Perfekt anmeldelse af personlige oplysninger – Opdateret 2023

Perfekt anmeldelse af privatlivets fred

Selvom det er lidt dyrt og ikke gør meget for at holde din hånd, pakker Perfect Privacy en række funktioner designet til at beskytte din anonymitet og tilbyder flere konfigurationsmuligheder end de fleste VPN’er i dag, hvis ikke så mange landforbindelser.

best-VPN-anmeldelser

Når en VPN-udbyder har ordet “privatliv” i navnet, antages det, at det tager privatliv alvorligt. Perfekt privatliv er ikke den billigste eller mest glamourøse VPN-udbyder på markedet, men privatlivets fred er dets største salgsargument – og det viser.

Denne Perfect Privacy review fungerer gennem dens fordele og ulemper. Vi vil teste dens hastighed, sikkerhed og streamingydelse og overveje de funktioner, der tilbydes. Vi vil også se på priser, serverplaceringer, kundeservice, privatliv og brugervenlighed, inden vi afsætter vores endelige dom.

Perfect Privacy er en god VPN, alt taget i betragtning. Mærkenavnet giver dig en forsmag på, hvor dens fokus ligger, men prisen kan gøre det til et hårdt salg i forhold til de bedste VPN-udbydere på markedet.

PerfectPrivacy-ClientandSettings

PerfectPrivacy-ClientIndex

PerfectPrivacy-ClientSettings

PerfectPrivacy-SiteIndex

PerfectPrivacy-SitePrices

Tidligere

Næste

Alternativer til perfekt privatliv

Styrker & Svagheder

Funktioner

Mange af de funktioner, der tilbydes, er designet til at hjælpe privatliv, og det er her perfekt privatliv virkelig skinner.

PerfectPrivacy-ClientwithSettingsIndex

Perfect Privacy har en Windows desktop-klient og konfigurationsfiler til andre platforme, såsom macOS, Linux, Android og iOS. Det leveres også med konfigurationsfiler til routere, der understøtter OpenVPN. Der er ingen separate mobilklienter.

Windows-klienten vil ikke vinde priser for sit design, men det er let at bruge. Den viser en liste over servere med deres aktuelle brug af båndbredde. Du kan også pinge servere til at teste latenstid inden for klienten, hvilket er et dejligt touch.

Klienten indeholder muligheder for beskyttelse af DNS-lækage, som automatisk aktiveres, når du er tilsluttet. Du kan tage det et skridt videre med muligheder for permanent at blokere DNS-opslag, der ikke går gennem en VPN.

Perfekt Multi-Hop fortrolighed

Du får også muligheden for at bruge “cascading” eller multi-hop-forbindelser, der dirigerer din VPN-trafik gennem flere servere for yderligere sikkerhed. Andre udbydere, såsom Surfshark (læs vores Surfshark-anmeldelse), tilbyder funktionen, så det er godt at se det med denne privatlivsfokuserede service.

Perfect Privacy tilbyder SSH-tunneling (eller “stealth VPN”, som udbyderen kalder det), som hjælper brugere med at omgå internetcensur i Kina og andre lande, så det er en anden funktion til ekstra privatliv.

PerfectPrivacy-ClientwithSettingsDNS

Klienten inkluderer en killswitch (kaldet en “firewall”), der hjælper med at blokere trafik, hvis en VPN ikke er aktiv. Det er uklart, men i henhold til hjælpoplysningerne ved siden af ​​hver indstilling blokerer indstillingen standard “aktiver mens tunnel er aktiv” ikke-VPN-trafik, når en forbindelse er aktiv, eller hvis den falder.

Du kan øge beskyttelsen ved at aktivere “mens programmet er aktivt” eller “aktivt permanent” i stedet.

Perfekt privatliv tilbyder ikke delt tunneling, som du kan finde i en VPN-udbyder, som f.eks. ExpressVPN (læs vores ExpressVPN-anmeldelse).

Du kan ikke aktivere alle privatlivsfunktioner i klienten. Nogle kræver aktivering via webstedet. En sådan funktion kaldes “NeuroRouting”, som udvides med tjenestens eksisterende multi-hop-funktion.

PerfectPrivacy-Site-Config

Ifølge udbyderen bruges “AI-baseret routing” til at analysere din trafik for at holde den i netværket så længe som muligt, før den routes til den nærmeste VPN-server til sin destination.

