Shtesat më të mira të Kodit 2023: Për pjesën tuaj të shikimit

Kodi është një qendër e lirë për media me burim të hapur që ju lejon të importoni dhe kategorizoni përmbajtjen tuaj dixhitale. Në këtë udhëzues për shtesat më të mira të Kodi, ne do t’ju ndihmojmë të zgjeroni funksionalitetin e Kodi me shtesat më të mira zyrtare dhe jozyrtare. Do t’ju tregojmë se si të instaloni një shtesë, të ekzekutojmë pse na pëlqen secila zgjedhje dhe do t’ju japim disa sugjerime për të qëndruar të sigurt kur i përdorni ato.

Në kohën e shkrimit, shtesat në këtë listë konfirmohen se funksionojnë. Thënë kështu, turma jo zyrtare e shtesave është një bandë që lëviz me shpejtësi, kështu që ka një shans që jo gjithçka të jetë në dispozicion kur ta lexoni këtë. Shtesat zyrtare, nga ana tjetër, vijnë nga ekipi i Kodi dhe duhet të jenë gjithmonë të disponueshme.

Whatfarë është një shtesë e Kodit dhe si të instaloni një

Kodi është një ndërfaqe front-end për një qendër mediatike. Nëse ky është një përcaktim shumë i paqartë për ju, sigurohuni që të lexoni udhëzuesin tonë të plotë Kodi për një më të detajuar. Përdorimi i synuar i Kodi është të lidhet me një lloj ruajtjeje të mediave dhe të veprojë si një ndërfaqe e përdoruesit për ta organizuar atë. Nëse jeni të interesuar për atë lloj konfigurimi, shikoni udhëzuesin tonë për ruajtjen më të mirë të cloud në Kodi.

Thënë kështu, përvoja e vërtetë Kodi vjen përmes shtesave. Ato janë, siç nënkupton emri, shtesa në Kodi që ju lejon të transmetoni përmbajtje të re, të ndryshoni UI dhe shumë, shumë më tepër.

Natyra me burim të hapur Kodi lejon gjithashtu të gjitha llojet e shtesave. Ajo ka shtesa zyrtare, të cilat përqendrohen në organizimin e llojeve të veçanta të përmbajtjes, por palët e treta mund të shtojnë vetë, gjithashtu.

Zyrtare ose jozyrtare, shtesat Kodi vijnë përmes depove (repos nëse doni disa kredi Reddit). Repos janë si dyqane të ndryshme që mbajnë shtesa. Një mund të specializohet në anime, ndërsa një tjetër përqendrohet në sport. Disa, si Walmarts e botës Kodi, kanë pak nga gjithçka.

Nëse po kërkoni diku për të filluar, sigurohuni që të lexoni udhëzuesin tonë për depot më të mira të Kodi.

Instalimi i shtesave është i thjeshtë. Nëse jeni duke kërkuar vetëm shtesa zyrtare, mund t’i gjeni në instalimin tuaj Kodi. Shtesat jozyrtare vijnë përmes repove të palëve të treta, megjithatë, do të duhet të lidhni Kodin tuaj të ndërtuar me atë repo për të instaluar shtesa prej tij.

Ekzistojnë dy mënyra për ta bërë atë: lidhja përmes Kodi ose instalimi i repos përmes një skedari .zip. Kjo e fundit është më e qëndrueshme dhe më pak e prekshme për një mbyllje repo, kështu që ne rekomandojmë ta provoni atë, nëse është e mundur.

Aktivizoni burimet e panjohura

Para se të instaloni dhe shikoni përmes një repo, duhet të lejoni që Kodi të hyjë në të. Si parazgjedhje, nuk lejon lidhje nga burime të panjohura, por do të duhet të lidheni me një për të shfletuar repo dhe instaluar shtesa. Nëse thjesht merreni me shtesa zyrtare, ndjehuni të lirë ta kaloni këtë hap.

