Speedify Review – Opdateret 2023

Speedify Review

Speedify er en U.S.-baseret VPN, der tilbyder en god gratis plan, skønt Cloudwards.net-teamet mener, at der er bedre betalte muligheder derude. Imidlertid takket være sin store brugervenlighed kan nogle individer meget sætte pris på det, som du kan læse og se i vores fulde Speedify-gennemgang.

best-VPN-anmeldelser

Speedify er en amerikansk virtuel privat netværkstjeneste baseret i Philadelphia, PA. Det blev udviklet af Connectify, som er specialiseret i netværkssoftware. Virksomheden har sin hurtighed, forbindelseskvalitet og høje sikkerhed. Vi lægger VPN gennem dets tempo, så du kan se, hvor meget faktisk der er bag Speedify.

I denne Speedify-gennemgang deler vi vores resultater, når vi har brugt praktisk tid med softwaren. Vi vil diskutere funktioner, priser, brugervenlighed, understøttede enheder, serverplaceringer, hastighed, sikkerhed og support, inden vi afsætter vores dom.

Speedify er imponerende i nogle områder, men næppe over gennemsnittet i andre. Vi kan godt lide dens funktioner, interface og generelle brugervenlighed mest, men føler stadig, at det hænger bag de bedste VPN-udbydere. Imidlertid er dens gratis plan ganske god, hvilket sætter den på niveau med de bedste gratis VPN-udbydere.

Alternativer til Speedify

Styrker & Svagheder

Funktioner

Der er ingen forskel i funktionalitet mellem de gratis og ubegrænsede versioner af Speedify. Hvad angår undgåelse af geoblokke, overbeviste Speedify os. Både Hulu og Netflix fungerede fint, selvom tjenesten siger på sin hjemmeside, at den ikke kan garantere adgang til sidstnævnte.

Når det er sagt, er håndtering af Netflix-proxyfejl et spil med kat og mus, så du kan tjekke vores bedste VPN til Netflix, hvis du vil have ensartet adgang.

Speedify leveres også med en killswitch. Hvis du tænder for den, afbryder Speedify din internetforbindelse, så længe VPN-tjenesten er afbrudt, hvilket sikrer, at dine personligt identificerbare data ikke bliver udsat for.

Kanalbindingsfunktionaliteten er unik for Speedify og ganske imponerende. Det giver dig muligheden for at flette flere internetforbindelser for mere hastighed, hvilket er især fordelagtigt for mobile enheder. På den måde kan du få det bedste ud af din mobiltjeneste og WiFi.

Speedify-Features-Channel-Bonding

I lighed med kanalbinding bruger Speedifis overflødige tilstand to internetforbindelser for at give bedre surfeatfærd og en mere stabil forbindelse. Funktionen giver dig mulighed for at blive online, selvom forbindelsen til en internetkilde, f.eks. WiFi, afbrydes. Hvis dette sker, skifter det ganske enkelt til det andet, så du kan fortsætte med at gennemsøge.

Prisfastsættelse

Speedify tilbyder tre forskellige planer. Udover den gratis version er der også Speedify Unlimited og Speedify for teams, som begge tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Desværre tilbyder tjenesten ikke abonnementer, der er længere end et år.

Den gratis version af tjenesten inkluderer en enhed med 5 GB båndbredde pr. Måned. Sammenlignet med TunnelBear er den gratis plan fremragende, men det er stadig halvdelen af ​​dataene, som Windscribe tilbyder (læs vores TunnelBear-gennemgang og Windscribe-anmeldelse). Speedify er tilgængelig til Windows, macOS, Android eller iOS.

Speedify Unlimited giver ubegrænset båndbredde på op til fem enheder. Sammenlignet med CyberGhost er den månedlige sats billig (læs vores CyberGhost-anmeldelse). Som med de fleste udbydere er det årlige abonnement imidlertid meget billigere. Du får 12 måneder for omkring prisen på seks.

