Bedste Cloud Storage til Android 2023: Storage on the Go

Det kan være kedeligt at administrere lagerpladsen på din Android-smartphone eller -tablet. Apps kæmper med fotos, videoer og andre dokumenter om plads, og spil optager mere lagerplads, når de bliver mere involverede og ser bedre ud. At løbe tør for rum på din telefon eller tablet er en almindelig bekymring, og det kan være vanskeligt at finde den bedste cloud-opbevaring til Android.

Der er en masse muligheder for cloud-lager i Android derude, og vi har rangeret bedst nedenfor. Inden vi dykker ind, vil vi dog hurtigt dække, hvordan vi besluttede den bedste cloud-opbevaring til Android. Vi kan også godt lide spoilere her på Cloudwards, så vi valgte Google Drive som vores bedste cloud-lagringsapp til Android. Find ud af hvorfor efter pausen.

Hvad er den bedste Cloud Storage til Android?

  1. Google Drev
  2. Sync.com
  3. pCloud
  4. Microsoft OneDrive
  5. MEGA
  6. Tresorit
  7. Dropbox
  8. Icedrive

Den vigtigste funktion, som vi kiggede efter, når vi besluttede den bedste cloud-opbevaring til Android, var sikkerhed. Uanset om du gemmer familiebilleder og videoer, fødselsattester eller endda bare dit meme-bibliotek, er det vigtigt, at du ved, at der står noget mellem uautoriserede brugere og dit personlige indhold.

Bortset fra sikkerhed, ønskede vi at sikre, at alle vores cloud-lagringsmuligheder havde funktioner som linkdeling og mappeorganisering, så dine dokumenter er lette at finde, og dine fotos er en leg at dele med venner og kære. Appen skulle også være enkel at bruge, så enhver kunne hente den og have en ret god idé om, hvordan den fungerer.

Vi gav bonuspoint for ekstra funktioner, såsom Google Drevs integration med Google Docs eller OneDrive’s integration med Office 365. Vi overvejede også prisen på hver indstillings lagringslag, fordi, når det kommer til det, mere for mindre altid er ideelt.

1. Google Drev

Når det kommer til at levere en flydende cloud-lagringsoplevelse til Android-brugere, er det svært at slå Google Drive, en af ​​de mest populære mulige cloud-lagringsmuligheder. Enhver med en gratis konto har adgang til 15 GB Google Drev-lagerplads og ubegrænset sikkerhedskopiering af fotos via Google Fotos, så længe du har det godt med dine fotos reduceres til 16MP.

drive-mappe

Din gratis Google-konto inkluderer også Google Dokumenter, så du kan oprette, redigere og dele dokumenter direkte fra Google Drev. Deling af filer med familie og venner er lige så let som at sende dem et link. Du kan også indstille parametre for dine links til at kontrollere, hvor meget adgang andre har til dine filer.

Google har tofaktorautentisering (2FA), som beskytter din konto, hvis nogen har adgang til din adgangskode ved at kræve, at du indtaster en kode, som Google sender dig. 

Google bruger ikke nul-viden kryptering, hvilket er uheldigt, skønt det ikke er en dealbreaker, fordi du kan bruge Boxcryptor til at tilføje nul-viden beskyttelse til dit drev. Du kan tjekke vores Boxcryptor-gennemgang for at komme i gang.

Sammen med den gratis 15 GB-skylagringsplan tilbyder Google tre andre standardplaner med 100 GB, 200 GB og 2 TB lagerplads. Hver plan koster mindre end $ 10 pr. Måned, så alle lagringsmuligheder er tilgængelige for næsten ethvert budget. 

I denne sammenbrud er Google Drive også den bedste gratis cloud-opbevaring til Android på grund af den store mængde gratis lagerplads og den ubegrænsede fotobackup.

drive-slidemenu

Google Drive-appen har en masse funktioner, der findes både i bunden af ​​skærmen såvel som i slide-out-menuen til venstre for appen. Det er nemt at bruge appen, fordi den ligner en masse filhåndteringsapps, skønt det kan tage lidt tid at finde alle funktionerne og indstillingerne.

Andre grunde, som vi kan lide Google Drive

Sammen med alle de funktioner, som Google Drev bringer til Android, har Google gjort det, så du kan tænde næsten enhver enhed – Android eller andet – og få adgang til alt fra dine fotos og filer til bogmærker og noter bare ved at logge ind på din konto.

Hvis du har en Google-konto og en Android tablet eller smartphone, er Google Drive bestemt værd at tjekke ud. Du kan læse mere om Google Drev og fordelene ved en Google-konto i vores Google Drev-gennemgang.

