Сравнение за съхранение в облак 2023: Сравнете 50+ доставчици на облак

Повече за облачното хранилище:

 • Най-доброто съхранение в облак 
 • Бизнес съхранение в облак
 • Съхранение в облак за снимки

Отзиви на доставчика: 

 • Sync.com
 • pCloud
 • Tresorit (бизнес)

Свързани категории софтуер:

 • Най-добър VPN 
 • Антивирусен софтуер
 • Най-добър мениджър на пароли
 • Софтуер за възстановяване на данни

Популярни отзиви от доставчика: 

 • Преглед ExpressVPN
 • Преглед NordVPN
 • Dashlane преглед
 • Преглед на Bitdefender

Contents

Best Cloud Storage 2023 – Какво трябва да знаете

Тази статия изследва всичко, което трябва да знаете за облака. Показваме ви дефиниции и обясняваме за какво става дума. Независимо дали търсите най-евтиното хранилище в облак или търсите най-доброто онлайн хранилище – ние ви покриваме.

Най-евтино съхранение в облак – не винаги най-добрата идея

През последните пет години, гледайки индустрията, едно е сигурно: колкото по-евтина е услугата, толкова по-голяма е вероятността скоро да напусне работа.. 

След като видите оферта за цял живот на неограничена услуга за съхранение в облак, която се чете твърде добре, за да е вярна – най-вероятно е. 

Доброто “евтино” онлайн съхранение струва около 10 $ на месец. Това не ви дава неограничено облачно пространство, но обикновено около маркировката 1TB – достатъчно за съхраняване на видеоклипове, снимки и документи. 

Sync.com, една от най-добрите ни услуги, предлага дори 2TB съхранение за по-малко от 10 $ на месец – и изключителна сигурност, която Dropbox липсва.

Нашите препоръки са да не посещавате най-евтините услуги, които просто ви хвърлят оферта. Оценете внимателно, прочетете нашите ръководства и проверете сравнението на съхранението в облак по-горе. За нашите немски читатели, моля, разгледайте тази хубава обзорна статия на Sonntagmorgen.com.

Съдържание

Всичко за облачното съхранение

 • терминология
 • Облачно съхранение – защо го използваме
 • дефиниция
 • Случаи на употреба
 • Предимства & Недостатъци
 • Безплатно съхранение в облак

Най-добри доставчици на съхранение в облак

 • Sync.com
 • pCloud
 • SugarSync
 • Livedrive

Най-добрите онлайн резервни доставчици

 • Crashplan
 • Аз карам
 • Backblaze
 • Carbonite
 • Онлайн резервно копие на SOS

Сравнение онлайн съхранение

 • Онлайн резервно копие – какво е точно
 • Онлайн архивиране срещу облачно архивиране – има ли разлика?
 • Неограничен гръб резервно копие
 • Колко резервно хранилище имате нужда?

Обяснени са системи за съхранение в облак

Сравнение за съхранение в облак – какво „Cloud“ търсите?

Вероятно сте намерили нашата сравнителна диаграма чрез търсачка, която търси най-доброто облачно хранилище за вашите файлове. Но търсите ли услуга за Dropbox, която синхронизира и споделя файлове, или се нуждаете повече от услуга за архивиране на файлове в облака, като Backblaze или Crashplan? Преди да можем да ви дадем някаква препоръка, жизненоважно е да знаете вашите нужди. И така, нека изясним няколко от тези сложни концепции и термини в облака:

Облачно съхранение, обяснено в прости условия

Обяснени условия в облака: *

Помагаме ви да разберете различната облачна терминология, така че да сте сигурни, че знаете разликата.

Съхранение в облака

Това е всеобхватният термин за онлайн съхранение на файлове. Общо предположение е, че тя включва синхронизиране, споделяне и сътрудничество на файлове, когато локално копие винаги присъства на компютъра на потребителя.

Онлайн архивиране / облачно архивиране

Облачното архивиране също е форма на съхранение в облак, но без синхронизиране на файлове. Тя се фокусира основно върху архивиране, тоест създаване на копие на вашия твърд диск в облака.

