Si të merrni një adresë IP të Afrikës së Jugut në vitin 2023

Mund të jetë bezdisëse kur nuk mund të hyni në përmbajtjen ose shërbimin në internet që dëshironi për shkak të geoblocks. Nëse jeni një Afrikan i Jugut jashtë vendit dhe po përpiqeni të shikoni përmbajtjen e kufizuar për vendin tuaj, do t’ju mbetet të shikoni një mesazh gabimi. Ju duhet të merrni një adresë IP të Afrikës së Jugut për ta parë atë, kështu që ne do t’ju tregojmë se si ta merrni një të tillë.

Mund të duket thjesht si një grup numrash të rastësishëm, por adresa juaj IP ka shumë informacione të fshehura në të. Kur shkoni në internet, ajo tregon faqen e internetit ose shërbimin ku jeni vendosur. Për të parë përmbajtjen që është e kufizuar në një vend të caktuar, duhet të keni një adresë IP që tregon se jeni atje.

Ndoshta ju keni provuar të kontrolloni fondet tuaja në internet pas një nate jashtë, por nuk mund të regjistroheni. Disa banka ju lejojnë të regjistroheni vetëm nëse jeni në vend, kështu që pa një adresë IP të Afrikës së Jugut, do t’ju mohohet qasja.

Ndoshta ju dëshironi të shikoni shfaqjet tuaja të preferuara nga Korporata e Transmetimeve të Afrikës së Jugut ose shërbime të hyrjes si e.tv, Soweto TV, DSTV dhe Showmax. Kushdo që dëshironi, asnjë nuk është në dispozicion jashtë Afrikës së Jugut.

Arsyeja për këtë janë kufizimet e licencës. Rrjetet duhet të marrin një licencë në secilin vend në të cilin ata duan të transmetojnë një shfaqje. Netflix është një shembull i mirë. Megjithëse është në dispozicion në shumë vende, secila bibliotekë është e ndryshme për shkak të licencimit.

Mund të lexoni më shumë për këtë në pjesën tonë në ndalimin e Netflix VPN. Nëse tashmë dini mbi të dhe thjesht doni të futeni, shikoni për rekomandimet tona më të mira për VPN për Netflix..

Si të merrni një adresë IP të Afrikës së Jugut

Varet nga ju se cila metodë përdorni për të marrë një adresë IP të Afrikës së Jugut. Ju mund të përdorni një përfaqësues, i cili është rruga më e lehtë për të marrë, por ato mund të jenë jo të besueshme (madje edhe përfaqësuesi ynë më i mirë falas). Ato gjithashtu nuk përfshijnë sigurinë, duke ju lënë të prekshëm nga krimi në internet, dhe ju jeni gjurmues sepse adresa juaj IP nuk është e mbrojtur. Shpjegimi ynë VPN vs proxy kundër Tor ka më shumë informacion.

Basti juaj më i mirë është të përdorni një rrjet virtual privat sepse do t’ju mbajë anonim dhe të sigurt nga rreziqet në internet. Ju mund të hidhni një sy në ofruesit në shqyrtimet tona më të mira VPN për disa opsione të mira, por duhet të siguroheni që ai që ju zgjidhni është i mirë për Afrikën e Jugut.

Ju do të duhet një që ka serverë atje sepse do të jeni në të njëjtin pozicion që jeni tani pa ata. Sa më shumë ofruesi të ketë atje, aq më mirë.

Për të hyrë në Netflix, do të duhet të zgjidhni një ofrues që është në gjendje të futet në të. Netflix ka një sistem të ndërlikuar të zbulimit VPN, dhe ka vetëm një pjesë të vogël të VPN-ve që mund ta anashkalojnë atë. Lexoni pjesën tonë në gabimin e proxy Netflix për më shumë.

NordVPN

NordVPN është një mundësi e mirë për të marrë një adresë IP të Afrikës së Jugut. Ajo ka një rrjet me mijëra servera, përfshirë 19 në Afrikën e Jugut. Ajo ka një siguri të shkëlqyeshme me kriptim të dyfishtë dhe gjithashtu ka një politikë të rreptë të mos-logs. Ka shpejtësi të mira me bandë të pakufizuar dhe mund t’ju ​​futë lehtësisht në shërbimet e transmetimit.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

i mëparshëm

tjetër

NordVPN mund të instalohet në Windows, macOS, Android dhe iOS. Klientët janë të thjeshtë për t’u përdorur dhe mund të keni të lidhur deri në gjashtë pajisje në të njëjtën kohë. Lexoni rishikimin tonë të NordVPN për më shumë detaje mbi shërbimin. Mund ta provoni edhe për të parë nëse ju pëlqen, gjithashtu, sepse ka një periudhë të rimbursimit 30-ditor.

