De fem bedste bedste VPN-tjenester til iPhone 2023: Armor til Apple

Apple-enheder er vildledende enkle. Selvom det er let at afskrive dem som statussymboler, har iPhones en masse funktionalitet skjult under hætten. Især grænser iOS sammen med VPN’er, så du kan installere, tilmelde dig og oprette en VPN med et par tapper.

I denne vejledning til den bedste VPN til iPhone vil vi køre gennem de udbydere, der gør denne proces endnu lettere. Vi vil undersøge, hvorfor vi synes, at hver udbyder er et godt valg til iPhone, hvorfor de generelt er et godt valg og deres fordele og ulemper.

Hvis du hellere vil gå let tilstand, anbefaler vi, at du tilmelder dig ExpressVPN. Det er vores højest rangerede VPN for dens fremragende sikkerhed, privatliv og brugervenlighed. Der er endda en uges lang gratis prøveversion på iPhone, så der er ingen risiko i at downloade og prøve det.

Bedste VPN til iPhone 2023

Valg af den bedste VPN til iPhone

Apple-kendere er forkælet med et af de nemmeste operativsystemer at bruge i verden. Det er noget, mange VPN’er kæmper med. Udbydere som AirVPN beviser det (læse vores AirVPN-anmeldelse for at lære om dens fremragende sikkerhed, dog). På trods af andre udbyders forsøg på at modernisere VPN-oplevelsen har de stadig en lang vej at gå.

Vi startede vores søgning med brugervenlighed i tankerne, især for technophobes eller dem, der ellers ikke kender verden af ​​VPN’er. For at blive inkluderet måtte VPN give dig mulighed for at oprette forbindelse med et enkelt tryk.

Disse typer forbindelser er dog generelt subpar, fordi VPN-applikationen forsøger at finde den bedste server til din placering. “Forsøg” er nøgleordet, da VPN ofte kommer tæt på, men ikke finder den absolut bedste mulighed for din placering. Læs vores Ivacy-anmeldelse for et eksempel.

På grund af dette er et solidt navigationssystem også nødvendigt. Ideen er, at VPN kan få dig tilsluttet med et enkelt tryk, men at konfigurere din forbindelse kræver kun et par flere. Selvom vi fokuserer på servernavigation, skader heller ikke en solid indstillingsside noget.

Brugervenlighed er den største bekymring, men der er meget mere ved VPN’er end det. Vi har også taget højde for sikkerheden og privatlivets fred for VPN-udbydere, når vi konstruerede listen. Vi kiggede efter udbydere, der tilbyder høj kvalitet AES 256-bit kryptering med en solid no-logs privatlivspolitik.

Hastighed var også et stort problem, fordi de hurtigste VPN-udbydere synes at være en naturlig pasform for iOS-brugere. I modsætning til vores bedste VPN til spilguide var vi dog ikke bekymrede for forsinkelse, bare download og uploads.

Endelig overvejede vi pris, men det var et baggrundsspørgsmål mere end noget andet. Pris, refusionsperioder og betalingsmuligheder er alle vigtige, men ikke så vigtige som værdien. Vores øverste valg er en af ​​de dyreste muligheder på markedet, men funktionerne, anvendeligheden, hastigheden og sikkerheden mere end berettiger dens pris.

1. Bedste VPN til iPhone: ExpressVPN

bedst-vpn-til-iphone-expressvpn

ExpressVPN rangeret først i vores bedste VPN-guide, så det kommer ikke som en overraskelse, at det også rangerer først her. En af de vigtigste grunde til, at vi elsker det så meget, er den strømlinede grænseflade, der ikke ofrer strøm for sin enkelhed. For Apple-fans er det næsten perfekt pasform.

Når du har tilmeldt dig en konto og downloadet appen, er alt hvad du skal gøre for at oprette forbindelse, tryk på den store “on” -knap i midten af ​​grænsefladen. ExpressVPN bruger som standard en af ​​sine smarte placeringer, hvilket normalt gør et ret godt stykke arbejde med at gætte den bedste server til dig.