2. Sync.com

Sync.com er blevet hyldet som Cloudwards ‘foretrukne allround cloud-lagerudbyder i vores Sync.com-anmeldelse, og med god grund. Sync.com tilbyder nogle af de bedste tilgængelige lagerplaner, så lave som $ 5 for 1 TB til standard forretningsplanen, og har en gratis 5 GB plan, som du kan teste ud. 

  Sync.com og Google Drive, den perfekte match til teamsamarbejde

Sammen med fantastiske online lagringsmuligheder beskytter Sync.com dine dokumenter med nul-viden kryptering og 2FA.

synccom-mappe

Sync.com er ligetil på Android. Grænsefladen er enkel at navigere, og det er en leg at gemme og få adgang til dine dokumenter. På grund af fokus på sikkerhed tilbyder Sync.com ikke kompatibilitet med tredjepartsapps, hvilket er værd at ofre, hvis du har brug for at gemme følsomme filer.

synccom-slidemenu

Sync.com gør det også nemt at dele og administrere links, så du kan kontrollere, hvem der har adgang til dine filer. Du kan endda slette links, hvis du ikke længere ønsker at dele filer. Links kan oprettes og deles for enhver fil eller mappe, der er gemt på Sync.com. Du kan også indstille adgangskoder på links for at sikre, at dine filer kun får adgang til personer med adgangskoden.

Andre grunde, som vi kan lide Sync.com

Sync.com er en fornøjelse at bruge på Android. Dets enkle interface og brugervenlighed gør det tilgængeligt for alle. Derudover giver dens overkommelige planer dig mulighed for at fokusere på, hvor meget lager du ønsker i forhold til hvad du har råd til.

Det eneste område, hvor Sync.com ikke fungerer, er i tredjepartsintegration. Sync.coms sikkerhed spiller ikke godt sammen med andre tjenester, selvom det får et pas for at være en solid konkurrent på alle andre områder.

3. pCloud

pCloud har muligvis ikke alle funktioner i Google Drev, men det er en meget sikker og privat udbyder, som du kan læse i vores pCloud-gennemgang. 

pClouds sikkerhed er stærkere med den valgfri Crypto-pakke. Betaling for pCloud Crypto giver dig adgang til “Crypto” -mappen, der ligner meget OneDrive’s personlige hvælvning, men med tilføjet nul-viden kryptering.

pcloud-mappe

Bortset fra Crypto-mappen kan din konto beskyttes af 2FA, hvis du aktiverer indstillingen. Sammen med fremragende sikkerhed har pCloud muligheden for at afspille lyd- og videofiler, samt oprette og administrere afspilningslister, alt sammen fra appen.

pCloud har en gratis plan, der giver dig op til 10 GB at prøve, eller du kan opgraderes til 500 GB eller 2 TB skyopbevaring. Selvom du kan betale månedligt eller årligt, er pCloud unikt, idet du også kan betale en gang for livstidslagring.

pcloud-slidemenu

pClouds Android-app ligner enhver anden filhåndtering, hvilket er en god ting. Slide-out-menuen har praktiske mediegenveje samt en genvej til delte links. I slide-out-menuen er også Crypto-mappen, hvis du har valgt Crypto-pakken.

Andre grunde, som vi kan lide pCloud

pCloud er en ligetil, sikker cloud-lagringstjeneste, der fungerer godt for dem, der vil gemme og afspille medier i skyen alt fra én app. Kodi-brugere kan også oprette et uofficielt plugin til at streame videoer fra pCloud. Læs mere om Kodi-plugin i vores bedste cloud-lager til Kodi-guide.

Muligheden for at købe op til 2 TB lagringsplads til en engangsbetaling forstærker pClouds brug som medieopbevaring og afspilningstjeneste yderligere. Når du køber en livstidsplan, får du ro i sindet, at du kan gemme dine fotos, videoer, film, musik og familiemomenter for evigt i skyen uden at bekymre dig om at følge med på et månedligt abonnement.

4. Microsoft OneDrive

OneDrive er Microsofts svar på skylagring og kommer på fjerde på listen. OneDrive fungerer fint med Microsoft Office-produkter, og dets betalte planer er bundet med Office 365. Ligesom Google Drev kan du automatisk sikkerhedskopiere dine fotos, selvom hvert foto tæller imod dit lager.

onedrive-mappe

Du får 5 GB gratis skyopbevaring, som kan opgraderes til 100 GB eller 1 TB. 1TB-planen kaldes Office 365 Personal og inkluderer adgang til Microsoft Word, PowerPoint og Excel på din Android-telefon eller tabletenhed såvel som andre enheder. 

