Revisió Boxcryptor: actualització 2023

Revisió Boxcryptor

Boxcryptor és una de les millors peces de programari de xifrat del mercat actual. No només fa el que fa bé, sinó que s’integra amb un munt d’altres programes i té un excel·lent pla gratuït. Llegiu la nostra crítica completa de Boxcryptor per veure per què ens agrada.

boxcryptor-slider1

boxcryptor-slider2

boxcryptor-slider3

boxcryptor-slider4

boxcryptor-slider5

Anterior

Pròxim

Boxcryptor és una popular i xifrada aplicació gratuïta que permet sincronitzar fàcilment els fitxers xifrats amb més de 30 proveïdors d’emmagatzematge en núvol, EFSS i còpia de seguretat en línia. A diferència de la majoria de programari de xifratge gratuït, que sol ser subpar en seguretat o difícil d’utilitzar, Boxcryptor proporciona la seva completa protecció per a tants fitxers com es vulgui.

En aquesta revisió de Boxcryptor, examinarem els plans gratuïts i de pagament per determinar si val la pena el vostre temps. Després d’inscriure’s i xifrar alguns fitxers, estem aquí per reflexionar sobre les seves característiques, preus, facilitat d’ús, seguretat i molt més.. 

Tenint en compte el seu pla gratuït, Boxcryptor es troba fàcilment entre els millors programes de xifrat. El seu servei de pagament tampoc és dolent, ja que us permetrà integrar-vos amb tants serveis d’emmagatzematge en núvol com vulgueu. Dit això, hi ha algunes restriccions de preus estranyes al seu lloc i no hi ha cap política de reembossament, per la qual cosa us recomanem provar primer un pla gratuït per assegurar-vos que Boxcryptor sigui adequat per a vosaltres..

Fortaleses i debilitats

Característiques

Boxcryptor es centra principalment en l’emmagatzematge en núvol, el que permet xifrar, editar i xifrar fitxers fàcilment amb més de 30 proveïdors d’emmagatzematge en núvol, molts d’ells entre els nostres millors serveis d’emmagatzematge en núvol gratuïts. Tot i això, també pot xifrar fitxers locals. 

Amb un pla premium, podeu afegir tantes ubicacions com vulgueu, el que us permet xifrar l’emmagatzematge connectat a la xarxa, les unitats USB, els discs sencers, les ubicacions WebDAV i molt més. 

A més, Boxcryptor admet el xifratge en línia. En lloc de xifrar una carpeta sencera, cada fitxer de la carpeta es xifra per separat. Això us permet xifrar fàcilment un sol fitxer i editar-lo sense haver de desxifrar, i així tornar a xifrar tota la carpeta. 

A causa d’aquest plantejament, no haureu de xifrar manualment molts fitxers, si n’hi ha. Boxcrytor permet establir atributs mitjançant una jerarquia de carpetes, que s’aplica a les opcions de xifratge i compartició. Per exemple, si afegiu un fitxer a una carpeta que ja està xifrada i que es comparteix amb un col·laborador, el nou fitxer serà xifrat i compartit automàticament.. 

Boxcryptor Android, iOS i portàtil

Una de les característiques més importants de Boxcryptor és que ofereix aplicacions mòbils. Tot i que la majoria de serveis admeten Windows i macOS, i alguns fins i tot Linux, com es pot veure a la nostra revisió VeraCrypt, molt pocs funcionen amb iOS i Android. Boxcryptor no només admet aquestes plataformes mòbils, sinó que proporciona tota la funcionalitat de l’aplicació d’escriptori. 

Podeu veure, editar i xifrar fitxers al dispositiu Android o iOS. A més, tots els serveis d’emmagatzematge al núvol que són compatibles amb l’aplicació d’escriptori funcionen també amb el mòbil, cosa que significa que podeu agafar els vostres documents xifrats en moviment.. 

A més, Boxcryptor ofereix una aplicació portàtil. Aquesta aplicació no requereix cap instal·lació, de manera que podeu portar-la a qualsevol màquina Windows, macOS o Linux i accedir als vostres fitxers xifrats. Tot el que heu de recordar és el vostre nom d’usuari i contrasenya. Boxcryptor farà el treball de fons, recollint els fitxers xifrats del núvol. 

