LeanKit Review – Përditësuar 2023

Shqyrtimi i LeanKit

LeanKit është një mjet interesant për menaxhimin e projektit që përdor një bord kanban për të përfituar sa më shumë nga vetja. Në të njëjtën kohë, ajo gjithashtu revolucionarizon përdorimin e këtij bordi, duke bërë një program intrigues. Shikoni shqyrtimin tonë të plotë të LeanKit për detajet.

mirë-projekt-menaxhimin-software

Planview LeanKit është një platformë e menaxhimit të projektit me bazë kanban që ofron më shumë në mënyrën e tipareve sesa disa nga konkurrentët e saj. Klientët e saj përfshijnë PayPal, Adobe dhe Verizon, kështu që është besuar nga disa kompani të mëdha. Në këtë përmbledhje të LeanKit, ne do të shohim nëse i përket ndër softverët më të mirë të menaxhimit të projektit.

Ka shumë fjalë për marketing në faqen e saj të internetit dhe materiali i tij mbështetës është gjithashtu i përqendruar në biznes. Menaxherët që duan të flasin flasin do të jenë në shtëpi me LeanKit. Shtë një mjet i shkëlqyeshëm për menaxhimin e projekteve në shumë nivele.

Shikoni përtej menaxhimit flisni dhe do të gjeni një aplikim të fortë në thelbin e tij. Paraqitja e tij nuk është gjithmonë ajo që mund të jetë, por grupi i mjeteve të tij është i fortë kur të njiheni me të.

Për ta përmbledhur, është një platformë e shkëlqyer në formë kanbani që është më komplekse për t’u përdorur sesa Trello, por me disa veçori të dobishme. Duket frikësuese në fillim, por nuk është e vështirë të futesh dhe të bësh një punë të mirë për të të mësuar si funksionon. Nëse jeni të interesuar të provoni një mjet tjetër të bazuar në kanban që është kaq i thjeshtë, mezi keni nevojë për manualin, hidhini një sy udhëzimit tonë të fillestarit Trello.

Alternativa për LeanKit

Pikat e forta & dobësitë

Features

LeanKit është përqendruar rreth bordeve të tij, të cilat përmbajnë sende të renditura në kolona. Kolonat shkojnë nga e majta në të djathtë, me punë që nuk keni filluar në të majtë dhe artikujt e arkivuar në të djathtë.

Artikujt në tabela zakonisht paraqesin një detyrë, por ju jeni të lirë t’i përdorni ato ashtu siç ju nevojiten. Klikimi i një artikulli paraqet një pamje të detajuar.

leankit-card-detaje

Kartat mund t’i jepen një datë fillimi dhe mbarimi, të caktuar për një përdorues, të kategorizuar dhe t’i jepet një nivel përparësie. Ato gjithashtu mund të etiketohen për renditje të lehtë. Ju mund të shtoni shumë informacione për secilin artikull, dhe ndërsa shtoni më shumë, do të merrni më shumë mënyra për ta renditur dhe filtruar atë.

Mund të shtoni komente dhe bashkëngjitje për secilën, gjithashtu, duke ju lejuar të mbani një procesverbal diskutimesh dhe të gjurmoni informacione të dobishme për artikujt në listën tuaj të detyrave..

Ju gjithashtu mund të caktoni kartat e prindërve dhe të fëmijëve për secilin artikull, i cili ju lejon të vendosni varësi. Do artikull ka listën e vet të detyrave, të kompletuar me një bord mini-kanban të vetin.

Përmbledhje e Leankit

Qasja e saj me tre kolona (për të bërë, bërë, bërë) është një nga qasjet më të mira për nëndetyrat që kemi parë dhe e bën LeanKit një zgjedhje të shkëlqyeshme nëse doni të menaxhoni gjërat në nivelin e lartë, por lejoni ata që janë përgjegjës për secilën detyrë për të renditur detajet e grimave të holla.

Nëse dëshironi të shmangni caktimin e shumë të një personi ose ekipi, mund të vendosni kufijtë e “procesit të punës” për zonat e bordit. Në atë mënyrë, ju mund të shihni nëse një ekip është në ose po i afron kufijtë e tij. Nëse caktoni punë pasi të keni arritur kufirin që keni vendosur, një pop-up do t’ju paralajmërojë, por mund ta anashkaloni nëse jepni një arsye.

leankit-WIP kohor

Nëse e tejkaloni atë, e gjithë zona do të shënohet si e kuqe në bordin tuaj, duke u treguar të gjithëve se presioni është i ndezur.

leankit-paralajmërim

Ju merrni hapësirë ​​të pakufizuar ruajtjeje për bashkëngjitje me çdo plan, por madhësia individuale e skedarit është e kufizuar në 75MB, që mund të jetë kufizuese nëse po punoni me skedarë të mëdhenj, siç është video. Nëse keni nevojë për të ruajtur skedarë më të mëdhenj, hidhini një sy ruajtjes sonë më të mirë në internet për artikuj të ekipeve për alternativa.