Nga ekrani fillestar Kodi, veproni si më poshtë:

 • Klikoni “cilësimet” (ikona e mashtrimit).
 • Shkoni te “cilësimet e sistemit”.
 • Klikoni “shtesa”.
 • Shënoni rrëshqitësin “burime të panjohura” në të djathtë.

Në varësi të versionit të Kodi që po përdorni, cilësimi tashmë mund të aktivizohet. Edhe kështu, është një kontroll i mirë kur filloni. Pasi ta ndryshoni një herë, nuk do të duhet të keni më përsëri deri në azhurnimin tjetër.

Instalimi nga një skedar .Zip

Instalimi nga një skedar .zip është mënyra më e mirë për blerjen e shtesave nga një repo, për aq kohë sa ju keni hapësirën e ruajtjes për ta akomoduar atë ose një plan të pakufizuar të ruajtjes së cloud. Ju mund të shkarkoni riprodhimin e plotë kudo ku është duke u pritur, kështu që gjithmonë do të keni qasje në shtesat brenda, por ato mund të mos funksionojnë nëse shtesa ka shkuar jashtë linje.

Së pari, duhet të gjesh skedarin .zip për repo. Shkoni në faqen e internetit ku repo është pritur dhe shkarkoni skedarin në vend. Për shembull, repo One Nation gjendet në http://www.onenation.info/Repo/. Klikoni në skedarin atje dhe ajo do të fillojë të shkarkohet.

Pasi të jetë bërë, hapni Kodi dhe bëni si vijon:

 • Klikoni “shtesa”.
 • Shko te “shfletuesi shtesë” (ikona e kutisë së hapur).
 • Klikoni “instaloni nga zip”.
 • Navigoni dhe zgjidhni skedarin .zip të ruajtur.

Pas një momenti, do të merrni një njoftim të aktivizuar me shtesa. Kjo do të thotë që repo është e gatshme për t’u përdorur dhe ju mund të shfletoni shtesat e saj duke zgjedhur opsionin “install from repository” në të njëjtin ekran.

Instalimi nga një URL

Ju nuk do të merrni gjithmonë luksin e instalimit nga një skedar .zip. Nëse po përdorni Kodi në një Raspberry Pi, për shembull, përpjekja për të instaluar nga një skedar .zip me pak ose pa asnjë hapësirë ​​lokale mund të jetë problematik. Në ato raste, është më mirë të instaloni nga një URL.

Bën të njëjtën gjë si instalimi nga një skedar .zip, por në vend që ta tregoni Kodi në skedarin .zip të ruajtur në vend, ju po e drejtoni atë drejt URL-së ku është pritur skedari .zip. Nga ekrani fillestar Kodi, veproni si më poshtë:

 • Klikoni në “cilësimet”.
 • Shkoni te “menaxheri i skedarëve”.
 • Zgjidhni “shtoni burimin” nga kolona e majtë.
 • Klikoni “.”
 • Vendosni URL-në për depon që dëshironi.
 • Jepni një emër.
 • Përfundoni hapat “instaloni nga një skedar .zip”.

Ashtu si me instalimin nga një .zip, do të merrni një njoftim të aktivizuar me shtesa pas disa çastesh. Për shkak se në thelb keni bërë të njëjtën gjë, mund të instaloni shtesa në të njëjtën mënyrë, duke klikuar “instaloni nga depoja” në ekran.

Shtesa më të mira zyrtare të Kodit

Shtesat “zyrtare” të Kodit vijnë nga depoja e saj e paracaktuar. Ju nuk do të duhet të shtoni një repo të re, por do të duhet të përdorni opsionin “instaloni nga depoja” për të hyrë në shtesa.

Ka shumë fytyra të njohura në dispozicion, duke përfshirë YouTube, SoundCloud dhe Spotify. Për këtë udhëzues, ne po përqëndrohemi në opsionet më pak të dukshme, edhe pse YouTube dhe Spotify janë shtesa të dobishme. Ju jeni një përdorues kompetent i internetit, kështu që ne nuk do të kalojmë më tej se të dukshmet.

