Rishikimi Bitwarden – Përditësuar 2023

Rishikimi i Bitwarden

Bitwarden mund të jetë menaxheri më i mirë falas i fjalëkalimeve, me përdorueshmëri të shkëlqyeshme dhe karakteristika të mira. Sidoqoftë, përdoruesit e paguar mund të bëjnë më mirë diku tjetër, pasi mund të lexoni në rishikimin tonë të plotë për Bitwarden.

bitwarden-Slider1

bitwarden-slider2

bitwarden-slider3

bitwarden-slider4

bitwarden-slider5

i mëparshëm

tjetër

Bitwarden është një menaxher falas me fjalëkalim me burim të hapur që bëri prerjen e udhëzuesit më të mirë të menaxherit të fjalëkalimeve. Me sigurinë më të lartë dhe një ndërfaqe që është e lehtë për t’u përdorur, Bitwarden qëndron mbi menaxherët më të paguar me fjalëkalim. Si menaxher falas me fjalëkalim, është i papërballueshëm, megjithëse përdoruesit e paguar mund të marrin më shumë veçori diku tjetër. 

Në këtë përmbledhje Bitwarden, ne do të ndajmë përvojën tonë pasi të kalojmë ca kohë me këtë aplikacion popullor me burim të hapur. Nga siguria në veçoritë në çmim, ne do të mbulojmë gjithçka që duhet të ofrojë Bitwarden, të gjitha përpara se të japim verdiktin tonë. 

Për përdoruesit që janë në kërkim të një mjeti shumë të sigurt, për menaxhimin e fjalëkalimit, është e vështirë të mundësh Bitwarden. Kjo do të thoshte, mungojnë disa karakteristika, kryesisht kur bëhet fjalë për ndarjen me përdorues të shumtë dhe ruajtjen e informacionit jotradicional. Pavarësisht, Bitwarden ofron shumë për shumë pak, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyeshme.

Pikat e forta & dobësitë

Alternativa për Bitwarden

Features

Bitwarden është një menaxher i përqendruar i fjalëkalimeve, duke i paraprirë karakteristikave të jashtme në planin e tij të lirë për të siguruar funksionimin thelbësor. Kjo përfshin vetë-pritjen, sinkronizimin e shumë pajisjeve, ruajtjen e pakufizuar dhe më shumë, të gjitha pa përdoruesit të shpenzojnë një monedhë. Megjithëse plani falas nuk është shumë emocionues për sa i përket shtesave, funksionaliteti bazë është aty. 

Nëse veçoritë janë ato që jeni pas, një azhurnim në Premium ia vlen. Edhe pse jo aq i fortë sa Dashlane ose RoboForm, Bitwarden rreh menaxherët e tjerë të fjalëkalimeve tregtare (lexoni rishikimin tonë të RoboForm). 

Me Premium, ju keni dhënë mundësi të përparuara të autentifikimit me dy faktorë, ruajtje të çelësit të autentifikuesit për aplikacionet më të mira të vërtetimit me dy faktorë dhe 1 GB ruajtje të skedarëve të koduar. 

Ndarja gjithashtu mbështetet, edhe pse e kufizuar. Përdoruesit e lirë janë të kufizuar në ndarjen me vetëm një përdorues tjetër, ndërsa ata që pajtohen në një plan familjar mund të ndajnë hyrjet me deri në pesë përdorues. Fatkeqësisht, pesë është kufiri i përdorimit personal. Nëse keni nevojë për më shumë përdorues, jeni të detyruar të paguani për një plan biznesi, edhe nëse është për përdorim personal.

Raporte Bitwarden

Një nga arsyet për të përmirësuar në Bitwarden Premium janë raportet (më shumë në atë në pjesën tjetër). Brenda kasafortës në internet, mund të shikoni gjashtë raporte të ndryshme, pesë prej të cilave janë të rezervuara për pagimin e pajtimtarëve. Ato variojnë nga fjalëkalimet e ekspozuara dhe të ripërdorura deri te faqet e internetit të pasigurta. 

