Revisió del lloc 5: actualització del 2023

Revisió del lloc 5

Un dels muntatges més utilitzables des de l’estable d’EIG, Site5 és ràpid i ofereix una interfície excel·lent. Tot i així, troba a faltar algunes característiques essencials, cosa que la fa sentir una mica més costosa. Llegiu la nostra opinió completa en aquesta revisió del lloc5.

Site5 ha estat al voltant des del 1998, però el servei va prendre un gran tomb després de ser adquirit per Endurance International Group el 2015. Es mantenen molts dels seus punts forts, incloent una línia accessible de plans, una facilitat d’ús excel·lent i una velocitat sòlida. Dit això, alguns dels seus punts febles ens van deixar preguntar-nos si la capçalera corporativa té massa influència.

En aquesta revisió del lloc5, la comparem amb els nostres millors proveïdors d’allotjament web per veure si val el vostre dòlar. Vam llançar un lloc web amb el pla compartit més barat, vam instal·lar una còpia en blanc de WordPress i vam començar a provar. El nostre lloc web es va llançar sense el coneixement de Site5, de manera que podem recrear el que passa un client normal.

Malauradament, aquest procés té punts alts i baixos. El lloc5 sobresurt en la facilitat d’ús i l’accessibilitat i és prou ràpid, però la manca de funcions essencials fa que els plans se sentin massa cars.

site5-slider1

site5-slider2

site5-slider3

site5-slider4

site5-slider5

Anterior

Pròxim

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Site5

Característiques

Site5 té una llista desacomplexada de funcions, que tot i que no és fantàstica, tampoc és dolent. Estem encantats de veure moltes de les funcions essencials que haurien d’incloure els amfitrions web, però ens hem deixat desitjar més, especialment en els nivells compartits més cars..   

Es redueix a la manca de diversitat en la línia compartida de Site5, que us contactarem a la secció “Tipus d’allotjament” que hi ha a continuació. Els tres nivells de l’allotjament compartit són pràcticament els mateixos, cosa que significa que no hi ha gaire incentius per actualitzar quan es tracta de funcions.

A tota la línia, però, hi ha funcions notables, com ara la migració gratuïta a Site5 i les còpies de seguretat automatitzades. Tot i així, no es pot obviar la falta d’allò que considerem que són funcions essencials.

Funcions que falten del lloc 5

No inclou certificat SSL / TLS, cap exploració de programari maliciós i cap domini gratuït. Tot i que hem vist abans els dos primers omitits, poques hosts web van tallar el domini gratuït dels plans compartits. Si busqueu un amfitrió que proporcioni els elements bàsics i molt més, consulteu la nostra ressenya de SiteGround.

Tot i que falten tantes funcions, res no és pitjor que no incloure el creador de llocs web. Hem vist que altres marques EIG, com HostGator, ofereixen una integració gratuïta amb Weebly i, com podeu llegir a la nostra revisió de Weebly, això és bo. Tot i que no exigim nivells de qualitat Weebly d’un fabricant de llocs web inclòs, oferir-ne un és fonamental.

Si això és el que busca, consulteu la nostra millor guia per a creadors de llocs web. Weebly ocupa una bona posició en moltes categories, però preferim Wix. Com es pot veure a la nostra revisió de Wix, equilibra la usabilitat, la potència i el preu de manera que pocs constructors de llocs web fan, essent una elecció excel·lent per a principiants que vulguin iniciar un lloc web..

Visió general de les funcions del Site5

Logotip de Site5www.site5.com

A partir de 695 dòlars mensuals Tots els plans

Tipus de servidor

Hosting compartit

Hosting VPS

WordPress gestionat

Hosting al núvol

Hosting dedicat

Hosting per a distribuïdors

Usabilitat

Accés FTP

Accés SSH

cPanel

Accés d’arrel

Còpies de seguretat diàries

Constructor de llocs web

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Seguretat

Privadesa del domini

Xifratge SSL

Eliminació de programari maliciós
Pagat

Tallafocs d’aplicacions web

Autenticació de dos factors

Protecció DDoS

sFTP

Assistència

Assistència per correu electrònic

Assistència telefònica

Suport de xat en directe

Tutories

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Assistència 24/7

Preu

Site5 fa una cosa poc freqüent entre les marques EIG: deixa clar els seus preus. Tot i que el seu preu és elevat, el lloc5 no es compromet amb els shenanigans de diversos anys com el seu germà Bluehost (llegiu la nostra ressenya sobre Bluehost). En lloc d’això, deixa clar a la pàgina del producte quin preu pagaràs.

