu equip de vendes per conèixer els preus d’empresa. Hi ha un programa d’entrenament obligatori al voltant de 100 dòlars per usuari, cosa que el fa més car, però garanteix que el vostre equip el pugui utilitzar de manera eficaç. Llegiu la nostra ressenya de Easy Projects per obtenir més informació.

TeamGantt

Els gràfics de Gantt us permeten crear relacions entre tasques i veure com s’ajusta tot. És prou complicat quan teniu un grapat de tasques, però quan en tingueu centenars, podeu obtenir ajuda del programari que és molt valuós. TeamGantt es basa en aquesta visió i ho fa bé.

Els gràfics Gantt són potents, però no són la funció més fàcil de moure’t el cap. Si sou nous, la nostra manera d’utilitzar una guia de gràfics de Gantt us accelerarà.

A més de la visualització de Gantt, TeamGantt té visualitzacions de calendari i llista per ajudar-vos a mantenir-vos organitzat. Us permet crear fites, que són objectius de mig projecte que podeu utilitzar per fer el seguiment del progrés. També hi ha una vista d’historial que podeu filtrar. Això et permet veure el que tothom ha fet.

equip-gantt-pdf

TeamGantt també té funcions de referència, de manera que podeu comparar el vostre progrés amb les vostres estimacions originals i veure on es produeixen els retards. Resoldre els problemes abans que es produeixin és fantàstic, però amb la reducció de problemes, podeu evitar que es tornin a produir problemes.

TeamGantt us permet exportar a .pdf, de manera que podeu crear fulls de paper per a les persones que els mostrin el que han de fer..

Seguretat de TeamGantt

TeamGantt no té gaires funcions de seguretat. Això no vol dir necessàriament que sigui insegur, però no proporciona molta informació sobre el que fa sota el capó. Tampoc teniu moltes opcions de seguretat per jugar-hi.

Tot i que millora amb el suport. Hi ha una plantilla de projecte que us mostra les seves característiques, juntament amb una bona selecció de vídeos i classes en directe que podeu assistir per aprendre a utilitzar el programari..

També hi ha assistència telefònica als seus principals plans, així com un formulari de contacte que tothom pot utilitzar. Va respondre a les nostres consultes en sis a vuit hores, cosa que no és dolenta, però no és tan bona com Wrike o Basecamp, sobre la qual podeu llegir a la nostra revisió Basecamp.

Tot i això, no podeu superar el preu de TeamGantt, ja que amb el seu pla gratuït permetre fins a tres usuaris executar un sol projecte. El seu pla estàndard és de només 39,50 dòlars mensuals per a cinc persones, cosa que el converteix en un excel·lent valor.

Té aplicacions per a Android i iOS, de manera que podeu agafar-ho en moviment. Per obtenir més informació, llegiu la nostra ressenya de TeamGantt.

LeanKit

LeanKit és una eina basada en kanban, però adopta un enfocament inusual, fent-lo més avançat del que suggereix. Podeu dividir el vostre espai de treball en diversos taulers de kanban i assignar-los a cada persona o equip diferent. 

Els diferents elements dels taulers tenen un placa mini-kanban que conté subtascs. Podeu definir dependències assignant un pare i un fill a cada targeta.

  Llibres actuals contra QuickBooks en línia - actualització 2023

leankit-kanban

LeanKit permet a algunes persones centrar-se en el projecte en general, mentre que altres es centren en àrees particulars o només gestionen les tasques que tenen assignades. Això fa que sigui una bona elecció per a equips de mida petita o mitjana on cadascú tingui el seu propi tema en què concentrar-se, però es pugui beneficiar de mantenir-se al corrent de la imatge general.

Si sou nous de kanban, mireu com utilitzar una guia de taulers de kanban i potser la nostra revisió de Trello per obtenir un exemple senzill.

LeanKit us permet limitar quant s’assigna a diferents parts del tauler i us avisa si se superen aquests límits. Hi ha diverses integracions que també permeten compartir dades amb altres plataformes.

També hi ha emmagatzematge il·limitat, però amb un límit de mida de fitxer de 75 MB, potser preferiu consultar la nostra millor guia d’emmagatzematge en núvol..