Të gjithë përdoruesit kanë qasje në raportin për shkeljen e të dhënave, megjithatë, i cili skanon për shkelje të të dhënave të zbuluara kohët e fundit që korrespondojnë me adresat e emailit të llogarisë tuaj dhe emrat e përdoruesve. Ky nuk është një proces i automatizuar – do të duhet të vendosni emrin e përdoruesit ose emailin që dëshironi të kontrolloni – por është ende një veçori e bukur të keni. 

bitwarden-shkelje, raporti

Edhe pse na pëlqejnë raportet, do të ishte mirë të shohim që Bitwarden i ndërthuri ato në një zonë të vetme. Pasja e një pulti të sigurisë, ku mund të shihni fjalëkalime të ekspozuara, të ripërdorura dhe të dobëta, bën më të lehtë për të parë se cilat llogari duhet të azhurnoni. Duke pasur parasysh natyrën me burim të hapur të Bitwarden, një zgjatje opsionale e ndërrimit automatik të fjalëkalimit do të ishte e bukur gjithashtu. 

Vetë-hostimi i fjalëkalimeve tuaja

Pavarësisht nëse jeni duke paguar jo, nuk mund të zgjidhni të presni fjalëkalimet tuaja. Për dallim nga fjalëkalimi Depot, i cili – siç mund të lexoni në rishikimin tonë të Depos të Fjalëkalimit – integrohet me shërbimet e ruajtjes së cloud, Bitwarden siguron kod për vendosjen e serverit tuaj të fjalëkalimit. Mbështet pothuajse për çdo sistem kryesor operativ, gjithashtu.

Në vend që të sigurojë vetëm burimin, Bitwarden ju lejon të lehtë të presni fjalëkalimet tuaja duke përdorur Docker. Me Docker, ju mund të strehoni pirgun e infrastrukturës së Bitwarden në Linux, macOS ose Windows. Për më tepër, ekziston një mësim i gjerë për të vendosur serverin tuaj, duke detajuar procesin e automatizuar me mjetet e Docker dhe instalimin manual.

  RecemBear Review - Përditësuar 2023

bitwarden-vetë-host-tutorial

Ju duhet disa njohuri themelore të rrjetit për të filluar, por mbajtja e duarve të mirëseardhura të Bitwarden do të thotë që edhe fillestarët mund të eksperimentojnë me mbajtjen e fjalëkalimeve të tyre. Ka disa arsye që ju mund të dëshironi të presin fjalëkalimet tuaja, më e shquar prej të cilave është siguria. Duke vendosur serverin tuaj, ju jeni duke kontrolluar sigurinë e tij. 

Vetë-pritja është një tipar opsional në të gjitha planet, e cila është e shkëlqyeshme për tu parë. Edhe pse na pëlqen përfshirja e cloud-it të Bitwarden në planin e lirë, disa përdorues mund të jenë më të kënaqur duke i mbajtur hyrjet e tyre pranë shtëpisë. Fatmirësisht, ju është dhënë fleksibiliteti për të zgjedhur.

Përmbledhje e Karakteristikave Bitwarden

Logo e bitwardenbitwarden.com

Fillon nga 083 $ muaj të gjitha planet

siguri

2FA

encryption
AES-256

Zero-njohuri

Keyselësat 2FA

Analiza e sigurisë

Sinkronizimi i shumë pajisjeve

Rikthim dhe rimëkëmbje

Aplikacione celulare
Android, iOS

Ndryshuesi i fjalëkalimit

Prodhuesi i fjalëkalimit

Zgjatja e shfletuesit

AutoFill

Forma e mbushjes automatike

UI e shfletuesit

UI i desktopit

Email

Bisedë live

telefon

Qendra e ndihmes

Forumet

Mbështetje 24/7

më shumë

Plan falas

Çmimeve

Bitwarden është menaxheri më i lirë i fjalëkalimeve që kemi shqyrtuar. Rivaling edhe LastPass (lexoni copën tonë Bitwarden vs LastPass), ai ofron një nga planet më të fuqishme falas që kemi parë, i përshtatshëm me sinkronizimin me shumë pajisje dhe ruajtjen e pakufizuar pa përdoruesit që shpenzojnë një monedhë. Një përmirësim në Premium është gjithashtu i lirë, megjithëse duket më shumë si një plan “mbështetje për zhvilluesit” sesa gjithçka tjetër.

Le të fillojmë me planin falas, pasi është më i përhapuri në faqen e Bitwarden. Në vend që të ofroni këmbanat dhe bilbilat në versionin falas, siç janë mbështetja YubiKey dhe ruajtja e çelësave TOTP, Bitwarden përqendrohet në gjërat thelbësore. Ju merrni një ruajtje të pakufizuar, si dhe sinkronizim me shumë pajisje, do të thotë se mund të keni qasje në fjalëkalimet tuaja nga kudo. 

