McAfee Total Protection Review – Actualització del 2023

McAfee Total Protection Review

McAfee és un dels noms més antics en antivirus i per una bona raó. L’última iteració del seu paquet de Protecció Total pot ser el millor possible, amb gairebé 100 per cent de protecció garantida contra virus. Consulteu la nostra revisió completa de McAfee Total Protection per comprovar que no tot el que brilla és daurat.

els millors comentaris antivirus

McAfee és un dels millors programes antivirus que podeu comprar, almenys pels diners. S’han vist millores en els resultats de laboratori durant els darrers anys. Està assolint o aconseguint un rendiment del 100 per cent al final dels antivirus i ofereix un gestor de contrasenyes i un emmagatzematge de fitxers segur per completar el paquet Protecció total.

En aquesta revisió de McAfee Total Protection, analitzarem alguns d’aquests resultats i traurem el programari per fer-ne un test. Abans de dictar el nostre veredicte, parlarem de funcions, preus, facilitat d’ús, protecció i suport.

Pensem que McAfee Total Protection és un bon valor si el compreu per a diverses màquines. Va posar bons números a les nostres proves pràctiques i es va classificar bé en els laboratoris independents, però podria utilitzar alguns aspectes més fàcils d’utilitzar. Seguiu llegint els comentaris sobre McAfee Total Protection.

Alternatives per a McAfee Total Protection

Fortaleses & Debilitats

Característiques

Mcafee Total Protection és el nucli antivirus, que busca els seus arxius per corrupció. Tot i això, la protecció total proporciona més de supervisió web, actualitzacions automàtiques i gestor de contrasenyes.

True Key és el gestor de contrasenyes, una eina que normalment utilitza 19,99 dòlars anuals per 10.000 entrades, que també pot ser il·limitada. La protecció total inclou cinc llicències del gestor de forma gratuïta, normalment un valor de 99,99 dòlars, i ens queda impressionat pel rendiment.

McAfee-True-Key

Si es compara amb els millors gestors de contrasenyes, True Key és suficient, però no és sorprenent. Obteniu una interfície d’interès neta similar a LastPass (consulteu la nostra revisió LastPass) i opcions d’autenticació de dos factors, però no és compatible amb les millors aplicacions 2FA.

True Key és una bona incorporació, però recomanem Dashlane (llegiu la nostra crítica de Dashlane) per a tasques de gestor de contrasenyes.

També teniu supervisió web en temps real. McAfee filtrarà els llocs mentre accedeixis a ells, així com escanejarà els fitxers abans de baixar-los. També veureu una petita i feixuga marca de verificació als resultats de la cerca de Google.

Hem provat quant ha donat el monitoratge d’èxit en un rendiment i no hem pogut detectar res significatiu. Es van produir canvis lleugers de cada prova, però hauríeu de veure poc o sense efecte sobre la velocitat.

La supervisió web també elimina els seguidors i les galetes i inclou el control parental. El control parental està desactivat de manera predeterminada, però podeu activar-lo a la pestanya “privadesa” de la interfície d’interès per configurar llocs restringits.

Configuració McAfee-Quick-Clean-Settings

Total Protection realitza actualitzacions automàtiques per a tu, sempre que ho permetis. Sempre que realitzeu una exploració, McAfee comprovarà les actualitzacions de l’aplicació. Tenir una ubicació central per a les actualitzacions és agradable.

La nostra característica preferida és McAfee Shredder. Com una trituradora de paper, aquesta eina anul·la les vostres dades digitals sensibles. Podeu triturar qualsevol carpeta, però McAfee està indicat de manera predeterminada cap a la paperera de reciclatge.

  Revisió ESET NOD32 - Actualització 2023

McAfee no té clar què fa Shredder, però si haguéssim d’endevinar, es tornaria a reescriure el binari en un disc. Fins i tot quan elimineu un article d’una paperera de reciclatge, un intel·ligent hacker pot reconstruir-lo mitjançant forenses de disc dur.

Probablement, Shredder realitzi una funció similar a Dban, reescrivint el binari, de manera que no es pot tornar a enganxar un fitxer suprimit..

Vista general de les funcions de protecció total de McAfee

Logotip de protecció total McAfeewww.mcafee.com

Comença des de 208 dòlars al mes Tots els plans

Característiques

Gestor de contrasenya

Shredder

Suport multi-OS

Control dels pares

Neteja de disc

VPN

Perfils

Protecció

Protecció Ransomware

Protecció càmera web

Supervisió en temps real

Navegador segur

Protecció per baixar

Protecció contra la pesca

Tallafoc

Sistema operatiu

Windows

macOS

Linux

Android

iOS

Usabilitat

Interfície d’usuari d’escriptori

Aplicació mòbil

Extensió del navegador

Assistència

Centre d’ajuda

Fòrum

Xat en directe

Telèfon

Correu electrònic

Assistència 24/7

Video Tutorial

Diversos

Pla gratuït

Preu

L’antivirus no és el que solia ser: seguretat per a un equip únic i central per a la casa. Ara, amb diversos ordinadors portàtils, telèfons intel·ligents i tauletes funcionant, els antivirus han de ser compatibles amb diverses màquines.

