Avira vs Bitdefender: una batalla antivirus tancada el 2023

Bitdefender i Avira són les nostres dues millors opcions d’antivirus i, pel que fa a les nostres ressenyes, es troben entre les millors opcions de programari antivirus actualment existents al mercat. Arriben a les millors marques de gairebé totes les categories, cosa que dificulta que els usuaris puguin triar entre elles. Per ajudar-vos, estem provant Bitdefender i Avira per veure qui surt a la part superior.

Abans de llegir, potser val la pena revisar la nostra revisió separada de Bitdefender i Avira. Això us donarà una idea més clara sobre cada antivirus, us permetrà explorar els seus avantatges i contres abans de passar per aquest Bitdefender vs. Avira cap a cap..

Configuració d’una lluita: Bitdefender vs Avira

La nostra prova de comparació serà una mica diferent de les nostres revisions antivirus individuals. Comparem tots dos antivirus de les mateixes cinc categories que les nostres ressenyes separades, començant per funcions abans de passar a preus, facilitat d’ús, protecció i atenció al client..

Si necessiteu una resposta ràpida, proporcionarem un breu detall i decidirem un guanyador al final de cada categoria. Cada categoria obté un punt, i la primera que guanya tres o més punts és el campió global.

1

Característiques

Escollir un antivirus que només protegirà contra els virus està bé, però els virus no són els únics amenaces cibernètics que hi ha. Un antivirus d’ossos nus no us protegirà contra la pesca, ni us garantirà tota la vostra xarxa contra els intents de pirateria.

És per això que és important tenir en compte les funcions que Bitdefender i Avira ofereixen als clients, cosa que farem en aquesta ronda.

Bitdefender Antivirus

Bitdefender és un dels nostres antivirus preferits i actualment és la nostra millor recomanació. És una de les opcions de programari antivirus més segures per als usuaris que hi ha, en part gràcies a la gamma de funcions que ofereix.

Funcions del Bitdefender

Bitdefender és, en el seu nucli central, un antivirus superior amb una àmplia protecció de programari maliciós i ransomware. Et defensarà contra el programari maliciós més recent i elaborat, gràcies a la seva “defensa avançada contra les amenaces” que supervisa i bloqueja l’activitat sospitosa.

Tanmateix, la protecció contra programari maliciós no és l’únic maletí de la màniga de Bitdefender. Es presenta com una àmplia suite de seguretat, amb protecció per micròfon i càmera web, juntament amb protecció contra el seguiment i extensions generals de filtratge web..

També podeu aprofitar un escàner WiFi per cercar a la vostra xarxa qualsevol vulnerabilitat evident que pugueu arreglar. També hi ha un escàner del vostre ordinador que busca programari insegur.

Si us preocupa el robatori d’identitat, Bitdefender inclou un navegador amb caixa de sorra de manera que pugueu navegar per la xarxa amb seguretat. Bitdefender Safepay funciona completament aïllat: és un navegador independent amb un teclat virtual per evitar tots els possibles keyloggers que emmagatzemen les vostres contrasenyes.. 

Safepay és ideal si voleu accedir amb seguretat al vostre banc o si esteu comprant en línia. Bitdefender combina Safepay amb un servei VPN gratuït, tot i que té un límit de 200 MB. Com que no és una VPN completa i les VPN no són el focus de Bitdefender, no es compararà bé amb els millors proveïdors de VPN.

En canvi, el càlcul de dades el converteix en un bon partit contra serveis VPN gratuïts. Si necessiteu una millor protecció VPN, ExpressVPN seria una alternativa forta (vegeu la nostra revisió ExpressVPN). 

El gestor de contrasenyes inclòs de Bitdefender es combina bé amb Safepay. Una vegada més, com la VPN de Bitdefender, és una bona opció per incloure, però no coincidirà amb un gestor de contrasenyes de primer nivell com Dashlane (vegeu la nostra revisió Dashlane).

