Acronis True Image Review 2023 – Actualitzat 2023

Revisió Acronis True Image Review 2023

Acronis True Image té molt a prop, gairebé tot, de fet, però la seva interfície difícil d’utilitzar i els seus preus complicats es veuen afectats. Per això, és ràpid i complet, de manera que val la pena fer-ho. Llegiu la revisió completa de Acronis True Image per obtenir tots els detalls.

Lliscant1

Lliscant2

Lliscant3

Lliscant4

Lliscant5

Lliscadora6

Anterior

Pròxim

Acronis True Image és un servei de còpia de seguretat en línia molt ric amb funcions amb una excel·lent seguretat, privadesa i atenció al client. Tot i així, el seu client escriptori malament, el mal disseny de la interfície i el complicat esquema de preus. Continua llegint aquesta revisió Acronis True Image per obtenir informació sobre els punts forts i febles del programari.

Amb una funcionalitat com la neteja de disc, la protecció de ransomware i molt més, el servei és increïblement ric en funcions, tot i que incloure tot això significa que pot ser difícil trobar el que busca. Això no ajuda el fet que el client d’escriptori sovint no respon, i es produeixen retards importants en intentar obrir diverses finestres..

Dit això, la seva seguretat, privacitat i atenció al client són excel·lents, i, malgrat una complicada gamma d’opcions, els preus tampoc són dolents. El propi procés de còpia de seguretat també està ben completat, amb diversos sistemes operatius i opcions compatibles, com ara la planificació, la còpia de seguretat basada en imatges i l’acceleració.

Tanmateix, si la facilitat d’ús i els temps de resposta ràpida són factors importants per a vosaltres, heu de plantejar buscar una alternativa a la nostra llista dels millors serveis de còpia de seguretat en línia.. 

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Acronis True Image Review 2023

Característiques

Tot i que molts serveis de còpia de seguretat es concentren a proporcionar una experiència neta a l’usuari en incloure un munt de funcions, Acronis True Image va en el sentit contrari. El client d’escriptori està ple de funcions, com ara protecció de ransomware, neteja de discs, neteja de sistemes i molt més.

Acronis-Cloud-Sync

A partir de les seves funcions de còpia de seguretat, Acronis True Image admet còpies de seguretat basades en imatges, el que significa que podeu crear una còpia completa del vostre sistema als seus servidors. A més, també s’inclouen còpies de seguretat mòbils, híbrids, NAS i servidor, que detallarem amb més detall a la secció “restauració i recuperació de fitxers”..

El programari és on destaquen el nombre important de funcions addicionals. Això inclou la possibilitat de crear una partició oculta per emmagatzemar còpies de seguretat locals (anomenada Acronis Secure Zone), una eina per crear un dispositiu de rescat de suports i una sincronització completa d’emmagatzematge en núvol que s’ajusta més a productes com Dropbox i Google Drive.

Acronis-Secure-Zone

El dispositiu multimèdia de rescat et permet carregar la còpia de seguretat en un USB o un altre dispositiu extern i realitzar una restauració completa del sistema a un estat anterior. Això també resulta útil quan configureu un equip nou, ja que podeu convertir-lo de manera immediata en un clon del vostre dispositiu antic.

Acronis-Rescue-Media

Aquesta funció també inclou funcions anomenades “restauració universal”. En resum, això et permet restablir la imatge del sistema en un maquinari fonamentalment diferent sense haver de preocupar-te per problemes de compatibilitat.

Acronis-Universal-Restauració

També podeu utilitzar Acronis per realitzar una neteja del sistema, que podeu utilitzar per esborrar informació sensible (com ara contrasenyes) del dispositiu i assegurar-vos que tots els registres es destrueixen definitivament (a diferència de la supressió regular, on encara es quedaran les traces de forma gratuïta. espai del disc dur).

Neteja de sistemes Acronis

En una línia semblant, la funció de “netejador d’unitat” us permet esborrar completament una unitat o partició, garantint que ningú no pugui recuperar cap de la informació que s’emmagatzemava allà..

