VPNArea Review – Opdateret 2023

VPNArea anmeldelse

VPNArea er en bulgarsk service, der ser ud til at blive bedre med dagen. Mens vi i tidligere versioner af denne anmeldelse havde et par klager her og der, som det nu står, får tjenesten dig til Netflix U.S., ikke længere lækker din DNS, har for nylig fået et ansigtsløftning og er temmelig overkommelig at starte.

vpnarea-Slider1

vpnarea-slider2

vpnarea-slider3

vpnarea-slider4

vpnarea-slider5

Tidligere

Næste

I løbet af de sidste tre år er vores erfaringer med VPNArea gået fra temmelig dårlige til imponerende respektable. Der har været en generel forbedring af alle aspekter af tjenesten, men hvad vi bemærkede mest i vores tidligere VPNArea-gennemgang var de enormt forbedrede hastigheder og sikkerhed med tilføjelsen af ​​nogle nye servere og funktioner som dobbelt VPN og Stunnel.

I dagens VPNArea-gennemgang ser vi på en fortsættelse af denne tendens. VPNAreas hastigheder er forbedret meget igen, streaming-serverne fungerer på Netflix og Hulu, og prisfastsættelsen er lige så konkurrencedygtig som nogensinde.

Vi ønskede imidlertid at se, om alt dette kunne opveje nogle af de resterende problemer, såsom det grimme interface og mindre tekniske problemer, der stadig dvæler og holder VPNArea tilbage fra at være på det øverste niveau på VPN-markedet.

Styrker & Svagheder

Alternativer til VPNArea

Funktioner

Dykning i VPNAreas indstillinger afslører ikke noget, der ville interessere den gennemsnitlige bruger for meget. Der er en annonce- og malware-blokering, der hjælper med at holde dig sikker online ved at blokere de IP’er, der vides at være vært for denne type indhold. Imidlertid har vores bedste antivirus-softwareliste eller endda vores 99 gratis værktøjer til at beskytte dine privatlivsartikler bedre muligheder for blokering af annoncer og malware. 

At se længere nede i indstillingerne viser, at VPNArea også har muligheder for at starte klienten automatisk ved Windows opstart, såvel som at oprette forbindelse til den sidst anvendte server. Dette sammen med en kill switch er funktioner, som vi forventer, at enhver VPN skal dække, fordi de har en direkte indvirkning på sikkerheden.

VPNArea gør dette godt og tilbyder endda brugere valget af to kill-switches. Den første kill switch-mulighed bruger standard Windows-firewall til at forhindre, at din IP udsættes, mens du opretter forbindelse og blokerer internettrafik, hvis din VPN kobler fra.

VPNArea-Killswitch

Den anden kill-switch-indstilling, der er mærket “nucle-option”, afbryder al internet-trafik, hvis VPN frakobler ved faktisk at deaktivere din computers WiFi og Ethernet. 

Nederst i menuen er et tekstfelt, hvor du manuelt kan indtaste kommandoer og indstillinger. Dette kræver noget avanceret kendskab til VPN’er og netværk, og det er langt uden for denne artikels rækkevidde – eller de fleste brugers interesse – men det er ganske vist rart at have for dem, der er vidende tinkerers. 

VPNArea-indstillinger

Specialiserede servere

Den sidste ting, der er værd at bemærke, at VPNArea tilbyder, er nogle specialiserede servere. En af disse dedikerede servertyper er til streaming, som vi snart vil tale mere om i afsnittet “streaming”. 

Naturligvis er disse servere konfigureret til at hjælpe dig med at få adgang til streamingindhold, såsom Netflix og Hulu, og de fungerer ret godt. VPNArea tilbyder også en anden slags speciel serverindstilling: dedikerede IP-servere, som giver dig mulighed for at have den samme IP-adresse hver gang du opretter forbindelse.

Der er også et par Double VPN- og Stunnel-servere tilgængelige. Vi ser nærmere på disse i afsnittet “sikkerhed”, men kort sagt tilføjer begge disse servertyper et ekstra lag beskyttelse til din forbindelse. 

