Millor gestor de contrasenyes per a iOS 2023: seguretat en marxa

Tot i que Apple inclou la seva pròpia eina de gestió de contrasenyes iCloud Keychain amb dispositius iOS, hi ha molts avantatges per actualitzar a un servei de tercers. A més de guanyar funcions ampliades i una millor seguretat, els gestors de contrasenyes dedicats ofereixen una gran personalització, que us permet triar com i on emmagatzemeu les contrasenyes.. 

A partir de la nostra guia de gestors de contrasenyes millor, hem compilat una llista dels cinc millors gestors de contrasenyes per a iOS. Parlarem una mica sobre cadascun i per què és una opció excel·lent per a iOS, així com per què és una opció fantàstica en general. 

Tot i això, la manera més ràpida de protegir les contrasenyes d’iOS és amb 1Password. Tot i que tenim altres opcions que la rivalitzen d’una manera o d’una altra, 1Password es presenta de manera constant pel que fa a característiques, preu, seguretat i facilitat d’ús. Podeu obtenir una prova de 30 dies per veure com us agrada, tot i que hi ha opcions com Dashlane que ofereixen un pla gratuït limitat..

El millor gestor de contrasenyes d’iOS

  1. 1 Paraula clau
  2. Dashlane
  3. Bitwarden
  4. LastPass
  5. Conservador

1. 1 Paraula clau

1Password-iOS

1Password és la nostra recomanació directa quan algú pregunta sobre el millor administrador de contrasenyes que es pot comprar. També s’adapta perfectament a iOS, amb una interfície sense tonteries, un llenguatge automàtic excel·lent i una llarga llista de funcions. El preu és bastant barat, tot i que 1Password no ofereix cap versió gratuïta. 

Un compte personal té al voltant de 3 dòlars mensuals i inclou amb emmagatzematge il limitat i sincronització de diversos dispositius. A iOS també, els usuaris personals tenen accés a altres funcions de 1Password, inclosa la Watchtower 1Password. Aquesta funció permet veure contrasenyes antigues, reutilitzades i febles als vostres comptes. 

1Password també s’integra amb l’Apple Watch, de manera que podreu veure la informació de les voltes ràpidament. Inclou contrasenyes úniques per a l’autenticació de dos factors, els números de la targeta de crèdit, les dades del compte bancari i les credencials de WiFi. Sempre que tingueu Apple Watch, podeu obtenir aquesta informació sense haver de treure el telèfon. 

Quan teniu el vostre iPhone o iPad fora, l’experiència és excel·lent. La darrera versió de 1Password es va crear des de l’instant per a iOS 12, oferint suport complet per a l’autenticació biomètrica a través de la identificació facial i la digitalització d’empremtes dactilars, així com omplir automàticament les entrades. Si busqueu un gestor de contrasenyes segur i ric en funcions a iOS, no obtindrà molt millor que 1Password.

Altres motius ens agraden 1Password

L’experiència de iOS de 1 paraula clau pot ser excel·lent, però no fa la part superior d’aquesta llista si no fos per la seva excel·lent seguretat. Igual que altres gestors de contrasenyes, 1Password requereix una contrasenya principal de la qual no té coneixement. Tot i això, també requereix una clau secreta basada en el vostre dispositiu. 

Aquest model de dues claus secretes significa que, fins i tot si algú té la vostra contrasenya principal, també necessita l’accés a un dels dispositius autoritzats que utilitzeu per desbloquejar el vostre compte. La clau del dispositiu es genera recolzada en les especificacions de maquinari i programari i es guarda en un format xifrat localment al dispositiu. 

Fora de la seguretat, 1Password té una llarga llista de funcions úniques. El nostre preferit és el mode de viatge, que permet eliminar totes les dades del dispositiu mòbil mentre viatges i emmagatzemar-les a la volta. Si, per exemple, perds el telèfon, les dades personals no corren cap risc. Per descomptat, un cop arribeu al destí, les vostres dades només són a l’abast.

Amb la vostra subscripció, també teniu accés a 1Password X, la versió exclusiva del navegador de 1Password. Si esteu interessats, 1Password ofereix una prova gratuïta de 30 dies per als usuaris nous. Sempre podeu llegir la nostra revisió de 1Password per obtenir més informació. 

2. Dashlane

Dashlane intercanvia contínuament cops amb 1Password quan es tracta del millor gestor de contrasenyes al voltant (podeu veure la combinació perfecta dels dos en la nostra comparació Dashlane vs 1Password). Independentment de la primera posició, una cosa està clara: Dashlane pot ser el millor gestor de contrasenyes per a iOS.