Acronis-Drive-Cleanser

Acronis també ve amb una funció coneguda com a “protecció activa”, que serveix per protegir-vos del ransomware i de la criptomínia il·lícita, en cas que descarregueu accidentalment algun programari esquivat.

Una altra característica interessant és el “try & “decidir”, que permet apartar una certa quantitat d’espai al disc dur com a tipus de quarantena per provar programari o fitxers potencialment insegurs. En cas que qualsevol cosa vagi malament, els efectes negatius s’apareixen i es pot restablir fàcilment a la forma en què estava.

Acronis: intenteu i decidiu

Sempre que us hàgiu registrat als plans Advanced o Premium (més informació sobre això més endavant), també podeu fer servir la funció “arxiu” d’Acronis. Tot el que introduïu a l’arxiu se suprimirà del dispositiu per alliberar espai, però continuarà sent visible a l’Explorador de fitxers tal i com ho faria normalment, sempre que estigueu connectat a Internet.

Tot i que solíeu poder fer còpies de seguretat de comptes de xarxes socials, com Facebook i Instagram, aquesta funció es va eliminar de la plataforma l’agost de 2023.

Vista general de les funcions d’imatge True Acronis

Logotip de Acronis True Image Review 2023www.acronis.com

Comença a partir de 417 dòlars mensuals per a plans GBAll il·limitats

Còpia de seguretat

Programador de còpia de seguretat

Còpia de seguretat contínua

Còpia de seguretat incremental

Còpia de seguretat basada en imatges

Còpia de seguretat de la unitat externa

Còpia de seguretat de NAS

Còpia de seguretat del servidor

Còpia de seguretat híbrida

Còpia de seguretat del dispositiu mòbil

Còpia de seguretat il·limitada

Dispositius il·limitats

Speed ​​Throttling

Còpia de fitxers a nivell de bloc

Còpia de seguretat multithreaded

Restaurar

Servei de recuperació de missatgeria

Accés al navegador

Accés a l’aplicació per a mòbils

Versió

S’ha suprimit la retenció de fitxers

Seguretat

Xifrat privat

Xifratge At-Rest

Xifrat en trànsit
TLS

Protocol de xifrat
AES 256-bit

Autenticació de dos factors

Centres de dades endurits

Configuració del servidor intermediari

Compleix amb HIPPA

Assistència

Assistència 24/7

Suport de xat en directe

Assistència telefònica

Assistència per correu electrònic

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Diversos

Intercanvi d’arxius

Sincronització del dispositiu

Prova gratuïta
30

Preu

Acronis True Image presenta un model de preus una mica inusual, ja que el paquet Standard només requereix que feu un pagament únic, mentre que els plans Advanced i Premium funcionen com a subscripcions facturades anualment. Tot i que pot ser difícil envoltar el cap per totes les diferents opcions, el preu real és molt raonable.

El núvol d’imatges True Acronis funciona essencialment com a servei de còpia de seguretat il·limitada per a un nombre determinat de dispositius. Podeu realitzar una còpia de seguretat completa basada en imatges per a un, tres o cinc dispositius, independentment de la mida. 

Si només necessiteu fer una còpia de seguretat d’un sol dispositiu, el preu de preu de 59,99 dòlars és gairebé igual a altres proveïdors de còpia de seguretat il·limitats, com Backblaze i Carbonite. Millor encara, el pla estàndard només requereix un pagament únic en lloc d’una subscripció recurrent. 

Tot i que no tenim cap raó per creure que Acronis tregui la catifa dels seus clients, el recent fiasco relacionat amb la subscripció de Zoolz durant tota la vida ens desconcerta d’aquest tipus d’ofertes (llegiu-ne més a l’Estat del núvol del febrer).

Tanmateix, no podeu fer còpia de seguretat de fitxers o carpetes individualment, de manera que si voleu ser més selectius amb el vostre procés de còpia de seguretat, haureu d’optar pel pla Avançat o Premium..

