Millor emmagatzematge al núvol amb Sync 2023

Pràcticament tots coneixen alguna forma d’emmagatzematge al núvol. Us permet emmagatzemar i accedir fàcilment als fitxers per Internet. A més d’emmagatzemar el contingut en línia, molts proveïdors també us permeten sincronitzar contingut directament entre el vostre servei d’emmagatzematge al núm. Això us permet mantenir còpies exactes dels fitxers tant al núvol com al vostre dispositiu.

Tot i que aquesta funcionalitat útil pot augmentar la vostra productivitat, malauradament no tots els proveïdors d’emmagatzematge en núvol ofereixen les millors funcions de seguretat o sincronització. Trobar el millor emmagatzematge al núvol amb la sincronització pot ser desconcertant, per la qual cosa els hem provat tots i hem elaborat aquesta guia.

Millor emmagatzematge al núvol amb sincronització d’escriptori

  1. Dropbox – Fàcil d’utilitzar, sincronització a nivell de blocs, “sincronització intel·ligent”
  2. Egnyte Connecta – Plans multiusuaris, sincronització a nivell de blocs, bona seguretat
  3. pCloud – Fàcil d’utilitzar, sincronització a nivell de blocs, plans de vida
  4. Sync.com – Fàcil d’utilitzar, bona seguretat
  5. Tresorit – Millor seguretat a la classe, compatible amb Linux
  6. Google Drive – Col·laboració, suport de tercers, bon pla gratuït

1. Dropbox

No és d’estranyar que Dropbox condueixi el paquet a l’hora de sincronitzar l’escriptori. A la nostra guia completa sobre el millor emmagatzematge al núvol, Dropbox es mostra en bona part a causa de les seves funcions de sincronització. Amb eines com la sincronització a nivell de blocs i la “sincronització intel·ligent”, Dropbox facilita la còpia de seguretat i visualitza els fitxers al núvol.

dropbox-desktop

El client d’escriptori de Dropbox és senzill per instal·lar i iniciar sessió. Un cop instal·lat, podreu veure els fitxers que heu desat al núvol a la vostra carpeta. Una de les funcions que distingeix Dropbox és la sincronització a nivell de bloc. La majoria dels proveïdors d’emmagatzematge al núvol reescriuen un fitxer sencer quan hi feu un canvi. Amb la sincronització a nivell de bloc, Dropbox només sincronitza els canvis.

Juntament amb la sincronització a nivell de blocs, Dropbox té una funció anomenada “sincronització intel·ligent”, que us permet visualitzar tots els fitxers que heu penjat fent-los només en línia. Això us permetrà veure els vostres documents sense que ocupin espai al disc dur. Tot i que la “sincronització intel·ligent” no és una funció gratuïta, està disponible en tots els plans de pagament de Dropbox.

Per als usuaris que encara gaudeixin del pla gratuït, Dropbox ofereix “sincronització selectiva”. Tot i que la “sincronització intel·ligent” permet que els fitxers només en línia es visualitzin des de l’escriptori, “sincronització selectiva” requereix que els fitxers es descarreguin al disc dur per poder-los veure..

dropbox-preu

El pla gratuït de Dropbox us permet utilitzar 2 GB d’emmagatzematge per provar el programari. Tot i que 2 GB no són molts, Dropbox també ofereix dos plans individuals. El pla de 2TB comença a 11,99 dòlars al mes i el pla de 3TB comença a 19,99 dòlars al mes.

Per seguretat, Dropbox ofereix AES 256 bits per protegir els vostres fitxers en repòs. En el trànsit, Dropbox utilitza SSL / TLS per protegir els vostres fitxers a mesura que es mouen entre les aplicacions i els servidors Dropbox. Malauradament, Dropbox no utilitza el xifrat de punta a punta. Per sort, Boxcryptor pot afegir xifratge extrem a Dropbox. Per obtenir més informació sobre Boxcryptor, consulteu la nostra crítica de Boxcryptor.

Altres motius ens agraden Dropbox

Molt m’agrada molt sobre Dropbox. Té una corba d’aprenentatge senzilla, funcions de sincronització que el posen per davant del joc i una bona selecció de plans d’emmagatzematge. Dropbox també té una seguretat força bona i, tot i que no té encriptació de punt a extrem (també conegut com a xifrat de coneixement zero), Dropbox és compatible amb Boxcryptor, fent que el coneixement zero sigui un problema..

