Millor còpia de seguretat en línia de discs durs externs el 2023

Les necessitats d’emmagatzematge acostumen a ser elevades perquè les persones continuen acumulant més i més dades. Els discs durs poden emmagatzemar terabytes de dades, i les persones solen utilitzar unitats externes per compartir la càrrega o per transferir dades fàcilment entre ordinadors. Tot i que les unitats externes són fiables, el millor és fer còpia de seguretat de dades al núvol, de manera que hem recopilat una llista de les millors opcions de còpia de seguretat en línia per a unitats externes.

Portar una unitat externa amb nosaltres és una mica tediosa, però si moveu les dades al núvol, no ho haureu de fer. Posar dades al núvol és encara més convenient si teniu diversos discs externs preocupats. Sense oblidar que es poden robar unitats externes o que es poden perdre o danyar.

A més, l’emmagatzematge en núvol us pot ajudar a reduir el risc de perdre els vostres fitxers a causa d’un error al disc dur. Això és cert fins i tot en el cas de les SSD, que tenen un índex de fallada inferior a l’1 per cent, però són més propensos a errors de dades que els discos durs. També podeu confiar en una de les nostres millors aplicacions de programari de recuperació de dades per ajudar-vos a recuperar els vostres fitxers, però no és un mètode fiable.

Un altre dels avantatges de la còpia de seguretat del núvol és que us permet configurar còpies de seguretat automàtiques, accedir a les vostres dades de forma remota i realitzar còpies de seguretat incrementals per accelerar el procés. Basar-se en el núvol a més d’una unitat externa és una bona estratègia per mantenir els teus fitxers segurs perquè t’ajuda a implementar la regla de còpia de seguretat 3-2-1.

Si busqueu un servei global excel·lent, feu una ullada a la nostra millor comparació de serveis de còpia de seguretat en línia. En cas contrari, haureu de fer una còpia de seguretat de la unitat externa i esteu al lloc adequat. 

Si no en teniu, consulteu el nostre millor detall del disc dur extern per obtenir recomanacions. Quan es tracta de discs durs externs, el Samsung T5 és una de les nostres opcions preferides. Podeu obtenir més informació al respecte de la nostra revisió de Samsung T5. Tanmateix, abans d’arribar a la llista, haurem de parlar dels criteris que hem utilitzat per elaborar-la.

Millor còpia de seguretat al núvol de disc dur extern 2023

El que és millor per a la còpia de seguretat en línia per als discs durs externs

Primer, comprovarem si els serveis imposen restriccions a la còpia de seguretat de les unitats externes. Poden incloure el nombre de unitats que podeu fer una còpia de seguretat, la seva mida o si estan connectats regularment a l’ordinador o no.

A continuació, els plans de subscripció haurien de proporcionar un bon valor, cosa que significa que n’ofereixen més per menys de color verd. També és fantàstic si un servei té diversos plans per triar, ja que facilita trobar-ne un que s’adapti a la configuració de casa. Si la vostra còpia de seguretat necessita tenir un alt nivell, consulteu la nostra millor guia de còpia de seguretat en línia il·limitada.

No hauria de ser difícil utilitzar el servei perquè la majoria dels usuaris volen fer còpies de seguretat de les seves dades i estar al seu camí. Per aconseguir-ho, el servei ha de tenir una experiència d’usuari agradable i senzilla. Tenint en compte això, el servei hauria de treballar en la majoria de sistemes operatius, a més de facilitar la còpia de seguretat i restaurar fitxers.

És fantàstic si el servei és fàcil d’utilitzar, però això no t’ajudarà si es necessita carregar fitxers per sempre. La creació d’una còpia de seguretat inicial pot trigar molt, però no s’hauria d’arrossegar per sempre. Depèn de la proximitat que teniu d’un servidor, de la infraestructura del servei de còpia de seguretat i del proveïdor de serveis d’Internet. L’algorisme de còpia d’arxius a nivell de bloc us ajudarà amb les pujades posteriors.

L’últim criteri és la seguretat al núvol. La seva força depèn del nivell de xifratge de fitxers, dels protocols TLS / SSL que protegeixen els fitxers en trànsit, de la seguretat que són els centres de dades i molt més. 

El millor és tenir un xifrat de final a extrem privat o, amb coneixement zero al núvol, perquè impedeix que qualsevol persona excepte tu llegeixi els teus fitxers. L’autenticació de dos factors també ajuda si algú roba la vostra contrasenya.