Només el classifiquem segons el seu preu. Dashlane costa més de 2 dòlars al mes que 1Password. Tot i això, justifica el cost més elevat amb una llista ampliada de funcions, inclosa una xarxa privada virtual i un monitoratge web fosc, dues característiques que 1Password no ofereix.. 

Pel preu, els avantatges addicionals són excel·lents, sobretot tenint en compte que els podeu accedir al dispositiu iOS. Dashlane mostra informes web foscos a través del tauler d’identitat, que també mostra infraccions de dades recents i salut general de la vostra contrasenya. Si us subscriviu a la subscripció Premium Plus de 10 mesos al mes, també podeu supervisar el vostre crèdit en aquesta pàgina. 

  Millor programari de xifrat del 2023: Boxcryptor, NordLocker i més

En molts sentits, Dashlane és com una combinació de protecció contra robatoris d’identitats / administrador de contrasenyes i, per això, el cost addicional està més que justificat. Dashlane és una excel·lent elecció amb una excel·lent facilitat d’ús, funcions àmplies i ompliment automàtic perfecte en iOS. Dit això, podeu desar alguns ossos amb 1Password.

Altres motius ens agrada Dashlane

Igual que 1Password, Dashlane utilitza un model de seguretat únic, que realment requereix la seva patent patent dels Estats Units. En un estudi del model del MIT de 2016, va arribar a la conclusió que Dashlane és gairebé inabarcable, utilitzant un model de dues claus secretes en la mateixa línia que 1Password. De nou, es necessita una clau del dispositiu i la vostra contrasenya per desbloquejar el vostre compte. 

La seguretat és excel·lent, però la llista de bons productes de Dashlane és el que ven la glopada. Podeu protegir-vos en línia de diverses maneres amb una única subscripció, ja que Dashlane ofereix la gestió de contrasenyes, la protecció del robatori d’identitat i una VPN. Els dos últims no són tan bons com la nostra millor protecció contra robatori d’identitat i les millors opcions de VPN, però com a extres inclosos, són agradables de veure. 

No oblidem les millores en la qualitat de vida de Dashlane. Per exemple, inclou un canviador automàtic de contrasenya que actualitzarà els vostres accessos a llocs web amb un sol clic. Tot i que hi ha alguns llocs crítics que falten a la llista de suport, Dashlane és compatible amb una bona part dels serveis que trobareu, inclòs Reddit. 

Dashlane es centra en les seves característiques i ofereix un preu igualat. Si busqueu un gestor de contrasenyes bàsic, Dashlane és una eina sòlida, tot i que realment és propi quan utilitzeu els extres. Podeu obtenir més informació sobre els resultats de la nostra revisió de Dashlane o registrar-vos en un compte gratuït per veure com us agrada.

3. Bitwarden

bitwarden-mobile

Bitwarden és un gestor de contrasenyes gratuït i de codi obert que no té cap negoci tan bo com és. Tot i que no és l’única opció gratuïta a iOS, Bitwarden no es talla de la mateixa tela que altres eines de codi obert (llegiu la nostra ressenya de KeePass per veure què volem dir). Tot i que s’ofereix de forma gratuïta, Bitwarden se sent com un producte comercial totalment realitzat. 

L’aplicació iOS és neta i fàcil de desplaçar-se, i inclou totes les funcions de la versió d’escriptori. A més, Bitwarden inclou l’emmagatzematge il limitat i la sincronització de diversos dispositius, el que significa que podeu importar les vostres contrasenyes amb la versió d’escriptori i accedir-hi des del dispositiu mòbil.. 

Igual que 1Password i Dashlane, l’emplenament automàtic és una brisa amb Bitwarden, sempre que el dispositiu suporti iOS 12. Fora de la caixa, Bitwarden ja funciona amb Safari i Chrome, no importa quin lloc web estigui. Per a aplicacions locals, l’emplenament automàtic de Bitwarden també funciona amb centenars de serveis compatibles. 

Obteniu molt de franc, però encara hi ha algunes limitacions que Bitwarden imposa. Per exemple, els usuaris gratuïts només poden compartir contrasenyes amb fins a dos usuaris més. Dit això, Bitwarden ofereix una subscripció premium per només 10 dòlars per usuari, que inclou l’emmagatzematge de fitxers xifrat, opcions addicionals de 2FA i servei d’atenció al client prioritari..

