Как да получите IP адрес на САЩ през 2023 г., по лесния начин

Вашият IP адрес е повече от куп числа. Той казва на уебсайтовете и онлайн услугите вашето местоположение, което може да доведе до блокиране от съдържанието, което искате да видите. Има няколко предимства за получаване на IP адрес в САЩ за жители на други страни и американски граждани в чужбина. В тази статия ще ви покажем как.

Може да искате да гледате филм, телевизионно шоу или спортно събитие, но откриете, че то е достъпно само за тези в САЩ поради законите за ограничаване на съдържанието и geoblocks. Някои услуги са изключително за САЩ, като например Netflix на САЩ, с които много хора искат да се свържат, тъй като версията на тяхната държава е ограничена. Нашата част от забраната за Netflix VPN има повече информация.

САЩ Netflix разполагат с множество предавания и филми, които не са достъпни другаде, като много хора, които използват услугата, се чувстват сякаш са били мръсни. Вижте нашите най-добри VPN за Netflix парче за препоръки, ако това е вашата основна грижа.

Възможно е обаче да имате различна причина да искате IP адрес на САЩ. Някои игри за изтегляне са пуснати в САЩ преди други региони, а някои от тях никога не го правят. Социалните медии и други онлайн услуги са забранени в някои страни. Освен това, ако сте на почивка, някои американски банки позволяват онлайн достъп само от IP адреси, разположени в Щатите.

Как да получите IP адрес в САЩ

Има няколко начина за получаване на IP адрес в САЩ. Един от начините е чрез прокси и, за да бъдем честни, вероятно е най-лесният. Това обаче не означава, че това е най-добрият начин Много пъти те не работят и оставят връзката ви несигурна. Дори най-добрият ни безплатен прокси може да бъде проследен, за да разберете истинския си IP адрес. Прочетете статията ни за VPN срещу прокси срещу Tor за още.

  Най-добър VPN за мобилни устройства 2023: Запазване на безопасността на Android и iOS

Най-надеждният и сигурен метод е използването на виртуална частна мрежа. Това ще гарантира, че връзката ви е защитена и ще останете анонимни. Много от нашите най-добри VPN ще ви получат IP адрес в САЩ, но някои може да не ви вкарат в услугите, които искате.

Netflix вероятно има най-добрата система за откриване на VPN в света и някои VPN просто не могат да го преодолеят (прочетете нашето парче за грешката на прокси сървъра на Netflix). Има обаче шепа, които са доказали, че имат това, което е необходимо.

ExpressVPN

ExpressVPN е една от най-добрите налични услуги. Той не само осигурява отлична сигурност и поверителност, но е и най-бързият VPN. Това плюс неограничената честотна лента го прави най-добрият VPN за поточно предаване, ако това е, което искате. Той ще ви влезе в Netflix и други поточни услуги без проблем.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

ExpressVPN има повече от 30 сървъра в САЩ, така че не трябва да имате проблем с подправянето на вашия IP адрес. Работи с всички операционни системи и е лесен за използване, дори и за тези, които нямат опит с VPN. Плюс това, с 30-дневната си гаранция за връщане на парите, нямате какво да губите. Прочетете повече за услугата в нашия преглед ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN е друг страхотен доставчик, който се гордее със сигурността и поверителността. ExpressVPN само го бие, защото може да излезе бавно на дълги разстояния, но и двамата са топ кандидати, както можете да прочетете в нашата статия за сравнение.

предишен

Следващия

NordVPN има повече от 5000 сървъра, като малко над 1900 от тях са в САЩ. Няма ограничения за честотна лента и това ще ви позволи да гледате любимото си шоу в Netflix. Налично е и 30-дневно възстановяване, за да можете сами да го проверите. Прочетете нашия преглед NordVPN за повече подробности.

  PureVPN срещу ExpressVPN: Актуализирана битка за 2023 г.

Частен достъп до Интернет

Частният достъп до Интернет е друга добра опция за получаване на IP адрес в САЩ. Той има стабилна сигурност по подразбиране и може да бъде увеличен ръчно до по-сигурното 256-битово криптиране AES. Това не поддържа регистър на вашата активност и няма ограничение за това колко честотна лента можете да използвате. Като цяло той има повече от 3000 сървъра, почти половината от които са в САЩ.

предишен

Следващия

Трябва обаче да отбележим, че PIA е базирана в САЩ, така че тези, които търсят пълна поверителност, може да искат да отидат другаде. Прочетете нашето парче за държавното наблюдение, за да разберете защо. PIA има седемдневна гаранция за връщане на парите, така че можете да се уверите, че ви харесва, преди да се ангажирате. Прочетете нашия преглед на PIA за повече информация относно услугата.

Опасности от използването на американски IP адрес

Получаването на американски IP адрес не е особено опасно, стига да сте сигурни, че връзката ви е защитена. Това каза, че проверяването на мястото на VPN доставчика е добра идея. Нашите две най-добри препоръки са в страни, които са подходящи за поверителност, но както споменахме, PIA е базирана в САЩ.

В САЩ има много наблюдения и вероятно дори не бихте разбрали, че се случва. Използването на VPN, която е базирана там, означава, че попада под юрисдикцията на САЩ, което не е добре. Разгледайте нашата статия за законите за поверителност, за да разберете кои страни са най-добрите и прочетете най-добрите ни VPN за САЩ за повече информация за страната.

  Microsoft Edge срещу Chrome: Същата фондация, различна сграда през 2023 г.

Липсата на неутралност на мрежата също е проблем в САЩ. Без нея доставчиците на интернет услуги могат да ускорят предпочитаните уебсайтове и да забавят други. Имаме и част от неутралността на мрежата, така че да можете да утвърдите знанията си.

Заключителни мисли

Надяваме се, че сега знаете най-добрия начин да получите IP адрес на САЩ и да прикриете истинското си местоположение. Независимо дали искате да предавате най-новия филм или да използвате други онлайн услуги, използването на VPN е най-доброто решение.

Те са лесни за използване и можете да сте спокойни със знанието, че и вие сте защитени. ExpressVPN е най-добрият, който можете да използвате за САЩ и със своята 30-дневна гаранция за връщане на пари можете също да го опитате.

Ако имате съвети за получаване на IP адрес в САЩ, уведомете ни в коментарите. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me