Det er dog ikke perfekt. Under vores gennemgang ville det generelt få den geografiske placering rigtigt, men ikke den bedste server på det sted. Heldigvis er det nemt at vælge din egen. Under “on” -knappen finder du “vælg placering.” Alt hvad du skal gøre er at skubbe gennem indstillingerne, som ExpressVPN har organiseret af kontinent og land.

Der er også nyttige værktøjer i iOS-appen. Under “hjælp & support ”-menuen på skærmen med indstillinger, finder du en IP-adressechecker, DNS-lækketest og WebRTC lækketest. Selvom der er masser af værktøjer online til at håndtere dem, er det rart at have links i applikationen.

iOS-brugere har en fordel med ExpressVPN. Normalt tilbyder det ikke en gratis prøveperiode, men en 30-dages pengene-tilbage-garanti. På iOS er det imidlertid alt, du skal gøre, at indtaste din e-mail-adresse for at få syv dages service gratis.

Andre grunde, som vi kan lide ExpressVPN

Vi kan godt lide ExpressVPN’s interface, men ingen mængder glitz og glamour kan kompensere for dårlige hastigheder eller mangelfuld sikkerhed. Heldigvis kan du med ExpressVPN også få din kage og spise den. Det er blandt de hurtigste og mest sikre VPN’er på markedet, hvilket får den brugervenlige interface til at se bedre ud.

Du kan vælge at bruge OpenVPN, IKEv2 eller IPSec, som hver tilbyder AES 256-bit-kryptering, hvilket tager omkring en milliard år at dekryptere. Mens nogle iOS VPN’er begrænser dig til at bruge IKEv2 – se vores VPN-protokolopdeling for at lære hvorfor – ExpressVPN giver dig mulighed for at bruge alle de protokoller, der findes i dens desktop-applikation.

Så vidt hastigheden går, er der få udbydere, der kan røre ExpressVPN. Det har overførselshastigheder, der kan understøtte high-definition og til tider 4K-streaming, hvilket er godt i betragtning af at det kan komme ind i Netflix over hele verden. Vi rangerede det først i vores bedste VPN til Netflix-guide.

ExpressVPN kan håndtere næsten enhver opgave (endda adgang til Al Jazeera) og leveres med den pris, der skal matche. Det er dyrt, hvilket er en af ​​kun nogle få ulemper, vi fandt i vores ExpressVPN-gennemgang. Alligevel er det værd. Du kan tilmelde dig risikofrit med en 30-dages pengene-tilbage-garanti på skrivebordet eller drage fordel af den ugelange prøve på mobilen for at se, om du synes, det er det også værd.

2. CyberGhost

bedst-vpn-til-iphone-cyberghost

Selvom vi altid har været fans af CyberGhost, gjorde opdateringen til version 7 sin lave pris endnu mere lokkende. Et af de få problemer før var en clunky interface, som den seneste udgave løste. iOS-brugere får også den opdaterede grænseflade, hvilket gør det lettere end nogensinde at få forbindelse.

Som med ExpressVPN er alt, hvad du skal gøre, at tilmelde dig en konto, downloade appen og markere “on” -skiftet. Den bruger en anbefalet server baseret på din placering, som ligesom vores øverste valg får det meste af vejen dertil.

Servernavigation er enkel. Mod bunden af ​​hovedskærmen skal du trykke på pil ned for at åbne serverlisten. CyberGhost viser de lande, hvor den har tilstedeværelse og trykke på en, vil automatisk forbinde dig til en server i det land. Du kan vælge en bestemt server ved at trykke på de tre prikker ved siden af ​​et land.

Servere og lande kan favoriseres, og du kan finde dine favoritter ved at bruge fanerne øverst på servernavigationsskærmen. Ved siden af ​​fanen Favoritter er en fane til streaming, som er en af ​​de bedste tilføjelser til version 7. CyberGhost har omkring 50 servere optimeret til forskellige streamingplatforme, med alt fra BBC iPlayer til Channel 4 tilgængeligt.

Selvom ExpressVPN stadig tager kronen som den bedste VPN til streaming, er CyberGhost et fremragende alternativ.

En af vores yndlingsfunktioner i desktop-applikationen er muligheden for at automatisere CyberGhost på tværs af bestemte netværk. Denne funktion er heldigvis også til stede i iOS.

