Revisió HostPapa – Hosting Web canadenc – Actualització 2023

Revisió HostPapa

HostPapa és un bon host web amb una gran privacitat, un creador digne i amb més funcions de les que pot agitar el pal. L’única cosa que impedeix que sigui un guanyador total són les seves velocitats lentes, com podeu llegir a la nostra revisió completa d’HostPapa.

HostPapa és un amfitrió web independent canadenc que porta més de deu anys en el negoci. Tot i que l’empresa ha crescut per tenir oficines a tot el món, la llista de plans encara té alguna cosa per a tothom. Dit això, la seva velocitat de subparpació i la seva experiència maliciosa per als usuaris significa que no té prou feines les tasques de toca a peu amb els nostres millors proveïdors d’allotjament web..

Tot i així, val la pena tenir en compte, especialment amb una sòlida política de privadesa, una capaç de funcions i un creador de llocs web decent. En aquesta revisió de HostPapa, anirem passant per sobre tot això i discutirem la nostra experiència amb el servei després de llançar un lloc web de WordPress amb el seu pla compartit més barat..

Aquesta experiència va ser bona per a la seva majoria, però hi va haver alguns passos equivocats al final d’HostPapa. Tot i que obteniu molts diners per guanyar diners, el preu és elevat i, tenint en compte que HostPapa podria funcionar millor al departament de velocitat, això no és fantàstic.

hostpapa-slider1

hostpapa-slider2

hostpapa-slider3

hostpapa-slider4

hostpapa-slider5

Anterior

Pròxim

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per HostPapa

Característiques

HostPapa és un estàndard estalvi quan es tracta de preus, però, per sort, no quan es tracta de funcions. La llarga taula de comparació de cadascuna de les pàgines del producte està degotada amb els bons costums que els nerds d’allotjament web s’enfonsen. Tant és així, de fet, que és fàcil passar per alt un parell de funcions essencials que fan que l’allotjament web es marqui.

Tanmateix, a partir del que obteniu, HostPapa intenta proporcionar un mostreig de tot. cPanel no està reservat de cap manera, el que significa que obtindreu accés als fitxers de registre del vostre servidor, al fàcil d’utilitzar WebFTP, AWStats i a l’instal·lador d’aplicacions Softaculous..

També s’inclou el pla gratuït de Cloudflare. Com podeu llegir a la nostra guia Cloudflare, qualsevol lloc web pot configurar la versió gratuïta de la xarxa de lliurament de contingut, però els principiants es perdran en el programa DNS. La nostra guia de registres DNS ens pot ajudar, però per a aquells que no els agradi configurar servidors de noms personalitzats, o llegir, la integració del primer moment funcionarà..

Juntament amb cPanel, hi ha una àmplia fitxa de funcions de seguretat, de la qual parlarem a la secció “seguretat” a continuació. Dit això, tot i que qualsevol es pot endarrerir en xarxes redundants i tallafocs d’aplicacions web, a HostPapa li falta una cosa crítica: còpies de seguretat diàries.

Per ser clar, s’ofereixen còpies de seguretat diàries, però no en diferents plans. Si decidiu no saltar al nivell més alt d’allotjament compartit o WordPress, les còpies de seguretat us proporcionaran 40 dòlars addicionals anuals. És un preu elevat per incloure-ho de forma gratuïta.

Creador de llocs web HostPapa

S’inclou una versió gratuïta del creador de llocs web amb tots els plans. Està bé, però res d’escriure a casa. Com els nostres millors creadors de llocs web, els elements bàsics estan presents per a la creació d’un lloc web. Podeu afegir text, imatges i molt més a una pàgina i moure els elements. Dit això, HostPapa no ho gestiona amb la mateixa finura que els nostres constructors preferits.

hostpapa-review-site-builders

En resum, el creador de llocs web no us hauria de vendre a HostPapa. Wix ocupa la part superior de la llista (llegiu la nostra ressenya de Wix).

