Millor VPN per a Índia 2023: Netra, Bollywood i Streaming

Quan penseu a l’Índia, probablement penseu en bollywood i menjar picant. Però és molt més que això. És un fondre de cultures riques i diverses. Tot i així, hi ha un altre món en línia que estàs obligat a visitar mentre hi esteu i hauríeu d’utilitzar una de les nostres millors VPN perquè les opcions d’India es mantinguin segures.. 

Si viatgeu o us heu mudat des de l’Índia, és possible que us faltin els vostres llocs web i serveis habituals. Potser voleu veure les vostres sèries de televisió preferides fora de la regió índia (llegiu la nostra peça dedicada a Hotstar si us passem). Alguns continguts i serveis no estan disponibles fora del país per motius geoblocals.

A continuació, qualsevol dels nostres millors proveïdors de VPN us permetrà accedir al contingut indi i també us oferirem una guia sobre com podeu obtenir una adreça IP índia per fer-ho. Dit això, hi ha altres motius per utilitzar una xarxa privada virtual, independentment d’on estiguis. En aquest article, t’expliquem per què s’ha d’utilitzar una VPN a l’Índia.

Millor VPN per Índia 2023

Censura en línia a l’Índia

Molts països censuren el contingut en línia, però ho fan en diferents graus. La Xina és coneguda per la seva internet restringida, tal i com podeu llegir al nostre article al Gran Firewall. L’Índia no és tan dolenta com això, però la censura està en augment. 

El govern pot apagar Internet ordenant als proveïdors de serveis d’Internet que no estiguin en línia. La secció 144 del Codi de procediment penal dóna al govern la facultat d’imposar restriccions temporals a la ciutadania per evitar disturbis i altres comportaments no desitjats..

Es poden bloquejar webs d’apostes, pornografia i cites, així com llocs web pertanyents a organitzacions no governamentals, grups feministes i grups de drets humans. També es va informar que diversos llocs web de proxy i VPN havien estat bloquejats per la companyia mòbil índia Reliance Jio. 

La publicació o transmissió de contingut obscè o sexualment explícit en línia està criminalitzada a la secció 67 de la Llei sobre tecnologies de la informació. L’ús de recursos informàtics per suplantar a algú altre per a cometre fraus també és punible en la secció 66D.

El govern indi ha col·laborat amb Facebook, Twitter, YouTube i altres empreses per bloquejar determinats continguts en llocs web que troba objectables (consulteu com desbloquejar l’article de YouTube). Les raons fetes van des de la prevenció d’amenaces a l’ordre públic a ocultar qualsevol cosa que es consideri immoral o contra la religió. 

El govern també ha considerat imposar regulacions que exigirien que les plataformes eliminessin contingut il·legal o sancionessin. L’aplicació de compartició de vídeo TikTok es va bloquejar després que una sentència judicial digués que podia exposar els nens a contingut inadequat. Ja havia estat prohibit a Indonèsia i els EUA van trobar que estava recopilant dades personals de menors.

Vigilància en línia a l’Índia

Hi ha altres perills en línia a què pensar també. Molts governs de tot el món realitzen vigilància en línia i l’Índia no és innocent. 

Per exemple, té una eina de vigilància en temps real anomenada Network Traffic Analysis o NETRA, que capta dades del tràfic d’internet i l’analitza per paraules clau, com ara “bomba” i “terrorista”. Pot supervisar missatges, Facebook, trànsit a Internet i molt més, fins i tot quan es xifren. Si detecta una possible amenaça per a la seguretat, avisarà les agències pertinents i proporcionarà l’adreça IP d’origen.

El govern utilitza un projecte d’identificació anomenat Aadhaar per a la prestació de serveis públics, com ara segells d’aliments i connexions per a mòbils. Es recopilen i emmagatzemen les dades personals de més d’1 mil milions d’indis, incloses empremtes dactilars, fotos i exploracions d’iris. Tanmateix, han sorgit preocupacions sobre la privadesa sobre incompliments de seguretat i com s’utilitzen les dades.

  Millor VPN per a Chromebooks: mantenint-lo senzill el 2023

Aadhaar és voluntari, però el govern està essencialment atrapant els ciutadans a inscriure’s, fent que sigui obligatori per a gairebé tot, inclosos determinats rols laborals i règims assistencials. A més, els clients mòbils, usuaris de cibercafè i usuaris d’internet han d’enviar la seva identificació. No queda clar com s’utilitzen les dades a part de les anteriors.