Det giver dig mulighed for at indstille netværk til altid at oprette forbindelse, aldrig oprette forbindelse, bede om at oprette forbindelse eller stoppe forbindelsen. Med en dual-band router kunne du for eksempel få dit 2,4 GHz-bånd automatisk til at oprette forbindelse til VPN og dit 5Ghz-bånd automatisk afbryde forbindelsen.

Selvom det virker mere som en nyhed end noget andet, hjælper automatiseringen brugervenligheden meget. I stedet for at navigere til din app, vælge en server og oprette forbindelse, er alt hvad du skal gøre at skifte det netværk, du bruger.

Andre grunde, som vi kan lide CyberGhost

CyberGhost er en af ​​de hurtigste VPN’er, vi har testet, men det er stadig et knap under ExpressVPN, fordi den oprindelige forbindelse lider for meget. Hvis du stadig kan håndtere det indledende fald i hastighed, er CyberGhost overraskende elastisk over hele verden.  

Selv med den glatte, nye interface, hurtige hastigheder og klar dedikation til privatlivets fred er CyberGhosts største styrke dens pris. Den månedlige sats er dårlig, som er typisk for VPN’er på øverste hylde, men de årlige og 18-måneders planer har enorm værdi.

For lidt over $ 50 for begge varigheder kan du installere CyberGhost på op til syv enheder, drage fordel af top-of-the-line NoSpy-servere og endda nab et år med McAfee Total Protection gratis. Som du kan læse i vores McAfee Total Protection-gennemgang, er sidstnævnte måske mere af en forbandelse end en velsignelse.

Planerne understøttes også af en 45-dages pengene-tilbage-garanti, som er det længste refusionsvindue, vi har set fra enhver VPN. Du kan lære mere om det såvel som de nye funktioner i version 7 i vores fulde CyberGhost-gennemgang.

3. Privat internetadgang

bedst-vpn-til-iphone-pia

Vi kaldte Privat internetadgang en “hurtig VPN uden dikkedarer”, sidste gang vi brugte den, hvilket er en perfekt beskrivelse for iOS-brugere. Som om ExpressVPN og CyberGhost ikke var minimale nok, viser PIA, at du kan klare dig med endnu mindre. Hovedskærmen viser simpelthen en vekselskift, placering og offentlig IP-adresse.

Som med de andre kan du komme i gang ved at skifte til “on” -kontakten. PIA bruger den anbefalede placering, som du kan ændre ved at trykke på placeringsboksen nær bunden af ​​skærmen. Du kan også åbne serverlisten ved hjælp af hamburger-menuen og trykke på “regionvalg.”

Indstillingsmenuen ligner først VPN-billetprisen. Du kan justere din protokol, krypteringsniveau, socket og port, som er typisk. Der er dog avancerede indstillinger, som andre VPN’er ikke har adgang til, dog inklusive dataautentificeringsalgoritmen og håndtrykskryptering.

To mobilspecifikke funktioner findes også i indstillingerne. Der er et “mørkt” tema, der skifter hvidt til sort i brugergrænsefladen for et andet look. Selvom det bare ser ud som en æstetisk præference, tjener det mørke tema et praktisk formål på mobile enheder. Fordi temaet ikke producerer lys på de mørke overflader, kan det spare dit batterilevetid.

IPhone X, og endda førende Android-telefoner som Pixel 3 og Galaxy S9, bruger en OLED-skærm, der ikke producerer lys på sorte overflader. PIA drager fordel af denne teknik for at prøve at løse batterilevetidsproblemer, mens du bruger appen.

Der er også en indholdsblokerer til Safari, som vi kun kan antage er baseret på MACE, en annonceblokerer inkluderet i skrivebordsappen. Under vores test fungerede MACE som en charme, hvilket ikke er alle VPN-annonceblokkere kan sige. Læs vores StrongVPN-anmeldelse for et eksempel.

Andre grunde, som vi kan lide privat internetadgang

Selvom PIA er fremragende i sin brugervenlighed, sprænger den på andre områder. Den er ikke funktionsrig, den kæmper med streamingplatforme, og desktop-applikationen overlader meget at ønske. Alligevel opvejer profferne ulemperne, hvilket gør PIA til en af ​​de bedste budgetmuligheder på markedet.