Pren notes de A2 Hosting (llegiu la nostra revisió de Hosting A2). A la pàgina de producte de cada tipus d’allotjament, trobareu les durades en què s’ofereix cada paquet i el preu mensual durant aquesta durada. Això vol dir, per exemple, que és fàcil saber que hostPro + Turbo és de 13,95 dòlars al mes si compres dos anys, però 19,95 dòlars al mes si vas mensualment.

site5-revisió-producte-pàgina

Tot i que ens agrada la transparència, els preus no són excel·lents. Site5 és molt lluny de l’1&1 IONOS quan es tracta de plans compartits mensuals (llegiu el nostre 1&1 revisió IONOS). Els extres Site5 inclouen atractius, però hi ha molts host web que fan el mateix més barat, amb 1&1 IONOS al capdavant del pack.

No estaria bé si hi hagués moltes funcions, però, com s’ha esmentat, falten els elements imprescindibles. Per exemple, la protecció contra programari maliciós està disponible, però us proporcionarà 50 dòlars anuals a més de la tarifa mensual. De la mateixa manera, no s’inclou un domini gratuït al vostre pla, així que també hauríeu de tenir en compte el preu de la caixa.

Tot i així, el lloc5 no és massa greu i té un període de reembossament sòlid. Els usuaris distribuïdors i compartits poden provar el servei fins a 45 dies i rebre un reemborsament, sense fer-se cap pregunta. Els usuaris de VPS només tenen 15 dies, per desgràcia, la qual cosa és la meitat del que ofereixen la majoria dels amfitrions web.

Facilitat d’ús

El fet de veure amb Site5 és un tema senzill, sobretot amb la claredat de les pàgines del producte. L’ordenació limitada de plans està segmentada considerablement, de manera que no hi ha cap pregunta sobre què hi ha disponible o quin preu pagaràs per accedir-hi.

El procés de check-out en cinc parts és suau, amb una incumplència mínima per incloure complements amb el vostre paquet, cosa que és agradable de veure. Tot i que de manera semblant a Namecheap, ja que hi ha un procés de revisió en diversos passos, el lloc5 no se sent gaire. Com es pot veure a la nostra revisió de Namecheap, els passos de comprovar-la es van sentir innecessaris, cosa que, per sort, no és el cas aquí.  

site5-review-checkout

Immediatament després de la facturació, rebrà una pila de cinc missatges de correu electrònic, però no cal que els mirin per iniciar la sessió. Com Kinsta (llegiu la nostra ressenya de Kinsta), Site5 us dirigeix ​​des del procés de sortida al tauler de compte, sense necessitar. entrellotjar entremig.

El tauler és principalment el mateix que el de Hosting InMotion (consulteu la nostra ressenya Hosting InMotion). Des de la pantalla principal, podeu veure els vostres serveis, dominis i factures, així com el vostre codi d’assistència i informació del vostre compte. Feu clic a la pestanya “serveis” per mostrar el tauler de gestió de hosting.

site5-review-account-dashboard

Igual que amb InMotion Hosting i alguns altres hostes, és la millor part de l’experiència de l’usuari. Mostra el vostre ús del disc i de l’amplada de banda, la informació de facturació i la informació del vostre pla. Més important encara, però, proporciona enllaços ràpids a elements de cPanel, cosa que facilita afegir una adreça de correu electrònic o obrir el gestor de fitxers sense iniciar-se en compte amb cPanel..

site5-revisió-allotjament-gestió

Tot i que ens agrada cPanel – podeu veure quant en el nostre millor allotjament web amb guia de cPanel – és un dens tauler de control que pot dificultar la cerca d’elements senzills. Tenir enllaços ràpids des del tauler de control del compte principal, no només fa que l’ús sigui més eficient, sinó que també el fa menys frustrant.

Per sort, però, cPanel està disponible si esteu disposats a cavar, a diferència de LunarPages (consulteu la nostra revisió LunarPages). És el cPanel que hem conegut i estimat, encaixant amb la navegació basada en icones i categories col·lapsables. Dit això, falta un element important.

site5-review-cpanel

No trobareu l’instal·lador d’aplicacions Softaculous a cPanel, que és el que fan servir la majoria dels amfitrions web per instal·lar scripts, com WordPress. En canvi, hi trobareu “QuickInstall”, que és una interfície similar que funciona amb MOJO Marketplace, una altra marca EIG.

Si heu llegit la nostra crítica de FatCow, sabeu que no som fans de la instal·lació a través de MOJO Marketplace, perquè sembla que no funciona. Molt per a la nostra sorpresa, però, la instal·lació ha tingut un bon funcionament aquesta vegada. MOJO Marketplace encara persegueix el tema per comprar un tema mentre la instal·lació es produeix, però és un procés senzill en general.