Endelig, for at top denne liste, er der et par Tor over VPN-servere, der kan hjælpe dig med at surfe på det dybe web. Se vores Torguard vs. PIA-artikel for en anden service med Tor over VPN-kapaciteter. 

Selvom VPNArea gør et godt stykke arbejde med at dække det grundlæggende og har nogle funktionelle funktioner pakket i, kan vi bare ikke give det for meget kredit. Det skyldes, at funktionerne, det understøtter, enten er uden for omfanget af, hvad folk ønsker, eller ligesom annonceblokeringen simpelthen er et par dime-et dusin plugins, som alle sandsynligvis allerede har. 

At give noget som split tunneling – som du kan læse om i vores ExpressVPN-gennemgang – eller nogle interessante protokol- og krypteringsmuligheder ville skubbe det til en højere karakter. Men indtil videre, uden noget med lidt mere flair, sidder det i en B-klasse. 

VPNArea-funktionsoversigt

VPNArea-logovpnarea.com

Start fra $ 299 per måned Alle planer

Generel

Betalingsmetoder
PayPal, kreditkort, UnionPay, Alipay

Accepterer cryptocurrency

Samtidige forbindelser
6

Understøtter delt tunneling

Ubegrænset båndbredde

Gratis prøveversion tilgængelig

Restitutionsperiode
30 dage

Servermængde på verdensplan
65 lande

Desktop OS
Windows, MacOS, Linux

Mobile OSes
Android, iOS

Browserudvidelser

Kan installeres på routere

Streaming

Har adgang til Netflix US

Kan få adgang til BBC iPlayer

Har adgang til Hulu

Kan få adgang til Amazon Prime Video

Sikkerhed

Krypteringstyper
256-AES

VPN-protokoller tilgængelige
OpenVPN

Aktiveret ved enhedsstart

Tillader torrenting

Ingen-logging politik

Bestået DNS-lækagetest

Killswitch tilgængelig

Malware / annonceblokker inkluderet

Support

Live chat
24/7

E-mail support
24/7

Telefon support

Brugerforum

Vidensdatabase

Prisfastsættelse

VPNArea’s prisfastsættelse er solid, for hvad den tilbyder. Fra og med den månedlige tidsramme, betaler du $ 9,90 pr. Måned, hvilket er omtrent gennemsnittet for en anstændig VPN, men mindre end en øverste hylde som ExpressVPN. Tidsrammen på et år bringer prisen pr. Måned ned med cirka halvdelen til $ 4,92 pr. Måned, hvilket gør VPNArea meget.

Hvor VPNArea’s priser virkelig skinner, er dog på lang sigt. Den treårige plan bringer omkostningerne ned til kun et par dollars pr. Måned. Dette er konkurrencedygtigt med selv nogle af de bedste VPN-priser derude. Du kan tjekke vores CyberGhost-anmeldelse af en anden VPN-service, der også tilbyder fremragende langvarige priser. 

VPNArea tilbyder dog ikke en gratis prøveperiode. (Hvis du er interesseret i at prøve en VPN gratis, skal du huske at se vores ProtonVPN-gennemgang.) I stedet tilbyder VPNArea en 30-dages pengene-tilbage-garanti med 12-måneders og 36-måneders planer, og en 14-dages pengene-tilbage-garanti med den månedlige mulighed. Dette giver brugerne mulighed for at prøve VPN relativt risikofri.

VPNArea accepterer en bred vifte af betalingsmetoder, herunder standardkredit- eller betalingskort, samt flere cryptocurrencies og nogle tredjepartsmuligheder, herunder Alipay og UnionPay. 

Brugervenlighed

For at sige det klart, VPNArea’s brugergrænseflade vinder ikke nogen skønhedskonkurrencer snart. Selve serverlisten er vanskelig at se på, hvor serverne har navne som “USA-0-NFLX-EU-Hub,” snarere end blot at blive mærket som noget i retning af “U.S. Netflix.” 