Det er billigt, selv i den månedlige afslutning. PIA ændrer normalt den samme pris som andre VPN-udbydere i to gange varigheden. Den to-årige plan er for eksempel et par dollars mere end en årlig plan hos CyberGhost, og den årlige plan er mindre end halvdelen af ​​prisen på en årsplan hos ExpressVPN.

PIA er også hurtig. Der var kun et lille fald på vores oprindelige forbindelse og opgav ca. 20 procent af downloadhastighederne. Derefter var det elastisk. Det skyldes delvis det lavere krypteringsniveau, som PIA er indstillet til. Som standard bruger den en 128-bit nøgle, som tager mindre tid at kryptere og dekryptere end en 256-bit nøgle.

Selvom AES 128-bit stadig anses for sikkert, kan nogle mennesker narre. Heldigvis kan du støde op til en 256-bit nøgle i indstillingerne. Hvis alt det, der smuttede på dig, skal du sørge for at læse vores beskrivelse af kryptering.  

PIA tilbyder kun et uges lang refusionsvindue, som ikke er en for stor aftale, når man tænker på, hvor billigt det er. Du kan også nemt tilmelde dig iOS-appen. Alt hvad du skal gøre er at indtaste din e-mail og bekræfte dit abonnement ved hjælp af din Apple-konto. Du kan lære mere om tilmeldingsprocessen i vores gennemgang af privat internetadgang.

4. NordVPN

bedst-vpn-til-iphone-nordvpn

NordVPN er også let at bruge, hvilket ikke burde være en overraskelse. Når det er sagt, i modsætning til de andre indstillinger på listen, bruger den ikke et standardlayout af vekselskift, servervalg og offentlig IP. Programmet åbnes med et kort og en lille “hurtig forbindelse” -knap. Hvis du trykker på det, konfigureres du med NordVPNs anbefalede server.

Kortet er dog den vigtigste form for servernavigation, hvilket gør det mere stilfuldt og intuitivt at vælge en placering. Markørerne på kortet er der for at vise lande, hvor NordVPN har servere, ikke de enkelte servere selv.

Hvis du tapper på en placering, ændres det nederste “hurtige forbindelsesvindue” til en skærm til valg af server.

Alt hvad du skal gøre er at stryge op. NordVPN viser dig serverne i landet sammen med belastning og afstand fra din placering. Der er også et hjerteikon ved siden af ​​serverne, så du kan markere dine favoritter.

Hvis du fravælger landet og stryger op på knappen “hurtig forbindelse”, kan du gennemse hele serverlisten. Øverst på serverlisten finder du også dine favoritter, en søgefelt og NordVPNs speciale-servere, som vi vil tale om i det næste afsnit.

NordVPN rangerer dog fjerde af en grund. På trods af sin overlegne navigation til PIA og ExpressVPN mangler iOS-appen nogen sande indstillinger. I indstillingerne kan du logge ud, opgradere din plan, kontakte support og skifte killswitch. Det er det.

Andre grunde, som vi kan lide NordVPN

Selv med manglen på indstillinger i iOS-appen er NordVPN en af ​​de bedste muligheder på markedet. En af årsagerne er, at du får adgang til mange speciale-servere, hvoraf nogle er brugbare på iOS.

På skrivebordet er der fire muligheder: peer-to-peer, løg over VPN, dobbelt VPN og dedikeret IP. Double VPN-serverne er de mest usædvanlige. I det væsentlige bruger du to VPN-forbindelser, der hopper fra den ene server til den næste, hvilket fordobler din sikkerhed. Kun nogle få andre VPN-udbydere har denne funktion, herunder Windscribe og VPNArea (læs vores VPNArea-anmeldelse).

Desværre er iOS-brugere begrænset til Onion via VPN- og P2P-servere. Dette er mærkelige valg for en mobiloplevelse, fordi dobbelt VPN-forbindelser synes mere vigtige på mobilenheder end P2P. Alligevel er mulighederne der.

