SaferVPN-gennemgang – Opdateret 2023

SaferVPN-gennemgang

SaferVPN er en forholdsvis standard og billig VPN-service med anstændige funktioner, men langsomme hastigheder holder den fra de øverste led. Vi har også et par bekymringer om dets privatlivspolitik, skønt det kommer dig ind i Netflix (kinda). Læs vores fulde SaferVPN-gennemgang for detaljerne.

SaferVPN Oversigt

best-VPN-anmeldelser

Oprettet af to israelske softwareingeniører i 2013 er SaferVPN et virtuelt privat netværk med det mål at “give [sikker] privat, privat og ucensureret internetadgang til nogen, hvor som helst.” Det lykkes for det meste også at gøre det med en strømlinet brugeroplevelse, anstændige hastigheder og lave priser. De minimale logfiler der muligvis giver pauser til beskyttelse af privatlivets fred.

I denne SaferVPN-gennemgang vil vi tale om alt, hvad vi kunne lide og ikke kunne lide, når vi havde brugt tid på det. Vi vil diskutere funktioner, priser, brugervenlighed, understøttede enheder, serverplaceringer, hastighed, sikkerhed og kundeservice, inden vi afsætter vores dom.

Vi kan godt lide SaferVPN til dets anmodede pris. Når det er sagt, ville det være urimeligt, hvis det var mere. Skønt en stor værdi har SaferVPN ikke imponerende hastigheder eller funktioner, så hvis du leder efter en VPN med alle klokker og fløjter, skal du se på vores bedste VPN-artikel.

Slide-1

SaferVPN-Slider2

SaferVPN-Slider3

SaferVPN-Slider4

SaferVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Styrker & Svagheder

Alternativer til SaferVPN

Funktioner

Selvom grænsefladen er let, har SaferVPN et anstændigt sæt funktioner. Som enhver god VPN burde, inkluderer den en dræbte, men underligt er den deaktiveret som standard. Du kan ikke gøre noget specielt med killswitch, f.eks. At indstille det til kun at arbejde på visse applikationer, men den grundlæggende funktionalitet er der.

En killswitch er almindelig, men automatisk WiFi-sikkerhed er det ikke. Som standard er SaferVPN indstillet til automatisk at aktivere VPN på ikke-sikrede netværk. Du kan tilføje betroede WiFi-netværk i klienten for at omgå denne regel også for dem.

safervpn review-wifi

Foruden desktop-klienten er der en browserudvidelse til Chrome og Firefox. Udvidelsen gør dog ikke noget specielt. Det er bare en anden måde at kontrollere VPN på, men at have hurtig adgang til at oprette forbindelse eller ændre din placering skader ikke.

Bortset fra det er SaferVPN bare. Det tilbyder ikke delt tunneling i klienten, som er en funktion, vi altid ser efter. ExpressVPN giver dig f.eks. Mulighed for at indstille, hvilke apps der bruger VPN-tunnelen, og hvilke der omgår den, som du kan se i vores ExpressVPN-gennemgang.

SaferVPN understøttede operativsystemer

Platformsunderstøttelsen er god, men det er svært at spore. I kontrolpanelet finder du installationsprogrammer til Windows, macOS, Android og iOS samt links til udvidelserne til Chrome og Firefox. Mærkeligt nok er der tutorials ved siden af ​​alle installatører undtagen Firefox-udvidelsen.

safervpn review-installatører

Selvom installationer på begrænsede Android-builds understøttes, gør SaferVPN ikke .apk-filen tilgængelig.

SaferVPN kan installeres på næsten alt, dog inklusive routere, Linux-bokse, netværksfastgjort opbevaring, e-læsere og spilkonsoller. Det har installationsguider til alle disse installationer, men de er svære at finde. I stedet for at tilvejebringe et link til installationsvejledningerne i kontrolpanelet, sætter SaferVPN dem i “hurtigstart” -sektionen i dets vidensbase.

