Arq Backup Review – Opdateret 2023

Arq Backup Review

Arq Backup er en cool service, der forbinder op til flere lagerudbydere, så du får en meget fleksibel backup-oplevelse; du kan endda gå på old school og tage backup til et fysisk drev. Det er ikke så alsidigt som CloudBerry, men kommer med en lavere pris. Se vores fulde Arq-anmeldelse for fordele og ulemper.

Bedste Online Backup anmeldelser

Arq Backup begyndte at tage form i tankerne på skaberen, Stefan Reitshamer, i 2009. Han ønskede en nem og pålidelig backup-app, men han kunne ikke finde en på det tidspunkt, så han byggede en. Oprindeligt valgte han Amazon S3 som backup-destination, fordi den havde en stærk infrastruktur og ubegrænset lagerplads. Du kan lære mere om det i vores Amazon S3-anmeldelse.

Nu kan Arq Backup sikkerhedskopiere til flere cloud-tjenester, og der er en separat version kaldet Arq Cloud Backup, der leveres med sin egen cloud-plads. Denne version er kun tilgængelig til macOS på skrivende tidspunkt, så vi vil fokusere på den originale Arq Backup-app, der fungerer som et kontrolcenter for din sikkerhedskopi.

Disse læsere, der er fortrolige med cloud-backupmarkedet, bliver muligvis husket på CloudBerry Backup, og de har ret til at sammenligne dem, men Arq Backup stemmer ikke helt overens. Det skyldes, at det har færre lagringsmuligheder, det kan oprette forbindelse til, dårlig appdesign og mangel på billedbaseret sikkerhedskopi. Hvis CloudBerry Backup lyder interessant, kan du lære mere om det i vores CloudBerry Backup-gennemgang.

Når det er sagt, har Arq Backup upsides, der inkluderer sikkerhedskopiering til lokal opbevaring som nogen af ​​de bedste offline backup-udbydere, ingen filstørrelsesgrænser, filversion, stærk kryptering og inkrementelle sikkerhedskopier.

Hvis det ikke vipper skalaerne til fordel for Arq Backup, og du leder efter en backup-løsning, der inkluderer lagring og er lettere at bruge end “cloud backup-kontrolcenter” -løsninger, kan du se vores bedste online backup-roundup for ideer. Ellers skal du holde dig med os, mens vi dykker ned i detaljerne i denne Arq Backup-gennemgang.

Styrker & Svagheder

Alternativer til Arq Backup

Funktioner

Arq Backup giver en desktop-klient, som du kan oprette forbindelse til flere lagringsmuligheder, herunder nogle af vores bedste cloud-lagerudbydere, såsom Dropbox, Microsoft OneDrive og Google Drive. I alt samarbejder Arq med otte udbydere inklusive Wasabi. Wasabi er billigt, hurtigt og skalerbart. Du kan finde ud af detaljerne om det i vores Wasabi-anmeldelse.

Ved at oprette forbindelse til en cloud-lager kan du oprette almindelig cloud-lager til online-backup, så du kan bruge Arq Backups automatiske backup-planlægning, deduplikering og gendannelsesfunktioner. Hvis du gør det, bliver dine filer beskyttet mod softwarefejl eller harddisknedbrud. Derudover har Arq Backup privat kryptering, som vi vil tale mere om i sikkerhedsafsnittet.

Arq Backup holder også alle tidligere versioner af filer gemt. At have det er nyttigt, fordi det kan beskytte dig mod ransomware, som kan inficere din computer.

Du kan ikke oprette en versioneringspolitik, men at gemme mange versioner burde ikke være et problem, fordi Arq Backup udfører trinvise sikkerhedskopieringer, kun overfører de dele af filer, der er ændret i stedet for hele filen. Backup er også kontinuerlig, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at holde din sikkerhedskopi opdateret.