Vetëm se Bitwarden e shtiu në krye të renditjes sonë më të mirë të menaxherit për fjalëkalim falas, duke klasifikuar planet e kufizuara falas nga Kaspersky Manager Manager dhe McAfee True Key (lexoni rishikimin tonë Key Key). Për dallim nga ato plane falas, të cilat ndjehen si një provë më shumë se gjithçka tjetër, ju mund të përdorni Bitwarden Free pa vërejtur shumë ndryshime. 

Si pasojë, sidoqoftë, Premium ndjehet më pak, mirë, premium. Dirtshtë shumë i lirë me vetëm 10 dollarë në vit, por shton pak në mënyrën e funksioneve. Ekzistojnë mundësi shtesë të vërtetimit me dy faktorë dhe raporte të shëndetit të kasafortave, por jo shumë më tepër. Barazimi i shkëlqyeshëm është ruajtja e skedarëve të koduar 1 GB, i cili, megjithëse është i këndshëm për tu parë, nuk është shumë në krahasim me shërbimet tona më të mira për ruajtjen e cloud.. 

Premium duket si një mundësi për të mbështetur zhvilluesit, të cilat mund t’i marrim pas. Në vend që të kërkojë thjesht dhurime, Bitwarden ofron disa veçori shtesë për një tarifë modeste. 

Do të jemi të kënaqur duke paguar 10 dollarë në vit vetëm për planin falas, kështu që çdo veçori shtesë ia vlen çmimi. Kjo është veçanërisht e vërtetë kur krahasohet me menaxherët e kushtueshëm të fjalëkalimeve si Dashlane (lexoni rishikimin tonë të Dashlane).

Familja dhe Businessmimet e Biznesit Bitwarden

Duket se Bitwarden bën pjesën më të madhe të parave të tij nga planet me shumë përdorues. Për përdorim personal, ka planet Free dhe Families, i pari prej të cilave vjen me të gjitha tiparet e versionit falas dhe ndarjen midis dy përdoruesve. Familjet ekzekutojnë 1 dollarë në muaj, duke e planifikuar familjen e 1Password për të turpëruar, dhe përfshin të gjitha tiparet e Premium dhe mbështetje për deri në pesë përdorues. 

Planet e biznesit janë po aq të lira. Ekipet, i cili përfshin pesë përdorues, është vetëm 5 dollarë në muaj kur faturohen çdo vit, dhe ju mund të shtoni përdorues shtesë për 2 dollarë në muaj për çdo përdorues. Në thelb, Ekipet janë të njëjta me Familjet përsa i përket tipareve, megjithëse nuk është i kufizuar në pesë përdorues. 

Ndërmarrja është arsyeja pse Bitwarden bëri menaxherin tonë më të mirë të fjalëkalimeve për listën e biznesit të vogël, sidoqoftë. Shtë një plan biznesi më tradicional, duke ngarkuar 3 dollarë për përdorues në muaj pa tarifë bazë. 

Ajo vjen me karakteristika të përparuara të biznesit, megjithëse, duke përfshirë grupet e përdoruesve, regjistrat e ngjarjeve dhe integrimin e Active Directory. Duke pasur parasysh çmimin, Bitwarden madje e rivalizon Zoho Vault kur bëhet fjalë për menaxhimin e fjalëkalimeve të biznesit.

Mirësia e përdoruesit

Bitwarden është çuditërisht i lehtë për t’u përdorur duke pasur parasysh që është softuer me burim të hapur. Ka shumë butona në faqen e internetit që ju drejtojnë drejt ekranit të shkarkimit, si dhe instalues ​​për shfletues dhe celular. Nëse preferoni një instalim të linjës së komandës, ekziston edhe dokumentacioni CLI.

bitwarden-shkarkime

Procesi i shkarkimit nuk është thjesht i thjeshtë për softuer me burim të hapur, por në përgjithësi është i lehtë. Qasja e Bitwarden ndaj opsioneve të paraqitura në një mënyrë lehtësisht të tretshme i vë turp edhe menaxherët më të vendosur me fjalëkalim. Kjo vazhdon në procesin e regjistrimit. Pasi të shkarkoni, mund të krijoni një llogari direkt në aplikacionin Biwarden. 

