Bedste VPN til Cloud Storage i 2023: Practice Safe Syncs

Skyopbevaring vokser stadig i popularitet. Uanset om du bruger det til at gemme dine feriebilleder eller klassificerede dokumenter, er det vigtigt at vælge en sikker cloud-lagringstjeneste. Når det er sagt, er det lige så vigtigt at have en sikker forbindelse, mens du uploader, og en af ​​vores bedste VPN til cloud-lagringsvalg vil sikre dig, at du gør.

Mange mennesker bevæger sig nu mod cloud-opbevaring, især fordi det tager besværet med at få adgang til fotos, videoer og andet indhold, når du er på en anden enhed. Selv mange virksomheder flytter i det mindste en del af deres infrastruktur til skyen (se vores bedste sammenligning med cloud-lagring).

Den bedste VPN til Cloud Storage

  1. ExpressVPN
  2. Privat internetadgang
  3. CyberGhost
  4. NordVPN
  5. ProtonVPN

Kobling af Cloud Storage med en VPN

Cloudlagring giver dig dybest set mulighed for at gemme filer online, men selv hvis du vælger en cloud-lagringstjeneste med den bedste sikkerhed, betyder det ikke, at du ikke er i fare, mens du uploader dine filer til den. Derudover er du endnu mere i fare, hvis du gør det, mens du er tilsluttet offentlig WiFi. Det er her et virtuelt privat netværk kommer ind.

En VPN giver dig mulighed for at gemme dig bag en uigennemtrængelig mur, så at sige. Det vil i det væsentlige oprette en sikker tunnel mellem din enhed og VPN-serveren og lagde den med kryptering, mens den også skjuler din rigtige IP-adresse. 

Uanset hvad du gør online, vil den blive dirigeret gennem den tunnel og vil være fuldstændig beskyttet mod nysgerrige øjne. Det betyder, at når du uploader til skyen, vil dine filer også flytte gennem den tunnel. For at sikre, at dit indhold er så sikkert som muligt, skal du vælge en sikker VPN for at gå med din cloud-lagringstjeneste.

Hvis du har brug for et hurtigt svar, skal du gå foran og installere ExpressVPN. Det er den bedste samlede VPN, men den opfylder også de kriterier, der kræves for at være den bedste VPN til skylagring. Læs videre for flere anbefalinger, plus vi vil tale om, hvordan vi valgte VPN’er, alle grundene til, at du har brug for en, og hvorfor du ikke skulle bruge en gratis VPN.

1. ExpressVPN

Hvis du er en hyppig besøgende på Cloudwards.net, vil du sandsynligvis indse, at ExpressVPN er en favorit. Når det er sagt, skal det stadig tjene sine striber, hver gang vi overvejer det, og vi kan forsikre dig om, at det opfylder alle kriterier for at være den bedste VPN til skylagring.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

ExpressVPNs sikkerhed er førsteklasses og bruger AES 256-bit-kryptering fra get-go, men du kan øge den, hvis du har brug for at slå noget streng censur for endda at komme online. Den bestod vores DNS-lækagetest med flyvende farver, og den leveres med en automatisk dræbningsafbryder for at holde din dyrebare last sikker, hvis VPN skulle mislykkes. 

Det er den hurtigste VPN, vi har testet – hvilket er en af ​​grundene til, at det også er vores bedste VPN til streaming – så du har ingen problemer med at uploade en hel flok fotos fra din seneste ferie. Du kan læse mere om tjenesten i vores ExpressVPN-gennemgang.

Det leveres også med ubegrænset båndbredde, så du ikke bliver afskåret halvvejs gennem din upload. Hvis du stadig er på ferie, vil du være glad for at vide, at ExpressVPN’s servere dækker 94 lande, hvilket er mere end IPVanish (læs vores ExpressVPN vs. IPVanish-sammenligning). 

ExpressVPNs andre funktioner

For at sikre dig, at du ikke bliver frustreret, mens du uploader store filer, understøtter ExpressVPN split tunneling, så du kan tunnelere din upload gennem VPN, men få adgang til andre applikationer via din normale forbindelse. Alt hvad du skal gøre er at tilføje disse applikationer til listen over ekskluderinger.

