Revisió de còpia de seguretat de Cloud IONOS 1 i 1: actualitzada el 2023

1&1 IONOS Cloud Backup Review

1&1 IONOS Cloud Backup és un proveïdor de còpia de seguretat interessant, ja que funciona com a solució IaaS, però inclou un client de còpia de seguretat propi i propi. El resultat és una opció de còpia de seguretat molt versàtil, si costosa,. Llegiu el nostre full complet 1&1 revisió de la còpia de seguretat de IONOS Cloud per obtenir més informació.

Millors ressenyes de còpia de seguretat en línia

1&1 es va llançar el 1988 amb l’objectiu de proporcionar l’arquitectura del centre de dades i una àmplia xarxa. El 2023, es va fusionar amb ProfitBricks ‘, una empresa de solucions d’infraestructura del núvol i va canviar el seu nom a 1&1 IONOS.

Si no necessiteu còpia de seguretat en núvol, 1&1 IONOS ofereix altres productes. 1&Un creador de llocs web us ajudarà a crear el lloc que sempre vau desitjar i 1&1 El servei d’allotjament web IONOS us ajudarà a posar-lo en marxa. Podeu obtenir més informació sobre el nostre apartat 1&1 creador de llocs web i 1&1 ressenyes d’allotjament web IONOS.

1&1 IONOS és una solució de infraestructura com a servei amb un gestor de còpies de seguretat propietat anomenat Cloud Backup. 1&1 IONOS Cloud Backup es va implementar en col·laboració amb un proveïdor de còpia de seguretat en núvol dedicat, Acronis. Els nostres lectors habituals reconeixeran aquest nom com a empresa darrere d’Acronis True Image, que és un producte que us permet fer còpies de seguretat de diversos equips.

És més fàcil d’utilitzar que 1&La solució de 1 IONOS, però no pot fer còpia de seguretat de dispositius il·limitats com 1&1 llauna de còpia de seguretat del núvol IONOS. Dit això, si Acronis us sembla interessant, llegiu la nostra crítica d’Acronis True Image Cloud per obtenir més informació.

1&1 IONOS Cloud Backup requereix que accedeixi al dissenyador de Data Center i que el faci servir per crear unitats de còpia de seguretat. Aquest enfocament pot ser aclaparador per als usuaris principals. A més, els seus plans de subscripció no són econòmics.

Dit això, 1&1 IONOS Cloud Backup funciona en molts dispositius, inclosos servidors, ordinadors portàtils, tauletes i telèfons intel·ligents. Les pot fer còpia de seguretat de totes elles i no limita el nombre de dispositius que podeu fer còpies de seguretat. També proporciona un espai de còpia de seguretat il·limitada per la qual pagueu per gigabyte, de manera que els preus són flexibles.

Si no penses 1&1 IONOS Cloud Backup és la solució adequada per a vosaltres, consulteu la nostra millor llista de comparació de còpies de seguretat en línia per obtenir alternatives. Per obtenir altres solucions empresarials, consulteu la nostra millor guia sobre proveïdors de sincronització de fitxers empresarials i proveïdors. En cas contrari, s’adhereix amb nosaltres mentre anem detallant aquest número&1 revisió de la còpia de seguretat de IONOS Cloud.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a 1&1 Còpia de seguretat al núvol de IONOS

Característiques

Els serveis de còpia de seguretat al núvol ajuden a protegir els vostres fitxers importants reflectint la seva estructura al núvol. Un cop s’hagi completat la còpia de seguretat inicial, podeu estar segur que els vostres fitxers estiguin fora de perill dels accidents del disc dur o d’altres interrupcions del programari.

Com que els serveis de còpia de seguretat del núvol reprodueixen l’estructura dels fitxers al núvol, no els podeu utilitzar per esborrar espai del disc dur. Aquesta és la principal distinció entre la còpia de seguretat al núvol i els serveis d’emmagatzematge al núvol. Si voleu obtenir més informació sobre què els diferencia, llegiu les nostres explicacions.