Klienten tager sikkerhedskopi uden problemer og begrænser ikke størrelsen eller typen af ​​filer, du kan tage backup af. Det kræver stadig mere arbejde at konfigurere og styre end mainstream-løsninger, såsom Backblaze. For mere om, hvordan Backblaze håndteres, skal du læse vores Backblaze-anmeldelse. Arq Backup har heller ikke så mange funktioner som CloudBerry Backup eller Duplicati.

Arq Backup kan sikkerhedskopiere til din netværkstilsluttede lagerenhed, så du kan implementere 3-2-1 backup-reglen og få fordelene ved lokal og ekstern sikkerhedskopi. Desuden kan du bruge Arq Backup til at sikkerhedskopiere til din SFTP-server. Hvis du ikke er bekendt med SFTP-protokollen, skal du læse vores FTP-guide.

I modsætning til CloudBerry Backup eller Arq Backup, er Duplicati gratis. Hvis det er vigtigt for dig, så tjek vores Duplicati-gennemgang. Hvad der mangler i Arq Backups arsenal af funktioner er disk-image backup og mobile apps, så du får adgang til din backup på farten. Hvis du vil lære mere om sikkerhedskopieringsfunktioner og online sikkerhedskopiering, kan du kontakte vores online sikkerhedskopibibliotek.

Oversigt over Arq-funktioner

Arq Backup-logowww.arqbackup.com

139 dollar per måned

Backup

Backupplanlægning

Kontinuerlig sikkerhedskopi

Trinvis sikkerhedskopi

Billedbaseret sikkerhedskopi

Eksternt drev-sikkerhedskopi

NAS-sikkerhedskopi

Server backup

Hybrid backup

Sikkerhedskopiering af mobilenhed

Ubegrænset sikkerhedskopi

Ubegrænsede enheder

Hastighedsregulering

Blokering af fil-kopiering

Multithreaded Backup

Gendan

Courier Recovery Service

Browseradgang

Adgang til mobilapp

Versionering

Slet filopbevaring

Sikkerhed

Privat kryptering

At-Rest kryptering

Kryptering i transit
TLS

Krypteringsprotokol
AES 256-bit

To-faktor godkendelse

Hærdet datacentre

Proxy-serverindstillinger
n / a

HIPPA-kompatibel

Support

24/7 support

Support til live chat

Telefonstøtte

E-mail support

Brugerforum

Vidensdatabase

Diverse

Fildeling

Enhedssynkronisering

Gratis prøveversion
30

Prisfastsættelse

Du kan købe Arq Backup mod et engangsgebyr på $ 49,95. Det giver dig en levetid, overførbar licens, som du kan bruge til din computer eller server. Hvis du ikke er sikker på Arq Backup, kan du bruge den gratis 30-dages prøveperiode til at se, hvordan det fungerer.

Vi sagde, at Arq Backup ikke leveres med online backup-plads, men det er vigtigt at understrege, fordi det betyder, at du bliver nødt til at foretage et separat køb, og at det kræver et månedligt eller årligt abonnement.

Selvom det muligvis udsætter nogle brugere, vil andre have fordel, fordi fremgangsmåden gør Arq Backup mere fleksibel. Langt fra at være en ulempe, giver fremgangsmåden Arq Backup en hel del mere fleksibilitet end online backup-muligheder som Carbonite og IDrive.

Arq Backup har otte cloud-muligheder tilgængelige i øjeblikket: Amazon Drive, Amazon S3, Amazon Glacier, Dropbox, Google Drive, Google Cloud Storage, Backblaze B2, Microsoft OneDrive, Wasabi og enhver Amazon S3-kompatibel server. Hvis du ikke ved, hvilken der passer bedst til dine behov, holder Arq en side for at hjælpe dig med at beslutte.