Whisply i Boxcryptor

La companyia de Boxcryptor, Secomba GmbH, va desenvolupar Whisply per ajudar els usuaris de Boxcryptor a compartir fitxers. Whisply és un servei que ofereix encriptació de punta a extrem i permet compartir aquells fitxers amb usuaris que no siguin Boxcryptor. Permet suportar l’enviament de fitxers mitjançant OneDrive, Dropbox i Google Drive, tot i que en el futur s’afegirà més assistència. 

boix-xifrat

És senzill crear un enllaç Whisply. A la carpeta Boxcryptor, només cal que feu clic amb el botó dret al fitxer o a la carpeta que voleu compartir i genereu un enllaç.. 

  Revisió AxCrypt: actualització 2023

Els subscriptors premium podran configurar opcions de compartició, com ara una baixada única i caducitat d’enllaços, i qualsevol pot configurar diverses capes de protecció. Podeu simplement enviar l’enllaç, enviar l’enllaç més un PIN de quatre dígits o enviar l’enllaç més una contrasenya personalitzada. 

La seva sensació és excel·lent, però no és perfecta. Actualment, està limitat a 1 GB, independentment de quants fitxers tingueu. Tenint en compte que el pla gratuït de Boxcryptor permet a qualsevol persona desxifrar qualsevol quantitat de dades, probablement sigui l’opció millor. Dit això, Whisply està disponible si ho vol.

Vista general de les característiques de Boxcryptor

Preu

Boxcryptor estableix l’estàndard per a la fixació de preus de programari de xifratge, quedant lleugerament per sobre d’AxCrypt i lleugerament per sota de NordLocker (llegiu la nostra revisió d’A AxCrypt i la revisió de NordLocker). Dit això, imposa algunes limitacions estranyes als preus. Els usuaris personals es veuen obligats a contractar anualment sense tenir opció de reemborsar.

La pàgina de producte deixa clar que “no hi ha un termini de cancel·lació limitat”. Si compreu un pla i decidiu que Boxcryptor no és per vosaltres, la vostra llicència continuarà fins a la data de renovació. Aleshores, el vostre compte serà rebaixat a un pla gratuït. 

Tot i que Boxcryptor és tècnicament més barat que un servei de xifrat com NordLocker, les matemàtiques es desordenen. Pot ser més factible pagar els 8 dòlars mensuals de NordLocker, tot i que els 48 dòlars de Boxcryptor són una oferta més bona. Encara que 50 dòlars no suposin una gran oferta, l’opció de pagament mensual hauria d’estar present, com també s’hauria de fer una política de reemborsament. 

Equips de Boxcryptor

A més del pla personal, hi ha un pla de negocis, tot i que no és adequat per a diversos usuaris. En canvi, està llicenciat per a ús comercial, mentre que els plans personals i gratuïts no ho són. Si voleu cobrir diversos usuaris, haureu de comprar un pla d’equip que estigui disponible en una durada d’un i tres anys. 

Independentment de quants usuaris necessiteu, el preu és de 8 dòlars mensuals per usuari si compreu tres anys i 10 dòlars mensuals per usuari si compreu un any. Boxcryptor requereix un mínim de cinc usuaris i pot acollir fins a 50 persones. No hi ha descomptes igualats per afegir més usuaris.. 

Si busqueu més funcions o necessiteu una capacitat d’inici de sessió única, podeu contactar amb l’equip de vendes de Boxcryptor per obtenir plans d’empresa..  

Sense criptor

La clau que posa els preus de Boxcryptor en el context adequat és el seu pla gratuït. Per a tot el que es parla de preus, la majoria d’usuaris arribaran aquí. El pla gratuït de Boxcryptor ofereix un xifratge il·limitat per a ús privat i no comercial. Restringeix el servei en altres àrees, però. 