Bitdefender intenta ser l’única suite de seguretat que necessitareu. Les funcions addicionals, com ara l’encriptació d’arxius i la protecció contra el robatori, són bons extres. Com a una de les millors opcions de la nostra millor llista antivirus per a Android, Bitdefender és una bona opció per als usuaris d’Android, però també és compatible amb Mac i iOS..

Avira

Com Bitdefender, Avira no és només un antivirus bàsic. Utilitza tota la selecció de productes de seguretat que s’ofereixen i, en molts casos, els agrupa juntament amb alguns dels seus productes gratuïts o premium..

Característiques d'Avira

Avira Prime, la solució “tot en un”, se situa al capdamunt dels clients potencials d’Avira, donant accés complet als seus productes premium. Antivirus Pro i altres productes Avira també ofereixen accés a les eines Avira, però algunes d’aquestes pot ser que siguin les versions més limitades.

Avira Prime combina diversos altres productes Avira, però Antivirus Pro és la seva principal oferta. Antivirus Pro és la protecció en temps real d’Avira contra el programari maliciós i es basa en la protecció de Bitdefender. 

Avira també ofereix una eina de neteja del sistema per reduir les ineficiències del sistema i un escàner de programari per identificar qualsevol programari obsolet (i per tant arriscat) i actualitzar-los..

Avira també ofereix protecció de seguretat per a les vostres compres en línia. El Pal de privadesa d’Avira restringirà centenars de configuracions de privadesa ocultes diferents per limitar el seguiment en línia. També podeu provar Phantom VPN, de la qual els subscriptors d’Avira Prime tenen un ús il·limitat.

Phantom VPN Pro és millor que l’oferta limitada de Bitdefender, però encara no és a la mateixa lliga que les principals solucions VPN, com NordVPN (vegeu la nostra revisió NordVPN).

També hi ha un gestor de contrasenyes similar a l’oferta pròpia de Bitdefender, així com seguretat per a dispositius mòbils Android i iOS per bloquejar determinats llocs web i trucades maliciosos.

Avira podria esperar que pagueu una mica més per algunes de les funcions més avançades, però moltes de les funcions “premium”, com Phantom VPN, s’ofereixen de forma gratuïta, però amb limitacions. Això significa que podeu provar moltes de les funcions d’Avira que teniu curiositat sense haver de pagar per endavant.

Primer Pensament

Sempre va ser una difícil comparació entre Bitdefender i Avira. Tenen funcions avançades que els converteixen en ambdues suites de seguretat competitives, amb una protecció antivirus superior al centre. No hi ha molt per separar els dos aquí, cosa que fa que aquesta ronda sigui un empat.

Ronda: Característiques Cap guanyador clar, punts per a tots dos

Logotip d’Avira
Logotip de l

2

Preu

Si heu decidit pagar per un antivirus, heu d’assegurar-vos que esteu rebent un preu just per les seves característiques i qualitat..

Bitdefender i Avira ofereixen productes gratuïts, però són els paquets “premium” que ens interessen, de manera que sobretot hem superat el debat gratuït entre Bitdefender i Avira. Amb això, comparem els paquets de preus que ofereixen aquestes empreses.

Bitdefender

Els nous clients obtindran el màxim partit dels plans de preus de Bitdefender. Hi ha grans descomptes –fins al voltant del 50 per cent– en els plans que cobreixen tres dispositius.

Hi ha quatre plans per als clients i el preu que pagueu dependrà del nombre de dispositius que vulgueu cobrir, així com de la durada de la cobertura, fins a tres anys.

A l’extrem inferior es troba Bitdefender Antivirus Plus. Manquen algunes de les funcions més excel·lents que s’ofereixen en els paquets de gamma alta, com la càmera web i la protecció contra robatori. Tampoc està disponible a Mac, ja que és un paquet només per a Windows.

Per als nous membres, Antivirus Plus està disponible al voltant de 40 dòlars anuals per tres dispositius, o 59,99 dòlars anuals, si no teniu el descompte de client nou aplicat.