Den vælger den hurtigste og mest sikre rute for din trafik, hvor din IP-adresse konstant ændres, når hver nye rute oprettes. Hvert websted, du har adgang til eller program, du bruger, har en ny rute og IP-adresse.

Det er imponerende, og vi vil hævde, at det er Perfect Privacy’s killer-funktion fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt. Fordi det er aktiveret i dine kontoindstillinger på webstedet, er det aktiveret hele kontoen på tværs af dine enheder.

Der er også “TrackStop”, en filtreringsløsning med individuelle sortlister til malware, annoncer og sociale mediewebsteder. Da funktionen er hele kontoen, gælder filtre på alle dine enheder.

Perfekt overblik over funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger

Perfekt privatlivslogowww.perfect-privacy.com

Start fra $ 1020 per måned Alle planer

Generel

Betalingsmetoder
PayPal, kreditkort, Mobiamo, kontanter, Paymentwall

Accepterer cryptocurrency

Samtidige forbindelser
Ubegrænset

Understøtter delt tunneling

Ubegrænset båndbredde
1000 GB

Gratis prøveversion tilgængelig

Restitutionsperiode
7 dage

Servermængde på verdensplan
55 servere i 23 lande

Desktop OS
Windows, MacOS, Linux

Mobile OSes
Android, iOS

Browserudvidelser

Kan installeres på routere

Streaming

Har adgang til Netflix US

Kan få adgang til BBC iPlayer

Har adgang til Hulu

Kan få adgang til Amazon Prime Video

Sikkerhed

Krypteringstyper
128-AES, 256-AES, CAMELLIA-128, CAMELLIA-256

VPN-protokoller tilgængelige
IPSec, OpenVPN, PPTP

Aktiveret ved enhedsstart

Tillader torrenting

Ingen-logging politik

Bestået DNS-lækagetest

Killswitch tilgængelig

Malware / annonceblokker inkluderet

Support

Live chat

E-mail support
24/7

Telefon support

Brugerforum

Vidensdatabase

Prisfastsættelse

Der er ingen som skjuler den største ulempe med Perfect Privacy – prisen. Andre fortrolighedsfokuserede udbydere, såsom Mullvad (se vores anmeldelse af Mullvad), tilbyder sikkerhed til en langt billigere pris.

Der er kun et sæt funktioner, der tilbydes i de betalte planer. Den eneste forskel er, hvor lang tid du får. Perfekt privatlivets månedlige sats vil sætte dig tilbage $ 14,79, eller du kan betale i op til to år for $ 244,72 for at nedbringe omkostningerne til omkring $ 10,19 om måneden.

  NordVPN-gennemgang - Opdateret 2023

Der er ingen gratis prøveperiode, så du bliver nødt til at registrere dig i en måned for at prøve tjenesten.

Selv på de længere planer er Perfect Privacy ikke billigt sammenlignet med nogle af sine konkurrenter. Du bliver selv nødt til at vurdere omkostningerne, men du foretrækker muligvis en allround-udbyder, der tager privatliv alvorligt, f.eks. NordVPN (læs vores NordVPN-anmeldelse).

Du kan betale for Perfect Privacy via over 60 betalingsmetoder, herunder kredit- og betalingskort, PayPal og cryptocurrencies, såsom bitcoin. Du kan endda betale kontant, hvis du er villig til at sende den til en adresse i Letland, men vi anbefaler ikke at gøre det.

Perfect Privacy tilbyder en syv-dages refusionspolitik for nogle betalingsmetoder – det udelukker cryptocurrencies og gavekort – så det er noget at overveje, hvis du gerne vil prøve at prøve.

Brugervenlighed

Perfekt privatliv ofrer ikke brugervenligheden for privatlivets fred, på samme måde som andre hardcore-fokuserede tjenester, som cryptostorm (læs vores kryptostormanmeldelse). For det meste handler balancen mellem tilpasning og at holde det enkelt rigtigt.

PerfectPrivacy-Site-CheckoutA

Tilmelding til perfekt privatliv er let. Der er tre sektioner på kassesiden, hvor du først ser prisen på hver prispakke i stedet for deres månedlige gennemsnit.

Du skal kun give et brugernavn og en e-mail-adresse, og du vælger den betalingsudbyder, du vil bruge, før du fortsætter med at betale.

Det er uklart, hvilke oplysninger betalingsudbydere registrerer, men i overensstemmelse med fortrolighedsmantraet beder Perfect Privacy ikke om personlige oplysninger om tilmelding.

