Millors serveis de gestió de núvols a núvols 2023

La migració de fitxers d’emmagatzematge en núvol d’un proveïdor a un altre no ha de ser tan tediosa com es pugui imaginar. Les nostres eleccions per obtenir els millors serveis de transferència de dades basats en núvols, també coneguts com a gestió de núvols a núvols, que us oferirem en un moment, fan que la decisió de transmetre el núvol sigui una decisió molt més fàcil.

Aquesta és també una bona notícia, perquè a partir d’eines en un com una que es detallen a la nostra millor guia d’emmagatzematge en núvol fins a serveis construïts mitjançant plataformes IaaS en núvol com Amazon S3, avui no hi ha escasset d’opcions per allotjar fitxers en línia. Pot ser que una decisió sobre el núvol que sembli intel·ligent un dia no sembli tan excel·lent, ja que entren en joc noves alternatives de Dropbox i els serveis no competitius s’inclouen.

Mitjançant una eina de migració en núvol, podeu millorar el poder del vostre consumisme perquè no hi ha res que us impedeixi prendre ràpidament els vostres fitxers i diners a un altre servei..

Per als professionals de les TI encarregades de gestionar la migració de dades de la seva empresa i els esforços de còpia de seguretat d’aplicacions web, les eines de transferència de dades en núvol també són una manera de limitar la possibilitat d’error, garantint que no es perdi cap fitxer o carpeta..

Malauradament, les opcions per a eines de transferència de dades capaces són molt primes en el moment d’aquest escrit. De veritat, només hi ha una cosa a la qual hem volgut dir que és una bona opció i que és la nostra millor opció: Multcloud. Abans de conèixer per què ens agrada Multcloud específicament com la millor eina de transferència d’emmagatzematge en núvol, parlem de quins criteris buscàvem per confeccionar aquest article.

Què ofereix el millor servei de transferència de dades basat en núvol?

Hi ha algunes aplicacions diferents del programari de transferència de dades al núvol, la majoria basades en la web. Algunes eines, incloses les tres opcions següents, només estan dissenyades per a la transferència massiva, útils per a les migracions de dades únicament. Altres, com hem esmentat, també es poden utilitzar per crear relacions de transferència de fitxers automatitzades entre núvols, amb la qual cosa ens referim a una sincronització de fitxers unidireccional o bidireccional.

Tenint en compte això, una de les nostres consideracions a l’hora de confeccionar aquest article era una sèrie de funcions de transferència de fitxers. Aquesta és la gran raó per la qual ens agrada molt el MultCloud, que pot fer-ho gairebé tot. En comparació, qualsevol altra eina que hem evaluat és limitada.

També hem considerat el nombre de serveis compatibles. Al cap i a la fi, una eina de transferència de dades altament capaç no serveix de res si no és compatible amb les opcions d’emmagatzematge al núvol que necessiteu. També s’afavoreixen els que també admeten protocols com WebDAV i FTP / SFTP, ja que aquests protocols signifiquen més opcions, incloent el trasllat de dades d’un servidor on-premise al servidor núvol.

El valor també es va ponderar quan es van classificar els serveis de transferència de dades basats en núvol. Les eines cares us permeten passar d’una opció d’emmagatzematge car com Dropbox Professional a una oferta molt menys atractiva, tant si sou un usuari domèstic com un negoci. Malauradament, el valor és una àrea de debilitat particular d’aquest mercat, més que fins i tot de característiques.

  Com sincronitzar els teus jocs de PC desats entre ordinadors amb Dropbox

Finalment, es va mirar la velocitat de transferència de dades. Al final, a ningú li agrada quedar-se esperant. En aquesta nota, ha arribat el moment de posar-vos en contacte amb la nostra metodologia i anar a buscar.

1. MultCloud

Multcloud es pot utilitzar per transferir fitxers individuals d’un servei al núvol a un altre o per realitzar transferències de fitxers massius. A més, es pot utilitzar per configurar relacions de sincronització, cosa que significa que a mesura que els fitxers s’afegeixen o s’editen en una unitat de núvol, aquestes addicions i edicions es transfereixen a l’altra..