Mange af disse løsninger findes på vores bedste liste over sammenligning med cloud-opbevaring, så konsulter det, hvis du har brug for at vide detaljerne om tjenesterne. Andre er det, der er kendt som infrastruktur-som-en-service-løsninger. Vi har de bedste af dem i vores bedste cloud IaaS til artikel om hosting af filer.

De fleste brugere har det godt med Arq Backup’s valg, men det er ikke så imponerende som de 60-plus-udbydere, der er tilgængelige med CloudBerry Backup. Du skal også betale bare $ 29.99 for CloudBerry Backup-skrivebordslicensen.

Brugervenlighed

ARQ-desktop-klient

Arq Backups desktop-klienter er tilgængelige til Windows og macOS. Installationen tager ikke lang tid, og når du først starter klienten, vil den guide dig gennem opsætningen af ​​din backupplan. Vejledningen er dog ikke udtømmende. Du bliver stadig nødt til at finpusse mange indstillinger senere.

Klienten er let at bruge, hvis du har teknisk viden, men det føles som et produkt fra 90’erne. Du vil heller ikke blive imponeret over, hvor attraktiv det er. Du skal bruge rullemenuerne øverst i vinduet eller sidepanelet til at interagere med appen.

Det er i stærk kontrast med de store farverige knapper og operationer med et enkelt klik, som vi har forventet af mere intuitive løsninger på cloud backup-markedet. Hvis du ikke ønsker at arbejde for at opretholde din backup-plan, skal du vælge en service som Backblaze eller Carbonite, som begge giver lager.

Når det er sagt, hvis du vil vælge og konfigurere dit lager, giver CloudBerry Backup dig flere funktioner og muligheder, er mere brugervenligt og ser mere attraktiv ud.

Du kan ikke få adgang til din sikkerhedskopi, når du er væk fra din computer, fordi Arq Backup ikke har mobile apps. Hvis du vil have det og skal sikkerhedskopiere dine mobildata, er dit bedste alternativ at bruge IDrive. I modsætning til de fleste backup-løsninger kan det sikkerhedskopiere mobildata udover fotos og videoer. Læs mere om det i vores IDrive-gennemgang.

Fil-sikkerhedskopi & Restaurering

Når du har installeret Arq Backup, skal du vælge en backupdestination.

ARQ-cloud-destinationer

Som vi sagde, kan du vælge mellem otte cloud-lagringsmuligheder. Andre muligheder inkluderer SFTP-sikkerhedskopi til din egen server samt sikkerhedskopi til et eksternt drev eller NAS-enhed.

ARQ-sky-setup

Til vores test valgte vi at tage backup af vores data til Google Drive. Det er ligetil at oprette forbindelse til det. Alt hvad du skal gøre er at indtaste dine Google-legitimationsoplysninger og give Arq Backup tilladelse til at få adgang til dit drev.

ARQ-kryptering-adgangskode

Derefter skal du konfigurere en krypteringsadgangskode. Arq Backup ved det ikke, kun du vil, og på grund af det mister du adgang til din sikkerhedskopi, hvis du glemmer det.

Som standard vælger Arq Backup C-drevet, der skal sikkerhedskopieres. Du kan ændre det og ændre din backupplan, hvis du vil. Desuden kan du tilføje ekskluder filer fra din sikkerhedskopi ved udvidelse eller efter fil- eller mappenavn. Det, der mangler, er en mulighed for at vælge de mest almindelige filtyper eller mapper til sikkerhedskopiering.

ARQ-destination-optioner

Arq Backup kører sikkerhedskopier hver time, men du kan ændre skemaet fra ruten til destinationspræferencer ved at dobbeltklikke på din destination eller vælge destinationen og klikke på “rediger” -knappen. Du kan indstille dem til at køre med intervaller på et bestemt antal timer, på et bestemt tidspunkt i løbet af dagen eller manuelt.