McAfee ha seguit aquesta tendència i ha fixat els seus preus en conseqüència. La protecció total no és costosa per a un usuari individual, però la millor tarifa és quan la compra per a diversos ordinadors.

La tarifa de 24,99 dòlars per a un sol dispositiu no és dolenta. És més barat que el pla bàsic de Norton (consulteu la nostra ressenya antivirus de Norton) i aporta més diners, almenys durant el primer any. Un cop arribat el termini de renovació, els preus es disparen.

Recomanem anar amb un pla per a cinc o deu dispositius. Té menys de 10 dòlars per màquina i obteniu les mateixes funcions. Els dispositius inclouen qualsevol telèfon intel·ligent, tauleta o ordinador i totes se sincronitzen quan obriu la McIfee UI.

Les tarifes d’introducció són algunes de les millors que hem vist, però McAfee no impressiona en la renovació. El preu també depèn d’on comprar. Per exemple, un pla de dispositiu únic al lloc de McAfee és de 54,99 dòlars, mentre que el mateix pla a la botiga de McAfee és de 24,99 dòlars..

Les taxes de renovació són les mateixes en ambdues.

McAfee no ofereix programari antivirus gratuït a menys que surti preinstal·lat al vostre equip. Fins i tot, haurà de renovar-lo. Tot i així, ofereix una prova de 30 dies de protecció total sense necessitat d’informació de la targeta de crèdit.

Usabilitat amb els usuaris

La interfície de McAfee és enganyosa i senzilla. El fet de donar voltes és fàcil, però trobar les eines que necessiteu quan el cautxú es troba amb la carretera és una història diferent.

En particular, és com McAfee decideix organitzar informació a la interfície d’interès. Teniu cinc pestanyes a la part superior de la finestra per cercar, privadesa, ús web i configuració del compte. El cinquè us porta a la pàgina principal. En aquestes pestanyes, trobareu enllaços ràpids a funcions com ara les actualitzacions d’aplicacions i el gestor de contrasenyes.

McAfee-Total-Protection-Interface

Una vegada que us heu adaptat a la interfície, és senzill de navegar, però creiem que hi ha una manera millor de presentar la interfície d’usuari. McAfee utilitza massa espai per mostrar-vos les seves característiques i no prou per al vostre estat de seguretat.

  Sophos Home Review - Actualització del 2023

Per executar una exploració, feu clic a la pestanya amb l’etiqueta “Seguretat PC”. A la part inferior de la finestra, feu clic al botó “Executa una exploració”. Podeu fer una exploració ràpida o completa. Les exploracions ràpides busquen problemes en els processos de Windows, en els fitxers d’inici i en les zones d’explotació comunes, mentre que una exploració completa s’executarà a través de tots els fitxers de tots els discos durs.

Configuració de McAfee-Scan

L’aplicació està disponible a Windows, macOS, iOS i Android. Podeu afegir nous dispositius al vostre compte a la interfície d’interès fent clic a “protegir més dispositius” a la pestanya d’inici. Un cop faci clic en això, McAfee t’enviarà un correu electrònic per descarregar Total Protection en un altre dispositiu.

La major part de la interfície la trobareu fent clic a la icona de l’engranatge. Aquí, podeu canviar tota la configuració de McAfee, des d’escaneig en temps real fins a monitoratge web. Recomanem passar aquestes opcions, ja que és el principal control que teniu sobre McAfee.

McAfee-Total-Protection-Settings

Fora de la interfície d’usuari, la major part del temps la dedicareu a la icona de l’extensió True Key Chrome i a la safata McAFee. Malauradament, aquestes dues parts del servei no es queden on haurien de ser.

Quan configureu McAfee, l’escriptori es bombardejarà amb una gran varietat de finestres emergents. Tot afegint una contrasenya nova a la instal·lació de l’extensió Chrome garanteix una finestra emergent que es mantindrà fins que la tanqueu.

La molèstia de marques verdes de McAfee al costat dels resultats de la cerca és molesta. Si realment esteu veient els vostres passos en línia, va bé, però varem decidir desactivar l’extensió.

La supervisió en temps real del vostre navegador i fitxers locals funciona bé. Al llarg d’aquesta revisió hem estat carregats McAfee i no hem notat disminució del rendiment. Tanmateix, l’ordinador s’alenteix mentre es rastreja. Els fanàtics augmenten com si estiguessin al darrer alè i tot sembla lent.

Té sentit, ja que McAfee recorre tots els fitxers, entrades de registre i molt més per assegurar-se que no hi hauria res. Per això, recomanem fer les exploracions nocturnes. McAfee pot apagar la vostra màquina un cop finalitzada la prova.