A més, els usuaris Advanced i Premium tenen l’opció d’incrementar la capacitat d’emmagatzematge en núvol més enllà de l’assignació predeterminada. El pla avançat inclou 200 GB per defecte, però podeu augmentar-lo a 500 GB per 20 dòlars addicionals anuals.

Emmagatzematge acrònic-addicional

Mentrestant, els usuaris Premium reben 1 TB d’emmagatzematge inclòs al seu pla i tenen l’opció d’augmentar-ho a 2TB per 40 $, 3TB per 80 $, 4TB per 120 $ o 5TB per 160 $.

Acronis True Image també ofereix una prova gratuïta molt generosa, que us proporciona 1 TB d’emmagatzematge durant un mes complet, que us proporciona molta oportunitat de decidir si voleu o no pagar el servei..

Facilitat d’ús

Com que està tan carregat de funcions, navegar pel client d’escriptori d’Acronis True Image pot ser una cosa confusa. A això se suma la tendència a retardar-se quan els usuaris fan clic en diversos elements d’interfície i obté un programari que pot ser un dolor a utilitzar, especialment per als usuaris que utilitzin per primera vegada..

El client d’escriptori (disponible per a Windows XP i versions posteriors i OS X 10.10 i posteriors) es divideix en nou seccions principals disposades en un menú a la part esquerra de la finestra. Primer és la secció “còpia de seguretat”, on podeu gestionar i iniciar la vostra còpia de seguretat, ajustar la configuració i recuperar els vostres fitxers del servidor..

Acronis-Secció de còpia de seguretat

A continuació, hi ha el menú “arxius”, que és el lloc on podeu organitzar els fitxers arxivats, és a dir, que se suprimeixen del dispositiu, però resten accessibles mitjançant l’explorador de fitxers regular..

Acronis-Arxiu-Secció

La tercera entrada de la llista és la funció de “sincronització”, on podeu designar carpetes específiques per sincronitzar entre dispositius i amb el núvol Acronis. Aquesta és una característica més freqüent en els serveis d’emmagatzematge al núvol, com Dropbox, i és molt útil per assegurar-vos que teniu accés instantani a fitxers importants als vostres dispositius..

Acronis-Secció de sincronització

A continuació es mostra el menú “eines”, on es troben totes les funcions diverses esmentades anteriorment en la nostra revisió, com ara l’eina creadora de suports de rescat, la funció de neteja del sistema i la funció de zona segura d’Acronis..

Acronis-Eines-Secció

Després del menú d’eines, hi ha el plafó del sistema de “protecció activa”, que podeu permetre a Acronis True Image bloquejar programari i fitxers que continguin ransomware i / o codi que utilitzi el vostre dispositiu per realitzar criptomines.

Acronis-Active-Protection

En canviar a la pestanya “activitat”, podeu veure si s’ha parat alguna cosa i la pestanya “gestionar processos” us permet designar processos específics que s’han de mirar i / o bloquejar des del primer lloc..

Acronis-Secció de comptes

El següent menú a continuació us ofereix una visió general del vostre compte, inclòs el vostre pla de subscripció actual i la quantitat d’espai que utilitzeu. La configuració general es troba al menú, on podeu canviar coses, com ara l’acceleració en funció del nivell de bateria, la ubicació de còpia de seguretat del mòbil i la configuració de notificació.

Acronis-General-Settings

Finalment, a la cantonada inferior esquerra hi ha dos trams més. El primer és simplement allà per actualitzar el vostre compte, en cas que sentiu que necessiteu més espai, i l’altre és un centre d’ajuda on podeu accedir a la base de coneixement, generar un informe del sistema o enviar comentaris a l’empresa..

Acronis-Help-Section

Com hem comentat breument al començament d’aquesta secció, el client d’escriptori Acronis True Image és, malauradament, de vegades increïble. En diverses ocasions vam fer clic en una pestanya, només esperar fins a 10 o 20 segons abans que l’aplicació respongués i ens va portar al lloc on volíem anar.

Aquest és un gran problema perquè fa que el client sigui bastant frustrant d’utilitzar, sobretot quan sou nou al servei i no heu explicat on es troba tot.

