Revisió 1 i 1 del constructor web: actualització del 2023

1&1 revisió del constructor web

Molt difícil d’utilitzar, el 1&Un creador de llocs web tracta massa de fer-ho tot. Dit això, és una bona eina, si podeu aprofitar l’experiència de l’usuari i oferir preus fixos. Consulteu la nostra revisió completa d’aquest interessant servei.

1&1 és un proveïdor d’allotjament web amb seu a Montabaur, Alemanya. Tot i que no podia reduir-se del tot en la nostra millor guia d’allotjament web, la companyia encara hi ha estat força temps, fundada el 1988.

Recentment, ha actualitzat la llista de serveis per incloure un creador de llocs web. Si bé no té molta facilitat d’ús, el constructor combina alguns dels millors constructors de llocs web del mercat sota un mateix sostre. Té una gran quantitat d’opcions i funcions també.

Al llarg d’aquest 1&Una revisió del creador de llocs web, parlarem de quines opcions té aquest constructor i dels problemes. En general, és un servei sorprenentment dens, que lluita per mantenir-se, però, a causa d’una interfície excessiva.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a 1&1 creador web

Característiques

Tot i la mirada humil i el seu preu d’1&El creador de llocs web de l’1, hi ha una quantitat sorprenent de funcions. 1&La 1 inclou un munt de dolços addicionals amb cada pla i, tot i que no n’aprofitareu la majoria, és cert que hi hagi esforços. Algunes funcions pràctiques del conjunt 1&1 a part, però si esteu al campament que necessiten algunes de les aplicacions més importants, certament les trobareu aquí.

Les funcions pràctiques comencen amb temes sensibles. Tot i que la selecció del tema no és excel·lent, tots els temes són adequats per ajustar-se automàticament als dispositius mòbils. Avançar, això és extremadament útil per al SEO d’un lloc web, ja que els motors de cerca estan factoritzant els llocs responsius en els rànquings de cerca..

A més, 1&1 inclou una còpia de seguretat completa i restauració per al vostre lloc. L’eina funciona automàticament en segon pla, fent còpia de seguretat del vostre lloc cada vegada que publiqueu canvis. Podeu restaurar totes les còpies de seguretat del menú de configuració sense sobreescriure les publicacions de bloc o la configuració de comerç electrònic. Els blocs tenen la seva pròpia àrea de còpia de seguretat separada.

1&1 fa publicitat d’aplicacions web per al creador i, tot i que és cert, no hi ha cap centre d’aplicacions. En canvi, alguns dels ginys integren serveis de tercers amb el creador. Per exemple, podeu afegir un botó de donació de PayPal o una secció de revisió de Yelp en qualsevol lloc on s’admeti un widget. Es calcula una bona part del terreny perdut pel centre d’aplicacions.

1_1-creador de llocs web-1

Per als que paguen la prima per un pla Plus, hi ha algunes funcions addicionals. El més destacable són les finestres emergents, finestres de destinació personalitzables per al vostre lloc. Podeu crear les vostres pròpies regles, com ara un visitant que torni o algú que estigui a punt de sortir de la pàgina, i mostrar qualsevol finestra com una inscripció a un butlletí o un cupó.

A més, 1&La 1 inclou seguretat SSL i protecció de la força bruta contra atacs DDoS. Aquest creador de llocs web lluita en moltes àrees, però no n’és cap. Teniu moltes funcions a la vostra disposició, amb algunes eines addicionals si voleu actualitzar a un pla premium. La manca d’un centre d’aplicacions és decebedor, però les poques eines de tercers incloses compensen fàcilment el delta que hi hagi.

Preu

1&1 té uns preus força bons a la compra amb uns costos de renovació superiors a la majoria dels constructors de llocs web. Com és tradició, sembla que per aquest amfitrió construït creadors web, el preu és bo, però la resta del servei no ho és. Podeu aconseguir barat a la 1&1 amb un constructor competent, però la zona encara se sent abordada a 1&Els altres serveis de l’1.  

Els plans personals són més cars en començar, però més barats en renovar-se. Tot i així, aquesta tarifa no té cap sentit per a la majoria dels usuaris. Simplement teniu accés al creador i res més, ni tan sols a temes. També hauràs de comprar el teu propi domini, per la qual cosa recomanem evitar aquest pla del tot.