ExpressVPN er kompatibel med Windows, macOS, Android og iOS, så du kan uploade fra forskellige enheder om nødvendigt. Det tillader også op til fem samtidige forbindelser, i tilfælde af at du er i humør til en vis multi-tasking og vil bruge ExpressVPN til at komme forbi Netflix-forbuddet.

Hvor ExpressVPN ikke helt rammer varemærket, er prisen. Det er en af ​​de dyreste VPN’er på markedet, men det er også den, der tilbyder den bedste service, hvilket betyder, at det er værd at investere. Du kan også spare penge ved at tilmelde dig en længere plan, og hvis du ikke er helt tilfreds, er der en 30-dages pengene-tilbage-garanti på plads.

2. Privat internetadgang

Næste op er Privat internetadgang. Denne VPN er let at installere, men bruger AES 128-bit-kryptering som standard, så du bliver nødt til at gøre noget ved at få det op til den mere fordelagtige AES 256-bit. Det har også en kill switch og DNS lækage beskyttelse.

pia-Slider1

pia-slider2

pia-slider3

pia-slider4

pia-slider5

Tidligere

Næste

PIAs hastigheder er hurtige, og selvom noget af det skyldes dens standard lettere kryptering, testede vi det efter at have øget sikkerheden til AES 256-bit, og hastighederne var stadig imponerende. 

PIA annoncerede også sin tilføjelse af delt tunneling i slutningen af ​​2023, så du kan omgå VPN når det er nødvendigt. Du får også ubegrænset båndbredde, men du kan finde ud af mere i vores PIA-anmeldelse. 

Dens servere dækker ikke overalt i nærheden af ​​antallet af lande, som ExpressVPN gør, men der er stadig mere end 3.000 i 29 lande at vælge imellem. 

Det kan bruges på alle de store operativsystemer og har endda en fuld klient til Linux. Du kan også tilslutte op til 10 enheder på samme tid. Grænsefladen er nem at bruge, men den er bundet til bakken, så du kan synes at det er en smule irriterende.

PIA er billig, især hvis du vælger en længere varighed. Hvis du tøver med at gøre det, er der dog en syv-dages refusionsperiode for ro i sindet.

3. CyberGhost

CyberGhost er en imponerende service, der leveres med stor sikkerhed såvel som en permanent aktiveret kill-switch. Det er ikke en god ting at skulle huske at slå kill-tændingen til, men det er ikke det at have kontrol over det. Stadig er det et lille problem, som vi kan se forbi. Tjenesten har også bestået vores DNS-lækketest, som du kan læse i vores CyberGhost-gennemgang.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

VPN har hurtige hastigheder, men de kan gå langsommere over lange afstande, og der er ingen grænser for brug af båndbredde. CyberGhosts servernetværk er massivt, og selvom det faktiske tal svinger, er der mere end 5.000 servere, der spænder over mere end 80 lande. 

Desuden kan du bruge CyberGhost’s NoSpy-servere, der er konfigureret med premium hardware og sidde uden for de 14 øjne, mod et ekstra lille gebyr. Hvem ved, du uploader muligvis til WikiLeaks.

CyberGhost’s andre funktioner

Hvis delt tunneling er et must for dig, er du måske skuffet over CyberGhosts halvbagt forsøg. Hvad du er i stand til at “opdele” afhænger af den enhed, du bruger. Desktop-appen har en “smarte regler” -fane, der kun lader dig ekskludere bestemte websteder fra at bruge VPN. 

I øjeblikket er den eneste platform, der inkluderer split tunneling-funktionen Android. I Android-appen kan du også udelukke apps fra at gå gennem VPN-tunnelen. Efter en hurtig chat med CyberGhost var vi dog sikre på, at den planlægger at udvide disse muligheder til alle dens VPN-apps.

Klienter er tilgængelige til Windows, macOS, Android og iOS. Du kan tilslutte op til syv enheder samtidigt, men det er også grænsen for hvor mange du kan installere VPN på. Det er let at bruge, selvom det tager noget at vænne sig til.

