Millor emmagatzematge al núvol per a vídeo 2023

Tant si es tracta de vídeos d’inici, d’aplicacions de vacances o de memòries d’un cop a la vida que voleu guardar, per tant, és essencial que tingueu prou emmagatzematge per guardar els vostres vídeos. En lloc de arriscar-les en un disc dur local, hauríeu de pensar en l’emmagatzematge al núvol. 

D’aquesta manera, es desenganxa la possibilitat d’emmagatzemar la col·lecció de vídeos, especialment amb resolucions de vídeo (i mida de fitxer) en creixement. Per ajudar-vos a decidir quin és el millor servei d’emmagatzematge en núvol per a vídeo, hem creat una breu llista per ajudar-vos a transmetre els bons, els dolents i els lleis. Tenim vuit proveïdors perquè pugueu fer una ullada, cadascun amb els seus avantatges i contres.

Quin és el millor emmagatzematge en núvol per a vídeo?

Immediatament us direm que pCloud és el servei que recomanem com a millor emmagatzematge en núvol per a vídeo en aquest moment. Ofereix un emmagatzematge de fins a 2 TB, sense límits de mida de fitxer, un reproductor multimèdia integrat i aplicacions mòbils que carregaran automàticament els vostres vídeos a mesura que els agafeu. Tot i això, a continuació tenim un rànquing complet.

  1. pCloud
  2. Sync.com
  3. Google Drive
  4. MEGA
  5. Amazon Drive
  6. Dropbox
  7. SugarSync
  8. Caixa

Sync.com no queda enrere en cap lloc, i els nostres proveïdors tampoc no estan massa malament. Anem a través de cada proveïdor per ajudar-vos a prendre la vostra decisió.

1. pCloud

Començarem per la nostra millor selecció per emmagatzemar núvol de vídeo. Aquest ha estat un dels nostres favorits i, com hem parlat en la nostra revisió de pCloud, hi ha molts avantatges, incloent-hi les millors característiques de seguretat, plans d’emmagatzematge assequibles, excel·lents opcions de compartició i un reproductor multimèdia integrat que reprodueix vídeos importants. formats. Funciona bé tant a l’escriptori com a la seva aplicació per a mòbils.

pcloud-desktop-app

Si treballeu amb fitxers de vídeo grans de 4K o 8K, podreu satisfer amb pCloud. No us restringirà per la mida del fitxer, és a dir, podeu pujar fitxers de vídeo enormes sense cap problema. També ve, com hem esmentat, amb un reproductor multimèdia integrat que et permetrà veure els vídeos desats del navegador web favorit.

Pot ser que el reproductor multimèdia pCloud hagi de convertir aquests vídeos per poder reproduir-los, però ho fa de forma automàtica. No substituirà els vostres fitxers originals, però us proporcionarà una còpia que es pugui reproduir sense problemes a Internet.

Els dispositius mòbils també són ben acceptats. Les seves aplicacions Android i iOS us permeten accedir a la unitat de núvol en línia i la seva càrrega automàtica us facilita la còpia de seguretat de manera continuada dels fitxers..

Ofertes pCloud

No heu de pagar pels serveis de prova de pCloud, només cal que introduïu la vostra adreça de correu electrònic. Amb un emmagatzematge en línia gratuït de fins a 10 GB, podreu provar la majoria de les funcions que s’ofereixen sense pagar cap cosa. Els plans pagats comencen a pCloud, amb plans de mida del disc dur equivalents a 500GB o 2TB.

Només s’exclouen del pla gratuït la protecció de contrasenya i les dates de caducitat dels fitxers públics, com és el xifrat de coneixement zero. Si us preocupa la seguretat del vostre vídeo, haureu de subscriure-vos a un pla de pagament.

2. Sync.com

Si pCloud no es mostra a la imatge, Sync.com seria la nostra opció número un. Tal com està, però, és un líder digne i continua sent un dels millors emmagatzematges en núvol per a imatges i vídeos, tal com mostra la nostra crítica anterior de Sync.com.

sync.com-sync-web-app

Començarem amb les lleis de privadesa. Com a empresa amb seu canadenc, Sync.com aprofita una de les millors i més favorables lleis de privadesa del món. Això explica que també es faci una classificació més alta a la nostra llista segura d’emmagatzematge en núvol més segura.