Microsoft har en anden plan kaldet Office 365 Home, der inkluderer alle funktioner i Personal, men som kan bruges af op til seks personer.

Office 365 Home fungerer godt for familier, fordi hver person får deres egen 1 TB lagerplads i skyen – plus adgang til Office til skole eller arbejde – alt sammen til $ 9,99 pr. Måned. OneDrive er også tværplatform, så selvom du har en iPhone-bruger i huset, kan de stadig drage fordel af alle fordelene ved Office 365.

OneDrive-appen er snappy og nem at bruge med praktiske genveje i bunden til filer, delte filer og fotos. Brugergrænsefladen bruger mapper og er ikke for forskellig fra standardfilhåndteringen til Android. Muligheden for at aktivere automatisk upload af fotos fra din enhed er også gemt væk i fotos.

Andre grunde, som vi kan lide OneDrive

Microsoft OneDrive har en funktion kaldet “personlig hvælving”, der giver dig mulighed for at gemme filer i et rum inden for OneDrive, der inkluderer ekstra sikkerhed og kræver 2FA. 

Med den gratis plan er du begrænset til, hvor mange filer du kan gemme i dit personlige hvælv, skønt du kan gemme ubegrænsede filer, op til din lagergrænse, med en Office 365-plan. Det personlige hvælv fungerer lige som en mappe og kan findes sammen med resten af ​​dine filer.

Selvom Google Drive og OneDrive tilbyder lignende funktioner i de fleste områder, tilbyder OneDrive en langt overlegen opbevaringsmulighed for familier og grupper, fordi hver bruger får deres egen terabyte med opbevaring. Læs mere om OneDrive i vores OneDrive-gennemgang.

  Bedste online sikkerhedskopi til NAS 2023

5. MEGA

MEGA har eksisteret i lang tid. Chancerne er store, at du sandsynligvis har downloadet noget fra MEGA før, da det var et af de mere populære fildelingswebsteder. Det er dog gennemgået nogle ændringer og er nu en cloud-lagringstjeneste, der fokuserer på sikkerhed, og den implementerer nogle unikke funktioner.

mega-mappe

En funktion, der skiller sig ud, er krypteret chat, som er et sikkert meddelelsessystem i MEGA, der giver dig mulighed for at chatte med andre brugere. MEGA har også muligheden for at indstille adgangskoder på links, så når du deler dine filer, kan du føle dig sikker ved, at selvom en utilsigtet person ender med dit link, vil de ikke kunne åbne det uden adgangskoden.

Fortsætter temaet sikkerhed bruger MEGA 2FA til at beskytte din konto ved login og nul-viden kryptering, så ikke engang MEGA kan få adgang til dine filer. Sørg for at tjekke vores guide til de bedste adgangskodeadministratorer, fordi nul viden forhindrer MEGA i at nulstille din adgangskode, hvis du mister det.

MEGA starter dig med 15 GB lagerplads gratis og har et præstationssystem, der giver dig bonuslager til udførelse af opgaver, såsom at dele MEGA med dine venner. MEGA har også en konkurrencedygtig række lagerplaner, der starter ved 400 GB og går helt til 16TB, hvilket gør det til et fremragende valg for dem, der har store lagerbehov.

mega-slide

App-oplevelsen er temmelig standard med MEGA, hvilket er godt, fordi det betyder, at du kan hente den og få dine filer gemt uden meget læring involveret. Den nederste del af appen indeholder genveje til let adgang til krypteret chat, delte mapper, dit sky-drev og fotos.

Andre grunde, som vi kan lide MEGA

MEGA er muligvis ikke for alle, men det bringer en vis alvorlig sikkerhed på bordet. Mens Google Drive og OneDrive fokuserer på appintegration og yderligere tjenester, bringer MEGA nul-viden kryptering til hele din konto og tilføjer sikre chat- og link-adgangskoder. 

Hvis sikkerhed er dit største fokus, er MEGA en stor konkurrent. For et dybtgående kig på MEGA, anbefaler vi, at du tjekker vores MEGA-gennemgang.

6. Tresorit

Tresorit er en anden supersikker cloud-lagringstjeneste, der fungerer godt med Android. Det har også en meget grundlæggende appgrænseflade, der er selvforklarende og ikke kræver meget at lege med for at lære. Tresorit gemmer dine filer i “Tresors”, som er krypterede mapper, og du kan uploade og administrere dine dokumenter, lige som du kunne forvente.