El bàsic té molt més sentit. La tarifa introductòria és més barata que qualsevol constructor de llocs web que hi hagi, però els costos de renovació significa que pagueu més per sota de la línia. Un pla similar a Webnode (llegiu la nostra ressenya de Webnode) arriba a partir de 5,95 dòlars, però es manté així, aconseguint 1&La taxa de renovació de 9,99 dòlars d’1 sembla una mica alta.

Tanmateix, com passa amb molts constructors de llocs web, la majoria dels usuaris no pertanyen a cap d’aquests plans. En canvi, un pla Plus té més sentit. L’única diferència aquí és l’afegit de butlletins de notícies i opcions de SEO, però les que tenen un bon preu. Si bé la tarifa base és més barata que un pla il·limitat de Wix (consulteu la nostra revisió de Wix), la taxa de renovació té gairebé el doble del cost.

  Revisió impressionant: actualització del 2023

El nivell final afegeix un Hamilton al cost de posada en marxa i renovació i afegeix RankingCoach Pro. Aquesta eina és un avantatge SEO integral per supervisar competidors, paraules clau i molt més per al vostre lloc web. És un bon complement, però res per a la feina de les cames i Mozy no us permetrà estalviar diners.

1_1-lloc web-constructor-2

L’inconvenient real de l’1&1 com a creador de llocs web no té cap pla gratuït. Molts hostes web han llançat un creador de llocs web als seus serveis i 1&1 encaixa en aquest vagó de banda només amb plans de pagament. Gairebé tots els constructors de llocs web dedicats ofereixen algun tipus d’opció gratuïta, i la manca d’un aquí fa que el servei sigui molt menys atractiu.

Si 1&1 ja és el vostre amfitrió web escollit, i potser el preu té sentit. Obteniu algunes funcions, com ara SEO i RankingCoach, si esteu disposats a presentar la factura, però no en sortiu. En lloc d’això, la majoria sentirà un pla de suport que encara és competent, però massa car per al mercat de creadors de llocs web.

1&El primer pla de comerç electrònic

Si us heu centrat en la venda final, 1&1 també té un creador de comerç electrònic dedicat. L’aspecte general és el mateix, però les funcions addicionals justifiquen realment el preu de 9,99 dòlars. Tens una integració completa amb eBay, Amazon i Google Shopping, i es sincronitza a totes les plataformes. A més, teniu aplicacions com SendCloud per gestionar els enviaments.

Tanmateix, la selecció del tema dels plans de comerç electrònic és mediocre, per la qual cosa no us esperem gaire. Tot i així, és difícil tenir tantes funcions amb un preu tan baix. Si voleu vendre en línia sense gastar-ne massa, sens dubte us recomanem aquests plans.

Disseny & Eines

L’editor a la 1&1 és un dels més densos que hem revisat. Combina elements de Webnode, SquareSpace i Weebly (assegureu-vos de revisar la nostra revisió SquareSpace i Weebly) sota un mateix sostre, presentant una càrrega de potència. Parlarem més sobre com això afecta la usabilitat a la següent secció, però de moment heu de saber que el creador és força potent.

Tanmateix, la selecció del tema no ho és. 1&1 gestiona una àmplia selecció, però totes les aparences se senten una mica desconcertades. Els tipus de lletra existents tenen una aparença, i els dissenys de dos o tres colors més senzills no tenen la sensació que aprofitin al màxim el constructor. Els temes no són els punts de partida ideals en el vostre aspecte general, però us han de proporcionar la base suficient per crear el vostre lloc.

1_1-creador de llocs web-3

Per sort, teniu el poder de desmuntar els temes completament. 1&1 desglossa el seu editor en seccions i contingut. Les seccions gestionen la creació de la pàgina general. Apunteu diferents seccions les unes sobre les altres per anar cap avall mentre un usuari es desplaça.

1_1-lloc web-constructor-4

El contingut, o en aquest cas ginys, és el que compon aquestes seccions. Pot ser qualsevol cosa, des d’un simple quadre de text o imatge fins a testimonis i integració de TripAdvisor. Hi ha un munt d’opcions per a ginys a la vostra pàgina, atenent a la majoria de les empreses que busquen construir un lloc.