CyberGhost er rimeligt prissat. Længere planer nedsættes, så vi anbefaler ikke, at du tilmelder dig den månedlige. Hvis du tilmelder dig en Android- eller iOS-enhed, får du en prøveperiode på syv dage, mens desktop-brugere kun får en dag. Der er også en pengene-tilbage-garanti, der er 14 dage til den månedlige plan og 45 dage for længere.

4. NordVPN

NordVPN er en fremragende service, der har meget at tilbyde. Det kan sammenlignes med vores vinder, som du kan læse i vores ExpressVPN vs NordVPN stykke. NordVPN mangler dog nogen form for split tunneling-kapaciteter.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Når det er sagt, det har nogle af de bedste sikkerhed, du kan få, og du har muligheden for at bruge dens dobbelt-hop-servere, som tilføjer din forbindelse endnu mere beskyttelse. 

Der er også en kill switch, og du behøver ikke at bekymre dig om DNS-lækager, fordi det har bestået alle vores test. Disse funktioner hjalp det med at vinde i vores bedste VPN til torrenting. Læs vores NordVPN-anmeldelse for at se, hvorfor den er så god. 

NordVPN’s hastigheder er stærke, selvom de kan blive langsomme over lange afstande, ligesom CyberGhosts hastigheder gør. Der er ingen begrænset båndbreddegodtgørelse, så du kan uploade så meget du vil. Der er mere end 5.000 servere, der også dækker lidt mindre end 60 lande.

VPN understøtter Windows, macOS, Android og iOS, og det giver mulighed for op til seks forbindelser på samme tid. Det er også nemt at bruge med en simpel kort-stil skærm for at vise dig, hvor forskellige servere er.

NordVPNs pris gør det til en god værdi for dine penge, og du kan se nogle besparelser, hvis du vælger en længere plan. Et 30-dages refusionsvindue er på plads, i tilfælde af at du skifter mening.

5. ProtonVPN

Vores sidste valg er ProtonVPN. Det er en god VPN, der har masser af funktioner, men den taber til konkurrencen på grund af dens hastighed, som vi kommer til om et minut. ProtonVPN leveres beskyttelsesmæssigt med sikkerhed i topklasse ved hjælp af AES 256-bit kryptering. Desuden kan du med dens topplan-planer bruge dens Secure Core-servere, der tilbyder mere beskyttelse end standardservere.

protonvpn-dashboard-slider-1

protonVPN-grænseflade-skyderen-2

protonvpn-profiler-slider-3

protonvpn-settings-slider-4

protonvpn-split-tunneling-skyderen-5

Tidligere

Næste

Der er en kill switch inkluderet, og ProtonVPN kom rent ud i vores DNS-lækketest, som du kan læse om i vores ProtonVPN-gennemgang.

Som vi sagde før, hvad der virkelig lader denne VPN ned er dens hastighed. ProtonVPN er ikke død langsomt, men andre tjenester får det til at se sådan ud, og netværket er inkonsekvent. Plus, da vi testede dets Secure Core-servere og gratis servere – vi vil nævne den gratis plan senere – faldt hastigheden meget. For at få de bedste resultater skal du ikke oprette forbindelse til en anbefalet server. 

Du får ubegrænset båndbredde, selv med den gratis plan. Plus, ProtonVPN understøtter delt tunneling, så du kan udelukke, at visse applikationer eller IP-adresser sendes gennem VPN-tunnelen. Du kan vælge mellem mere end 600 servere i 44 lande.

VPN kan installeres på Windows, macOS, Android og iOS og tillader op til 10 enheder på samme tid. Grænsefladen er god og let at bruge, men der er dog ikke mange indstillinger at lege med. 

ProtonVPNs pris

ProtonVPNs pris afhænger stort set af den pakke, du vælger, og der er fire. Den billigste er naturligvis den gratis plan, men som forventet kommer den med nogle begrænsninger. Du har kun adgang til tre servere – i USA, Japan og Holland – og du kan kun tilslutte en enhed ad gangen. 