Altres motius ens agrada Bitwarden

La naturalesa de codi obert de Bitwarden inclou una llista de beneficis, el més interessant dels quals és l’allotjament independent. Tot i que la sincronització de diversos dispositius mitjançant el núvol de Bitwarden s’inclou de forma gratuïta, també podeu utilitzar el vostre propi servidor de contrasenya. La pila d’infraestructura de servidors de Bitwarden està disponible públicament per utilitzar-la amb Docker.

Amb el vostre propi servidor, podeu sincronitzar les vostres contrasenyes entre dispositius sense preocupar-vos de problemes de seguretat que puguin aparèixer en sincronitzar-vos amb un tercer. Vostè necessitarà alguns coneixements bàsics de xarxa, però sempre que us sigui còmode enganxar algunes indicacions de la línia de comandaments, no serà difícil fer-ho. 

El fet que Bitwarden sigui gratuït no vol dir que sigui un tocat en termes de seguretat. Amb un codi auditat públicament i un programa de recompensa d’errors, Bitwarden és un dels gestors de contrasenyes més segurs del voltant. Igual que les dues primeres eleccions, utilitza el xifratge AES-256 de final a extrem, que podeu conèixer a la nostra descripció de xifrat. 

Pot ser que Bitwarden no tingui les campanes i els xiulets de 1Password i Dashlane, però pel cost baix gratuït, és difícil queixar-se. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió de Bitwarden o registrar-vos en un compte per veure com us dirigiu.

4. LastPass

LastPass-iOS

LastPass va incorporar Bitwarden a la nostra millor guia gratuïta per a gestors de contrasenyes, principalment a la part posterior de les seves funcions. És un excel·lent gestor de contrasenyes gratuït i aquesta experiència es tradueix bé en iOS. LastPass tracta sobre la facilitat d’ús, reflectint perfectament l’experiència del navegador al dispositiu mòbil. 

  Bitdefender vs Windows Defender: Qui defensa millor el 2023?

Mitjançant l’aplicació iOS, podeu veure, editar i afegir entrades. La llista d’entrades admeses també és llarga. LastPass admet informació bàsica com les vostres contrasenyes i targetes de crèdit, a més d’informació del passaport, informació bancària i molt més. Cadascuna d’aquestes entrades admet notes i fitxers adjunts, que podeu crear o carregar mitjançant l’aplicació iOS. 

La seva integració amb iOS 12 també és excel·lent. LastPass és compatible amb Touch ID i Face ID per autenticació i, fins i tot, s’integra amb Apple Watch. Tot i que la integració no és tan extensiva com 1Password, podeu utilitzar LastPass Authenticator amb Apple Watch, que va fer la nostra llista de les millors aplicacions 2FA. Llegiu la nostra peça 1Password vs LastPass.

Tot i així, vam classificar LastPass en quart lloc per l’incompliment de dades que va patir el 2015. Tot i que, com a conseqüència, no es van comprometre els comptes d’usuari, els atacants encara van sortir amb una base de dades plena de dades xifrades. L’incompliment no us ha d’espantar, si és que hi ha res, demostra la seguretat de LastPass, però no deixa de tenir en compte. 

Altres motius ens agraden LastPass

LastPass clava l’experiència de l’usuari molt més que altres gestors de contrasenyes. És una eina basada en un navegador, és a dir, que no hi ha cap aplicació local amb què treballar amb l’escriptori. Això comporta alguns avantatges, el més important dels quals és l’accés a través de plataformes. Independentment del sistema operatiu del vostre ordinador, podeu accedir als vostres inicis de sessió sempre que estigui disponible. 

LastPass també és gratuït, cosa que permet una venda fàcil per als que es troben a la tanca sobre un gestor de contrasenyes. El pla gratuït és excel·lent, carregat de sincronització de diversos dispositius i emmagatzematge il·limitat de contrasenya. Molts gestors de contrasenyes salten la sincronització de diversos dispositius en els seus plans gratuïts (consulteu la revisió de RememBear per obtenir un exemple), fent més atractiu LastPass (llegiu la nostra comparació KeePass vs LastPass). 

Com a conseqüència, no sembla que valgui una subscripció premium. Si pagueu, obteniu unes quantes funcions addicionals, però la majoria de les funcions bàsiques s’inclouen amb el pla gratuït. Tanmateix, LastPass ofereix excel·lents subscripcions empresarials, és per això que va guanyar un cop d’ull al nostre millor gestor de contrasenyes per a la guia de petites empreses. 