Онлайн съхранение

Съхраняване на файлове онлайн, без да имате локално копие на компютър. За да редактирате файл, той трябва да бъде изтеглен от мрежата или от конкретно приложение.

Синхронизиране и споделяне на файлове

Принадлежи към облачното пространство за съхранение и свързва папка на проекта към облака, така че всички файлове да са еднакви на всички свързани устройства за всички потребители, които участват в споделянето.

Хостери / киберблокери с едно щракване

Чисто за целите на онлайн съхранението и широко използвани в незаконната общност за споделяне на файлове поради анонимността си.

* Това е само бърз преглед, по-долу ще намерите по-подробно обяснение, когато щракнете върху хипервръзките.

Обратно към сравнителната диаграма

Определение за съхранение в облак

Облачното съхранение е може би най-общият термин за всички тези услуги, изброени в нашето сравнение и прегледи. Всички доставчици прехвърлят и съхраняват данни в облака, което по същество означава на компютри или сървъри, разположени по целия свят, които са достъпни чрез интернет.

Когато хората търсят този термин онлайн, те веднага се сещат за Dropbox, Google Drive или OneDrive, защото това са услугите (Dropbox в частност), които въведоха термина и направиха синхронизирането на файловете и споделянето достъпни за крайния потребител, а не само за бизнеса.

С много прости думи, доставчик на облачно хранилище (хостинг компания) инсталира клиентска програма на компютъра на потребителя. След това тази програма предава всеки доставчик, който потребителят избере през интернет, на доставчика на услуги, така че тези файлове да могат да бъдат споделяни и достъпни лесно на други устройства, собственост на същия потребител.

Това може да бъде мобилно устройство, лаптоп или десктоп с Windows или Macintosh операционна система. Всички промени, направени в данните, които са зададени да се синхронизират на устройства, се актуализират в реално време на всички машини, на които е инсталиран облачният софтуер.

Защо го използвам …

Със съхранение в облак имам всички необходими файлове на една ръка разстояние, защото текущите проекти се синхронизират с всичките ми устройства в реално време, няма значение дали презентациите, електронните таблици или големите видеоклипове. Използвам облачно хранилище, за да работя със своя отдалечен екип и да споделям снимка с баба си едновременно.

Ако се използва правилно, дори мога да освободя малко пространство на твърдия диск само за синхронизиране и изтегляне на файловете, които наистина ми трябват на моя компютър. 

Маурисио Принзлау - експерт по съхранение на облаци в

Онлайн съхранение в облак

Да приемем, че потребителят има три устройства: настолен компютър, преносим компютър и мобилно устройство и тя инсталира Dropbox (или всяка друга услуга за съхранение в облак) на всички тях. Тогава има общо 4 копия на всеки файл: едно копие на всяко устройство и друго в т.нар. „Облак“.

Съхранявайте данни в облака
Ако запазите файл на своя лаптоп, ще качите промените в облака, където алгоритмите сравняват новото копие с всяко друго копие на нейните машини и след това решават кое е най-актуалната версия. По този начин потребителят винаги може да бъде сигурен, че работи върху правилния файл по всяко време.

Доставчиците на облачно хранилище могат не само да синхронизират файлове, но и да ги предоставят на друг човек или дори група хора, като споделят. След това облачното копие на файл е достъпно на трета страна. Сега има две важни концепции за разбиране: публични и частни връзки. С публична връзка всеки с тази връзка може да получи достъп до файл или папка, докато частната връзка е достъпна само при покана и обикновено изисква поканените потребители да създадат акаунт в компанията за съхранение в облак. Сега, когато разбирате какво е съхранение в облак и какво е, вече можете да видите безкрайните възможности:

Обратно към сравнителната диаграма

Неограничени услуги за съхранение в облак – Възможно?

В облака има много приложения. Събрахме списък на нещата, които можете да направите и как облакът може да ви помогне да работите по-ефективно.

Няма прикачени файлове с имейл със съхранение в облак

Няма повече прикачени файлове по имейл

Големите прикачени имейли са болка, трудно е да се разбере дали те действително пристигат безопасно при получателя. Тъй като файловете могат да се споделят с публична връзка, тази връзка може да бъде изпратена по имейл до получател, където може да бъде изтеглена.