1&1 IONOS Cloud Backup us ajuda a protegir els vostres equips, servidors, tauletes i telèfons intel·ligents. Pot fer còpies de seguretat de tota la màquina, estat del sistema, discs específics, fitxers i carpetes. A més, pot fer còpies de seguretat de Microsoft Active Directory i de servidors Microsoft SQL i Exchange.

No pot fer còpia de seguretat de les unitats externes ni de l’emmagatzematge connectat a la xarxa. Si ho necessiteu, llegiu la millor còpia de seguretat en línia per a NAS i la millor còpia de seguretat en línia per a complements externs de discs.

1&1 opcions de còpia de seguretat del núvol de IONOS

Les opcions de còpia de seguretat estàndard inclouen la planificació, la còpia de seguretat a una carpeta local o de xarxa, el que significa que hi ha còpia de seguretat híbrida disponible i còpia de seguretat d’imatges. Però hi ha una de les funcions més útils, la còpia de seguretat contínua. El més proper que podeu arribar a reproduir el seu ús és establint una còpia de seguretat per executar-la cada minut durant gairebé tot el dia.

També podeu triar el nivell de compressió de les vostres dades, que no pot ser cap, normal, alt o màxim.

1&1 IONOS Cloud Backup pot realitzar còpies de seguretat completes, que fan còpia de seguretat de tot en un sol lloc. Les còpies de seguretat posteriors són incrementals, és a dir, només penjaran canvis des de la darrera còpia de seguretat completa.

Quan creeu la vostra còpia de seguretat, podeu triar enviar-la a 1&1 IONOS en un disc dur mitjançant el servei d’enviament de dades físiques. Les còpies de seguretat posteriors incrementals es poden realitzar a través d’internet.

La versió de fitxers també està disponible. Dóna un control complet de retenció, cosa que significa que podeu triar mantenir la còpia de seguretat indefinidament i recuperar la versió desitjada en qualsevol moment..

1&1 Protecció activa IONOS Cloud Backup

1&1 IONOS Cloud Backup compta amb Protecció activa, que ajuda a protegir els vostres fitxers contra el ransomware. A més, té xifrat privat i altres funcions de seguretat. En parlarem més a la secció de seguretat.

Si suprimiu fitxers de la vostra màquina local, 1&1 IONOS Cloud Backup els pot mantenir al núvol indefinidament, segons el nombre de còpies de seguretat o per edat. Les còpies de seguretat només s’eliminen si el dispositiu de còpia de seguretat s’elimina del servei de còpia de seguretat o s’elimina el pla de còpia de seguretat.

1&1 IONOS Cloud Backup també us ajuda a reduir el temps d’inactivitat carregant la vostra còpia de seguretat de Linux o Windows en una màquina virtual.

Podeu utilitzar 1&1 IONOS Cloud Backup per sol·licitar servidors addicionals amb el client de còpia de seguretat ja instal·lat en ells i configurar-ho tot des del tauler de núvol. Per obtenir més informació sobre les funcions de còpia de seguretat i la còpia de seguretat en general, visiteu la nostra biblioteca de còpia de seguretat en línia.

