Rishikimi Kinsta – Përditësuar 2023

Rishikimi Kinsta

Ndoshta një nga opsionet më të mira të mbajtjes në internet nëse po shkoni me WordPress, Kinsta ofron shumë kambana dhe fishkëllima për ata që bashkojnë faqen e tyre me CMS më të përdorura në botë. Nëse, megjithatë, nuk po shkoni me WP, ju mund të dëshironi që të jepni Kinsta një kalim. Lexoni të gjitha detajet në shqyrtimin tonë të plotë.

Kinsta u jep ofruesve tanë më të mirë të mbajtjes në internet një kandidim për paratë e tyre. Kur bëhet fjalë për shpejtësinë, veçoritë dhe lehtësinë e përdorimit, është niveli më i lartë. Thënë kështu, pika e çmimit të lartë nuk kërkon asgjë më pak, dhe megjithëse Kinsta jep premtimin që përcakton etiketa e çmimeve, mund të mos jetë në kartat për të gjithë përdoruesit..

Nëse është në kartat për ju, Kinsta ofron një përvojë të mrekullueshme. Në këtë përmbledhje të Kinsta, ne do të flasim për ato që na pëlqyen dhe nuk na pëlqyen pasi kaluan kohë me planin e saj Fillestar. Gjatë rrugës, ne do të hyjmë në shpejtësi, karakteristika, siguri, intimitet dhe më shumë përpara se të japim verdiktin tonë.

Nuk duhet të habisë që ne jemi tifozë të Kinsta këtu në Cloudward.net. Aq shumë, në fakt, që fitoi një vend të lartë në web-in tonë më të mirë për udhëzuesin WordPress. Thënë kjo, nuk është pritësi në internet për të gjithë, veçanërisht nëse keni një buxhet të ngushtë ose dashuroj të punoni në një platformë tjetër përveç WordPress.

kinsta-Slider1

kinsta-slider2

kinsta-slider3

kinsta-slider4

kinsta-slider5

i mëparshëm

tjetër

Pikat e forta & dobësitë

Alternativa për Kinsta

Features

Kinsta ka shumë karakteristika, gjë që është e përshtatshme duke marrë parasysh sa është e kushtueshme. Në vend që të flasim për të gjithë ata, ne do të përqendrohemi në tiparet jo të sigurisë për këtë pjesë. Nëse kjo është ajo që ju po kërkoni, lexoni seksionin “siguri” më poshtë.

Për dallim nga hostet e lira, siç është iPage (lexoni rishikimin tonë iPage), grupi i funksioneve të Kinsta është i përqendruar në performancën. Për shembull, plani juaj është i pajisur me ruajtje të plotë të gjendjes në gjendje të ngurtë, e cila ka shpejtësi shumë më të shpejtë për lexim dhe shkrim krahasuar me disqet tradicionale të tjerrjes. Thënë kështu, ruajtja e SSD është bërë standarde për shumicën e pritësve të internetit.

Ajo që nuk është standard është një rrjet i ofrimit të përmbajtjes falas. Kinsta ju jep ndërmjet 5 GB dhe 1TB transferim në KeyCDN, që është një rrjet i ofrimit të përmbajtjes i ndërtuar për HTTP / 2 dhe IPv6. Nëse jeni kurioz për IPv6, lexoni udhëzuesin IPv4 vs IPv6.

Thënë kjo, më mbresëlënësja nga tiparet e Kinsta është mbështetja për rrjetet me shumë faqe. Planet më të shtrenjta përfshijnë shumë instalime të WordPress, dhe Kinsta u jep pronarëve të rrjeteve me shumë faqe kontroll se kush menaxhon çfarë.

Ju mund të krijoni dhe menaxhoni përdoruesit, gjë që rrallë shihet nga hostet në internet. DreamHost është një shembull tjetër që vjen në mendje (lexoni rishikimin tonë të DreamHost). Nëse po ekzekutoni shumë faqe në internet WordPress, mund të segmentoni lejet te të tjerët në ekipin tuaj që po administrojnë faqe interneti specifike.

Për zhvillim, Kinsta përfshin skenimin e WordPress që mund të ndizet me lëvizjen e një ndërprerësi. Skenimi është një mjedis i veçantë për uebfaqen tuaj, ku mund të provoni ndryshimet para se t’i shtyni ato në faqen e internetit të drejtpërdrejtë. Megjithëse nuk është një tipar i pazakontë, zbatimi i lehtë i Kinsta shkëlqen.

kinsta-rishikim-skenë

Në fund të fundit, Kinsta ofron caching nga serveri së bashku me një shtojcë memorie në shtëpi për WordPress. Në praktikë, ato ndihmojnë në shpejtimin e faqes suaj të internetit duke shërbyer asete statike nga cache në vend se t’i tërheq ato nga serveri.