Seguretat LeanKit

LeanKit utilitza TLS per xifrar les dades en trànsit i xifra les dades d’usuari emmagatzemades, excepte els fitxers adjunts. Llegiu la nostra descripció del xifratge per obtenir més informació. No té moltes funcions de seguretat, però podeu controlar què poden fer els usuaris i com accedeixen a la plataforma. Podeu canviar la configuració de contrasenya i la política de bloqueig del vostre compte i bloquejar fitxers per extensió.

Ofereix suport per telèfon i un formulari de contacte. Ens va tornar en cinc hores quan li vam fer una pregunta. També hi ha un excel·lent llibre electrònic, que val la pena buscar al seu lloc web. Hi ha una pregunta freqüent, diversos tutorials i una API ben documentada.

Tot i que LeanKit no té aplicacions per a mòbils, ofereix suport per a navegadors amigable per a mòbils, de manera que encara podeu utilitzar-lo durant qualsevol moment..

Comença en 19 dòlars per usuari al mes, que no és el més barat disponible. Tot i això, té una prova gratuïta de 30 dies si voleu comprovar-ho. És una opció ideal per a les petites empreses que busquen organitzar-se i informar-se de tothom.

Programari alternatiu de gestió de projectes per a empreses de construcció

Mentre que els cinc anteriors són les nostres millors opcions, aquests tres poden servir per a algunes empreses.

Fitxa intel·ligent

Smartsheet és una eina versàtil, amb una selecció de visualitzacions que permet crear dependències entre tasques mitjançant el seu gràfic Gantt.

Normalment es creen tasques mitjançant la vista similar a un full de càlcul, de manera que el flux de treball serà familiar per a la majoria de la gent. Al principi, sembla intimidador, però és senzill treballar-ho.

smartsheet-template

Hi ha una àmplia gamma de plantilles i podeu generar informes fàcilment. Té una seguretat estreta i una comunitat activa per oferir ajuda si us quedeu enganxats.

Smartsheet té aplicacions per a Android i iOS i comença a partir de 14 dòlars al mes. Per obtenir més informació, consulteu la nostra ressenya SmartSheet.

ClicUp

ClicUp, que podeu llegir a la nostra revisió de ClickUp, us ofereix un control detallat de les tasques. Podeu assignar-los a persones, donar-los prioritats i crear relacions de dependència entre ells. Té una visualització i un calendari de Gantt per facilitar l’organització.

clic-tasca

També té una visualització de caixa útil que us pot ajudar a mostrar qui feu el que feu. Fa bons informes i ofereix funcions de seguiment del temps. S’integra amb moltes plataformes i inclou un sistema de presa de notes. Si us sembla útil, però feu servir una plataforma diferent, llegiu el nostre article sobre les millors aplicacions de presa de notes.

ClickUp és una opció ideal per a implementar-lo a diversos dispositius. A més de funcionar amb Windows, Mac, Android i iOS, té extensions per a Google Chrome i Amazon Fire TV. Si feu servir Chrome, potser voldreu consultar la nostra revisió de Chrome, que posa de manifest alguns problemes de privadesa.

Projectplace

Projectplace és una eina senzilla i basada en kanban, però té una característica neta. Podeu definir les tasques com a esperes d’altres, cosa que us permet crear relacions de dependència.

configuració del lloc

Té funcions de xat per equips que us permeten comunicar-vos amb tothom. Les persones es poden marcar com a còmodes o sota pressió, la qual cosa és una bona manera de fer saber als altres que pot haver-hi problemes amb el que siguin responsables..

A 29 dòlars al mes, no és la plataforma més barata, però té una prova gratuïta de dues setmanes. Més informació a la nostra revisió de Projectplace.

Pensaments finals

La construcció és una indústria que desafia i val la pena explorar qualsevol programari que us pugui donar avantatge. Afortunadament, hi ha moltes eines per ajudar-vos a respondre als problemes que es plantegen.

Totes les eines que hem vist aquí porten alguna cosa a la taula i tenen una prova gratuïta si voleu consultar-les.

Si treballeu en la construcció, ens agradaria escoltar els vostres comentaris sobre els nostres criteris i les eines que hem triat. Per favor, comparteixi els seus pensaments en els comentaris. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me