GetData Recuperar la revisió dels meus fitxers: actualitzada el 2023

GetData Recuperar la revisió dels meus fitxers

Un servei sòlid de recuperació de dades que decepciona una mica a l’hora de la velocitat, GetData Recuperar els meus fitxers és excel·lent sempre que no necessiteu recuperar les particions suprimides. Llegiu la nostra revisió completa de GetData per obtenir-ne els detalls.

El millor programari de recuperació de dades

Tant si heu suprimit un fitxer accidentalment o si teniu problemes més importants com una partició danyada o amb format, l’eina de recuperació de dades adequada us pot resoldre si us haureu oblidat de crear una còpia de seguretat. Trieu, però, el que no és correcte i és probable que busqueu una despesa malgastada.

Durant aquesta revisió, ponderem els avantatges i els contres de GetData Recuperar els meus fitxers. GetData ha desenvolupat una sèrie d’eines dissenyades per a usuaris amb greus necessitats de recuperació de dades, ja siguin consumidors, propietaris d’empreses o professionals de les TI. Això ha creat un programari amb algunes funcions útils i fortes opcions de personalització.

Durant la nostra revisió, hem detectat que l’eina generalment fa la feina, però tenim algunes preocupacions sobre la seva capacitat per recuperar dades de les particions suprimides. A més, Recover My Files funciona molt més lentament que altres preferits professionals i no és capaç de detectar particions perdudes, però tampoc ofereix discos d’inici del sistema per a màquines que no arrenquen..

Per obtenir una imatge més detallada sobre com s’acumulen les diverses opcions de recuperació de dades, consulteu més informació per obtenir exactament què podeu fer GetData per saber si és la millor eina de recuperació de dades per a vosaltres..

Anterior

Pròxim

Alternatives per a GetData recuperar els meus fitxers

Preu i llicències

Recuperar Els meus fitxers només ve en un PC. Els usuaris de Mac hauran de mirar cap a un altre lloc. Tot i que podeu descarregar i executar exploracions amb Recupera els meus fitxers de forma gratuïta, per recuperar els fitxers realment, haureu de comprar una llicència. La fixació de preus està en línia amb eines de característiques similars i inclou tres opcions de llicència diferents.

Característiques

La taula següent us proporcionarà una visió ràpida del que s’obté amb una llicència GetData.

GetData Recupera el meu logotip de fitxerswww.recovermyfiles.com

Comença des de 194 dòlars al mes Tots els plans

Versió

Versió
Windows

Opcions d’escaneig

Anàlisi ràpida

Escaneig profund

Ordena per tipus de fitxer

Escaneig per tipus de fitxer

Capacitats d’escaneig

Escaneig complet del disc dur

Recuperació de fitxers suprimits / perduts

Recuperació de partició danyada

Recuperació de la partició suprimida

Dispositiu USB d’arrencada

CD de recuperació

Clonació

Recuperació externa

Recuperació de la unitat externa

Recuperació de suports extraïbles

Recuperació de targeta SD

Recuperació òptica d’emmagatzematge

Assistència

La llista de funcions es compara bé amb la majoria d’altres opcions de recuperació de dades. Ens agrada especialment que la seva edició de la llicència professional admeti la recuperació d’emmagatzematge RAID, que coincideixi amb serveis com l’Assistent de recuperació de dades de Prosoft Engineering i l’Assistent de recuperació de dades de EaseUS (consulteu la nostra ressenya de l’assistent de recuperació de dades EaseUS).

  EaseUS Review Recovery Wizard Review - Actualitzat el 2023

Tot i així, hi ha algunes coses que voldríem veure afegides. Aquests inclouen la recuperació del disc d’arrencada del sistema per a màquines amb particions d’arrencada danyades i recuperació de suports òptics.

Si busqueu aquestes funcions, feu una ullada a la nostra revisió de recuperació de dades estel·lars, en canvi. Recuperar els meus fitxers és compatible amb tots els sistemes de fitxers que voldríem veure.

Inclou els tipus de fitxers Mac, tot i no tenir un client Mac:

  • FAT 1, FAT 16, FAT 32 (Windows)
  • exFAT (Windows)
  • NTFS, NTFS5 (Windows)
  • HFS, HFS + (Mac)

L’eina també admet la recuperació de més de 200 tipus de fitxers diferents, que coincideix amb altres eines. Estaria bé que poguessis definir nous tipus de fitxers per a l’exploració. Tanmateix, les úniques eines “superiors” que ofereixen aquesta capacitat són Stellar (versions de PC i Mac) i Data Rescue (només en versió Mac). Llegiu la nostra ressenya de Resoft Engineering Rescue Data per obtenir més informació sobre aquesta eina fantàstica.