Acronis també està disponible en sistemes operatius mòbils, amb aplicacions disponibles per a la seva descàrrega tant a la botiga d’aplicacions iOS com a Google Play Store. Les aplicacions per a mòbils són senzilles i fàcils d’utilitzar, sobretot en comparació amb el client d’escriptori inflat, ja que tot el que realment podeu fer és configurar un pla de còpia de seguretat per al vostre dispositiu mòbil i gestionar les còpies de seguretat existents..

AcronisiOS-Main-Panel

Tot i que hi ha un client web disponible, és molt escàs. Consta de tres seccions, que us permeten descarregar i eliminar les còpies de seguretat existents, gestionar enllaços compartits i veure quina superfície lliure us queda..

Acronis-Web-Client

Còpia de seguretat de fitxers & Restauració

Probablement aquest és el criteri més important per a un servei de còpia de seguretat en línia. Afortunadament, el procés real de còpia de seguretat i restauració constitueix el nucli fonamental de la funcionalitat d’Acronis True Image, i és un àmbit on funciona bé. Podeu fer una còpia de seguretat de tot tipus de dispositius, des de dispositius mòbils a servidors sencers i us ofereixen un munt d’opcions per a realitzar el procés..

Amb Acronis, podeu triar una còpia de seguretat de fitxers i carpetes individuals o bé fer una còpia de seguretat completa de la imatge del sistema de tot el vostre dispositiu. Podeu configurar-ho perquè es produeixi en una programació, que pot ser diària, setmanal, mensual o de manera continuada, és a dir, el client comprova cada cinc minuts per veure si s’han realitzat canvis als fitxers seleccionats..

Acronis-Select-Source

Les còpies de seguretat es fan mitjançant un algorisme a nivell de blocs, el que significa que el client no malgastarà la vostra connexió o recursos del sistema carregant la totalitat d’un fitxer canviat. En el seu lloc, buscarà els canvis precisos i penjarà només les parts que s’hagin modificat.

Programa Acronis

A més del vostre ordinador d’escriptori, també podeu fer servidors de còpia de seguretat, dispositius NAS, unitats externes i telèfons mòbils. A iOS, podeu fer còpies de seguretat de les vostres fotos, vídeos, contactes, calendaris i recordatoris, mentre que l’aplicació Android també us permet la còpia de seguretat de missatges de text..

Còpia de seguretat de Acronis-New-iOS-iOS

Si voleu mantenir una còpia local de la vostra còpia de seguretat útil, Acronis us ofereix l’opció (quan configureu la còpia de seguretat per primera vegada) d’escollir una ubicació al dispositiu actual o en una unitat externa connectada, en lloc del núvol Acronis. Tot i que la vostra informació hauria de ser perfectament segura al núvol, això proporciona un nivell addicional de redundància, per si de cas.

Acronis-Destinació

En termes de versionar, Acronis pot conservar una versió antiga d’un fitxer canviat per un temps il·limitat, o bé podeu definir el client per eliminar qualsevol versió anterior que hagi arribat a una edat especificada. De manera predeterminada, són sis mesos, però podeu desactivar-la completament si voleu.

Acronis-Versioning

El procés real per configurar el pla de còpia de seguretat és senzill. Tot el que heu de fer és fer clic al botó “afegir còpia de seguretat” a la secció de còpia de seguretat del client d’escriptori. Aleshores, podeu decidir què voleu fer una còpia de seguretat i on voleu que s’emmagatzemi. 

Backup d'Acronis i Addició

Si premeu el botó “opcions” d’aquesta vista, podeu decidir la programació, habilitar el xifrat privat per a una major protecció i configurar exclusions en funció del tipus de fitxer o la ubicació. 

També podeu triar en quin centre de dades s’emmagatzemaran els fitxers, configurar l’accelerador per reduir l’impacte del programari en la vostra connexió i decidir quant de temps voleu conservar una versió antiga o un fitxer suprimit.

