Millor VPN per a Japó 2023: Land of the Rising Wiretap

El Japó és la llar d’alguns dels llocs més bonics, amb temples a tot arreu i la icona Mt Fuji. A més, és el bressol de les màquines expenedores de sushi, la lluita de sumo i les màquines expenedores de bojos. És un líder mundial en innovació i tecnologia i no hi ha dubte que estareu en línia mentre hi esteu. L’ús d’una de les nostres millors VPN per al Japó us ajudarà a protegir-vos.

És intel·ligent fer servir una xarxa privada virtual, independentment d’on estiguis al món. Molts països exerceixen la censura en diferents graus, un dels pitjors és la Xina. Una VPN us ajudarà a evitar-lo, així com a mantenir-vos protegit dels perills i monitoratges en línia.

També us ajudarà a evitar els geoblocs, de manera que podreu accedir als vostres programes favorits i a altres continguts, encara que estigui restringit a un determinat país. Alguns llocs web predeterminats també són japonesos i és possible que sigui difícil canviar d’idiomes. Si utilitzeu un proveïdor de les nostres revisions VPN, us ajudaran a conèixer la vostra experiència de navegació.

Censura al Japó

La censura no és un problema important al Japó. Les xarxes socials, YouTube i blocs són de lliure ús, així com un lloc web de vídeo compartit local anomenat Niconico Doga i l’aplicació de xat japonesa, LINE. L’article 21 de la constitució del Japó prohibeix la censura, però el 2023, el govern va ordenar als proveïdors de serveis d’internet que bloquegessin els llocs web associats a la pirateria manga..

Es van orientar almenys tres llocs web, entre ells Mangamura, AniTube! i MioMio. No obstant això, per tal que un ISP bloquegi un lloc web determinat, ha de supervisar l’activitat en línia dels seus clients per veure si accedeixen al lloc web. En altres paraules, invadiria la privadesa dels seus usuaris, cosa que suposaria una violació de la llei.

Un client de NTT, que també és advocat, va emprendre accions legals contra el proveïdor i va exigir que deixés de bloquejar llocs web immediatament. Va argumentar que per bloquejar els llocs web, caldria espiar l’ús d’internet dels usuaris, que entrava en conflicte amb la Llei sobre empreses de telecomunicacions i la prohibició constitucional de la violació de la censura i la privadesa..

Des del debat públic, el govern va anunciar que introduirà una legislació el 2023 que li permetrà bloquejar llocs web. Actualment, la llei només li permet bloquejar llocs web que acullin imatges d’abús sexual infantil. Els ISP filtren de forma voluntària aquells i ofereixen als usuaris un filtre per protegir els joves.

A causa de la Llei de limitació de responsabilitat de proveïdors del 2001, els proveïdors d’interès adhereixen les directrius que regeixen les sol·licituds de retirada per protegir-se de la responsabilitat. Les sol·licituds poden comportar contingut il·legal o impugnable, infraccions de privadesa, infracció de drets d’autor i difamació. El públic pot informar de contingut a Internet Hotline Center, que va rebre gairebé 600.000 informes el 2023.

L’article 175 del codi penal prohibeix la venda o la distribució de material obscè. És una legislació antiga, però encara s’aplica en línia. Dit això, l’obsceni no està definit i això ha comportat la preocupació perquè es pugui utilitzar contra l’expressió artística o els drets LGTBI.

Llibertat d’expressió al Japó

L’article 21 de la Constitució també protegeix la llibertat d’expressió i d’altres formes d’expressió. En general, es mantenen aquests drets, però hi ha qüestions sobre discursos d’odi envers altres persones d’origen, en particular les comunitats sudcoreanes i xineses. Algunes ciutats han adoptat mesures adoptant ordenances locals sobre discurs d’odi.

Per exemple, Osaka va aprovar un que va autoritzar al públic a revelar grups que difonen discursos d’odi contra un grup ètnic o racial. Això va provocar que el 2023 es suprimissin almenys dos vídeos en línia per sol·licitud.