Den betalte version tilføjer ikke funktioner, den øger bare den tilladte båndbredde og antallet af samtidige forbindelser.

Du kan også købe en dedikeret server, der er yderligere $ 120 pr. Måned eller $ 900 pr. År. Dedikerede servere er tilgængelige på individuelle planer og teamplaner, men de giver mere mening i sidstnævnte konfiguration.

Teamplaner er i det væsentlige individuelle planer med yderligere brugeradministrationsfunktioner. Du får team-dashboards og kan bruge udvidede rapporterings- og analysefunktioner. Prisen pr. Bruger ændres dog ikke afhængigt af holdstørrelsen. Uanset om du har 15 eller 50 personer på dit team, betaler du den samme sats.

Speedfys prissystem er især nyttigt, hvis du tilføjer en dedikeret server til dit månedlige abonnement. Jo flere mennesker der bruger den dedikerede server, jo mindre koster det dig i gennemsnit.

Speedify er ikke billig, men det er heller ikke den dyreste udbyder, vi har set. Det er en simpel model, der kunne give mere værdi, hvis den tilbød planer med længere vilkår. Hvis du vil have en billig service, kan du tage et kig på vores PIA-anmeldelse.

Brugervenlighed

Det er let at installere Speedify. Gå til webstedet Speedify, og klik på “download”. Vent derefter til filoverførslen er færdig, og kør den. Det er alt hvad du skal gøre. Du behøver ikke engang at oprette en konto.

Speedify-Installation-website

Når installationen er afsluttet, kan du starte VPN.

Speedify-Main-skærm

Der er to menuer, du kan åbne her: “indstillinger” og “konto.” For at åbne menuen “indstillinger” skal du klikke på gearikonet.

Speedify-Main-Screen-indstillinger

Det åbner indstillingerne, hvor du kan vælge mellem tre undermenuer: “servere”, “session” og “privatliv.”

Speedify-Indstillinger-Screen

Under “servere” kan du, som navnet allerede fortæller dig, vælge mellem de servere, du vil oprette forbindelse til. Speedify kan forbedre anvendeligheden på dette område. Det var ikke umiddelbart klart for os, hvordan man skifter mellem forskellige servere i et land. Bortset fra denne lille mangel havde vi ingen større problemer.

Speedify-Vælg-server-placering

Under “session” finder du indstillinger relateret til start og stop af Speedify. Igen kan vi ikke kritisere noget. De vigtigste indstillinger er givet, logisk kategoriseret og tydeligt mærket.

Speedify-Indstillinger-session

Den sidste menu er interessant. Det er her du kan konfigurere killswitch, kryptering og DNS lækage beskyttelse.

Speedify-Indstillinger-kommunikation

Menuen “konto” omhandler dine kontoindstillinger. For at komme til det, skal du klikke på det andet ikon på hovedskærmen under gearikonet.

Speedify-Main-Screen-konto

Derfra kan du opgradere din konto, logge ind eller komme til Speedifys side med sociale medier.

Speedify-konto

Links “Få hjælp” i hver menu er nyttige. Når du klikker på en af ​​dem, omdirigeres du til det relevante FAQ-afsnit i Speedify, hvor du kan læse om dit problem. Selvom det sjældent er nødvendigt på grund af Speedifys klare navigationsstruktur, er funktionen dejlig at have.

Generelt er Speedify let at bruge. Kategorierne er logisk mærket, og grænsefladen forekommer klar, kortfattet og meningsfuld struktureret. Knapperne og andre elementer bruges ensartet og konsekvent i hele design af applikationen.

Speedifys “mobile first” -tilgang fungerer ganske godt og ses tydeligt, når du bruger applikationen. Ikke kun antyder knapper, ikoner og skærmstrømme, at Speedify er optimeret til mobile enheder, men skærmdesign, navigation og den måde, information vises på, gør også.