És a dir, que no teniu accés a assistència de correu electrònic, la integració Whisply no té tantes funcions com un pla de pagament, només podeu utilitzar el vostre compte en dos dispositius i només podeu sincronitzar amb un proveïdor d’emmagatzematge en núvol. Això pot semblar molt, però a la pràctica gairebé no fa la diferència. 

El pla gratuït de Boxcryptor permet a un sol usuari instal·lar i utilitzar el servei a, per exemple, un ordinador i un telèfon. Tenint en compte que la majoria d’usuaris no tindran llicències d’emmagatzematge en núvol múltiples, aquesta restricció realment no importa. L’únic obstacle que haureu de superar és confiar en la comunitat si us trobeu amb algun problema (consulteu la secció “assistència” per obtenir més informació).

Seguretat

Boxcryptor implementa el millor en seguretat a l’hora de xifrar els vostres fitxers. Tot comença amb la vostra contrasenya principal, de la qual Boxcryptor no té coneixement. Això significa que Boxcryptor no veu ni emmagatzema la vostra contrasenya principal. Tanmateix, com els nostres millors gestors de contrasenyes, si oblideu la contrasenya principal, no tindreu sort. 

En canvi, Boxcryptor emmagatzema un hash de contrasenya (llegiu la nostra descripció del xifrat per obtenir més informació sobre això). La vostra contrasenya es renta amb 5.000 iteracions de PBKDF2 amb HMACSHA512 i amb sal. Quan inicieu la sessió, la contrasenya que heu introduït és hashed localment, enviada a Boxcryptor i comprovada amb la base de dades. 

Aquest enfocament, que es veu amb gairebé tots els serveis de xifratge, planteja problemes si no teniu connexió a Internet. Per sort, Boxcryptor permet l’autenticació fora de línia. Podeu crear una exportació de clau que es pot utilitzar per desxifrar els fitxers sense connectar-vos als servidors de Boxcryptor. Tot i que el servei s’hagués de tancar, l’exportació clau encara funcionaria. 

  NordLocker Review - Xifrat de NordVPN - Actualitzat 2023

Amb tot això, és hora de ficar-nos a la brutícia. Boxcryptor utilitza AES i RSA com a algorismes base. AES-256 s’utilitza per xifrar els fitxers i les carpetes de la vostra màquina i s’utilitza un parell de claus RSA-4096 per a la gestió de claus. 

El procés funciona així: teniu una clau pública i privada RSA-4096, que estan units entre si. Una clau que es genera a partir de la contrasenya principal s’utilitza per xifrar la vostra clau privada, que és el que cal desxifrar els fitxers. 

Un cop hàgiu introduït la contrasenya, la clau privada es desbloqueja, que es combina amb la clau pública. Com que la parella de claus RSA s’utilitza per xifrar les tecles AES, podeu desxifrar els fitxers. 

Si utilitzeu RSA es pot fer que el procés de desxifrat trigui una mica més, però normalment no fa diferència en els sistemes moderns. Estem encantats de veure l’ús de l’RSA per a la gestió de claus en comptes d’ECC, tenint en compte les preocupacions de l’ENS entorn de la criptografia de la corba el·líptica.

Facilitat d’ús

Configurar Boxcryptor és senzill. Podeu descarregar l’aplicació immediatament, fins i tot sense registrar-vos en un compte, però és millor treure’n les credencials. Des de la pàgina principal, feu clic a la pestanya “preus” i, a continuació, trieu el pla que vulgueu. 

checkcryptor checkout

Després d’això, us registreu a un compte. Com s’ha esmentat, Boxcryptor és un servei de coneixement zero, és a dir, que no coneix la vostra contrasenya principal. Posareu la vostra contrasenya a la pàgina de registre, així que us recomanem que la genereu i la deseu mitjançant un gestor de contrasenyes, com ara Dashlane (consulteu la nostra revisió de Dashlane). 

Finalment, Boxcryptor us recomanarà l’instal·lador que necessiteu en funció del sistema operatiu que feu servir. Si necessiteu un instal·lador diferent o voleu instal·lar l’aplicació en diversos sistemes, en podeu trobar a la pàgina de “descàrregues”.. 

descàrregues de boxcryptor

Abans d’arribar a l’aplicació, volem assenyalar el quadre de comandament. Tot i que no heu d’utilitzar el tauler de control, s’omple de recursos. 

