Revisió HostGator: actualització 2023

Revisió HostGator

HostGator ja fa temps que és fàcil i és fàcil veure per què: és ràpid i fàcil d’utilitzar. Tanmateix, l’etiqueta de preus deixa molt a desitjar i podreu obtenir serveis encara millors per menys. Llegiu la nostra revisió completa de HostGator per obtenir-ne els detalls.

HostGator és un nom molt conegut al món d’allotjament web que probablement heu vist a la part superior de les millors guies d’allotjament web a Internet. Per a un gran nom, HostGator no impressiona tant com hauria de fer. La velocitat i l’abast dels plans són bons, però l’etiqueta de preu elevat no sembla que valgui la pena un cop tot junt.

En aquesta revisió HostGator, parlarem de la nostra experiència després de llançar un lloc amb el seu pla compartit Hatchling. Al llarg de la revisió, parlarem del que ens ha agradat i del que no ens ha agradat quan es tracta de característiques, preu, seguretat, facilitat d’ús, velocitat i molt més, després donarem el nostre veredicte..

HostGator no ha arribat a l’estat que té a la part posterior d’un servei subpar. És una oferta sòlida, amb velocitat ràpida, una excel·lent interfície i una àmplia gamma de plans. Dit això, sembla que una part dels vostres diners vagin al nom i això fa que tingui un valor menor.

hostgator-slider1

hostgator-slider2

hostgator-slider3

hostgator-slider4

hostgator-slider5

Anterior

Pròxim

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per HostGator

Característiques

Igual que les funcions de seguretat que podrem tocar més endavant, HostGator té molt a oferir quant a funcions habituals. Dit això, no hi ha moltes funcions de nota en plans de baix cost, tret que estiguis disposat a pagar per ells.

La majoria de les funcions es troben a través del mercat, al qual podeu accedir a la taula de comandaments del vostre compte. Hi ha molts serveis que podeu afegir al vostre lloc web, inclòs el creador de llocs web d’HostGator, les eines de SEO, el contacte constant i Weebly..

hostgator-review-marketplace

El creador de llocs web no està malament, com es pot veure a la nostra revisió de HostGator de Gator, però Weebly és la millor elecció. Fins i tot millor que Wix, que se situa en primer lloc a les revisions del creador de llocs web (llegiu la nostra ressenya Wix).

Els plans compartits vénen amb llaminadures, però res que faci la diferència enorme. Obtingueu 200 dòlars en crèdits publicitaris repartits per Bing i Google, així com per 52 instal·ladors d’un clic. Tot i que ens agraden els instal·ladors d’un clic, estaríem disposats a comerciar els crèdits d’anuncis per emmagatzemar unitats d’estat sòlid en plans compartits.

Si utilitzeu un pla de WordPress gestionat, que és fàcilment el millor del lot, obtindreu algunes funcions més. A més de CodeGuard i SiteLock, de què parlarem a la secció “seguretat”, tindreu una memòria cau i una xarxa de lliurament de contingut. Com podeu en la guia del nostre principiant sobre l’ús de WordPress, podeu posar-vos en memòria cau pel vostre compte, però tenir-lo inclòs no és malament.

Tot això, però, se sent impaciat. Els petits extres aquí i allà són atractius, però preferim que l’emmagatzematge SSD i el rastreig de programari maliciós en plans compartits a funcions cridaners. Els plans més cars s’envasen, com haurien de ser, però la part baixa deixa molt a desitjar.

Descripció general de les característiques de HostGator

Logotip de HostGatorwww.hostgator.com

A partir de 275 dòlars mensuals Tots els plans

Tipus de servidor

Hosting compartit

Hosting VPS

WordPress gestionat

Hosting al núvol

Hosting dedicat

Hosting per a distribuïdors

Usabilitat

Accés FTP

Accés SSH

cPanel

Accés d’arrel

Còpies de seguretat diàries

Constructor de llocs web

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Seguretat

Privadesa del domini
Pagat

Xifratge SSL

Eliminació de programari maliciós

Tallafocs d’aplicacions web

Autenticació de dos factors

Protecció DDoS

sFTP

Assistència

Assistència per correu electrònic

Assistència telefònica

Suport de xat en directe

Tutories

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Assistència 24/7

Preu

HostGator és un exemple primordial del que no ens agrada veure en la fixació de preus. Disposa de punts forts, de què parlarem, però segueix subscrit a les pràctiques de preus datades i enganyoses d’altres hostes web i el nostre millor programari antivirus.