Descripció general de les funcions d’HostPapa

Logotip de HostPapawww.hostpapa.com

Comença des de 299 dòlars al mes Tots els plans

Tipus de servidor

Hosting compartit

Hosting VPS

WordPress gestionat

Hosting al núvol

Hosting dedicat

Hosting per a distribuïdors

Usabilitat

Accés FTP

Accés SSH

cPanel

Accés d’arrel

Còpies de seguretat diàries
Pagat

Constructor de llocs web

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Seguretat

Privadesa del domini

Xifratge SSL

Eliminació de programari maliciós

Tallafocs d’aplicacions web

Autenticació de dos factors

Protecció DDoS

sFTP

Assistència

Assistència per correu electrònic

Assistència telefònica

Suport de xat en directe

Tutories

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Assistència 24/7

Preu

HostPapa no té un preu més elevat, però és similar a Bluehost, ja que no estarà segur del que paga fins que arribi el moment de fer-ho (consulteu la nostra crítica de Bluehost). Els plans compartits inclouen descomptes per a diversos anys, però només estan disponibles durant un any o més, fent que el preu final de la compra sigui molt superior al que suggeriria la pàgina del producte..

Els plans compartits tenen una durada d’un, dos o tres anys i, de la mateixa manera que passa amb molts competidors d’HostPapa, el preu mensual augmenta a mesura que la durada s’acaba. Afortunadament, no se’ns castiga per passar amb una durada menor a causa d’una tarifa mensual molt cara com la que feu amb Arvixe (consulteu la nostra crítica d’Arvixe), però la tarifa promocional podria ser constant durant tot.

Està clar que la coberta està apilada a favor d’HostPapa, ja que el preu sempre sembla més alt del que suggeriria la pàgina del producte. Això és cert per a la majoria dels hostes web, però hem vist que proveïdors, com Hostinger i Hosting24, utilitzen tarifes promocionals plurianuals amb gran efecte, de manera que no hi ha cap raó per què HostPapa no ho pugui fer (llegiu la nostra revisió Hostinger i Hosting24 ).

A més, el preu és confús, cosa que pot ser una recepta per a desastres, tal com vam veure a la nostra revisió LunarPages. Per exemple, hi ha plans de creador de llocs web, però teniu accés a una versió gratuïta del creador de llocs web amb allotjament estàndard compartit. Els plans de botigues en línia també fan servir el creador de llocs web, però tenen la seva pròpia estructura de preus.

Preferim l’enfocament sense tonteries de l’1&1 IONOS quan es tracta de preus. Com podeu llegir en el nostre número 1&1 revisió IONOS, podeu actualitzar el preu a la pàgina del producte en funció de la vostra durada, de manera que no hi ha sorpreses a la caixa. Tampoc us heu afegit en afegir productes al servei.

Dit això, HostPapa inclou més que la majoria de hosts web al mateix preu. El pla compartit més barat, per exemple, és compatible amb dos llocs web amb 100 GB d’emmagatzematge d’unitat d’estat sòlid. La majoria dels allotjaments web només ofereixen un sol domini i uns 50 GB d’emmagatzematge en el pla compartit més bàsic.

Pel que fa a un reemborsament, tindreu 30 dies per canviar d’opinió amb HostPapa si compreu un pla plurianual. Tots els plans que ofereixen subscripcions mensuals, com ara l’allotjament VPS, només et permeten 48 hores per canviar d’opinió. En comparació amb la finestra de reemborsament de 90 dies d’A Small Orange, HostPapa no és impressionant (llegiu la nostra ressenya A Small Orange).

Facilitat d’ús

Com començar amb HostPapa és més difícil del que hauria de ser. El lloc web no està datat com el de FatCow (consulteu el nostre comentari de FatCow), però hi ha massa productes en un espai molt reduït. Pateix un destí similar a GoDaddy, ja que a cada servei se li dóna el mateix pes al menú superior, cosa que fa que trobar el paquet que vulgueu sigui més difícil del necessari (consulteu la nostra crítica de GoDaddy).