Når du er registreret, får du en e-mail med dine kontooplysninger sammen med links til kontoområdet og en vejledningsvejledning. Adgangskoden er for-genereret, men hvis du er bekymret for privatlivets fred, skal du generere en stærkere adgangskode og ændre den, når du først er logget ind.

PerfectPrivacy-Site-Dashboard

Medlemspanelet er nemt at navigere. Det giver dig oplysninger om din servicelængde og viser, hvilke funktioner der er aktiveret på din konto.

Der er ingen åbenlyse link til download i den første e-mail, så når du først er logget ind, skal du bare gå til “download” -området i øverste højre menu på webstedet. For Windows-enheder får du en installer, der er nem at bruge.

Download og installation tager et par minutter. Klienten hedder “VPN Manager” snarere end perfekt privatliv, hvilket kan være forvirrende, når du prøver at finde det.

Du skal gå til “indstillinger” for at logge på. Det skal dukke op automatisk, men hvis det ikke gør det, skal du kigge efter det røde bakkeikon (en klode med en hængelås) på din Windows proceslinje, højreklik derefter og hit “indstillinger”. Du kan indtaste dit brugernavn og din adgangskode i området “Gem legitimationsoplysninger” og trykke på “Luk” for at gemme.

PerfectPrivacy-client-ConnectDetails

Klienten er ikke lavet til at se tiltalende ud, men det er let at navigere.

I klientmenuen får du en liste over servere. Vælg en, du kan lide, og tryk på symbolet, der ligner et elektrisk stik, der skal tilsluttes. Du kan finde dine forbindelsesoplysninger ved at klikke på forstørrelsesglassymbolet ved siden af.

Du kan pinge servere, åbne indstillingsmenuen igen, afslutte VPN-klienten eller minimere den, så det er helt enkelt.

Vender du tilbage til indstillingsmenuen, får du et valg mellem to typer kryptering: OpenVPN eller IPSec. Begge har en beskrivelse nedenunder for at hjælpe dig med at vælge, hvad der er bedst for dig, hvilket er nyttigt.

Denne hjælpsomhed kan ses ved siden af ​​de fleste muligheder. Når du navigerer rundt i indstillingsmenuen, ser du, at alt, hvad der ikke er indlysende, har et spørgsmålstegn ved siden af, som du kan klikke på for at se yderligere information.

PerfectPrivacy-ClientwithSettingsIP

Ikke alle VPN-funktioner er indlysende, især når de får brandspecifikke navne, så det er et dejligt touch. Det forklarer hver indstilling uden at dumme den ned og får en god balance for brugere af ethvert kvalifikationsniveau.

Afsnittet “firewall og DNS” giver dig mulighed for at ændre killswitch- og DNS-lækagebeskyttelsesindstillinger med mindst mulig beskyttelse aktiveret som standard.

“Cascading and stealth” beskæftiger sig med SSH-tunneling og multi-hop-beskyttelse, som giver dig mulighed for at vælge, hvor mange servere du vil videregive data igennem.

Hvis du løber ind i problemer, giver afsnittet “andet” dig mulighed for at nulstille dit netværk og se en fejlfindingslog for yderligere fejlfinding.

PerfectPrivacy-Site-Config-SiteBlocks

Når du vender tilbage til webstedet, er du i stand til at tilpasse yderligere funktioner. De er anført under “config” -området i medlemsafsnittet. Hver funktion har en skyder til at slå den til eller fra, samt nyttige beskrivelser.

Fra tilmelding til opsætning skaber Perfect Privacy en rimelig balance mellem kompliceret jargon og brugervenlighed. Om nødvendigt har både klienten og webstedet oplysninger, der hjælper brugerne med at forstå, hvad en funktion gør.

Klienten vinder ikke en stilpris, men den fungerer. Installation er ligetil, og det er let at oprette forbindelse til servere. Grundlæggende privatlivsfunktioner er forudaktiverede, og yderligere funktioner tilbydes for dem med hårdere krav.

Fart

Perfekt privatliv kan måske være fokuseret på privatliv, men det hævdes også at være hurtigt.

Vi ønskede at se, hvordan det fungerede sammenlignet med de hurtigste VPN-tjenester på markedet, så vi kørte hastighedstest på flere internationale servere fra vores placering i England. Resultaterne er vist nedenfor.