Tresorit gør det nemt at administrere links, så du kan holde styr på de filer og mapper, du har delt. Du kan ændre indstillingerne for dine links samt dræbe dem til enhver tid lige fra fanebladet med links i appen.

Under hætten holder Tresorit din konto sikker med nul-viden kryptering såvel som 2FA, og dine filer er krypteret i hvile og under transit. Den eneste ulempe med den tunge sikkerhed er, at der ikke er nogen ekstern app-integration, som med Google Dokumenter.

Selvom Tresorit er en solid udøver når det kommer til sikkerhed, er det ikke nøjagtigt konkurrencedygtigt, når det kommer til lagringspriser. Den gratis plan leveres med kun 3 GB lagerplads. Trin op til 200 GB-planen kører dig mere end $ 10 pr. Måned, hvilket til sammenligning er mere end Google koster for 2 TB.

Andre grunde, som vi kan lide Tresorit

Tresorit er muligvis en leverandør af cloud-lager, der ikke er dikkedarer, men hvad det mangler i produktivitet, indeholder det mere end udgør sikkerhed. Tresorit er helt øverst når det gælder om at beskytte din konto, og det ville være højere på listen, hvis omkostningerne ikke var så uoverkommelige.

Hvis du prisfastsætter til side, hvis du har brug for den bedste sikkerhed og er villig til at betale for det, kan du ikke gå galt med Tresorit. For mere om Tresorits prisfastsættelse og sikkerhed, kan du tage et kig på vores fulde Tresorit-gennemgang.

7. Dropbox

Dropbox er bedstemor til cloud-lagringstjenester og har eksisteret siden 2007. Selvom Dropbox har OK-sikkerhed, deltog den i PRISM, et hemmeligt regeringsovervågningsprogram, og blev også genstand for et brud i 2012, da millioner af adgangskoder blev stjålet.

dropbox-mappe

Dropbox har forbedret sin sikkerhed siden da, men vi anbefaler at bruge Boxcryptor med Dropbox til at sikre dine filer, fordi det mangler nul-viden kryptering, selvom du kan aktivere 2FA. Hvis du er nysgerrig efter Dropbox og vil lære mere om dens sikkerhed, skal du læse vores fulde Dropbox-gennemgang for at få et dybtgående kig på fordele og ulemper.

Sikkerhed til side har Dropbox nogle overbevisende grunde til at prøve det. Dropbox er kompatibel med Office Online, så du kan oprette og redigere dine dokumenter i skyen samt redigere tidligere uploadede dokumenter. Dropbox giver dig mulighed for at dele filer via links. Du kan også administrere dine linkindstillinger, skønt det kræver opgradering til en betalt plan.

  Sådan konverteres OST til PST på den nemme måde i 2023

Dens priser er mindre end konkurrencedygtige, selvom Dropbox-planerne spænder fra 1 TB til ubegrænset lagerplads, hvilket er rart for virksomheder og brugere med store opbevaringsbehov. Dropbox har også en gratis plan, der giver dig 2 GB lagerplads, mindre end mange andre cloud-lagringsudbydere på denne liste, men nok til at afprøve tjenesten, før du køber.

dropbox-slidemenu

Dropbox-appen i sig selv ligner resten af ​​dem. Du kan uploade, scanne og oprette dokumenter. UI er let at navigere, og funktioner er lette at finde. Én ting, der mangler i brugergrænsefladen, er en linkfane, noget der kan findes med Sync.com-appen, blandt andre på listen.

Hvis du kan lide Dropbox, men ikke kan se forbi dens historie med sikkerhedsproblemer, bør du tage et kig på vores guide til de bedste Dropbox-alternativer. Du vil opdage, at mange af de nævnte indstillinger også findes i denne guide, såvel som andre gode tjenester som Amazon Drive og Box.

Andre grunde, som vi kan lide Dropbox

Sammen med Office-kompatibilitet tilbyder Dropbox en service kaldet Paper, som du kan få adgang til i slide-out-menuen på venstre side af appen. Hvis du trykker på det, bliver du bedt om at downloade papir. Når det er hentet, er du i stand til at oprette tekstdokumenter og huskelister. Du kan endda uploade billeder til dine oprettede tekstdokumenter direkte fra Papir.