Det blå og hvide farveskema er meget almindeligt i disse dage for VPN’er og software generelt, da det giver en luftig og let følelse af tingene, men alligevel klarer VPNArea’s interface på en eller anden måde stadig at føle sig lidt klaustrofobisk og rodet. Se vores NordVPN-gennemgang for at se et eksempel på en blå og hvid grænseflade, der er gjort godt.

VPNArea-interface

VPNAreas interface giver en masse information, såsom din afstand fra serveren, pingtid, forskellige sorteringsindstillinger, din IP-adresse og endda om du har annonceringsblokken til eller fra. 

Den generelle layout af softwaren får dog alle disse oplysninger til at blive lidt rod. Fanerne øverst føles heller ikke som den bedste måde at administrere de forskellige serverlister på, men i det mindste gør søgefeltet det nemt at finde det, du leder efter. 

I sidste ende hindrer intet ved VPNArea’s interface eller websted dets effektivitet eller brugervenlighed. Det er stadig intuitivt at bruge, med tydeligt mærkede knapper og indstillinger, så praktisk talt enhver kan installere softwaren og slå jorden i gang.

VPNArea-Afstand

Når det er sagt, er det et temmelig grimt layout, der kan bruge nogle finjusteringer, både til visuel appel og optimering. Visse små ting – som fanebladet øverst for servere og indstillinger, eller den underlige måde, afstand ser ud til at blive målt (ifølge softwaren, her i USA er vi 334 km fra USA såvel som fra Tyskland) – gør layoutet lidt mere forvirrende end de skal være. 

Fart

Beliggenhed: PingDownloadUpload
ubeskyttet 5 299,63 272,86
OS. 16 239,65 299,85
UK 87 83,79 195,41
Hong Kong 220 86,53 164,79
Schweiz 100 111,28 221,26
Japan 169 56.28 72.09

I vores tidligere VPNArea-anmeldelser fandt vi, at hastighed var noget, som VPNArea manglede temmelig meget. Det ser dog ud til, at tingene har ændret sig, og at der er foretaget betydelige investeringer og forbedringer i VPNArea’s servernetværk. 

Startende med vores mest nærliggende server her i USA fandt vi, at VPNArea faktisk gav os en højere uploadhastighed end vores oprindelige kontroltest. Når vi flyttede uden for USA til fjernere servere, forblev uploadhastighederne meget høje, mest af tiden nær eller over 200 Mbps. 

Selv på den langsomste server, vi testede, Japan, føltes forbindelsen stadig hurtig og lydhør. Vi var i stand til at gå til streamingwebsteder som Twitch og YouTube, og videoer indlæste næsten uden tøven ved 1080p og 60fps uden stamming overhovedet.

Selvom det måske ikke er de bedste hastighedstestresultater, vi nogensinde har set – se på noget som vores ExpressVPN vs NordVPN artikel for bedre antal – VPNArea har stadig vist betydelig forbedring siden vores tidligere gennemgang. Serverne har alle anstændige hastigheder, der tilbyder VPN-brugere en lydhør og underholdende webbrowsingoplevelse.

Sikkerhed

Som vi kort nævnte i afsnittet “funktioner”, er der ikke meget at tale om, når det kommer til sikkerhed med VPNArea. Du har ikke noget valg, når det kommer til protokol eller kryptering; er du fast med OpenVPN parret med AES-256.

Dette er dog ikke rigtig et problem. Hvis du læser vores beskrivelse af artikler om kryptering og VPN-protokolopdeling, kan du se, at denne kombination er den ideelle opsætning og tilbyder fremragende sikkerhed, mens den stadig har solid ydeevne. 

Når anti-DNS-lækageindstillingerne var slået til, lavede vi nogle læketest med VPNArea og kunne ikke finde nogen lækkende DNS-anmodninger eller IP-adresser fra vores VPN-forbindelse. Der er også muligheden i indstillingerne at bruge brugerdefinerede DNS-servere til endnu større sikkerhed.

Selvom de grundlæggende funktioner – såsom kill-switch og brugerdefinerede DNS-servere bag AES-256-kryptering – er nok til at få de fleste til at føle sig trygge online, tilbyder VPNArea nogle specialiserede VPN-servere til de brugere, der aldrig kan føle sig for sikre. 