Els preus es veuen bé quan arribeu per primera vegada al lloc web. Es poden tenir plans compartits per menys de 3 dòlars, WordPress gestionat és inferior a 10 dòlars i un pla VPS decent és d’uns 30 dòlars. Aquests preus només s’aconsegueixen si compreu tres anys per endavant. Si voleu comprar menys d’un any: HostGator ofereix una durada d’un, tres i sis mesos: el preu supera el doble.

Això comporta el pla compartit més barat a gairebé 11 dòlars mensuals, que és més que la majoria del mercat d’allotjament web. A2 Hosting és al voltant de la meitat del preu de la renovació i el mateix preu a l’hora de comprar el termini inicial, i DreamHost és encara menys (llegiu la nostra revisió d’A2 Hosting i la revisió DreamHost)..

Les primeres impressions ho són tot, i HostGator apila la plataforma a favor seu aparent que és més barat que tothom, mentre que en realitat és més car. Entenem que les empreses han de fer el que han de fer per sobreviure, però això suposa a costa del client en aquest cas.

  1 i 1 Revisió d'allotjament web IONOS - Actualització 2023

Dit això, HostGator ofereix plans durant un, tres i sis mesos, així com un, dos i tres anys, la qual cosa suposa una major flexibilitat del que proporcionen la majoria dels amfitrions web. El descompte només s’aplica als paquets anuals i plurianuals, però, inclosos els plans de tres i sis mesos no farà cap diferència.

Tens 45 dies per canviar d’opinió, cosa que no va malament. No és impressionant en comparació amb la finestra de reemborsament de 90 dies d’InMotion Hosting o la de 97 dies de Dreamhost, però encara fa un mes i mig que triguem a recuperar els vostres diners (consulteu la nostra crítica de Hosting InMotion).

Facilitat d’ús

La inscripció a HostGator no és difícil per si mateixa, però tancar un pla és. Com arribarem a la següent secció, ofereix gairebé tots els tipus d’allotjament disponibles, i tractar de donar-hi sentit pot resultar aclaparador. Està clar que HostGator avança millor per racionalitzar el lloc web, però encara hi ha obstacles per superar-se.

Per exemple, els tipus d’allotjament es troben al menú superior, i l’allotjament compartit és líder al paquet. La part que ens agrada, però al costat de l’allotjament compartit és una opció per al creador de llocs web, que té una estructura de preus diferent. A diferència, per exemple, de GoDaddy, que inclou un creador de llocs web amb el vostre hosting, HostGator és una entitat independent (llegiu la nostra revisió GoDaddy GoCentral).

També hi ha una zona d’inici de sessió separada per al constructor de Gator, però el que és confús és que podeu utilitzar un compte Weebly gratuït amb el vostre pla d’allotjament compartit (consulteu la nostra crítica de Weebly). Tot i que és un dels millors creadors de llocs web, la inclusió de Weebly és estranya, sobretot quan HostGator té disponible el seu propi creador de llocs web..

La densitat pura dels productes fa que trobar allò que necessiteu sigui confús, cosa que no està bé tenint en compte que l’allotjament web ja és intimidant. El lloc web d’HostGator no veu ni navega malament, però la distribució dels plans és difícil de digerir.

Un cop escolliu un pla, el fet de revisar és senzill. HostGator no és el més clar quant a preus promocionals i hi ha diversos complements desconeguts per presentar-los a la pàgina de compra, però el procés no és difícil.

hostgator-review-checkout

Un cop acabat, HostGator us enviarà alguns correus electrònics, un dels quals conté la vostra informació d’inici de sessió. Tot i que no som fan d’aquest mètode d’entrega de credencials, no és el pitjor. HostGator també passa el problema de proporcionar enllaços a l’àrea de facturació i al tauler de control, juntament amb els servidors de noms dels comptes compartits.

La contrasenya que heu proporcionat es genera aleatòriament amb números, lletres i caràcters especials, així que assegureu-vos que la guardeu al nostre millor gestor de contrasenyes Dashlane (llegiu la nostra ressenya de Dashlane).

El problema per nosaltres era que la contrasenya no funcionava. Ho va fer inicialment. Podríem iniciar la sessió, anar a cPanel i embolicar-nos amb les coses, però quan vam intentar tornar a iniciar sessió, la contrasenya va fallar. Tingueu en compte que teníem la contrasenya emmagatzemada a LastPass (llegiu la revisió de LastPass) i la comprovem dos cops al correu electrònic que enviava HostGator. Tot i així, vam haver de restablir.