Cyberghost

Një tjetër ofrues i mirë është CyberGhost i cili ka një rrjet të madh serverash dhe ka 10 servera në Afrikën e Jugut. Siguria e saj është e ngushtë dhe nuk mban një regjistër të aktivitetit tuaj. Shpejtësitë janë të mira dhe nuk ka kapele të bandës. Do të keni mundësi të futeni në Netflix dhe shërbime të tjera transmetuese.

Cyberghost-Slider1

Cyberghost-Slider2

Cyberghost-Slider3

Cyberghost-Slider4

Cyberghost-Slider5

i mëparshëm

tjetër

CyberGhost është i pajtueshëm me shumicën e sistemeve kryesore të funksionimit dhe është një nga VPN më e mirë për pajisjet e shumta sepse do t’ju lejojë të lidhni deri në shtatë pajisje me një lëvizje. Ju mund të përfitoni nga gjyqi shtatëditor për t’u siguruar që ju pëlqen. Plus, ka një garanci për kthimin e parave. Shikoni shqyrtimin tonë CyberGhost për një vështrim më të mirë të shërbimit.

Astrill

Ne gjithashtu rekomandojmë Astrill për të marrë një adresë IP të Afrikës së Jugut. Ajo ka një rrjet të vogël serverash në krahasim me dy ofruesit e tjerë, por ka serverë në Johannesburg. Ju do të jeni të sigurt sepse ka siguri të duhur me shumë protokolle për të zgjedhur, përfshirë dy që janë ekskluzive për VPN.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

i mëparshëm

tjetër

’Shtë në gjendje t’ju futë në shërbimet e transmetimit dhe ka shpejtësi të shpejtë me një bandë të pakufizuar. Ju mund ta përdorni atë në Windows, macOS, Android dhe iOS, dhe kjo do t’ju lejojë të lidhni sa më shumë pesë pajisje në të njëjtën kohë. Availableshtë në dispozicion një provë shtatë-ditore, kështu që mund të shihni nëse ju pëlqen para se të regjistroheni. Lexoni për përmbledhjen tonë të Astrill për të mësuar më shumë.

Rreziqet e përdorimit të një adrese IP të Afrikës së Jugut

Nuk është e rrezikshme të përdorni një adresë IP të Afrikës së Jugut, por duhet të keni kujdes për rreziqet. Megjithëse ka vende që vlerësojnë intimitetin, siç mund të lexoni në pjesën tonë të ligjeve të intimitetit, të tjerët jo dhe nuk mund të ketë mbikëqyrje dhe ligje pushtuese.

Kishte zbulime në vitin 2023 që qeveria e Afrikës së Jugut po gjurmonte mijëra telefona celularë. Një zbrazëtirë në ligjet e mbikëqyrjes së vendit lejuan që ajo të ndodhte.

Plus, pikat e nxehta WiFi janë në dispozicion në të gjithë vendin, por është e pamundur të dini se sa të sigurta janë ato. Pa mbrojtjen e duhur, ju mund të jeni të prekshëm nga hakerat dhe viruset. Një studim 12-mujor tregoi se pothuajse 9 milion afrikanë të Jugut kishin qenë viktima të krimit në internet, që është një arsye e mirë për të marrë një antivirus, gjithashtu.

Lexoni artikullin tonë më të mirë VPN për Afrikën e Jugut për më shumë rreth vendit.

Mendimet përfundimtare

Shpresojmë të dini tani se si të merrni një adresë IP të Afrikës së Jugut dhe pse keni nevojë për mbrojtje, pavarësisht se ku jeni. Një VPN është opsioni më i mirë për të marrë të dy, si dhe shumë karakteristika të tjera.

Anydo nga ofruesit e mësipërm do t’ju marrë atë që ju nevojitet, por NordVPN është zgjidhja më e mirë. Me sigurinë dhe aftësinë e saj më të lartë për të hyrë në shërbime streaming, ai duhet të ketë të gjitha tiparet që ju nevojiten për të marrë me siguri përmbajtjen që dëshironi. Plus, me periudhën e rimbursimit 30-ditor, nuk ka arsye të mos e provoni.

Nëse keni rekomandime për marrjen e një adrese IP të Afrikës së Jugut, na tregoni në seksionin e komenteve më poshtë. Ne do të donim t’i dëgjonim ato. Faleminderit që lexuat.