  Millor còpia de seguretat en línia de discs durs externs el 2023

Si esteu a la barrera de Dropbox, en podeu trobar més informació a la nostra revisió completa de Dropbox.

2. Egnyte Connecta

Egnyte Connect arriba a un segon moment a Dropbox. És un proveïdor EFSS dissenyat tenint en compte els equips. Dit això, utilitza algunes de les mateixes funcions de sincronització que Dropbox i té una excel·lent seguretat.

egnyte-desktop

Egnyte Connect ofereix una carpeta de sincronització i una unitat de xarxa. Una unitat de xarxa emmagatzema els vostres fitxers al núvol i us permet accedir a ells mitjançant una unitat a l’escriptori, com una “sincronització intel·ligent” amb Dropbox. També podeu seleccionar carpetes per a ús fora de línia que les descarregueu al disc dur. Similar a Dropbox, Egnyte Connect també ofereix una sincronització a nivell de bloc.

Preu egnyte

Egnyte Connect no té cap pla gratuït, tot i que us podeu inscriure a una prova de 15 dies. Si decidiu que us agrada Egnyte Connect, teniu l’opció del pla d’Office, el pla de negocis o el pla d’empresa. 

El pla d’Office comença a partir de 40 dòlars al mes i inclou 5 TB d’emmagatzematge. Tingueu en compte que aquest pla també requereix un mínim de cinc usuaris i costa 8 dòlars al mes per cada usuari.

El pla de negocis comença a partir de 20 dòlars per usuari al mes amb un mínim de 25 usuaris i inclou 10 TB d’emmagatzematge. El pla Enterprise inclou opcions d’emmagatzematge personalitzables i suport per a més de 100 empleats. Aquest pla requereix que contacteu directament amb Egnyte Connect per obtenir un pressupost.

Per a aquells que necessiten tres o menys usuaris, també hi ha el pla de l’equip, que ofereix 1 TB d’emmagatzematge per a 10 dòlars per usuari al mes..

Egnyte Connect ofereix una gran seguretat amb xifratge de 256 bits AES en repòs, xifratge en trànsit, autenticació de diversos factors i, si teniu el pla Enterprise, xifrat de coneixement zero. Si no teniu el pla Enterprise, podeu tenir xifrat de coneixement zero amb Boxcryptor.

Altres motius ens agrada Egnyte Connect

Egnyte Connect no és per a tothom. Està dissenyat per ser una solució empresarial o multiusuari per a l’emmagatzematge en núvol, i el servei ho fa molt bé. Tot i que no hi ha un pla gratuït, Egnyte Connect ofereix diversos plans per a qualsevol nombre d’usuaris i ofereix una gran opció de seguretat i sincronització..

Si teniu en compte provar Egnyte Connect, consulteu la nostra revisió completa sobre Egnyte Connect. També podeu llegir la nostra guia Egnyte Connect, que us ajudarà a configurar-vos amb Egnyte Connect.

3. pCloud

pcloud-desktop

pCloud és un altre servei excel·lent que ofereix diversos extres juntament amb un client d’escriptori decent. pCloud admet la sincronització a nivell de bloc, que permet temps de sincronització més ràpids. També ofereix plans de vida i una bona seguretat perquè pugueu fer una còpia de seguretat i accedir als vostres fitxers amb confiança. 

En lloc d’una carpeta de sincronització, pCloud utilitza una unitat de xarxa, que us permet accedir als vostres fitxers des de l’escriptori mentre esteu en línia. pCloud també permet sincronitzar les carpetes per a ús fora de línia connectant-les a una carpeta local.

Pcloud-preu

pCloud protegeix els vostres fitxers en repòs i en trànsit. Utilitza xifratge AES de 256 bits, així com xifrat de coneixement zero i autenticació de diversos factors. A diferència de la majoria de proveïdors d’emmagatzematge en núvol, pCloud inclou gran part de la seva seguretat en un pla separat anomenat Crypto, que es pot afegir per un import de 47,88 dòlars addicionals anuals o una tarifa única de 125 dòlars..

El model de subscripció de pCloud durant tota la vida s’estén més enllà del paquet Crypto. Tots dos plans d’emmagatzematge de pCloud es poden comprar mensualment, anualment o una per vida. El pla Premium de 500 GB comença a partir de 47,88 dòlars l’any o 175 dòlars de vida. El pla 2TB Premium Plus comença a 95,88 dòlars l’any o 350 dòlars de vida.