Després d’aquest fiasco, però, podríem iniciar la sessió. HostGator divideix la gestió entre el quadre de comandament del compte i el cPanel (llegiu el nostre millor allotjament web amb guia de cPanel). El quadre de comandament del compte és excel·lent, amb HostGator proporcionant enllaços ràpids a seccions importants de cPanel i oferint un mercat on podeu comprar SiteLock, un certificat SSL / TLS i molt més..

hostgator-review-account-dashboard

HostGator utilitza un cPanel modificat, cosa que és bo en el seu cas. Tot i que no està tan integrat amb altres serveis com Bluehost (consulteu la nostra revisió de Bluehost), HostGator fa un treball excel·lent per mostrar la informació més rellevant sense arribar a ser aclaparador.

hostgator-review-cpanel

Entre el quadre de comandament del compte i el cPanel subministrat, HostGator és una alegria d’utilitzar. Tanmateix, després d’haver-vos registrat. Triar un pla i saber què compra és confús i tediós, i el nostre problema amb les credencials va causar mal de cap. HostGator val la pena, però no pensem que caldria un esforç com aquest.

Tipus d’allotjament

HostGator és la línia de referència quan es tracta de tipus d’allotjament. Tot i que això causa problemes durant el registre, la quantitat d’opcions és innegable. Independentment de quin tipus de lloc web estigueu intentant construir o en quina escala es pot acollir HostGator.

Hem tocat el confusor creador de llocs web i el dilema d’allotjament compartit, però ho recuperarem.

HostGator ofereix tres nivells d’Hostgator, que posa diversos usuaris al mateix servidor per estalviar diners, i podeu utilitzar una versió gratuïta o de pagament de Weebly amb el vostre pla compartit. També hi ha un creador de llocs web de Gator, que és similar al punt de servei de l’amfitrió, però diferent del que es construeix.

A l’alça de la línia, hi ha allotjament de WordPress núvol gestionat. És barat en comparació amb Kinsta i Pagely (llegiu la revisió de Kinsta i la revisió de Pagely), però no tenen les funcions dedicades de WordPress d’opcions més costoses. Tot i així, va guanyar un lloc en el nostre millor allotjament web per a la guia de WordPress.  

  Revisió de mitja fase: actualització de 2023

Si busqueu més energia, hi ha VPS i plans dedicats.

VPS, o servidor privat virtual, utilitza una estructura similar a l’allotjament compartit en què diversos usuaris es troben en un sol servidor. A diferència de l’allotjament compartit, però, hi ha un servidor virtual separat que us ha dedicat. Penseu en VPS com un compromís entre allotjament compartit i dedicat. Obteniu un entorn i recursos dedicats al servidor, però sense el cost d’un servidor físic.

Tanmateix, si voleu un servidor físic, HostGator pot tenir cabuda. Hi ha tres tipus de servidor per triar i els podeu configurar amb unitat de disc dur o emmagatzematge SSD, juntament amb Linux o Windows. Podeu triar que el servidor estigui completament gestionat o semi-gestionat si us sentiu còmode per deixar-vos les mans brutes.

Ens ha impressionat la línia de l’HostGator, tot i la confusió maquetació dels plans compartits amb els creadors de llocs web. L’allotjament de WordPress destaca entre el lot, però desitgem que HostGator ofereixi allotjament en núvol que no sigui de WordPress. En general, però, ens queda poc per queixar-nos.

Velocitat & Horaris

Utilitzem Load Impact de càrrega i Pingdom Speed ​​Test per mesurar la velocitat del lloc web. Entre tots dos, podem tenir una idea decent del funcionament d’un host web en relació amb els seus competidors, però la velocitat del lloc web no es troba completament a l’amfitrió. Hi ha molts implicats, llegiu la nostra guia sobre com millorar els temps de càrrega del lloc web si teniu problemes.

Les dues proves que vam realitzar van ser amb el pla compartit més barat d’HostGator i una versió en blanc de WordPress, així com totes les nostres proves de velocitat d’allotjament web.