Procés de recuperació

L’inici de recuperació dels meus fitxers i l’assistent us guiarà pas a pas pel procés de recuperació. Això coincideix amb la seva competència, no obstant això Recupera els meus fitxers ofereix una àmplia elecció a l’hora de configurar l’exploració que pocs altres serveis fan.

El primer que heu de fer és seleccionar un tipus de recuperació.

Podeu escollir “recuperar fitxers” o “recuperar una unitat”. L’opció de recuperació de fitxers trobarà fitxers suprimits per vosaltres, un programa o fins i tot un virus. Recuperar una unitat i Recuperar els meus fitxers reconstruiran els volums de dades perduts a causa del format, la corrupció o la reconstrucció del sistema.

Mirem primer de “recuperar fitxers”. Feu clic a “següent” i se us demanarà que escolliu una partició de fitxer. Hem escollit la nostra unitat de dades “D.”

També hi ha botons per “afegir imatge” i “afegir RAID”. Afegir imatge us permet escanejar des d’una còpia clonada de la partició. Afegir RAID us permet recuperar-vos de l’emmagatzematge RAID, tot i que necessitareu una llicència professional o tècnica per utilitzar aquesta funció.

El següent pas us demana si voleu buscar només els fitxers suprimits (els que heu buidat de la paperera) o els fitxers suprimits i perduts, que inclou fitxers eliminats pels programes i perduts durant els parats..

La primera opció reflecteix una “exploració ràpida”, que és la terminologia utilitzada per la majoria dels altres programes de recuperació de dades. La segona opció és anàloga a una “exploració profunda”, ja que busca un espai lliure en el volum per reconstruir fitxers basats en patrons de tipus de fitxer..

Si decidiu escanejar mitjançant la segona opció, l’assistent afegeix un pas més abans d’iniciar l’exploració: us demana quins tipus de fitxers voleu analitzar.

Podeu consultar categories de fitxers o alimentar Recuperar fitxers una extensió de fitxer específica. Ens agrada afegir aquest pas, ja que moltes eines de recuperació de dades no us permetran escollir quins tipus de fitxers reconstrueix.

  Revisió de la perforació de disc CleverFiles - Actualització 2023

Restringir la cerca accelerarà la cerca si busqueu alguna cosa en concret. Això ajuda, ja que tal com veurem al nostre segment de “proves”, Recover My Files té una durada molt més gran que les eines competidores com Stellar i EaseUS.

Independentment de si aneu amb una exploració ràpida o profunda, el procés després d’aquest pas es comporta de manera similar: l’escaneig s’inicialitza i comença l’espera. Una barra de progrés a la part superior de la interfície us dóna una idea de fins a quin punt es troba la recerca, però tot això. No hi ha cap compte de “temps restant”, com ho tindreu amb la majoria d’altres eines.

Un cop finalitzat l’exploració, podeu navegar per fitxers recuperats mitjançant el panell de navegació situat a la part esquerra de l’eina. Recuperar els meus fitxers fa un bon treball deixant-vos navegar per fitxers basats en l’arbre de fitxers de la partició o ordenar contingut en funció del tipus de fitxer o l’estat suprimit. Moltes altres eines no faciliten l’ordenació de dades.

Els elements que hàgiu suprimit se situaran a la carpeta “paperera de reciclatge” si heu ordenat les dades per l’arbre de fitxers. Quan feu clic a qualsevol carpeta donada al panell de navegació, el contingut d’aquesta carpeta es mostra al panell “llista de fitxers” gran de la dreta. Feu clic a qualsevol fitxer d’aquest plafó i podeu veure una vista prèvia del contingut al quadre més petit següent.

Feu clic al botó de ràdio situat al costat de qualsevol carpeta o fitxer per etiquetar-lo per recuperar-lo. Si no esteu preparats per recuperar dades, podeu desar la vostra exploració per tornar a carregar-la fent clic a “desa”. D’aquesta manera no hauràs de tornar a executar-ho.