També es poden manipular notícies en línia. Per exemple, la companyia elèctrica de Tòquio va retenir dades sobre la contaminació després del desastre de la central nuclear de Fukushima el 2011. Es va dir que els oficials del govern van fer pressió sobre el contingut que es va publicar per controlar el discurs públic..

Tot i que la llibertat d’expressió no està greument afectada, hi ha lleis i qüestions que l’afecten.

Vigilància i privacitat al Japó

La privadesa està protegida per l’article 13 de la Constitució i el secret de la comunicació està protegit per les lleis de telecomunicacions. Dit això, hi ha hagut preocupacions sobre un augment de la vigilància.

Una llei sobre tabla de llei promulgada el 2000 permet que les agències policials realitzin vigilància electrònica en virtut d’una ordre judicial d’investigacions penals que impliquin drogues, tràfic de persones, armes de foc i assassinats organitzats. Es va ampliar el 2016 per incloure robatoris, fraus i imatges d’abús sexual infantil.

El Ministeri de Justícia va informar que durant el 2023 es van tocar 10.957 converses de telefonia mòbil, el que va resultar en 61 detencions. Es pot arrestar als que es pensin cometre delictes greus per finançar el terrorisme, però han de ser vigilats per descobrir-ho. El 2023 es va promulgar una llei de conspiració que permet més vigilància del govern.

Les autoritats també han estat acusades d’abusar de poders de vigilància. El 1997, el govern va rebre l’ordre de pagar a un alt membre del Partit Comunista Japonès 4 milions de iens (35.500 dòlars) per haver segat il·legalment casa seva. Els militars del Japó també van dur a terme una vigilància il·legal sobre ciutadans corrents entre 2003 i 2004.

Els documents filtrats el 2013 demostren que el sistema de vigilància massiva, XKEYSCORE, va ser subministrat als japonesos per agents d’intel·ligència nord-americans. Pot supervisar gairebé tot el que fa un usuari a Internet.

Les sol·licituds de dades dels usuaris són habituals, i l’aplicació LINE de missatgeria informa que la majoria de les sol·licituds que va rebre el 2023 provenien de l’aplicació de la llei japonesa. Google i Facebook també van informar de sol·licituds, però no compleixen tret que hi hagi cap mandat o cap altre motiu legal.

Alguns operadors mòbils requereixen que els clients proporcionin una identificació per subscriure-s’hi. Els cafès d’Internet requereixen que els usuaris proporcionin una identificació, així com els seus noms i adreces. La policia pot sol·licitar aquests detalls i els registres d’ús dels usuaris si hi ha sospites d’activitat il·legal. Per protegir els menors, els serveis de cites en línia han de registrar-se a la política i verificar l’edat dels seus clients amb la seva identificació.

Perills en línia al Japó

La descàrrega de material amb drets d’autor és il·legal al Japó, com passa a molts països, inclòs Alemanya. El càstig varia, amb carregadors que reben fins a 10 anys de presó o una multa de fins a 10 milions de iens (91.000 dòlars). Aquells que descarreguen fins i tot un sol fitxer piratat poden afrontar fins a dos anys de presó o una multa de fins a 2 milions de iens (18.000 dòlars).

Cinc persones van ser arrestades després de penjar pàgines de manga a llocs web abans que fossin publicades oficialment. Dos van ser condemnats a 18 mesos de presó, juntament amb una suspensió de tres anys i una multa de 500.000 iens (4.500 dòlars). Una VPN us ajudarà a mantenir-vos anònims.

El WiFi públic està en augment, però utilitzar-lo us pot suposar un risc de cibercriminalitat. Les connexions sovint no són segures, donant als hackers i virus una passada gratuïta si no us protegeu. A més, el 2015, més d’un milió de ciutadans japonesos van filtrar la seva informació personal després que els hackers l’obtenissin il·legalment del sistema de pensions del Japó..

Millor VPN per a Japó 2023

El que fa que una VPN sigui el millor per al Japó

En gran mesura, les VPN tenen el mateix tipus de funcions, però algunes són millors que altres quan semblen més profundes. Per al Japó, voleu triar un que tingui una bona seguretat, ja que us protegirà de la vigilància i els ciberataques.