El projecte de llei de protecció de dades personals del 2023 ha estat criticat perquè el govern podria utilitzar-lo per facilitar la vigilància invasiva. La Llei sobre telègrafs i la llei informàtica permeten realitzar vigilància de les comunicacions per protegir la seguretat nacional. A més, es van trobar servidors de vigilància FinFisher a l’Índia.

Llibertat de veu en línia a l’Índia

La constitució de l’Índia preveu la llibertat d’expressió, però hi ha restriccions a certs tipus. La difamació està criminalitzada sota el codi penal i el Codi de procediment penal, i s’ha utilitzat contra la parla en línia. A més, el discurs que es troba sediciós o obscè es pot castigar amb una pena de presó de dos a set anys.

Les falses notícies i els rumors es difonen a les xarxes socials i moltes persones han estat detingudes per això. Si compartiu contingut que es consideri insultant políticament o religiós pot resultar detingut. A més, els periodistes s’enfronten a amenaces violentes com a resposta a la seva feina. Només heu d’anar amb compte de què publiqueu en línia.

Torrent a l’Índia

Tot i que el torrent a l’Índia està bé, la descàrrega de material amb copyright és il·legal. Milers de llocs web de torrent s’han bloquejat i només accedir-hi pot produir càstigs greus, incloses multes i temps de presó. La nostra millor guia VPN per a Alemanya mostra un altre país que pateix problemes contra els drets d’autor.

Cibercriminació a l’Índia

Tot i que totes les raons anteriors són les principals raons d’utilitzar una VPN a l’Índia, no oblidem els riscos que es poden acumular mentre navegueu. Un informe sobre amenaces de seguretat d’Internet de Symantec del 2023 va mostrar que l’Índia va rebre el segon nombre d’atacs dirigits al món entre el 2015 i el 2023.

Amb els hotspots WiFi gratuïts públics, la ciberdelinqüència no es troba gaire lluny. No se sap com és de segura la connexió. Tenir una VPN i un antivirus decent, ajudarà a que les vostres dades personals estiguin a seguretat de la mirada indiscutible.

El que fa que una VPN sigui el millor per a l’Índia

Tot i que la majoria de proveïdors de les nostres revisions VPN tenen les mateixes característiques en paper, alguns són millors a la pràctica. La seguretat més important per obtenir una VPN per a l’Índia és la seguretat. Heu de triar un que tingui una bona seguretat i privadesa per tal de protegir l’activitat en línia i protegir-vos dels atacs cibernètics. Una bona política de privadesa dirà que el proveïdor VPN no registra la vostra activitat en línia.

La xarxa de servidors del servei VPN també és important. Tenir un gran nombre de servidors que esquitxen el món és primordial perquè pugueu desplaçar-vos pels blocs mentre esteu a l’Índia. Si és el contingut indi que voleu, necessiteu servidors ubicats al país. Com més a prop millor, també, perquè això ajudarà amb la rapidesa. 

De fet, la velocitat de la VPN és un factor clau perquè no desitgeu un servei lent quan intenteu reproduir els vostres programes favorits. Cal assegurar-se que té una amplada de banda il·limitada. Amb un casquet, el servei VPN s’aturarà tan bon punt arribeu al límit, deixant-vos no només vulnerable sinó també a la meitat del vostre espectacle..

Altres coses a tenir en compte són si pot accedir a serveis de streaming, quins dispositius admet i quants en podeu connectar alhora, la seva usabilitat, atenció al client i cost. Anem a fer una ullada a la nostra millor selecció per a l’Índia.

1. La millor VPN per a l’Índia: ExpressVPN

ExpressVPN ofereix un servei ràpid i segur i sovint aconsegueix el millor lloc aquí a Cloudwards.net. Té una bona combinació de funcions per fer front a la majoria de situacions i és la nostra millor VPN per Netflix.

La seva seguretat és excel·lent, proporcionant un xifrat de 256 bits que podeu augmentar. La privadesa es fa respectar amb una política sense registres i hi ha un interruptor de protecció addicional per obtenir més protecció. Llegiu la nostra ressenya ExpressVPN per veure com de bona és la seva seguretat i privacitat.

  Avast vs AVG: Batalla pel Millor Antivirus Gratuït del 2023

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

Disposa de servidors repartits per 94 països, inclosos alguns a Chennai i Bombai, així que segur que en trobaràs un adequat per evitar els blocs que trobeu. La velocitat tampoc és cap problema, perquè és un dels serveis VPN més ràpids. 