La sincronització unidireccional us permet de còpia de seguretat dels vostres serveis, per exemple, replicar fitxers emmagatzemats a Google Drive a Amazon S3. Per a aquells que utilitzin Google Docs per crear contingut, configurar una còpia de seguretat de fitxers pot facilitar molta preocupació (llegiu la nostra revisió de Google Drive).

Google Drive Dropbox Dropbox Business Egnyte Connecta
OneDrive OneDrive per als negocis Amazon Drive Amazon S3
Caixa pCloud MediaFire ADRIURE
Hubic SugarSync HiDrive Retrocés B2
CloudMe OwnCloud MEGA Yandex.Disk

MultCloud no disposa de cap servei d’emmagatzematge en núvol únic que podríem desitjar. Tot i això, amb més de 30 opcions, les possibilitats abunden. Hi ha opcions principals com Dropbox, Google Drive i OneDrive, juntament amb els preferits empresarials Box i Egnyte Connect (llegiu la nostra crítica sobre Egnyte Connect per esbrinar per què pensem que és millor dels dos).

Dos dels millors serveis d’emmagatzematge en núvol de coneixement zero també estan representats a pCloud i MEGA. De les principals eines IaaS, només són compatibles directament amb Amazon S3 i Backblaze B2. Hi ha WebDAV, FTP i SFTP, la qual cosa obre enormement les possibilitats, cosa que toquem més en la nostra revisió MultCloud.

Altres motius ens agraden de MultCloud

El cost del servei amb MultCloud és més que raonable amb només 7,99 dòlars al mes o 69,99 dòlars l’any. També hi ha una versió gratuïta limitada, tot i que inclou un límit de 2 TB mensual sobre transferències de dades i funciona més lentament que si pagueu.

Respecte a aquest darrer punt, el servei de subscripció amb MultCloud significa transmetre excel·lentment el disenyament gràcies a la capacitat de fer funcionar simultàniament fins a 10 fils de transferència de dades. Tampoc hi ha cap límit a les transferències.

2. CloudHQ

CloudHQ proporciona un propòsit similar al de MultCloud. La diferència més gran és que CloudHQ només es pot utilitzar per a la sincronització núvol a núvol. No hi ha cap opció per a transferències puntuals, per la qual cosa, si es tracta de la migració de dades que necessiteu, haureu de tenir en compte cap de les quatre opcions més que figuren en aquest cercle..

Com podeu llegir a la nostra revisió de CloudHQ, el servei tampoc us permet compartir ni previsualitzar fitxers. Si bé veiem que això és una molèstia, compartir i previsualitzar fitxers es pot fer amb altres eines, mentre que Otixo és una opció decent per a la gestió de diversos núvols (consulteu la nostra revisió Otixo).

Per a sincronitzacions senzilles unidireccional o bidireccional, CloudHQ funciona molt bé, fins i tot si considerem MultCloud una eina millor, en general. És fàcil d’utilitzar i admet una àmplia gamma de serveis al núvol.

S’inclouen les opcions estàndard d’emmagatzematge en núvol que la majoria de la gent coneix, com els tres grans. pCloud no és compatible, però la connectivitat de WebDAV, que també suporta pCloud (llegiu la nostra revisió de pCloud).

Google Drive Dropbox Dropbox Business Egnyte Connecta
OneDrive OneDrive per als negocis Amazon Drive Amazon S3
Caixa pCloud MediaFire ADRIURE
Hubic SugarSync HiDrive Retrocés B2
CloudMe OwnCloud MEGA Yandex.Disk
  Cloudwards Presents: 17 consells professionals per a l'automatització de fluxos de treball

També hi trobareu moltes altres eines basades en el web, incloses Evernote i OneNote, que considerem que són les dues millors aplicacions de presa de notes en general..

Altres motius ens agraden CloudHQ

Tota l’experiència de l’usuari és senzilla i senzilla amb CloudHQ, tot i que part d’aquesta senzillesa és conseqüència de funcions limitades. La majoria dels usuaris, fins i tot principiants, no haurien de tenir cap problema per configurar les seves operacions de sincronització en pocs minuts, ja sigui per sincronitzar només algunes carpetes o unitats de núvol senceres.