  Rishikimi NordPass - Kid i ri në bllok - Përditësuar 2023

bitwarden-shenjë-up

Pas përfundimit të kësaj, nuk ka asnjë konfirmim me email ose ndonjë gjë të tillë. Ju thjesht ridrejtoheni në ekranin e hyrjes ku mund të futni letrat kredenciale. Ashtu si shkarkimi, dëshirojmë që menaxherët e tjerë të fjalëkalimit ta kishin këtë thjeshtë procesin e regjistrimit. Bitwarden del nga rruga juaj, dhe gjatë kohës tonë me të, kurrë nuk ka pasur një pikë ku ne jemi ndier në kundërshtim me softverin. 

Përdorimi i Bitwarden në Desktop

Edhe pse nuk është aq tërheqëse sa, të themi, Keeper, aplikacioni i desktopit i Bitwarden është shumë i lehtë për t’u përdorur. Megjithatë, më shumë se kaq, ajo ofron shumë mundësi. Për dallim nga Depoja e Fjalëkalimit, e cila shkon në mbivendosje me cilësimet që përmbysin përdoruesin në pikën e tërheqjes së flokëve, Bitwarden thjesht ofron fleksibilitet.

bitwarden-desktop

Për shembull, kur shtoni një fjalëkalim të ri, duhet të specifikoni se me cilën URL është lidhur lidhja. Procesi është mjaft i thjeshtë siç është, megjithëse mund ta rregulloni nëse ndjeni nevojë. Përveç shtimit të URL-ve të reja për hyrjen, mund të specifikoni nëse Bitwarden njeh domenin bazuar në një ndeshje të saktë, emrin e hostit ose ndonjë kombinim të faktorëve të tjerë. Ju madje mund të vendosni fusha të injoruara, gjë që është e dobishme për të anashkaluar përpjekjet e phishing.

bitwarden-domain-hyrje

Ka disa gjëra të tjera që mund të bëni në faqen e krijimit të fjalëkalimit, përfshirë shtimin e bashkëngjitjeve, krijimin e fushave me porosi dhe renditjen e hyrjeve në dosje. Për më tepër se kaq, aplikacioni i desktopit është mjaft i drejtpërdrejtë. Ka disa cilësime për të shkulur që kanë të bëjnë me kohën e bllokimit, por përndryshe aplikacioni është i zhveshur. Më e rëndësishmja që mund të bëni është të ndryshoni temën. 

bitwarden-new-theme

Nga pikëpamja e shfrytëzueshmërisë, gjithçka është e shëndoshë (më mirë se kaq, madje). Sidoqoftë, ka një mbikëqyrje kritike. Bitwarden mbështet hyrjet, kartat e kreditit, shënimet dhe informacionet e adresave, por asgjë tjetër. 

Këto janë shënimet më të spikatura që duhet të keni në një menaxher të fjalëkalimeve, por edhe kështu, do të donim të shihnim mbështetje për kategoritë e personalizuara, veçanërisht me sa fleksibël është Bitwarden në fusha të tjera.

Shtesa në Ueb dhe Shtesa e Shfletuesit

Megjithëse na pëlqen aplikacioni lokal, ju nuk keni pse ta përdorni. Në fakt, mund të hyni në Bitwarden nga kudo që ka një shfletues. Aplikacioni i uebit është në të vërtetë më i fortë se ai lokal, duke ofruar qasje të lehtë në raporte, opsione të vërtetimit me dy faktorë dhe shkëmbim të organizatës. Opsionet si krijimi i një organizate të re nuk janë të pranishme në aplikacionin lokal. 

bitwarden-web-app

Për shkak të kësaj, është një ide më e mirë për të filluar me kasafortën në internet nga marrja e sipër. Ju janë dhënë të gjitha funksionalitetet e aplikacionit të desktopit, së bashku me cilësimet shtesë të llogarisë. Qasja është gjithashtu një plus i madh. Duke përdorur faqen e internetit Bitwarden, mund të identifikoheni në llogarinë tuaj nga çdo makinë, pa marrë parasysh nëse Bitwarden është i instaluar në vend ose jo. 