  Còpia de seguretat de CloudBerry vs Acronis Imatge veritable: flexibilitat i velocitat

Si no esteu totalment compromès amb un dels plans premium de pCloud, però teniu curiositat, pCloud també té un pla gratuït de 2 GB, que podeu arribar a 10 GB completant determinades tasques. És un enfocament interessant, però 10 GB no és una petita quantitat de dades i us ha de donar una bona idea de com us agradarà el servei.

Altres motius ens agrada pCloud

La interfície fàcil i els plans de vida de pCloud mereixen la pena invertir. A banda d’això, pCloud també ofereix la reproducció de suports natius, cosa que el converteix en un dels millors emmagatzematges en línia per a fotos. En general, pCloud és una solució excel·lent per a la sincronització d’escriptori i només es veu lleugerament dificultada pels costos addicionals de seguretat. Per obtenir més informació sobre pCloud, consulteu la nostra revisió completa de pCloud.

4. Sync.com

Sync.com és un servei d’emmagatzematge en núvol molt bo que és fàcil d’aprendre i senzill d’utilitzar. També proporciona una gran seguretat i ofereix un xifrat de coneixement zero amb tots els seus plans. Tot i que el client d’escriptori no té opcions, els vostres fitxers són de fàcil accés mitjançant la carpeta de sincronització. 

preu de sincronització

Sync.com és un servei bastant bàsic quan es tracta de la funcionalitat de sincronització, però realment brilla quan es tracta dels seus plans d’emmagatzematge. Sync.com ofereix un pla gratuït que comença a partir de 5 GB, però podeu afegir 1 GB addicional completant diverses tasques.

Els usuaris individuals també poden optar per tres plans Pro Solo diferents. No hi ha opcions mensuals, però els plans anuals són increïblement competitius i l’equivalent mensual és de 8 dòlars mensuals per 2TB, 10 dòlars mensuals per 3TB i 15 dòlars mensuals per 4TB.

Junt amb els grans plans d’emmagatzematge, Sync.com també té una gran seguretat. Sync.com ofereix encriptació AES de 256 bits, autenticació de múltiples factors, encriptació en trànsit i xifrat de coneixement zero.

Altres motius ens agraden Sync.com

Sync.com és un dels millors proveïdors d’emmagatzematge en núvol per a un ús integral. Té bones funcions de compartició, grans plans i una seguretat increïble. Malauradament, no hem pogut classificar-lo amb Dropbox a causa del senzillisme que té el client d’escriptori. Tot i així, Sync.com és un servei fantàstic d’emmagatzematge en núvol amb molt a oferir i, sens dubte, val la pena tenir en compte les vostres necessitats d’emmagatzematge.

sync-desktop

Si teniu curiositat en què es compara Sync.com amb Dropbox, hauríeu de fer una ullada a la nostra distribució de Sync.com contra Dropbox, on comparem els dos cap a cap. També podeu fer una ullada a la nostra revisió de Sync.com per obtenir més informació sobre la seguretat, preus i preus de Sync.com.

5. Tresorit

Tresorit és un servei d’emmagatzematge en núvol segur que té una corba d’aprenentatge més forta que altres serveis. Tresorit emmagatzema els vostres fitxers en carpetes xifrades, anomenades “tresors”, que heu de sincronitzar individualment. Tanmateix, un cop el teniu configurat, Tresorit és un servei fantàstic que posa el seu focus principal en la protecció dels vostres fitxers.

tresorit-desktop

El client d’escriptori de Tresorit és robust en comparació amb molts altres serveis d’emmagatzematge en núvol. Es necessita una mica per acostumar-se, però un cop ho feu, la major part del que podeu fer amb Tresorit es pot fer des del programa d’escriptori real. Si voleu utilitzar Tresorit com qualsevol altra unitat, podeu accedir a la unitat de xarxa tal com ho faríeu.

tresorit-preu

El pla gratuït de Tresorit comença amb 3 GB, amb l’opció d’actualitzar a dos plans premium. Els plans premium són cars, a partir de 200 GB per només 10,42 dòlars al mes, que es facturen anualment. A títol comparatiu, el pla de 2TB de pCloud comença en 7,99 dòlars al mes quan es desglossa el cost anual.

  Com enviar fitxers grans a través d'Internet: una guia pràctica per al 2023

El pla Solo augmenta el vostre emmagatzematge en 2TB, que us farà 24 dòlars al mes quan us factureu anualment. Tot i que els plans d’emmagatzematge són cars, un lloc on Tresorit sobresurt és en la seva seguretat.