Tot i així, un cop trobeu el paquet que desitgeu, el procés de checkout és bo. És fàcil accedir a la brillant i brillant pàgina de HostPapa, però voldreu parar atenció als complements seleccionats en el moment de la facturació. En comprar el paquet compartit més barat, es va seleccionar la seguretat del lloc web de Protection Power i les còpies de seguretat automàtiques diàries.

hostpapa-review-checkout

El procés de checkout consta de tres passos, molt menys molestos que els passos aparentment interminables a Namecheap (consulteu la nostra revisió de Namecheap). Se us demanarà que introduïu un domini nou o que indiqueu un que sou i, a continuació, que introduïu la informació personal i el mètode de pagament.

Val la pena assenyalar que el procés de checkout variarà segons el pla que trieu.

Hem comprat allotjament compartit per a les nostres proves, de manera que la nostra experiència es basa en això, però hem passat pel procés com si estiguéssim comprant un pla VPS. La pàgina de checkout està molt més antiga, però tan senzilla i, com ara fer la consulta amb un hosting compartit, haureu d’estar atents per desmarcar els complements que no vulgueu.

Després de processar el pagament, HostPapa us demana que us ajusteu. Molt molest, heu tornat a la pàgina principal mentre espereu una sèrie de correus electrònics de benvinguda per proporcionar-vos les credencials del vostre compte. A més, els correus electrònics no arriben immediatament.

Tauler de control HostPapa

L’àrea de client d’HostPapa és confusa. La pantalla inicial del tauler mostra les factures degudes i les entrades recents, però la majoria de la pàgina està dedicada a oferir nous registres de dominis. No hi ha cap secció per als dominis o serveis que teniu actualment a la pàgina principal del tauler.

hostpapa-review-dashboard

Podeu accedir als vostres serveis a través del menú superior, que és confús per si mateix. Hi ha tres pestanyes que es poden utilitzar per gestionar el vostre lloc web: “el meu cPanel”, “els meus serveis” i “el meu lloc web”. Resulta que la pestanya Serveis només mostra el que heu comprat i la fitxa del lloc web es refereix al creador de llocs web.

L’única pestanya que fa referència a la gestió del vostre lloc web és la pestanya cPanel. En general, el sistema no és dolent, però és ineficient. En lloc d’omplir la pàgina principal de l’àrea de clients amb un anunci per comprar més dominis, HostPapa podria utilitzar aquest espai per facilitar la visualització i la gestió dels vostres serveis..

En canvi, l’àrea del client es sent desvinculada i redundant. Els fitxers de serveis i de facturació, per exemple, proporcionen la mateixa informació, mentre que la pestanya del lloc web és irrellevant per a qualsevol persona que no utilitzi el creador de llocs web. Podeu veure el procés de pensament al quadre de comandament, però el resultat final no és l’ideal.

HostPapa cPanel

La gràcia d’estalvi de la facilitat d’ús és cPanel, que, com podeu llegir al nostre millor allotjament web amb la guia cPanel, és la nostra manera preferida de gestionar l’allotjament web. Dit això, es troba a una finestra dins del tauler de comandament, que suavitza la interfície de manera molesta. Per exemple, la informació útil del servidor que generalment pobla el costat dret de cPanel es queda enganxada a la part inferior.

hostpapa-review-cpanel

Tot i que, en essència, és el mateix cPanel, l’experiència és diferent. Desplaçar-se cap amunt i cap avall per una finestra estreta no és el que es tracta de cPanel, de manera que l’experiència disminueix. Totes les opcions hi ha: podeu accedir al gestor de fitxers, a l’instal·lador d’aplicacions Softaculous i molt més, però fer-les encaixant en una petita finestra no és el millor.