A més d’això, us dedicareu principalment a les àrees de pàgines i configuració. Les pàgines tenen una jerarquia de pàgines normal, amb diferents plantilles com ara una pàgina de destinació o un menú de restaurant. Els plans premium també veuran una secció emergent. Aquestes pantalles especials mostren ofertes circumstancials, com ara un cupó. Podeu crear regles com ara un visitant per primera vegada per aparèixer en la pestanya Personalització.

1_1-lloc web-constructor-5

La pestanya de configuració té una quantitat sorprenent d’opcions. Tindreu la tarifa estàndard, com ara el favicon i la imatge de la pantalla inicial, però també tindreu opcions més avançades. Aquest espai és on podeu configurar i configurar les vostres còpies de seguretat, editar l’encapçalament HTML, definir redireccions d’URL, gestionar SEO i fins i tot personalitzar la vostra pàgina 404..

1_1-creador de llocs web-6

Pocs altres creadors de llocs web tenen una àmplia gamma, amb CSS i HTML personalitzats per a gairebé qualsevol aspecte del vostre lloc i eines per espaiar i animar gairebé qualsevol element. Tot i això, hi ha alguns problemes amb el disseny del creador.

Ens tocaran sobretot els de la següent secció. Tot i així, volíem assenyalar una cosa sobre el constructor. La manera d’afegir i gestionar un bloc no té gaire sentit. En lloc d’afegir una pàgina nova, teniu una pestanya dedicada als blocs, una que s’adapta amb opcions per gestionar les vostres publicacions, editar l’aspecte del bloc i afegir publicacions noves.

Tot i que certament podem apreciar el suport i les opcions per als blogs, les eines són massa disperses. Per exemple, heu de crear una publicació, publicar-la i després tornar al menú del bloc per editar el disseny de la publicació. A més, l’editor ocuparà tota la pantalla, obligant-vos a fer un recorregut enrere pel vostre lloc per tornar a dissenyar. No és una implementació ideal i, tot i que funciona, encara presenta molta frustració durant el procés.

  Revisió Mobirise - Actualització 2023

1&1 compta amb un constructor totalment característic, que presenta tantes opcions sense tenir en compte les conseqüències que pot tenir. Per a aquesta secció, això significa un creador que us ofereix totes les eines que necessiteu per a la creació del vostre lloc, malgrat la seva errònia ubicació i maquetació. Per a un control complet, 1&1 no és la vostra única opció, però és cert.

Facilitat d’ús

1&L’editor 1 té un editor bastant complex, que és madur amb opcions, però difícil de navegar. Fins i tot en el maquinari de gamma alta, la interfície queda enrere, desconnectant completament el vostre flux de treball. Si bé certament podem lloar 1&1 per a les seves opcions de disseny de l’apartat anterior, aquí, hem d’assenyalar les conseqüències que se’n deriven.

Hi ha alguns conceptes que són bastant fàcils de comprendre a l’editor. De la mateixa manera que Webnode, el vostre lloc web es divideix en contingut i seccions. Les seccions són senzilles. Simplement feu clic amb el ratolí sobre la icona més entre dues seccions existents i feu clic per afegir-ne una de nova. El contingut, en canvi, té alguns problemes.

A diferència del Webnode, 1&1 truca a aquests widgets. Podeu accedir al menú des de la barra d’eines de l’esquerra, que presenta una graella de tots els ginys disponibles. Arrossegueu el widget del menú a la pàgina web i ja hi esteu tots preparats.

Tal com està 1&1 em sembla força senzill. No obstant això, després d’una mica de disseny, la quantitat massiva de ginys esdevé fàcilment aclaparadora. Cadascun té el seu propi menú emergent amb opcions per espaiar, estilitzar i molt més, però no té funcions de base com suprimir o duplicar. Hi ha una alta densitat d’opcions que pot convertir-se fàcilment en paral·lel, fins i tot per a aquells que són prou experts en tecnologia.