Oversigt over SaferVPN-funktioner

SaferVPN-logowww.safervpn.com

Start fra $ 229 per måned Alle planer

Generel

Betalingsmetoder
PayPal, kreditkort

Accepterer cryptocurrency

Samtidige forbindelser
5

Understøtter delt tunneling

Ubegrænset båndbredde

Gratis prøveversion tilgængelig
1

Restitutionsperiode
30

Servermængde på verdensplan
43 servere i 43 lande

Desktop OS
Windows, MacOS

Mobile OSes
Android, iOS

Browserudvidelser
Chrome

Kan installeres på routere

Streaming

Har adgang til Netflix US

Kan få adgang til BBC iPlayer

Har adgang til Hulu

Kan få adgang til Amazon Prime Video

Sikkerhed

Krypteringstyper
256-AES

VPN-protokoller tilgængelige
OpenVPN, PPTP, IKEv2

Aktiveret ved enhedsstart

Tillader torrenting

Ingen-logging politik

Bestået DNS-lækagetest

Killswitch tilgængelig

Malware / annonceblokker inkluderet

Support

Live chat
24/7

E-mail support
24/7

Telefon support

Brugerforum

Vidensdatabase

Prisfastsættelse

I modsætning til TorGuard, der tilbyder flere privatlivstjenester (læs vores TorGuard-anmeldelse), tilbyder SaferVPN kun en. Den eneste forskel mellem planer er varigheden, hvor langvarige kontrakter får en højere rabat. Mens prisen er lav, gør manglen på fleksibilitet det vanskeligere at bide kuglen.

Især tilbyder SaferVPN ikke en månedlig plan. De fleste månedlige planer er dårlige – Læs vores Hide.me-gennemgang for at se en af ​​de værste – men de tilbyder stadig et billigt indgangspunkt for dem, der er bundet til kontanter. Vi anbefaler næsten aldrig månedlige planer, men de giver fleksibilitet på trods af deres lave værdi.

Den gode nyhed er, at alle planer refunderes i 30 dage. Der er dog en vis forvirring på kassen siden.

Når du vælger et et eller to-årigt abonnement, siger SaferVPN “den 3-årige plan inkluderer de største besparelser og refunderes fuldt ud i 30 dage.” Det indebærer, at de to andre planer ikke er det, men efter at have gennemgået tilbagebetalingspolitikken og kontaktet support, bekræftede vi, at alle planer har den pengene-tilbage-garanti.

Når vi stønner af vejen, er det tid til at tale om, hvad SaferVPN får ret. Priserne er blandt de laveste, vi har set, hvilket gør at billige udbydere, som f.eks. Privat internetadgang, ligner varer med høj billet (læs vores PIA-anmeldelse). Årsplanen giver en god værdi, men du kan finde lignende priser andre steder. Treårsplanen er derimod uovertruffen.

De få udbydere, der tilbyder treårsplaner, tilbyder normalt ikke dem så billige. F.eks. Opkræver NordVPN ca. $ 25 mere for et, to og tre år (læs vores NordVPN-gennemgang for at se, hvorfor opladningen dog er det værd). Hvis du klemmer øre, er SaferVPN et fremragende valg.

Der er også en gratis prøveperiode, men det er vanskeligt at spore op. Vi nåede frem til support for at spørge om det, og repræsentanten var i stand til at give os et link til en 24-timers prøveperiode. Selvfølgelig sagde vi ikke, at vi gennemgik tjenesten, så prøveperioden er tilgængelig for alle, men den er ikke tilgængelig fra hjemmesiden.

Hvad angår betalingsmetoder, accepterer SaferVPN de sædvanlige mistænkte. Du kan betale med de fleste større kreditkort, PayPal og bitcoin. Nogle af de lokale betalingsmuligheder, som andre udbydere accepterer, er ikke tilgængelige, men det er ikke et for stort problem.

SaferVPN samtidige forbindelser

Alle SaferVPN-planer leveres med fem enheder uden mulighed for at købe mere. Fem er acceptabelt, fordi det dybest set er standarden blandt VPN-udbydere, men et par flere ville ikke skade. CyberGhost tilbyder for eksempel syv (læs vores CyberGhost-anmeldelse).