Tipus d’allotjament

Com s’ha esmentat, el lloc web d’HostPapa no és el més fàcil de passar. Això és perquè ofereix una llarga llista de serveis. Tot i semblar que té molts tipus d’allotjament, tan sols ofereix dos: compartit i VPS. Tot i així, hi ha diversos plans dins de cada tipus d’allotjament, que us permet adaptar el vostre paquet d’allotjament a la plataforma que feu servir.

Si teniu curiositat sobre què significa allotjament compartit o VPS, consulteu la nostra visió general dels tipus d’allotjament.

Els plans compartits, que es denominen simplement “allotjament web”, tenen tres nivells. Les diferències entre nivells són moltes, de forma similar a A2 Hosting (llegiu la nostra revisió de Hosting A2), per la qual cosa us recomanem que reviseu l’àmplia comparació d’HostPapa per als detalls. En resum, però, els nivells més alts tenen més característiques i un millor rendiment.

També hi ha plans de creadors de llocs web. Si us heu saltat endavant, consulteu la secció “Funcions” per veure els nostres comentaris sobre el creador de llocs web. S’inclou de forma gratuïta amb el paquet d’allotjament compartit, però si voleu aprofitar al màxim el creador de llocs web, haureu d’actualitzar els quatre nivells de creador de llocs web d’HostPapa. De la mateixa manera, hi ha quatre nivells per a botigues en línia.

WordPress HostPapa

HostPapa ofereix plans de WordPress, que són només plans compartits més cars amb funcions de WordPress. No estem en contra d’oferir aquest allotjament de WordPress d’aquesta manera: llegiu la nostra ressenya d’Hosting InMotion per obtenir informació sobre un proveïdor que ho fa bé, però no és ideal.

WordPress és flexible, però generalment, els llocs web integrats volen reunir el màxim d’ulls possible (consulteu la nostra guia per a principiants d’utilitzar WordPress per veure llocs web populars que utilitzen el sistema de gestió de continguts). La integració de Jetpack i les actualitzacions automàtiques de WordPress són agradables, però l’estructura compartida que l’utilitza HostPapa dificulta l’escalació de llocs web de WordPress.

En canvi, ens agrada el hosting en núvol per a WordPress, i alguns hostes web, com MDDHosting i Kinsta, s’especialitzen en això (llegiu la nostra revisió MDDHosting i Kinsta review). L’allotjament en núvol és habitual entre els nostres millors allotjaments web per a opcions de WordPress perquè ofereix flexibilitat, redundància i seguretat de manera que els allotjaments tradicionals no puguin.

HostPapa VPS

Si busqueu més suc per al vostre lloc web de WordPress o per a qualsevol lloc web, els plans VPS s’ajusten a la facturació. HostPapa ofereix cinc nivells d’allotjament VPS gestionats exclusivament. Si busqueu allotjament VPS no gestionat, l’allotjament A2 és un dels pocs hostes que hi ofereix.

El preu entre els nivells és alt, però també ho són les característiques i especificacions. A més, tot i que gestionat, HostPapa ofereix accés root al VPS que utilitzeu, el que significa que podeu instal·lar les aplicacions que vulgueu. Per això, podeu revendre el vostre compte VPS si voleu, però HostPapa també ofereix plans de revenda dedicats.

Velocitat & Horaris

Provem la velocitat del lloc web mitjançant Pingdom Speed ​​Test i Charge Impact. Aquestes eines ens permeten provar l’experiència d’un sol usuari, així com el funcionament del lloc web sota càrrega. La nostra prova es fa amb una versió en blanc de WordPress segons el pla més barat. D’aquesta manera, podem reduir les variables implicades en el temps de càrrega de llocs web.

A més, no fem res al lloc fora de la instal·lació de WordPress. Si continua la memòria cau o la compressió, l’amfitrió web l’ha afegit, no nosaltres. Aquests són els passos que qualsevol lloc web hauria de fer, però. Podeu aprendre a implementar la memòria cau i la compressió al vostre lloc a la nostra guia sobre com millorar els temps de càrrega del lloc web.

