Proveïdors de correu electrònic més segurs 2023: ProtonMail vs Tutanota vs Hushmail

Hi ha maneres ràpides i fàcils de comunicar-se amb algú en línia, com ara un missatger instantani, un xat de vídeo o una xarxa social. Tot i que aquests mètodes es poden discutir millor, el món encara envia més de 280 milions de correus electrònics diaris. De moment, com a mínim, està clar que el correu electrònic és aquí per romandre. Tanmateix, la seguretat és un problema, i és per això que parlarem dels proveïdors de correu electrònic més segurs aquí.

El problema amb el correu electrònic és simple. Els protocols datats són vulnerables als ciberdelinqüents que poden utilitzar el vostre compte per enviar correu brossa, piratejar altres comptes en línia o esborrar dades importants. Fins i tot els anunciants, les agències governamentals i els proveïdors de correu electrònic tenen un interès propi en la vostra correspondència.

Si les vulnerabilitats del correu electrònic us han ocasionat, considereu el canvi a un proveïdor de correu electrònic nou. Veurem cinc que ofereixen més seguretat sobre les opcions principals. Per a cada servei, resumirem les opcions de seguretat, creant un compte, funcions de bústies i nivells de preus.

No oblideu consultar la nostra guia de privadesa en línia per trobar maneres de mantenir les vostres dades segures. Per obtenir més mesures de seguretat, consulteu les nostres 99 eines per protegir la vostra privadesa. Per acabar, consulteu la nostra guia de seguretat del correu electrònic per obtenir encara més consells.

1. ProtonMail

ProtonMail és fàcil d’inscriure’s, inclou un alt nivell de protecció i ofereix flexibilitat amb els seus nombrosos plans de pagament. La cirereta a la part superior és la seva senzilla i moderna interfície que facilita la navegació i bústia de missatges.

El servei xifra els missatges en tot moment. Si un missatge es troba als servidors de ProtonMail, es xifrarà. Si dos comptes ProtonMail s’envien i es reben missatges els uns als altres, seran xifrats. Els usuaris poden enviar missatges segurs a adreces de correu electrònic externes amb una clau de xifrat. El destinatari utilitza la contrasenya de l’emissor per accedir al missatge.

ProtonMail utilitza AES, RSA i OpenPGP per xifrar els missatges. Admet que fins i tot no pot accedir als missatges d’un usuari. Aquesta és una espasa de doble tall, perquè tampoc pot recuperar les dades perdudes d’un usuari. El que es sacrifica en opcions de recuperació, es guanya en privacitat i protecció.

La creació d’un compte és un procés indolor. Per fer-ho, només heu de proporcionar un nom d’usuari i una contrasenya. Tindreu l’opció d’afegir un correu electrònic de recuperació en cas d’oblidar la vostra contrasenya.

Imatge-1: còpia de configuració de ProtonMail

Navegar per la bústia és similar a Gmail, Outlook i Yahoo. ProtonMail ofereix funcions bàsiques com filtres personalitzats, set carpetes predeterminades i etiquetes per a l’organització. Disposa de tecles de control per a aquells que vulguin moure’s per la safata d’entrada amb el seu teclat en lloc del ratolí.

Dreceres de teclat d’imatge 2-ProtonMail-Keyboard

S’està enviant un correu electrònic amb ProtonMail

Imatge-3-ProtonMail-Esborrany

Per xifrar els missatges per a usuaris que no siguin ProtonMail, heu de fer clic a la icona de bloqueig que es troba a la part inferior d’un correu electrònic redactat, crear una contrasenya i escollir “definir”.

Imatges de missatges de xifratge de protecció-missatge d'imatge 4

Al costat de la icona del pany hi ha una rellotgeria. Quan els remitents l’activen, decideixen un termini de caducitat. El correu electrònic i els seus fitxers adjunts s’esborraran automàticament a l’hora escollida. Igual que Gmail, ProtonMail admet mides d’adhesió de fins a 25 MB.

Imatge 5-ProtonMail-Temps de caducitat

Preu de ProtonMail

ProtonMail ofereix una versió gratuïta. És una opció limitada amb 500 MB d’emmagatzematge i 150 correus electrònics diaris, però res suposa la seguretat gratuïta. El primer pla de pagament, Plus, ofereix 5 GB d’emmagatzematge, 1.000 correus electrònics diaris i cinc adreces de correu electrònic més a 5 dòlars al mes.