Igual que pCloud, Sync.com té un pla gratuït amb un generós sistema de derivació. Sync.com ofereix, sense cap excepció, 5 GB d’emmagatzematge, que és la meitat de l’emmagatzematge que pCloud ofereix de forma gratuïta. Podeu ampliar-ho, però, amb fins a 20 GB d’emmagatzematge addicional, gràcies a les referències d’usuaris nous. Cada registre que obteniu afegeix 1 GB addicional al vostre límit d’emmagatzematge.

Cal fer una mica d’esforç, però és una posició més generosa que pCloud o altres proveïdors com MEGA, que té una política d’afegir emmagatzematge de les referències que caduca al cap d’un any..

Preu d’emmagatzematge en núvol de Sync.com

Sync.com ofereix plans d’emmagatzematge de 200 GB a 4TB, que oscil·len entre 60 i 180 $ a l’any. Per a la vostra subscripció, obteniu seguretat de primer nivell per als vostres fitxers de vídeo, amb una de les millors solucions d’emmagatzematge en núvol de coneixement zero del mercat. S’ofereix xifratge de 256 bits AES, juntament amb l’autenticació de dos factors per protegir el vostre compte dels pirates informàtics.

  Com particionar un disc dur el 2023

També obteniu una quantitat saludable de funcions pràctiques pels vostres diners. Sync.com ofereix una versió de fitxers fins a un mes, protecció de contrasenya per protegir els vostres vídeos més sensibles i un potent sistema de comptes que us permet supervisar l’accés al vostre compte. També podeu eliminar l’accés als usuaris de forma remota i esborrar fitxers de dispositius enllaçats.

Els subscriptors de Sync.com tampoc han de preocupar-se per la mida del fitxer. Com pCloud, Sync.com no té límits de fitxers, és a dir, els vostres vídeos poden ser tan grans com els necessiteu. Malauradament, mentre que pCloud permet la reproducció de suports directament des del lloc web o l’aplicació subministrada, Sync.com no proporciona aquesta funció.

Si teniu curiositat sobre les diferències entre Sync.com i pCloud, podeu fer una ullada a la nostra revisió de Sync.com vs. pCloud.

3. Google Drive

Com a primera de les masses empreses de tecnologia que arriba a aquesta llista, Google Drive obté un generós tercer lloc en el nostre millor lloc d’emmagatzematge en núvol per a la llista de fitxers de vídeo. És un bon proveïdor complet, gràcies a una potent suite integrada d’oficines que rivalitza amb Microsoft Office i 15 GB d’espai d’emmagatzematge gratuït, tal com explica la nostra anterior revisió de Google Drive.

sync.com-sync-web-app

Si teniu un compte de Google, ja sabeu de què tracteu quan es tracta de Google Drive. L’emmagatzematge de la unitat de disc inclosa s’estén a tota la suite de productes de Google, des de Gmail a Google Fotos i les seves aplicacions mòbils associades. 

A diferència de Sync.com, Google no té una reputació estel·lar de privadesa. Podrien tenir lloc incidents anteriors en què Google ha manipulat els fitxers i va acabar els comptes de qualsevol usuari que no rebutja. 

El millor que cal fer, sobretot sense xifrat inclòs per als fitxers oferts, és utilitzar Google Drive amb una solució com Boxcryptor per a la millor protecció.

Emmagatzematge de vídeo il·limitat

El que fa que Google Drive destaqui, sobretot en comparació amb alguns dels altres proveïdors d’aquesta llista, és que ofereix un emmagatzematge il·limitat de fotos i vídeos, convertint-lo en un dels millors emmagatzematges en línia per a fotos i vídeos. Això significa que les fotos i els vídeos no s’aplicaran al límit de 15 GB gratuït ni als límits d’emmagatzematge de pagament posteriors.

També teniu diverses maneres de compartir vídeos directament a les xarxes socials, cosa que suposa un gran avantatge per mantenir actualitzats els vostres comptes de Facebook i Instagram..

Abans d’afanyar-vos a obrir un compte de Google, hi ha algunes advertències importants, ja que només s’inclouen alguns formats de vídeo a l’emmagatzematge de fitxers il·limitat. Haureu d’utilitzar l’opció de còpia de seguretat de “gran qualitat” per convertir els vostres vídeos a qualitat 1080p mitjançant l’aplicació Google Photos o bé comptarà fins al límit d’emmagatzematge general de Google Drive..

Amb 15 GB d’emmagatzematge inclosos de forma gratuïta, això no us permetrà guardar massa vídeos de 1080p ni de qualitat superior. Per això, haureu de pensar en pagar més, amb un preu de Google Drive a partir de 19,99 dòlars anuals per 100 GB d’emmagatzematge addicional, fins a 2TB per 99,99 dòlars anuals. 

