Как да гледате Грим Онлайн през 2023 г.: Лов на чудовища в Орегон

Грим е един от най-странните, но пристрастяващи шоута днес. Следват приключенията на Ник Бъркхард, детектив за убийства в Портланд, Орегон, който един ден открива, че е наследник на наследството на ловци на чудовища. Задължително е да се види за всеки, който е в магически реализъм, така че сме съставили това ръководство за това как да гледаме Грим онлайн.

Светът на Грим е този, в който зверове, наречени Весен в свинското немско шоу, ходят сред нас под човешки облик, истинските им форми стават видими само когато искат да бъдат видени. Има подбрана група обикновени хора, които могат да ги видят при нормални условия, обаче – Гримс. Талантът се предава от поколение на поколение, а Ник е последният в дълъг ред.

От векове Гримс е действал като съдия, съдебни заседатели и палач на Wesen, а голяма част от шоуто е за това, че Ник балансира работата си като ченге с тази на призоваването му като Грим. Обикновено той поема по-мек път от предните си, което го води и зрителя, за да открие богатия свят на Весен в цялата му фантастична слава.

Шоуто има своите мрачни моменти – Wesen са зверове, които могат да откъснат хората от крайника, в крайна сметка – но като цяло възпроизвежда странността на своите герои и хладния свят, създадени от писателите. Ако харесвате предавания, които правят неща извън стената, Грим е за вас. Там обаче има достатъчно полицейски процедури, че ако искате да се откъснете от The Shield или The Wire, това може да е добър вариант.

Това каза, че има един недостатък на Грим, който споделя с много други. Качеството намалява, почти намалява, след сезон 4. Въпреки че все още има добри епизоди през сезон 5 и сезон 6, финалът беше пропадане след отличното писане и напрегнатите сюжетни линии от първите четири сезона. Най-добре е обаче да прецените сами, така че нека започнем.

Как да гледате Грим онлайн

Grimm е достъпен за платен стрийминг в Amazon Prime Video и Netflix. Amazon Prime Video го предлага в САЩ и Европа, докато Netflix го има само в Европа. Ако не сте в някой от тези региони или не искате да получите втори абонамент, ще ви покажем как да преодолеете тези геоблокове по-долу.

  Shadow vs GeForce Now: Най-доброто от облачните игри за 2023 г.

Грим-Амазонка-председател

В Amazon Prime Video той е достъпен в своята цялост, така че можете да се разминете. Тъй като Amazon има гадна тенденция да изсмуква вашите данни, препоръчваме ви да използвате виртуална частна мрежа, за да се защитите. Имаме статия за най-доброто VPN за Amazon Prime Video, за да разгледате. Като бонус можете да го използвате, за да заобиколите няколкото геоблокове, които Amazon поставя.

Що се отнася до Netflix, всички шест сезона са достъпни в ЕС, както и на всички места, Босна и Херцеговина. Ако не сте на никое от тези места, но все пак искате да гледате Grimm в Netflix, ще ви трябва VPN, което може да премине забраната за VPN на Netflix. Препоръчваме да използвате нашия най-добър VPN за Netflix, ExpressVPN, който има сървъри в цяла Европа, както и един в Босна.

Грим-Netflix

Как да гледате Grimm Online безплатно

Както вероятно знаете, има и много неплатени поточни уебсайтове, а няколко от тях предлагат Grimm. Това каза, че използването им носи голям риск, тъй като всички те се зареждат с изскачащи реклами, натоварени със злонамерен софтуер, така че препоръчваме да използвате един от най-добрите ни изскачащи блокери във връзка с някое от най-добрите антивирусни решения, преди да ги посетите..

Грим-PutLocker

Както при повечето предавания, Outlander е добър пример, най-добрият вариант от морето на безплатни поточни уебсайтове е PutLocker. Той има всичките шест сезона на Грим и бързо прелистване на куп от тях не показва корумпирани епизоди или файлове. Освен рекламите, ако решите да отидете за PutLocker, добре е да отидете. Проверихме също Couchtuner, но повечето връзки там бяха прекъснати.

  Най-добър VPN за HBO сега през 2023 г.

Как да гледате Грим на Kodi

Ако не сте против незначителното калайдисване, имате още една опция за стрийминг, а именно Kodi. Тази мултимедийна библиотека с отворен код може да отнеме малко работа, за да започнете, но след това ще имате достъп до почти всеки филм, телевизионно шоу и спортен канал навън (вижте нашите най-добри добавки за спорт Kodi, ако гледате хората се изпотяват). 

Грим-Kodi

Изкопахме и установихме, че Посейдон има всичките шест сезона на Грим. Можете да го намерите под Kodil, който е един от най-добрите хранилища на Kodi и трябва да бъде инсталиран. Ако все пак се сблъскате с проблеми, имаме пълно ръководство за Kodi, което ще помогне. Също така ви препоръчваме да използвате един от най-добрите ни VPN за Kodi, тъй като използването му не е съвсем законно.

Гръм торенти

Не на последно място, можете да гледате Grimm по старомодния начин, като изтегляте файловете и го гледате от вашия твърд диск. Бърз оглед на любимото ни огледало „Pirate Bay“ показва, че трябва да можете да дърпате всички сезони заедно, но може да се наложи да проверите кои торенти са законни и кои не.

Грим-торент

Това не е най-доброто, което сме виждали, но трябва да ви накара да наблюдавате своевременно приключенията на Ник. За практически цели обаче торентирането е незаконно, затова използвайте един от най-добрите ни VPN за изтегляне на торент или получите едно от тези гадни известия във вашата пощенска кутия. 

Сериозно, обаче: никога торент без активиран VPN.

Заключителни мисли

Това обхваща всички начини, по които бихме могли да мислим, легални и незаконни, за да гледате Грим. Препоръчваме ви да проверите шоуто, ако имате идеята, че има свят, който съществува едновременно с нашия или просто ви харесва идеята на чудовища, които се движат по amok из улиците на Портланд.

  Shadow vs Project xCloud през 2023: Мишката, която ревеше

Кажете ни, ако сме пропуснали някакви улици в коментарите по-долу или споделете мнението си за шоуто. Благодаря ви за четенето и се забавлявайте като гледате Грим.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me