Përmbledhje e Karakteristikave të Kinsta

Logo Kinstakinsta.com

Fillon nga 3000 $ çdo muaj Plane

Llojet e serverit

Ndarja e përbashkët

VPS Hosting

Menaxhuar WordPress

Rezervimi në re

Përkushtuar Hosting

Reseller Hosting

Usablity

Qasja në FTP

Qasja në SSH

cPanel

Qasja në rrënjë

Rezervime ditore

Ndërtues i faqes në internet

Sherbime

SEO

marketing

Dizajnimi i faqes në internet

siguri

Privatësia e domenit

Kriptimi SSL

Heqja e malware

Zjarri i Aplikimit të Uebit

Autentifikimi me dy faktorë

Mbrojtja e DDoS

sFTP

mbështetje

Ndihmë me email

Mbështetje telefonike

Mbështetje e Bisedës Live

Tutorials

Forumi i përdoruesit

Njohuri baze

24/7 Mbështetje

Çmimeve

Kinmimet e Kinsta janë të çuditshme në krahasim me shërbimet në rishikimet tona të tjera. Për shkak se është një host i vetëm me WordPress, ka nivele të shumëfishta për të njëjtin lloj hostimi. Paketat Starter dhe Pro janë plane të pavarura, ndërsa planet e Biznesit dhe Ndërmarrjeve kanë nivele të shumta brenda. Tabela e mësipërme tregon çmimin më të ulët të mundshëm për secilin plan.

Vlen të përmendet se si Kinsta mat përdorimin e burimeve. Për dallim nga planet në, të themi, InMotion Hosting, ku vizitorët mujorë janë thjesht një vlerësim për burimet që ju janë ndarë (lexoni rishikimin tonë të InMotion Hosting), vizitat mujore janë se si Kinsta mat përdorimin e burimeve tuaja. Kinsta mat numrin e adresave unike të IP që lidhen me faqen tuaj të internetit në një muaj të caktuar.

Ky është një dallim i rëndësishëm. Për dallim nga shumë pritës në internet, mund të tarifoheni për tarifat e tepërta me Kinsta. Nëse i tejkaloni vizitat tuaja mujore – e cila numëron vetëm adresa IP unike – do t’ju paguhen 1 $ për 1,000 vizita. Thënë kjo, është e rëndësishme të theksohet se nëse azhurnoni planet, kufiri mujor i vizitorëve zbatohet menjëherë.

Tani, le të flasim për formacionin e planit. Planet më të lehtë për tu tretur janë Starter dhe Pro. Fillestari është, mirë, i shkëlqyeshëm për fillestarët. Për një çmim të arsyeshëm, ju do të merrni një instalim të vetëm të WordPress, 20,000 vizita dhe 10 GB ruajtje SSD. Ju merrni të gjitha tiparet e planeve të tjera, gjithashtu, minus numrin e punëtorëve të PHP.

Planet Pro Kinsta

Planet Pro ju përplasen me dy instalime të WordPress, 40,000 vizita dhe 20 GB ruajtje. Suditërisht, është dyfishi i planit Starter për dy herë çmimin. Plus, ju merrni një migrim falas me planet Pro, të cilat janë në dispozicion vetëm falas me Starter nëse blini një vit.

Planet e Biznesit dhe Ndërmarrjeve kanë katër nivele që variojnë nga 100 deri në 1.500 dollarë në muaj. Plani ku do të bësh tokë do të varet nga disa faktorë: numri i instalimeve të WordPress që ju nevojiten, trafiku juaj mujor dhe sasia e hapësirës së ruajtjes që ju nevojitet. Nëse keni nevojë për specifikat, ju rekomandojmë të këshilloheni me uebfaqen e Kinsta.

Planet ofrohen mujore dhe vjetore, dhe ndryshe nga shumica e pritësve në internet, nuk ka shenjaigans shumë-vjeçare (lexoni rishikimin tonë Bluehost për të parë se si duket). Në vend që të keni tarifa të ndryshme, çmimi mujor është i njëjtë pa marrë parasysh nëse blini një muaj apo një vit. Thënë kjo, blerja e një viti ju jep dy muaj shërbim falas.