LastPass és un gestor de contrasenyes sòlid amb un pla personal sorprenentment generós. Dit això, no se sent tan robust com 1Password o Dashlane a la fi de les coses de pagament. Podeu llegir-ne més informació a la revisió LastPass o crear el vostre compte per aprofitar-lo. 

5. Conservador

Keeper-iOS

Completa la nostra llista Keeper, que ocupa el cinquè lloc, sobretot pel seu preu. Tot i que és costós al voltant del preu total de 5 dòlars mensuals per al paquet complet, Keeper inclou moltes funcions i una bonica interfície a iOS. També és molt personalitzable, permetent emmagatzemar gairebé qualsevol tipus d’entrada que desitgeu. 

Per descomptat, Keeper admet contrasenyes, targetes de crèdit i identitats, encara que podeu ampliar aquesta llista amb camps personalitzats. Tot i que Keeper no té tipus d’entrada personalitzada de la mateixa manera que 1Password, podeu crear les plantilles proporcionades a través dels camps personalitzats. A més d’aquests, podeu adjuntar fitxers i afegir notes a les vostres entrades.

Igual que les altres entrades, Keeper és compatible amb 2FA amb Apple Watch, però també podeu autenticar-lo d’altres maneres. Mitjançant Keeper DNA, podeu utilitzar els vostres dispositius d’Internet (IoT), com l’Amazon d’Amazon, per verificar la vostra identitat. Amb això, no cal que introduïu un segon factor cada vegada que inicieu la sessió, tot rebent els beneficis de seguretat de 2FA. 

Tot i que Keeper és car si compres tots els seus complements, el gestor de contrasenyes té un preu barat de 30 dòlars anuals. Tot i això, encara recomanem anar amb el paquet màxim. Al mateix preu que Dashlane al mes, inclou monitoratge web fosc, emmagatzematge il·limitat de contrasenyes i l’aplicació KeeperChat (consulteu la nostra comparació Dashlane vs Keeper). 

Altres motius ens agrada de guarda

En parlar-ne, KeeperChat és una de les raons principals per tenir Keeper com a gestor de contrasenyes. És una aplicació de missatgeria xifrada de punta a punta, per tal de garantir que els vostres missatges estiguin entre vosaltres i qui els envieu. També inclou diverses funcions que la vostra aplicació de text normal no té.

S’inclouen la retracció de missatges, l’autodestrucció de missatges, una galeria de suports privats i 20 GB d’emmagatzematge d’arxius xifrat. Com és el cas de qualsevol aplicació de missatgeria xifrada, tant vosaltres com el destinatari necessitareu KeeperChat perquè funcioni.. 

Tot i que pot ser un problema per als usuaris personals, KeeperChat funciona bé amb les famílies, és per això que Keeper va guanyar un lloc al nostre millor gestor de contrasenyes per a les famílies.. 

Fora de l’experiència iOS, Keeper també té una gran experiència en el navegador (de fet, la nostra llista de les millors extensions del gestor de contrasenyes). Amb ell, podeu omplir automàticament els camps de contrasenya, autocapturar nous accessos i gestionar les vostres entrades actuals. Per descomptat, l’extensió es sincronitza amb els dispositius mòbils perquè pugueu tenir els vostres inicis fora de sessió. 

  Proveïdors de correu electrònic més segurs 2023: ProtonMail vs Tutanota vs Hushmail

Des de la seva excel·lent interfície d’usuari fins a l’amplitud de funcions, Keeper fa molt bé, sobretot si podeu facturar la factura del seu paquet màxim. Podeu obtenir més informació al nostre examen de Keeper o registrar-vos a una prova de 30 dies per veure com us agrada.

Escollint el millor gestor de contrasenya per a iOS

Tot i que hi ha molts gestors de contrasenyes d’iOS disponibles, no és tan senzill com triar-ne un a l’atzar i trucar-lo al dia. Tot i haver estat durant uns quants anys, Apple només va començar a donar suport a administradors de contrasenyes de tercers el 2023 amb l’alliberament d’iOS 12. Amb la nova actualització de programari, iOS suporta l’emplenament automàtic de gestors de contrasenyes que no siguin d’Apple.. 

És aquí on vam començar quan vam crear el nostre millor gestor de contrasenyes per a la llista d’iOS. Per descomptat, qualsevol gestor de contrasenyes de qualitat ha de ser bo, independentment de quina plataforma utilitzeu. 