Няма повече имена на akward файлове

Няма повече неудобни имена на файлове като final, final-1, final-final

Всички файлови версии на документ, презентация, електронна таблица или всеки файл за този въпрос се съхраняват в облака. Всички страни, които имат достъп до този файл или папка, винаги ще виждат текущата версия, независимо кой я е редактирал последната. Това, което преди беше безкрайна верига от нови документи, чието творчество на имената на файловете намаляваше с всяка версия, сега се комбинира в един единствен файл.

Синхронизиране и споделяне на файлове

Знаейки, че всички файлове са винаги там, известен още като файл

Без значение дали сте на летището, в кафене, място за сътрудничество, пътувате, в офиса, у дома, всички важни файлове са винаги на разположение и не е нужно да помните да ги прехвърляте на USB палец шофирайте или дори да си изпратите имейл, защото файловете се синхронизират чрез софтуер за съхранение в облака на вашите (мобилни) устройства.

Облачни архиви

Облачно съхранение на файлове за архивиране

Услугите за съхранение на облачни файлове могат да служат като бързо архивиране, тъй като множество варианти на един файл са налични както в облака, така и на други устройства. Така че, ако се случи срив на компютър, получаването на абонамент с услуга за съхранение в облак позволява бързо възстановяване на загубени файлове.

Облачно сътрудничество

Онлайн съхранение за сътрудничество

Със сигурност едно от основните предимства на услуги като Dropbox е сътрудничеството с виртуален екип, разпространен на различни континенти. Всички членове на екипа могат да имат достъп до споделена папка и да качват и изтеглят данни, така че всички са на една и съща страница със статуса на проекта. Дори ако някой от екипа направи грешка, повечето услуги предлагат „версия на файла“, което означава, че администраторът може да се върне и да възстанови изтритите файлове или дори по-старите версии на един и същи файл.

Достъп до файлове офлайн

Най-добро онлайн съхранение за офлайн достъп?

Въпреки че се наричат ​​доставчици на облачно хранилище, с гореспоменатите файлови синхронизации всички файлове са достъпни офлайн. Така че работата по проект със слаба или несъществуваща интернет връзка е възможна. След като се свържете отново, промените се качват автоматично.

Обратно към сравнителната диаграма

Най-добри опции за съхранение в облак

Най-добрите опции за съхранение в облак, които ни харесват

За съжаление, няма решение за един размер. Трябва да разгледате внимателно вашите изисквания и да изберете услуга с помощта на нашата сравнителна диаграма. Тези услуги по-долу са някои услуги на нашите читатели и ни харесват много. 

Sync.com 

Sync.com е доста нов доставчик на блока. Базирайки се в Канада, те съперничат на Dropbox както по лесна употреба, така и по скорост на синхронизиране. Те обаче предлагат нещо много по-ценно: сигурност с нулево познание. Данните на потребителя са шифровани от край до край, поради което никой освен потребителят не може да вижда данните на ясно. Sync предлага мобилни приложения както за iOS, така и за Android и се предлага както на Mac, така и на Windows. За съжаление, Linux клиент все още не е в пътната карта.

Посетете www.sync.com

Прочетете преглед

pCloud

pCloud Преглед
pCloud може да се счита за един от по-новите играчи на блока и те влизат с интересно ценообразуване. Потребителите могат да получат огромни 20 GB безплатно хранилище. Платените им редове също са на разумни цени:

Клиентът получава 1 ТБ хранилище за 7,99 долара на месец и там спестява няколко долара в сравнение с Dropbox или Google Drive. pCloud позволява на клиентите да го настройват като облачно устройство, което означава, че файловете, съхранявани на pCloud, не е необходимо да бъдат локално достъпни на твърдите дискове на потребителя. За съжаление, ако искате да имате допълнителна сигурност, трябва да заплатите допълнителна такса за pCloud Crypto.