Kjo e bën formacionin e Kinsta të pastër kur bëhet fjalë për çmimet. Për shembull, Starter është 30 dollarë në muaj ose 300 dollarë në vit. Transparenca nuk duhet të vlerësohet. Kinsta mund të jetë e shtrenjtë, por paketat ndjehen mirë të rrumbullakosura për çmimet e tyre përkatëse.

Plus, të gjitha blerjet mbështeten nga një garanci prej 30 ditësh për kthimin e parave, e cila, fatmirësisht, sqarohet gjatë arkëtimit.

Lehtësinë e përdorimit

Kinsta është aq e lehtë për t’u përdorur saqë ne ishim të gatshëm me faqen tonë të internetit në më pak kohë sesa që kërkon zakonisht për të kontrolluar. Paneli i kontrollit nuk është cPanel, por përkundrazi një model i pronarit që thekson përdorshmërinë. Brenda pesë minutave, ne kishim blerë një plan, vendosëm domenin tonë dhe instaluam versionin e fundit të WordPress.

kinsta-rishikim-control-panel

Megjithëse ne normalisht mbulojmë arkëtimin, Kinsta flet vetë. Nuk ka kuti të shtesave të pakuptimta që ju duhet të zgjidhni ose termat që duhet të rivlerësoni. Do të shihni çmimin tuaj mujor, së bashku me një marrëveshje për të marrë dy muaj falas nëse blini çdo vit, dhe një buton arka.

kinsta-rishikim-checkout

Pulti është po aq i pastër. Pas blerjes së hostit tuaj, do të duhet të shkoni te skedari “faqet” për të ngritur domenin tuaj. Ndërsa e bëni këtë, ju gjithashtu mund të instaloni WordPress, së bashku me shtojcat thelbësore, të tilla si SEO Yoast.

kinsta-rishikim-add-site

Ky integrim me WordPress i jep Kinsta një konkurrencë të fortë. Ndërsa jo i vetmi host i përqendruar në WordPress atje – lexoni rishikimin tonë të faqes për një tjetër – ai shkëlqen mbi hostet që hedhin një rrjet të gjerë, siç është HostGator (lexoni rishikimin tonë të HostGator). Për shembull, pasi të shtoni faqen tuaj të internetit, mund të shikoni dhe menaxhoni shtojcat WordPress nga pulti.

Ka edhe detaje të tjera të vogla që e bëjnë pultin të qëndrojë gjithashtu. Për shembull, mund ta ndryshoni faqen tuaj të internetit nga drejtpërdrejt në skenë nga menyja drop-down brenda menaxhimit të faqes suaj të internetit. Plus, është e thjeshtë të shtoni adresat IP në një listë blloku dhe ridrejtimet e konfigurimit pa hapur kurrë WordPress-in e fundit.

kinsta-shqyrtim-përcjellëse

Theshtë ekuilibri i fuqisë dhe përdorshmërisë që e bën Kinsta të shkëlqejë. Megjithëse jo aq i arritshëm sa Hostinger (lexoni rishikimin tonë të Hostinger), Kinsta ka shumë më tepër që po shkon nën kapuç. Në vend që të apelonte për newbies, Kinsta hartoi një panel kontrolli që lejon ata që dinë se çfarë po bëjnë ta bëjnë këtë shpejt.

Asnjëherë nuk u bë pyetja se ku ishte diçka ose si ta ndryshonte atë. Përkundrazi, pulti i Kinsta ju promovon eksplorimin dhe ju shpërblen me integrime që rrallë shihen me hostet në internet. Reagimi “oh, kjo është i lezetshëm” u shfaq më shumë se një herë.

Llojet e strehimit

Kinsta ofron vetëm një lloj hostimi: host cloud. Megjithëse mund të mos sigurojë një pritje të përbashkët me kosto të ulët ose konfigurimin e një host të dedikuar, pritja në cloud është një kompromis në zhvillim që lejon faqet e internetit të marrin shpejtësi dhe siguri për një çmim të ulët.

Pritja në cloud është një mënyrë në të cilën konfigurohen serverat. Ju jeni akoma të pritur në një server të vetëm, por ai server po tërheq burimet e llogaritjes nga një rrjet i serverëve themelorë. Për shkak se serveri është vendosur në atë mënyrë, faqja juaj e internetit merr shkallëzim më të lartë, tepricë dhe siguri. Uebfaqja juaj është e centralizuar, por burimet që ai përdor nuk janë.