Filtrat Leankit

Ju mund të filtroni kartat duke përdorur cilindo nga detajet që ju pëlqen. Një veçori veçanërisht e dobishme është që ju të mund të shikoni se cilat detyra janë bllokuar nga të tjerët, kështu që ju mund të shihni se çfarë po pengon punën tjetër.

Kur krijoni një tabelë, mund ta ndërtoni vetë ose të zgjidhni nga një grup modelesh. Nëse nuk zgjidhni një model, tabela e parazgjedhur është një plan urbanistik i thjeshtë me pesë kolona që mund të përdorni siç parashikohet ose modifikoni sipas nevojave tuaja.

Ajo ofron shumë integrime, kështu që i përshtatet mirë atyre që kërkojnë të përdorin të dhëna të ruajtura në platforma të tjera. Ekzistojnë shumë zgjedhje të lidhura me zhvillimin e softuerëve, duke përfshirë Bugzilla, GitHub, Visual dhe Jira, si dhe integrime për menaxhimin e kërkesave, menaxhimin e testeve dhe dhjetëra opsione për DevOps.

Me ato mundësi, është i përshtatshëm mirë për vendosjen në shumë situata, por zhvilluesit, veçanërisht, do të gjejnë shumë për të pëlqyer.

Rryma e saj e veprimtarisë është në mënyrë efektive një listë e veprimeve më të përfunduara kohët e fundit dhe është e dobishme për të vazhduar me ato që kanë bërë njerëzit e tjerë.

Ajo ka një veçori të dobishme për krijimin e grafikëve që mund të përdoret për të analizuar performancën e ekipit tuaj. Për shembull, mund të merrni një imazh që tregon shpejtësinë e përfundimit të kartës suaj.

leankit shpejtësi

Ju gjithashtu mund të gjurmoni rrjedhën e detyrave me analizën e rrjedhës. Janë nëntë gjithsej, duke përfshirë një afat kohor dhe një tabelë që tregon se sa detyra janë caktuar për secilin përdorues. Të gjithë do të kenë përdorimet e tyre në lloje të ndryshme projektesh.

leankit-rrjedhë

Ka shumë mundësi për të ndjekur aktivitetin. Për shembull, ju mund të eksportoni skedarë. Cvv që tregojnë lloje të ndryshme informacioni, të cilat mund të tregohen nga përdoruesi.

leankit-eksport

Ofrohet mbështetja e shfletuesit celular, por nuk duket se ka aplikacione celulare. Një postim në blog në uebfaqen e tij sugjeroi që të ketë bërë, por lidhjet nuk funksionojnë për ne dhe ne nuk gjetëm asgjë kur kërkuam dyqanet e aplikacioneve, kështu që supozojmë se ata janë pensionuar.

Opsionet e tij të komunikimit nuk janë më të fuqishmet, kështu që nëse po kërkoni një mjet që inkurajon bisedat e ekipit, shikoni rishikimin tonë të Basecamp.

LeanKit ka një përzgjedhje të fortë të tipareve që funksionojnë mirë së bashku. Mund të personalizohet lehtësisht dhe ju jep shumë mundësi për të mbajtur skedarët e asaj që po ndodh me projektin tuaj. Dobësia e saj më e madhe është depozitimi i kufizuar, por, edhe duke e marrë parasysh këtë, rezultatet mirë këtu.

Përmbledhje e Karakteristikave të Leankit

Logo LeanKitleankit.com

Fillon nga 1900 $ çdo muaj Plans

Karakteristikat e menaxhimit

detyrat

subtasks

Menaxhimi i varësisë

Sfondet e personalizuara

Opsione të tjera personalizimi

Kufiri i madhësisë së ekipit
i pakufizuar

Hapsirë ruajtjeje
GB pakufizuar

i përgjithshëm

pagesë
Kartë Krediti

Pranon cryptocurrency

Mbështetje e sistemit operativ mobil

Prove falas
30 dite

siguri

Autentifikimi me dy faktorë

encryption
TLS 1.2 (tranzit)

Certifikimi i KOS-it
SOC 1, SOC 2 & KOS 3

mbështetje

Bisedë live

Formulari i postës elektronike / kontaktit

Mbështetje telefonike

Mirësia e përdoruesit

Regjistrimi është i shpejtë dhe i lehtë. Pasi të plotësoni një formular regjistrimi, LeanKit ju dërgon drejtpërdrejt në turneun e saj.

leankit-tour

Pasi kjo ju tregon disa kontrolle, ju mund të shikoni në bordin e mostrës. Ndihma e parë që shfaqet në pop-up flet për interpretimin e paraqitjes. Kjo është gjithçka mirë dhe e mirë, por shumica e aplikacioneve me bazë kanban janë mjaft intuitive për ta bërë këtë pa ndihmë.