Brugervenlighed

Tilmelding med SaferVPN er let. Alt hvad du skal gøre er at vælge en plan, indtaste din e-mail-adresse og vælge en betalingsmetode. Du vil derefter blive sendt til en side med oprettelse af adgangskode, og SaferVPN sender dig en e-mail med dine kontooplysninger. Bemærk, at det ikke sender din adgangskode i e-mailen. Det ville være en dårlig sikkerhedspraksis.

safervpn review-tilmelding

Dog ikke rabat e-mailen. Du kan bruge det eller kontrolpanelet, som du er sendt til efter tilmelding, til at downloade installationsprogrammet. I kontrolpanelet registrerer SaferVPN automatisk, hvilket operativsystem du bruger, og anbefaler det rigtige installationsprogram til dig. Der er en “Vis flere apps” -knap i nærheden af ​​det anbefalede installationsprogram, der sender dig til andre installatører og tutorials.

Generelt er kontrolpanelet ligetil. Du kan se fakturaer, downloade installationsprogrammer til andre platforme, opdatere dine kontooplysninger og administrere din fakturering.

safervpn review-kontrol-panel

Når installationen er åbnet, åbnes SaferVPN med den valgte anbefalede placering. Grænsefladen er omtrent lige så stor som en smartphone-app på en iPhone 4 og kan ikke ændres til størrelse. Skønt ikke så lille som Astrills interface (læs vores Astrill-gennemgang), var SaferVPN svært at læse på en 4K-skærm.

Hvis du ikke er interesseret i, hvor du opretter forbindelse, skal du bare klikke på den store, grønne “forbindelses” -knap mod bunden. SaferVPN vil automatisk forbinde dig til den anbefalede server, som vi syntes var anstændig, og du er på vej. Hvis du vil vælge din placering, skal du klikke på den lille markør ud for knappen “forbind”.

safervpn review-grænseflade

Et vindue, der viser de tilgængelige placeringer, åbnes i venstre side. Dette vindue, mens det er adskilt, bevæger sig med grænsefladen. Du kan trække placeringsvinduet væk fra hovedvinduet, men hvis du prøver at flytte hovedvinduet, flyttes placeringsvinduet med det.

Det er let at finde en placering, især da SaferVPNs netværk er lille. Hvis du ikke er klar til at rulle, kan du dog søge efter en placering, bruge en af ​​SaferVPNs anbefalede placeringer eller foretrukne placeringer, så de vises øverst på listen.

safervpn review-server-valg

Som mange VPN’er tillader SaferVPN ikke, at du kan skifte server uden først at afbryde forbindelsen. Det er irriterende, men SaferVPNs hurtigere end gennemsnitlig tilslutningstid udgør det.

Det eneste andet område af grænsefladen er indstillingsmenuen, som åbnes ved at klikke på hamburgerikonet i øverste højre hjørne. Indstillingerne dækker det grundlæggende, herunder opstartsindstillinger, protokolindstillinger og appopdateringer. Du kan indsende supportbilletter, åbne vidensbasen og åbne en hastighedstest-app fra indstillingerne, som dog er funktioner, som ikke alle VPN’er tilbyder.

Hastighed

SaferVPN kommer ikke tæt på de hurtigste VPN-udbydere, men det giver stadig rimelige resultater, hvis du tunnelerer tæt på hjemmet og har en masse data at lege med. Dem, der opererer med begrænsede forbindelser, eller som håber at tunnel gennem censur, vil sandsynligvis søge andre steder. Du kan se de placeringer, vi testede sammen med vores ubeskyttede hastighed i nedenstående tabel.

Placering: Ping (ms) Download (Mbps) Upload (Mbps)
Ubeskyttet (St. Louis, MO) 10 142,7 10.33
U.S.-streaming 75 65,96 9,63
Canada 33 89.02 9,26
Holland 114 30.05 6,36
Cypern 163 13.42 4.16
Singapore 236 30.49 3,08

Da vi opholdt sig i Nordamerika, lykkedes det SaferVPN gode, hvis ikke imponerende, resultater. Vores latenstid forblev lav, og vi opgav omkring 40 procent af vores downloadhastighed. Mærkeligt nok gjorde den amerikanske streamingserver, der var tættere på vores testplacering, værre end et datacenter i British Columbia.