Vinduet med avancerede præferencer giver dig mulighed for at vælge en indstilling kaldet “tynde sikkerhedskopier fra time til dag til ugentligt.” Hvis du gør det, gemmer Arq alle dine timebackupe i de sidste 24 timer, alle dine daglige sikkerhedskopier fra den sidste måned og ugentlige sikkerhedskopier, indtil en oplagringsgrænse, du har angivet, er nået.

Arq Backup kører dedupliceringsprocessen automatisk, hvilket betyder, at det samme filindhold ikke gemmes flere gange.

For at gendanne filer skal du bruge gendannelseshierarkiet i sidebjælken til venstre. Når du har fundet de filer, du vil gendanne, skal du klikke på den specifikke gendannelse fra centerruden. Dine filer vises i midterste rude. Vælg det, du ønsker, og klik på “gendan” -knappen nær bunden. Hele processen føles klodset og kunne være mere brugervenlig.

Hastighed

Indledende sikkerhedskopier kan tage lang tid, afhængigt af hvor meget data du skal beskytte, og hvor tæt du er på en server. I dette tilfælde betyder det en server fra Google Drev. På grund af Googles globale netværk er hastighederne normalt hurtige. Du kan læse mere om, hvordan Google Drev fungerer i vores Google Drev-gennemgang.

For at vurdere Arq Backup udførte vi upload og download tests ved hjælp af en 1 GB zippet mappe. Vi brugte en WiFi-forbindelse fra Beograd, Serbien, med en uploadhastighed på 6 megabits per sekund og en downloadhastighed på 100 Mbps.

Første forsøg: Andet forsøg: Gennemsnit
Upload tid 00:25:10 00:26:16 00:25:43
Downloadtid 00:15:24 00:15:19 00:15:23

Den gennemsnitlige hastighed for en upload på 1 GB var 25 minutter og 43 sekunder, hvilket er et godt resultat i betragtning af at nogle tjenester tager næsten en time. Når du er færdig med din første upload, bevæger ting sig endnu hurtigere takket være Arq Backups blokkopieringsfilkopieringsalgoritme, der kun overfører de ændrede dele af allerede uploadede filer.

Resultaterne af downloadtestene er ikke så rosenrøde. Arq Backup tog i gennemsnit 15 minutter og 23 sekunder, hvilket er meget langsommere end det minut, det skulle tage i teorien.

ARQ-speed-optioner

Hvis Arq tager for meget af din båndbredde, kan du throttle den ved at indstille en grænse eller gøre det langsomt, når du bruger din internetforbindelse til andre formål.

Sikkerhed

Som nævnt giver Arq Backup dig mulighed for at bruge din egen adgangskode til at oprette en krypteringsnøgle, hvilket betyder, at den har privat kryptering. Det betyder, at dine filer bliver krypteret, før du forlader din computer og krypteres, indtil du gendanner dem.

På den måde, uanset hvilken lagringstjeneste du bruger, vil den ikke være i stand til at læse eller scanne dine filer. Det anvendte krypteringsniveau er AES 256-bit.

Arq Backup bruger SSL-protokollen til at beskytte dine filer under transit. Et eksempel på trusler, der udsættes under overførslen, er angrebet mand-i-midten.

Det er alle de sikkerhedsforanstaltninger, som Arq Backup anvender. Ud over dem, afhænger niveauet af sikkerhed og privatliv, du får, af den lagerudbyder, du bruger. Alle tilgængelige udbydere lagrer data på RAID-servere i sikre datacentre, der kan modstå naturkatastrofer og fysiske og virtuelle angreb. Dine data skal være sikre uanset hvilken service du vælger.

Privatliv

Privat kryptering forhindrer nogen i at læse dine filer, så du behøver ikke at bekymre dig om det, men vi kontrollerede Arq Backups privatlivspolitik for mistænkelige klausuler om håndtering af dine personlige oplysninger.