Redaktori i Keymap-it

Keymap Editor është një shtesë e domosdoshme për programin Kodi. Ajo siguron një ndërfaqe grafike të përdoruesit për ndryshimin e hartave të hyrjes për kontrolluesin që po përdorni, qoftë ky një tastierë, i largët universal ose diçka tjetër.

Temshtë joshëse të tërhiqni një tastierë dhe miun në dhomën e ndenjes dhe ta quani atë një ditë, megjithëse me siguri do të udhëtoni nëpër tela për muajt e ardhshëm. Redaktori Keymap e bën të lehtë për të rrëmbyer një distancë të çdo lloji dhe ta konfiguroni atë si dëshironi. Edhe nëse i largëti juaj po funksionon mirë jashtë kutisë, shtesa duhet të jetë akoma në arsenalin tuaj në rast se dëshironi të shtoni shkurtore ose ndryshoni navigimin.

IPlayer BBC

Kodi lufton me TV live sepse është e vështirë të gjesh transmetime të besueshme në internet. Fatmirësisht, iPlayer BBC është një mënyrë falas për të parë TV me cilësi të lartë. Meqenëse vjen nga burimi, është gjithashtu i besueshëm.

Best-KODI-Shtesash iPlayer

Problemi i vetëm është se BBC iPlayer punon vetëm në Mbretërinë e Bashkuar, ashtu si faqja e internetit me të cilën është e lidhur. Edhe nëse nuk jeni në Britani të Madhe, ju mund ta mashtroni shtesën duke menduar VPN më të mirë për iPlayer në BBC.

FilmRise

Ne do të zhyten në platforma më të mëdha të transmetimit në seksionin tjetër, por FilmRise është një vend i mirë për të filluar në përfundimin zyrtar të gjërave. Sshtë një platformë falas, ligjore e transmetimit që ofron qasje në filma më pak të njohur që nuk ka gjasa të shfaqen diku tjetër.

Best-KODI-Shtesash Filmrise

Një mënyrë e mirë për të menduar në lidhje me të është si seksioni “falas” i kërkesës së një ofruesi kabllo. Ndërsa nuk mund të shikoni asgjë që dëshironi, ka një shumëllojshmëri të mirë të filmave dhe shfaqjeve televizive në një gamë të gjerë zhanrash.

Plex

Instalimi i Plex në Kodi është i çuditshëm sepse po vendosni një UI të një qendre mediatike mbi një tjetër. Sidoqoftë, është një shtesë e mirë për t’u marrë parasysh, pasi është shumë më tepër sesa Kodi dhe vjen me qasje në bazat e të dhënave metadata, për të filluar.

Edhe nëse jeni i kënaqur me ndërfaqen e Kodi, Plex ka vlerë. Nëse jeni duke rifreskuar në pajtimin Plex Pass, mund të përdorni media në serverin tuaj në të gjitha pajisjet tuaja. Ndërtimi i Kodi juaj mund të jetë në një kompjuter të vogël, tabletë ose telefon, dhe Plex ju jep një mënyrë për të transmetuar përmbajtjen e serverit tuaj më të madh të mediave nëpër ato pajisje.

Luajnë në Shfletuesin

Kodi përfshin disa shtesa të njohura, të tilla si YouTube, por jo të gjitha. Nëse doni një përvojë Roku-si në Kodi, do t’ju duhet Shfletuesi PlayOn. Sigurohuni që të shikoni se si të përdorim udhëzuesin Kodi në Roku nëse doni të shkoni në anën tjetër.

PlayOn hap përmbytjet për aplikacione. Mund të gjeni pothuajse çdo platformë transmetimi atje, përfshirë Netflix, Hulu, Amazon Prime Video dhe më shumë. Ata e shndërrojnë Kodin nga një qendër e thjeshtë mediatike në një kuti të dedikuar për transmetim.