Understøttede enheder

Speedify kan bruges på desktop og mobil på op til fem enheder.

VPN-klienten kører på Windows 7 og nyere og macOS 10.10 og nyere. Der er ingen klient til Linux. Når det kommer til mobile enheder er Speedify i forkant. Den indbyggede app kører på Android 5 og nyere og iOS 10 og nyere. Hvis du bruger Windows Phone eller Blackberry, skal du sandsynligvis kigge efter en anden udbyder.

Speedifys gratis plan inkluderer kun en enhed pr. Bruger. Da du ikke behøver at oprette en konto for at bruge Speedify, kan du teoretisk installere den på flere enheder. Ulempen her er, at du ikke kan synkronisere dine indstillinger og oplysninger på tværs af flere enheder.

Serverplaceringer

Speedify har mere end 170 servere på 50 forskellige placeringer. Det sammenlignes ikke meget med udbydere som NordVPN eller ExpressVPN, som hver har tusinder (læs vores NordVPN-gennemgang og ExpressVPN-gennemgang).

Speedify-Server-Steder

Tjenesten er mest koncentreret i Europa med 25 lokationer. De baltiske stater, såsom Estland, Letland og Litauen, klarer sig ikke, ligesom Portugal, Den Tjekkiske Republik, Slovakiet og Ungarn.

I Nordamerika tilbyder Speedify 15 forskellige placeringer, hvoraf 13 er i USA. De andre to er i Canada, hvilket betyder, at der ikke er nogen i Mexico.

Det bliver endnu tyndere i Asien, som har seks placeringer. Oceanien har tre, Afrika har to og Sydamerika har en i Sao Paulo, Brasilien.

Speedify er godt repræsenteret i Europa og Nordamerika, men andre kontinenter er dårligt dækket.

Hastighed

Som navnet ”Speedify” antyder, reklamerer udbyderen for sin hastighed som et vigtigt salgssted. Vi foretog en hastighedskontrol og nåede til følgende resultater:

Land: Ping (ms): Download (Mbps): Upload (Mbps):
Tyskland (ubeskyttet) 33 21,86 3,53
Milano, Italien 88 9,89 3,07
Bangalore, Indien 389 3,48 1,54
Auckland, New Zealand 663 2,21 0,87
NYC, USA 263 13,31 2,71
Montreal, Canada 271 4,96 2,59

Baseret på vores test er Speedify ikke den hurtigste VPN på markedet. Latensen forværredes betydeligt, hvorfor vi ikke vil anbefale denne service til spil (læs vores bedste VPN til spil).

Det mest interessante ved downloadhastighederne er, at serveren i USA er hurtigere end den i Italien. Vi testede andre servere i Europa, såsom den i Paris, med lignende resultater.

For at komme til bunden af ​​det testede vi også en server i Canada. Vi ønskede at finde ud af, om alle nordamerikanske servere er hurtigere end dem i Europa. Som du kan se af resultaterne ovenfor, er det sandsynligt, at de amerikanske datacentre er optimeret af Speedify.

Uploadhastighederne bremser også. På dette tidspunkt er vi nødt til at komplimentere stabiliteten af ​​de europæiske servere. I de fleste lande i Europa er der næsten ingen ændring i uploadhastigheden, når du bruger Speedify.

Hvad angår streaming, kan Speedify gøre tingene vanskelige (læs vores bedste VPN til streaming). Med en VPN-tunnel til den anden ende af verden reduceres downloadhastigheden med næsten 90 procent. Så længe du rejser i Europa og Nordamerika, bør streaming dog ikke være et problem.

Speedify er en VPN, som du kan streame film online, fordi downloadfrekvensen i de fleste tilfælde er anstændig. Pingen er på den anden side dårlig, så vi vil ikke anbefale det til spil.

