CyberLink PowerDirector-anmeldelse – Opdateret 2023

CyberLink PowerDirector-gennemgang

CyberLink PowerDirector er en af ​​de bedste mellemredigerede videoredigeringsprogrammer, vi har fundet. Selvom det mangler nogle avancerede funktioner, ville du til denne pris være hårdt presset for at finde en bedre mulighed. Se vores fulde CyberLink PowerDirector-gennemgang for alle detaljer.

video editor anmeldelser

PowerDirector 18 er den seneste i en langvarig serie af videoredigerere fra det taiwanske firma CyberLink. Det er meget brugbart med masser af funktioner og en anstændig pris til at starte op. Til daglig redigering af video og oprettelse af indhold kan du ikke gå meget galt med det.

Vi nød at bruge det, men det er ikke så omfattende af et værktøj som de øverste valg til videoredigering. Hvis du er seriøs med at lave film og er parat til at bruge penge på de fineste tilgængelige produkter, kan du se vores liste over den bedste videoredigeringssoftware.

For PowerDirectors pris er der dog ikke meget at klage over, og det er en udfordrer som den bedste videoredigeringsprogram til mindre end $ 100. Det er et fremragende valg, hvis du er i markedet for en god redaktør i mellemklassen.

Styrker & Svagheder

Alternativer til CyberLink PowerDirector

Funktioner

CyberLinks PowerDirector 18 har et stærkt funktionssæt, især hvis du vil arbejde med specialiserede teknikker, såsom 360-graders video, multicam eller actionkameraer. Det har et par svage områder, såsom farve og lydarbejde, men disse er dækket af CyberLinks andre applikationer.

Det inkluderer en tidslinje med flere numre samt områder til video- og lydeffekter. Sporet, der repræsenterer det øverste lag, er faktisk i bunden af ​​skærmen, hvilket er mildt forvirrende i starten, men at trække og flytte klip er enkelt nok.

PowerDirector-effekter

Ud over den almindelige tidslinje inkluderer PowerDirector 18 en storyboard-tilstand, der viser klip som miniaturebilleder. Hvis du har en stor film med et væld af klip, kan dette hjælpe dig med at forblive organiseret og give dig et simpelt “stort billede” -oversigt. For mere detaljeret arbejde er tidslinjen dog bedst.

bedst-video-editor-power-direktør

Det har et stærkt udvalg af effekter, der inkluderer de sædvanlige slør og stilistiske effekter sammen med ting som fyrværkeri og virtuelle vandfald. Effekterne er kategoriseret, og der er endda en romantikskategori, hvilket gør det til et godt valg til bryllupsvideoer.

power-director-effekter

Der er flere videooverlays, såsom billedtekstbokse og et par små animationer, der inkluderer pærer, spindingstjerner og, ja, flere romantiske valg. Der er også et dedikeret afsnit til partikeleffekter. Der er cirka 20 forudindstillede indstillinger, men du kan kontrollere disse via et detaljeret skærmbillede af indstillinger, hvor du yderligere finjusterer output.

power-director-partikler

Derudover er der plug-ins i AI-stil, der får dine videoer til at se ud som om de er malet i en bestemt stil. Disse er krævende for dit system, men meget effektive. For et andet værktøj med mange effekter, se vores Corel VideoStudio Ultimate-gennemgang.

power-instruktør-video-overlay

Tekst og billedtekst er også nemme at tilføje, og du kan oprette 3D-tekst sammen med forskellige forudindstillede titler. Du har også mange overgange tilgængelige, fra diskrete fades til mere prangende effekter, så hvis du vil fange det ’80s game show-look, kan du.

power-instruktør-tekst

Det er stærkt i 360-graders redigering med gode stabiliseringsfunktioner, og det inkluderer også masser af funktioner til bevægelsessporing og action-cam-brugere.

PowerDirector lyd- og farveredigering

Der er et audio-miksrum, men vi fandt dets lydfunktioner som ønsket, sammenlignet med mange af sine konkurrenter. Hvis du bruger den fulde CyberLink-pakke, har du imidlertid AudioDirector til rådighed for at afhente slakken.