Plus, mund të regjistroni përmbajtjen që po transmetoni. Nëse keni provuar problemet për të provuar të gjeni një film ose shfaqje televizive që është zbritur në Netflix, do të kuptoni se sa i paçmueshëm është ai tipar. Edhe pa një bibliotekë mediatike, PlayOn ju lejon të ndërtoni një nga e para.

Megjithatë, ekziston një dobësi, siç është rasti me gjërat më të mira. PlayOn kushton para, e cila është e pazakontë midis shtesave Kodi. Pavarësisht, pagesa 5 $ në muaj është e justifikuar, duke marrë parasysh sa funksionale është shtesa.

Baza e të dhënave të filmit

Nëse nuk doni Plex, por prapëseprapë dëshironi të keni qasje në metadata për të plotësuar detajet e përmbajtjes tuaj, sigurohuni që të shkarkoni Databaza e Filmit. Ajo ka gjithçka nga aktorët tek arti në kuti për filmat tuaj. Ekzistojnë gjithashtu baza të të dhënave për muzikë dhe shfaqje televizive edhe në repo zyrtare, kështu që kjo hyrje do të shërbejë si mbajtës i vendeve për ta.

Ndërsa e bën bibliotekën tuaj më tërheqëse me artin zyrtar të kutive, artin e tifozëve dhe më shumë, ajo gjithashtu e bën bibliotekën tuaj më të lehtë për tu kërkuar. Baza e të dhënave të filmave skanon automatikisht bibliotekën tuaj për të gjetur metadata, që do të thotë se mund të kërkoni në vit, zhanër dhe shumë më tepër.

Hapni titrat

Baza e të dhënave të filmave është e shkëlqyeshme, por nuk merr titra. Nëse jeni adhurues i përrallave, tashmë e dini se gjetja e një skedari me titrat e duhur mund të jetë e vështirë. Titra e hapur zgjidh problemin, me titra për mbi 4 milion shfaqje TV dhe filma në 75 gjuhë.

Plus, azhurnohet çdo ditë, kështu që gjithmonë do të keni qasje në titrat që ju nevojiten, pa marrë parasysh sa e re është përmbajtja që po transmetoni. Për të parë përmbajtjen tuaj në vëllim të ulët, ose thjesht të kuptoni se çfarë dreqin janë aktorët që pëshpëriten, Titrat e Hapur është i domosdoshëm.

LazyTV

Platformat moderne të transmetimit ofrojnë shumë lehtësi që disa mund ta marrin si të mirëqenë, përfshirë përmbajtjen e kuruar dhe lojën automatike. Kur kaloni nga platformat më miqësore për përdoruesit drejt Kodi, përvoja lehtë mund të bjerë e sheshtë. LazyTV ofron një zgjidhje: të luani automatikisht përmbajtjen tuaj, kështu që kurrë nuk duhet të ngrini një gisht.

LazyTV është si një prodhues inteligjent i listave të dëgjimit për Kodi. Ju mund ta merrni atë të luajë episodin e parë të padëmtuar të një shfaqje televizive, por është më i sofistikuar se kaq. Për shembull, mund të rastizoni episodet për shfaqjet e komedisë skicë ose madje të shtoni filma në listën e dëgjimit tuaj të shfaqjeve televizive. Ashtu si hedhja në një listë për luajtje stërvitje është pa mend, LazyTV merr pavendosmërinë nga transmetimi.

Trakt

LazyTV kërkon që të jeni të shtrënguar, ndërsa Trakt ju kërkon të jeni në duar. Ai merr aspektet manuale të platformave moderne të transmetimit dhe i shton ato në Kodi. Funksioni i tij kryesor, për të cilin merr emrin e tij, është gjurmimi i asaj që keni shikuar dhe ato që nuk keni. Pas mbarimit të përmbajtjes, mund t’i jepni një vlerësim dhe ta vendosni atë të pushojë ndërsa bëni rrugën tuaj në pjesën tjetër të bibliotekës suaj.