HostGator ha tingut un bon rendiment, però ens hem vist millors. La prova de velocitat de Pingdom li va donar un 83 sobre 100, la majoria de vegades tenint en compte les sol·licituds de DNS. La mètrica de “esperar”, que és la preocupació principal per a nosaltres, no va ser dolenta. Tot i així, HostGator es queda al marge de SiteGround quan es tracta de velocitat (llegiu la nostra ressenya de SiteGround).

hostgator-review-speed-test

La nostra prova d’impacte de càrrega, que va enviar 50 usuaris virtuals al lloc web durant cinc minuts, va produir resultats menys que desitjables. A mesura que augmentava la càrrega dels usuaris, hi ha una quantitat decent de variacions en la càrrega dels usuaris, cosa que suggereix que l’allotjament compartit d’HostGator no és el millor amb grans pics de trànsit. La coherència de SiteGround i A2 Hosting es veu millor.

hostgator-load-impacte

Dit això, HostGator no és el pitjor que hem vist quan es tracta de la prova d’impacte de càrrega. Hi havia pocs pocs i la variació entre els temps de càrrega no va ser massiva. Si voleu veure com sembla un intèrpret incoherent, llegiu la nostra ressenya de GreenGeeks.

Igual que en la majoria dels serveis d’allotjament web, HostGator té una garantia de temps de vida del 99,9 per cent, però a diferència d’HostMonster, que no garanteix gaire res (llegiu la nostra revisió HostMonster), HostGator fa la caminada. Si el vostre allotjament compartit o revendedor no aconsegueix el llindar del 99,9 per cent, obtindreu un mes de crèdit al vostre compte.

Us haureu de contactar per obtenir el crèdit, cosa que no sorprèn. Tingueu en compte que la garantia només s’aplica a plans compartits i de revenda. L’allotjament dedicat està cobert per una garantia independent en què rebrà un crèdit prorratejat durant el temps que el servidor hagi reduït.

Seguretat

HostGator ofereix molta seguretat, però és possible que no el tinguis de franc. Amb diversos socis en l’àmbit de seguretat del lloc web, és fàcil trobar els serveis que necessiteu per mantenir-vos protegits. Dit això, alguns hostes web ofereixen serveis similars de forma gratuïta, cosa que posa HostGator enrere.

Tot això depèn del pla que trieu. Del que no depèn això és un certificat SSL / TLS gratuït. A tots els plans, podeu instal·lar un certificat SSL, que permetrà als navegadors que visiten el vostre lloc web estar segur. Si tot just comenceu, llegiu la nostra informació sobre com instal·lar un certificat SSL a la guia de WordPress per assegurar-vos que ho feu correctament.

Es tracta de plans compartits, però podeu actualitzar-lo amb el mercat del tauler de control del vostre compte. HostGator ofereix CodeGuard i SiteLock per un suplement, i si bé estem contents de la qualitat d’aquestes eines, altres host web ofereixen articles similars de forma gratuïta..

CodeGuard és un servei de còpia de seguretat automatitzada que emmagatzemarà diàriament els fitxers fora del lloc. Tot i que el límit d’1 GB és una broma en comparació amb els nostres millors serveis de còpia de seguretat en línia, teniu permès fitxers i bases de dades il·limitats per al voltant de 2 dòlars al mes. Si accediu a la subscripció de 8 dòlars mensuals, obtindreu 10 GB d’emmagatzematge, còpies de seguretat a demanda i monitoratge diari de llocs web..

Pel preu, pot valer la pena només fer una còpia de seguretat manual o invertir en un complement de WordPress que us permeti utilitzar l’emmagatzematge en núvol per fer còpies de seguretat del vostre lloc web. Llegiu els comentaris de l’emmagatzematge al núvol per obtenir recomanacions.

SiteLock val més la pena. Es tracta bàsicament d’un antivirus per al vostre lloc web que s’analitzarà diàriament per trobar programari maliciós. Tot i això, el paquet bàsic, que té al voltant de 3 dòlars, només explora el vostre lloc web. Haureu d’actualitzar a un paquet de $ 7 per eliminar el malware.

  Revisió del lloc 5: actualització del 2023

A més, si voleu un tallafoc d’aplicació web, que, un cop més, molts hostes web inclouen de forma gratuïta, haureu de passar a un paquet de 40 dòlars. SiteLock és un servei excel·lent i creiem que val la pena el preu, però alguna forma de programari maliciós que s’explora de forma gratuïta en allotjament bàsic compartit s’ha convertit en la norma.

Això sí, encara que estigui en hosting compartit Per exemple, allotjament de WordPress, inclou versions gratuïtes de CodeGuard i SiteLock de forma gratuïta. Dit això, volíem veure almenys còpies de seguretat setmanals i escanejar programari maliciós en plans compartits. Gastar 10 $ a 20 dòlars addicionals al mes per obtenir el que inclouen altres allotjaments web de forma gratuïta, no té sentit.

Privacitat

Quan es parla de privadesa del lloc web, sempre comencem amb el vostre domini. El vostre domini té informació relacionada amb el que es coneix com a registre WHOIS, que es pot cercar públicament en línia. Això vol dir que sempre que registreu un domini, qualsevol persona amb connexió a Internet pot veure que en teniu, juntament amb la vostra adreça, número de telèfon i molt més.