Бизнес потребителите получават 5TB съхранение. Този план включва минимум 5 потребители, като всеки получава 1TB място за съхранение. Тези планове ще ви върнат на 49.95 $ на месец, всеки допълнителен потребител ще струва 10 $.

pCloud е наличен за Windows и Mac и добри новини за потребителите на Linux, те могат да изтеглят и клиент. Техните мобилни приложения са красота и са достъпни в магазините за приложения за iOS и Android.

Професионалисти

Против

Посетете www.pcloud.com

Прочетете преглед

SugarSync

Бизнес преглед на SugarSync
Както вече подсказва името, SugarSync е услуга, фокусирана върху синхронизиране и споделяне на файлове, но те също така позволяват на потребителите да изпълняват задачи за архивиране във фонов режим. Хубавото на SugarSync е, че те позволяват на потребителите да избират всяка папка на компютър, която да се синхронизира с техния облак, за разлика от Dropbox, където клиентите трябва да избират една папка на своите машини. SugarSync се предлага в много различни аромати, като се започне от 100 GB за 7,49 $ / месец. По-скъп от Dropbox, но си струва допълнителните пари за гъвкавостта.

Приложението за онлайн съхранение на файлове на SugarSync е достъпно за Windows и Mac и обичайните заподозрени за мобилни клиенти: Android и iOS.

Професионалисти

Против

Посетете SugarSync

Прочетете преглед

Livedrive

Преглед на Livedrive
Уебсайтът и услугата на Livedrive не се промениха много през последните 4 години. Отвън Livedrive не се е променил много през последните години, уебсайтът и плановете им все още изглеждат както винаги. Но имам чувството, че те са придобити от J2 Global нещата се движат към по-добро: обновиха клиентския си софтуер до по-модерен вид, скоростта на качване се увеличи и като цяло съм доволен от опита. Той е един от онези доставчици, които комбинират синхронизиране на файлове и споделяне с резервни копия в облака (ако желаете да извадите парите за Pro Suite), но потребителите, които просто търсят архивиране или синхронизиране, могат да изберат по-евтини планове. За разлика от други услуги, Livedrive също така позволява на потребителите да архивират NAS дискове. Ако имате много файлове, които да синхронизирате, ще харесате функцията за синхронизиране на LAN на Livedrive, която значително ускорява процеса, ако всичките ви машини са в една и съща мрежа. Клиентите са достъпни за Windows и Mac, както и за iOS, Android и Windows 8 устройства.

Професионалисти

Против

Посетете www.livedrive.com

Прочетете преглед

Други марки, които да знаете …

 • SpiderOakONE
 • МЕГА
 • Dropbox
 • Syncplicity
 • Google Drive
 • OneDrive
 • Кутия
 • MediaFire
 • Копиране (Преустановено)
 • Tresorit
 • Cubby
 • CloudMe
 • Bitcasa
 • OpenDrive
 • hubiC
 • ZipCloud
 • pogoplug
 • Облачно шофиране на Amazon
 • Yandex.Disk
 • 4Sync

Обратно към сравнителната диаграма

Предимства за съхранение в облак & Недостатъци

Има някои предимства и недостатъци, когато използвате доставчици на облачно хранилище за вашите данни. Ето някои неща, които трябва да разгледате:

Предимства

Недостатъци

Обратно към сравнителната диаграма

Безплатно съхранение в облак

Безплатно съхранение в облак

Безплатни хранилища в облак изглежда се предлагат в изобилие днес, като се започне от 2GB (Dropbox) и 15GB (Google Drive) до 50GB за MEGA.nz. Въпреки че безплатният със сигурност е достатъчно добър, за да опитате дали дадена услуга работи или не, той предлага различни ограничения, с които потребителите трябва да бъдат запознати. Нека да се справим с плюсовете и минусите на безплатното съхранение с едно до друго сравнение и да покажем няколко услуги, които предлагат безплатно съхранение.

Предимства

Недостатъци

* имайте предвид обаче, че има безплатни услуги, които предлагат отлично криптиране за тези акаунти, като MEGA, Tresorit, Sync.com и други.
** това може да бъде недостатък, както видяхме с Copy.com: те позволиха на потребителите да увеличат безплатното хранилище до 200 GB и сега са по подразбиране.