Plus, ju mund të krijoni lista mbikqyrëse. Trakt integrohet me një aplikacion desktopi që skanon bibliotekën tuaj të mediave dhe ju lejon të krijoni lista. Mund t’i sinkronizoni në pajisje, kështu që nëse bëni një listë në desktop, do ta gjeni në Kodi.

SHOUTcast 2

Ne jemi përqendruar kryesisht në filma dhe shfaqje televizive sepse shumica e shtesave përqendrohen edhe në ato. SHOUTcast, nga ana tjetër, nuk është ashtu. ’Shtë një platformë në internet e transmetimit kushtuar radios në internet, me mbi 50,000 stacione për të dëgjuar në katalogun e saj, të gjitha falas.

Gama e stacioneve është e shkëlqyeshme. SHOUTcast shërben gjithçka nga radio flasim te regga. Gjetja e asaj që dëshironi është gjithashtu e thjeshtë. Ka shumë karakteristika filtrimi që ju lejojnë të renditni sipas bitrateve, numrin e dëgjuesve dhe më shumë.

imitator

Mimic nuk është një shtesë e nevojshme, por shumica e fillestarëve duhet ta shkarkojnë atë. Ashtë një lëkurë për Kodi që ndryshon navigacionin, paraqitjen dhe më shumë. Ndërsa ka shumë lëkurë të tjerë në dispozicion, Mimic është thellësisht i personalizueshëm, duke treguar fuqinë e Kodi kur është çiftuar me anëtarët e komunitetit të zgjuar.

Ajo merr frymëzim nga dy tema të njohura Kodi: Aeon Nox dhe rifokimi. Ajo ofron një nivel më të thellë të personalizimit, megjithëse. Faqja kryesore juaj, për shembull, mund të ndryshohet për të shfaqur një mur të artit të shfaqjes së filmit dhe TV ose një galeri me përmbajtje, përmes së cilës mund të lëvizni.

Mimic punon veçanërisht mirë me shtesat e metadata, të tilla si Databaza e Filmit. Kjo ju lejon të shfaqni artin e tifozëve, për shembull, në vend të posterave zyrtarë për filma dhe shfaqje televizive. Me shtesën e duhur të metadatës, mund të gjeni artin e tifozëve dhe ta shtoni atë në faqen tuaj pa punë shtesë.

Shtesa më të mira jozyrtare të Kodit

Kodi është me burim të hapur, kështu që çdokush mund ta shkarkojë burimin dhe ta ndryshojë atë. Ekipi prapa Kodi mbështet zhvilluesve me një pajisje zhvillimi që lejon programuesit të hidhen dhe të krijojnë shtesat e tyre, si dhe.

Ndërsa lëkurat dhe të ngjashme janë lojë e drejtë, çdo shtesë e rrjedhës, e cila është ajo për të cilën do të përqendrohemi, futet në një zonë gri ligjore. Do të flasim më shumë për ligjshmërinë e Kodi dhe shtesat jozyrtare pas kësaj pjese, por ndjehuni të lirë të lexoni udhëzuesin tonë ligjor Kodi nëse doni detajet.

Tutoriale NaN

NaN Tutorials është kanali i dedikuar Kodi që keni kërkuar që ka kapjen e duhur të ekranit, audio të mirë dhe një narrator kompetent. Noobs and Nerds është një nga repos më të mirë dhe shtesa e Tutorials e tij duhet të jetë thelbësore për këdo që përdor Kodi.

Ai përfshin gjithçka, nga instalimi i Kodi në Windows deri tek konfigurimi i tij në platforma speciale. Ju mund të mësoni se si të bëni detyra themelore, të tilla si instalimi i shtesave jozyrtare, ose zhytja në zorrët e Kodi me serinë “DaButcher Digs Deeper”. NaN Tutorials nuk duken thelbësore në fillim, por kur shfaqen pyetje, është mirë të kesh një burim të vetëm për përgjigje.