No hi ha capes d’amplada de banda, així que no us haureu de preocupar de la quantitat de streaming o de la torrentació que ho permet. A més, és la nostra millor VPN per streaming, ja que pot accedir a la majoria de serveis.

Altres motius ens agraden ExpressVPN

ExpressVPN és fàcil d’utilitzar i té cura de gairebé tot el que us surti. Podeu utilitzar-lo en Windows, macOS, Android i iOS. També hi ha extensions del navegador per a Mozilla Firefox, Google Chrome i Safari. Un cop instal·lat, podeu connectar-vos en segons, i és fàcil canviar la vostra ubicació. Podeu tenir fins a cinc dispositius connectats alhora.

Si necessiteu ajuda, hi ha una base de coneixement útil en línia. A més, podeu contactar amb l’assistència mitjançant el xat en directe i el correu electrònic les 24 hores. El xat en directe és més ràpid, però millor que utilitzeu el correu electrònic per obtenir ajuda més en profunditat. 

Un desavantatge de ExpressVPN és el seu preu. És molt més car que els seus competidors, però val la pena els diners que oferiu. A més, hi ha una garantia de devolució de 30 dies en cas que decidiu que no us agrada.

2. NordVPN

NordVPN és un altre servei de qualitat que ofereix moltes funcions i ocupa el segon lloc per l’Índia. Té algunes de les millors seguretat al voltant, inclosa l’opció d’utilitzar encriptació de doble salt, que aporta més seguretat al túnel VPN. També respecta la vostra privadesa amb una estricta política sense registres.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Pròxim

Té una gran xarxa de servidors, amb més de 5.000 que cobreixen 60 països. Hi ha 21 a l’Índia, de manera que podeu accedir a contingut restringit al país. Té bones velocitats, però pot desaccelerar-se a llargues distàncies, és per això que no es va ocupar aquí. Obteniu un ample de banda il·limitat i és fantàstic accedir a serveis de streaming, com Netflix. 

NordVPN no només permet torrenting, sinó que és la nostra millor VPN per torrenting. Llegiu la nostra ressenya de NordVPN per obtenir més informació.

Altres motius ens agrada NordVPN

NordVPN té clients per a Windows, macOS, Android i iOS. Són fàcils d’utilitzar i podeu connectar fins a sis dispositius alhora. 

El vostre primer pas per al servei d’atenció al client amb NordVPN serà una base de coneixement d’autoajuda. Després d’això, hi ha xat i correu electrònic en directe disponibles 24 hores. El xat en directe respon el més ràpid, però l’ajuda és bona de totes maneres.

NordVPN és la millor relació qualitat-preu. El cost mensual no és fantàstic, però si us subscriviu durant un període més llarg, veureu estalvis. Hi ha una finestra de reembossament de 30 dies, que hauria de ser el temps suficient per dur-la a prova de disc.

3. CyberGhost

A continuació apareix CyberGhost, que és un bon servei que ofereix una gran seguretat. Amb ell, estareu protegits per un interruptor de matriu activat de manera permanent que us desconnectarà d’internet si la VPN falla. La majoria de proveïdors en tenen, incloses les nostres altres opcions, però normalment heu d’activar-lo manualment. CyberGhost també té una sòlida política sense registres.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Pròxim

Disposa de més de 4.000 servidors a 58 països, i 20 d’ells a l’Índia. Com NordVPN, és ràpid, però pot arribar a ser lent a llargues distàncies. No hi ha capes d’amplada de banda i pot accedir a la majoria de serveis de reproducció. A més, permet torrentar. Llegiu la nostra ressenya de CyberGhost per obtenir més detalls.

Altres motius ens agrada CyberGhost

Els clients estan disponibles per a Windows, macOS, Android i iOS. La interfície de CyberGhost es va actualitzar recentment i és fàcil d’utilitzar, fins i tot si pot trigar un temps a acostumar-s’hi. Es poden connectar fins a set dispositius alhora, cosa que va guanyar a CyberGhost un lloc en la nostra millor VPN per a la comparació de diversos dispositius. Dit això, només podeu instal·lar-lo en set dispositius alhora.

  Els millors navegadors del 2023: Vivaldi, Firefox, Chrome i molts més

Té una de les bases de coneixement més àmplies que hem vist, la qual cosa és ideal per solucionar problemes menors. Si encara necessiteu ajuda, hi ha assistència de xat i correu electrònic en directe. El xat en directe és l’opció més ràpida, però s’utilitza millor per a preguntes senzilles. Els assumptes més complicats es dirigeixen millor al suport de correu electrònic.