Una subscripció de pagament desbloquejarà la possibilitat de compartir el límit d’emmagatzematge més gran amb altres membres de la família, cosa que converteix Google Drive en una bona opció per col·locar un àlbum familiar nombrós amb els vostres records més preciosos.

El servei no és perfecte (manca de còpia a nivell de blocs, de manera que serà una mica lent per carregar fitxers), però també és un dels serveis al núvol més fàcils que podríeu triar per utilitzar, amb una bona interfície d’usuari i econòmica. preus.

4. MEGA

MEGA és una menció freqüent a les nostres llistes llistes d’emmagatzematge en núvol a causa d’un pla gratuït impressionant i generós que ofereix fins a 50 GB d’espai d’emmagatzematge sense cap pagament obligatori..

MEGA

Es defineix com a “empresa de privadesa” i, segons explica la nostra revisió MEGA, no es tracta d’una valoració injusta, fins i tot amb la controvèrsia que envolta Kim Dotcom, el fundador de MEGA.

Tot i que ja no està involucrat en les operacions de MEGA, la determinació de Dotcom de construir un paradís de xifratge per a dades, lliures de la interferència del govern, continua sent.

Emmagatzematge gratuït al núvol

Impressionant pel seu nom, el que més crida l’atenció és la quantitat d’emmagatzematge en línia que ofereix MEGA. Hi ha alguns bucles que heu de saltar per obtenir els 50 GB gratuïts, però és molt més generós que els plans gratuïts que ofereixen alguns dels altres competidors.

Els nous usuaris de MEGA comencen amb 15 GB d’emmagatzematge, amb 35 GB addicionals connectats durant 30 dies. Podeu afegir-hi altres 10 GB, 15 GB i 20 GB d’emmagatzematge al vostre compte fent referència a nous usuaris i instal·lant les aplicacions d’escriptori i mòbil. Tanmateix, aquestes caducaran després d’un determinat nombre de dies (entre 180 i 365 dies, segons l’assoliment.)

  Com enviar fitxers grans a través d'Internet: una guia pràctica per al 2023

Un cop hàgiu tornat als 15 GB d’emmagatzematge predeterminats, haureu de remetre els usuaris per mantenir els vostres límits, si no esteu disposat a pagar. Tanmateix, cada registre us guanya 10 GB més. En cas contrari, haureu de mirar de pagar una subscripció MEGA.

Aquesta és una altra àrea destacada, amb MEGA que ofereix des de 200 GB fins a una immensa quantitat de 8 TB d’emmagatzematge, d’entre 5 i 30 dòlars al mes. Hi ha uns límits de transferència (d’1 TB a 16TB), que poden afectar-vos si teniu pensat accedir molt a la vostra col·lecció..

No és tan barata com la nostra opció principal, pCloud, però ofereix més emmagatzematge, amb un màxim de 8 TB enfront del pCloud de 2 TB. Tanmateix, no es tracta només de l’emmagatzematge, ja que tindreu accés a diverses funcions premium, inclosa una instal·lació de xat segura i una versió de fitxers per a actualitzacions periòdiques de fitxers..

5. Amazon Drive

Com a una de les grans empreses tecnològiques, Amazon pot oferir la seva solució d’emmagatzematge en núvol a un cost més barat que competidors com MEGA. Amazon Drive és el resultat i, tot i que la nostra revisió d’Amazon Drive mostra que no té problemes, és cert que un concursant digne estigui entre els cinc primers llocs.

Amazon-Drive

Una de les funcions més destacades d’Amazon Drive és l’emmagatzematge il·limitat de fotos. Si busqueu un servei que funcioni com a màxima seguretat per als vídeos i fotografies de la vostra llar, aquest és un concursant, sobretot, ja que és gratuït per als membres d’Amazon Prime.

Si viviu sota un rock, Amazon Prime és el paquet de subscripció d’Amazon que inclou l’entrega gratuïta el dia següent per a productes d’Amazon, juntament amb altres serveis en línia com ara Amazon Prime Video (amb pel·lícules i streaming de TV) i els 5 GB d’emmagatzematge gratuïts que Amazon. La unitat proporciona.

Preu de Amazon Drive

És una vergonya que l’emmagatzematge il·limitat no s’estengui per incloure vídeo, però val la pena tenir en compte Amazon Drive. Però haureu d’incrementar el vostre emmagatzematge per estalviar molt contingut de vídeo. Els 100 GB d’Amazon Drive us recuperaran 19,99 dòlars l’any, mentre que 1 TB d’emmagatzematge us costarà 59,99 dòlars l’any. 