Përshkrimet se si pjesët vertikale dhe horizontale të punës së bordit nuk ishin aq të qarta sa mund të ishin, ose. Ne gjithashtu gjetëm shënime në tekstin mësimor, i cili nuk ndihmon. Gjërat u përmirësuan nga atje, sidoqoftë.

leankit-kanban

Gjatë inspektimit më të afërt, zbuluam se të gjitha artikujt në tabelë kishin sugjerime dhe tekst shpjegues, dhe puna përmes tyre ishte e dobishme. Nëse jeni duke përdorur LeanKit, ju rekomandojmë t’i hidhni një sy atyre në vend që të krijoni projektin tuaj menjëherë.

Kushdo që hartoi bordin hyrës, meriton një raund të duartrokitjeve. Ju merr rreth shumë elementëve dhe veçorive të ndërfaqes së përdoruesit dhe bën një punë të shkëlqyeshme për t’ju mësuar se si ta përdorni shpejt platformën.

Bordi i Leankit Kanban

Pasi t’ju prezantoj në bordin e kanbanit, ju jep një lidhje me udhëzuesin e saj të shpejtë të referencës, e cila është plot me këshilla të mira, si dhe lidhje me burimet e tjera të mësimit.

Prezantimi është datuar dhe nuk shikon më shumë produkte të ngjashëm me shkëlqim. Funksionalisht, funksionon mirë. Ne nuk kemi hasur në probleme të mëdha ose çështje gjatë përdorimit të tij dhe gjërat zakonisht funksionuan ashtu siç pritej

LeanKit nuk është e keqe, por menaxhimi i projektit është një treg i mbushur me njerëz dhe shumë nga konkurrentët e saj kanë gozhduar përdorshmërinë. Lexoni rishikimin tonë monday.com për një aplikacion që e bën kompleksitetin të duket i lehtë.

Fajet dhe gabimet e vogla në këshillat dhe këshillat e tij gjithashtu mund të jenë konfuze. Thënë kështu, nuk është shumë e vështirë të punosh përmes atyre gabimeve dhe të kuptosh se çfarë duhet të bëhet.

Burimet e bazuara në internet të LeanKit sigurohen nga Planview, i cili së fundmi ka fituar platformën. Shumë faqe kritike ndahen me produkte të tjera. Si rezultat, ata ndjehen të mbushur me njerëz dhe është e vështirë të gjesh atë që dëshiron. Sometimesshtë gjithashtu ndonjëherë e paqartë nëse ato që lexoni ose lidhjet që po ndiqni janë të rëndësishme për produktin që përdorni.

Ndonjëherë, ndihet sikur përdor gjuhë më komplekse sesa duhet. Për shembull, një video mbi integrimet flet për “integrimin dypalësh”, i cili duket më shumë si një përpjekje për të tingëlluar mbresëlënës sesa për të dhënë një shpjegim të dobishëm për ato që janë në dispozicion.

Kjo tha, nëse jeni menaxher dhe doni të bëni përshtypje bashkëmoshatarëve tuaj në takime, do të gjeni mjaft për t’i treguar ato. Pavarësisht, ne do të preferojmë t’i shohim gjërat të mbajtura të thjeshta në videot mësimore.

Ju duhet të jeni të përgatitur për një kurbë mësimi me LeanKit. Në fillim ndjehet i shpërndarë, por nëse shikoni me kujdes, do të gjeni mjete të shkëlqyera të të mësuarit për t’ju ndihmuar.

Nëse dëshironi diçka që i lehtëson gjërat nga fjala, dhe nuk ju duhen shumë veçori të përparuara, lexoni përmbledhjen tonë të Asana.

