Как да гледате Peaky Blinders през 2023: Grime & Violence

Бирмингам, 1919: Корупцията, анархията, бруталността и много мръсотия покриват английските улици. След Първата световна война град Бирмингам, подобно на останалата част от Европа, все още се възстановява. Той предоставя шанс бандата Peaky Blinders, водена от семейство Шелби, да иска да използва за изграждането на своята империя. 

Семейство Шелби си направиха име като букмейкъри, рекетьори и гангстери. Обикновено най-големият брат Артур Шелби е водач на бандата и ръководи. Бързо става обаче ясно, че истинският ръководител зад събитията е по-малкият му брат Томас Шелби. 

Peaky Blinders, телевизионно предаване на BBC, се основава на истинска история за банда, която беше истинска сделка в началото на 20 век. Семейство Шелби обаче е напълно измислено. 

В поредицата можем да видим нашите антигерои, носещи определен вид сива шапка, известна също като “пикова”. Името “Peaky Blinders” е дадено на бандата, защото те са били прословути за поставянето на бръсначи в техните върхове, за да ги използват в битка.

В тази статия ще ви дадем най-добрите съвети как да гледате Peaky Blinders онлайн.

Как да гледате Peaky Blinders онлайн

Тъй като Peaky Blinders е шоу на BBC, най-лесният начин да го гледате би било чрез iPlayer на BBC. Можете да се регистрирате безплатно за акаунт на BBC, но това е само едната страна на монетата. За да се насладите на програмата на BBC на iPlayer, трябва да сте физически във Великобритания или поне BBC трябва да видите IP адрес на Великобритания.  

Като се има предвид фактът, че BBC е достъпен само във Великобритания и никъде другаде, трябва да намерите начин да надминете техния геоблок. Виртуалната частна мрежа е солиден избор за това. Ако не знаете кой да използвате, вижте нашата най-добра статия за VPN за BBC iPlayer. 

  Най-добрите добавки на Kodi 2023: За вашето гледане

Друг начин за гледане на Peaky Blinders онлайн е чрез Netflix. Ще трябва да се абонирате за услугата му, но хубавото е, че предлага безплатна едномесечна пробна версия и можете да се отпишете на абонамент на месечна база. С безплатната пробна версия можете сами да се убедите дали харесвате услугата и дали искате да продължите да я използвате или не. 

Заплетената част с Netflix е почти непроницаемият й geoblock и VPN забрана. За щастие за вас, написахме статия за това как да победим забраната за VPN на Netflix. Петият и последен сезон обаче в момента не е наличен в Netflix, което е жалко.

как-да-стражевите отслабнал-наочници-свободна стрийминг-Netflix

Въпреки това, ако все още не сте виждали първите четири сезона, Netflix е добър вариант да го направите. Първите четири сезона на Peaky Blinders са налични във Великобритания, Норвегия, Канада, САЩ, Германия и много други страни (не можехме да тестваме всяка държава). 

Петият сезон ще се появи в САЩ Netflix на 4 октомври. Въпреки това остава неясно дали това ще е денят, в който феновете на европейските Peaky Blinder най-накрая могат да видят шоуто си и на Netflix.

Amazon Prime също е чудесен начин за гледане на филми и сериали онлайн. Въпреки това, само първите два сезона на Peaky Blinders са достъпни за закупуване в повечето страни, включително Германия, Норвегия, САЩ, Канада и Хонконг. 

Единствената страна, в която можете да закупите всички пет сезона на Amazon Prime, е Великобритания. Въпросът е защо някой би искал да го купи на Amazon Prime, ако може да го гледа на BBC iPlayer безплатно? Ако не сте запознати с Amazon Prime, проверете нашето ръководство за това как да гледате Amazon Prime.

Как да гледате Peaky Blinders онлайн безплатно

В допълнение към споменатите по-горе платени услуги за стрийминг, можете да предавате онлайн безплатно Peaky Blinders и чрез други платформи. Всъщност в интернет има много безплатни начини да гледате семейството на Шелби да изгражда своята империя. 

  Най-добър VPN за HBO сега през 2023 г.