Privatlivspolitikken er kort og klar. Det siger, at Arq Backup indsamler personlige oplysninger, når du leverer dem, og når du bruger tjenesten. Du giver dine kontaktoplysninger, inklusive navn og e-mail-adresse, når du registrerer dig. Når du køber en licens fra Arq Backup-onlinebutikken, giver du dine økonomiske kontooplysninger, men Arq Backup gemmer dem ikke.

Arq Backup modtager også oplysninger, når du kontakter dem, f.eks. Dit navn, e-mail-adresse, telefonnummer og andre data, du vælger at angive.

Ligesom mange tjenester indsamler Arq Backup muligvis visse oplysninger automatisk fra din enhed. Oplysningerne kan omfatte IP-adresse, browsertype, internetudbyder, operativsystem og mere.

Arq Backup bruger kontaktoplysninger til at e-maile købskvitteringer, softwareopdateringsmeddelelser, sikkerhedsopdateringsmeddelelser og et par nyttige e-mails for at komme i gang. Det kan også sende reklamemails fra tid til anden. Det lover ikke at sælge dine oplysninger til tredjepart.

Retsgrundlaget for indsamling af personlige oplysninger er som følger:

”Vi indsamler dog normalt kun personlige oplysninger fra dig (i), hvor vi har brug for de personlige oplysninger til at udføre en kontrakt med dig; (ii) hvor behandlingen er i vores legitime interesser og ikke tilsidesættes af dine rettigheder; eller (iii) hvor vi har dit samtykke hertil. Vi har en legitim interesse i at udvikle vores tjenester og kommunikere med dig om nødvendigt for at levere dette, for eksempel når du svarer på dine spørgsmål, forbedrer vores software eller foretager markedsføring. ”

Hvis du ikke kan lide denne praksis, kan du afmelde dig fra at modtage visse salgsfremmende e-mails. Du kan også deaktivere cookies, hvis du har det godt med nogle aspekter af Arq Backup, der ikke fungerer. Du kan også anmode om adgang til oplysninger, der er knyttet til din konto, via e-mail [e-mail-beskyttet].

Arq Backup opbevarer kun personlige oplysninger, de indsamler fra dig, hvis det har et løbende og legitimt forretningsbehov for at gøre det. Det er i tråd med, hvordan de fleste tjenester fungerer, og vi fandt ikke mistænkelige klausuler.

Support

ARQ-dokumentation

Du kan bruge den medfølgende dokumentation for at få hjælp til dit problem. Det har ikke mange artikler, men de er klare, har skærmbilleder og er lette at følge. Der er dog ingen søgemulighed. Hvis artiklerne ikke hjælper, kan du kontakte support.

For at gøre det, skal du sende en e-mail til [e-mail-beskyttet] Arq Backup siger, at den prøver at besvare e-mails inden for en arbejdsdag. Vi sendte en e-mail med spørgsmål for at teste det, og svaret kom inden for 10 timer.

Andre former for support, såsom chat, brugerfora og telefon, er ikke tilgængelige.

Dommen

På trods af det tydelige indtryk, at Arq Backup blev designet af en ingeniørs hånd, er det et anstændigt backup-værktøj. Når det er sagt, er der langt bedre muligheder, så vi anbefaler, at du gennemser vores online backup-anmeldelser for ideer.

Sikkerhedskopieringstjenester blandt disse anmeldelser, såsom Zoolz Home Backup, Acronis True Image og andre, som vi har nævnt, vil sandsynligvis koste mindre penge, når du tager del i lageromkostningerne.

Hvis du har brug for et værktøj med lignende funktioner, skal du gå med CloudBerry Backup. Hvis du er en macOS-bruger, skal du læse vores Time Machine vs. Arq Backup vs. Duplicati vs. CloudBerry Backup-artikel.

Vi vil gerne høre om dine oplevelser med Arq Backup, så tøv ikke med at skrive kommentarer. Hvis du bruger et andet værktøj til at oprette dine sikkerhedskopier, vil vi også gerne høre om det. Tak fordi du læste.