  ExpressVPN vs Astrill: dos pretendents costosos s’enfronten al 2023

El següent, Professional, proporciona la mateixa quantitat d’emmagatzematge, però atorga missatges il·limitats, dominis personalitzats i més funcions de bústies per un import de 8 dòlars mensuals per usuari. El pla de primer nivell, Visionary, augmenta l’emmagatzematge a 20 GB i ofereix 50 adreces de correu electrònic per 30 dòlars al mes.

L’equip de ProtonMail també ofereix serveis VPN. Consulteu la nostra crítica de ProtonVPN per obtenir més informació.

Pla: FreePlusProfessionalVisionari
Preu: Gratuït 5 dòlars mensuals 8 dòlars mensuals 30 dòlars mensuals
Emmagatzematge: 500 MB 5 GB 5 GB per usuari 20 GB
Correus electrònics al dia: 150 1.000 Il·limitat Il·limitat

Inscriu-te a ProtonMail

2. Kolab Ara

Kolab Now ofereix correu electrònic, així com eines d’emmagatzematge i col·laboració d’arxius. Les dades dels usuaris són més segures perquè es guarden als servidors de Suïssa. El programari podria beneficiar-se de l’encriptació de missatges, que no està disponible a través del seu correu web.

El seu lloc web diu que no donarà informació personal dels usuaris i que promou la transparència fent que el seu programari sigui de codi obert. Utilitza un secret de transbord perfecte com a capa afegida de seguretat en cas que una clau privada es vegi compromesa. Per obtenir més informació sobre PFS, consulteu la nostra visió general dels competidors Dropbox.

La creació d’un compte requereix una sèrie de passos. El primer demana informació bàsica: nom i cognoms, país, nom d’usuari i contrasenya. El segon ofereix funcions personalitzades de les quals podeu triar, com ara l’autenticació de dos factors a l’inici de sessió, la quantitat d’espai d’emmagatzematge, la sincronització mòbil i un pla de pagament.

Imatge-21-Kolab-Ara-Detalls del compte

Els plans tenen tres sabors: anuals, trimestrals o mensuals. Com més llarg sigui el compromís, majors estalvis.

Image-22-Kolab-Now-Options

Compartir ara Kolab

El servei fomenta la compartició. Entre dos comptes de Kolab Now, els usuaris poden compartir carpetes de correu electrònic, grups de contacte, calendaris i molt més.

Bústia d’Imatges-23-Kolab-Ara-Bústia

Això és beneficiós per als usuaris que desitgen una suite d’oficines integrada amb el seu correu electrònic i els estalvia el mal de cap per canviar entre aplicacions independents. Al mateix temps, no és cap competidor a Dropbox Paper o Google Docs.

Imatge-24-Kolab-Ara-Esborrany

La característica d’etiquetatge és una de les més útils per a l’organització. Podeu crear etiquetes codificades per colors que actuen com a categories per ordenar els articles. Cada element, ja sigui un missatge de correu electrònic, un esdeveniment del calendari o una nota, pot mostrar una o més etiquetes.

Imatge 25-Kolab-Ara-Configuració

Preu Kolab Ara

En rigor, Kolab Now no ofereix cap prova gratuïta, però els usuaris poden demanar un reemborsament durant els primers 30 dies. S’hi subscriu 4,50 dòlars al mes. Els usuaris que es comprometin durant tres mesos obtindran un descompte de l’1 per cent, mentre que els que es posin a l’any obtindran un 3 per cent de descompte. Accepta PayPal, Bitcoin, targetes de crèdit i transferències bancàries directes.

Pla: MensualQuarterlyAnual
Preu: 4,50 dòlars mensuals Uns 12,15 dòlars trimestrals Al voltant de 37,80 dòlars anuals

3. CounterMail

Igual que ProtonMail, Countermail ofereix un nivell de seguretat digne. Si voleu executar servidors web sense disc a Suècia, és menys probable que es produeixi una filtració de l’adreça IP d’un usuari. La interfície no és atractiva, però és menys important que la seguretat.

CounterMail ofereix més mesures de seguretat que els seus servidors inusuals. Utilitza algoritmes de xifratge, com OpenPGP, AES i RSA, per mantenir les comunicacions per correu electrònic segures. Una de les funcions més interessants és una clau USB opcional que podeu demanar i requerir sempre que (i on sigui) que inicieu la sessió. És una autenticació de dos factors i us permetrà mantenir-vos encara més segurs.

  Millor VPN de Malàisia 2023

Registrar-se és senzill. Es necessita uns segons en crear un compte abans d’accedir a la bústia. Tot el que cal és un usuari i una contrasenya.

Imatge 6: configuració de correu electrònic

L’aparença de la bústia és senzilla. Hi ha tres configuracions en la configuració que canvia l’ordre en què es mostren les finestres.