Placering: Ping (ms) Download (Mbps) Upload (Mbps)
Ubeskyttet (UK) 12 37.13 4,44
Amsterdam 19 33,28 3,92
Frankfurt, Tyskland 58 25.88 3,74
Montreal 88 32.46 3,79
Los Angeles 154 25,27 2,72
Hong Kong 318 17.05 2,42
  Speedify Review - Opdateret 2023

Hastighederne på den nærmeste internationale server i Amsterdam var omkring 90 procent af de ubeskyttede hastigheder med næsten identisk latenstid. Resultaterne blev blandet, da andre servere blev testet, med en mærkelig variation i hastigheder, der ikke stemte overens med afstanden, men det var ikke meget.

En server i Frankfurt, Tyskland, testede med ca. 25 megabits per sekund download og havde god latenstid. En server i Montreal havde højere hastigheder end den meget tættere Frankfurt, men også højere latenstid, hvilket er forståeligt i betragtning af afstanden.

To steder, der var endnu længere væk, Los Angeles og Hong Kong, havde også højere latenstider, men respektable hastigheder. Ved 154 millisekunder og 318 ms ville forbindelser til Los Angeles eller Hong Kong ikke gøre Perfect Privacy til en konkurrent til vores liste over de bedste VPN’er til spil.

Perfect Privacy’s resultater er gode, men spredningen af ​​servere er usædvanlig og kan påvirke din ydelse, afhængigt af hvilken by du opretter forbindelse til.

Den bedste områdeforbindelse, vi testede, var Amsterdam, hvor Perfect Privacy har fem tilgængelige servere. I modsætning hertil har Frankfurt to, og de andre placeringer har kun en. Du kan ikke manuelt vælge, hvilken server i en by, du opretter forbindelse til, fordi klienten gør det for dig.

Du kan pingteste hvert område og se tilgængelig båndbredde i klienten. Ingen af ​​de servere, vi testede, virkede overanstrengt. Latency syntes at være mere et problem i byer med kun en server. Overvej f.eks. Amsterdam imod Frankfurt.

Du kan ikke forvente nær-native latens på servere tusinder af miles væk, så latenstiden fra Los Angeles og Hong Kong virker rimelig. Perfect Privacy’s downloadhastigheder er gode, hvilket gør det til en udfordrer til den bedste VPN til torrenting, og dens uploadhastigheder er tæt på den ubeskyttede forbindelse til hver server, vi testede.

Hvis du leder efter en anden VPN-udbyder, der kombinerer privatliv med ydeevne, kan TorGuard være et godt alternativ (læs vores TorGuard-anmeldelse).

Sikkerhed

Perfect Privacy tilbyder store VPN-krypteringsprotokoller som OpenVPN og IPSec som standard. Det tilbyder også PPTP, som ikke anbefales, som vi forklarer i vores PPTP vs. OpenVPN-showdown. Udbyderen gør det også klart på sin hjemmeside, at PPTP ikke er en sikker mulighed, så du kan ikke forveksle det for dets ærlighed.

Perfect Privacy tilbyder også SSH-tunneling sammen med SOCKS5 og Squid proxyer til videresendelse af trafik i visse VPN-uvenlige miljøer eller lande.

Grundlæggende indstillinger for en killswitch og DNS-lækagesikring er som standard aktiveret, når forbindelser er aktive, men de kan konfigureres, så de er permanente, hvilket betyder, at ingen data kan passere din usikrede forbindelse uden en VPN-forbindelse.

Vi testede tjenesten for DNS- og WebRTC-lækager for at være sikker, og den gik uden problemer.

Der er en indstilling for at “give GUI mulighed for at downloade trafikdata uden VPN” før tilslutning, såsom båndbreddedata og til ping-servere. Det er forudaktiveret og kunne identificere din forbindelse, hvis en internetudbyder eller et regeringsagentur kiggede efter det. Det er et mindre punkt, men det er værd at huske.

Takket være funktionen “NeuroRouting” kan du skjule din placering og rute-trafik til servere, der er tæt på din destination. Hvis du f.eks. Opretter forbindelse i London og besøger et websted, der er vært i Moskva, dirigerer det trafikken gennem Moskva-serveren. Hvis du besøger et websted i Kina, vil det rute din trafik gennem serveren i Kina og skjule din identitet bag det.

Du får også “TrackStop” sortlister som ekstra beskyttelse mod malware.

Hvad angår sikkerhed, dækkes Perfect Privacy godt.

