Millor VPN per a Linux 2023

No és cap secret que els usuaris de Linux paguin un preu per utilitzar el seu sistema operatiu escollit: mentre obteniu la llibertat de molestar programari i espai per personalitzar el vostre ordinador com considereu adequat, molt de programari no funciona tan bé sense haver-vos suat cerebral greu. final. Les xarxes privades virtuals no són molt diferents, és per això que Cloudwards.net ha creat una llista de les millors VPN per a Linux.

Cal esmentar, però, que hi ha una petita renúncia: hi ha molts proveïdors de les nostres revisions VPN que funcionaran bé amb Linux, però no figuraran en aquest article. Això és degut a que qualsevol VPN que utilitzi el protocol OpenVPN –que és la majoria d’ells– es pot configurar per funcionar amb Linux.

Tanmateix, com que la configuració requereix una mica d’experiència, per a aquest objectiu, ens adherim als proveïdors VPN que venen amb clients Linux preembalats directament fora de la porta. Els serveis que es detallen a continuació funcionaran després de prémer només uns botons d’instal·lació i no calen habilitats avançades. Els usuaris de Mac es plantegen amb els mateixos problemes, i és per això que també vam fer una llista similar de millors VPN per a Mac.

La manca de clients de Linux és per això que, per exemple, mentre que Cloudwards.net, tot el millor VPN ExpressVPN, troba un bon lloc en aquesta llista, un altre proveïdor superior, NordVPN, no (llegiu la nostra ressenya NordVPN per saber per què es tracta vergonya). Al mateix temps, un servei molt agradable que, de cap altra manera, sempre sembla que ens atrapa la nostra persiana, Mullvad, inclou colors voladors.

Millor VPN per a Linux 2023

El que fa que una VPN sigui millor per a Linux

La principal consideració sobre el que fa que una VPN sigui el millor per a Linux és simplement si funciona o no: els membres de Team Penguin solen ser bons en esbrinar com treballar un programa, així que una interfície gràfica (una finestra on realment utilitzeu un programa mitjançant botons, commutacions i similars) no és un requisit bàsic.

Tanmateix, vam restar alguns punts amb alguns proveïdors per no oferir res més que la interfície de la línia de comandaments: al cap i a la fi, no hi ha res fàcil d’utilitzar. A més d’això, també vam seguir els criteris habituals habituals, com si la VPN era segura, si es pot evitar la censura a Internet i els geoblocs, tot allò que fa que una VPN sigui VPN..

No trobareu cap de les nostres pitjors eleccions VPN que s’utilitzen com a farciment a Cloudwards.net, això és segur: cadascun dels proveïdors següents és propi per si mateix, simplement faciliten la vida dels usuaris de Linux tenint una fàcil instal·lació. client disponible Hem escrit el nostre millor emmagatzematge en núvol per a Linux i la millor còpia de seguretat en línia per a articles de Linux tenint en compte la mateixa filosofia.

  Com veure Netflix a Chromecast

1. Millor VPN per a Linux: Accés a Internet privat

Tot i que hi ha molt d’estima per PIA, no importa la manera de tallar-la, és clar el guanyador quan ens fixem en tots els clients de Linux que ofereixen els proveïdors de VPN. Com esmentem a la nostra revisió PIA, el servei és molt fàcil d’utilitzar i com el seu client Linux és un port directe, Team Penguin obté els avantatges.

La instal·lació del PIA triga uns minuts en el pitjor, de la mateixa manera que es configura qualsevol funció de seguretat addicional o realment qualsevol altra preferència. El servei ha aconseguit als usuaris de Linux un veritable favor deixant al seu client tal com és, i estem molt més contents que atorgar-li el premi més gran per l’esforç.

Altres motius pels quals ens agrada l’accés a Internet privat

Probablement ja coneixeu PIA gràcies a les seves múltiples campanyes contra l’espionatge dels ISP dels EUA i a favor de la neutralitat de la xarxa. Aquesta mentalitat de vida lliure o no és tan sols l’aparatge de finestres, tampoc: PIA té mesures molt fortes per protegir les vostres dades mentre navegueu per la web, inclòs el xifratge AES de 256 bits i un interruptor d’atracció de pèl..

També és una de les millors VPN per torrenting gràcies a la seva actitud relaxada envers l’ús compartit de fitxers i els seus nombrosos servidors repartits arreu del món. Hi ha poca cosa en contra de la PIA (sobretot si busqueu la millor VPN per porno per a Linux), així que sempre estarem encantats de recomanar als nostres lectors que revisin la garantia de devolució de set dies..