Millor còpia de seguretat en línia de discs durs externs: IDrive

IDrive es va llançar el 1995 i això la converteix en una empresa amb molta experiència. Gràcies a això i a les seves moltes funcions, a més dels seus excel·lents plans de valor i una còpia de seguretat il·limitada del dispositiu, es troba a la part superior de la nostra llista de ressenyes de còpia de seguretat en línia. Les seves característiques inclouen NAS i suport de discs durs externs. Si necessiteu una còpia de seguretat de NAS, llegiu la nostra millor còpia de seguretat en línia per a l’obertura de NAS.

  Reparació MP4: Com arreglar fitxers de vídeo danyats el 2023

IDrive-Client-Backup-Slider1

IDrive-Client-Restore-Slider2

IDrive-Client-Scheduler-Slider3

IDrive-Client-Sync-Slider4

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5

Anterior

Pròxim

A més, IDrive ofereix una còpia de seguretat il·limitada de dispositius, que inclou ordinadors, tauletes, telèfons intel·ligents i unitats externes. 

IDrive no ofereix una còpia de seguretat il·limitada, de manera que el nombre de discs externs que pugueu fer la còpia de seguretat depèn de la quantitat de dades que tinguin. Podeu triar entre dos plans personals anuals que ofereixen les opcions de 2TB o 5TB. 

El pla de 2TB és de 52,12 dòlars l’any, mentre que el pla de 5TB us permetrà tornar a 74,62 dòlars l’any. No hi ha cap opció de pagament al mes. A més d’aquest espai de còpia de seguretat, obteniu 2TB o 5TB d’espai de sincronització, segons el pla, que és de 4TB o 10TB d’espai real. 

Si creieu que IDrive és un servei que fareu servir a llarg termini, podreu pagar dos anys per avançat i obtenir un descompte. Si no esteu segurs d’IDrive, podeu planificar-lo de 5 GB gratis per provar-lo abans de subscriure-s’hi.

Si necessiteu IDrive per a la vostra empresa, podeu triar entre diversos plans que no limiten el nombre d’usuaris o ordinadors que podeu fer una còpia de seguretat.. 

Els plans empresarials comencen a 250 GB per 74,62 dòlars anuals i pugen fins a 12,5 TB per 2249,62 dòlars anuals i tenen els mateixos descomptes que els personals. Els plans d’empresa que ofereixen 2.5 TB o més d’emmagatzematge et permeten pagar al mes, però fer-ho és més car.

Altres motius ens agraden IDrive

El client d’escriptori d’IDrive funciona a Windows i macOS, però no a Linux. Si voleu això, llegiu la millor còpia de seguretat en línia per a Linux. Si encara voleu utilitzar IDrive, podeu confiar en scripts o utilitzar el client web com a solució de solució.

El client web és senzill i fàcil d’utilitzar. La pàgina d’inici de l’aplicació mostra la vostra còpia de seguretat, la carpeta de sincronització i els registres de compartició i web. També mostra els dispositius connectats.

L’aplicació per a mòbils també és fàcil d’utilitzar perquè té un disseny mínim i intuïtiu. Podeu utilitzar-lo per fer còpies de seguretat de les dades del vostre telèfon i accedir a la vostra còpia de seguretat i a la línia de temps de la foto. A més, pot utilitzar el reconeixement facial per detectar persones a les vostres fotos. Gràcies a aquestes funcions, aconsegueix el millor lloc de la nostra millor còpia de seguretat en línia per a la llista de mòbils.

IDrive manté els seus servidors en centres de dades segurs als Estats Units. Estan equipats per suportar desastres, com terratrèmols, inundacions i incendis. Els alarmes, vigilància i sensors de moviment protegeixen les vostres dades contra intrusos de homo sapien. Obteniu més informació al nostre article sobre la seguretat del centre de dades.

Hem situat IDrive en el primer lloc gràcies al seu suport il·legal extern de la unitat, al seu gran pla de preus i a la seguretat. Si voleu obtenir més informació sobre això, llegiu la nostra crítica d’IDrive.

Imatge veritable d’Acronis

Acronis True Image és car, però pot fer còpies de seguretat de diversos equips i discs durs externs. Per aconseguir-ho, podeu triar entre diversos plans de preus.

“Standard” és el primer pla que obté una llicència de per vida per a Acronis True Image. Tanmateix, no us permet fer còpia de seguretat de les dades al núvol, però, només a l’emmagatzematge local. Per això, recomanem obtenir un dels dos plans anuals.