Privatliv

Da VPN kaldes Perfect Privacy, er privatliv et vigtigt afsnit for os at gennemgå. Det er det vigtigste salgsargument og med god grund. Der er dog advarsler at overveje.

PerfectPrivacy-Site-PrivacyPolicy

Som du kunne forvente af en sådan tjeneste, logger Perfect Privacy ikke data. Dets privatlivspolitik siger specifikt, at der ikke registreres nogen data, der kan identificere en bruger. De eneste data, som virksomheden har, er brugerens e-mail-adresse og deres abonnements udløbsdato.

Perfect Privacy advarer om, at dens primære betalingsudbyder, Paymentwall, registrerer betalingsdata, der kunne identificere dig. Hvis det er et problem, tilbyder Perfect Privacy flere anonyme betalingsmetoder, såsom bitcoin eller mailing af kontanter til en lettisk adresse.

Perfect Privacy’s moderselskab, Vectura Datamanagement Limited Company, er opført som værende baseret i Schweiz på webstedet Perfect Privacy, men en hurtig Google-søgning viser en Wyoming-forretningsregistrering med et hovedkontor i Panama og en britisk postadresse.

Det var potentielt et stort rødt flag, så yderligere graving var påkrævet. Et indlæg fra en medarbejder på Perfect Privacy forum i 2016 om problemet bekræftede, at:

  • Virksomheden er primært baseret i Panama, som har store lovgivning om privatlivets fred.
  • Vectura Datamanagement Limited Company Schweiz-kapitalandel er “til regnskabsføring.” I betragtning af Schweiz ‘strenge finansielle love om privatlivets fred er det også mening.
  • Virksomhedens amerikanske bedrift er “til håndtering.” Det indlæg, vi linkede til, henviser til PayPal, så det ser ud til, at nogle betalinger håndteres gennem dette datterselskab.

Perfect Privacy forekommer ikke om noget af det på sin hjemmeside, hvilket er uheldigt, men den amerikanske forretningsregistrering synes at bekræfte, at Panama er det primære kontor for virksomheden, og postadressen ser ud til at være et britisk advokatfirma, der håndterer juridiske anmodninger . Alt i alt er det indviklet, men det er ingen Buffered VPN, heldigvis.

Hvis du interagerer med et firma, der handler med amerikanske kunder eller amerikanske betalingsmetoder, bliver du nødt til at handle med onkel Sam. Hvis du er bekymret for det, skal du bruge Perfect Privacy’s anonyme betalingsmetoder i stedet for PayPal eller Paymentwall.

  Hotspot Shield Review - Opdateret 2023

Det eneste uforklarlige element i alt dette er den lettiske adresse til kontanttransaktioner. Det er sandsynligt, at det er et virtuelt kontor, bedømt ud fra listen for adressen, hvor enhver e-mail kan indsamles eller videresendes, så igen, vi anbefaler ikke at sende dine kontanter der.

Perfect Privacy har haft juridiske problemer i fortiden med servere, der blev beslaglagt i Holland i 2016. Serverne blev hentet fra en tredjepart vært, men VPN-udbyderen forsikrede kunderne om sin politik uden logning på det tidspunkt.

Virksomheden forsøgte ikke at skjule problemet, som var lovende, og det ser ud til at være fortsat med at være åben og ærlig med en garantikanarie, der opdateres månedligt. Normalt lægger lande lovlige begrænsninger på virksomheder som Perfect Privacy for at forhindre dem i at advare kunder om lovlige anmodninger om data.

En kanarifugl kanarie kommer rundt om det. Perfect Privacy’s kanarie bekræfter, at der ikke er modtaget nogen juridiske anmodninger om data i den sidste måned. Hvis warranten forsvinder, kan kunderne antage, at situationen har ændret sig, uden at Perfect Privacy overtræder loven.

Det er en dejlig juridisk smuthul, og det viser, at selvom Perfect Privacy ikke er immun mod lovlige trusler, tager det sin privatlivspolitik alvorligt.

Streamingydelse

Lad os sprænge dine forventninger med det samme. Når det kommer til streaming fra Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer eller Hulu, er Perfect Privacy ikke VPN for dig. Det kunne ikke streame, så det slutter ikke til vores bedste VPN til streaming-liste.

PerfectPrivacy-Netflix-Fejl

Ingen af ​​serverne er anført som medievenlige, og Perfect Privacy hævder ikke at være på sit websted eller i sin dokumentation, så dette kan være et urimeligt punkt. Når det er sagt, er det et andet sort mærke i betragtning af prisen.