PowerDirector har farveklassificerings- og justeringsfunktioner, så du kan indstille udseendet på dine film. Disse er ikke så involveret som de bedste videoredigeringsprogrammer, men du kan bruge CyberLinks ColorDirector til at give dig mere kontrol, hvis du har brug for det.

Alle versioner af PowerDirector leveres med et musik- og lydklipbibliotek sammen med forskellige effekter og plug-ins. De dyrere købsoptioner giver dig flere af disse, men der er masser til de fleste brugers behov.

Hvis du køber PowerDirector direkte, får du 25 GB cloud-lager i et år. Med abonnementsversionen får du 50 GB. Hvis du vil sortere dit eget lager eller har brug for mere end det, kan du tjekke vores bedste skylager til videoartikel.

PowerDirector giver dig mulighed for at optage optagelser fra forskellige kilder, inklusive din skærm, en ekstern enhed, din mikrofon eller webcam. Du kan endda optage optagelser fra et tv-signal, hvis du har det relevante udstyr tilsluttet.

Hvis du vil tilføje undertekster, er der også et dedikeret område til at gøre det. Det gør PowerDirector til et godt valg for hørehæmmede eller for dem, der skaber film til et internationalt publikum.

Rendering med PowerDirector

Når det kommer til gengivelse af din video, er der et separat område til produktion af videofiler og til brænding af diske. Video gengivelsesskærmen indeholder et bredt udvalg af formater med masser af muligheder. Der er også enhedsspecifikke outputindstillinger, så du kan vælge fra en række enheder med ekstra indstillinger inden for hvert valg.

Diskoprettelsesskærmen giver dig mulighed for at tilføje kapitler og menuer, så du kan oprette interaktive DVD’er, Blu-rays og AVCHD’er.

Du kan også uploade film direkte til YouTube og Vimeo. Mærkeligt nok understøttes ikke Facebook, men det har et par usædvanlige muligheder i Dailymotion, Niconico og Youku, hvilket gør det til en nyttig redaktør for dem, der ønsker at dele deres arbejde med tjenester, der er mere populære i Asien end U.S.A..

Hvis du er i Asien, hvorfor ikke tage et kig på vores bedste VPN-tjenester til Kina eller bedste VPN til Taiwan-guider for at hjælpe dig selv med at være sikker online.

Generelt er PowerDirector 18’s funktionssæt stærkt, med dets største svagheder er lyd og farve. Hvis du har det fulde sæt af CyberLink-applikationer, behøver du ikke bekymre dig om det lige så meget.

CyberLink PowerDirector

CyberLink PowerDirector-logowww.cyberlink.com

Start fra $ 3042per måned Alle planer

Operativ system

vinduer

Mac

Linux

Funktioner

4K-redigering

Handling Cam værktøjer

Chroma Key (grøn skærm)

360-graders videoredigering

Multicam-redigering

Eksporter til YouTube

Eksporter til Facebook

Eksport til Vimeo

Enhedsoptimering

Brænd til DVD

Brænd til Blu-ray

Prisfastsættelse

Der er to versioner af PowerDirector 18 til direkte køb samt den abonnementsbaserede PowerDirector 365, der leveres med ekstra plug-ins, effekter og et lyd- og musikbibliotek. Du kan også få den som en del af CyberLinks Director Suite, som også inkluderer PhotoDirector, AudioDirector og ColorDirector. 

365-abonnementsmodellen er meget billigere end Adobes ækvivalente, selvom softwaren i det mindste ikke er så velkendt og ærligt talt ikke så god. Hvis du imidlertid ønsker at få et komplet sæt apps til en anstændig pris, er det værd at tænke over.

Hvis du køber PowerDirector direkte, er den også til en rimelig pris. Begge PowerDirector 18-versioner – “ultra” og “ultimativ” – leveres med et lyd- og musikbibliotek, men du får flere plug-ins og effekter med den ”ultimative” version. Der er også et par ekstra funktioner, såsom 4K-redigering og nogle understøttede yderligere importformater.