Der er nemlig dobbelt VPN- og Stunnel-servere. Dobbelt VPN-servere gør nøjagtigt, som navnet antyder: din forbindelse tager to humle for at komme til det ønskede sted i stedet for bare at oprette forbindelse direkte. Dette gør det meget sværere at spore din online aktivitet og mindsker ethvert håb om at revne i tunnelen. 

Den anden type specialiserede VPN-server, Stunnel-servere, gør det meget vanskeligere for websteder – eller en nysgerrig regering – at fortælle, at du bruger en VPN. Det eneste, vi kunne bede om VPNAreas sikkerhedsopsætning, er at have flere protokoller inkluderet. 

Hvis du for eksempel læser vores VyprVPN-gennemgang, vil du se, at VyprVPN tilbyder sin egen proprietære protokol, der hjælper med at bryde igennem firewalls og geoblocking. På trods af manglen på muligheder bruger VPNAreas sikkerhed dog en pålidelig opsætning og har nogle fremragende funktioner. 

Privatliv

VPNArea’s moderselskab, Offshore Security LTD, er baseret i Bulgarien, der har nogle af de bedste privatlivslovgivninger i verden. VPNArea bygger på dette fundament med en kortfattet privatlivspolitik, der er let at fortolke og undgår overdrevent juridisk jargon. 

I sin privatlivspolitik gør VPNArea og Offshore Security det klart, at de ikke logger nogen oplysninger, der er relateret til din brug af VPN-tjenesten, herunder tidsstempler, IP-adresser eller båndbreddestatistik.

Politikken inkluderer også et afsnit, hvor det hedder, at VPNArea ikke sælger eller videregiver dine oplysninger til tredjepart, og endnu vigtigere er, at den ikke kan videregive oplysninger, de ikke har. VPNArea registrerer eller opretholder ikke identificerende logfiler for din aktivitet, mens du er tilsluttet VPN. 

For maksimal sikkerhed kan du bruge bitcoin eller ethereum som din betalingsmetode, hvilket reducerer de oplysninger, som VPNArea har på filen om dig til kun en e-mail-adresse. Det er hurtigt og nemt at oprette en smidig e-mail-adresse til dette formål, hvilket gør dette til en meget privat og diskret måde at få dine hænder på en VPN-service.

Streamingydelse

VPNArea har dedikerede servere til streaming, der er mærket med navne som ”USA-0-NFLX-EU-Hub.” Vi testede først de normale servere, der er mærket som “P2P” -servere, for at se, hvad der ville ske. Netflix og Hulu var begge i stand til at registrere disse standardserver og forhindre os i at se noget. 

VPNArea-Streaming

Dette var dog ikke overraskende, så vi pressede på og prøvede de dedikerede streaming-servere. Disse servere var i stand til at bringe os videre til Netflix, Amazon Prime Video og Hulu, men alle tre tog meget længere tid end normalt at indlæse.

Netflix ville tage omkring 15 eller 20 sekunder, før de startede at spille, mens Hulu og Amazon ville tage cirka 10 sekunder. Vi kørte en hastighedstest på streamingserveren for at se, om der var noget mærkbart galt og fandt, at vi havde en 79 ms pingetid og kun havde 35,58 Mbps downloadhastighed. Dette er langt fra den amerikanske server, vi testede i afsnittet “hastighed” tidligere.

Dette gav os nok båndbredde til at se HD-indhold, når det kom i gang, men den relativt høje pingtid og den mellemliggende downloadhastighed fik videoerne til at tage meget længere tid end normalt at begynde at spille. 

Dernæst skiftede vi over til UK-NFLX-serveren for at se, om VPNArea kunne lade os få adgang til BBC iPlayer. Vi kunne dog overhovedet ikke få denne server til at fungere for os. 