Imatge 7: bústia de correu electrònic

Una altra característica destacada és Safebox. Allà, podeu marcar llocs web, marcar les seves credencials d’inici de sessió i publicar notes. Haureu d’introduir una contrasenya cada vegada que accedeixi a aquest espai d’emmagatzematge personal.

Imatge 8: Caixa de contra-correu electrònic

Configuració de seguretat del rebut de correu

Hi ha tres opcions de seguretat a la icona de bloqueig que es troba a la part superior d’una finestra d’esborrany de correu electrònic anomenada “xifrat”. El primer signa el correu electrònic digital, de manera que no hi ha dubte que el vostre missatge és de vosaltres. El segon xifra el missatge, que tindrem en el següent paràgraf. El tercer concedeix permís per utilitzar la vostra clau pública que no és CounterMail.

Imatge-9-Contra-correu-Esborrany

Els missatges enviats entre dos comptes de CounterMail es xifren automàticament. Els correus electrònics externs no xifren a menys que l’adreça de destinació utilitzi OpenPGP. Encara tenen una signatura digital i amaguen la vostra adreça IP. Els missatges permeten fitxers adjunts de 32 MB o menys.  

Imatges-10-Countermail-Encriptar-Missatges

Preu de CounterMail

Una versió de prova és vàlida durant set dies i només us permet enviar per correu electrònic altres adreces de CounterMail. Els plans basats en subscripció de CounterMail ofereixen descomptes per a compromisos més llargs. Disposa de 29 dòlars per 1 GB d’emmagatzematge i sis mesos d’accés. Per damunt d’això, els plans augmenten l’emmagatzematge a 2 GB durant 12 i 24 mesos i costen 49 i 79 $, respectivament. Els usuaris poden comprar més emmagatzematge per tarifes úniques.

CounterMail accepta targetes de crèdit, transferències bancàries i bitcoin.

Pla: 6 mesos12 mesos24 mesos
Preu: 29 dòlars 49 $ 79 $
Emmagatzematge: 1000 MB 2000 MB 2000 MB

4. Tutanota

Segons el seu lloc web, Tutanota significa “missatge segur” en llatí. Els seus servidors resideixen a Alemanya i estan sota estrictes lleis de privadesa. Aquesta protecció legal és una barrera externa que impedeix que fins i tot Tutanota accedeixi als vostres correus electrònics, tot i que pot veure l’emissor, el destinatari i les dates.  

Encripta correus electrònics i contactes emmagatzemats en un compte amb AES i RSA. La correspondència entre dos usuaris de Tutanota xifra automàticament. Els usuaris poden xifrar correus electrònics externs, però funciona de manera diferent. Els destinataris externs reben un enllaç de correu electrònic que requereix que s’obri una contrasenya. Introduint la contrasenya, els permet llegir el correu electrònic i respondre amb un missatge xifrat.

El procés de configuració requereix un temps a causa de la contrasenya. Ha de contenir un nombre mínim de caràcters i assolir una força adequada abans que Tutanota us permeti continuar.

Configuració d'Imatge-11-Tutanota

Al final de la configuració, proporciona un codi de recuperació, que és l’única manera de recuperar un compte si oblideu la contrasenya.

Imatge-12-Tutanota-Recuperació

La bústia té un aspecte net i mínim. Les carpetes s’asseuen en una barra lateral que s’amaga automàticament: fent clic a una fletxa lateral la treuen de la reclusió i de nou al primer pla. Els usuaris componen correus electrònics fent clic a un botó rodó gran a la part inferior dreta de la finestra del navegador.

Imatge-13-Tutanota-Bústia

Els missatges de correu electrònic a les carpetes de brossa i els correu brossa se suprimeixen automàticament al cap de 30 dies.

Opcions de seguretat de Tutanota

A la configuració, hi ha una opció d’autenticador de dos factors.

Imatge 14-Tutanota-Configuració

Hi ha una opció de xifratge per als usuaris per crear una contrasenya per als seus missatges. Es mostra com una icona amb un bloqueig vermell un cop els usuaris entren a l’adreça de correu electrònic externa del destinatari. Un metre sota el camp mostra la força de la contrasenya. Després que l’emissor finalitzi la contrasenya, l’ha d’enviar al destinatari. Els correus electrònics poden suportar fitxers adjunts de fins a 25 MB.

  Com obtenir una adreça IP irlandesa el 2023 de manera que pugueu veure el Hurlin '

Imatge-15-Tutanota-Encripta-Missatges

Preu Tutanota

La versió gratuïta de Tutanota és excel·lent i proporciona fins a 1 GB d’espai d’emmagatzematge.