Përveç kasafortës në internet, Bitwarden gjithashtu ka një shtrirje të shfletuesit, e cila është në dispozicion për Chrome, Firefox, Safari, Vivaldi, Opera, Brave, Edge dhe Tor Browser. Shtesa më shumë i ngjan aplikacionit të desktopit, megjithëse me qasje më të lehtë te gjeneratori i fjalëkalimit. Ju gjithashtu mund të zhbllokoni shtesën për ta parë atë në një dritare të veçantë të shfletuesit. 

bitwarden-zgjatje

Fuqia e përdorshmërisë së Bitwarden vjen nga fakti se ju mund të përdorni vetë secilën prej aplikacioneve. Teknikisht, kaseta e internetit është më e fuqishmja. Sidoqoftë, ju mund të përdorni aplikacionin lokal, shtrirjen ose aplikacionin në internet më vete pa hequr dorë shumë, duke ju ofruar opsione se si i menaxhoni fjalëkalimet tuaja.

siguri

Bitwarden është një nga menaxherët më të sigurt për fjalëkalim, kjo falë faktit që baza e tij e kodeve është e disponueshme për këdo që të shohë. Për shkak të këtij modeli, Bitwarden është audituar publikisht nga Cure53, e cila është e njëjta kompani e analizës së sigurisë që hodhi një vështrim në RememBear (lexoni rishikimin tonë të RememBear). 

Para se të shkojmë në gjurmët që vijnë së bashku me një bazë me kod të hapur, le të flasim për bazat. Bitwarden siguron kasafortën tuaj me AES-256, e cila është më e mira kur bëhet fjalë për mbrojtjen e të dhënave tuaja, pasi mund të lexoni në përshkrimin tonë të kriptimit. Ky kriptim është çiftuar me një model me njohuri zero, domethënë fjalëkalimet tuaja janë të arritshme vetëm nga ju. 

Si menaxherët e tjerë të fjalëkalimeve, duhet të vendosni një fjalëkalim master për kasafortën tuaj. Bitwarden nuk e sheh kurrë fjalëkalimin tuaj master. Në vend të kësaj, është përdorur për të nxjerrë një çelës duke përdorur PBKDF2, i cili është hashed më tej me SHA-256. Rezultati përfundimtar është një bandë e gibberish që është e papërdorshme për një haker. 

  Rishikimi i vërtetë i tastit McAfee - Përditësuar 2023

Shtë e rëndësishme të mbani mend se kjo është e gjitha duke marrë parasysh që jeni duke përdorur serverët e Bitwarden. Nëse jeni i shqetësuar për sigurinë dhe vërtetimin, mund të presni fjalëkalimet tuaja, që zvogëlon çdo rrezik të shkeljes së të dhënave në fundin e Bitwarden. 

Ju nuk duhet të merrni asnjë prej këtyre informacioneve në vlerën e tyre, gjithashtu. Bitwarden është mjaft i bindur në sigurinë e tij për të vënë në dispozicion kodin e burimit dhe, për më tepër, të ftojë studiuesit e sigurisë të provojnë kufijtë e tij. 

Perks me burim të hapur

Fakti që Bitwarden është me burim të hapur, jo vetëm që e bën atë më fleksibël, por edhe më të sigurt. Dokush mund të shikojë kodin burimor në GitHub, do të thotë ata me njohuri-njohuri janë të lira për të parë, audituar ose kontribuar në kodin që e përbëjnë Bitwarden. Për më tepër, ekipi i zhvillimit fton analiza të sigurisë nga studiuesit. 

Shtë e rëndësishme të theksohet se i gjithë kodi i Bitwarden është gjithashtu në dispozicion. Nga instaluesi i linjës së komandës deri tek aplikacioni celular deri tek infrastruktura e serverit, ekipi i zhvillimit bën gjithçka të shikueshëm. 

Përveç transparencës që vjen nga softueri me burim të hapur, fakti që ju mund të shikoni dhe kontribuoni në kodin e Bitwarden do të thotë fleksibilitet më i madh në zbatimin tuaj të softuerit. 

Një shënim rreth privatësisë

Duke pasur parasysh që Bitwarden ofron kaq shumë falas, ne kemi dashur të prekim shkurtimisht intimitetin. Ju kërkohet të regjistroheni për një llogari, e cila përbëhet nga një fjalëkalim master dhe një adresë të vlefshme të postës elektronike (disa karakteristika do të jenë të padisponueshme derisa të konfirmoni adresën tuaj të emailit). Kjo duhet të hedhë një flamur të kuq për këdo që merret me intimitetin në internet. 