Kjo e bën të vështirë goditjen e një kufiri informatikë ose përplasjen e një serveri nga shumë kërkesa. Nëse cloud është mjaftueshëm masiv, serveri juaj gjithmonë do të jetë në gjendje të telefonojë në serverët e tjerë në rrjet për më shumë energji llogaritëse.

Në rastin e Kinsta, rrjeti është mjaft i madh. Mundësohet nga Google Cloud, i cili është praktikisht i pakufishëm kur bëhet fjalë për fuqinë llogaritëse. Ju nuk po blini hapësirë ​​në re. Përkundrazi, Kinsta ka zhvilluar një platformë që ju lejon të zgjeroni përdorimin tuaj të Google Cloud ashtu siç ju duhet faqja juaj e internetit.

Plus, ka 20 qendra të të dhënave në të gjithë botën që ju mund të zgjidhni për t’u pritur në të. Websitedo uebfaqe që shtoni mund të ketë qendrën e vet të të dhënave, do të thotë nëse po vendosni versione të shumta të të njëjtit uebfaqe, mund ta bashkëngjitni atë në një qendër të dhënash afër vendndodhjes që po synoni.

Ajo që rezulton është një formë fleksibile e pritjes që, megjithë koston e saj më të lartë, jep performanca shumë më tepër se një paketë tradicionale e përbashkët. Megjithëse në mënyrë të vendosur në anën tjetër të gardhit të lirë të mbajtjes në internet, Kinsta jep një pritje të shpejtë dhe të besueshme me një kosto relativisht të ulët.

shpejtësi & uptime

Për shkak se është mundësuar nga Google Cloud, nuk duhet të habitet që Kinsta performon mirë kur bëhet fjalë për shpejtësinë. Në kohën e shkrimit, ajo rivalizoi kampionin tonë A2 Hosting me kohë të ngarkesës ultra të shpejtë dhe qëndrueshmëri befasuese (lexoni rishikimin tonë të Hosting A2).

Ne testuam instalimin tonë bosh të WordPress duke përdorur Testin e Shpejtësisë Pingdom dhe Load Impact. Testimi ynë u bë me planin e Kinsta’s Starter, por duke parë si i vetmi ndryshim midis planeve janë vizitorët mujorë dhe hapësira e depozitimit, performanca përfaqëson të gjitha planet e ofruara.

Testimi ynë prodhoi një 96 nga 100 nga Testi i Shpejtësisë Pingdom, i cili është mbresëlënës, aq sa në fakt, që Kinsta fitoi një vend në udhëzuesin tonë më të shpejtë të pritjes në internet. Gërmimi në detaje, të cilat mund të shihni në grafikun më poshtë, nuk ka asgjë jashtë vendit. Metrika e lidhjes është më e gjatë se normale, por vetëm nga një sasi e vogël, dhe koha e pritjes është e ulët. Nuk ka asgjë për të ankuar.

kinsta-rishikim-speed-test

Impact Load prodhoi rezultate të ngjashme mbresëlënëse. Ne dërguam 50 përdorues virtualë në server gjatë pesë minutave si test stresi. Në total, u bënë pak më shumë se 9,000 kërkesa, dhe Kinsta ishte në gjendje t’i përpunonte ato kërkesa me një mesatare prej 31 për sekondë. Plus, kemi pasur gati të njëjtën kohë përgjigjeje gjatë gjithë provës, e cila është e shkëlqyeshme.

kinsta-rishikim-load-ndikim

Nuk ka pasur as gabime HTTP, duke sugjeruar se ka shumë burime për të përdorur faqen tuaj të internetit (nëse doni të shihni gabime, lexoni rishikimin tonë të GreenGeeks). Duke pasur parasysh strukturën e mbajtjes së cloud, kjo nuk është për t’u habitur, por tregon një ngërç të të ecurit me një platformë më të shtrenjtë.

Sinqerisht, asnjë nga rezultatet tona nuk është befasuese. Ju po paguani për pritjen ultra të shpejtë me Kinsta, dhe testimi ynë tregon që Google Cloud jep.

Sa për kohën e duhur, faqja juaj e internetit do të monitorohet rreth orës. Ekziston një Marrëveshje e Nivelit të Shërbimit që Kinsta ka krijuar për të siguruar në faqen tuaj të internetit 99.9 përqind kohën e duhur. Garancia në kohë i jep Kinsta 30 minuta për të reaguar ndaj urgjencave, dhe për çdo orë në faqen tuaj te internetit është ulur, Kinsta do të kthejë 5 përqind të tarifës suaj të shërbimit mujor.