1_1-lloc web-constructor-7

Per a aquestes pàgines web sordes, els dissenys estan tan implicats i 1&1 us ofereix les opcions de canviar absolutament tot. La lamentable part d’això és la paràlisi de l’opció que resulta. Com s’ha esmentat anteriorment, 1&1 és com una combinació de molts creadors de llocs web diferents, cosa que comporta una interfície amuntegada que no té en compte els que potser no entenen totes les àrees del disseny del lloc web.

De ben segur que podeu obtenir la vostra base a la interfície i se us farà cap pagament. Tanmateix, simplement no s’acumula bé si es compara amb altres constructors que presenten el mateix nivell de potència sense aprofundir en una sobreabundància d’opcions..

Abans de seguir endavant, voldríem assenyalar un problema particular que vam trobar durant la revisió. A Windows 10 amb Google Chrome, 1&El lloc web de l’1 no respon completament, inclosa la pàgina principal. Es carrega breument, s’atura i finalment s’estavella tot el navegador.

Ho vam provar amb diferents sistemes operatius i navegadors i tot va funcionar bé. No obstant això, veure com Windows és el sistema operatiu més popular i Chrome és el navegador més popular, no deixa de ser una cosa que cal tenir en compte.

Assistència

1&1 compta amb un suport prou bàsic. El centre d’ajuda es centra principalment en preguntes d’allotjament web amb alguns articles basats al voltant del creador de llocs web i un número de suport està disponible les 24 hores del dia. Tot i així, l’assistència lluita amb llargs temps d’espera i articles que no serveixen per respondre a les vostres preguntes.

Més aviat, el centre d’assistència està molt més centrat en l’acabament de coses web. Hi ha uns quants articles bàsics al voltant de l’ús del creador de llocs web, però aquests entren més en la categoria de tutorials i en la categoria d’assistència. Tot i així, les guies són força fàcils de seguir si teniu cap pregunta.

1_1-lloc web-constructor-8

Tanmateix, probablement la majoria de les vostres preguntes seran respostes al mateix editor. Gairebé totes les eines tenen una icona d’ajuda que explicarà què fa. Si no sou nous creadors de llocs web, és evident que us resultarà útil. Tot i així, no admet res, sinó que ho explica.

1_1-creador de llocs web-9

Aquesta és la debilitat més gran que hem vist en la majoria de creadors de llocs web. No hi ha guies de resolució de problemes a la 1&Un o la majoria de creadors de llocs web amb l’excepció de Strikingly (llegiu la nostra ressenya Strikingly). Si bé la resolució de problemes no és res que hagueu de fer sovint en qualsevol creador de llocs web, pot ser que en alguns casos s’apliqui.

Fora d’això, haurà de contactar amb l’assistència. El formulari principal és una línia d’atenció 24/7 que és força útil. A mitja nit, els agents són decents, però encara són prou competents, i durant el dia, tot funciona correctament.

És a dir si en podeu obtenir. Durant aquesta revisió, hem trucat a 1&1 per provar la línia d’assistència. La trucada no es va connectar tres vegades i, de sobte, va funcionar. El mateix número s’utilitzava cada vegada, així que no estem massa segurs per què no es va connectar la trucada per primera vegada.

1&1 també ofereix xat en directe, però només de tant en tant. De vegades apareix la icona del xat al lloc i de vegades no. Durant aquesta revisió, tot i intentar-ho força vegades, mai no vam poder obrir un xat en viu mentre un agent estigués en línia. Dit això, hauríem d’estirar una mica per reclamar que el xat en viu estigui disponible mai.

  Voog Review - Actualització 2023

Com passa amb moltes seccions en aquesta revisió, també cal destacar un problema particular. 1&1 us proporciona tres números quan us registreu. Veureu un identificador de contacte, un identificador de client i un pin d’assistència. Els tres seran desats ja que els necessitareu per contactar amb l’assistència, restablir la vostra contrasenya o fins i tot iniciar sessió.

Ha de ser una de les formes de seguretat més desagradables. No hi ha cap tipus 2FA ni res. En lloc d’això, us quedarà amb una senzilla línia de números que cal introduir per accedir a qualsevol àrea del servei. La vostra adreça de correu electrònic, que hauria de funcionar, no.