Dropbox har muligvis ikke den bedste sikkerhed, men det tilbyder godt samarbejde gennem Office Online. Papir tillader, at Dropbox fungerer som en notat-app såvel som en opgave-app. Selvom Dropbox har haft problemer i fortiden, er det stadig en pålidelig cloud-lagringstjeneste, som det er værd at tage et kig på.

8. Icedrive

Icedrive blev først lanceret i 2023, men allerede i øjeblikket implementerer det nogle interessante sikkerhedsfunktioner, hvilket er lige så godt, da det har brandet sig selv som en ultrasikker cloud-lagringstjeneste. Se på webstedets forklaring af Icedrises kryptering, og du kan fortælle, at de betyder forretning.

icedrive-mappe

En mærkbar sikkerhedsfunktion inden for Icedrive er brugen af ​​Twofish-krypteringsalgoritmen over AES. Twofish var faktisk en finalist i Advanced Encryption Standard-konkurrencen og blev i sidste ende ikke valgt, selvom Icedrive hævder, at Twofish er bredt accepteret af kryptografer som mere sikre end AES.

Selvom Icedrive giver en masse beskyttelse for dine filer, mangler den 2FA, og størstedelen af ​​Icedrive’s kryptering, såsom nul viden, er låst bag en paywall. Imidlertid starter Icedrives gratis plan med 10 GB, som er der oppe, når du sammenligner den med en masse andre gratis opbevaringsplaner.

Icedrive har tre yderligere planer bortset fra den gratis plan, herunder en 1 TB-plan for kun $ 4,99 per måned. Det skal bemærkes, at opgradering til enhver premium plan også låser op for alle de sikkerhedsfunktioner, som Icedrive tilbyder, hvilket ikke er så dårligt i betragtning af den billigste plan er $ 1,99 pr. Måned, men det giver dig kun 150 GB lagerplads.

icedrive-slidemenu

Icedrive har en let navigerbar UI samt en fin mørk tilstand, der gør appen meget lettere for øjnene. Til sidst vil Icedrive være kendt med det samme, fordi det har det samme generelle udseende som de fleste af de andre cloud-lagringsapps på vores liste.

Icedrive giver dig mulighed for at dele og administrere links, skønt de fleste af delingsfunktionerne kræver, at du opgraderer til en premium-konto. Håndtering af links er heller ikke så intuitivt som Sync.com, hvilket kræver, at du finder den delte fil og derefter administrerer dit link fra filindstillingerne.

Andre grunde, vi kan lide Icedrive

Selvom Icedrive i øjeblikket ikke har mange funktioner, og fildelingsindstillingerne er lidt klodsede, nævner vi i vores fulde Icedrive-gennemgang, at softwaren viser løfte. Selv i året siden det blev udgivet, har det en velfungerende mobilapp med nogle unikke funktioner, gode opbevaringsmuligheder og fremragende sikkerhed.

Icedrive er en service, der sandsynligvis vil udvikle sig, når du bruger den, og hvis du har det godt med det, er det en god mulighed for den sikkerhedsindstillede eller enhver, der ønsker en letanvendelig cloud-lagringstjeneste, der tilbyder 10 GB gratis lagerplads.

Afsluttende tanker

Der er snesevis af cloud-lagerudbydere derude, der markerer alle boksene, når det kommer til sikkerhed og funktioner, skønt ikke alle af dem er værd at bruge din tid. Her har vi dækket nogle af de bedste tilgængelige cloud-lagerudbydere.

Selvom Google Drive og OneDrive udmærker sig i samarbejde og integration med deres respektive kontorpakker, fokuserer Sync.com, MEGA og Icedrive stærkt på sikkerhed. pCloud lander i midten med god sikkerhed, men også nogle gode mediefunktioner. Hvis du primært er bekymret for produktivitet, har vi dig dækket med den bedste cloud-lager til samarbejde.

Tresorit og Dropbox er også fremragende muligheder, men sørg for at bruge Boxcryptor til at sikre din Dropbox-lagerplads. Hvis du er på hegnet mellem Dropbox, Google Drive eller OneDrive, kan vi varmt anbefale at læse vores Google Drive vs Dropbox vs Microsoft OneDrive sammenligningsguide for en dybdegående gennemgang af de tre tjenester.

Uanset hvilken skylager du vælger til din Android-telefon eller tablet-enhed, kan du være sikker på, at alle de muligheder, der er anført her, er testet og vil tjene dig godt, mens du gemmer og deler dine filer i skyen. 

Vi værdsætter den tid, du tog for at læse vores guide, og vi ville meget gerne høre dine meninger, så tøv ikke med at give en kommentar og fortæl os om dine tanker. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me