Shtesa vjen nga depoja Noobs dhe Nerds, të cilën mund ta gjeni në http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/.

larfim në masë

Eksodi ka qenë një themel në Kodi për vite me radhë, por pasi platforma ishte mbyllur dhe kishte heshtje në radio në fund të zhvilluesit, dukej sikur i preferuari i tifozëve më në fund kishte kafshuar pluhurin. Hasshtë rikthyer përsëri në jetë, megjithëse, në formën e Exodus Redux, mishërimi i transmetimit në Kodi.

Best-KODI-Shtesash Eksodi

Ka pothuajse çdo film dhe shfaqje televizive që mund të dëshironit të transmetohet, shumë prej të cilave sapo kanë transmetuar ose kanë hyrë në teatrot. Eksodi realizon një bibliotekë kaq të madhe duke përdorur “scraper”, bots të dizajnuara për të shkuar nëpër internet dhe për të gjetur burime video për përmbajtjen që dëshironi të transmetoni.

Nuk është ndryshe nga të shkosh në një prej atyre faqeve të internetit dhe të gjesh vetë rrjedhën, megjithëse mund të ketë më pak reklama. Meqenëse ato shkelin të gjitha llojet e ligjeve, dhe kështu veproni edhe me zgjatje, është e rëndësishme që ju të përdorni vetëm Exodus me një rrjet virtual virtual.

Ne do të flasim më shumë për rëndësinë e VPN-ve në fund të këtij seksioni, por sigurohuni që të prisni për të filluar Exodus derisa të konfiguroni një. Eksodi mund ta gjeni në https://i-a-c.github.io/repo.

Nemesis AIO

Nemesis AIO është një shtojcë seksiste, por e dobishme, për Kodi. Ashtu si Exodus, ajo pastron burime në internet për përmbajtje dhe ju lejon të zgjidhni një rrymë. Thënë kjo, ndjehet më e kuruar se Eksodi, me seksione specifike të quajtur “për të” dhe “për të”.

Best-KODI-Shtesash Nemesis

Në varësi të asaj në të cilën po hyni, Nemesis do të jetë një përgjigje për nevojat tuaja streaming ose thjesht një shtesë tjetër junk. Seksioni “për të” ka tema të tilla si bodybuilding dhe filma gangstri, ndërsa seksioni “për të” ofron mësime për grim dhe rom-kom (ju thashë që ishte seksiste). Ekziston gjithashtu një seksion “për fëmijë”, me filma Disney dhe filma edukativ.

Edhe me kategoritë e saj disi të ngushta, Nemesis AIO ka shumë përmbajtje. Ka navigacion të lëngjeve, marrje të shpejtë dhe një larmi përmbajtjesh, përfshirë anime, muzikë dhe audiobooks. Thjesht duhet të gërmosh për të gjetur atë që dëshiron. Me Nemesis AIO ju merrni edhe Nemesis, që është një version më tradicional i shtesës.

Mund ta gjeni në depo Stream Army, e cila është e vendosur në http://streamarmy.co.uk/repo/.

inkursion

Exodus Redux ka ndryshuar përvojën dhe, ndërsa shumica e tij është akoma e paprekur, tifozët e Exodus të ngordhur mund të jenë të dëshpëruar për mikun e vjetër. Incursion është një pirun Exodus që është gati identik me shtesën e vjetër.

Best-KODI-Shtesash inkursion

Ajo bashkon filma dhe shfaqje televizive duke pastruar burime në internet për të gjetur transmetime. Ju do të gjeni kategori të ngjashme me Exodus dhe mjaft karakteristika të filtrimit dhe navigimit. Plus, ajo vjen me një mjet të gjerë mirëmbajtjeje për integrimin e shërbimeve të palëve të treta dhe menaxhimin e burimeve tuaja të rrjedhës.

Incursion vjen nga repo TVAddons, të cilën mund ta gjeni në http://fusion.tvaddons.co.

