Com instal·lar Elysium a Kodi

Per treure tota l’experiència a Kodi, heu d’instal·lar alguns complements no oficials. Alguns canvien l’aspecte de la interfície d’usuari i d’altres us ofereixen accés a una biblioteca massiva de contingut en streaming. Ellysium entra dins d’aquesta última categoria.

És un servei que troba i emet els torrents de tot el web. L’Elysium també és una de les millors alternatives del Pacte, que ha tingut algunes dificultats per trobar una casa en un dipòsit fins a finals. Amb un aspecte i aspecte similars, Elysium fa gairebé tot allò que fa el Pacte.

Abans d’endinsar-nos en la guia, us recordem que no us recorda la importància de protegir-vos amb una VPN quan feu servir Elysium o qualsevol altre complement no oficial de Kodi. Si no utilitzeu cap, els altres poden fer un seguiment senzill de la vostra IP i us posa en risc en aquesta àrea gris legal. Assegureu-vos de revisar les millors opcions per a la millor VPN de Kodi per tal de mantenir-vos protegit.

Amb això dit, es tracta de com es pot instal·lar Elysium a Kodi. Si voleu saber tot el que hi ha per saber sobre Kodi, consulteu la nostra guia completa de Kodi.

Activa fonts desconegudes

Heu d’obrir Kodi per permetre que s’instal·lin complements des de fonts desconegudes. Aquest és un complement no oficial, així que assegureu-vos que seguiu els passos següents per comprovar si aquesta configuració està habilitada o no.

Primer, engegueu Kodi i feu clic a la icona de configuració. Sembla un engranatge.

Aneu a la “configuració del sistema”. És la darrera opció de la segona fila.

Desplaceu el cursor sobre la secció de complements i assegureu-vos que a la dreta es marca “fonts desconegudes”.

És molt important que no us ajusteu amb aquest pas, ja que creareu un mal de cap més tard quan intenteu instal·lar el complement. Comproveu sempre que això estigui activat i guardeu els problemes.

Instal·leu Elysium

Ja esteu preparat per instal·lar Elysium. Torneu a la pàgina de configuració i feu clic a “administrador de fitxers”. És la darrera opció de l’última fila.

Feu clic a “afegir font” a la columna de l’esquerra. Hauria de ser l’última opció de la llista.

Apareixerà una finestra independent. Feu clic a “” per obrir una barra d’adreces.

A la barra d’adreces, escriviu “http://noobsandnerds.com/portal”. L’URL s’ha d’escriure exactament tal com està escrit aquí. Si aquest URL us proporciona problemes, una alternativa és “http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/”

Feu clic a “D’acord” i la barra d’adreces es tancarà. Introduïu un nom per a l’origen (com “noobsandnerds”) i feu clic de nou a OK.

Seguiu enrere fins arribar a la pantalla d’inici de Kodi. Feu clic al menú “complements” a la barra lateral.

Feu clic al botó “complement del navegador” a la part superior de la barra lateral. Sembla una caixa oberta.

De la llista, feu clic a “Instal·la el fitxer zip”.

Cerqueu la font que heu nomenat abans. Per a aquest tutorial, es tracta de “noobsandnerds”.

Feu clic al fitxer zip del repositori. En el moment d’escriure, es diu “repository.noobsandnerds-2.3.3.zip”, però pot ser una mica diferent segons la versió del repositori que instal·leu.

Espereu uns segons i rebrà una notificació de “complement activat”. Quan aparegui, feu clic a “instal·la des del repositori”.

Si és la primera vegada que instal·leu un dipòsit, noobsandnerds se situaran a sota del servei oficial de Kodi. De qualsevol manera, feu clic al dipòsit noobsandnerds de la llista.

Feu clic a “Complements de vídeo” al dipòsit.

Al seu interior hi ha força complements. Cerqueu “Elysium” i feu-hi clic.

S’obrirà una pantalla amb la descripció i la icona del complement. Feu clic a “instal·lar” a la fila inferior.