Преди да ви покажем къде можете да го гледате, съвет на съвет: Наистина трябва да внимавате при достъпа до такива сайтове, тъй като повечето от тях са заредени с нежелани програми и зловреден софтуер. 

Затова трябва да използвате антивирусен софтуер, за да защитите вашето устройство и браузър от злонамерени изскачащи прозорци и вируси, които тези сайтове могат да донесат. Също така трябва да обмислите начини за скриване на вашия IP адрес, за всеки случай. 

как-да-стражевите отслабнал-наочници-свободна стрийминг-123-филми

Един от сайтовете, където намерихме всичките пет сезона на Peaky Blinders, е 123Movies, но има и други безплатни сайтове, като CouchTuner и SolarMovie, които също ви позволяват да наблюдавате как бандата управлява Бирмингам.

Как да гледате Peaky Blinders на Kodi

Друг начин да гледате Peaky Blinders безплатно е с помощта на Kodi, приложение за домашно кино с много платформи. Kodi ви позволява да организирате и съхранявате любимите си телевизионни предавания, музика, филми и видеоклипове вече почти 15 години. 

Тъй като това е мултиплатформено приложение, това означава, че можете да го инсталирате на няколко платформи (очевидно). Въпреки че някои хора казват различно, самият Kodi е легален за използване и е наличен в Windows, iOS, Linux или Android за изтегляне. 

Въпреки това става малко по-сложно с добавките, защото това е законно сива зона. Някои от тях са законни, а други – не. Ето защо трябва да помислите два пъти кои искате да инсталирате и използвате. Ако имате нужда от помощ с Kodi, разгледайте нашето изчерпателно ръководство за това как да използвате Kodi.

как-да-стражевите отслабнал-наочници-свободна стрийминг-Kodi

Открихме всичките пет сезона на Peaky Blinders в добавката Poseidon. Можете да получите тази добавка, като инсталирате хранилището на Kodil. Просто се уверете, че използвате правилната връзка за инсталиране, защото те се променят седмично. 

Пикиращи блайндове торенти

Преди дори да се замислите за торент, наистина трябва да разгледате нашето ръководство за това какво е торент и дали това е законно във вашата страна или не. Използването на торент услуга може да бъде сложно, да наруши поверителността ви и да навреди на вашата система. 

  Най-добър VPN за стрийминг 2023: рязане на кабели

Както при безплатните поточни услуги, файловете, които изтегляте от торента, могат да бъдат повредени. Отново ви съветваме да защитите системата си с антивирусна програма. Ако нямате пари, разгледайте нашия преглед за най-добрия безплатен антивирусен софтуер. 

Използването на антивирусен софтуер обаче може да не е достатъчно. За да сте в безопасност, си вземете VPN. Ако не знаете кой VPN върши прилична работа, вижте нашите най-добри VPN за ръководство за торент. 

как-да-стражевите отслабнал-наочници-свободна стрийминг-knaben

Сега, нека да се пристъпи към бизнеса: Можете да изтеглите всички пет сезона на Peaky Blinders онлайн от няколко торент сайтове. Всички те предлагат различни размери и формати на файловете. Някои популярни пиратски сайтове са Knaben или The Pirate Bay. 

Заключителни мисли

Ако харесвате исторически предавания с драма и престъпност, тогава Peaky Blinders е само шоуто за вас. Гледайте Томас Шелби да преследва големите си амбиции и да изгражда законен бизнес в цяла Великобритания въз основа на насилие, дългове и престъпления.

Peaky Blinders е страхотно шоу, което можете да гледате на BBC iPlayer, Netflix и отчасти на Amazon Prime. Има и други опции за стрийминг и торент.

Както споменахме по-горе, ние категорично не препоръчваме да гледате безплатно Peaky Blinders онлайн или да го изтегляте като торент, защото има методи, които са по-лесни и по-легални. Например, препоръчваме ви да получите приличен VPN за Великобритания и след това да гледате Peaky Blinders на BBC iPlayer на BBC. 

Какво мислите за Peaky Blinders? Гледахте ли го? Какво мислите за нашите възможности за гледане? Знаете ли за някой, който е по-добър? Уведомете ни в коментарите по-долу. Както винаги, благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me