La selecció gairebé completa de funcions premium també està disponible a Bitdefender Internet Security, el següent nivell d’Antivirus Plus. Això té un gran descompte per als nous clients, amb un cost de 44,99 dòlars anuals per a cobertura de tres dispositius, que puja fins a 79,99 dòlars anuals sense descompte.

Els usuaris de Mac, Android i iOS hauran d’actualitzar-se a la subscripció de Bitdefender Total Security. Bitdefender és una de les nostres opcions com a millor antivirus per a Mac, per la qual cosa, si sou un usuari de Mac, val la pena tenir en compte pagar 5 dòlars addicionals per any per seguretat total davant d’Internet Security, si sou un client nou..

La majoria de paquets ofereixen cobertura d’un a 10 dispositius, però la seguretat total és més limitada, amb els plans que cobreixen cinc o deu dispositius. Si protegiu una família gran amb un gran nombre de dispositius, necessitareu el Bitdefender Family Pack.

El Family Pack cobreix 15 dispositius i inclou un descompte important per a nous clients: 59,99 dòlars anuals per al primer any, després 119,99 dòlars anuals després.

Avira

Avira té un mètode de preus similar a Bitdefender, amb els clients capaços d’escollir el nombre de dispositius a cobrir, d’un a cinc o una cobertura il·limitada de dispositius amb una subscripció Avira Prime.

Podeu pagar mensualment o estalviar diners pagant cobertura d’un a tres anys. No hi ha descomptes generosos per als clients nous, però els preus són similars als preus sense comptar de Bitdefender, amb certa fluctuació.

Bitdefender no proporciona cap subscripció mensual, de manera que és bo veure Avira que ofereix aquesta oferta. Avira Antivirus Pro, el pla més barat d’Avira, és de 57,99 dòlars anuals i cobreix tres dispositius. 

El pla més barat d’Avira té un cost de 20 dòlars més que Bitdefender Antivirus Pro, si teniu la tarifa de promoció de clients nous de Bitdefender. Tot i això, el pla d’Avira Antivirus Pro és de 2 dòlars més barat que el preu no promocional de Bitdefender.

Avira Internet Security Suite està a la par de Bitdefender Internet Security. Inclou algunes funcions premium addicionals, com ara Avira Password Manager Pro i Software Updater Pro, i té un cost aproximat de 70 dòlars anuals.. 

Això és uns 10 dòlars més barat que la seguretat d’Internet de Bitdefender si no teniu un descompte d’usuari nou, o bé uns 26 dòlars més car si en teniu un.

Avira Prime és el paquet Avira final, amb totes les funcions premium incloses, i s’adapta bé a la seguretat total de Bitdefender i al paquet familiar de Bitdefender..

L’opció Avira Prime que cobreix cinc dispositius per 99,99 dòlars anuals és de 10 dòlars més que la seguretat total no calculada de Bitdefender o 55 dòlars més cara que la seguretat total amb descompte. 

El millor valor és Avira Prime, amb una cobertura il·limitada de dispositius a 129,99 dòlars anuals. És de 10 dòlars anuals més que el paquet familiar Bitdefender sense tenir en compte, però Avira ofereix dispositius il·limitats en lloc dels 15 dispositius de Bitdefender..

Avira té un preu molt excel·lent per la cobertura i les característiques i els paquets mensuals fan que sigui una opció més assequible per als clients. Només AVG ofereix un pla mensual amb un conjunt i funcions similars (consulteu la nostra revisió AVG).

Ronda dos pensaments

Un cop més, amb bons conjunts de funcions i preus competitius, tant Avira com Bitdefender tenen alguna cosa per a tots. Els plans mensuals d’Avira la converteixen en una opció més assequible, però Bitdefender ho aconsegueix amb importants descomptes per als nous clients. Amb els plans de preus amb descompte, Bitdefender supera Avira per obtenir un benefici global sobre preus.