Tipus d’allotjament

Site5 té una línia senzilla de plans. Només s’ofereixen dues formes d’allotjament: VPS compartit i gestionat. També hi ha plans de distribuïdors, però només es comparteixen els plans que es combinen amb finalitats de revenda. Tot i que ens agrada veure una gamma més diversa de plans, ens conformem amb la línia limitada de Site5 per al mercat al qual va dirigit.

Els plans compartits, que simplement s’anomenen “allotjament web” al lloc web de Site5, són el cor de la programació. Hi ha tres nivells disponibles, però les diferències entre ells són menors del que suggereixen els noms. hostBasic és un pla compartit creat per a un sol lloc web mentre que hostPro és un creat per a un nombre il·limitat de llocs web.

A la part superior, però, hi ha un pla anomenat hostPro + Turbo, que suposàvem que tindria algun benefici sobre el rendiment d’un pla hostPro estàndard. Aquest benefici de rendiment no es detalla a la pàgina del producte, de manera que vam contactar a un representant de venda prèvia i vam preguntar quines diferències hi ha entre els plans..

Molt per la nostra sorpresa, no hi ha gaire diferència. Fora de l’etiqueta de preus més elevada, l’únic que ofereix hostPro + Turbo és el compte de cPanel múltiples per als llocs web que feu servir. Les funcions, les especificacions del servidor i la seguretat són les mateixes, de manera que a menys que necessiteu diversos comptes de cPanel, hostBasic hauria de ser el mateix que hostPro + Turbo quan es faci el rendiment..

Plànol de distribuïdors del lloc5

Els plans de revenda també tenen tres nivells, però hi ha diferències més grans entre ells. Tots els nivells no tenen una configuració, el que significa que podeu vendre tants paquets com vulgueu sempre que tingueu espai i disc d’ample de banda per al disc. Aquestes especificacions són la diferència entre nivells.

Els plans més cars són els VPS. Site5 ofereix set nivells d’allotjament VPS que van des de menys de 70 dòlars mensuals fins a més de 300 dòlars mensuals. Com els plans de revenda, les úniques diferències entre nivells són les especificacions. Tots els plans inclouen dues adreces IP dedicades, cPanel / WHM i una gestió completa de Site5.

Però manquen els plans de WordPress i el núvol gestionats per WordPress. Els plans de WordPress gestionats, que són comuns entre els nostres millors allotjaments web per a opcions de WordPress, ofereixen allotjament gestionat adaptat a WordPress. Això significa que hi ha actualitzacions bàsiques automàtiques, instal·lació de resolució de problemes i molt més.

Sovint, l’allotjament de WordPress gestionat utilitza una arquitectura en núvol, que hem vist de Kinsta, DreamHost i Pagely (llegiu la nostra revisió Pagely). Aquest estil d’allotjament permet al servidor recórrer a recursos addicionals quan sigui necessari, cosa que significa que és molt difícil, si no impossible, que el vostre lloc web estigui fora de línia.

L’augment de velocitat i seguretat ha fet que molts amfitrions web incloguessin algun tipus d’allotjament en núvol, de manera que és decebedor veure que Site5 no s’hagi unit al club. Si busqueu allotjament en núvol barat, consulteu la nostra revisió MDDHosting.

Velocitat & Horaris

El nostre procés de proves de velocitat és senzill. Iniciem un lloc web amb el pla compartit més barat sense el coneixement de l’amfitrió, instal·lem una còpia en blanc de WordPress i executem proves amb l’impacte de càrrega i Pingdom Speed ​​Test en la configuració d’allotjament predeterminada. Això significa que les optimitzacions, com ara la memòria cau del costat del client o el gzip, no s’inclouen a menys que l’amfitrió configuri des del primer moment.

Aquesta és una nota important que cal fer aquí, perquè el lloc5 probablement aniria millor si es realitzés una memòria cau del costat del client. El lloc 5 va obtenir resultats decents de la prova de velocitat de Pingdom, amb una puntuació de 90 sobre 100, però a la pestanya “recomanacions”, Pingdom Speed ​​Test va suggerir que afegíssim encapçalaments a les nostres pàgines..

site5-revisió-velocitat-prova

En definitiva, això vol dir que la memòria cau no es produeix, però hauria de ser disminuir el temps de càrrega. Ens conformem amb el rendiment de Site5 fora de la caixa i pot brillar encara més amb la memòria cau, però haureu d’empassar les mans per fer que tot sigui possible.