Acronis-True-Image-Backup-Setup-Slider1

Acronis-True-Image-Destination-Slider2

Acronis-True-Image-Active-Protect-Slider3

Acronis-True-Image-Settings-Slider4

Acronis-True-Image-Tools-Slider5

Anterior

Pròxim

El primer nivell entre aquests és el pla Avançat, que proporciona 250 GB d’espai de còpia de seguretat per a un equip per 49,99 dòlars anuals. Podeu augmentar el nombre d’ordinadors a tres o cinc, però cada augment augmenta el preu en 20 dòlars. És el mateix si afegiu 250 GB d’espai.

L’altre pla, Premium, comença a 1TB per 99,99 dòlars anuals. Protegeix el mateix nombre d’ordinadors que Advanced, però totes les incorporacions augmenten el preu en 50 dòlars. També podeu augmentar l’espai de còpia de seguretat fins a 1 TB fins a 5 TB, que us permetrà tornar els 40 dòlars per cop. Els plans són flexibles, però no són barats.

Tanmateix, abans de decidir pagar, podeu utilitzar la prova gratuïta de 30 dies per assegurar-vos que rebeu el que necessiteu. Si voleu tenir moltes funcions, Acronis s’acompanya bé amb Western Digital My Book, que és més que un simple disc dur extern. Obteniu més informació sobre el que proporciona a la nostra revisió Western Digital My Book.

Altres motius ens agrada Acronis True Image

El client de sobretaula té un disseny atractiu i intuïtiu. Us permet fer una còpia de seguretat de tot l’ordinador en lloc de seleccionar fitxers i carpetes específics, tot i que l’espai de còpia de seguretat no sigui il·limitat. Això significa que crear còpies de seguretat és més ràpid, però. Per assegurar-vos que utilitzeu tot l’espai, podeu excloure fitxers de la vostra còpia de seguretat. Funciona a Windows i macOS, però no a Linux.

  Dropbox vs MEGA: Quin és el millor emmagatzematge al núvol el 2023?

Acronis True Image utilitza xifratge AES de 256 bits per rastrejar els fitxers en repòs i el protocol TLS / SSL protegeix les vostres dades en transferència. A més, la seva innovadora funció, anomenada Acronis Active Protection 2.0, et protegeix dels atacs de ransomware. Malauradament, no hi ha autenticació de dos factors.

A més, podeu xifrar fitxers mitjançant la vostra contrasenya i Acronis True Image no hi pot accedir, cosa que significa que el vostre xifratge és privat. Podeu trobar més informació sobre les àmplies funcions d’Acronis a la nostra revisió Acronis True Image.

BigMIND Home

BigMIND Home és un producte relativament nou de Zoolz que us permet fer còpies de seguretat de diversos equips i unitats externes il·limitades. Pot ser que no coincideixi amb els preus de IDrive, però BigMIND Home no deixa de ser una bona oferta.

Dit això, no haureu de pagar res per utilitzar BigMIND Home perquè té un pla gratuït. Us permet fer una còpia de seguretat d’un equip, d’una unitat externa i de dos dispositius mòbils, però només ofereix 1 GB d’espai de còpia de seguretat. És correcte, però és suficient per provar el servei i veure si voleu participar amb els vostres diners.

Tauler de control d’escriptori BigMIND

Opcions de connexió BigMIND

Selecció intel·ligent BigMIND

Programació de còpia de seguretat de BigMIND

BigMIND Online Explore Files

Anterior

Pròxim

En el futur, hi ha tres plans premium per triar i tots requereixen que pagueu a l’any. Tot us permet fer una còpia de seguretat d’un nombre il·limitat de unitats externes. El pla Personal proporciona 100 GB d’espai de còpia de seguretat per 35,88 dòlars quan es paga anualment, cosa que es tradueix en 2,99 dòlars al mes. Podeu utilitzar-lo per fer còpies de seguretat de les unitats externes il·limitades i de tres equips. 

El pla Family és de 83,88 dòlars anuals i proporciona 500 GB d’espai d’emmagatzematge per a tres usuaris, nou ordinadors i sis dispositius mòbils. És una oferta òptima, però no ofereix molt d’espai per a un nombre tan gran d’usuaris.

Si necessiteu més, podeu obtenir 1 TB d’espai de còpia de seguretat en núvol per 155,88 dòlars anuals subscrivint-vos al pla Family Plus. És millor, però encara no representa gaire cosa. El pla permet compartir espai amb quatre usuaris més en 15 ordinadors i dispositius mòbils il·limitats.