La prova de velocitat de Pingdom va obtenir resultats inferiors als ideals. El nostre lloc web va obtenir 90 punts sobre 100, que, tot i que sembla bo, no és fantàstic. Recordeu que el nostre lloc web de proves no hi té res, per la qual cosa hi ha petites variacions de puntuació. En aquest cas, no hi ha cap memòria cau, que és important per millorar els temps de càrrega dels llocs web.

hostpapa-review-speed-test

De la mateixa manera, la nostra prova d’impacte de càrrega va donar resultats decebedors. Hem enviat 50 usuaris al servidor al llarg de cinc minuts, mesurant el temps de resposta i el nombre de peticions complertes per a cadascuna. Al voltant de la quarta part de les nostres peticions HTTP es van trobar amb errors, cosa que suggereix que el servidor es troba al seu límit de rendiment.

hostpapa-review-load-impacte

Tot i així, el vostre pla està avalat per una garantia de temps de vida del 99,9 per cent. HostPapa afirma que ofereix un lloc a la pàgina “per què HostPapa”, però diu referir-se als termes del servei per obtenir més detalls. Vam fer i no vam trobar res. No es menciona cap garantia de temps d’operació ni un acord de nivell de servei en els termes del servei, que és tan bo com no tenir una garantia d’operació.

Seguretat

HostPapa té una secció dedicada a la “seguretat” al seu lloc web, però no haureu de visitar-la si teniu un lloc web bàsic. Les tres funcions essencials de seguretat que busquem estan presents en els plans, amb una àmplia gamma de millores remunerades si voleu segellar les escotilles..

Tot i això, passa moltes coses que no podreu veure. Els usos HostPapa dels servidors Apache estan protegits amb tallafoc d’aplicacions web ModSecurity, detecció de força bruta, prevenció d’atacs de denegació de servei distribuïda i exploració Patchman. A més, les vostres dades s’emmagatzemen en una configuració RAID-10 (llegiu la nostra guia RAID) i es transmeten a operadors redundants..

Malauradament, les còpies de seguretat automatitzades no estan incloses en tots els plans. Només els plans compartits Business Pro de primer nivell inclou 1 GB d’emmagatzematge per a còpies de seguretat automàtiques i diàries. Podeu agafar còpies de seguretat manualment, llegiu la nostra guia de còpia de seguretat de WordPress per obtenir més informació, però cal que us actualitzeu per fer-ho automàticament..

També podeu afegir còpies de seguretat diàries a un dels plans de nivell inferior. SiteLock, que detecta i elimina programari maliciós del vostre lloc web, i Protection Power, que fa principalment el mateix, alhora que inclou funcions com ara un CDN i una ajuda d’eliminació de programari maliciós..

SSL HostPapa gratuït

Tot i que voldríem veure còpies de seguretat diàries a través de plans, almenys HostPapa inclou un certificat SSL gratuït per a tothom. És un certificat de xifrat de Let, cosa que significa que no és fantàstic si està recopilant pagaments o molta informació personal al vostre lloc web, però us passarà per sobre dels temuts avisos del navegador..

Bàsicament, el certificat SSL dirà al navegador que visiti el vostre lloc que es pot confiar, cosa que us demanarà que obri una connexió xifrada entre el vostre lloc web i l’usuari (sobre la qual podeu obtenir més informació sobre la nostra guia SSL vs. TLS).

El certificat inclòs al vostre pla xifrarà les dades, però no és adequat per a aplicacions d’alt nivell. Per sort, alguns plans d’alt nivell ofereixen un certificat Wildcard premium, inclòs el pla compartit Business Pro.

Privacitat

La majoria d’amfitrions web no consideren la vostra privadesa, especialment les que pertany a Endurance International Group (consulteu la nostra revisió d’HostGator per veure un exemple). Per sort, HostPapa s’assembla més a DreamHost que a HostGator per la privadesa. Com es pot veure a la nostra revisió de DreamHost, la privadesa no és una preocupació per a molts hostes web, però podeu descansar fàcil en alguns casos, com per exemple amb HostPapa..