Tanmateix, haureu de recordar el cost inicial per Amazon Prime. Qualsevol emmagatzematge addicional que adquirirà serà a la part superior de la subscripció, que costa 119 dòlars anuals. A diferència de Google Drive, ofereix una còpia a nivell de blocs, amb eines completes incloses a les seves aplicacions d’escriptori per ajudar-vos a limitar la velocitat de sincronització i evitar una desacceleració.

Des del costat brillant, aquesta forta integració significa que podeu reproduir el vostre propi contingut de vídeo a l’aplicació Amazon Prime, disponible per a la vostra televisió i dispositius mòbils..

6. Dropbox

Tot i que no és el millor emmagatzematge en núvol per transmetre vídeos, el reproductor multimèdia integrat de Dropbox i els plans d’emmagatzematge raonablement econòmics el converteixen en una opció potencial per a aquells que busquen un proveïdor en línia senzill i fàcil d’utilitzar per a la seva col·lecció de vídeos, a mesura que explora la nostra revisió de Dropbox.

dropbox-web-app

Destaquem “barat” perquè, tot i que Dropbox ofereix un pla gratuït, estàs limitat a 2 GB. Això és reduït per a qualsevol col·lecció de vídeo potencial, el que significa que haureu de pagar si teniu pensat fer servir Dropbox o si haureu d’afrontar les referències de manera intensa, s’hi han afegit 500 MB per cada inscripció que obteniu..

Les seves característiques també són limitades. Podeu compartir fitxers, però no els podeu protegir amb contrasenya ni afegir dates de caducitat a cap enllaç públic als fitxers que creeu. Però és un proveïdor ràpid, que sincronitza fitxers a nivell de blocs per accelerar el procés.

Dropbox també et permet reproduir els teus fitxers de vídeo directament des del navegador, sense necessitat d’aplicar una tercera part.

Preu Dropbox

Tot i que encara és bastant barat, desgraciadament Dropbox no és el proveïdor més competitiu. Una mirada a Dropbox vers Google Drive mostra que, per la mateixa quantitat d’emmagatzematge de 2 TB, pagareu el doble amb Dropbox (99,99 dòlars vs. 198,96 dòlars anuals).

Dropbox ofereix un pla més barat, amb 1 TB d’emmagatzematge que s’ofereix a 99 dòlars a l’any (o 9,99 dòlars al mes al pla mensual). El millor pla, però, és el pla d’emmagatzematge en núvol il·limitat, que prèviament hem considerat com un dels millors plans d’emmagatzematge en línia il·limitats del mercat..

Per 240 dòlars anuals (o 25 dòlars mensuals al pla mensual), obtindreu l’emmagatzematge il·limitat de fitxers. Aquesta és una opció costosa però pot funcionar bé per als usuaris amb una col·lecció de vídeos molt gran. Dropbox també inclou aplicacions senzilles d’instal·lar i oblidar per a Android, iOS, macOS i Windows. 

  Com accedir a l'emmagatzematge en núvol com una unitat local: una guia 2023

Com a pare dels moderns proveïdors de núvols, Dropbox té molts positius, però no sempre ha estat així. Els incompliments de dades anteriors i la falta de xifrat de coneixement zero podrien ser compensables per a la privadesa, especialment en vídeos sensibles. Llegiu la nostra peça Dropbox vs Google Drive vs OneDrive per veure com es compara amb altres proveïdors d’emmagatzematge al núvol.

7. Capsa

El quadre probablement no seria el primer disc en núvol que haureu pensat a organitzar la vostra col·lecció de vídeos. D’entrada, tal com explica la nostra revisió de Box, Box és principalment una solució d’emmagatzematge empresarial que se centra més en les seves aplicacions de productivitat que en un focus especial en l’emmagatzematge de vídeo..

caixa-web-client

Dit això, amb plans d’emmagatzematge il·limitats disponibles, Box podria ser un dels millors emmagatzematges en núvol per als editors de vídeo. S’ha convertit en un dels millors serveis EFSS, amb xifrat d’arxius privats i integració tant amb suites d’oficines principals, Microsoft Office i Google Docs..

Box s’assembla molt a Dropbox, especialment al seu client web, amb una experiència d’usuari similar a l’arrencada. La sincronització de fitxers facilita la publicació de fitxers de vídeo entre tots els dispositius, inclosos els dispositius mòbils.