9Anime

9Anime është një uebfaqe popullore e transmetimit për anime që ka një gamë të gjerë të përmbajtjes nënçmuese dhe të dubluar. 9Anime.tv, faqja e internetit për të cilën është emëruar shtesa, ende po shkon e fortë, dhe shtesa Kodi e përdor atë si një burim për shfaqjet transmetuese nga Cowboy Bebop deri te Evangelion.

Për dallim nga shumë shtesa jozyrtare, ajo vjen nga 9Anime. Ka versione të tjera, siç është ai që vjen nga Locker Cypher, që nuk funksionojnë, prandaj sigurohuni që vetëm ta shkarkoni shtesën nga burimi.

Mund ta instaloni direkt si një shtesë me Kodi pa kaluar nëpër një depo. Shkarkoni skedarin .zip nga https://github.com/DxCx/plugin.video.9 Herë dhe përdorni metodën “instaloni nga .zip” më lart për t’u vendosur.

XXX-O-DUS

Ndërsa nuk është shtesa më e mirë jozyrtare për të gjithë, XXX-O-DUS është shtesa më e mirë për të rritur për Kodi. Tashmë kemi mbuluar VPN më të mirë porno, kështu që përdorimi i një prej atyre shërbimeve me XXX-O-DUS duket sikur një ndeshje e bërë në parajsë (lloji i fuqishëm i parajsës).

Best-KODI-Shtesa-XXX-O-DUS

Shtë e thjeshtë të kesh një mentalitet perëndimor që gjëja më e madhe për t’u shqetësuar me pornografinë është të kesh një ofrues tjetër të rëndësishëm të shërbimit të internetit ose të informacionit në lidhje me metodën tuaj të preferuar të argëtimit manual. Në shumë pjesë të botës, megjithëse, duke përfshirë pjesë të Afrikës dhe Azisë, transmetimi i pornos është i paligjshëm dhe gjetja e aksesit është e vështirë, në rastin më të mirë.

Një shtesë si XXX-O-DUS hap përmbytjet. Nëse jeni në Kinë, ku pornoja streaming mund t’ju lëshojë dënimin me burg, sigurohuni që ta transmetoni atë vetëm me shërbimet më të mira VPN për Kinën.  

Ajo vjen nga depoja e Stream Army, në kohën e shkrimit, të cilën e lidhëm në hyrjen Nemesis AIO më lart.

TV cCloud

cCloud TV nuk ka mundësi të tilla si Exodus, megjithëse përpiqet të realizojë një detyrë të ngjashme. Sidoqoftë, ndryshe nga Exodus, cCloud TV mund të transmetojë TV drejtpërdrejt, përfshirë sportet. Ka një kanal për pothuajse gjithçka, duke përfshirë prurjet për NFL.

Testimi ynë me shtesën ishte shumë i dobët, megjithëse, siç është e zakonshme me shtesat Kodi. Disa prurje do të ridrejtojnë në kanale të tjera – Fox Sports 1 ishte në të vërtetë një A&Për shembull, rrymë E – por ne ishim në gjendje të gjenim rryma herë pas here.

TV më të mirë-Kodi-Shtesa-cCloud

Jashtë sporteve, cCloud ka shumë për të ofruar. Për shembull, ka 24/7 transmetime të dokumentarëve të rastit, transmetime të drejtpërdrejta ndërkombëtare të lajmeve dhe më shumë. Ndërsa do të duhet të gjesh për një rrjedhë aktive, cCloud jep premtimin e TV drejtpërdrejtë falas.

Mund ta gjeni në disa repos, por patëm sukses me repo Kodi Bae, të cilën mund ta gjeni në https://github.com/kodibae?tab=repositories.

SkyNet

SkyNet është një repo që vepron si një shtesë. Mund ta instaloni ashtu si do të bëni ndonjë shtesë tjetër, por në të vërtetë është një koleksion i shtesave të tjera. Edhe kështu, është një nga zgjidhjet më të mira gjithëpërfshirëse për Kodi, duke përfshirë filma, sporte, shfaqje televizive dhe më shumë.