Dit això, HostPapa no està tan preocupat com DreamHost quan es tracta de la privadesa del domini. Aquesta característica us permet ocultar la informació personal amb la qual registreu un domini perquè és un objectiu principal per a la recollida de dades i el correu brossa. Només el primer nivell d’allotjament compartit l’ofereix de forma gratuïta. Si ho voleu a un altre lloc, us generaran 10 dòlars a l’any.

El pagament de la privadesa del domini no és ideal perquè s’ha d’incloure quan es registri un domini. Al cap i a la fi, hem vist hostes com DreamHost, Midphase i WestHost la inclouen de forma gratuïta a través dels plans (llegiu la nostra revisió Midphase i WestHost).

Tot i així, aquesta és una petita preocupació quan la resta de la privadesa d’HostPapa és excel·lent. La política de privadesa proporciona a HostPapa el dret a recopilar la vostra informació de facturació, adreça IP, tipus de navegador, temps d’accés i molt més, i tot i que causaríem una molèstia si es tractés d’una de les nostres revisions VPN, que és habitual per a la majoria d’amfitrions web..

El que és més important és com s’utilitza aquesta informació. HostPapa només comparteix informació amb tercers si us proporcionen un servei. A més, limita l’abast de les dades transferides, és a dir, que un tercer no pot utilitzar, conservar o compartir aquestes dades amb ningú més.

Contrastat amb la privadesa a, diguem-ne, Site5, el valor és clar (llegiu la revisió de Site5). HostPapa té un clar respecte per a la vostra privadesa i, tot i que no us mantindrà al marge, hi ha pocs hostes web.

Assistència

HostPapa us permet contactar amb l’equip d’assistència de la manera que desitgeu. El xat en directe, el correu electrònic i el suport telefònic estan disponibles, com cal esperar per qualsevol amfitrió web, però també podeu posar-vos en contacte a través del fax o del bon caragol, encara que no estem segurs de ningú. Tot i així, les opcions hi són, que és suficient per a nosaltres.

El centre d’atenció al client ofereix, però, molta informació per utilitzar el servei. Allà, podeu consultar l’estat de la xarxa, navegar per la llista de tutorials de vídeo, llançar el xat en viu i buscar la base de coneixement.

hostpapa-review-centre d’atenció al client

Quant a l’ús d’aquestes eines, els tutorials de vídeo són útils, però actualitzats. Tot i així, n’hi ha moltes, que poques vegades veiem pels amfitrions web. Així mateix, hi ha un munt d’articles de bases de coneixement. HostPapa té més de 2.000 articles de suport per navegar, incloent-hi tot, des de la configuració del compte fins a l’aplicació d’aplicacions específiques.

A més, els articles són detallats, malgrat que n’hi ha tants. En la majoria dels casos, veiem que les grans bases de coneixement condueixen a una manca de qualitat en els articles, cosa que, per sort, no és el cas aquí.

Si encara necessiteu ajuda, podeu sintonitzar el webinar setmanal d’HostPapa o programar una trucada de 30 minuts amb una representació d’assistència. Aquesta sessió individualitzada és gratuïta per a tots els clients d’HostPapa, sigui quin sigui el vostre nivell d’habilitat. Si necessiteu trucades addicionals, només tindran 40 dòlars més.

El Veredicte

Ampliat, datat i aparentment equivocat, HostPapa podria fer-ho molt millor. Els ossos d’un gran amfitrió web s’hi troben, amb un excel·lent sistema de suport, generoses ofertes de plans i una política de privadesa digna. Tanmateix, el malaurat quadre de control, la desacomplexada informació del lloc web i la velocitat lenta deixen molt a desitjar.

Si HostPapa fos més barat, seria una tasca domèstica, però tenint en compte que us dirigirà tant com a host web principals, l’estàndard és diferent.

Què en penses d’HostPapa? Tens previst provar-ho? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.