BigMIND tracta de les seves característiques modernes, cosa que el converteix en un bon partit per a un SSD, com el SanDisk Extreme Portable. També és un dels SSD externs més barats que hem revisat, de manera que va bé amb els preus de BigMIND. Podeu obtenir més informació al nostre comentari de SanDisk Extreme Portable.

Altres motius ens agraden BigMIND Home

L’aplicació d’escriptori és senzilla, atractiva i està disponible a Windows i macOS, però no a Linux. D’un cop d’ull, mostra l’estat de la vostra còpia de seguretat, el temps que ha passat des de l’última còpia de seguretat, quan s’iniciarà la següent i quant d’espai de còpia de seguretat es fa servir. També podeu utilitzar-lo per llançar el client web.

La pàgina principal del client web és el tauler de control, que mostra els vostres dispositius, el flux d’activitats, el trànsit de còpies de seguretat, un gràfic detallat on es detallen els vostres tipus de dades, els vostres suports i la quantitat d’emmagatzematge que heu utilitzat. Al principi pot semblar aclaparador, però és fàcil i fàcil d’utilitzar.

El servei protegeix els vostres fitxers en repòs mitjançant el xifrat AES de 256 bits i el protocol SSL per protegir-los en trànsit. Tanmateix, heu d’activar-la marcant la casella de selecció “utilitzar SSL” del menú de configuració del client d’escriptori. A més, BigMIND Home té una autenticació de dos factors per protegir les vostres credencials.

Al costat del centre de dades, BigMIND Home utilitza una redundància per protegir els vostres fitxers i els centres de dades se sotmeten a revisions de seguretat almenys una vegada a l’any. Per obtenir més informació sobre la seguretat de BigMIND Home, llegiu la nostra crítica sobre BigMIND Home.

Retardada

Backblaze ha estat des del 2007 i actualment és un dels serveis de còpia de seguretat en línia més populars, gràcies al seu pla de subscripció que és econòmic i proporciona una còpia de seguretat il·limitada. Backblaze també us permet fer còpies de seguretat de les unitats externes il·limitades, però requereix una mica de malabars al vostre final perquè tot funcioni.

Per començar, Backblaze requereix que tingueu unides les unitats externes un cop finalitzeu la instal·lació de Backblaze. Si no ho és, haureu d’iniciar una exploració manual. 

Backblaze-Slider1

Backblaze-Slider2

Backblaze-Slider3

Backblaze-Slider4

Backblaze-Slider5

Anterior

Pròxim

A més d’això, heu de separar i tornar a connectar la unitat externa per fer dades de còpia de seguretat de Backblaze. Si traieu el disc dur durant més de 30 dies, Backblaze interpretarà com si les vostres dades s’hagin suprimit definitivament i les eliminarà del seu centre de dades. És difícil si aneu a un viatge prolongat o a presó.

Una altra complicació és que, segons Backblaze, “voldreu assegurar-vos que mantingueu les unitats connectades simultàniament el màxim possible. El nostre sistema té una manera d’actualitzar les unitats, encara que no us quedi res per penjar. ” Podeu llegir més sobre això aquí.

A més, podeu utilitzar l’espai de còpia de seguretat il·limitat de Backblaze per emmagatzemar una gran quantitat de dades, sempre que no us importi fer la feina addicional per mantenir-la en línia..

  Com accedir a l'emmagatzematge en núvol com una unitat local: una guia 2023

Per endolcir encara més aquest acord, Backblaze té un gran pla de preus. Diem “pla” perquè, a diferència de la majoria de serveis, només hi ha un pla de còpia de seguretat personal i costa 6 dòlars al mes. A més, Backblaze us permet pagar per mes en lloc de per any. 

Si pagueu per un any per avançat, el preu baixa fins a 5 dòlars al mes, o menys encara si en pagueu dos. A més, podeu provar Backblaze abans de subscriure’s mitjançant la prova gratuïta de 15 dies.

Altres motius ens agrada el retrovisor

El client d’escriptori de Backblaze facilita la creació del vostre pla de còpia de seguretat perquè no cal que seleccioneu fitxers perquè Backblaze fa còpies de seguretat de tot. Dit això, podeu excloure fitxers que no vulgueu fer una còpia de seguretat mitjançant la pestanya d’exclusió del menú de configuració. Funciona en Windows i macOS.

