Millor VPN per a Snapchat 2023

Milions de persones utilitzen Snapchat cada dia per compartir fotos i vídeos amb els seus amics i familiars. No obstant això, hi pot haver moments en què no poden accedir a l’aplicació. Això és molt probable perquè s’han establert restriccions de les quals parlarem a continuació. Sigui quin sigui el motiu, l’ús d’una de les nostres millors VPN per a les opcions de Snapchat us ajudarà a utilitzar l’aplicació que considereu oportuna.

Des que es va fundar el 2011, Snapchat s’ha convertit en una popular aplicació de xarxes socials. El fan servir tots els públics de totes les edats, però són els més populars entre adolescents, que ho utilitzen com a forma divertida de mantenir-se en contacte i compartir el que han fet.

Una de les seves principals característiques permet enviar fotos o vídeos amb un missatge curt i configurar un temporitzador per quant temps es poden veure abans de desaparèixer. A més, tothom sembla que tingui, almenys, un selfie amb les orelles de gos de moda de Snapchat o una bonica corona de flors emmagatzemada al telèfon.

Amb totes les seves funcions addictives, Snapchat i altres mitjans socials sovint es bloquegen a les escoles, col·legis i llocs de treball. Tenim un tema sobre com desbloquejar Instagram, així com quin és el millor VPN per a l’escola, si voleu llegir-los.

Aquests blocs estan establerts per garantir que estudiants i empleats es concentrin en la seva feina. Snapchat també ha rebut crítiques pel fet de compartir contingut controvertit també i s’ha convertit en una popular plataforma per l’assetjament escolar. En aquest sentit, bloquejar també és part de la salvaguarda.

L’accés al contingut també pot ser complicat en alguns països a causa d’una estricta censura que bloqueja determinats continguts dels seus ciutadans. Es pot trobar a algunes parts del Pròxim Orient i la Xina és a la seva pròpia lliga amb el Gran tallafoc. Pot ser que trobeu que Snapchat està bloquejat, així com les xarxes socials en general. N’hi ha prou amb mirar la nostra millor peça VPN per a Iran per obtenir un exemple.

Aquests blocs poden ser per motius polítics o religiosos. Limita la llibertat d’expressió i, amb Snapchat, hi ha l’amenaça que les publicacions desapareguin després d’un temps determinat. Aquesta funció fa que els usuaris tinguin menys por de parlar de la seva ment.

Recordeu, però, que això no impedeix que algú faci cap captura de pantalla del vostre missatge abans que no se n’hagi acabat, així que tingueu en compte el que publiqueu.

Millor VPN per a Snapchat 2023

El que fa que una VPN sigui la millor per a Snapchat

Quines siguin les restriccions que us hagueu trobat, l’ús d’un dels nostres millors proveïdors de VPN us ajudarà a evitar-les. Això significa que també tindreu accés a Snapchat, sinó també a les xarxes socials i a altres continguts restringits. Et farà semblar que ets en algun lloc que tingui accés a allò que vols visualitzar.

Quan trieu un servei a utilitzar amb Snapchat, una bona xarxa de servidors hauria d’estar al capdamunt de la vostra llista. En assegurar-vos que hi ha un munt de servidors per triar, especialment a prop si esteu a un país on està prohibit, no haureu de tenir cap problema per trobar un que s’adapti a les vostres necessitats.

  Com obtenir una adreça IP de Qatari el 2023: desviar-se a Doha

Un altre factor principal és la seguretat. Una xarxa privada virtual xifra les vostres dades, inclòs Snapchat, de manera que altres persones no ho puguin llegir. Això significa que la vostra escola o oficina no podrà veure que feu servir el servei de xarxes socials. És una bona idea assegurar-se que també la VPN tingui un interruptor de matança. Això us desconnectarà d’internet en cas que deixi de funcionar.

Tot i que està disponible a molts llocs, la connexió WiFi pública pot ser perillosa. Tenir un bon encriptació garanteix que la vostra informació personal es mantindrà lluny dels ulls indiscretos.

La vostra privacitat també és important. Si trieu un proveïdor que no conservi cap registre, no hi haurà un registre del que heu estat. Tenint en compte que la majoria de vostès Snapchatters es trobaran en un telèfon mòbil, és una bona idea assegurar-se que el proveïdor ofereix clients per al dispositiu..

Es tracta de tenir serveis VPN gratuïts, especialment per a adolescents i estudiants, no els recomanem. Tot i que alguns no són tan dolents, com podeu llegir al nostre millor tema de serveis VPN gratuïts, heu de saber per a què us inscriviu. Fins i tot els bons poden tenir restriccions d’amplada de banda molestes.

El principal problema de les VPN gratuïtes, però, és que la vostra seguretat podria estar en risc. Alguns tenen programari maliciós, conserven registres o venen dades. Consulteu tots els perills que hi ha al nostre pitjor article sobre proveïdors VPN gratuïts.