Vi testede Perfect Privacy fra England, men når vi først havde oprettet forbindelse til en anden UK-baseret server, vidste BBC iPlayer-webstedet, at der var en forbindelse til en VPN på plads. Hvis du vil have din Top Gear-fix, skal du vælge et alternativ fra vores liste over de bedste VPN’er til BBC iPlayer.

Netflix returnerede lignende fejl, så Perfect Privacy vil heller ikke være en udfordrer til den bedste VPN til Netflix.

Det er sandsynligt, at Perfect Privacy’s servere allerede er blevet blokeret af disse medietjenester, så se andre steder.

Serverplaceringer

Vi tællede 55 servere i 23 lande på Perfect Privacy-webstedet, men det bekræftede for os, at det faktisk har 59 servere. Sammenlignet med andre udbydere, der tilbyder tusindvis af servere til deres kunder, såsom Privat internetadgang (læs vores PIA-anmeldelse), ser det ikke ud til at være meget.

PerfectPrivacy-Site-Steder

Serverne er også mest i Europa, med kun seks i Nordamerika, fire i Asien og en i Afrika. Der er ingen servere i Mellemamerika eller Sydamerika.

Spredningen af ​​servere er dårlig, og med så få amerikanske servere vil det ikke være den bedste VPN for USA Når du overvejer at der ikke er nogen båndbreddegrænser, hvis du er i et område med færre servere, skal du ‘ vil konkurrere mere om båndbredde.

Perfekt privatliv kan være en god mulighed, hvis du er i Europa. Valgene er dog begrænsede, hvis du bor et andet sted, så du bør overveje andre muligheder.

Kunde service

Kundeservice er ikke et godt salgsargument for perfekt privatliv. Hverken live chat eller telefon support er tilgængelig, hvis du vil komme i kontakt.

Perfect Privacy tilbyder en support-e-mail-adresse og en kontaktformular, som brugerne kan stille spørgsmål. Der er også et supportforum med tyske og engelsksprogede områder. Vi testede e-mailen med kundeservice med nogle tekniske og prismæssige spørgsmål:

  1. Har Perfect Privacy et dræbte?
  2. Understøtter det delt tunneling?
  3. Hvad er de samlede omkostninger ved den 12-måneders pakke?
  4. Hvor mange servere er der til rådighed til at oprette forbindelse til?

Virksomheden besvarede inden for 14 timer med en sammenbrud og besvarede hvert spørgsmål tydeligt, men svarene på mere tekniske spørgsmål – såsom spørgsmålet om delt tunneling – var stumpe og hjælpsomme.

PerfectPrivacy-mail-svar

Der er også en FAQ-side med en detaljeret liste over tekniske spørgsmål og prisspørgsmål til brugere med oplysninger om Perfect Privacy’s no-logs-politik øverst. Der er også en vejledningsvejledning, der forklarer, hvordan man installerer og konfigurerer VPN.

Hvert afsnit leveres med billeder og trinvise instruktioner. Guiderne er konsistente og informative, og instruktionerne er lette at følge.

Dommen

Perfect Privacy er en god, men ikke usædvanlig VPN for dem, der ønsker noget, der fokuserer på privatliv. Der er en masse funktioner, der fokuserer på at beskytte brugere mod at få deres identitet lækket online og beskytte dem mod malware.

Vores hastighedstest viste, at det er fair at kalde det en hurtig service, men vi testede fra Europa, hvor størstedelen af ​​serverne er placeret. Brugere i Nordamerika eller Asien kan have en anden oplevelse. Dets privatlivsfunktioner er sikkerhedskopieret af en streng no-logs-politik, en base i Schweiz og en kanarisk side, der opdateres på månedlig basis.

Der er dog ulemper. Priserne er dårlige, og selvom funktionerne er gode, er Perfect Privacy ikke konkurrencedygtig med nogle af dens rivaler på top hylden. Klienten er enkel og let at bruge, men ligesom webstedet føles den forældet. Kundeservicen, der tilbydes, er heller ikke strålende.

Hvis du leder efter en stærk, hurtig og privatlivsfokuseret VPN, er Perfect Privacy imidlertid en god mulighed.

Har du tanker om perfekt privatliv at dele? Slip dem i kommentarfeltet nedenfor, og tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me