La manera d’evitar la privadesa del domini, que substitueix la vostra informació per la del registrador. HostGator ofereix privadesa de domini, però no gratuïta. Són 15 dòlars per un any, que és el mateix preu que el registre de domini. Tot i que no sembla gaire, la privadesa del domini no hauria de ser un servei.

Proveïdors com DreamHost estan al capdavant de la privadesa de domini gratuïta en cada compra, però fins i tot els amfitrions que cobren, com ara InMotion Hosting, no ho demanen tant com HostGator. En primer lloc, no hauria de ser un servei de pagament i l’impost d’HostGator no ajuda la qüestió.

La política de privadesa també té relació. HostGator es reserva el dret de compartir la vostra informació amb “mitjans de comunicació, observadors de la indústria, socis de màrqueting i publicitat, venedors, clients, clients potencials o socis”. Aquesta informació no s’identifica personalment, per tant, no és una preocupació massa gran, però encara hi és.

El que preocupa és que els tercers amb HostGator comparteixin informació d’identificació personal. Entre la llista hi ha Amazon Web Services, Commission Junction, Facebook, Google AdWords, PayPal, Salesforce, Verizon, WPBeginner, Yahoo i Bing. En definitiva, la vostra informació es ven o es comparteix amb plataformes publicitàries, com a mínim.

També hi ha la preocupació d’Endurance International Group. Es tracta d’un conglomerat d’allotjament web que és propietari d’HostGator, Bluehost, SiteBuilder, MOJO Marketplace, iPage i molt més (consulteu la nostra crítica d’iPage). La informació personal es comparteix a les plataformes, per la qual cosa no és raonable que, per exemple, MOJO Marketplace tingui en compte que pot ser que estiguis al mercat per a un tema de WordPress.

La privadesa no és una preocupació important per a HostGator. Les vostres dades es vendran i es compartiran amb qui vulgui, tot intentant vendre-vos més productes.

Assistència

El suport d’HostGator és omnipresent. Després d’iniciar la sessió, independentment d’on estiguis, hi ha una barra de cerca de la base de coneixement i un enllaç per iniciar el xat en viu. No són, però, els únics mitjans per obtenir suport. HostGator també ofereix xat en directe tot el dia per a clients nord-americans i internacionals.

Tot i que ens agrada el fàcil que és accedir al suport, el suport pot utilitzar el treball. HostGator té una base de coneixements datada, que s’adapta amb imatges i imatges de clip art cringey. Els drets d’autor s’han actualitzat per a l’any en curs, de manera que queda clar que la base de coneixement no s’ha abandonat, però no deixa de ser una vista.

hostgator-revision-knowledgebase

Un aspecte datat no és un problema, però les implicacions per a la facilitat d’ús són. HostGator utilitza una versió antiga del seu lloc web a la base de coneixement, de manera que si feu clic a qualsevol dels elements de la barra superior, us redirigirà cap al lloc web principal..

Tampoc és només per al menú superior. Alguns articles es troben en una base de coneixement actualitzada, mentre que d’altres continuen utilitzant l’aspecte datat. Sembla que, en el moment de revisar-lo, vam atrapar HostGator amb els seus proverbials pantalons cap avall, ja que fa un esforç per passar a un sistema més eficient.

hostgator-revision-knowledgebase

Del que podem veure de la nova base de coneixement, el sistema funciona, però no està completament implementat. Hem de jutjar en funció del que veiem en un moment determinat, de manera que si trobeu HostGator quan s’ha canviat la base de coneixement, ajusteu-ho en conseqüència..

El xat en directe no és dolent, però les representacions no sempre són clares. L’enfocament de suport d’HostGator és més senzill que, per exemple, SiteGround o InMotion Hosting, i, tot i que això no suposa una experiència de suport intrínsecament dolenta, tampoc es destaca. El suport de HostGator no és dolent, però hem vist millor.

El Veredicte

HostGator se sent desconnectat. El ventall de plans és excel·lent, però el preu és alt i les funcions de seguretat són excel·lents, però la majoria dels usuaris no hi tenen accés. En general, és un amfitrió que pot oferir una velocitat digna i una experiència d’usuari sòlida, però amb un preu alt i poca substància quan es tracta de funcions.

No està malament, però podeu millorar el preu. Si cerqueu més opcions, llegiu les nostres ressenyes d’allotjament web.

Què en penses d’HostGator? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me