Espereu la mateixa notificació “add-on activada” i Elysium està preparat per utilitzar. Al seu interior, trobareu una gran biblioteca tant de pel·lícules com de programes de televisió. Les categories simplifiquen la navegació, però també podeu utilitzar la funció de cerca.

Si bé Elysium pot enumerar una pel·lícula o un programa de TV, això no significa necessàriament que hi hagi un flux actualment disponible. Sempre és una bona idea permetre a Elysium fregar les fonts abans d’esperar les vostres esperances, sobretot si la pel·lícula continua a les sales..

Corregiu l’error “No s’ha pogut instal·lar una dependència”

Podeu trobar un error que diu que “no heu pogut instal·lar una dependència”, com ho vaig fer mentre treballava en aquest tutorial. Aquest error és degut a que Kodi no ha pogut trobar el complement URLResolver, cosa que tots els complements no oficials de streaming depenen.

Si rebeu aquest error, el primer pas per solucionar problemes és desactivar repositoris que ja no s’allotgen. Per veure què heu instal·lat, seguiu aquests passos:

 • Feu clic a “complements” a la pàgina d’inici
 • Vés a “Els meus complements”
 • Feu clic a “repositori addicional”

Veureu tots els repositoris instal·lats actualment al seu interior. Aneu a través i desactiveu-les fins que s’instal·li l’Elysium. En el meu cas, l’Ares Wizard, Super Repo i Colossus van ser l’origen del problema.  

Si no teniu cap altre repositori instal·lat o si això no va solucionar el problema, haureu d’instal·lar manualment el complement URLResolver mitjançant un fitxer zip. Seguiu aquests passos:

 • Baixeu el fitxer zip URLResolver. Fent clic en aquest enllaç s’iniciarà immediatament la descàrrega
 • A Kodi, aneu a “navegador de complements > instal·leu des del fitxer zip ”
 • Cerqueu el directori on heu baixat URLResolver
 • A dins, seleccioneu “script.module.urlresolver-x.x.x.zip”

Com passa amb tots els altres complements, espereu la notificació i intenteu instal·lar Elysium.

Corregiu la navegació amb ellysium trencat

És possible que trobareu que Elysium no carregarà cap categoria dins d’ella, desplegant la icona de càrrega, però no us portarà enlloc. Aquest és un problema senzill amb el fregador TMDB que troba metadades del contingut que hi ha a Elysium.

Per solucionar-ho, heu d’actualitzar la clau API de TMDB. Seguiu aquests passos:

 • Obert “Elysium”
 • Feu clic a “eines”
 • Cerqueu “configuració: comptes”
 • Feu clic a “tecla api”
 • Introduïu “da53492e6286553dccb57d74282b3737”

A partir del moment d’escriure, aquesta clau funciona. Si bé és poc probable que no funcioni en el futur, sempre és possible, així que tingueu en compte si aquest no funciona per vosaltres.

Conclusió

Ellysium és ideal per a qualsevol amant de les pel·lícules o dels programes de televisió. Es pot trobar tot, des de les antigues preferides fins a les pel·lícules encara al cinema, amb la majoria disponible en alta definició. La seva fregadora ràpida i una interfície fàcil d’utilitzar la converteixen en una elecció excel·lent per transmetre contingut a Kodi.

Si bé Kodi és legal, la pirateria no ho és. Pot ser que pirates contingut quan feu servir Elysium i que el tracteu en conseqüència. No recomanem la pirateria, però independentment de si ho és o no, és vital que tingueu una VPN en funcionament quan feu servir Elysium per motius de privadesa. Consulteu el nostre cercador dels millors serveis VPN si encara no en teniu.

Si voleu més contingut de Kodi, assegureu-vos també que consulteu el nostre fitxer Kodi. Tenim tutorials, llistes i molt més, incloent com instal·lar Kodi a Roku i tractar problemes de memòria intermèdia de Kodi.

Heu utilitzat Elysium? Feu-ho saber als comentaris i, com sempre, gràcies per llegir.