També és una bona idea obtenir una VPN amb un interruptor de matança, especialment si les activitats són de risc. Si el proveïdor que escolliu n’inclou un, no haureu de preocupar-vos que falli la VPN perquè l’interruptor de matança us desconnectarà automàticament d’Internet. Això significa que les vostres dades es mantindran privades.

També heu d’assegurar-vos que el proveïdor també té una política estricta de registre sense registres. Això significa bàsicament que no farà un registre de les vostres activitats, així que si les autoritats ho demanessin, no hi hauria res per donar-los.

Una altra característica important és la seva xarxa de servidors. Com més servidors tingui un proveïdor, seran millors les possibilitats de trobar-ne un de adequat. També necessitareu que en tingueu alguns al Japó, si voleu accedir a contingut restringit al país.

Diguem que viatgeu i voleu veure un canal de televisió local en línia o Netflix Japó. Per accedir, necessitareu un servidor japonès. El mateix passa amb altres versions de Netflix. Per exemple, haureu de necessitar un servidor dels EUA per Netflix dels EUA. La nostra millor guia VPN per Netflix té una llista de les que han de fer la tasca.

Voleu triar-ne una que tingui velocitats ràpides i sense límits de banda ampla. Això és especialment important si voleu reproduir informació o descarregar. A ningú li agrada mirar fixament una pantalla de càrrega i les velocitats lentes només et donaran això. A més, colpejar la tapa en una amplada de banda limitada farà que la VPN deixi de funcionar.

Altres factors a considerar són la facilitat d’ús, els dispositius compatibles, quants dispositius es poden connectar alhora, la qualitat del servei al client i el preu.

1. Millor VPN del Japó: NordVPN

NordVPN és el nostre guanyador per al Japó. És un gran proveïdor que es menciona sovint als nostres articles. Té una de les millors seguretat al voltant, amb l’opció d’utilitzar el seu xifrat de doble salt per a una protecció encara més gran. També hi ha un interruptor de matança i la vostra privadesa s’aconsegueix amb una política sense registres.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Pròxim

Disposa de milers de servidors a tot el món, inclosos 83 al Japó, que us ofereixen una excel·lent possibilitat de trobar-ne un adequat. Les seves velocitats són bones, però poden alentir-se a llargues distàncies. No hi ha cap límit d’ample de banda i pot canviar els servidors ràpidament.

És una bona opció si voleu reproduir informació, perquè no té problemes per accedir a la majoria de serveis, inclòs Netflix. També és la nostra millor VPN per torrenting. Llegiu la nostra ressenya completa de NordVPN per obtenir més detalls.

Altres motius ens agrada NordVPN

Els clients estan disponibles per a Windows, macOS, Android i iOS, i són fàcils de configurar i utilitzar. Podeu connectar fins a sis dispositius alhora.

NordVPN té una útil base de coneixement que us hauria d’ajudar en els problemes més habituals. Si no ho feu, hi ha assistència de xat i correu electrònic en directe. Utilitzeu el xat en directe per obtenir la resposta més ràpida, però el personal us serveix de qualsevol manera.

NordVPN és una bona relació qualitat-preu amb el seu pla mensual assequible, però podeu estalviar-vos registrant-vos per un període més llarg. Hi ha una finestra de reembossament de 30 dies si us preocupa que no us agradi.

2. ExpressVPN

ExpressVPN és una altra bona opció perquè és un dels millors proveïdors de VPN del voltant. Només va faltar el nostre primer lloc per la quantitat de servidors que NordVPN té. Totes dues són comparables, com es pot llegir al nostre article ExpressVPN vs NordVPN.

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

De manera predeterminada, té una excel·lent seguretat i podeu augmentar-la. També hi ha un interruptor de matança i no conserva cap registre de les vostres activitats en línia. La seva xarxa de servidors abasta més de 90 països, amb tres servidors a Tòquio.