Podeu visualitzar i actualitzar el vostre pla, remetre als usuaris nous durant mesos lliures de membres premium, veure els dispositius de confiança, veure les sessions de navegació i activar l’autenticació de dos factors. Boxcryptor és compatible amb les millors aplicacions 2FA i també amb claus de seguretat. 

L’opció més important és una exportació clau. Com s’ha esmentat, Boxcrytor no emmagatzema la vostra contrasenya, de manera que si la perds, no tens sort. Tampoc hi ha cap codi de recuperació per a plans personals, així que assegureu-vos que el mantingueu segur. 

quadre de comandaments

L’instal·lador s’executa a si mateix, fora de preguntar-vos si voleu enviar estadístiques d’ús anònimes. A Windows, l’instal·lador ha pogut tancar i tornar a obrir Windows Explorer, el que significa que no cal reiniciar. Després d’acabar, l’aplicació t’enviarà en un curt recorregut, després tancarà. 

Xifrat d’arxius i carpetes

Tot i que Boxcryptor té una interfície d’usuari, principalment xifrarà fitxers amb l’explorador de Windows. Quan instal·leu, Boxcryptor realment munta una unitat virtual, de manera que els vostres fitxers i carpetes es mostraran com a disc dur al costat dels altres. 

A més, Boxcryptor detectarà i arxivarà automàticament qualsevol carpeta d’emmagatzematge en núvol que tinguis al vostre equip. En el nostre cas, OneDrive es va recollir de seguida (llegiu la nostra crítica OneDrive). 

Tanmateix, abans d’anar amb fruits xifrats, voldreu obrir l’aplicació Boxcryptor. Aquí és on podeu veure els serveis al núvol connectats i connectar-ne de nous. Tot i que Boxcryptor detecti serveis d’emmagatzematge al núvol al vostre sistema, encara haureu d’enllaçar-los iniciant la sessió amb les vostres credencials. 

boxcryptor-account-link

Un cop enllaçats, podeu xifrar fitxers de la manera que considereu adequada, tot i que la manera més senzilla és arrossegar els fitxers a la unitat virtual de Boxcryptor. Tanmateix, no podeu arrossegar-los a l’arrel de la unitat. En enllaçar els comptes, podeu habilitar els serveis d’emmagatzematge en núvol que vulgueu, que apareixeran a la carpeta Boxcryptor. Aquestes carpetes actuen com a voltes separades dels fitxers.

El xifratge es produeix automàticament per a cada fitxer o carpeta nou que afegiu a qualsevol dels vostres serveis al núvol. Vostè sabrà que un fitxer o carpeta està xifrat per un quadrat verd sòlid a la part inferior del fitxer o carpeta, així com un sufix “_encriptat”. Si ja teniu fitxers emmagatzemats al servei d’emmagatzematge al núvol, podeu xifrar-los manualment. 

  Revisió AxCrypt: actualització 2023

Boxcryptor-encrypted-files

La nostra carpeta de prova de 205 MB es va xifrar ràpidament, tot i que no tan ràpida com NordLocker. Té sentit, ja que Boxcryptor utilitza una clau RSA-4096 més gran. Tot i així, el procés va ser bastant ràpid i va durar pocs segons.

Intercanvi d’arxius & Emmagatzematge

Com s’ha esmentat, la reivindicació de la fama de Boxcryptor és la seva integració directa amb més de 30 serveis d’emmagatzematge en núvol. Es compta amb tots els gossos grans, amb Boxcryptor compatible amb Dropbox, Google Drive, SpiderOak One i iCloud. També admet un bon nombre de proveïdors EFSS, inclosos Egnyte, Box i OneDrive for Business. 