Ronda: Punt de preu per a Bitdefender Antivirus

Logotip d’Avira
Logotip de l

3

Amabilitat amb l’Usuari

Els clients antivirus necessiten una gran protecció, però han de ser capaços d’entendre i utilitzar el programari que han adquirit. La facilitat d’ús és important; si no podeu navegar per antivirus en una crisi, tindreu problemes.

Veurem si Bitdefender o Avira són més fàcils d’utilitzar en aquesta ronda de comparació. Començarem amb el procés d’instal·lació abans d’explorar els clients d’ambdós programaris.

Bitdefender

El procés d’instal·lació de Bitdefender és bastant senzill i ràpid, tot i que no és el més ràpid, com mostrarà la nostra revisió de Webroot SecureAnywhere.

Amb una bona connexió a Internet, podeu descarregar i instal·lar Bitdefender en uns 10 o 15 minuts. Té un fitxer d’instal·lació gran (aproximadament 500 MB), però gran part de la instal·lació està automatitzada i requereix poca interacció dels usuaris.

Bitdefender-Client

El client Bitdefender comença amb una àrea de tauler central. Aquí és on s’hi pot accedir ràpidament a les funcions habituals de Bitdefender, com ara l’exploració ràpida d’antivirus. Si voleu, podeu personalitzar la vostra taula amb funcions habituals, com Safepay, com Safepay.

Accedir a altres àrees, com ara les vostres funcions de privadesa, és fàcil des del menú esquerre. Bitdefender intenta automatitzar les coses al màxim possible, però apareixerà advertiments o advertiments que apareixen de tant en tant a la barra de tasques. Pot, per exemple, animar-vos a utilitzar funcions premium com Safepay quan visiteu el vostre lloc web de banca en línia.

Qualsevol alerta o advertència es pot modificar des de la zona de configuració de Bitdefender, a la qual també podeu accedir fàcilment des del menú de l’esquerra. Si heu de silenciar o modificar la vostra configuració per a determinats entorns (com quan treballeu o feu jocs), podeu utilitzar perfils personalitzats.

L’àrea de configuració és útil, inclosos consells útils. Si no tens dubtes sobre res, fes clic a la icona del signe d’interrogació que es troba a cada zona.

El client Bitdefender ofereix un bon equilibri entre oferir al client moltes opcions per personalitzar la seva instal·lació de Bitdefender alhora que s’assegura que els principiants no estiguin atabalats.

Avira

El fitxer d’instal·lació d’Avira és menor que Bitdefender (177 MB davant 500 MB). L’instal·lador és fluid i està ben dissenyat, però hauràs de confirmar algunes opcions addicionals en comparació amb la instal·lació de Bitdefender.

Avira es personalitzarà i configurarà, segons la subscripció al producte que tingueu. Si us heu subscrit a un paquet Avira més car, com Internet Security o Prime, tindreu una àrea de tauler independent que us permetrà accedir fàcilment a tots els altres productes Avira..

interfície avira-revisió-revisió

Per exemple, els usuaris d’Avira Prime veuran Antivirus Pro com a part de la seva subscripció, al costat d’una llista d’altres productes com Phantom VPN Pro. Si us heu subscrit a Avira Antivirus Pro, només tindreu accés al client antivirus.

Avira-Client

El client Antivirus Pro és fàcil d’entendre amb el seu menú lateral clar. L’àrea “estat” mostra l’estat actual de la vostra protecció, inclosos el ransomware i la protecció web, amb l’opció d’escanejar ràpidament el PC.

Podeu accedir a funcions addicionals, com el tallafoc de xarxa des del menú secundari, des dels “mòduls”. Aquestes seccions inclouen consells útils per explicar l’objectiu de cada funció.

Avira no us sobrecarrega amb funcions o configuracions innecessàries. Igual que Bitdefender, una interfície senzilla té prioritat, però podeu personalitzar el vostre antivirus fent clic a la icona de l’engranatge a la part inferior esquerra.