2. AirVPN

Un altre servei de VPN que només portava el seu client a Linux, AirVPN guanya el segon lloc bàsicament perquè el client, tot i que sigui adequat, no compleix l’estàndard establert per PIA. La GUI se sent mal obsoleta, els botons de vegades són difícils de trobar i hi ha la sensació que el tipus responsable es va acomiadar abans que pogués optimitzar el disseny.

Dit això, tot el que necessites és, de fet, des de proves de velocitat fins a proves de fuites DNS. Tal com esmentem a la nostra revisió AirVPN, el cas d’aquest servei no significa tot, és a dir, que els usuaris de Linux podran gaudir tant d’una experiència completa com d’una optimització mentre naveguen en l’anonimat.

Altres motius pels quals ens agrada AirVPN

AirVPN és una de les millors opcions de VPN per a Xina per la seva dedicació a la seguretat i l’anonimat. Si la seguretat és una preocupació principal, AirVPN també ofereix VPN sobre la funcionalitat Tor, que us permet utilitzar el navegador Tor alhora que teniu activada la vostra VPN. Això vol dir que gairebé no ondulareu les aigües mentre navegueu per la xarxa.

AirVPN és un dels pocs serveis VPN que ofereix una prova gratuïta, tot i que haurà d’enviar a l’empresa una carta amigable per rebre una clau. Si el vostre motiu es considera digne, tindràs uns quants dies de cara a AirVPN abans de comprometre’s amb un dels plans perfectament assequibles del servei. El més probable és que us agradi el servei prou bé per fer-ho.

3. TorGuard

TorGuard és el cavall fosc favorit de Cloudwards.net, sempre que ho fa molt bé cada vegada que l’avaluem, però sempre hi ha un maletí que el reté dels esquelets superiors. Quan es tracta del suport de Linux, aquest és el cas: tot i que TorGuard és un dels pocs proveïdors que fins i tot ofereix un client de Debian, és una mica oscat i simplement no justifica un lloc superior al tercer lloc..

  Wix vs Weebly: Quin és el millor creador de llocs web per al 2023?

torguardclientarea

Dit això, si no t’importa embrutar-te les mans (vaja, estàs a Team Penguin o no?), Obtindràs una experiència perfectament bé en executar TorGuard a Linux, encara més si es té en compte que és un servei que requereix que us poseu sota la proverbial campana per treure-li el màxim partit sense importar el sistema operatiu que balancegeu.

Altres motius pels quals ens agrada TorGuard

Com podeu llegir a la nostra crítica de TorGuard, el nom del joc per al servei sembla ser la personalització. A TorGuard hi ha molt pocs paràmetres de configuració que no podeu ajustar, cosa que és una obligació per a qualsevol geek d’ordinador de bricolatge, que per definició som usuaris de Linux. Si us agrada confondre’s amb la configuració, probablement heu de consultar la garantia de devolució de set dies del TorGuard.

Pàgina inicial de TorGuard 2023

Tanmateix, aquest és també l’inconvenient d’utilitzar el servei, ja que moltes coses que tindríeu per fet fent servir altres VPN que haureu d’organitzar manualment, com evitar la prohibició VPN de Netflix mitjançant la compra de noves ubicacions del servidor. Si això no és un gran problema, us agradarà utilitzar un dels serveis VPN més ràpids al voltant i és bastant barat..

4. Mullvad

Un altre cavall negre, Mullvad, està format per una petita empresa sueca que gairebé no pot entrar en l’estela. Dit això, el seu client Linux és adequat per a persones que no agraden les campanes i els xiulets, ni es preocupen molt pels dissenys més elegants. Això pot semblar un compliment a les mans, però només ho és perquè Mullvad s’aconsegueix la feina, però es tracta.

Pàgina inicial de Mullvad

El programari es troba empaquetat en un format tarball, i la base de coneixement del servei proporciona detalls per a cada pas del procés d’instal·lació. Certament, desitjo que la guia tingués imatges de gran qualitat. Però suposo que com que és un procés d’instal·lació de la línia d’ordres, les imatges no són gaire importants.

Com passa amb els proveïdors esmentats anteriorment, només podeu copiar i enganxar directament el codi d’instal·lació al terminal. 