Site5 Test d’estrès

Tot i que els resultats de velocitat d’un sol punt van ser impressionants, el test d’impacte de càrrega no va ser. Load Impact, per als nostres propòsits, és una eina creada per subratllar els recursos del nostre lloc web per veure en quin moment es trencarà. Això es fa enviant diversos usuaris virtuals al lloc web durant un període de temps específic i avaluant els temps de resposta i el nombre de peticions complertes.

Hem comprovat que els plans compartits barats normalment es trenquen al final quan enviem 50 usuaris al llarg de cinc minuts. Malauradament, Site5 es va trencar més aviat. Load Impact va detectar un nombre elevat d’errors de petició HTTP quan varem arribar a uns 30 usuaris, cosa que pot suposar un parell de coses.

site5-revisió-càrrega-impacte

Podria significar que el servidor on s’allotja el nostre lloc web es troba al límit de rendiment, és a dir, que no hi ha recursos suficients per acomodar el nombre de sol·licituds de tots els llocs web. A més, pot significar que hi hagi una certa quantitat de limitació de tarifes al final de Site5.

Estem aquí per informar de les nostres conclusions, per no especular. Independentment del motiu, les nostres proves suggereixen que els plans compartits es trenquen sota pressió abans que molts dels competidors de Site5.  

Garantia de temps del lloc5

Hi ha, però, una garantia de protecció del vostre pla. A la pàgina del producte, Site5 assegura que garanteix un 99,9% de temps de funcionament o devolució de diners. Fins i tot arriba a dir que rebrà el 100% dels diners.

Per exercir els termes, però, és evident que no és cert. Els servidors compartits i els distribuïdors rebran un crèdit de fins a un 100 per cent, però només serà si el temps de funcionament és inferior al 95 per cent. Per sobre de tot, rebrà un crèdit prorratejat. Els plans VPS estan més a prop de la garantia anunciada, però, proporcionen un 100% de crèdit per a temps de vida inferior al 99,5 per cent.

Seguretat

Site5 té una llista sòlida de funcions de seguretat, tot i que no ens decebrà veure la manca d’escaneig de programari maliciós gratuït. Fora d’això, la suite d’assistència és impressionant, protegint el vostre lloc web de ciberdelinqüència, fallades o qualsevol altra molèstia que pugui patir..

Tot i que al principi no ho semblin, les còpies de seguretat diàries automatitzades són la millor defensa per al vostre lloc web. De la mateixa manera que utilitzaríeu els nostres millors serveis de còpia de seguretat en línia per protegir-vos, per exemple, el ransomware, fareu servir les còpies de seguretat del vostre lloc web per assegurar-vos que es pot tornar a funcionar en cas que alguna cosa vagi malament..

Tot i això, no és només fer una còpia de seguretat del vostre lloc web i descarregar-lo localment. Site5 adopta la regla 3-2-1, ja que genera una còpia de seguretat nocturna de tots els fitxers als seus servidors alhora que permet generar còpies de seguretat manuals i emmagatzemar-los allà on vulgueu..

A més, l’emmagatzematge a cada servidor està configurat en RAID 10, que proporciona una redundància encara més gran. Podeu llegir la nostra guia RAID per aprendre els detalls, però, en definitiva, el RAID 10 proporciona la velocitat de RAID 0, mantenint una còpia redundant de totes les dades escrites a les unitats..

Site5 SSL

Tot i que la redundància és excel·lent, el Site5 manca en altres àrees. Per exemple, no inclou cap certificat SSL / TLS amb el vostre pla. Aquest certificat permet als navegadors que visiten el vostre lloc web obrir una connexió xifrada entre tu i l’usuari, la qual cosa protegeix les dades que l’usuari transfereix..

Tot i que antigament els certificats SSL / TLS estaven reservats als comerços de comerç electrònic, cada lloc web n’hauria de tenir un. De fet, si el vostre lloc web no en té, Google ho enterrarà als rànquings de cerca, cosa que farà impossible obtenir audiència. Els certificats SSL / TLS són essencials per executar un lloc web, i el fet que Site5 no n’inclogui cap és una mala notícia.

Tampoc s’inclou l’escaneig i la protecció contra programari maliciós. Tot i que gairebé mai veiem que s’inclou l’eliminació de programari maliciós, s’ofereix una forma bàsica d’exploració. Amb Site5, acabareu gastant 50 dòlars per lloc web a l’any per mantenir-vos protegits.

És encara més molest tenint en compte que EIG té SiteLock, que és una eina de recerca i eliminació de programari maliciós. Moltes marques EIG inclouen una versió “lite” de SiteLock que inclou l’exploració de programari maliciós, de manera que l’omissió de Site5 només sembla estranya.