Den næste plan er Basic, som giver dig adgang til alle dens servere og en ekstra forbindelse. Hvis du imidlertid vil bruge dens Secure Core-servere, skal du flytte et hak op til Plus-planen.

Med Plus-planen får du alle ovenstående såvel som yderligere tre forbindelser. Derudover får du Secure Core-servere og nogle servere, der er egnede til streaming og Tor. 

Den fjerde plan, Visionary, er den dyreste, men at have dobbelt så mange samtidige forbindelser og adgang til en krypteret e-mailtjeneste retfærdiggør ikke prisen. 

Uanset hvilken plan du beslutter at gå med, er der et 30-dages refusionsvindue, i tilfælde af at du beslutter, at du ikke kan lide det. 

Hvordan vi valgte de bedste VPN’er til Cloud Storage

Selvom mange af udbyderne i vores VPN-anmeldelser er værdige til at beskytte dig mod forskellige opgaver, er der et par funktioner, som nogle VPN’er bare ikke kan levere på. For at blive taget i betragtning som vores bedste VPN til cloud-lagerliste tog vi følgende kriterier i betragtning.

Sikkerhed

Først og fremmest skal VPN have en god sikkerhed. Uden det er der ikke meget mening i at bruge en til beskyttelse af skyopbevaring. For det bedste forsvar skal det bruge AES 256-bit kryptering, eller i det mindste lade dig indstille det til det efter installationen. 

For at færdiggøre pakken skal VPN indeholde en kill-switch, som afbryder din forbindelse, hvis VPN holder op med at arbejde. Det betyder, at din filsynkronisering bliver afbrudt, men det er meget bedre end at åbne din dør for alle de online nasties der er, for eksempel cyberkriminalitet. 

Til sidst skal du vælge en VPN, der har bestået vores DNS-lækagetest. Kort sagt, en DNS-lækage ville betyde, at selvom du er tilsluttet VPN, lækker nogle data ud af tunnelen, hvilket grundlæggende besejrer VPN’s formål. Læs vores guide til DNS-lækager for at få en bedre forståelse.

Fart

VPN’s hastighed er vigtig. Hvis du vælger en, der har langsomme hastigheder, venter du en evighed på, at dine filer skal uploades, og det er ikke sjovt. Forbindelse via en VPN vil du alligevel bremse lidt, men hvis du vælger en, der har gode hastigheder, skal du ikke bemærke meget af en forskel.

båndbredde

Båndbreddegodtgørelse er vigtig, når det gælder visse aktiviteter. Hvis du kun udfører lette opgaver, betyder det ikke noget for meget, og båndbredde kan gå langt. 

Overførsel til skyen spiser dog i din kvote, og hvis du uploader store filer, går det hurtigt. For at undgå det, anbefaler vi, at du vælger en service med ubegrænset båndbredde.

Split tunneling

Det er ikke en god ide at slå VPN fra bare for at fremskynde tingene lidt. I stedet skal du vælge en VPN, der understøtter split tunneling. Med delt tunneling kan du ekskludere visse applikationer og URL’er fra at bruge VPN. Det hjælper dig med at fremskynde din upload, men forbliver beskyttet, mens du tjekker din bankkonto.

Server netværk

Det er godt at have et stort servernetværk, så du kan vælge det bedste fra flokken til upload. Jo mere valg du har, jo lettere vil det være at finde en der har de bedste hastigheder, og du vil ikke mærke påvirkningen, hvis nogle servere ikke var i brug. 

Plus, det betyder, at der skal være en i nærheden, uanset hvor du rejser, og du kan bruge den til at omgå geoblocks, hvis du har brug for det, så godt.

Kompatible enheder og brugervenlighed

Noget at huske er, hvilke enheder VPN er kompatibel med, især hvis du planlægger at uploade fra forskellige platforme. Du ønsker muligvis at uploade vigtige filer fra din bærbare computer, men uploade nogle fotos fra din telefon for at frigøre lidt plads. De fleste VPN’er understøtter de store operativsystemer, men nogle går også så lidt videre.