1&1 Vista general de les funcions de còpia de seguretat de IONOS al núvol

Logotip de còpia de seguretat de IONOS Cloud 1 i 1www.ionos.com

Comença des de 500 dòlars mensuals per a 50 plans GBAll

Còpia de seguretat

Programador de còpia de seguretat

Còpia de seguretat contínua

Còpia de seguretat incremental

Còpia de seguretat basada en imatges

Còpia de seguretat de la unitat externa

Còpia de seguretat de NAS

Còpia de seguretat del servidor

Còpia de seguretat híbrida

Còpia de seguretat del dispositiu mòbil

Còpia de seguretat il·limitada

Dispositius il·limitats

Speed ​​Throttling

Còpia de fitxers a nivell de bloc

Còpia de seguretat multithreaded

Restaurar

Servei de recuperació de missatgeria

Accés al navegador

Accés a l’aplicació per a mòbils

Versió

S’ha suprimit la retenció de fitxers

Seguretat

Xifrat privat

Xifratge At-Rest

Xifrat en trànsit
SSL

Protocol de xifrat
AES 256-bit

Autenticació de dos factors

Centres de dades endurits

Configuració del servidor intermediari

Compleix amb HIPPA

Assistència

Assistència 24/7

Suport de xat en directe

Assistència telefònica

Assistència per correu electrònic

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Diversos

Intercanvi d’arxius

Sincronització del dispositiu

Prova gratuïta

Preu

Podeu utilitzar una prova gratuïta abans de decidir subscriure-us a 1&1 Còpia de seguretat de IONOS al núvol, però heu de dedicar temps a comunicar-vos amb l’equip de vendes per correu electrònic per obtenir-lo. Si no esteu satisfets amb el servei, podeu actualitzar-lo a un pla amb una quantitat fixa d’espai de còpia de seguretat o un flexible.

Les opcions de còpia de seguretat del núvol us permeten pagar menys per una quantitat fixa d’espai de còpia de seguretat. Un cop l’utilitzeu, s’aplicarà el preu de Cloud Backup Flex. Tingueu en compte que aquest percentatge de Cloud Backup Flex és més barat que si aneu amb Cloud Backup Flex des del primer moment.

Heu de pagar 5 dòlars al mes per 50 GB, cosa que pot semblar justa als no informats, però per un dòlar més al mes, podeu obtenir espai de còpia de seguretat il·limitat amb Backblaze. Això només és per a un equip. Si això s’adapta millor a les vostres necessitats, podeu obtenir més informació sobre aquest en el nostre comentari de Backblaze.

El pla de còpia de seguretat de núvol és més car per gigaquet a 12 cèntims, però és més flexible. Si no necessiteu gaire espai, us podeu estalviar diners.

Dit això, és molt més car que Wasabi, que només cobra 0,0039 cèntims per gigaquet. Wasabi només ofereix emmagatzematge, de manera que cal utilitzar una aplicació que us pugui ajudar a fer còpies de seguretat de les vostres dades. CloudBerry Backup és una opció fantàstica perquè s’integra amb Wasabi i té moltes funcions de còpia de seguretat.

Llegiu la nostra ressenya de CloudBerry Backup per obtenir més informació.

Facilitat d’ús

ionos-tauler

Abans de poder crear una còpia de seguretat, cal que inicieu la sessió a 1&1 El dissenyador del centre de dades de IONOS i crea una unitat de còpia de seguretat. En parlarem més sobre aquest procés a la següent secció.

Un cop fet això, haureu de descarregar i instal·lar un agent de còpia de seguretat per crear una còpia de seguretat al vostre dispositiu. Es comunica amb el sistema de còpia de seguretat i assigna les còpies de seguretat a la unitat de còpia de seguretat. L’agent de còpia de seguretat funciona a Windows, macOS i Linux.

Funciona com a icona de la safata del sistema i mostra l’estat de la vostra còpia de seguretat, quan es va completar l’última còpia de seguretat i quina unitat de còpia de seguretat està associada amb el dispositiu. El menú de configuració us permet canviar el vostre xifratge i iniciar la consola de gestió de còpies de seguretat.

ionos-backup-management-console-console

Vostè gestiona tot el que es refereix a la còpia de seguretat. És atractiu i clar. El menú de l’esquerra us permet previsualitzar els vostres dispositius, còpies de seguretat, supervisar les activitats, comprovar les alertes i eliminar els agents de còpia de seguretat dels vostres dispositius. És ràpid i fàcil d’utilitzar.

Hi ha una aplicació per a mòbils, però no funciona amb 1&1 IONOS Cloud Backup, de manera que no podreu comprovar la vostra còpia de seguretat si esteu lluny d’un ordinador. És una gran errada, ja que la majoria de les solucions de còpia de seguretat proporcionen una manera d’accedir a la vostra còpia de seguretat mitjançant un telèfon intel·ligent.

Còpia de seguretat de fitxers & Restauració

ionos-create-backup-unit

Per crear la vostra còpia de seguretat, primer cal crear una unitat de còpia de seguretat. Ho feu introduint un nom únic i les vostres credencials. Un cop creat, podeu entrar a la consola de gestió de còpies de seguretat.