Exclusions Acronis

Desafortunadament, no hi ha cap opció per fer multitreball, cosa que obté amb diversos competidors, com ara Cloudberry i BigMIND Home. Tampoc hi ha cap servei de recuperació de missatgeria (és a dir, l’enviament d’un dispositiu físic quan es restauri una còpia de seguretat), de manera que si teniu previst recuperar grans còpies de seguretat mitjançant una connexió lenta, potser voldreu considerar IDrive en lloc.

Velocitat

La velocitat és un aspecte crític dels serveis de còpia de seguretat, atès que els usuaris sovint fan còpies de seguretat de grans quantitats de dades. Amb un servei lent, això pot significar dies o fins i tot setmanes de càrrega de fitxers. 

Això és especialment cert per a la còpia de seguretat inicial o per a una càrrega completa d’imatges del sistema, on la mida de la càrrega pot ser fàcilment gran. Com veureu, Acronis True Image ofereix una velocitat excel·lent tant en les càrregues com en les descàrregues.

Als efectes de la nostra prova, hem penjat una carpeta de 3,51 GB que conté diversos tipus de fitxers diferents, incloent vídeo, text i imatges. La connexió utilitzada per a la prova tenia una velocitat de descàrrega i càrrega de 25Mbps. 

Tot i que, en teoria, això significa que la càrrega i la descàrrega podrien acabar en uns 20 minuts, de forma més realista ens agradaria veure que entraven aproximadament una hora a una hora i mitja.

Primer Intent de Segona Atenció
Carregueu 1:43:00 0:57:00 1:20:00
descarregar 1:25:00 1:41:00 1:33:00

Com veieu, aquests resultats es situen de forma clara dins de les nostres expectatives, ja que la nostra segona càrrega és realment millor encara del que esperàvem. 

Acronis-Data-Center-Map

Les nostres còpies de seguretat es van realitzar a Àsia, el que significa que vam estar penjant els fitxers al centre de dades de Singapur. Tot i que geogràficament és a prop nostre, és encara més lluny del que els centres de dades d’Europa i Nord-Amèrica corresponen als clients d’aquestes regions. 

Això vol dir que si esteu ubicats, per exemple, a la costa est dels EUA o a l’Europa occidental, haureu de tenir resultats encara millors. 

Seguretat

Atès que els proveïdors de còpia de seguretat tenen confiança amb informació potencialment sensible, és imprescindible que qualsevol servei de còpia de seguretat faci mesures importants per garantir la seva seguretat. 

Tant si gestiona amenaces virtuals com a ciberdelinqüències o perills més tangibles, com el robatori físic i els desastres naturals, Acronis fa tot el possible per assegurar-se que la informació està segura a les seves mans..

En termes d’amenaces virtuals, Acronis True Image utilitza xifratge AES de 256 bits per protegir les vostres dades i TLS per assegurar-vos que ningú no l’intercepte en trànsit (conegut com a atac de mà al centre). 

Això és excel·lent, sobretot perquè el xifrat es pot fer completament privat. Això vol dir que fins i tot Acronis no podrà donar un cop d’ull als vostres fitxers. Si voleu aprofundir en aquest tema, consulteu la nostra descripció del xifrat per obtenir tot el que heu de saber..

Xifrat acrònic-privat

Tanmateix, és important recordar que si activeu el xifratge privat, Acronis no podrà recuperar la vostra contrasenya en cas d’oblidar-la. Per tant, es combina millor amb un dels millors gestors de contrasenyes per assegurar-vos que no perdeu l’accés permanent a les vostres dades.

Malauradament, no hi ha cap opció d’autenticació de dos factors, la qual cosa hauria estat una bona capa de seguretat addicional. Si això és crític per a vosaltres, considereu alguna cosa com CloudAlly en lloc.

Des del punt de vista físic, els centres de dades de l’empresa tenen personal de seguretat al lloc les 24 hores del dia, i també exploracions biomètriques de seguretat i videovigilància que mantenen els registres durant 90 dies. També té sistemes per controlar i controlar la humitat i la temperatura, així com generadors de seguretat que poden funcionar fins a 48 hores, en cas de fallada d’energia..