Kjo nuk ka të ngjarë të dalë, pse. Duke pasur parasysh që Kinsta ofron një CDN falas dhe është ndërtuar në Google Cloud, gjasat që faqja juaj e internetit të përjetojë joproduktivë bazuar në çështje të serverit është e paktë.

siguri

Kinsta ka një grup karakteristik mbresëlënës dhe megjithëse nuk janë të ndezur, ato do t’ju ndihmojnë të siguroni që faqja juaj të jetë e shpejtë dhe e qëndrueshme. Karakteristikat e sigurisë janë gjithashtu të shkëlqyera, me Kinsta që bashkojnë të gjitha dobësitë thelbësore në infrastrukturën e një faqe në internet.

Kjo fillon me kopje rezervë automatike ditore, të cilat mund të shfletohen, shkarkohen dhe rivendosen nga pulti i llogarisë tuaj me një klik të vetëm. Megjithëse Kinsta mban vetëm kopjet rezervë për 14 deri në 30 ditë në varësi të planit tuaj, aftësia për të shkarkuar kopjen rezervë tuaj do të thotë që mund t’i keni ato pothuajse përgjithmonë.

Nëse po shkoni në atë rrugë, sigurohuni që të keni një shërbim të qëndrueshëm rezervë në internet për të ruajtur kopjet e faqes tuaj. Ne rekomandojmë Backblaze (lexoni rishikimin tonë të Backblaze).

Thënë kështu, ju gjithashtu mund të bëni pikë rezervë manuale nëse po provoni ndryshime në faqen tuaj të internetit. Numri i kopjeve rezervë manuale që mund të krijoni varet nga plani juaj, por nuk duhet të krijoni ato. Kinsta ofron rezervë gjashtë orë dhe orë për një tarifë shtesë, e cila është ideale për faqet e internetit që ndryshojnë shpesh.

kinsta-rishikim-për orë-backups

Përfshirë gjithashtu me planin tuaj është një çertifikatë falas e Encrypt SSL e Le të Encrypt. Megjithëse një çertifikatë e nivelit të ulët, do t’ju lejojë të hapni një lidhje të koduar midis vizitorit tuaj dhe serverit. Nëse keni nevojë për një certifikatë më të mirë SSL / TLS, e cila është e rëndësishme për, të themi, një dalje të tregtisë elektronike, Kinsta ju lejon të importoni me lehtësi një në pultin tuaj..

Kinsta nuk ka heqje apo skanim të malware, ose, të paktën, jo në mënyrën që Arvixe ofron atë (lexoni rishikimin tonë të Arvixe). Në vend që të reklamojë një mjet skanimi, të tilla si SiteLock, Kinsta siguron infrastrukturën e saj me shpërndarjen e shpërndarë të zbulimit të sulmit, shërbimet e zjarrit të harduerit dhe monitorimin në kohën e duhur prapa skenave.

Nuk janë vetëm tym dhe pasqyra. Kinsta ka një garanci të sigurisë që do t’ju ndihmojë të pastroni faqen tuaj nëse komprometohet. Ekipi do të riparojë ose rivendosë thelbin e WordPress, rivendosni të gjitha fjalëkalimet e bazës së të dhënave dhe FTP dhe do të identifikojë se nga po vjen malware. Ai kod me qëllim të keq do të hiqet, gjithashtu, duke pastruar faqen tuaj të internetit.

Kinsta do t’i mbajë të dhënat tuaja të përmbajtura dhe përmbajtjen, por ju do të jeni përgjegjës për të riinstaloni shtojcat dhe temat. Ky është një shërbim që shpesh mund të fitojë qindra dollarë për një faqe në internet, dhe fakti që Kinsta e përfshin atë falas tregon një besim të qartë në infrastrukturën e tij.

Thënë kështu, do të duhet së pari të merrni faqen tuaj të internetit në Kinsta. Si pjesë e procesit të migracionit, Kinsta do të skanojë faqen tuaj të internetit për të parë nëse ka malware. Nëse ndodh, do të duhet të paguani një tarifë pastrimi 100 $ para se të mund të pritet në serverët e Kinsta.

intimitet

Kinsta nuk ofron regjistrimin e domenit, kështu që megjithëse ne zakonisht shikojmë intimitetin e domain-it si pjesë kryesore të këtij seksioni, ai nuk është një temë këtu. Kjo do të thotë, privatësia ende vlen, dhe politika e qartë e privatësisë e Kinsta tregon se nuk është në anën e keqe të gardhit.