Pris

Til sidst kan VPN’s pris muligvis svinge din beslutning. Brug ikke dit valg alene på denne faktor, men du skal stadig sørge for, at den passer inden for dit budget.

Hvorfor har jeg brug for en VPN til Cloud Storage?

Du bør bruge en VPN til alle online-aktiviteter, især i betragtning af den stigende online overvågning (tjek vores bedste cloud-viden til nulkendskab til komplet privatliv). 

Ved at bruge en VPN er du sikker mod enhver fare, der lurer online, og det er endnu vigtigere, hvis du er tilsluttet et offentligt WiFi-netværk (og en god grund til at installere en anstændig antivirus også). Der fortælles ikke, hvor sikker forbindelsen er, så det er bedst at være sikker end undskyld.

Når det kommer til dine faktiske filer, skal din cloud-lagringstjeneste beskytte dem under overførsel under alle omstændigheder med noget, der kaldes transportlagsikkerhed (TLS). Dermed sendes dine filer gennem en sikker tunnel, og de bliver også krypteret på forhånd. 

Hvis din cloud-lagringstjeneste leverer tofaktorautentisering, skal du også have det godt, selvom nogen stjæler nogle oplysninger. 

Du kan dog aldrig fortælle, hvad du vil være imod, især når du er tilsluttet et upålideligt netværk. Uanset om du uploader til skyen eller genindlæser noget, du allerede har gemt, er der den lille afstand mellem, når du rent faktisk starter uploaden eller afslutter download. 

Hvis din enhed ikke er sikker, kan hackere nemt få adgang til dine filer på din enhed eller endda dit cloud-lager. Når du installerer en VPN, udskæres det lille mellemrum mellem din cloud-lagringsbeskyttelse og din enhed.

Kan jeg bruge en gratis VPN til Cloud Storage?

Selvom nogle gratis VPN’er ikke er dårlige, er der mange grunde til, at vi ikke vil anbefale at bruge en til skylagring. Vores værste gratis VPN-udbyderguide viser, hvor slemt det kan være, men den vigtigste årsag er, at deres sikkerhed ofte er tvivlsom. Nogle markedsfører sig som stor sikkerhed, når det faktisk er enten meget dårligt eller slet ikke.

Andre er blevet fanget og snupper efter brugerdata og sælger dem også til andre virksomheder. Der gives dog undtagelser – som Windscribe og TunnelBear, der tilbyder en gratis plan og er inkluderet på vores bedste gratis VPN-serviceliste – men endda har de ikke det, det kræver for en stor upload.

Det er også sandsynligt, at du ikke vil have visse funktioner, såsom split tunneling, eller at dens hastighed vil være i en snegls tempo.

Kort sagt, at bruge en gratis VPN ville betyde, at du sandsynligvis risikerer din sikkerhed og privatliv, og de fleste VPN’er tilbyder ikke gratis båndbredde, medmindre du betaler.

Afsluttende tanker

Forhåbentlig har denne artikel hjulpet dig med at forstå, hvorfor du har brug for en VPN til skylagring, samt alle de nødvendige kriterier for at gøre det til det bedste VPN til skylagring.

Du skal vælge en VPN, der har god sikkerhed, herunder brugen af ​​en kill-switch, og som har bestået DNS-lækktest. Hurtige hastigheder og ubegrænset båndbredde er også vigtige for at sikre, at du får en glat oplevelse og ikke rammer en datagrænse under en upload. Spaltet tunneling er også en fordel såvel som et godt servernetværk.

ExpressVPN opfylder alle disse kriterier og mere. Det har fremragende sikkerhed, en driftsafbryder og er fri for DNS-lækager. Du får også ultrahurtige hastigheder og ubegrænset båndbredde. Plus, det understøtter delt tunneling. Hvorfor ikke give det en chance med 30-dages pengene-tilbage-garanti?

Fortæl os om din oplevelse af at bruge en VPN til skylagring i kommentarsektionen. Mens du er her, kan du også tjekke vores andre VPN-artikler. Som altid tak for at have læst.