A continuació, cal afegir un dispositiu. Tanmateix, abans de poder fer-ho, heu de descarregar i instal·lar l’agent de còpia de seguretat per poder registrar el vostre dispositiu al servei. El botó “afegir” a la part superior obre el menú “Afegeix dispositius”, que us permet descarregar clients per a determinades màquines.

ionos-desktop-clients

Un cop descarregueu i instal·leu l’agent de còpia de seguretat, podeu registrar el vostre dispositiu fent clic a l’enllaç de registre, que queda disponible al final de la instal·lació. De forma alternativa, podeu copiar el testimoni de registre i introduir-lo mitjançant un botó situat a la part inferior del menú “Afegeix dispositius”.

Després d’això, veureu el vostre dispositiu. Seleccioneu-la i escolliu l’opció “còpia de seguretat” de la barra lateral.

ionos-crear-còpia de seguretat-pla

1&1 Configuració de còpia de seguretat del núvol de IONOS

Podeu fer còpies de seguretat de tota la màquina, discs específics, fitxers, carpetes i estat del sistema. Si decidiu fer còpies de seguretat de discs sencers o fitxers o carpetes específics, heu d’especificar-los a través d’un gestor de fitxers. Tot i que el gestor de fitxers funciona al navegador, és ràpid i no tindreu problemes per trobar els discos o les carpetes que necessiteu.

Per entrar al gestor de fitxers, feu clic a l’enllaç taronja “especificar”, després “seleccioneu fitxers i carpetes”. Tanmateix, abans de seleccionar fitxers i carpetes, podeu triar una còpia de seguretat de forma directa o utilitzar regles de política, com ara “[tots els fitxers],” “/ root”, “% programfils%” i altres.

ionos-escollir-backup-carpeta

A continuació, podeu triar fer una còpia de seguretat de carpetes locals o de xarxa. Després de seleccionar les carpetes, podeu modificar la programació predeterminada o desactivar-la, en aquest cas, haureu d’iniciar el procés de còpia de seguretat manualment..

La planificació ofereix moltes opcions, inclosa la programació per temps, per temps des de la darrera còpia de seguretat, en un esdeveniment de Windows, quan un usuari inicia la sessió o no del sistema i quan el sistema s’inicia o s’apaga..

ionos-backup-scheduling

La programació per temps us permet fer còpies de seguretat mensuals, diàries, setmanals o per hora. La còpia de seguretat mensual es pot executar en mesos específics, dies del mes o de la setmana. La còpia de seguretat setmanal i diària us permet triar un moment específic en què s’executarà la còpia de seguretat i en quins dies. La còpia de seguretat horària proporciona un control encara més granular. Podeu utilitzar-lo per especificar la freqüència d’execució de la vostra còpia de seguretat en pocs minuts.

1&1 Condicions de còpia de seguretat del núvol IONOS

Si no fos suficient, 1&1 IONOS Cloud Backup us permet especificar les condicions d’inici que s’han de complir abans que s’execute el procés de còpia de seguretat. Inclouen condicions com ara que l’usuari estigui inactiu, s’ajusti a un determinat interval de temps, no s’iniciï en una connexió mesurada i molt més.

Després d’això, podeu definir la freqüència 1&1 IONOS Cloud Backup netejarà les còpies de seguretat antigues. Podeu conservar-les indefinidament, amb un nombre de còpies de seguretat de fins a un màxim de 200 o per edat. L’edat us permet especificar mesos, setmanes, dies i hores.

A continuació, el control lliscant de xifratge us permet activar el xifratge i especificar una contrasenya que 1&1 IONOS Cloud Backup no es registra.

Abans de començar, també podeu fer clic a la icona d’engranatge petita de la part superior dreta per accedir a opcions avançades.

opcions de còpia de seguretat de ionos

Et permeten canviar el nivell de compressió, filtrar fitxers, retardar l’hora d’inici de la còpia de seguretat i molt més.