Selvom det ikke er billigt, kompenserer NordVPN med langvarige priser. Du kan købe op til tre år på forhånd, hvilket får den månedlige pris lavere end næsten enhver udbyder på markedet. Planerne leveres med seks samtidige forbindelser og en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve det uden risiko. Du kan lære, hvordan du tilmelder dig i vores NordVPN-gennemgang.

5. Windscribe

bedst-vpn-til-iphone-WindScribe

Windscribe er markedets bedste gratis VPN, hvilket ikke er let i betragtning af at de fleste gratis VPN’er er forfærdelige og til tider farlige. Læs vores værste gratis VPN-guide for at se, hvad vi mener. Det tager TunnelBear nemt ned og tilbyder 10 GB data pr. Måned over en uheldige 500MB gratis (læs vores TunnelBear-anmeldelse).

Der er tre muligheder, når du tilmelder dig: 2 GB, 10 GB eller ubegrænset båndbredde. Varianterne på 2 GB og 10 GB er gratis, men du skal angive din e-mail, hvis du vil have den sidstnævnte.

Som med de andre tager Windscribe kun et tryk for at oprette forbindelse. Det indstiller en bedste placering som standard, men i modsætning til de andre indstillinger er serverlisten under “on” -skiftet. Listen adskilles efter region, og du kan vælge den specifikke server, du ønsker, fra en region ved at trykke på pil ned ved siden af. I den gratis plan er de fleste af de mere eksotiske servere ikke tilgængelige.

Det er alt, hvad iOS-appen er. Windscribe formår at passe til alt det har brug for på en enkelt skærm uden at gå på kompromis med grænsefladen. Du kan bruge hamburgermenuen til at finde support, opgradere din plan og ændre dine præferencer, men der er ingen yderligere indstillinger.

Som det er for NordVPN, er det et problem. IOS-oplevelsen er god, men der er en alvorlig mangel på indstillinger og funktioner. Vores top tre valg viser, at du kan proppe en desktop-oplevelse videre til en mobilenhed. Selvom NordVPN og Windscribe stadig er fremragende muligheder, håber vi, at de tilføjer flere funktioner i fremtiden.

Andre grunde, som vi kan lide, afskrive

Windscribs vigtigste træk er dets gratis plan, som som standard leveres med 2 GB data, men 10 GB, hvis du bekræfter din e-mail. Der er også måder at tjene flere data på, inklusive tweets med et Windscribe-link, henvisning til venner og familie og endda brug af resterende computereessourcer til at løse hash.

Betalende abonnenter får dog flere funktioner ud over ubegrænset båndbredde og adgang til hele servernetværket. Der er servere, der er specialiserede til streaming kaldet WindFlix. De er bygget til at omgå den frygtede Netflix-proxyfejl, men vi testede native servere på disse placeringer og kom igennem, så godt.

Heldigvis er abonnementer billige. Selvom den månedlige sats stadig er mere end PIA’er, er de årlige og halvårlige planer blandt de billigste, vi har set. Alle planer har ubegrænsede samtidige forbindelser, og den halvårlige plan leveres endda med seks måneders ”Dashlane

Afsluttende tanker

Der er en masse VPN-indstillinger i App Store, hvoraf mange er subpar. Hvis du bare søger “VPN”, er den eneste udbyder på vores liste, der vises, NordVPN, og det er omkring 20 resultater nede. Det er ikke altid bedst at stole på App Store-anmeldelser.

Det første resultat er for eksempel Hotspot Shield. I vores Hotspot Shield-gennemgang fandt vi, at det havde en fremragende brugeroplevelse og funktion, men en frygtelig privatlivspolitik. Selvom de er sværere at spore, anbefaler vi at holde os med vores valg, fordi de gang på gang har bevist, at du vil blive beskyttet.

Selvom det er lidt tynde valg, når det kommer til iOS VPN af høj kvalitet, er der andre muligheder, så hvis du ikke fandt en udbyder, du kunne lide her, anbefaler vi at læse vores andre VPN-anmeldelser, hvis ExpressVPN eller CyberGhost ikke kan lide dig.

Hvilken VPN synes du er bedst til iPhone? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Hvorfor ikke tjek vores bedste VPN til Mac-stykke og andre VPN-artikler, mens du også er her? Som altid tak for at have læst.