Tanmateix, hem prestat molta atenció als gestors de contrasenyes que s’integren amb l’ecosistema d’Apple, inclosa la compatibilitat amb l’emplenament automàtic amb iOS 12 i 13, així com la integració amb altres productes d’Apple, com Apple Watch. 

També hem parat atenció a l’experiència mòbil general. Per exemple, KeePass és un gestor de contrasenyes sòlid a l’escriptori, tot i ser una mica empipat d’utilitzar. Està disponible a iOS, però només com a port no oficial. Tenint en compte la manera d’enfocar iOS en la facilitat d’ús, les experiències mòbils complicades no s’ajusten exactament a la plataforma. 

L’experiència mòbil inclou l’aplicació pròpia del gestor de contrasenyes, però també com funciona l’eina quan utilitzeu el vostre iPhone o iPad. Per això, hem considerat l’autenticació biomètrica amb Face ID i Touch ID, així com el suport per a l’emplenament automàtic d’aplicacions fora del navegador.. 

Trencar la seguretat

Els gestors de contrasenyes no són bons si bé no poden mantenir les contrasenyes segures. Al crear el nostre millor gestor de contrasenyes per a la llista d’iOS, vam analitzar totes les opcions per al model de xifratge AES-256 i model de coneixement zero. Amb aquestes dues versions, els vostres inicis de sessió no correran cap risc, fins i tot si el gestor de contrasenyes ha patit un incompliment de dades. 

Com Apple, deixarem que la seguretat funcioni de manera màgica en segon pla. Totes les opcions que es mostren a continuació us mantindran segurs i, per tant, no us preocupeu. Tot i això, ens centrem més en l’experiència, el preu i les característiques de l’usuari en aquesta guia. Si us interessa la seguretat, assegureu-vos de llegir la revisió corresponent a cada entrada.

El Gestor de contrasenyes d’Apple és segur?

El propi Keychain iCloud d’Apple és un gestor de contrasenyes sòlid, molt millor que l’opció integrada de Chrome. Construït al voltant del servei segur d’Apple, que podeu conèixer a la nostra revisió de la unitat iCloud, Keychain ofereix una manera còmoda i gratuïta d’emmagatzemar contrasenyes en qualsevol moment. Tanmateix, només funciona bé si sou part de l’ecosistema d’Apple. 

Com altres productes Apple, Keychain no funciona bé amb altres programes. Funciona amb dispositius iOS i Safari, però es tracta. No hi ha extensions del navegador per a Chrome, Firefox o Microsoft Edge. Tampoc podeu fer servir Keychain a Windows, deixant a les persones que els agraden diversos sistemes operatius. 

Tot i així, Keychain és segur, molt més que altres gestors de contrasenyes agrupats. Sempre que utilitzeu contingut exclusivament amb programari Apple, és una bona solució a l’hora de mantenir els vostres inicis de seguretat segurs. Tot i així, no falten un bon nombre de funcions que inclouen altres opcions. 

Per exemple, no hi ha cap generador de contrasenyes, tot i que Keychain us suggerirà contrasenyes fortes quan us registreu per a un compte. De la mateixa manera, Keychain no té cap mena de funcionalitat per compartir i no us permet editar les entrades de forma àmplia.

A la pràctica, Keychain funciona com un gestor de contrasenyes del navegador. Tot i que és més segur que els seus homòlegs, no té la funcionalitat per anar a parar amb les eines com 1Password i Dashlane. Si busqueu alguns bons més, val la pena el cost associat a un gestor de contrasenyes de tercers.

Pensaments finals

1Password és el millor gestor de contrasenyes per a iOS, encara que Dashlane el segueix de prop. Si teniu un gestor de contrasenyes de pagament al mercat, serà difícil equivocar-vos amb qualsevol dels dos. Dit això, 1Password és l’opció més barata, és per això que es fa servir el pastís quan es tracta de la gestió de contrasenyes d’iOS. 

Bitwarden és una alternativa sòlida per a clients orientats al pressupost, com també és LastPass. Dit això, cap d’aquestes opcions no marca la marca en termes de característiques ni de seguretat, com ara 1Password o Dashlane. Keeper s’acosta i a un preu una mica més econòmic per arrencar. 

Quin gestor de contrasenyes utilitzeu al dispositiu iOS? Per què l’heu escollit? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir la nostra guia sobre el millor gestor de contrasenyes d’iOS.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me