Finalment, premeu “crear” i s’iniciarà la còpia de seguretat.

ionos-recuperar-arxius-començar

Si voleu restaurar els vostres fitxers, el procés és senzill. Igual que amb el procés de còpia de seguretat, heu de seleccionar un dispositiu. Un cop fet això, feu clic a l’enllaç “recuperació” del menú de la barra lateral de la dreta.

Veureu una línia de temps cronològica de les vostres còpies de seguretat. Seleccioneu-ne qualsevol i feu clic a “recuperar fitxers / carpetes” o feu clic a “més maneres de recuperar”, que us permet descarregar fitxers o imatges.

ionos-recuperar-carpeta-llista

A efectes de la prova, vam fer la ruta de “fitxers / carpetes”. S’obrirà una nova finestra demanant-li que introduïu la vostra contrasenya si xifreu la còpia de seguretat. A continuació, veuràs el contingut de la còpia de seguretat. Podeu seleccionar qualsevol fitxer o carpeta i feu clic a “recuperar”.

ionos-recuperar-triar-localitzar

Abans d’iniciar el procés de restauració, podeu triar restaurar fitxers a la ubicació original o a un de nou. Altres opcions de recuperació inclouen la validació de còpies de seguretat, les exclusions de fitxers, la seguretat a nivell de fitxers i molt més.

ionos-recuperar-opcions

Després de fer clic a “Iniciar la recuperació”, podeu triar sobreescriure els fitxers existents, sobreescriure els fitxers existents només si són majors o no sobreescriure’ls..

1&1 IONOS Cloud Backup no pot obviar el ritme quan es tracta de les operacions de còpia de seguretat i restauració. Són fàcils de crear i executar i ofereixen moltes opcions. A més, 1&1 IONOS Cloud Backup oculta les opcions avançades, de manera que no haureu de confondre-les si no voleu fer-ho.

Velocitat

1&1 IONOS Cloud Backup compta amb diversos centres de dades redundants als EUA i a Europa. Concretament, són a Nova Jersey, Las Vegas, Londres, Berlín, Frankfurt am Main, Alemanya i Karlsruhe, Alemanya.

Això us ajudarà a assolir velocitats més ràpides perquè teniu més possibilitats d’estar a prop d’un servidor. A més d’això, la vostra velocitat de transferència dependrà del proveïdor de serveis d’internet i de si activeu el xifratge.

L’hem activat i hem utilitzat una carpeta amb cremallera d’1 GB per a les nostres proves. Vam transferir la carpeta mitjançant una connexió a Belgrad, Sèrbia, amb una velocitat de càrrega de 9,34 megabits per segon i una velocitat de descàrrega de 126 Mbps. Amb aquestes velocitats, el fitxer hauria de trigar uns 15 minuts i 19 segons en carregar-se i un minut i vuit segons en descarregar-se.

Tingueu en compte que el nostre centre de dades objectiu es trobava a Frankfurt am Main, Alemanya, que és relativament a prop.

Primer intent: Segon intent: Mitjà:
Temps de càrrega 00:16:00 00:15:08 00:15:34
Temps de descàrrega 00:00:57 00:00:57 00:00:57

1&1 IONOS Cloud Backup no va decebre. Com es pot veure a la nostra taula de velocitat, només va trigar 15 minuts i 34 segons a carregar una carpeta de prova d’1 GB. És la durada que triga en un escenari ideal. El temps de descàrrega també es correspon amb el temps que esperàvem. La vostra còpia de seguretat inicial no hauria de trigar gaire temps a completar-se.

Diem això perquè 1&1 IONOS no té una xarxa global de servidors, de manera que és possible que estiguis molt lluny d’un, cosa que afectarà la velocitat de transferència.

Si la velocitat de transferència triga massa l’ample de banda, podeu accelerar-les des del menú de configuració de còpia de seguretat. Hem provat si 1&1 IONOS Cloud Backup utilitza la còpia de fitxers a nivell de bloc modificant la nostra carpeta de seguretat i realitzant una altra còpia de seguretat, però la càrrega no trigaria menys temps.

Vam demanar un 1&Un representant IONOS per aclarir i va respondre dient que: “Els treballs de còpia de seguretat incrementals només són compatibles amb el nivell de fitxer.”