CyberGhost és un servei barat, sempre que no opteu per la tarifa mensual. Podeu utilitzar la prova gratuïta de set dies per a Android i iOS per veure si us agrada i si necessiteu temps addicional, podeu tornar a la garantia de devolució, que s’aplica a totes les plataformes. El pla mensual permet tenir 14 dies, però obteniu 45 dies amb plans més llargs.

4. VyprVPN

VyprVPN és una altra bona opció per a l’Índia. Té una seguretat excel·lent i personalitzable que es pot millorar mitjançant l’ús del seu protocol propietari Chameleon. Podeu obtenir més informació sobre el nostre comentari de VyprVPN.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Anterior

Pròxim

Dit això, falta al departament del servidor. Hi ha menys de 1.000 servidors en 64 països. Això encara hauria de ser suficient per evitar les restriccions, però hi ha servidors a Bombai. 

Les seves velocitats no són excel·lents, però haurien d’estar bé per a la majoria d’activitats. No hi ha límits d’amplada de banda i pot accedir a la majoria de plataformes de streaming. També podeu utilitzar-lo per torrent.

Altres motius ens agraden VyprVPN

Podeu instal·lar VyprVPN a Windows, macOS, Android i iOS, però la interfície té una antiguitat. Tot i així, és fàcil d’utilitzar i podeu connectar fins a tres dispositius amb el paquet Standard o fins a cinc amb l’opció Premium.

L’ajuda està disponible en forma de base de coneixement, xat en directe i correu electrònic. Està disponible les 24 hores del dia, però prepareu-vos respostes breus.

VyprVPN té dos paquets per triar: Standard, que és el més barat i Premium. Premium us ofereix dues connexions addicionals i el protocol de Camaleó. El preu mensual no és dolent, però estalviareu diners triant una subscripció anual.

Hi ha una garantia de devolució de 30 dies que podeu utilitzar també per provar-la.

5. TorGuard

La nostra darrera opció és TorGuard. És un bon servei que disposa de la seguretat més personalitzable disponible. Podeu triar entre diferents protocols i hi ha un commutador automàtic de matança. La vostra privadesa també està protegida per una política sense registres.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Anterior

Pròxim

TorGuard compta amb més de 3.000 servidors en 55 països, inclosos alguns a Bangalore. Les seves velocitats són ràpides, però que poden canviar amb la configuració de seguretat que trieu. Una seguretat més elevada l’alentirà. Hi ha un ample de banda il·limitat i permet torrentar.

Dit això, TorGuard no és fantàstic per accedir a alguns serveis de streaming, com Netflix. Podeu comprar una IP de streaming dedicada per 7,99 dòlars al mes, però. Es venen per país i se’ls garanteix que funciona, i és per això que TorGuard va ocupar el segon lloc en el nostre millor article sobre VPN per a viatgers. Llegiu-ne més a la nostra ressenya de TorGuard.

Altres motius ens agraden TorGuard

TorGuard és compatible amb Windows, macOS, Android i iOS, tot i que la configuració per a mòbils pot suposar un dolor. Podeu connectar fins a cinc dispositius de manera predeterminada i es poden comprar fins a 20 dòlars més per 1 $ cadascun.

Hi ha una base de coneixement, recursos i un fòrum per ajudar-vos amb problemes. TorGuard té una opció de xat en directe, però es dirigeix ​​a una empresa contractada d’atenció al client. Per això, el més recomanable és utilitzar l’opció de correu electrònic les 24 hores del dia per obtenir més problemes tècnics. 

La tarifa mensual no és dolenta, però podeu estalviar diners amb plans més llargs. Hi ha una garantia de devolució de set dies, que et proporciona molt de temps per provar-la.

Pensaments finals

Si voleu accedir al vostre programa de televisió indi favorit o evitar els blocs del país, l’ús d’una de les nostres seleccions us permetrà fer-ho amb facilitat. Recomanem triar una VPN amb bona seguretat i una àmplia xarxa de servidors, inclosos servidors a l’Índia. També és beneficiós un servei ràpid amb amplada de banda il·limitada.

ExpressVPN és el campió aquí amb la seva excel·lent seguretat, la gran xarxa de servidors i les super velocitats. Com que ofereix una garantia de devolució de 30 dies, us recomanem que la proveu.

Si heu estat a l’Índia i heu utilitzat una VPN per accedir al vostre contingut favorit, ens agradaria saber la vostra experiència a la secció de comentaris. Consulteu també el nostre fitxer VPN per obtenir més articles útils. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me