Обратно към сравнителната диаграма

Услуги за съхранение в облак за бизнес, бизнес или лична употреба?

Услугите за съхранение в облак могат да се използват за лична и бизнес употреба. Изискванията обаче значително се различават едно от друго. Докато от страна на потребителите лесното използване и съвместимост е основната грижа, приоритетите се насочват към поверителност и сигурност в бизнес или бизнес среда.

Например предприятията се нуждаят от по-задълбочен контрол върху споделените файлове. Те трябва да могат да задават разрешенията за папки за всеки отделен случай и дори да контролират подпапките. Това е само един пример. Ето таблица за сравнение, която показва разликата между потребителски клас и бизнес / корпоративно съхранение.

Бизнес съхранение в облак
Услугите за съхранение на бизнес в облака обикновено се наричат ​​доставчици на Enterprise File Sync и Share (EFSS), тъй като те се фокусират върху бизнес сътрудничество и мобилни възможности. Магическият квадрант на Gartner за синхронизиране на файлове и споделяне на доставчици сравнява тези услуги годишно и избира тези, които водят полето. Въпреки че Dropbox за бизнес набира все повече и повече сцепление, той все още се използва главно от крайните потребители.

Популярни доставчици са Egnyte, които направиха хибридния облачен модел популярен, и Box, известен с огромния си набор от интеграции в приложения на трети страни като Salesforce. Анализът на Gartner класифицира Citrix Sharefile като текущия лидер на пазара на Enterprise File Sync и Share доставчици, но те обикновено са по-насочени към предприятието с 10 или повече потребители. Ако се интересувате от опции за съхранение в облак за малкия бизнес, можете да разгледате нашата сравнителна диаграма.

Обратно към сравнителната диаграма

Онлайн резервно копие

Онлайн облачно архивиране за индивиди
Когато използвате онлайн компютър за архивиране на данни, данните се съхраняват в облака, но той работи по различен начин от облачните приложения за съхранение: онлайн архивирането създава точно копие на твърд диск и прехвърля цялата структура на файлове и папки на онлайн доставчика на услуги за архивиране. Този процес на огледално огледало е много удобен, защото потребителите не трябва да помнят да копират и поставят важни файлове в определена папка. Потребителите на Apple могат да знаят тази процедура от Time Machine, където целият твърд диск се копира на друг диск.

Сега онлайн услугите за архивиране могат да се изпълняват като планирани задачи веднъж на ден, седмица или месец или непрекъснато на заден план, така че всеки път, когато се промени файл, той се качва незабавно на сървърите на компанията. Ако вашата честотна лента и процесор позволяват това, винаги ви препоръчваме да активирате непрекъснато архивиране.

През последните години доставчиците на онлайн резервни услуги откриха любимото си маркетингово пиево, което прокарва думата „неограничен“ в своето маркетингово копие. Какво означава, разбира се, е, че няма да поставят никакви ограничения за файловете, които потребител качва, които са в рамките на тяхната политика за честна употреба. Находчивите потребители знаят тази реклама от уеб хостинг услуги, предлагащи неограничена честотна лента. Въпреки това правилата за честна употреба обикновено са доста високи в диапазона от терабайти, така че средностатистическите потребители на компютри не трябва да се притесняват от „липса на място“.

Безопасният залог е да се свържете с всяка неограничена услуга за архивиране, която оценяваме високо, например Backblaze, Crashplan или Carbonite, защото можете също да архивирате външни твърди дискове или NAS устройства и никога не трябва да се притеснявате от космически проблеми.

Ако се нуждаете от допълнителни функции, като например синхронизиране на файлове и споделяне, трябва да изберете внимателно вашия доставчик на резервни копия онлайн, тъй като не всяка услуга има тези функции. Вижте IDrive, Acronis True Image Cloud, Jottacloud, Justcloud или Livedrive за някои примери.