CyberLink PowerDirector Free

Ethvert output, der produceres ved hjælp af PowerDirectors gratis prøveversion, indeholder et vandmærke, så hvis du planlægger at forhaste dit mesterværk, før prøveperioden udløber, skal du tænke igen. Hvis du vil have hænderne på et kvalitetsfrit værktøj, kan du tjekke vores bedste gratis videoeditorartikel.

CyberLinks PowerDirector er kun tilgængelig til Windows. Mac-ejere kan læse om et fremragende alternativ i vores HitFilm Review. Linux-ejere kunne prøve Blender eller læse vores anmeldelse af DaVinci Resolve.

Der er også en Android-version af PowerDirector, skønt vi ikke dækker den her, og du bør forvente, at den tilbyder mindre end desktopversionen.

Samlet set er CyberLinks PowerDirector 18 en af ​​de stærkere redaktører, der er mellemstore og har en sympatisk samlet pakke, der tilbyder meget kvalitet til en anstændig pris.

Brugervenlighed

PowerDirector har en mørk, professionelt udseende brugergrænseflade, der stapper i masser af værktøjer og kontroller uden at blive for overfyldt. Der er forskellige “rum”, der lader dig fokusere på forskellige opgaver, såsom effekter og overgange.

Du kan også navigere i de forskellige områder fra toppen af ​​skærmen. Ud over redigeringsskærmen er der skærmbilleder til “capture”, “produce” og “create disc”.

PowerDirector 18 kommer med et par forskellige typer medier tilgængelige i sit bibliotek fra starten, hvilket betyder, at du kan udforske dens funktioner, så snart du åbner det.

Der er et udvalg af lydeffekter og musik, som du kan vælge fra og downloade, hvis du vil bruge dem, hvilket giver dig en balance mellem valg og diskplads.

CyberLink gør et godt stykke arbejde med at opdele sine opgaver inden for forskellige områder af dens UI. Det er let at navigere mellem områder og finde ud af, hvad man skal gøre derfra. Nogle områder har rigelige valgmuligheder, der er knyttet til dem, dog ikke alle.

Hjælp og support

Gå videre til support, CyberLinks web-baserede læringscenter er fuld af tutorials for at hjælpe dig med at komme i gang med softwaren. Der er mere end 100 tutorials, der dækker forskellige funktioner og dele af interface. De er tydelige og tydelige, selvom mange af dem stammer fra ældre versioner af softwaren.

Afsnittet “Kom godt i gang” er, som du kunne forvente, et godt sted at begynde, og det vil hjælpe dig med at komme hurtigere op med de mest almindelige opgaver. Der er også lejlighedsvis webinarer, og selvom der ikke er for mange af disse, kan du gennemgå gamle på YouTube.

Der er et travlt forum med masser af aktiviteter og hjælpsomme mennesker, der giver detaljerede svar på dine spørgsmål. Hvis du vil komme direkte i kontakt med CyberLink, kan du gøre det via e-mail eller telefon. Telefonstøtten besvarer kun installationsbaserede spørgsmål, skønt du kan betale omkring $ 15 pr. Måned for at få en mere dybtgående service.

PowerDirector er et relativt let at bruge stykke software med en stærk brugergrænseflade og masser af hjælp til rådighed for dem, der er nye til videoredigering.