L’àrea de configuració no és la més fàcil d’entendre, però és extensa. Hi ha enllaços a guies d’informació per a determinats paràmetres, com ara “Què és la protecció del núvol?”. També podeu passar el botó per sobre de la configuració i veure una explicació al quadre “descripció” de la part inferior.

L’aspecte net d’Avira amaga un potent antivirus a sota i, com Bitdefender, la forma de fer servir el client depèn de tu. La majoria dels usuaris no hauran de superar el mode “exploració ràpida”, però si ho necessiteu, podeu personalitzar la vostra protecció amb facilitat..

Ronda de tres pensaments

Com s’esperava d’aquests antivirus principals, la facilitat d’ús és extraordinàriament important i no hi ha molt espai entre ells. Tant Bitdefender com Avira ofereixen clients fàcils d’utilitzar, però amb moltes opcions per configurar la configuració de la manera que desitgeu.

Ronda: Amabilitat de l’usuari No hi ha un guanyador clar, els punts dels dos

Logotip d’Avira
Logotip de l

4

Protecció

No compreu antivirus pel bon aspecte que tenen. La protecció és tot i, si el vostre programari antivirus no us correspon, esteu en risc.

Utilitzarem els informes independents de tres laboratoris de proves de seguretat per comparar la protecció de l’oferta de Bitdefender i Avira en aquesta ronda..

Bitdefender

Bitdefender es va anar bé en les proves de protecció de AV-Test des de maig a juny de 2023. Tot i que les puntuacions es van reduir una mica respecte a les proves anteriors, encara va anar bé, amb una puntuació global de 5,5 sobre un màxim de 6.. 

Bitdefender-AVTest-Juny19

Es va produir una caiguda similar en els percentatges de percentatge de rendiment de Bitdefender, però la puntuació general es va mantenir 6 sobre 6. 

A la puntuació de febrer-maig de 2023 de AV Comparatives, Bitdefender ha tingut un gran rendiment. De les 752 mostres, 751 van ser detectades i bloquejades, amb una taxa d’èxit global del 99,9%. Les proves de rendiment de AV Comparatives també van resultar bones per a Bitdefender, aconseguint el premi més avançat + AV Advanced Comparatives.

Això fa que Bitdefender sigui de la mateixa categoria que ESET NOD32 (consulteu la nostra comparació Bitdefender vs. ESET NOD32 i la nostra revisió ESET NOD32).

A MRG Effitas, Bitdefender va anotar un bon resultat en les proves d’espectre complet del T2 del 2023. A partir d’una mida de mostra de 398, Bitdefender té un percentatge d’èxit del 100 per cent, aconseguint la puntuació “certificada” del nivell 1 més alt de MRG Effitas, que coincideix amb Kaspersky (vegeu la nostra revisió antivirus de Kaspersky)..

Avira

A la prova AV-Test de maig a juny de 2023 per a Avira, les puntuacions de protecció coincideixen efectivament amb Bitdefender, amb un punt de protecció global de 5,5 sobre 10. Les puntuacions de rendiment també eren de 5,5 de 6, que eren una mica inferior a la de 6 de Bitdefender..

Avira-AVTest-juny19

Tanmateix, la prova de AV-Comparatives per a Avira va ser millor que Bitdefender. De les 752 mostres, totes les 752 van ser bloquejades, una puntuació que només Kaspersky Anti-Virus va aconseguir igualar.

Les puntuacions de rendiment van ser una mica pitjors per a Avira a les proves d’abril del 2023 d’AV-Comparatives. De 14 antivirus, Avira va marcar 13 de 14 per impacte general. Només el Windows Defender de Microsoft ha empitjorat (consulteu la nostra comparació Bitdefender vs Windows Defender). Va ser guardonat amb el premi “avançat” de nivell mig.

Les proves d’espectre complet de MRG Effitas des del segon trimestre del 2023 van mostrar una puntuació gairebé perfecta per a Avira. De les 398 mostres, 397 es van bloquejar, amb una taxa d’èxit global del 99,74 per cent. Això era prou bo perquè MRG Effitas concedís a Avira el seu punt “certificat” de nivell 1 per igualar Bitdefender.