At rejse til andre dele af verden er stort set ude af spørgsmålet, medmindre du har en hurtig forbindelse derhjemme. Ved ca. 20 procent af vores ubeskyttede hastighed var Holland og Singapore langsom, ligesom det cypriotiske datacenter, som ikke engang gav os 10 procent.

Når det er sagt, forblev latensen lav på alle steder. Selvom det indledende hoppet med latenstid diskvalificerer SaferVPN fra vores bedste VPN til spilguide, bør det ikke diskonteres til dette formål. I betragtning af dens modstandsdygtighed over for proxyblokke er det et godt valg til at gennemse eksklusive titler på PlayStation Network eller Xbox Live, selvom forsinkelsen ikke er den bedste, vi har set.

Sikkerhed

SaferVPN bruger den uaktuelle markedsføringskrav til “bankniveaukryptering”, men det er alligevel sikkert. Det bruger AES 256-bit med OpenVPN som standard, men understøtter også IKEv2, L2TP / IPSec og PPTP. Der er en “automatisk” indstilling, der baseret på vores test bruger OpenVPN. Det kan være en god ide at aktivere det, fordi det giver SaferVPN mulighed for at falde tilbage på en anden protokol, hvis en mislykkes.

Du kan dog ikke ændre krypteringen, uanset hvilken protokol du bruger. Det kan være forvirrende for nye brugere. Markedsføringsmaterialet antyder, at AES 256-bit bruges på tværs af protokoller, når L2TP og PPTP i virkeligheden ikke understøtter det. Du kan lære mere om det i vores beskrivelse af kryptering og vores VPN-protokolopdeling.

Vi udførte DNS-lækketest på tværs af flere servere, og SaferVPN kom ud med en klar registrering. Vi testede også WebRTC- og IP-lækager, og det passerede også disse.

Privatliv

Det er svært at stole på fortrolighedspolitikker, især når udbydere som IPVanish bliver fanget med deres ordsprogede bukser – læse vores IPVanish-gennemgang for at lære om det. Alligevel forbliver angrebet på “ingen logfiler” påstande, og SaferVPN bryder ikke denne tendens. Dets privatlivspolitik er dog detaljeret nok til at give os trøst.

Kort sagt, meningsfulde oplysninger logges ikke eller overvåges. Som det er tilfældet med de fleste VPN-udbydere, er sandheden dog mere kompliceret.

Når du opretter forbindelse, logges der fire ting: dato og tid for start og slut af sessionen, mængden af ​​data, der er overført under sessionen, det sted, du har oprettet forbindelse til, og det sted, du har tilsluttet fra. SaferVPN bemærker i sin privatlivspolitik, at den ikke logger din IP-adresse, når den logger det land, du har oprettet forbindelse fra.

Det logger disse oplysninger for at “gøre det lettere at levere Tjenesten til dig … og for at beskytte rettighederne til SaferVPN, dets brugere og andre tredjeparter.” SaferVPN siger, at det kan bruge dataene til at imødekomme juridiske anmodninger, overføre dem som en del af en omorganisering eller fusion eller give dem til tredjepart for at sikre, at tjenesten fungerer problemfrit.

Det er skræmmende, men SaferVPN gør det klart, at din IP-adresse, DNS-forespørgsler, webstedshistorik og dataoverførsel ikke overvåges eller logges. Selvom det ville være i overensstemmelse med SaferVPNs privatlivspolitik at dele disse oplysninger, eksisterer de “simpelthen ikke.”

Hvad angår hvor længe logfilerne opbevares, er SaferVPN ikke klart. Den siger, at kontooplysninger, såsom dit navn og din e-mail-adresse, opbevares, så længe du har en konto, men logfilerne om forbindelse og aktivitet kan opbevares, så længe SaferVPN finder det passende. Det bemærker et 30-dages gennemsnit i privatlivspolitikken.