Altres aspectes a considerar són la facilitat d’ús i la personalització. Tenir un servei ràpid també és beneficiós, sobretot si us connecteu a un servidor molt lluny. Voleu un bon servei d’atenció al client en cas que qualsevol cosa vagi malament i, finalment, els preus varien, de manera que pot ser el que decidiu.

1. Millor VPN per a Snapchat: ExpressVPN

ExpressVPN ha guanyat el primer lloc en moltes ocasions a Cloudwards.net. El seu servei és excel·lent i s’adapta a les necessitats de la majoria de la gent. Disposa de nombrosos servidors repartits per 94 països, per la qual cosa no hauríeu de tenir cap problema per trobar-los per evitar aquests blocs.

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

De manera predeterminada, té algunes de les millors seguretat i es pot augmentar perquè et sentis encara més segur. També té un interruptor de matriu integrat per obtenir una tranquil·litat addicional. També hi ha una política estricta de registre sense registres, de manera que no hi haurà cap registre sobre el que heu fet.

Hi ha aplicacions mòbils per a Android i iOS disponibles i clients d’escriptori per a Windows i macOS, mantenint-lo segur en qualsevol dispositiu que tinguis. Un cop instal·lat, és fàcil d’utilitzar i una elecció excel·lent per a aquells que no tinguin experiència en utilitzar una VPN, ja que ho fa gairebé tot.

Altres motius ens agraden ExpressVPN

ExpressVPN és una de les VPN més ràpides, així que és excel·lent per connectar-se a una distància llarga. El seu servei al client no és tan ràpid, però hi ha sistemes de suport més ràpids a qualsevol altre lloc.

Tot i així, el personal estarà encantat d’ajudar-vos amb respostes exhaustives. Podeu contactar-hi a través del xat en directe, que està disponible les 24 hores del dia, o per correu electrònic, tot i que aquest trigarà més. Consulteu la nostra revisió completa ExpressVPN per obtenir més informació.

ExpressVPN és car, sobretot per a aquells que tenen un pressupost reduït, però, pel nivell de servei que rebeu, val la pena. La inscripció durant un període més llarg us permetrà obtenir uns estalvis, però, si us sentiu una mica incòmode fent-ho, podeu aprofitar la seva garantia de devolució de 30 dies per assegurar-vos que us sentireu contents abans..

  Millor VPN per a viatgers el 2023: si la carretera és casa vostra

2. NordVPN

NordVPN és un altre gran proveïdor que sovint es recomana als nostres articles. Té una bona xarxa de servidors, que us ofereix molt per triar quan es superen les restriccions. El servei és un dels més segurs, amb la bonificació del xifratge de doble salt fent que la connexió sigui encara més gran.

Anterior

Pròxim

És més ajustable que ExpressVPN, però assegureu-vos que sabeu el que esteu fent abans de tocar-lo. Es proporciona un interruptor de matança per mantenir-lo segur si la VPN falla i no es guarda cap registre de la vostra activitat.

Podeu instal·lar-lo a Android o iOS i, com ExpressVPN, també té clients per a ordinadors Windows i macOS. La configuració és senzilla i us podeu connectar en pocs minuts. El client té un bon disseny i és fàcil d’utilitzar també.

Altres motius ens agrada NordVPN

NordVPN té velocitats dignes, però pot arribar a ser lent a grans distàncies. El seu temps de commutació del servidor és molt més ràpid que el de ExpressVPN. Consulteu la nostra revisió NordVPN per a més detalls.

L’ajuda està a punt per mitjà de xat en viu i d’opcions de correu electrònic. Les respostes són ràpides, amb la xerrada més ràpida del xat en viu i el personal és amable i complet. Si ho preferiu, podeu consultar la base de coneixement útil per veure si podeu resoldre el problema vosaltres mateixos.

Té un preu mensual assequible, però tenir una subscripció més llarga és molt més amable amb la vostra cartera. Si voleu provar-ho abans de comprometre’s, podeu fer ús del seu reemborsament de 30 dies.

3. VyprVPN

VyprVPN, que té una bona xarxa repartida per 64 països. El nombre real de servidors és menor que les nostres altres opcions. Tot i així, n’hi hauria d’haver prou per triar per accedir a Snapchat. Té una gran seguretat i el seu protocol de xifrat de Camaleó es basa en això. Podeu llegir més informació a la nostra ressenya de VyprVPN.

També inclou un interruptor de matança, de manera que no haureu de preocupar-vos que es filtrin les vostres dades si la VPN falla. Com els altres, no conserva els registres, de manera que podeu xatejar de manera confidencial.

VyprVPN proporciona aplicacions mòbils per a Android i iOS fàcils d’utilitzar. També té clients d’escriptori per a Windows i macOS, però es poden millorar els seus dissenys. Dit això, fan el que han de fer.