Ashtu si të gjithë hostët në internet, Kinsta mbledh informacionet tuaja personale dhe prerjet e serverëve në arkë. Këto informacione nuk merren nga palë të treta, përveç nëse kërkohet me ligj, megjithatë. Sa i përket shitjes së informacionit tuaj, Kinsta nuk poston asgjë, me vetëm disa palë të treta specifike të jenë në gjendje të përdorin informacionin tuaj në rrethana të rrepta.

Ata palë të treta përshkruhen në politikën e intimitetit, por vetëm të dyshuarit e zakonshëm janë atje. Për shembull, informacioni juaj i faturimit ndahet me Stripe për përpunimin e pagesave dhe Google Cloud sheh të dhënat e faqes suaj të internetit sepse, mirë, faqja juaj e internetit është pritur atje.

Për shkak të kësaj, privatësia është kryesisht jashtë kontrollit të Kinsta. Megjithëse Kinsta ka një politikë të drejtpërdrejtë të intimitetit, disa prej partnerëve të saj përzihen në zona gri.

Suruditërisht, kjo nuk po vjen nga Google. Politika e privatësisë e Google Cloud e bën të qartë që të dhënat tuaja nuk do të përdoren për qëllime reklamimi dhe rrjeti nuk do të bëhet kurrë një prapavijë për mbikëqyrjen e qeverisë.

Në përgjithësi, ju keni pak për t’u shqetësuar nga Kinsta, apo edhe Google Cloud, për atë çështje. Kjo tha, kompanitë e tjera mund të kenë politika urioze. Shtë e vështirë të fajësohet Kinsta për këtë, megjithëse, duke marrë parasysh natyrën modulare të pritjes në internet dhe sa shërbime mund të përfshihen në proces.

mbështetje

Kinsta ka mbështetje të shkëlqyeshme nëse e dini se çfarë po bëni. Natyra e drejtpërdrejtë e përsëritjeve të mbështetjes është e dobishme në botën e rrëmujshme dhe shpesh konfuze të web hosting, për sa kohë që ju mund të përktheni ato që ata po thonë. Newbies ruajuni, megjithatë, sepse Kinsta nuk është aty për të mbajtur dorën tuaj.

Kjo nuk do të thotë të mbështesë është e keqe. Kinsta nuk është përqendruar në faqet e internetit fillestare dhe, si i tillë, as mbështetja nuk është. Kur arritëm të bisedojmë drejtpërdrejtë, përfaqësuesi ishte i dijshëm dhe i dobishëm, duke na drejtuar drejt leximit në bazën e njohurive ndërsa gjithashtu duke iu përgjigjur pyetjes sonë.

kinsta-rishikim-live-chat

Baza e njohurive mund të ndihmojë fillestarët të zbriten nga toka. Përveç udhëzuesve dhe udhëzimeve të shumta për zgjidhjen e problemeve, Kinsta përfshin një fjalor që përcakton termat e zakonshëm në botën e web hosting, siç janë PHP dhe DNS.

kinsta-rishikim-Arkivi

Plus, postimet janë të hollësishme. Merrni për shembull udhëzuesin për të treguar serverat e emrave. Kinsta tregon se si të gjenerojë adresa të serverave të emrave në pultin e llogarisë suaj dhe t’i zbatojë ato në regjistruesit e popullarizuar të domeneve, të tilla si GoDaddy (lexoni rishikimin tonë të GoDaddy).

Jashtë kësaj, ka mbështetje me email, por asnjë mbështetje telefonike. Kinsta shpjegon se sistemi i mesazheve në internet shpesh funksionon më mirë, dhe në këtë rast, ne jemi dakord. Kur përdorëm sistemin e mesazheve, ne mund të zgjidhnim çështje brenda disa minutash, dhe një regjistër i bisedës u dërgua automatikisht në adresën tonë të emailit.

Aktgjykimi

Kinsta është me vlera të mira, por ka gjellat për të garuar me më të mirët. Me shpejtësi të shkëlqyeshme, siguri të klasit botëror dhe mbështetje të shpejtë, është zgjedhja e përsosur për faqet e krijuara ose të lulëzuara të WordPress. Thënë kjo, është një host i ngrohtë në internet, kështu që mund të mos jetë zgjidhja për ju nëse jeni duke kërkuar të ndërtoni një platformë tjetër ose të futeni në një pikë çmimi më të ulët.

Whatfarë mendoni për Kinsta? Na tregoni në komentet më poshtë dhe, si gjithmonë, faleminderit për leximin.