Com que ofereix plans de negoci, Box garanteix la màxima seguretat possible per als vostres fitxers, amb encriptació de 256 bits AES i proves de penetració periòdiques programades per limitar la possibilitat que es produeixi un incompliment de dades. 

Preu de caixa

Per a 100 GB d’emmagatzematge del pla bàsic d’inici, Box és més car que les opcions com Google Drive, que cobra 19,99 dòlars l’any per la mateixa quantitat d’emmagatzematge. L’emmagatzematge il·limitat comença a partir de $ 17.30 al mes.

L’únic inconvenient, sobretot si voleu emmagatzemar fitxers de vídeo grans, és la mida limitada del fitxer. El quadre té un límit de mida de fitxer de 5 GB, que és bastant deficient, sobretot en comparació amb alguns dels altres proveïdors d’aquesta llista.

Moltes de les funcions que ofereix Box estan centrades en clients empresarials i no seran rellevants per a un usuari personal. Tanmateix, la seva forta seguretat, el potencial d’emmagatzematge il·limitat i la protecció de contrasenya i les dates de caducitat dels seus fitxers públics podrien convertir en aquesta una opció d’emmagatzematge de camp esquerre per a la vostra col·lecció de vídeos..

8. SugarSync

SugarSync podria ser un dels grans, però no ho és, ja que la nostra revisió SugarSync explora amb més profunditat. Car i molt limitat en funcions, no és el primer proveïdor que haureu pensat si esteu buscant emmagatzematge en núvol per als vostres vídeos. D’entrada, no hi ha cap reproductor multimèdia integrat, i els plans de preus que ofereixen són extremadament cars en comparació amb els altres reproductors del mercat..

SugarSync-FileTransfer-Monitoring

L’únic avantatge real d’aquest servei, si es pot anomenar un avantatge, és la velocitat. Les velocitats de càrrega són decents, tot i que les velocitats de descàrrega poden ser força lentes. Malauradament, tota la resta que podríem tractar sobre punts SugarSync és utilitzar un altre proveïdor com pCloud.

Car sense raó

Descrit al lloc web de SugarSync com el paquet “més popular”, 250 GB d’emmagatzematge costa 9,99 dòlars al mes. Mentrestant, 100 GB costa 7,49 dòlars al mes i 500 GB costa un enorme 18,95 dòlars al mes.

Comparem-ho amb pCloud, que ofereix 500 GB d’espai d’emmagatzematge per 4,99 dòlars al mes. Durant un any, haureu pagat 167,52 dòlars addicionals amb una subscripció a SugarSync. Només hauria de ser suficient aquesta xifra per deixar-vos fora, però, si no és així, probablement una interfície datada i una falta de cap tipus de reproductor multimèdia integrat.

Un altre desavantatge important és la manca de funcions de reproducció multimèdia incorporades. Amants dels vídeos, creeu SugarSync fora de la vostra llista i aneu a buscar pCloud, Sync.com o Google Drive.

Com varem escollir els nostres proveïdors

Utilitzem el mateix enfocament per a cadascuna de les ressenyes i respostes d’emmagatzematge en núvol. Els grans jugadors no reben una passada gratuïta i considerem que cada proveïdor té els seus mèrits. Analitzem l’emmagatzematge, la seguretat, les funcions, els preus i la facilitat d’ús general abans de classificar-les a les nostres llistes.

La qualitat és excel·lent, és per això que som grans seguidors dels serveis d’emmagatzematge en núvol com pCloud, però també és per què no tenim por d’esmentar contendents mediocres com SugarSync per oferir-vos la imatge general del mercat: berrugues i tot.

Pensaments finals

Vuit proveïdors d’emmagatzematge en línia més tard, esperem que hagueu de prendre una decisió i escolliu un pla d’emmagatzematge més adequat per a la vostra col·lecció de vídeos. Si encara no esteu segur, gairebé tots els proveïdors enumerats aquí ofereixen un pla gratuït per temptar-vos, inclosa la nostra recomanació principal, pCloud.

Si pCloud no és l’opció per a vosaltres, pot ser la solució d’alternatives de màxima qualitat com Sync.com, Google Drive i MEGA. Cada servei té els seus avantatges i contres, però és possible que hàgiu de revisar les revisions individuals de cada proveïdor abans de prendre una decisió final.

Si heu utilitzat algun dels serveis d’aquesta llista o si voleu ampliar o no estar d’acord amb el que hem dit, aleshores deixeu-nos un comentari a sota d’aquest article. Gràcies per llegir!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me