Altres motius ens agraden VyprVPN

La velocitat és bona, però de vegades pot fer-se lent. Si teniu problemes, podeu consultar la secció de preguntes freqüents per obtenir ajuda. En defecte d’això, el xat en directe i el correu electrònic estan disponibles per contactar amb l’assistència. El xat en directe és l’opció més ràpida, però obtindreu una resposta molt millor per correu electrònic si teniu un problema tècnic.

VyprVPN-Pàgina inicial

El preu de VyprVPN no és dolent i té un període de reemborsament de 30 dies, per la qual cosa haureu de tenir molt de temps per veure si us agrada.

4. CyberGhost

La nostra següent elecció és CyberGhost. Té una bona xarxa de servidors que destaca 58 països. Això hauria de ser més que suficient per evitar les restriccions que bloquegen Snapchat. La seguretat és fantàstica, però no és tan personalitzable com altres. Tanmateix, té un interruptor de matriu per obtenir més seguretat, i aquí no es conserva cap registre.

  Millor VPN per a emmagatzematge al núvol del 2023: practica sincronitzacions segures

CyberGhost està disponible per a Android, iOS, Windows i macOS. La interfície es va actualitzar recentment, però no deixa de ser fàcil d’utilitzar i es troba on cal estar.

Consulteu la nostra revisió completa de CyberGhost per obtenir més informació sobre el servei.

Altres motius ens agrada CyberGhost

Les velocitats són bones, però poden arribar a ser lentes a llargues distàncies. Hi ha una àmplia base de coneixement que hauria d’ajudar a resoldre problemes més habituals. L’assistència al client està disponible per xat en directe o per correu electrònic. El xat en directe obtindrà una resposta més ràpida i el personal us serà útil i us proporcionarà respostes completes.

El pla mensual és assequible, però, com passa amb els altres, el fet de signar-se per un pla més llarg és al final més barat. Podeu aprofitar la prova de set dies si esteu a Android o iOS abans de prendre una decisió final. També hi ha una garantia de devolució de diners, per obtenir més tranquil·litat.

5. TorGuard

Per últim, però no per això menys important, hi ha TorGuard. És un altre gran proveïdor amb servidors repartits per més de 50 països, que us ofereix moltes opcions per moure’t per blocs. És segur i més ajustable que altres proveïdors, de manera que els que tinguin coneixements tècnics ho poden preferir.

torguardclientarea

Igual que amb les nostres altres opcions, té un interruptor matriu per reduir la vostra connexió a Internet si la VPN deixa de funcionar. A més, no té una política sense registres, així que no us haureu de preocupar d’això.

Podeu instal·lar TorGuard a Android i iOS, però la configuració inicial pot ser un dolor. Els clients per a Windows i macOS també estan disponibles. Podeu llegir més informació a les nostres revisions de TorGuard.

Altres motius ens agraden TorGuard

Les velocitats estan bé, però poden variar amb TorGuard i una seguretat més elevada també pot reduir-les. Si necessiteu ajuda, el xat en viu està disponible, però heu de tenir en compte que no sempre hi ha personal. Si us poseu en contacte mentre no ho és, haureu de deixar un missatge i algú us retornarà per correu electrònic. Tanmateix, hi ha recursos útils en línia si voleu resoldre el problema.

Pàgina inicial de TorGuard 2023

El preu al mes és fort, però si opteu per una subscripció més llarga, el cost baixa considerablement. Podeu aprofitar la garantia de devolució de set dies per assegurar-vos que primer esteu satisfets amb el servei.

Pensaments finals

Ara que ja sabeu evitar les restriccions que bloquegen l’accés a Snapchat, esperem que us hagi ajudat a triar un proveïdor decent entre les nostres revisions VPN per fer-ho. És millor tenir una bona xarxa de servidors en tantes ubicacions com sigui possible. Quant més estiguin disponibles, més oportunitats tindreu de superar les restriccions, especialment si s’estableixen pel país on esteu.

La vostra seguretat en línia també ha de ser una prioritat, així que assegureu-vos que tingui un bon encriptació, un interruptor de matança i que no conservi cap registre de les vostres accions. També necessita un client per qualsevol dispositiu que utilitzeu.

ExpressVPN, amb la seva gran xarxa de servidors i l’excel·lent seguretat, és el nostre guanyador. És un servei excel·lent i val la pena guanyar. Recordeu-ho que podeu provar abans de comprar amb la garantia de devolució de 30 dies.

Si teniu experiència per accedir a Snapchat mentre hi ha blocs en lloc, digueu-nos-ho als comentaris que es mostren a continuació. Ens agradaria saber-ho. El nostre arxiu VPN té articles més interessants per llegir, per què no fer-hi una ullada? Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me