Hver gang vi oprettede forbindelse til den britiske server, tog det ca. 30 til 40 sekunder, før vi fortalte os, at der var en DNS-fejl, der var blevet rettet, men derefter ville vores internet blive muret, indtil vi lukkede VPN-softwaren. Dette får os til at tro, at softwaren ikke rent faktisk fikserede DNS-problemet. 

Generelt er VPNArea velegnet til visning af Netflix eller Hulu, men det vil bestemt ikke gøre det til vores bedste VPN til streamingliste snart. Hvis du leder efter en anden omkostningseffektiv VPN-mulighed for streaming, skal du huske at se vores NordVPN vs. CyberGhost-sammenligning.

Serverplaceringer

VPNArea giver sine brugere ingen mangel på muligheder, når det kommer til servere, takket være sine specialiserede servere. Disse inkluderer servere til sammenkoblet sikkerhed, streaming eller generelle formål. 

Alle disse servere er spredt over 65 lande, hvilket giver en temmelig anstændig dækning af de mest trafikkerede områder i verden, herunder Europa, Asien og Amerika. 

Det har dog en svagere tilstedeværelse i Afrika og Mellemøsten, hvilket er almindeligt for mange VPN’er, der mangler et massivt servernetværk, som HideMyAss gør. Se vores HideMyAss-anmeldelse for mere information om dets netværk med 290 lokationer i 190 lande.

Kunde service

VPNArea tilbyder 24/7 support gennem live chat såvel som med e-mail-repræsentanter. Du kan finde live chat ved at klikke på den blå boble i nederste højre hjørne af skærmen. Chatrepræsentanterne kom meget hurtigt tilbage til os og tilbød nyttige oplysninger til vores spørgsmål. 

24/7 supporten udgør meget for VPNAreas vidensbase, som ikke er alvorligt. Der er kun 22 artikler i vidensbasen, der stort set kun dækker nogle af de mest grundlæggende aspekter ved betaling af fakturaer og brug af VPN. 

Webstedets FAQ-sektion indeholder yderligere 18 spørgsmål, men igen dækker mange af disse meget grundlæggende oplysninger, såsom “hvad er en VPN” og “hvem har brug for en VPN.” Hvis du ser på vores PIA-gennemgang, kan du se et eksempel på en stor vidensbase med over 100 detaljerede artikler, men det mistede kredit for ikke at have live chat support. 

Kundesupportoplevelsen er strømlinet og effektiv, men selvhjælpsaspektet, såsom vidensbase og ofte stillede spørgsmål, har brug for en vis polstring og forfining. 

Dommen

VPNArea er en solid samlet service, der er blevet bedre og bedre med tiden. Selvom brugergrænsefladen kunne bruge en ansigtsløftning, er netværket hurtigt, og den tilbudte sikkerhed er førsteklasses, når du står for indstillingerne Dobbelt VPN og Stunnel. 

Prisfastsættelsen gør det også til en meget fristende mulighed for dem, der er okay med en enklere VPN, der ikke tilbyder ting som split tunneling, men som stadig kan udføre på et højt niveau. 

Har du brugt VPNArea tidligere? Vi vil meget gerne høre i kommentarafsnittet nedenfor, hvordan dine oplevelser passer op til vores i denne VPNArea-gennemgang. Som altid tak for at have læst. 

Ofte stillede spørgsmål om VPNArea

  • Hvordan bruger du VPNArea med Windows 10?

    Når du har downloadet applikationen, er det nemt at bruge VPNArea. Når du åbner applikationen, finder du en liste over servere. Vælg en af ​​dem, eller gå til fanen “anbefalet”, og klik på den store blå “forbindelse” -knap.

  • Hvordan fungerer en VPNArea statisk IP?

    VPNArea-statiske IP’er giver dig en dedikeret IP-adresse og privat VPN-server. Det betyder, at når du er tilsluttet VPN, vil du altid have den samme IP-adresse.

  • Hvorfor fungerer ikke mit internet med VPNArea?

    Der kan være mange grunde til, at dit internet ikke fungerer med VPNArea, men det skyldes sandsynligvis dræbskontakten. Du kan finde ud af, hvordan du deaktiverer det i VPNAreas vidensbase.