Importer formater:
video H.265 / HEVC (8-bit, 10-bit, 10-bit med HDR10 & HLG),
MVC (MTS),
Side ved side-video,
Top-under video,
Dual-stream AVI, FLV (H.264),
MKV (flere lydstrømme),
3GPP2,
AVCHD (M2T, MTS),
AVI,
DAT,
WTV i H.264 / MPEG2 (flere videoer & lydstrømme),
DSLR-videoklip i H.264 med LPCM / AAC / Dolby Digital Audio,
WebM (VP9),
HDR (HEVC HDR10 & HLG),
MXF AVC 4: 2: 0,
MOD,
MOV (H.264 / HEVC / alpha PNG / Apple ProRes 10-bit 4: 2: 2),
MPEG-1,
MPEG-2,
MPEG-4 AVC (H.264),
MP4 (XAVC S, XAVC 8-bit 4: 2: 0),
TIL D,
VOB,
VRO,
WMV,
WMV-HD,
DV-AVI,
DVR-MS,
MXR (8-bit 4: 2: 0 H.264),
Pror 4: 2: 2,
XAVC 4: 2: 0,
360 Video Nødvendigt format MP4 (H.264)
Videooptagelse Analog TV-tuner, CI- eller USB-optagelsesenhed, der er kompatibel med WDM-standarden
Lyd WAV, MP3, WMA, M4A, OGG, FLAC, AAC, AMR-NB, Opus, AAC, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS, WAVE, MPEG-1, Layer III, FLAC, ALAC
Foto MPO, JPS, RAW, GIF, BMP, JPG, TIF, PNG, Animeret GIF, HEIC
360 Foto Nødvendigt formatformat JPG / TIF i formatet 2: 1
Opslagstabel 3DL, MGA, M3D, CUBE, CSP, CMS, RV3DLUT, VF
Eksportformater:
video High Definition: AVCHD, AVCHD 2.0 (3D / Progressiv), MPEG-2 HD, WMV-HD
MKV H.264, AVC / H.265, HEVC (.MKV) med LPCM / ACC / DTS / Dolby Digital Audio
M2TS H.264, AVC / H.265 HEVC (.M2TS) med LPCM / Dolby Digital Audio
XAVC S (.MP4 med AAC-lyd)
Windows AVI / DV-AVI (.AVI)
3GPP2 til 3G-mobiltelefoner
Billedsekvens (JPG / PNG)
2K / 4K opløsning: H.264 AVC, WMV, H.265 HEVC, XAVCS
MPEG-2 (.MPG) med LPCM / Dolby Digital Audio
MPEG-4 H.264 AVC (.MP4) med LPCM / AAC / Dolby Digital Audio
Windows Media (.WMV)
AVCHD2.0 til SD / SDHC / SDXC / MS hukommelseskort eller flashhukommelse
3D-video MVC, side om side, Anaglyph
360 Video Kravformet MP4 (H.264 AVC / H.265 HEVC)
Lyd AAC (.M4A), WMA, LPCM (.WAV)
Apparat iPad, iPhone, Android-telefoner, PlayStation Portable, PlayStation 3 og 4, PlayStation VITA og VITA TV, XBox 360, XBox One, Zune
Disc Brænding af 3D-disk: DVD / AVCHD / BD
DVD
BD-brænding: BDMV
AVCHD-disk brænder
DVD- og BD-disk brænder med LPCM 2-kanal og DTS 5.1-kanals lyd

PowerDirector giver dig mulighed for at bruge et imponerende udvalg af importformater med omfattende support til opslagstabeller og et fremragende udvalg af de sædvanlige video- og lydfiltyper. Det er på samme måde stærkt ved eksport, med flere videoformater understøttet sammen med enhedsspecifikke indstillinger. 

Det kan også producere output til DVD og Blu-ray. Det mangler MP3-output, men har andre lydeksportvalg. Det har fremragende muligheder for de fleste formater og giver dig endda mulighed for at bruge høje billedhastigheder, som 120 billeder i sekundet, selvom vi ikke testede dette.

Hvis du har brug for at arbejde med en bestemt filtype, skal du se nærmere på, hvilken PowerDirector-version du køber, fordi “ultimative” understøtter et par formater, der ikke er tilgængelige i “ultra” -udgaven. Det kan også være en god ide at se på vores bedste artikel om video converter, hvis du har filer, der ikke understøttes.

PowerDirector 18 har nogle af de bedste format support i sin prisklasse, og dette er en reel styrke af softwaren.

Ydeevne

Du har brug for en 64-bit version af Windows 7, 8 eller 10 for at køre PowerDirector 18, men systemkravene er ikke særlig høje. Så længe du har en i-serie-processor eller en AMD Phenom II eller derover, med et 128 MB grafikkort og 4 GB RAM, skal du have det godt. Nogle plug-ins har højere specifikationer. For eksempel har du brug for et 2 GB grafikkort til dets AI-plug-in.