Seguretat

1&1 IONOS Cloud Backup rastreja les dades de còpia de seguretat mitjançant el xifrat AES de 256 bits i us permet contenir la clau privada necessària per desxifrar-la. Això vol dir que es classifica com a xifrat de coneixement zero. També significa 1&1 IONOS no pot restablir la vostra contrasenya, de manera que anotar-la o utilitzar un dels millors gestors de contrasenyes per emmagatzemar-la. El protocol SSL protegirà les vostres dades en trànsit.

Versió us protegeix contra el ransomware, però 1&1 IONOS Cloud Backup té una funció que protegeix de manera activa contra la mineria de criptocurrency anomenada Protecció activa. Vigila els processos que s’executen a la màquina protegida. Quan un procés de tercers intenta xifrar fitxers o criptocurrency de mines, Active Protection crea una alerta i executa accions addicionals.

1&1 Els centres de dades d’IONOS s’endureixen i utilitzen molts mecanismes de seguretat per garantir la seguretat de les vostres dades. Hi ha diferents mecanismes en funció del centre de dades que utilitzeu. Els podeu veure aquí.

El centre de dades al qual vam connectar-nos a Frankfurt am Main, Alemanya, utilitza sistemes de doble porta amb vidre de seguretat, patrulles i vigilància 24 hores / 7, dispositius de lector de targetes, identificació biomètrica i alarmes. Els seus sistemes d’alimentació i climatització estan disponibles més del 99,99 per cent. A més, compleix la norma ISO 27001, que és el principal estàndard de seguretat de la informació.

Els centres de dades repliquen les unitats d’emmagatzematge en un segon servidor d’emmagatzematge en una segona zona d’incendi al mateix centre de dades. A més, totes les connexions i dispositius de comunicació tenen almenys una còpia de seguretat al seu lloc.

Tot i això, tot i que algú accedeix al vostre compte, però. Per evitar-ho, 1&1 IONOS proporciona autenticació de dos factors. Quan està activat, cal que introduïu un testimoni de seguretat a més de les vostres credencials, cosa que vol dir que el vostre compte sigui segur, encara que algú us robi el vostre nom d’usuari i la vostra contrasenya..

Privacitat

1&1 IONOS recopila informació personal, com ara nom, adreça de correu electrònic, adreça postal, números de telèfon i fax, informació del compte de pagament i altra informació necessària per proporcionar els serveis sol·licitats. També guarda un registre de contactes per a atenció al client o tècnica.

També pot recopilar informació sobre com utilitzeu els seus serveis. Aquesta informació pot incloure el tipus i l’idioma del navegador, la vostra adreça IP i les accions que feu al lloc web, com ara les pàgines web vistes i els enllaços amb un clic.

Dos serveis de tercers, Mouseflow i Google Analytics, ajuden a fer-ho. Podeu desactivar l’opció de Mouseflow si visiteu www.mouseflow.com/opt-out/.

Si els vostres dominis no estan configurats com a registre privat, 1&1 IONOS compartirà la vostra informació amb el registre WHOIS públicament disponible. L’intercanvi contindrà informació personal, com ara el títol, nom, cognoms, nom de domini, adreça de correu electrònic, país i número de telèfon.

1&1 IONOS també pot utilitzar informació personal per comercialitzar productes i serveis als clients, però només en la mesura que ho accepteu.

1&Compartir dades de còpia de seguretat de núvol IONOS

L’empresa també podrà utilitzar aquesta informació i compartir-la amb tercers de confiança per a la investigació sobre l’efectivitat dels seus serveis de llocs web, màrqueting, publicitat i vendes. 1&1 IONOS no vendrà ni compartirà la informació amb un tercer per a propòsits de màrqueting de tercers, tret que ho autoritzeu per fer-ho.

1&1 IONOS també pot revelar dades combinades i anonimitzades basades en informació recollida dels usuaris a inversors i socis potencials. En aquest cas, només es compartirà informació estadística.