Sikkerhed & Privatliv

Speedify bruger forskellige krypteringsmetoder end andre udbydere. Som regel er AES, en de facto standard inden for kryptografi, den ciffer, der bruges over en TLS / SSL-kanal. Hvis hardware ikke er AES-kompatibel, hvilket ofte er tilfældet med ældre smartphones, bruges ChaCha.

Det er den krypteringsmetode, blandt andet brugt af Google, og er en almindelig sikkerhedsstandard i tech-verdenen. Både AES og ChaCha betragtes som sikre, men ChaCha er meget hurtigere end AES.

For protokolsikkerhed er Speedify afhængig af DTLS, en anden krypteringsstandard. DTLS er dybest set TLS over UDP. Hvis det hele var græsk for dig, så tjek vores vejledning til VPN-sikkerhed.

Du kan ikke indstille eller ændre den sikkerhedsprotokol, du ønsker, at Speedify skal bruge. Det eneste, du kan ændre, er transportprotokollen, hvilket betyder, om du vil bruge UDP eller TCP. Når det er sagt hjælper transportprotokollen ikke med at forbedre sikkerheden.

Transportprotokollen definerer kun sekvensen af ​​datapakkerne, hvordan de skal se ud, og hvordan de skal transporteres for at blive samlet til en anmodning (eller svar) i det næste protokollag.

Lagene over transportlaget har en større indflydelse på systemets sikkerhed end det gør. Brug af TCP gør ikke applikationen mere sikker, men det kan hjælpe dig med at komme forbi dyb pakkeinspektion.

Vi udsatte Speedify for en IP-lækketest og fik gode resultater. Ikke kun webstedet kunne ikke registrere, at vi brugte en VPN, men vores rigtige IP-adresse var også skjult. Tjenesten bestod også WebRTC-lækage- og DNS-lækagetest uden problemer.

Privatlivets fred er dobbelt. Selvom Speedify hævder, at de ikke gemmer nogen data på dets servere (besøgte websteder, IP-adresser osv.), Opbevares følgende information på dets servere:

  • Tiden og netværkets placering, hvorfra en første Speedify-forbindelse blev oprettet
  • Mængden af ​​overførte data
  • Omtrentlig placering
  • Varigheden af ​​Speedify-forbindelsen

Det meste er standardfoder til en VPN, men den omtrentlige placering vedrører. Speedify hævder, at dataene kun bruges til fejlfinding og yder bedre support, men vi tror stadig, at den omtrentlige placering er et gråt område.

Kunde service

Speedifys vidensbase er enkel. FAQ-sektionen er opdelt i to store sektioner: desktop og mobil.

Speedify-service-Landing-Side

Strukturen er klar i desktop og mobile områder. Spørgsmålene er kategoriseret på en meningsfuld måde, og vi kunne med det samme finde det, vi ledte efter.

Speedify-service-OSS

Tjenesten tilbyder fremragende e-mail-support. Du kan enten indsende en kontaktformular på hjemmesiden eller kontakte supporten direkte via e-mail. Da vi nåede ud, kom Speedify hurtigt tilbage og besvarede vores spørgsmål direkte.

Responstiden var mindre end en time, og vi var tilfredse med kvaliteten af ​​svaret. Det var et simpelt spørgsmål angående Bitcoin, der let kunne have været besvaret i vidensbasen.

Speedifys hurtige og venlige reaktion på det er et godt tegn.

Dommen

Speedify er en gennemsnitlig VPN, der skiller sig ud fra konkurrencen på grund af dens kanalbinding og mobil-first tilgang. Dog er dens hastighed mere markedsføring end virkeligheden.

Stadig, det har en dejlig liste over funktioner, en fremragende grænseflade og en anstændig prisskilt til at starte. Hvis du imidlertid leder efter noget, der har flere muligheder inden for sikkerhed, er det bedst at læse vores andre VPN-anmeldelser.

Har du brugt Speedify før? Hvordan kunne du lide det? Fortæl os det i kommentarer og tak for læsningen.