El pla de pagament més barat és Premium, que ofereix cinc adreces de correu electrònic, regles de la safata d’entrada i suport per a la resolució de problemes durant aproximadament 2 dòlars al mes. La versió Pro té aproximadament 7 dòlars al mes i us permet 10 GB d’emmagatzematge, fins a 20 adreces de correu electrònic i opcions de personalització per a la visualització de la pàgina web. Tutanota fins i tot ofereix descomptes en determinats països.

Pla: FreePremiumPro
Preu: Gratuït Uns dos dòlars mensuals Al voltant de 7 dòlars mensuals
Emmagatzematge: 1 GB 1 GB 10 GB
Alias ​​de correu electrònic: 1 5 20

5. Hushmail

Hushmail ofereix missatges xifrats i no xifrats. És flexible a l’hora d’enviar per correu electrònic adreces externes, però tampoc aplica la rigorosa seguretat que molts poden esperar. Conserva registres de la vostra adreça IP i algunes dades, però al seu lloc web es troba directament sobre el que vigila.

Hushmail utilitza OpenPGP per xifrar els correus electrònics i les claus. Els usuaris poden enviar i rebre correus electrònics xifrats a adreces externes sempre que utilitzin OpenPGP. El servei escaneja els missatges per no detectar virus, però no els pot impedir infectar ordinadors.

La primera part de la configuració demana un nom d’usuari i una frase de contrasenya, que Hushmail suggereix fer cinc o més paraules. En realitat, només requereix vuit caràcters i no està lligat a un verificador de forces.

Imatge 16-Compte de Hushmail

Els usuaris necessiten un telèfon mòbil amb missatgeria de text per crear un compte. Si els usuaris perden la frase de contrasenya, no la podran recuperar per a comptes personals. Si els usuaris no inicien la sessió, es desactiven automàticament els comptes desactivats.

Activació d'Imatge-17-Hushmail-Compte

S’està enviant missatges amb Hushmail

La interfície de la bústia és senzilla i elegant. De manera predeterminada, les funcions de seguretat estan desactivades, de manera que els usuaris hauran d’anar a les preferències per activar-les. Hi ha una opció per establir una signatura digital al final dels missatges sortints. Si els usuaris volen protegir el seu compte, poden habilitar una configuració de verificació en dos passos.

Imatge-19-Hushmail-Bústia de correu

Enviar un correu electrònic xifrat és tan fàcil com marcar una casella d’un missatge redactat. La primera vegada que les adreces externes reben un missatge xifrat, han de respondre a una pregunta de seguretat creada per l’emissor. Després, podran accedir a missatges posteriors amb una frase de contrasenya que creen al lloc web de Hushmail.

No hi ha grafia ortogràfica. Un fitxer adjunt individual ha de ser de 20 MB o menys.

Imatge-20-Hushmail-Esborrany

Preu Hushmail

Una prova gratuïta ofereix el servei Premium de Hushmail durant 14 dies amb 25 MB d’emmagatzematge. Té un cost de 50 dòlars per un any per accedir als seus serveis a través de la web, mòbil i escriptori. L’espai d’emmagatzematge augmenta fins a 10 GB, no hi ha anuncis i els comptes no es desactivaran durant períodes d’inactivitat.

Pla: Premium
Preu: 50 dòlars anuals
Emmagatzematge: 25 MB

Pensaments finals

Internet és un lloc de por. Tot i que cap proveïdor de correu electrònic no és 100% immune a les amenaces, els de dalt ofereixen un nivell de seguretat que manca enormement de serveis principals. Tant si busqueu un proveïdor més segur per a correus electrònics de treball sensibles o sense convicció personal, serà difícil equivocar-vos amb qualsevol.

A la part superior del correu web, gairebé tots els serveis que hem suggerit ofereixen versions per a mòbils per a iOS o Android. L’únic que no té una aplicació per a mòbils és Hushmail, però hi ha “hacks” que poden dirigir el navegador al seu servidor per accedir al correu electrònic..

Si cap dels cinc anteriors us sorprèn, tenim un sisè concursant. Com a part dels seus serveis VPN, TorGuard ofereix comptes de correu electrònic segurs. Per obtenir més informació sobre aquest servei centrat en la seguretat, consulteu la nostra TorGuard Review.

Quin proveïdor de correu electrònic us sembla segur? Hi ha alguna cosa que trobem a faltar? Feu-ho saber als comentaris, i gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me