Altres motius pels quals ens agrada Mullvad

Tot i que Mullvad no és la nostra primera opció, és un d’aquests proveïdors el que et fa admirar la seva actitud. L’empresa es manté fermament protegida de la privadesa dels seus clients i us ofereix una sèrie de configuracions de xifratge i diversos protocols VPN per utilitzar-los, rivalitzant fins i tot amb alguns dels nostres millors proveïdors en les opcions que us han obert..

mullvad-pay-by-cash

Mulvad ofereix una prova de tres hores, que hauria de ser el temps suficient perquè vostè pugui prendre el servei a la seva velocitat. Tot i que pot no satisfer les necessitats de molts, Mullvad és definitivament un servei de vigilància en els propers anys i serà un punt dolç per a certs geek de privacitat..

5. ExpressVPN

Vam vacil·lar en un primer moment per incloure ExpressVPN en aquest cercle perquè no té ni un client Linux, només ofereix una interfície de línia de comandes, un conjunt d’ordres que podeu introduir al vostre terminal per obtenir els mateixos resultats que una interfície gràfica. client activat ho faria. Pot ser un dolor massiu i els usuaris novells probablement haurien d’estar lluny.

  Backupify núvolament vs vs

Tot i això, les ordres de les preguntes són poques i senzilles i configurar ExpressVPN sota Linux és una brisa, el que significa que aquest favorit de Cloudwards.net amb prou feines s’aconsegueix al punt número cinc, tot i no tenir interfície gràfica i fer que torni a sentir que tornes a tornar. als anys 80.

Altres motius pels quals ens agrada ExpressVPN

Si esteu disposats a evitar la molèstia d’haver d’introduir unes quantes ordres, probablement tindreu la VPN més poderosa a la vostra disposició. Com es pot llegir a la nostra revisió ExpressVPN, el servei ofereix velocitats insanes i una gran usabilitat, tot i que permetre una configuració avançada mitjançant la CLI de Linux pot resultar una mica complicat..

El fet de triar ExpressVPN significa una confluència entre usabilitat i comoditat que només podeu trucar; ExpressVPN, per sort, ofereix una garantia de devolució de 30 dies per ajudar-vos a pensar. També és la millor VPN de Netflix, és a dir, que pot haver de fer servir algunes comandes mecanografiades que utilitzin Linux..

Mencions d’honor

A sota d’alguns proveïdors més que ofereixen algun tipus d’experiència Linux, encara que normalment es requereixen modificacions avançades. Tots els proveïdors que hi ha a continuació són excel·lents per si mateixos, simplement no tenen la funcionalitat de plug-n-play que ens sentíem feta per una bona VPN de Linux..

VyprVPN

Un altre proveïdor que escriu una GUI per a una CLI, VyprVPN simplement no té el mateix conjunt de funcions que ExpressVPN, és a dir, que posar-se en ordre mecanografiat és més que un sacrifici. Com podeu llegir en la nostra revisió VyprVPN, però, pot ser que el sacrifici valgui la pena per a algunes persones que necessiten la seguretat que aporta el servei.

NordVPN

NordVPN és un dels molts proveïdors que haurien de figurar en aquesta llista, si no fos pel fet que els usuaris de Linux només es puguin connectar als seus servidors connectant una connexió OpenVPN. Tot i que això no és un gran problema per a la majoria de veterans de Linux, no encaixava bastant amb l’enfocament novedós d’aquest article, cosa que significa que havíem de relegar aquest excel·lent servei a les mencions honorables.

No és que NordVPN es trobi sol en això, podeu llegir-ne dues altres, com ara a la revisió CyberGhost i a la revisió IPVanish. Els tres proveïdors tenen una cosa en comú: tots tenen scripts racionalitzats a punt per configurar-los amb una connexió VPN en molt poc temps..

Si no us interessa navegar per uns quants tutorials, doncs la configuració d’OpenVPN a qualsevol d’ells és una brisa. Introduïu un grapat d’ordres, descarregueu uns quants fitxers i navegueu per Internet en pocs minuts, amb un bonus que podreu sentir com un tipus de tecnòman.

Conclusió

Els usuaris de Linux solen lluitar perquè el programari no dissenyat per al sistema operatiu funcioni perfectament. Tot i això, tots els proveïdors anteriors us oferiran un client a mida o us oferiran les eines per construir més o menys la vostra..

Tot i que això no sempre és el que buscava, és una manera la que vau triar el dia que vau decidir unir-vos a Team Penguin. Tot i que tots hem tingut aquests mals de cap desagradables després de diverses hores que no funcionen, al final, sempre ho descobrim.

Què en penseu de les nostres millors opcions VPN per a Linux? Vam trobar a faltar alguna cosa que n’hauríem de saber? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Consulteu el nostre arxiu VPN mentre esteu aquí. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me