Fatmirësisht, Bitwarden thotë në deklaratën e tij të intimitetit se nuk “shpërndan, shet, merr me qira ose nuk bën tregti me informacionin personal të përdoruesit me palë të treta për qëllimet e tyre komerciale.” Disa informacione të përgjithshme, të cilat nuk mund të identifikojnë një përdorues të vetëm, përdoren dhe shpërndahen, duke përmendur gjëra të tilla si sa pajtimtarë Premium ka dhe përdorimi i përgjithshëm i brezit të rrjetit. 

Duket se Bitwarden nuk po fiton para nga të dhënat e përdoruesit, por mbështetet në anëtarësimin e tij në Premium dhe abonimet e biznesit për të nxitur të ardhurat. Ne nuk e dimë modelin e biznesit të Bitwarden, kështu që ne nuk mund të themi me siguri se si hyjnë paratë. Megjithatë, sipas politikës së tij të privatësisë, shitja e të dhënave të përdoruesit nuk është se si ndodh kjo.

mbështetje

Pavarësisht se është i lirë dhe me burim të hapur, Bitwarden ofron shumë në mënyrën e mbështetjes. Duke paguar ose jo, çdokush është i lirë të kontaktojë mbështetjen me email, megjithëse pajtimtarët Premium marrin përparësi. Fatmirësisht, nuk është e nevojshme të dërgoni email me Bitwarden. Përveç një baze të dendur njohurish, ajo ka një nga komunitetet më të forta në internet që kemi parë. 

Duke filluar me qendrën e ndihmës, ka një artikull për pothuajse çdo temë. Nga udhëzimet e importit tek sinkronizimi i drejtorive, Bitwarden ofron mësime të hollësishme. Ashtu si procesi i regjistrimit, ne kemi parë disa menaxherë të tjerë të fjalëkalimeve do të ofrojnë këtë nivel të vëmendjes për detaje. Bitwarden mbulon gjithçka dhe arrin ta bëjë këtë në një mënyrë të tretshme. 

bitwarden-Arkivi

Forumet janë më pak mbresëlënëse. Edhe pse është shumë aktive, paraqitja mund të përdorë disa punë. Bitwarden siguron vetëm dy kategori: “kërkesa për funksion” dhe “mbështetje nga përdoruesi te përdoruesi”, kjo e fundit që merr më shumë tema çdo javë. Nuk ka asnjë temë të varur ose kategori shtesë, megjithatë, duke lënë një pasuri të paluajtshme të ekranit të papërdorura.

bitwarden-Forume

Ende, forume janë të dobishme. Në vend që të shfletoni vetëm listën e temave, ekziston një funksionalitet i përparuar i kërkimit. Duke përdorur një fjalen, ju mund të filtroni postimet bazuar në kohën kur janë postuar, me çfarë janë etiketuar, me kë janë postuar dhe më shumë. Me integrimin e fuqishëm të kërkimit, është e lehtë të gjesh tema përkatëse jashtë grupit të më shumë se 2,000 postimeve. 

Edhe pse ne do të donim mbështetje për biseda të drejtpërdrejta dhe telefonike, është e vështirë të ankohen duke marrë parasysh sa Bitwarden ka për të ofruar. Pagesa ose jo, ju keni mundësi të shumta për të gjetur përgjigje, të gjitha janë të dobishme.

Aktgjykimi

Bitwarden nuk është vetëm një nga menaxherët më të mirë falas me fjalëkalim, është një nga më të mirët në përgjithësi. Shtë i sigurt, i lehtë për t’u përdorur, mbështet Android dhe iOS, vjen me shumë karakteristika dhe është i lirë, për tu ngritur. Nëse jeni duke kërkuar për një menaxher fjalëkalimi, është e vështirë të mundësh Bitwarden në fundin e lirë të gjërave. 

Kjo tha, nëse jeni të gatshëm të shpenzoni më shumë, mund të merrni më shumë veçori. Dashlane ofron mbrojtje nga vjedhjet e identitetit përveç menaxhimit të fjalëkalimit, dhe LastPass vjen me automatizimin për aplikacione desktopi. Bitwarden i mungojnë këto karakteristika, megjithëse e fitojnë atë me një çmim të ulët. 

Whatfarë mendoni për Bitwarden? A do t’i jepni një plan të lirë planit falas? Na tregoni për përvojën tuaj në komentet më poshtë. Faleminderit që lexuat këtë përmbledhje të Bitwarden.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me