Abans de revelar els resultats de les nostres proves, tornem al primer pas del procés de recuperació i mirem la segona opció, “recuperar una unitat”. Si seleccioneu aquesta opció i feu clic a la següent, podeu escanejar el vostre disc dur o una partició completa.

Les particions perdudes o eliminades no es mostren necessàriament en aquest pas (no ho són nosaltres), així que haureu d’escanejar el disc dur complet per veure si es pot recuperar. No vam quedar impressionats per aquesta limitació, ja que altres eines de recuperació de dades van poder extreure la informació de la unitat suprimida de la taula de particions per a la seva exploració, en lloc de fer-nos passar per una exploració completa.

El següent pas us demanarà si voleu recuperar tots els fitxers o seleccionar-los, la qual cosa farà que pugueu cercar-ne alguns.

Feu clic a “següent” i s’inicia l’exploració. Un cop finalitzat, en teoria, haureu de poder seleccionar la unitat de partició perduda al plafó de navegació. Com que parlarem a continuació, però, Recuperar els meus fitxers va ser una de les poques eines que vam provar que no van poder completar aquesta tasca.

Rendiment

Vam recórrer a fons Recover My Files per conèixer com es compara amb altres solucions de l’espai de recuperació de dades. Les proves van incloure exploracions ràpides i profundes de la partició de dades de 518 GB i una exploració completa del disc dur.

  Remo Recover Review - Actualitzat el 2023

Hem creat una partició de prova de 10 GB, la hem carregat amb dades i la hem suprimit per veure si podríem recuperar el contingut. A la partició de dades, també hem creat i suprimit tres fitxers de prova: una imatge .jpg, un vídeo .mp4 i un document de Word..

CaracterístiquesResultat
Temps d’escaneig ràpid 10 segons
Temps d’escaneig profund 11 hores, 30 minuts
Recuperació del document de Word
Arxiu de vídeo recuperat
Fitxer d’imatge recuperat
Escaneig complet del disc dur 17 hores
Partició suprimida recuperada

Les exploracions profundes amb Recuperar els meus fitxers tenen una durada molt més alta que la de les altres eines que vam provar. Cal assenyalar, que les exploracions més llargues no suposen una exploració més profunda en la nostra estimació.

Dit això, ens va agradar el funcionament de recuperació de fitxers en determinades tasques, com recuperar dades de particions intactes. Això vol dir que l’eina hauria de funcionar bé per recuperar les dades de les particions inaccessibles.

No obstant això, l’eina no funcionava tan bé quan va recuperar la partició perduda. L’exploració completa del disc dur necessària per intentar aquesta operació triga massa, i en realitat no va tenir èxit en la tasca.

Atenció al client

El suport per recuperar fitxers inclou recursos de coneixement adequats i tres mètodes de contacte directe diferents.

El lloc d’assistència inclou una guia d’inici ràpid, guies PDF i guies de vídeo. Els “capítols” múltiples de suport ofereixen guies de consulta, passos de resolució de problemes i preguntes més freqüents. Admirem no només l’amplitud dels recursos de GetData, sinó també com de detallats són els seus materials.

Si preferiu parlar directament amb GetData sobre dubtes o problemes tècnics, podeu contactar per correu electrònic, telèfon o xat en directe. Tant l’assistència telefònica com en directe només estan disponibles en horari comercial. També, en diverses ocasions, hem trobat el seu xat en viu fora de línia fins i tot al mig d’un dia de la setmana.

El seu torn de suport al correu electrònic és molt bo. Els vam enviar diversos correus electrònics sobre les preguntes generals que teníem i vam rebre una resposta en 24 hores cada vegada.

Pensaments finals

GetData Recuperar els meus fitxers té molts trets d’un servei de recuperació de dades superior. L’assistent és senzill i ofereix moltes opcions d’escaneig i ordenació. La xarxa de suport de GetData també és forta.

Malauradament, el servei va topar amb dos grans comptes en la nostra prova: els seus algorismes d’escaneig profund són lents i no va poder recuperar la partició de prova eliminada. Tenint en compte que Recupera els meus fitxers no es pot utilitzar per recuperar dades de les màquines que no arrenquen per no tenir una recuperació de disc d’inici, recomanem consultar les altres revisions del programari de recuperació de dades..

Heu utilitzat Recuperar fitxers? Quina va ser la nostra experiència? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me