1&1 IONOS pot utilitzar ocasionalment tercers, com ara les seves filials i empreses afiliades, per analitzar, conservar, emmagatzemar o manipular les dades rebudes dels seus clients. En aquests casos, els proveïdors de serveis de tercers hauran de tractar les dades amb el mateix grau de responsabilitat que 1&1 IONOS i se’ls tindrà prohibit divulgar-lo a altres usuaris.

Google Analytics recopila informació sobre l’ús de l’1&1 El lloc web de IONOS, com ara la freqüència de visita dels usuaris, quines pàgines visiten i quins llocs web abans utilitzaven. Google Analytics només recopila la vostra adreça IP, no el vostre nom ni altra informació identificativa.

1&1 IONOS utilitza les dades rebudes de Google Analytics per millorar els seus serveis. La informació identificable personal no es combina amb les dades de Google Analytics.

Quan la legislació ho requereixi, 1&És possible que IONOS hagi de divulgar la vostra informació personal. A més, creu que la divulgació és necessària per protegir els seus drets i complir amb un procediment judicial, ordre judicial o altres processos legals. També pot revelar informació sobre vostès amb finalitats de seguretat nacional, compliment de la llei o altres problemes públics.

Recull informació personal, però només la que proporcioneu per registrar-vos en els seus serveis. Això és normal per a un servei en línia. També recopila metadades, que utilitza per millorar els seus serveis. Això també és el que fan la majoria de serveis.

Dit això, pot compartir la vostra informació personal amb tercers “de confiança” per a la investigació sobre els seus serveis. Es tracta d’una clàusula preocupant, i desitgem que l’empresa tingués una manera d’optar-ne.

És bo que el xifrat privat estigui disponible per protegir les dades de còpia de seguretat. Amb ell en joc, podeu estar segur que només podreu llegir-lo. A més, 1&1 IONOS compleix el Reglament general de protecció de dades. Podeu obtenir més informació al nostre guia GDPR.

Assistència

ionos-center-support

Si trobeu un problema general amb 1&1 IONOS Cloud Backup, podeu fer clic a “?” botó a la consola de gestió de còpies de seguretat per obrir la secció d’ajuda. Els articles són clars i concisos, però podrien utilitzar captures de pantalla per fer-los més fàcils de seguir.

Si la secció d’ajuda no soluciona el problema, podeu contactar amb l’equip d’assistència tècnica, que treballa durant tot el dia durant tot l’any. Podeu posar-vos en contacte amb e-mail o telèfon.

Hem provat l’equip tècnic enviant uns quants correus electrònics i hem rebut una resposta en qüestió de minuts, que és la resposta més ràpida que hem vist. Dit això, cal esperar un suport per part d’una solució empresarial.

Una altra opció és habilitar el vostre consultor personal dedicat. Podeu activar la funció en qualsevol moment de forma gratuïta. Després de fer-ho, podreu posar-vos en contacte mitjançant xat o telèfon.

Finalment, hi ha un fòrum DevOps de la comunitat central que conté tutorials classificats entre “principiants” i “avançats”.

El Veredicte

1&1 IONOS Cloud Backup és un bon servei de còpia de seguretat gràcies a la seva gran seguretat, velocitats de transferència ràpides, excel·lent suport tècnic i la capacitat de fer còpies de seguretat d’un nombre il·limitat de dispositius. També ens agrada com ofereix moltes opcions de recuperació i còpia de seguretat, inclosa la programació avançada.

Dit això, el servei no té còpia de seguretat contínua i un algorisme de còpia de fitxers a nivell de bloc, que són funcions de còpia de seguretat de núvols bàsics. També és car, però es pot justificar el preu si heu de protegir molts ordinadors empresarials, inclosos els servidors. Les moltes opcions de còpia de seguretat que podeu ajustar de la manera que voleu endolcir l’oferta.

Què en penses de 1&Còpia de seguretat al núvol de IONOS? Què necessita una solució IaaS amb un client de còpia de seguretat propietat o necessita una solució més barata adequada per a usuaris personals? Feu-nos-ho saber als comentaris següents i, si necessiteu alguna cosa per a un ús personal, consulteu les nostres opinions de còpia de seguretat en línia per obtenir idees. Gràcies per llegir.