Les integracions empresarials són les millors del lot. Tot i que Boxcryptor admet marques populars d’emmagatzematge en núvol personal, hi ha algunes que falten. És a dir, no s’integra amb Sync.com ni amb pCloud (llegiu la revisió de Sync.com i la revisió de pCloud). Dit això, sempre podeu afegir manualment aquestes ubicacions.  

Per compartir, Boxcryptor permet donar accés a qualsevol usuari que tingui un compte Boxcryptor. Tanmateix, us recomanem que no compartiu directament la carpeta xifrada. 

Més aviat, Boxcryptor suggereix agafar la carpeta xifrada i col·locar-la dins d’una carpeta no xifrada amb el servei d’emmagatzematge al núvol. A continuació, podeu afegir un usuari de Boxcryptor a la carpeta no xifrada.

compartició de boixcriptor

La bellesa de compartir amb Boxcryptor és que és gratuïta. Sempre que el destinatari tingui contingut que tingui accés a un servei d’emmagatzematge en núvol únic, pot registrar-se en un compte gratuït i accedir al contingut xifrat, independentment de la mida. 

Grups empresarials Boxcryptor

El servei centrat en les empreses de Boxcryptor inclou opcions de compartició i de gestió addicionals. Tots els usuaris d’un compte d’equip poden ser administrats per l’administrador des d’un plafó d’administració central. A més, l’administrador pot fer un seguiment de les activitats dels usuaris, aplicar les polítiques de seguretat i restablir les contrasenyes dels usuaris. 

Per a grans equips, la gestió de grups serà més factible. Podeu posar els usuaris en grups, donant a determinats grups un nivell d’accés més alt i restringir-ne d’altres. A més, podeu definir qui pot visualitzar i / o editar determinades carpetes, és a dir, alguns usuaris poden accedir a un fitxer de referència mentre que d’altres poden editar-lo directament.. 

Tampoc és necessari que els grups no es sincronitzin. Quan afegiu o suprimiu un usuari d’un grup, no passa res amb el servei d’emmagatzematge al núvol. Més aviat, el permís es pot afegir o revocar localment i als servidors de Boxcryptor, el que significa que podeu afegir i eliminar usuaris gairebé de manera instantània.. 

Assistència

Un dels principals motius per pagar Boxcryptor és el suport. Si utilitzeu un pla gratuït, us limitareu a l’ajuda de la comunitat i a les àmplies guies d’usuari que ofereix Boxcryptor. Entre tots dos, no hauria de tenir cap problema per configurar-se. Tanmateix, la resolució de problemes pot presentar alguns problemes. 

Dit això, la comunitat està activa. En el moment d’escriure, la majoria dels fils tenen almenys una resposta, i alguns d’ells reben respostes d’agents de suport. El fòrum no és el mètode de suport més coherent, molts comentaris només en van fer ressò els comentaristes, però és una opció per a usuaris gratuïts, però. 

fòrums de boixcriptor

Si no us importa alguna lectura, les guies d’usuari de Boxcryptor són un excel·lent recurs. Aquestes no són només instruccions bàsiques d’instal·lació. Més aviat, Boxcryptor detalla cada plataforma que suporta, fins i tot cobreix problemes habituals. Per a la majoria dels usuaris, les guies d’usuari seran suficients per resoldre problemes. 

boxcryptor-user-guides

Els usuaris de pagament poden fer preguntes per correu electrònic, els subscriptors empresarials reben prioritat més alta. Dit això, l’assistència per correu electrònic només està en alemany i anglès i els abonats personals seran baixats a la cua. Si necessiteu més opcions d’assistència, els plans empresarials ofereixen assistència telefònica i un gestor de comptes dedicat.

El Veredicte

Boxcryptor estableix l’estàndard per al programari de xifrat. El seu pla gratuït és generós i, tot i que no som fans de les restriccions de preus, el preu no és dolent. A més, Boxcryptor és fàcil d’utilitzar i s’integra perfectament amb la majoria dels principals serveis d’emmagatzematge en núvol, tot i que falten algunes opcions. 

Amb un pla gratuït establert, no hi ha raó per no provar Boxcryptor. Assegureu-vos de fer-nos saber la vostra experiència si us registreu a un compte i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me