Privacitat

En el passat, les marques EIG han perdut punts importants quan es tracta de privadesa (llegiu per exemple un examen de la nostra iPage) i el lloc 5 no és diferent. La privadesa sembla ser l’última preocupació per a les marques EIG, és a dir, la vostra informació personal es vendrà i compartirà tant com els responsables corporatius ho considerin adequat.

Dit això, a diferència d’Arvixe, no sembla que el lloc 5 fos massa intens en la privadesa abans de l’adquisició (llegiu la nostra crítica d’Arvixe). Segons una Q&A la publicació del 2012, la privadesa del domini era un servei de pagament en aquell moment, i això continua sent actual.

La privadesa del domini es produeix quan el registrador substitueix la informació personal del registre WHOIS amb la seva pròpia informació, protegint-lo contra la brossa o la recollida de dades desagradables. Alguns hostes web, com DreamHost, han començat a incloure-ho de forma gratuïta, i el fet que les marques EIG encara no han saltat a bord encara preocupa (llegiu la nostra ressenya de DreamHost)..

Dit això, la privadesa del domini no és massa important amb la inquietud de la política de privadesa d’EIG. Totes les marques EIG comparteixen la mateixa política de privadesa, de manera que les preocupacions que teníem en la nostra revisió HostGator també hi són presents.

Site5, o EIG, realment, es reserva el dret de vendre i compartir la informació personal que consideri oportuna. Tot i que podeu superar el registre de la vostra adreça IP i l’empremta digital del navegador amb la nostra millor VPN, la informació amb la qual registreu el vostre compte és encara un joc just.

Això vol dir que EIG la pot compartir amb la seva llarga llista de socis publicitaris, que inclou Google, Facebook, Yahoo, Bing, WPBeginner i molt més. No hi ha cap raó per la qual alguns d’aquests socis publicitaris no hi ha beneficis. Si us preocupa les vostres dades personals, qualsevol marca EIG és una mala notícia.

Assistència

Com gairebé totes les marques EIG, Site5 ofereix dues formes de contacte: xat en directe i correu electrònic. Tot treballant la revisió, hem parlat amb molts representants d’assistència, demanant tot, des de com es van configurar els servidors fins a quines mesures de seguretat addicionals té Site5..

Molt per a la nostra sorpresa, Site5 va poder respondre de forma àmplia les nostres preguntes, mostrant un coneixement digne de la plataforma i els seus complements tècnics. Tot i així, la suavitat i la comoditat del xat en viu, per exemple, amb Hostinger funciona millor (llegiu la nostra crítica de Hostinger).

Hi ha tres recursos d’autoajuda, però la base de coneixement és la més útil. A l’hora d’escriure, hi ha 560 articles que cobreixen tot, des de començar a solucionar problemes comuns. Tot i que la majoria de bases de coneixement són un recurs establert i oblidat, sembla que Site5 manté actualitzada la seva base de coneixement, que abasta coses com WordPress 5.0 després del llançament..

El nombre d’articles no importa si no els és útil. Per sort, aquest no és el cas de Site5. Les respostes simples són tractades simplement mentre que els problemes complexos són tractats amb complexitat. Site5 aconsegueix disminuir els temes fins a un format digerible, encaixant-se amb captures de pantalla i instruccions pas a pas.

site5-revisió-càrrega-impacte

A més, hi ha una Q&Una secció que funciona com un fòrum. Dit això, l’última publicació, a l’hora d’escriure, va ser del 30 de març del 2016. També té sentit, ja que durant la nostra prova no vam poder trobar la manera de fer una pregunta allà..

site5-review-q & a

Les respostes encara són vives, però que poden ser útils per respondre a petites preguntes que no justifiquen una entrada de base de coneixement. Dit això, no recomanem que consultis la Q&A per a preguntes de facturació. EIG va adquirir Site5 el 2015, de manera que des dels possibles aspectes de facturació i privadesa s’han canviat des d’aleshores.

El Veredicte

Site5 combina alguns dels millors aspectes dels seus germans EIG. És accessible com iPage, mentre que té la potent interfície de Bluehost. Tanmateix, per molt que vagi bé, també s’equivoca molt. La molèstia de les característiques el fa sentir equilibrat en algunes àrees i desconnectat en altres.

Podríeu fer pitjor: consulteu la nostra revisió d’HostMonster per comprovar el pitjor, però també ho podeu fer molt millor.

Què en penses de Site5? L’heu utilitzat? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.