Vi testede CyberLinks PowerDirector 18 med vores sædvanlige valg af klip for at se, hvor hurtigt det er med gengivelse. Vi brugte H.264 AVC-output med sin MPEG-4-profil, da det gjorde det muligt for os at vælge alle vores foretrukne størrelser og billedhastigheder. 

Vores testsystem har en i5-7600-processor med 16 GB RAM og et GeForce GTX 1060, 6 GB grafikkort. Vi kører Windows 10.

Indstillinger: F1 ClipMusic ClipInterview ClipAverage
720p 30fps 15.05 16.94 18,60 16,86
720p 60fps 23.34 22,60 20.67 22.20
1080p 30fps 28.87 31,70 24.16 28.24
1080p 60fps 49,74 51.44 43.80 48.33

Subjektivt er outputkvaliteten god, og i modsætning til visse redaktører formår den at skifte mellem billedhastigheder uden at rodet med afspilningshastigheden. En indholdsfri pop-up vises efter gengivelse af en eller anden grund, men husk det.

Mindre subjektivt er hastigheder fremragende, så hvis du er interesseret i gengivelsestider, er PowerDirector 18 et top valg. Samlet set er det det hurtigste, vi har set i vores tests hidtil, og dens 1080p-gengivelse er særlig imponerende. Corel VideoStudio er lidt hurtigere ved 720p, men dens output var af dårlig kvalitet. 

Vi har bemærket, at PowerLink installerer en proces, der kører ved opstart, selvom du ikke bruger dens software, men det ser ikke ud som en, der bringer din pc til at stoppe.

Vi bør også give kredit, hvor det skyldes Final Cut Pro X, som kun hænger lidt bagefter, på trods af at vi tester det på middelmådig hardware. Læs mere om det i vores Final Cut Pro X-gennemgang. For et billigere værktøj, der også fungerer godt, skal du kigge på vores MAGIX Movie Edit Pro-gennemgang.

Værktøj

Hvis du ikke ønsker at bruge for meget tid på at sortere dine feriesnaps, kan du bruge slideshow-skaberen til hurtigt at gøre dem til en professionel film. Du kan vælge dine billeder, indstille et par muligheder – såsom at tilføje musik – og derefter sende dit lysbilledshow til en række formater eller brænde det direkte på en disk.

power-instruktør-slideshow-skaberen

Nyttigt kan du også eksportere den direkte til standard PowerDirector-tidslinjen, så du kan få det grundlæggende på plads inden for få sekunder, inden du selv tager kontrol over detaljerne.

Forskellige plug-ins er inkluderet i PowerDirector 18, og disse inkluderer funktioner såsom en skærmoptager, der giver dig mulighed for at optage optagelser fra spil eller applikationer. Det er dejligt, hvis du vil fremstille en videoundervisning eller softwaregennemgang.

Der er dedikerede plug-ins til multicam- og action-kameraer samt en tema-designer og malingsdesigner.

Hvis du får PowerDirector 18 som en del af CyberLinks Director Suite, får du også ColorDirector og AudioDirector, som hjælper med at kompensere for PowerDirectors vigtigste svage områder.

Dommen

CyberLinks PowerDirector 18 er den bedste mellemprisredigeringsprogram omkring. Den er fuld af funktioner og er fremragende til næsten alt, hvad den gør. Det har også de hurtigste gengivningshastigheder for de redaktører, vi har set på. 

Det fungerer også godt under redigering, og vi oplevede ikke nogen nedbrud eller større fejl under brug af det. Hvis du dog ønsker at være på den sikre side, kan du tage et kig på vores, hvordan du sikkerhedskopierer videoguide automatisk.

Det er ikke så professionelt orienteret som tungvægte Adobe Premiere CC eller Final Cut Pro X, men medmindre du har et behov for den dybde, de giver, er du usandsynligt, at du er skuffet over PowerDirector.

Det har nogle få huller i dets funktioner, men de er mest dækket af andre værktøjer i CyberLinks bibliotek. Hvis du foretrækker noget, der har omfattende lyd- og farveklassificeringsværktøjer, kan du tjekke vores Adobe Premiere Pro CC-gennemgang.

Hvis du har prøvet PowerDirector og har nogen feedback, så lad os vide det i kommentarerne. Tak for at have læst.