Ronda de quatre pensaments

Les puntuacions de protecció de Bitdefender i Avira eren extremadament altes i molt similars. Cadascun tenia només una o dues puntuacions perdudes, cosa que dificulta la col·locació d’un guanyador a banda i banda. Aquesta ronda és un empat en general.

Ronda: Protecció Cap guanyador clar, punts pels dos

Logotip d’Avira
Logotip de l

5

Assistència

Si pagueu per protecció antivirus, haureu d’esperar una atenció al client d’alta qualitat. Ens assegurem que Bitdefender i Avira us ofereixin el nivell adequat d’assistència al client en aquesta ronda.

Bitdefender

Com s’esperava d’un negoci internacional com Bitdefender, hi ha moltes opcions d’assistència a tot el món per als clients. Per començar, hi ha 16 línies telefòniques regionals disponibles per als clients de gairebé tots els continents.

Suport de Bitdefender-Site-Support

Si l’assistència telefònica no és per vosaltres, podeu parlar-ne al personal de suport en el xat en directe o bé podeu enviar consultes de suport mitjançant correu electrònic. L’assistència està disponible les 24 hores del dia per als clients.

Els problemes habituals dels clients es poden respondre amb guies de la base de coneixement. Les guies són senzilles, però inclouen instruccions, imatges i vídeos útils per ajudar els clients a guiar els seus problemes.

També podeu aprofitar l’assistència gratuïta que s’ofereix a través del fòrum d’assistència, on altres clients i personal respondran les vostres preguntes.

Avira

Tal com explica la nostra revisió original d’Avira, la derrota real d’Avira va ser la incoherència en el servei d’atenció al client. 

Suport d'Avira-Site

Realitza moltes coses bé, amb una àmplia base de coneixement i un canal de YouTube útil, amb guies i consells sobre diversos idiomes. La base de coneixement inclou preguntes freqüents i guies que expliquen com fer front a certs errors o problemes.

És difícil explorar la base de coneixement i el canal de YouTube, i haureu de cercar detingudament per trobar el contingut que desitgeu. Igual que Bitdefender, també hi ha un fòrum de la comunitat perquè els clients publiquin les preguntes que tinguin, amb el personal d’Avira i altres clients que responen.

Si necessiteu assistència directa, podeu aprofitar l’assistència telefònica i de correu electrònic en diversos idiomes. Això només està disponible per a clients “premium” i primer haureu d’iniciar la sessió per verificar-ho.

Ronda de cinc pensaments

Avira compta amb una bona atenció al client, amb àmplies guies i diversos mètodes d’assistència. Tot i que Avira és bo, però, Bitdefender és millor, amb guies clares, un fòrum més actiu i una àmplia gamma d’opcions d’assistència telefònica per als clients..

Ronda: Punt de suport a Bitdefender Antivirus

Logotip d’Avira
Logotip de l

6

Pensaments finals

Som grans seguidors de Bitdefender i Avira a Cloudwards.net, i aquesta comparació sempre serà difícil. Amb prou feines hi ha res entre aquestes empreses antivirus quan ens fixem en la facilitat d’ús i la qualitat general de la protecció.

Avira i Bitdefender són excel·lents per utilitzar-lo, i tindreu una experiència fantàstica, qualsevol que sigui el programari antivirus que trieu. Tot i això, els grans descomptes de Bitdefender per a nous clients i una millor atenció al client impulsen lleugerament Bitdefender. 

És per això que Bitdefender segueix sent la nostra millor elecció i el nostre guanyador global en aquesta comparació.

Guanyador: Bitdefender

Avira i Bitdefender són productes de primer nivell, però si busqueu una opció diferent, podeu consultar els nostres articles antivirus per a altres comparacions, ressenyes i respostes. Feu-nos saber els vostres pensaments a continuació, i gràcies per llegir.