Nëse LeanKit pastronte faqen e saj të internetit dhe mësimet, do të shënonte mirë këtu. Ka gabime, por edhe pozitive, duke përfshirë tabelën e tij të shkëlqyeshme të mostrave. Crshtë e rëndësishme, LeanKit nuk është e vështirë për t’u përdorur, kështu që merr një rezultat të mirë.

kosto

Si shumica e mjeteve të ngjashme, LeanKit ofron një strukturë të niveleve të çmimeve. Nëse regjistroheni në planin më të lirë, Ekipet, ju merrni borde të pakufizuar, qasje në mjetet e bashkëpunimit dhe pamjet e filtruar të punës, si dhe metrics dhe raporte, qasje në API LeanKit dhe disa karakteristika të tjera.

Me 19 dollarë në muaj, kushton më shumë se shumë mjete, por ju merrni mjaft për çmimin.

Niveli tjetër, Ekipet e Shkallëzuara, shton fusha me porosi, pamje të personalizuara të punës dhe raportim të përparuar, si dhe më shumë veçori të sigurisë.

E vetmja tipar shtesë për klientët e Ndërmarrjes është integrimi i Planview Enterprise One, të cilin ne nuk e testuam, por duhet të jetë me interes për ata që duan të zgjedhin strategjinë e tyre të biznesit.

Ekziston një provë 30-ditore nëse doni të eksploroni se çfarë mund të bëjë LeanKit për ju. Kjo ju jep tiparet e planit të Ekipeve të Shkallëzuara. Nuk ka nevojë të regjistroni një kartë krediti kur të regjistroheni në gjykim, gjithashtu. Nëse vendosni të regjistroheni, mund të paguani me kartë krediti ose nëse zgjedh planin vjetor të pagesës, porositni blerjen.

Duhet t’i kushtojmë përmendje të veçantë faqes së tij të marrëveshjes së përdoruesit master gjatë regjistrimit. Ai përfshin lidhje me mbi një duzinë dokumentesh, të renditura sipas planit dhe rajonit dhe na shqetësoi mendja kur e pamë. Ne shikuam një nga dokumentet, por e mbyllëm atë shpejt pas kësaj. Përveç kësaj, regjistrimi ishte një fllad.

LeanKit nuk është i lirë, me hyrjen e saj duke ofruar më të shtrenjtë se shumica e rivalëve të tij ”. Megjithatë, kjo ofron shumë, dhe ju mund ta provoni falas për 30 ditë pa një kartë krediti, kështu që merr një rezultat të mirë këtu.

siguri & intimitet

LeanKit është një thes i përzier kur bëhet fjalë për sigurinë dhe privatësinë. Ka mundësi të mira për përdoruesit, por i mungojnë veçoritë.

Politika e saj e gjerë e intimitetit shprehet se është në përputhje me BE-SH.A. Mburoja e privatësisë. Ajo gjithashtu ka një faqe që përshkruan mbështetjen e saj për Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave dhe çfarë bën për të përmbushur atë. Kemi një artikull mbi GDPR nëse jeni kurioz të mësoni më shumë rreth tij.

Nëse jeni në planin e Ekipeve të Shkallëzuara ose Ndërmarrjeve, ju merrni administratë të zgjeruar të sigurisë që ju lejon të vendosni politikën e bllokimit të llogarisë tuaj.

Mund të mbyllni përdoruesit për disa minuta ose ditë në të njëjtën kohë. Ne preferojmë këtë të fundit sepse kjo ju jep kohë për të hetuar problemet e mundshme të sigurisë. Jo të gjitha mjetet e ofrojnë atë dhe ato që jo gjithmonë ju lejojnë të bllokoni përdoruesit për një kohë të gjatë.

leankit-sigurisë

Ju gjithashtu mund të vendosni se cilat rregulla fjalëkalimi mund t’i imponohen ekipit tuaj dhe të menaxhoni se cilat leje janë skedarët. Nëse keni probleme për të menaxhuar të gjithë ata fjalëkalime, lexoni artikullin tonë më të mirë të menaxherit të fjalëkalimeve për t’ju ndihmuar të sillni disa urdhra në kaosin.

Megjithatë, ai nuk jep shumë detaje në lidhje me sigurinë e tij. Edhe pasi të kontaktuam mbështetjen, ne mësuam vetëm se përdor një formë të TLS për të dhëna në të dhënat e ruajtura në tranzit dhe enkripton, por bashkëngjitjet, të cilat ruhen në kovat Amazon S3, nuk janë të koduara.

Mungesa e kriptimit është një pengesë e madhe sepse skedarët encrypting janë standarde dhe përfshihen në shumicën, nëse jo të gjitha, platformat në këtë fushë. Mos kriptimi i skedarëve do të thotë që ato mund të lexohen potencialisht nga njerëz të tjerë.