SaferVPN leverer en case study, der sammenfatter sin privatlivspolitik godt. Når vi oprettede forbindelse til den amerikanske østserver, kunne den se, at en anonym bruger, der er tilsluttet denne server, samt tidspunktet og varigheden af ​​forbindelsen.

Som virksomheden udtrykker det, ”ved vi muligvis, at en SaferVPN-kunde fik adgang til en af ​​vores servere, men vi ved ikke og kan ikke vide, hvordan og hvem der fik adgang til vores service.”

Streamingydelse

SaferVPN har dedikerede streamingplaceringer i USA og Storbritannien, og baseret på vores test fungerer de. Vi var i stand til at få adgang til Netflix og BBC iPlayer uden problemer, men SaferVPNs subpar-hastighed diskvalificerede det fra vores bedste VPN til Netflix og bedste VPN til BBC iPlayer-guider.

Hulu og Amazon Prime Video var ikke så konsekvente. Hulu arbejdede fra den amerikanske streamingserver, men mislykkedes, da vi brugte den britiske. Amazon Prime Video blev på den anden side blokeret for begge. Alligevel er Netflix og BBC iPlayer de vigtigste at negle, og SaferVPN lykkes på den front.

Serverplaceringer

SaferVPNs netværk er ikke imponerende. Der er 43 placeringer at vælge imellem, hvoraf to er overflødige placeringer beregnet til streaming. De fleste af dem er i Europa – 21 ud af 37 – men de andre er ret spredt.

safervpn review-server-placeringer

I betragtning af SaferVPN’s base i USA forventede vi, at flere datacentre ville være der, men der er kun tre: en til østkysten, en for vestkysten og en til streaming. I andre dele af verden er indstillingerne middelmådige. SaferVPN har en server i Mellemøsten og Afrika og en håndfuld i Asien, så hvis du leder efter eksotiske placeringer, er det bedst at se andre steder.

Kunde service

På trods af at være et nyere firma har SaferVPN fremragende supportressourcer. Vidensbasen består for det meste af “hurtigstart” -guider. Selvom der findes guider til brug af installationsprogrammet på Windows, macOS, iOS og Android, er der også guider til installation af det på routere, netværksfastgjort lager og mere.  

Guiderne er store. SaferVPN dækker næsten enhver mulig installation med trinvis vejledning og skærmbilleder. Ud over guider til installation af det på bestemte platforme leverer SaferVPN guider til konfigurering af forskellige protokoller på disse platforme.

safervpn review-guides

På andre områder af vidensbasen finder du en FAQ for fakturering, spørgsmål om, hvordan en VPN fungerer og afklaringer om SaferVPNs service, som alle er detaljerede og inkluderer trinvise instruktioner og skærmbilleder, når det er nødvendigt.

For direkte support har SaferVPN 24/7 live chat og e-mail. Live chat er nyttigt til enkle svar, men de fleste løsninger findes i vidensbasen. Alligevel brugte vi det mere end én gang under gennemgangen til at afklare visse aspekter af tjenesten.

Vi nåede også via e-mail om antallet af serverplaceringer, der identificeres på webstedet. Spørgsmålet var beregnet til at se, om supportrepræsentanten ville omdirigere os til webstedet eller besvare spørgsmålet. De gjorde begge, heldigvis, og gjorde det hurtigt. Vi modtog et svar på cirka 15 timer.

Dommen

SaferVPN er en billig udbyder, der ikke har en masse funktioner. Servicekernen er dog solid med rimelige hastigheder tæt på hjemmet og adgang til streamingplatforme. Dets sikkerhed er også god, men dem, der er meget bekymrede for privatliv, kan have problemer med de logfiler, den opbevarer.

Når det er sagt, er det et godt valg for dem, der gerne vil gennemse eksklusive eksklusiver på Netflix. Hvis du hellere vil shoppe rundt mere, skal du læse vores andre VPN-anmeldelser.

Hvad synes du om SaferVPN? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.