Privacitat

1&1 IONOS és un dels pocs hostes que sembla preocupar-se de la privadesa dels usuaris. S’adapta a la mateixa categoria que DreamHost, oferint privadesa de domini gratuïta i termes clars per a com es gestionen les vostres dades (consulteu la nostra revisió DreamHost). Quan es tracta de la privadesa, es troba molt lluny de les tenebroses pràctiques del grup Endurance International (consulteu la nostra revisió HostGator per veure-les en acció).

La part més important és la privadesa de domini gratuïta. Quan registreu un domini, heu de posar les dades en registre. Aquesta informació està disponible en línia, és a dir, qualsevol persona que vulgui pot trobar el vostre nom, adreça, número de telèfon, correu electrònic i molt més.

La privadesa del domini substitueix la vostra informació personal per informació del registrador, de manera que, per exemple, el registre es mostrarà “1&1 IONOS “com a nom en lloc del vostre. Pocs amfitrions web inclouen la privadesa del domini de forma gratuïta i el fet que 1&1 IONOS parla de volums.

Sembla 1&1 IONOS tracta de recordar-li la vostra privadesa a cada moment. Al tauler del vostre compte, hi ha una secció dedicada a la protecció de dades i a la privadesa que mostra el que esteu consentint mitjançant l’ús del servei i la informació sobre el Reglament general de protecció de dades..

Com és el cas de tots els amfitrions web, la informació es recopila per molts motius, inclosos el compliment de la legislació local, l’autenticació de certificats i el registre de domini. Dit això, la política de privadesa deixa clar que “1&1 IONOS no vendrà ni compartirà aquesta informació amb tercers amb finalitats comercials de tercers. “

No es parla gaire de privadesa quan es tracta d’allotjament web, i això vol dir que grans empreses d’allotjament web han pogut aprofitar els seus usuaris. Empreses com DreamHost canvien això i estem encantats de veure 1&1 IONOS se suma al càrrec.

Assistència

Hi ha moltes opcions de suport amb 1&1 IONOS, però la nostra breu experiència amb el xat en directe no va ser massa agradable. Hi ha una empenta per registrar un domini nou o transferir el vostre domini existent, de manera que us hem preguntat per configurar un domini extern. La representació d’assistència va ser grollosa, responent només amb “sí” i “configurar un domini extern”.

1 i 1-ionos-revisió-xat en viu

Probablement sigui el resultat del sistema de consultor personal. Quan obriu un compte, podeu triar tenir un consultor personal que respondrà a les preguntes per telèfon o per xat en directe. Tot i que un gran concepte, la qualitat del suport pateix. Potser saps amb qui parles, però això no millora l’assistència.

SiteGround és una gran comparació. Tal com podeu llegir en la nostra revisió de SiteGround, ofereix una excel·lent assistència i una de les raons és que hi ha un nom i una cara associats amb qui parleu. A diferència de l’1&1 IONOS, però, el suport ja és bo, de manera que posar un nom a la representant simplement millora l’experiència.

Dit això, 1&1 IONOS té moltes opcions de contacte directes, sempre que estigueu disposats a sol·licitar respostes. No hauria de necessitar massa, però. La base de coneixement és àmplia, amb temes que van des de la gestió bàsica del compte fins al desenvolupament web complex.

1 i 1-ionos-revisió-base de coneixement

També és fàcil accedir-hi, però alguns dels articles són breus. 1&1 L’IONOS és actualment útil quan es dóna suport i això es mostra a la base de coneixement. Els articles complexos es tracten simplement amb una llista de passos en lloc d’un tutorial de formulari llarg amb captures de pantalla.

La qualitat del suport és el que pateix. Hi ha moltes opcions i aconsegueixen la feina, però hem tingut experiències de suport millors en altres llocs.

El Veredicte

1&El rebranding i el redisseny d’1 van fer meravelles per al servei. En lloc del mal embolic que hi havia abans, IONOS se sent com un dels principals competidors que ofereix un allotjament ràpid i econòmic que és ràpid i ràpid. L’assistència pot utilitzar el treball, però la resta del servei és excel·lent.

Tot i així, falta allotjament VPS i els resultats de Load Impact van ser menys que desitjables.

Què en penseu de 1&1 IONOS? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me