Nëse jeni të shqetësuar për njerëzit që vëzhgojnë të dhënat tuaja, mënyra jonë për të mbrojtur udhëzuesin tuaj të intimitetit do t’ju ndihmojë të shmangni sytë online. Fatkeqësisht, vërtetimi me dy faktorë nuk është i disponueshëm. Nëse keni nevojë për këtë, hidhni një vështrim në rishikimin tonë të Wrike për një alternative me cilësi të lartë që ofron funksionin.

LeanKit ofron mundësi të forta, por humbet shenjat për mungesën e saj të enkriptimit të bashkëngjitjes dhe vërtetimit të dy faktorëve, duke i dhënë asaj një rezultat mesatar këtu.

shërbim & mbështetje

Shërbimi dhe mbështetja e LeanKit janë përparësi të mëdha, me kohë të shpejtë përgjigjeje dhe shumë materiale mësimore në dispozicion.

Ju jepet një numër mbështetës për të telefonuar gjatë turneut të tij, që është një plus tjetër. Shumë platforma i mbajnë numrat e tyre të fshirë ose i fshehin. Nëse preferoni prekjen njerëzore, LeanKit është një mundësi e mirë.

Ajo gjithashtu ka një formë kontakti nëse dëshironi të kontaktoni në atë mënyrë. Ne dërguam një pyetje testimi dhe morëm një përgjigje në pesë orë, që është një kohë e respektueshme duke pasur parasysh që kemi bërë një pyetje të ndërlikuar në lidhje me kriptimin.

Gjithashtu ju jep një libër elektronik, i cili është i shkruar dhe plot informacione të dobishme. Isshtë vetëm rreth 30 faqe, por ju jep një prezantim të mirë të përdorimit të platformës.

Qendra e saj e të mësuarit është plot me materiale për t’ju ndihmuar të njiheni me platformën dhe të lëvizni përtej bazave. Sidoqoftë, faqja e saj e internetit është e gjithë vendi, dhe dizajni duket se ndryshon pothuajse çdo herë që ndiqni një lidhje. Vlen të vazhdojë, megjithatë, sepse ekziston një ton i përmbajtjes së dobishme dhe falas.

Ikona e qendrës së ndihmës në aplikacion ju jep disa opsione, duke përfshirë lidhje me artikuj dhe një faqe ndihme që ka më shumë mundësi. Ato përfshijnë shumë video që ju tregojnë se si të përdorni shumicën e veçorive të LeanKit.

Ekziston një FAQ, por është e kufizuar, me përgjigje të shkurtër për një gamë të ngushtë pyetjesh. LeanKit gjithashtu ofron trajnime dhe këshillime nëse dëshironi ndihmë të shpejtë për të shpejtuar ekipin tuaj. Ekziston një mësim i mirë me tekst dhe video, i cili ju merr përsipër përmes platformës hap pas hapi, si dhe lidhje me rrugëkalime brenda aplikacionit që përdorin pop-ups për t’ju treguar rreth.

Nëse po përdorni API-në e tij, ka shumë dokumentacion për të, që është një arsye tjetër që zhvilluesit të pëlqejnë platformën.

LeanKit ju ofron mbështetje të shkëlqyeshme, duke ju dhënë mënyra të shumta për të kontaktuar, shumë mundësi për të mësuar platformën dhe herë të shpejtë përgjigjeje. Ekziston një ndjenjë e shkëputur nga mënyra se si prezantohet materiali mbështetës, por çfarë ka të mira, prandaj e vlerësojmë shumë në këtë fushë.

Mendimet përfundimtare

Sa më shumë përdorëm LeanKit, aq më shumë na pëlqente. Në fillim dukej tepër komplekse, por nuk u desh shumë për t’u mësuar dhe, ndërsa u gërmuam rreth, vazhduam të gjenim tipare të dobishme që funksionuan mirë.

Përveç gabimeve prezantuese, LeanKit merr shumë të drejtë. Nuk është shumë për tu parë, por do t’ju habisë me cilësinë e tij nëse i jepni një shans.

Nuk është mjeti më i lirë i menaxhimit të projektit përreth, por ka një provë të gjatë dhe të lirë dhe ia vlen të hidhni një vështrim nëse kërkoni diçka për të menaxhuar biznesin tuaj. Sistemi i tij nënligjor e bën atë veçanërisht të dobishëm për ata që duan të delegojnë dhe i lënë njerëzit të vetë-menaxhohen.

Nëse keni përdorur LeanKit, ju lutemi ndani mendimet tuaja me ne në komentin më poshtë. Faleminderit per leximin.