Privacitat

La privadesa és un altre àmbit on Acronis True Image fa molt bé. El seu encriptació privada, les ubicacions del centre de dades flexibles i una política de privadesa clara i concisa formen part d’això, així com el seu compliment de diverses regulacions, com ara GDPR.

Com s’ha esmentat anteriorment, proporciona protecció mitjançant xifratge privat de 256 bits AES, la qual cosa és excel·lent perquè significa que l’empresa no pot accedir als vostres fitxers encara que volgués. 

Tot i això, recopila informació personal bàsica, inclosos el vostre nom, adreça de correu electrònic, etc. Segons la seva declaració de privadesa, aquesta informació només es comparteix amb socis de confiança, com ara venedors o venedors, o complint una llei.

Acronis-Declaració de privadesa

Quan configureu primer el vostre pla de còpia de seguretat amb el programari, el client triarà el centre de dades més proper a la vostra ubicació. Si per algun motiu voleu que la vostra informació es guardés en una ubicació diferent, podeu canviar-la fàcilment durant el procés de configuració inicial. Tanmateix, un cop creada la còpia de seguretat, no hi ha marxa enrere.

Acronis-Pick-Data-Centre

Hi ha moltes opcions per triar en aquest sentit, ja que Acronis True Image utilitza centres de dades als EUA, Regne Unit, Europa (Alemanya, Suïssa i França), Japó, Singapur i Austràlia. 

Això contrasta molt amb molts altres serveis de còpia de seguretat, com IDrive, on l’única opció és un centre de dades amb base als EUA, que és un país notori per les seves pobres lleis de privacitat digital..

Com s’ha esmentat anteriorment, l’empresa compleix GDPR, a més d’una sèrie d’altres marcs normatius, com HIPAA, i diversos estàndards de destrucció de dades, com el VSITR alemany.

Servei d’atenció al client

Tenint en compte la naturalesa crítica dels serveis de còpia de seguretat, és important que ofereixin diverses vies d’atenció al client, així com un alt nivell de resposta quan us poseu en contacte amb un problema. Acronis la bufa fora de l’aigua d’aquesta categoria, ja que hi ha moltes maneres d’aconseguir ajuda – en diversos idiomes – amb els seus productes.

En primer lloc, hi ha una àmplia base de coneixement amb tots els problemes més comuns i les seves solucions. Aquest és el primer pas en qualsevol procés de resolució de problemes. La base de coneixement és fàcil de navegar, de manera que pugueu esbrinar ràpidament com solucionar el problema que teniu..

Acronis-KnowledgeBase

Si la base de coneixement no us pot ajudar, podeu dirigir-vos al fòrum, on podeu contactar amb altres usuaris per veure si han experimentat un problema similar i com solucionar-ho..

Acronis-Fòrum

Si encara no trobeu una solució al problema, hi ha diverses maneres de contactar directament amb el departament d’assistència. Podeu enviar un bitllet de correu electrònic –que vam provar i rebre una resposta en menys de 24 hores– o contactar amb el departament d’assistència en temps real a través de l’opció de xat en viu, disponible 24 hores..

Acronis-Support-Chat

Aquestes opcions no només estan disponibles en anglès (òbviament), sinó també en mandarí, alemany, espanyol, francès i italià. Malauradament, no hi ha cap número de telèfon al qual podeu trucar, però això difícilment és necessari, atès que tingueu totes les altres opcions de suport.

El Veredicte

Amb això hem arribat al final de la nostra revisió. Sens dubte una opció forta per a còpies de seguretat en línia, Acronis no deixa de ser retret pel seu client de sobretaula desordenat i sovint lent. Dit això, realitza la seva tasca principal (fer còpies de seguretat de les vostres dades), amb una excel·lent rapidesa, seguretat i privacitat, així com un servei d’atenció al client d’alta qualitat..

Què us ha semblat la revisió? Esteu d’acord que el client lent i amb un disseny excessiu arrossega cap a allò que d’altra manera és un servei de còpia de seguretat excel·lent i amb un preu raonable, o creieu que el nombre de funcions suposa un programari inflat? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.