Ето някои предложения за онлайн резервни услуги, които ви препоръчваме да разгледате:

Обратно към сравнителната диаграма

Топ 5 опции за архивиране онлайн, които ни харесват

Знаем, че може да се получи превъзходен избор на правилния вариант. Пазарът е доста наситен с над 50 доставчици, така че ви показваме нашите пет любими, които показаха високо ниво на ефективност и съпротивление през последните години.

Crashplan

Crashplan Review
Crashplan от години е нашата най-препоръчителна услуга за архивиране в облак, защото предлага наистина неограничени изживявания (ако е настроена правилно). На практика няма ограничения за това колко данни можете да архивирате, колко версии можете да съхранявате или за размерите на файловете, дори голяма база данни за електронна поща от Outlook от 10 GB е архивирана правилно.

И така, къде е уловката? Изпитахме доста бавни скорости за архивиране от нашето местоположение в Европа. Клиентите в САЩ изглежда нямат този проблем. Във всеки случай създаването на резервно копие на голямо количество файлове винаги отнема време, но Crashplan върши фантастична работа с прост подход за настройка „го и забравете“. Потребителите могат да изберат семейния план, който позволява да архивирате до 5 компютъра / устройства.

Посетете www.crashplan.com

Прочетете преглед

Аз карам

IDrive Review
През годините IDrive се превърна в хибридна услуга: започвайки само да предлагат резервно копие в облака, сега се впуснаха в играта за споделяне и синхронизиране на файлове и се справят доста добре. И все пак потребителите трябва да използват IDrive за това, което първоначално е направено: облачно архивиране.

IDrive предлага на крайните потребители цял набор от възможности за персонализиране на резервни копия от създаване на различни набори за архивиране, настройки на гранулирани резервни копия за защита на техните архиви с личен ключ за криптиране, който само потребителят знае и притежава. При нашите тестове, качващи 10 GB, това не беше най-бързото решение, но се представи много добре, добавяйки всички файлове за малко повече от час. IDrive не е неограничена услуга, но има много достъпни планове от 1TB, започвайки от $ 5 на месец.

Интересно: платените абонати могат да получат безплатно 1 физическа доставка на своите данни, което ускорява процеса на архивиране / възстановяване доста значително.

Посетете www.idrive.com

Прочетете преглед

Backblaze

Backblaze преглед
Backblaze е моята услуга goto backup, която препоръчвам на технически по-малко грамотната част от моето семейство и приятели. Инсталирането е много лесно: инсталирайте клиента, стартирайте архивирането и той архивира всичко, което е на вашия твърд диск, с изключение на системи и файлове на приложения. Потребителите могат да изключат папки или файлове, които не искат да архивират, например винаги изключвам папката си за изтегляне, защото всичко, което съхранявам там, винаги мога да изтегля отново.

Това спестява честотна лента и цялостно време за архивиране. Backblaze се архивира бързо – ако го разрешите и зададете нишките на 10. Това обаче може да забави други мрежови приложения, например сесия на отдалечен работен плот и други подобни. Процесът на възстановяване на Backblaze е малко тромав, тъй като можете да изтеглите zip файлове само от уеб клиента. Като цяло, потребителите могат да получат Backblaze на много достъпна цена само 5 долара на месец или 50 $ годишно. Според мен това не е мозък.

Посетете www.backblaze.com

Прочетете преглед

Carbonite

Начална страница за преглед на карбонита
Carbonite е друга прилична услуга за архивиране онлайн, но версията на Windows значително превъзхожда версията на Mac: Потребителите на Mac трябва да преминат без външни резервни копия на твърдия диск или архивиране на огледални изображения. Ако сте потребител на Windows обаче, Carbonite може да предложи много и със сигурност е едно от най-добрите решения там.

Потребителите, които се регистрират за основния план за $ 149 / год, получават безплатно възстановяване на услугата на вратите, където се доставя твърд диск, ако бедствието се случи. Облачното архивиране се настройва лесно и работи автоматично, ако потребителите не искат да избират файлове и папки. Карбонитът непрекъснато ще архивира файлове във фонов режим, ако видео файловете трябва да бъдат архивирани автоматично, клиентите трябва да изберат най-малко основния план.

За щастие, Carbonite се отърва от някои гадни политики за ограничаване на честотната лента и предлага на потребителите наистина неограничен опит.