Protecció

Utilitzem resultats de laboratori, en combinació amb proves pràctiques, per veure el bé que us ofereix la protecció total. Utilitzarem els nostres exemples del món real com a factor primari, però, com que aquestes proves no ho abasten tot, també consultarem laboratoris independents.

Hem utilitzat el fitxer de prova Eicar estàndard per veure si l’antivirus podia exercir la seva funció de nom. No és sorprenent, McAfee va bloquejar el fitxer i el va eliminar de la nostra màquina immediatament.

A continuació, vam passar a Wicar, que posa a prova el rendiment d’un antivirus amb un bon funcionament. McAfee va bloquejar el 100 per cent de les 13 proves a Internet Explorer i Firefox. Suposem que també ho faria a Chrome, però la protecció integrada del navegador va arribar abans.

McAfee-Web-Advisor-Protection

Vam utilitzar AntiTest per aprofundir i provar les explotacions comunes en troians. A la llista hi ha els keyloggers, els gravadors de retalls i els editors de registre. McAfee va bloquejar i eliminar l’aplicació quan vam intentar executar-la. Després d’afegir-la com a excepció, les proves es van realitzar sense embuts.

McAfee també estava protegit contra les nostres proves de pesca, però la majoria de comptes de correu electrònic moderns ja tenen protecció contra això.

  Sophos Home Review - Actualització del 2023

Després d’unes proves prèvies, ens vam traslladar als resultats del laboratori. AV-Test va trobar que McAfee Internet Security, un servei inclòs amb Total Protection, va tenir un 98,9% d’èxit contra atacs de programari maliciós de zero dies i 100 d’èxit perfectes contra la protecció maliciosa generalitzada.

Aquest resultat està per sota de la mitjana del 99,5 per cent de la indústria.

MRG Effitas va trobar resultats diferents. McAfee continuava protegint de forma decent, però no ha pogut bloquejar un botnet financer real de registre de dades de nom d’usuari i contrasenya. McAfee ha tingut un bon rendiment en totes les seves simulacions de programari maliciós.

Les proves d’AV-Comparatives mostren totes dues actuacions. En el seu informe de rendiment de juny, AV-Comparatives va trobar que McAfee era el 99,6 per cent efectiu contra les seves proves, amb un insignificant tres falsos positius sobre 80 possibles..

La protecció és bona, però no la millor. McAfee ha experimentat un augment dels resultats de laboratori durant els últims anys, però no ha aconseguit la marca d’antivirus ultra segurs com Webroot (consulteu la nostra revisió antivirus de Webroot)..

Assistència

McAfee ofereix assistència per a xat i telèfon en directe, així com una base de coneixement i un fòrum de la comunitat. Si teniu un problema tècnic, també podeu descarregar l’eina de resolució de problemes que us farà escanejar els fitxers d’instal·lació i reparar-ne els danyats.

Podeu analitzar la base de coneixement si aneu a la secció d’assistència de McAfee i seleccionant l’àrea on necessiteu ajuda. No hi ha una organització clara dels articles. Podeu seleccionar el producte i l’àrea on necessiteu ajuda i, després, us quedaran a la barra de cerca i a la roda del ratolí.

McAfee-Knowledgebase

Els articles són clars en la seva instrucció, però no proporcionen cap referència visual.

Us recomanem que feu servir l’assistent virtual per a preguntes més habituals. És un agent de suport de l’AI que utilitza la base de coneixement per mostrar-vos qualsevol problema que tingueu. No és perfecte, com rares vegades ho és l’AI, però realitza tasques senzilles.

McAfee-Virtual-Assistant

El fòrum és un lloc ideal per a temes detallats. Es tracta d’un conglomerat de tecnologies que parla de seguretat. Si alguna vegada heu col·locat sobre aquests tipus de fòrums, sabreu que també són actius.

McAfee-Forums

Si esteu a la part oposada de l’espectre i no podeu operar un ordinador fora del navegador, McAfee us ofereix TechMaster. És un servei de pagament per instal·lar programari, solucionar problemes i eliminar virus. Però és car.

El xat en viu i el suport telefònic són útils i ràpids. Hauríeu d’estar connectat a un agent en pocs minuts, però pot ser més llarg, segons la càrrega de treball. Si no se us respon la pregunta, podeu enviar un bitllet separat a McAfee que ha incrementat la cua de prioritat, de manera que es podran resoldre els vostres problemes..

El Veredicte

La Protecció Total és una opció ideal per a cases que necessiten antivirus en diverses màquines. Els descomptes i extres que ofereix, sobre una opció com Avast (llegiu la nostra crítica Avast Pro), són prou grans, sempre que disposeu de les màquines per omplir la llista..

Els usuaris individuals passen millor amb un altre antivirus, com ara BitDefender Antivirus Plus (consulteu la nostra ressenya sobre Bitdefender Antivirus Plus). Tindreu accés a una llista més petita de dispositius i a una millor protecció contra les amenaces. Per obtenir més opcions, consulteu les nostres ressenyes antivirus.

Què en penseu de McAfee Total Protection? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me