No heu de tenir cap problema amb la velocitat perquè és la VPN més ràpida del mercat, tot i que el seu temps de commutació del servidor és lent. No hi ha capelles d’ample de banda. ExpressVPN va aparèixer per primera vegada a la nostra millor VPN per a la transmissió de peces, per tant, és una opció fantàstica si és el que voleu fer. La revisió ExpressVPN té més informació sobre el proveïdor.

Altres motius ens agraden ExpressVPN

Es pot instal·lar a Windows, macOS, Android i iOS. És una elecció excel·lent si no teniu experiència amb les VPN, ja que és fàcil d’utilitzar. Gairebé tot està fet per fora de la caixa. Només heu d’assegurar-vos que us connecteu a un servidor adequat. Es poden connectar simultàniament fins a cinc dispositius.

El servei d’atenció al client és bo i disponible les 24 hores del dia a través de xat en directe i correu electrònic. El temps de resposta és més lent que els rivals, però no és massa dolent i el personal és útil. També hi ha una àmplia base de coneixement.

L’avantatge de ExpressVPN és que és un dels serveis VPN més cars. Dit això, amb la qualitat del servei que obteniu, val la pena guanyar-vos els diners. A més, podeu estalviar si opteu per una subscripció més llarga. Si us precepteu que us comprometeu immediatament, hi ha una garantia de devolució de 30 dies que us proporcionarà molt de temps per assegurar-vos que esteu contents.

3. CyberGhost

També podeu utilitzar CyberGhost per a Japó. Té una gran seguretat per protegir-vos i hi ha un interruptor de matança inclòs. Tampoc conservarà cap registre de la vostra activitat en línia.

Hi ha servidors a més de 58 països, amb 32 a Japó, per la qual cosa no hauríeu de tenir problemes per trobar-ne un.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Pròxim

Té bones velocitats, però no són tan bones com les nostres millors opcions i, com NordVPN, poden frenar a llargues distàncies. No obstant això, hi ha una amplada de banda il·limitada i pot accedir a la majoria de serveis de reproducció. Obteniu més informació sobre el proveïdor a la revisió de CyberGhost.

Altres motius ens agrada CyberGhost

Hi ha clients per a Windows, macOS, Android i iOS. La interfície s’ha actualitzat, de manera que és millor que abans. No obstant això, potser s’acostumarà. Es poden connectar fins a set dispositius simultàniament, aconseguint el segon lloc a la nostra millor VPN per a peces de diversos dispositius. Dit això, set també és el límit d’instal·lació.

Si necessiteu ajuda, podeu dirigir-vos a la base de coneixement extensa, que hauria de ser suficient per a problemes reduïts. Si voleu més ajuda, el xat en directe i el correu electrònic també estan disponibles les 24 hores del dia.

CyberGhost té un preu mensual assequible, però us convindreu a registrar-vos per un termini més llarg, ja que estalviareu diners. Podeu utilitzar la prova gratuïta de set dies disponible per a Android i iOS, per veure si us agrada. Si encara no esteu segurs, hi ha una garantia de devolució, però la durada varia segons el pla que trieu. Els plans curts tenen 14 dies i els més llargs 45.

4. Accés a Internet privat

La nostra quarta opció és l’accés a Internet privat, que és un bon servei que manca d’algunes de les característiques que tenen els seus rivals. Té una bona seguretat, però està definit per encriptació de 128 bits per defecte. Podeu augmentar-lo de forma manual fins al xifrat de 256 bits més segur, però, en fer-ho, alentireu la vostra connexió.

El servei proporciona un canvi de matança i no conserva cap registre de la vostra activitat. Assegureu-vos de llegir la nostra revisió PIA per obtenir un millor aspecte de l’empresa.

Anterior

Pròxim

PIA té més de 3.000 servidors, però només cobreixen 33 països. Hi ha però 18 al Japó, de manera que podreu trobar-ne un que s’adapti a les vostres necessitats. Un punt fort per a la PIA és la seva velocitat, però es deu principalment al xifrat més lleuger que utilitza. Un cop augmenteu el xifratge, la VPN s’alentirà. Les seves velocitats encara estan bé, però.