Професионалисти

 • Много сигурно облачно архивиране чрез частни ключове за криптиране
 • Лесен процес на настройка, дори за начинаещи потребители
 • Достоен клиентски софтуер

Против

 • Няма споделяне и синхронизиране на файлове (прекратено от април 2016 г.)
 • За съжаление няма NAS резервни копия в личните издания
 • Понякога бавното архивиране изглежда е ограничено до 10 Mbit / s

Посетете www.carbonite.com

Прочетете преглед

Онлайн резервно копие на SOS

SOS Онлайн резервно копие преглед
SOS Online Backup е тук с агресивни неограничени цени: 7,99 долара на месец е доста добър. Има няколко предупреждения, с които потребителите трябва да бъдат запознати: от една страна SOS изисква достатъчно свободно място на твърдия диск за кеширани файлове, което означава, че ако архивирате 10 GB пространство на SOS Online Backup може да изисква допълнителни 10 GB пространство за кеширане файлове.

От друга страна, не е налична опция за непрекъснато архивиране, но потребителите могат да стартират график до почасово. SOS не е най-бързата облачна услуга за архивиране в нашия тест и отне малко време за затопляне, докато връзката средна до около 7Mbit / s. За тези потребители, които искат да споделят файлове, SOS Online Backup има опция за споделяне на файлове, според техния уебсайт, който е. На практика се прилага по най-лошия възможен начин, който съм виждал в резервно приложение. Отне ми почти 30 минути, за да го намеря.

Ако търсите решения за споделяне на файлове, моля, потърсете другаде. Резервните копия обаче работят чудесно и фактът, че SOS съхранява неограничени версии на файлове, ще задоволи нуждите на повечето хора. В Cloudwards препоръчваме на хората да използват различни приложения за резервно копие и съхранение в облак.

Професионалисти

 • Страхотни достъпни неограничени цени за до 5 компютърни и неограничени мобилни устройства
 • Лесен процес на настройка, но не разчитайте на автоматичния избор на архивиране
 • Възстановяването може да се изпълни до желания път на папката

Против

 • Версия за Mac по-слаба от тази на Windows
 • Ужасна реализация на функцията за споделяне на файлове, която ме кара да се чудя дали всъщност искат хората да споделят файлове
 • Средна скорост на предаване до 7Mbit / s

Посетете SOS Онлайн архивиране

 

Прочетете преглед

Други марки, които да знаете …

 • SpiderOakONE
 • degoo
 • Dupplica
 • Jottacloud
 • mimedia
 • ADrive
 • StorageGuardian
 • Мъка
 • JungleDisk
 • Symform
 • Облак на Акронис
 • ElephantDrive
 • SurDoc
 • Mozy
 • Cyphertite
 • MyPCBackup
 • Zoolz
 • IBackup
 • nomadesk
 • Нортън Онлайн архивиране
 • AltDrive
 • Каса за данни
 • SafeSync
 • MyOtherDrive
 • Тотална защита

Облачно архивиране

Онлайн облачно архивиране за индивиди
Облачното архивиране по същество е синоним на онлайн архивиране, защото описва точно същото нещо. Всъщност терминът резервно копие в облак става все по-популярен. Преди се използва широко в бизнес сектора, но сега всички разбират какво се разбира под облака.

В Cloudwards.net използваме тези термини за резервно копие като взаимозаменяеми, така че се надяваме това да изясни няколко съмнения. Списъкът, предоставен в нашата сравнителна диаграма, нарежда услугите въз основа на функции, надеждност, бързина, сигурност и поддръжка на клиенти. В никакъв случай нашите класирания не са крайни всички, но вместо това могат да ви послужат като отправна точка, защото можете да филтрирате функциите въз основа на вашите изисквания.

Облачно съхранение Wiki

Облачно съхранение Wiki

Работим в нашия раздел за уики, за да предоставим на новодошлия в облака лесен начин за проверка на често използвани термини на уебсайтове на доставчици. Някои от тези термини се използват взаимозаменяемо, което затруднява определянето за какво се използват.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me