Les velocitats de transferència de Backblaze són ràpides i us permet ajustar la configuració de la transferència, la velocitat de l’acceleració i gaudir d’un algorisme de transferència a nivell de blocs per accelerar les còpies de seguretat després de l’inicial. Si voleu arribar a velocitats més ràpides, podeu augmentar el nombre de fils de còpia de seguretat que executeu. 

Obteniu més informació sobre el servei en la nostra revisió completa de Backblaze o consulteu els vostres plans de preus per a si mateixos i vegeu quin és el més adequat.

Carbonita

Carbonite és un servei interessant, ja que ofereix tres plans de còpia de seguretat il·limitats per a usuaris personals. El primer, anomenat Basic, no pot fer còpies de seguretat de les unitats externes. Això us permet triar entre els plans Plus i Prime, que poden fer còpies de seguretat d’una unitat externa.

Pàgina inicial de carbonita 2023

El pla Plus també proporciona una còpia de seguretat automàtica de vídeo per 111,99 dòlars l’any. Prime és de 149,99 dòlars anuals i afegeix un servei de recuperació de missatgeria a les funcions del pla Plus. Podeu obtenir un descompte del 5 per cent si us subscriviu durant dos anys o un 10 per cent si us subscriviu per tres. Abans de treure la targeta de crèdit, podeu provar Carbonite mitjançant la prova gratuïta de 15 dies.

Altres motius ens agrada la carbonita

El client d’escriptori de Carbonite funciona a Windows i macOS, però no a Linux. És senzill d’utilitzar perquè requereix només un pas per crear el vostre pla de còpia de seguretat. Preselecciona els tipus de fitxers més comuns per a còpies de seguretat contínues, de manera que només podeu iniciar el procés de còpia de seguretat si no cal ajustar res..

L’experiència amb el client web de Carbonite és similar, però el seu disseny és feble. La seva pàgina principal mostra els equips dels quals heu creat una còpia de seguretat i us permet afegir un equip, visualitzar o restaurar els fitxers o reinstal·lar Carbonite.

L’aplicació per a mòbils és senzilla, però no té tantes funcions com altres serveis d’aquesta llista. Podeu utilitzar-lo per comprovar la vostra còpia de seguretat i habilitar fitxers des d’ella per a tenir accés fora de línia. 

Carbonite és un dels serveis més lents de còpia de seguretat inicial perquè va trigar més d’una hora a penjar una carpeta d’1 GB a les nostres proves. A més, no podeu augmentar el nombre de fils de còpia de seguretat per augmentar les velocitats, però la còpia de fitxers a nivell de bloc ajuda amb les pujades posteriors. 

Com podeu llegir en la nostra revisió Carbonite, utilitza encriptació AES de 128 bits per protegir els vostres fitxers en repòs. Podeu activar, però, el xifratge, cosa que fa que Carbonite utilitzi 256 bits AES. El protocol SSL protegeix els fitxers durant el procés de transmissió de dades. L’autenticació de dos factors també està disponible.

L’hem situat per última vegada perquè el servei és car i no ofereix cap còpia de seguretat externa il·limitada amb els seus plans personals. Els plans de preus que són bons per a la còpia de seguretat del servidor són més cars i ofereixen un espai de còpia de seguretat limitat.

Pensaments finals

Hem classificat els serveis d’aquesta llista segons quantes unitats externes poden fer còpies de seguretat i si hi ha cap altra restricció. IDrive va arribar a la base gràcies al seu suport per a dispositius il·limitats, grans plans de preus i una gran seguretat. Les velocitats de transferència del servei són més baixes que la mitjana, però no gaire, i no proporciona espai de còpia de seguretat il·limitada.

Acronis True Image és molt més ràpida, però no pot coincidir amb els preus d’IDrive. Dit això, Acronis té moltes funcions que poden fer-li un acord molt millor si les necessiteu. Això també pot aplicar-se a BigMIND Home, excepte que és una mica més car. D’altra banda, podeu fer còpies de seguretat de més dispositius fent-lo servir.

El retrobament es troba prop del final d’aquesta llista, cosa rara per a un servei que sol situar-se molt en els nostres cercles. Això es deu al fet que heu de fer maletes a les unitats externes per evitar que Backblaze esborri les vostres còpies de seguretat. La carbonita està a l’extrem de la cua perquè és costosa i no pot fer còpia de seguretat de més d’una unitat externa. La recuperació de la qualitat és la còpia de seguretat il·limitada.

Què en penses d’aquests serveis? Quina és la més adequada per a les unitats externes? Expliqueu-ho als comentaris que hi ha a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me