Podeu canviar els servidors ràpidament i fer-ho sense haver de desconnectar del que esteu utilitzant. També obtindreu un ample de banda il·limitat. Una cosa a destacar sobre PIA, però, és que no és fantàstic entrar en serveis de streaming que no siguin Netflix dels Estats Units, per la qual cosa, si es troba a la vostra llista de tasques, us convindrà millor amb una de les nostres altres seleccions..

Altres motius ens agrada PIA

Podeu instal·lar PIA a Windows, macOS, Android i iOS. Els clients són fàcils d’utilitzar i és l’única VPN amb un client Linux complet, per la qual cosa l’hem nomenat millor VPN per a Linux. També podeu connectar fins a cinc dispositius a la vegada.

Si teniu problemes, hi ha una base de coneixement decent en línia que us hauria d’ajudar a solucionar petits problemes. Podeu contactar amb l’assistència al client les 24 hores del dia per obtenir més ajuda, però no deixeu que el botó de xat us enganyi. Si hi feu clic, només podreu enviar un correu electrònic a PIA. L’ajuda és exhaustiva, però, encara que sigui més lenta que els seus rivals.

El preu mensual no és dolent i obté un servei digne, però encara gastaria menys registrant-se per un termini més llarg. També hi ha una garantia de devolució de set dies, de manera que disposeu de temps suficient per assegurar-vos que estigueu contents.

5. HideMyAss

La nostra darrera elecció és HideMyAss. No és una mala elecció, però tampoc és tan bo com les nostres altres seleccions. Té una bona seguretat que està establert en xifratge AES de 256 bits per defecte. També s’inclou un interruptor de matança.

Tot i que diu tenir una bona política de privadesa, la lletra fina és preocupant. Conserva alguns registres d’ús. Per exemple, emmagatzemarà els registres de quan us heu connectat i desconnectat durant 30 dies i pot enregistrar més que si ho sol·liciten les autoritats.

Pàgina inicial HideMyAss

Disposa de més de 900 servidors. En cap moment no es troben a prop de les nostres opcions, però comprenen un gran nombre de 190 països. També hi ha sis al Japó, que és la raó principal per la qual es va fer la nostra llista. Les seves velocitats són prou bones per a la majoria d’activitats i no hi ha límits d’ample de banda. HideMyAss també pot accedir a la majoria de serveis de streaming.

Altres motius ens agraden HideMyAss

Podeu utilitzar els clients fàcils d’utilitzar d’HideMyAss a Windows, macOS, Android i iOS, i podeu tenir fins a cinc connexions al mateix temps..

Si necessiteu ajuda, hi ha una bona base de coneixement que hauria de ser suficient per solucionar petits problemes. El xat en viu és ràpid, però pot trigar un membre del personal a respondre si feu servir l’opció de correu electrònic. Podeu llegir més informació sobre això en la nostra revisió HideMyAss.

El seu preu mensual és car en comparació amb altres, però hi ha una prova de set dies que podeu aprofitar. Si us plau, assegureu-vos de cancel·lar-lo durant el període de prova perquè no se us cobrarà una subscripció de 12 mesos. Encara podreu utilitzar els set dies complets, fins i tot si anul·leu la cancel·lació. També hi ha una garantia de devolució de 30 dies en cas que t’oblidis.

Pensaments finals

Esperem que us hagi ajudat a comprendre per què haureu d’utilitzar una VPN al Japó i quines funcions necessiteu per obtenir la millor experiència. Necessiteu una bona seguretat per protegir-vos i és convenient buscar una VPN amb un commutador de matança i una política sense registres. A més, voleu que els servidors al Japó i la possibilitat d’entrar en serveis de streaming.

NordVPN és la nostra millor VPN per al Japó perquè té una excel·lent seguretat, un interruptor de matança i no té un registre de la vostra activitat. A més, té 83 servidors al Japó i és fantàstic accedir a serveis de streaming. Hi ha un període de reemborsament de 30 dies i, per tant, us assegureu que us agradi.

Si teniu experiència utilitzant una VPN al Japó, deixeu-nos un comentari a continuació. Ens agradaria saber-ho. Consulteu el nostre arxiu VPN per obtenir peces més interessants. Gràcies per llegir.