EaseUS Review Recovery Wizard Review – Actualitzat el 2023

Revisió de l’assistent de recuperació de dades de EaseUS

L’assistent de recuperació de dades de EaseUS és un complet programari de recuperació de dades que fins i tot impressionarà als professionals de les TI que busquen afinar-se. Es derrotaria la competició, tret d’alguns petits defectes. Llegiu la nostra crítica completa EaseUS per obtenir més informació.

El millor programari de recuperació de dades

EaseUS produeix una àmplia gamma d’utilitats de dades prou potents per satisfer les necessitats dels professionals de les TI i prou fàcils d’utilitzar per a tots els altres. Durant aquesta revisió, examinarem la seva solució de recuperació de dades, l’assistent de recuperació de dades.

Disponible tant per a Windows com per a Mac, l’Assistent de recuperació de dades de EaseUS us ajudarà a recuperar els fitxers i els fitxers suprimits per accident. També es pot utilitzar per a particions no muntables, brutes o corrompudes. Els usuaris avançats apreciaran la seva capacitat per recuperar dades de servidors i emmagatzematge RAID.

En general, l’experiència de l’usuari és una de les millors de qualsevol utilitat de recuperació que hem revisat, situant-la a la part superior del nostre servei d’inici del 2023 per obtenir el millor programari de recuperació de dades..

Malauradament, el servei no té una funció important que impedeix superar Stellar o Prosoft Engineering (consulteu la nostra revisió de Prosoft Engineering Data Rescue) com la millor eina de recuperació integral: no pot escanejar el vostre disc dur completament només les particions. Més endavant examinarem les implicacions d’aquest fet.

També examinarem el conjunt de funcions, la interfície, el rendiment i el suport d’assistència altament fort d’EaseUS.

Anterior

Pròxim

Alternatives per a l’assistent de recuperació de dades de EaseUS

Preu & Llicències

Per als consumidors mitjans de Windows, el millor programari EaseUS s’anomena Data Recovery Wizard Pro per a Windows + WinPE. “WinPE” us permet recuperar dades dels equips que no començaran per problemes amb les particions d’arrencada. La versió de Mac s’anomena Data Recovery Wizard Pro per a Mac amb un suport inicial.

Tant els usuaris de Windows com Mac poden optar per una opció més barata que no inclogui un CD de recuperació. EaseUS també proporciona un programari de recuperació d’iPhone i dispositius Android. A més dels plans habituals de consum, hi ha llicències més econòmiques adreçades a professionals de la informàtica.

EaseUS proporciona versions de prova del seu programari, que es pot utilitzar per recuperar fins a 2 GB de dades en ordinadors i Mac. Una prova de prova us ajudarà a determinar si es poden recuperar les dades perdudes abans de comprar el programari. Com que ofereix una versió de prova, la política de reembossament de 30 dies d’EaseUS no s’aplica a circumstàncies no tècniques, així que assegureu-vos que sabeu el que esteu comprant.

  GetData Recuperar la revisió dels meus fitxers: actualitzada el 2023

Característiques

La taula següent descriu les funcions essencials que obté amb una llicència EaseUS Data Recovery Wizard Pro.