Best-KODI-Shtesash SkyNet

Një nga ofertat më interesante në SkyNet është The Magic Dragon, një shtesë e videos që ka një avantazh unik ndaj platformave të tjera streaming streaming Kodi në atë që ka burime të besueshme për përmbajtjen 4K. Ne ishim në gjendje të merrnim filma më të rinj, të tilla si Një vend i qetë dhe asgjësim, duke vrapuar pa ndonjë hidhërim.

SkyNet ka nevojë për repot e Maverick dhe Supremacy të instaluar në mënyrë që të punojë sepse tërheq shtesat prej tyre. Sidoqoftë, ne nuk ishim në gjendje të zbulonim SkyNet. Nëse e dëshironi, basti juaj më i mirë është të përdorni Kodil, të cilin mund ta shkarkoni në http://bit.ly/kodilrepo.

Qëndro i sigurt me Kodin

Tani, ju duhet të jeni duke shpërthyer në shtresat me përmbajtje të re për t’u transmetuar, por para se të shtypni “play”, duhet të lidheni me një VPN. Shkrim i gjatë, Kodi është i ligjshëm, por pirateria nuk është.

Ashtu siç do të përdorni VPN-në më të mirë për torrenting kur përrua, duhet të përdorni VPN më të mirë për Kodi kur përdorni Kodi. Një VPN do të shifrojë trafikun që rrjedh nga kutia juaj Kodi, kështu që askush, përfshirë ISP-në tuaj, qeverinë ose snoopers të rrjetit, nuk do të dijë se çfarë po bëni, pavarësisht nëse ajo shkel Aktin e të Drejtave të Autorit të Mijëvjeçarit Digjital.

Plus, shumë përmbajtje me të cilat do të hasni në Kodi janë të bllokuara, do të thotë se është e kufizuar të transmetohet vetëm në pjesë të caktuara të botës. Një VPN mund t’ju ​​bëjë të paraqiteni sikur jeni në një vend tjetër, kështu që iPlayer i BBC-së do të mendojë se jeni në Britani të Madhe, kur doni të shihni Graham Norton dhe Netflix do të mendojë se jeni në SH.B.A. kur doni të shikoni House të Kartave.

ExpressVPN është zgjedhja jonë e parë, dhe jo vetëm për Kodi. Sshtë zgjedhja jonë për VPN më të mirë për transmetim dhe VPN më të mirë në përgjithësi. Ajo ka një aftësi për të anashkaluar censurimin e ashpër, shpejtësitë e mëdha dhe praktikat mbresëlënëse të sigurisë, për të filluar. Mund të mësoni më shumë rreth saj në rishikimin tonë ExpressVPN.

Mendimet përfundimtare

Kodi, edhe me të gjitha kuajt e tij, mbetet një thesar i mediave. Shtesat zyrtare përqendrohen në organizimin e përmbajtjes tuaj, konfigurimin e periferikëve tuaj dhe përmirësimin e përvojës së përdoruesit. Shtesat jozyrtare, nga ana tjetër, ofrojnë një shumë të filmave, shfaqjeve televizive, muzikë dhe më shumë që madje edhe platformat më të larta transmetuese nuk mund të luftojnë me.

Ndërsa është emocionuese, ju duhet të trajtoni fundin e biznesit të gjërave para se të zhyteni. Një VPN është thelbësore kur përdorni Kodi sepse kjo do t’ju lejojë të hyni në përmbajtje të bllokuar nga rajoni dhe të qëndroni të mbrojtur nga ndjekja penale. Plus, është mirë ta dini se çfarëdo shtese të çuditshme që vendosni të përdorni nuk do të regjistroheni nga një zvarritje. ExpressVPN është zgjedhja jonë e parë, por ndjehuni të lirë të lexoni rishikimet tona të tjera VPN nëse dëshironi të bëni disa pazar.

Whatfarë shtesash do të instaloni? A ka ndonjë që na ka munguar? Na tregoni në komentet më poshtë dhe, si gjithmonë, faleminderit për leximin.