Tresorit protegeix els vostres fitxers en repòs i en trànsit. També utilitza encriptació AES de 256 bits, xifrat de coneixement zero i autenticació de múltiples factors, a més de cada “tresor” és la seva pròpia carpeta xifrada. Per obtenir més informació sobre “tresors” i la seguretat de Tresorit, consulteu la nostra revisió de Tresorit.

Altres motius ens agrada Tresorit

Tresorit és un servei d’emmagatzematge molt segur, que es veu afectat pels seus elevats costos i la corba d’aprenentatge. Si la vostra preocupació principal és la seguretat o necessiteu que el vostre emmagatzematge en núvol tingui capacitats de Linux, Tresorit és una solució d’emmagatzematge excel·lent a considerar. Si no voleu utilitzar Tresorit, però encara necessiteu compatibilitat amb Linux, consulteu la nostra guia sobre el millor emmagatzematge en núvol per a Linux.

6. Google Drive

Google Drive és un dels serveis al núvol més populars. Amb opcions d’emmagatzematge i funcions de col·laboració excel·lents, l’únic que impedeix que sigui més elevat a la llista és la seva seguretat i la manca de sincronització a nivell de blocs..

googledrive-desktop

Utilitzar Google Drive és brisa. La seva interfície és senzilla i fàcil de navegar, i la carpeta de sincronització és pràcticament del que espereu. La col·laboració és fàcil gràcies a la seva integració amb Google Docs. Tanmateix, Google Drive no té sincronització a nivell de blocs, allargant el temps que triga a actualitzar fitxers entre l’escriptori i el núvol. Tot i que no és un distribuïdor, és una cosa a considerar.

googledrive-preu

Simplement tenir un compte de Google us permet obtenir 15 GB d’emmagatzematge gratuït, per la qual cosa és un dels millors proveïdors d’emmagatzematge en núvol gratuït. Si supereu el vostre emmagatzematge, Google té diversos plans individuals. 

Google té un pla de 100 GB per 1,99 dòlars al mes, un pla de 200 GB per 2,99 dòlars al mes i finalment un pla de 2 TB per 9,99 dòlars al mes. Google també té diversos plans d’emmagatzematge elevat per als usuaris que ho necessitin.

Google protegeix els vostres fitxers en repòs i en trànsit. Utilitza xifratge AES de 128 bits, que no és tan gran com molts altres serveis, però encara protegeix els vostres fitxers en gairebé tots els casos. 

Quan Google no brilla és la seva participació amb PRISM, el projecte de vigilància del govern dels Estats Units. Podeu obtenir més informació sobre la seguretat de Google a la nostra revisió de Google Drive.

Altres motius ens agrada Google Drive

A banda d’emmagatzemar documents, Google Fotos us permet penjar fotos i vídeos il·limitats en dispositius compatibles, convertint-lo en un dels millors emmagatzematges en núvol de les fotos. Google també compta amb una compatibilitat robusta amb aplicacions de tercers, que us ofereix maneres gairebé il·limitades d’interaccionar amb Google Drive, l’aplicació Google Drive i l’altra gamma de programari de Google..

Pensaments finals

Quan seleccioneu el millor servei de sincronització d’emmagatzematge al núvol, volem assegurar-vos que podeu triar amb confiança un programari segur, relativament fàcil d’aprendre i que tingui bones opcions d’emmagatzematge. Vam donar punts de bonificació als serveis al núvol que tinguessin avantatges addicionals, com ara plans de vida o emmagatzematge il·limitat de fotografies. També vam donar altes puntuacions als serveis amb sincronització a nivell de blocs.

La sincronització a nivell de bloc augmenta els temps de transferència en sincronitzar fitxers, ja que només sincronitza els canvis en lloc de tot el fitxer. Al final, la “sincronització intel·ligent” i la sincronització a nivell de bloc posen Dropbox en primer lloc. També ens han agradat les seves opcions d’emmagatzematge i la seva senzillesa.

Egnyte Connect i pCloud també ofereixen funcions similars, posant-les al segon i al tercer lloc. Tot i així, totes les solucions d’emmagatzematge d’aquesta llista són uns serveis fantàstics que no us penedireu de provar. Quin creieu que és el millor servei? Feu-ho saber als comentaris i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me