El cost de CloudHQ no és gens greu, tot i que si penses que serà més barat que MultCloud perquè fa menys, estàs pensant malament. Un pla personal de CloudHQ costa al voltant de 20 dòlars mensuals. També hi ha un pla de negocis de fins a tres usuaris i 50 dòlars al mes. Els usuaris addicionals costen més.

3. CloudFuze

CloudFuze proporciona la migració del núvol d’un servei a un altre. Malauradament, no hi ha cap opció per a la sincronització de fitxers en curs. El fet que CloudFuze ocupi el tercer lloc d’aquesta llista, per ser sincer, té a veure principalment amb el fet que tampoc no fan la quarta i la cinquena elecció i són més cares d’arrencar.

Per als que necessiten una eina professional de migració de dades, l’experiència basada en la web proporcionada per CloudFuze s’agilitza i les migracions s’executen ràpidament..

CloudFuze admet també un bon ventall de serveis, amb uns 30 en total. Inclou eines de núvol personal, comptes multiusuaris i eines de núvol empresarial. Els serveis d’emmagatzematge al núvol són Google Drive, Dropbox, OneDrive, Box i Egnyte Connect.

També hi ha algunes inclusions menys que esterlines. Aleshores, no molts serveis d’emmagatzematge al núvol criden a “migrar” més fortament que el disc Yandex amb seguretat de seguretat (consulteu la nostra revisió de Yandex Disk). SugarSync i Amazon Drive també s’inclouen.

Amazon S3 i Wasabi, dos dels millors serveis IaaS, també són compatibles amb WebDAV. Tanmateix, el FTP i el SFTP no ho són, de manera que hauràs de considerar altres opcions per a la migració del servidor.

Altres motius ens agraden CloudFuze

El cost de CloudFuze no sembla gaire oferta, però és un acord millor que Cloudsfer o Mover.io. Per tant, l’anomenarem “més”, encara que no en sigui gaire convincent.

Hi ha tres subscripcions a escollir: bàsica, estàndard i avançada. CloudFuze Basic costa 9,99 dòlars al mes per 50 GB de transferència de dades. Pots registrar-te anualment, per 99 €. CloudFuze Standard proporciona 100 GB d’ample de banda de transferència cada mes per un doble del cost, mentre que el pla Avançat té una tapa de 200 GB al mes per 3,5 vegades més.

De forma estranya, CloudFuze no té cap opció de transferir més de 200 GB. Si voleu moure-us més, en canvi, voldreu considerar una de les nostres properes dues opcions.

4. Cloudsfer

Cloudsfer no admet tants serveis al núvol en comparació amb les altres opcions d’aquest article, però els 20 que es fan són opcions més populars. L’empresa afirma poder gestionar qualsevol mida de migració i té 16 anys d’experiència a l’entitat bancària.

L’aplicació basada en la web que s’utilitza per gestionar les migracions funciona prou bé i podeu programar les migracions, executar filtres de fitxers i generar informes per gestionar les coses. Les migracions multiusuaris i delta també són compatibles, de manera que ens agraden molt.

La nostra queixa més gran és la que tenim de tots els serveis de migració en núvol que hem provat a part de MultCloud: no hi ha prou opcions de transferència de fitxers. En aquest cas, com CloudFuze i Mover.io, és la manca de sincronització núvol a núvol que ens fa moure el cap.

  Les millors eines d’analítica de xarxes socials per al 2023: en línia

Per als serveis d’emmagatzematge compatibles, trobareu Amazon S3, Backblaze B2 i Microsoft Azure compatibles, el que significa que hi ha més opcions IaaS que amb CloudFuze. WebDAV i FTP / SFTP també són opcions.

Els grans noms de Dropbox, Google Drive i OneDrive hi són, però sorprenentment, Egnyte Connect no ho és. Box, Amazon Drive i MEGA completen la llista de noms recognoscibles.

També hi trobareu alguns serveis de xarxes socials com Facebook, Instagram i Flickr compatibles amb connexió.

Altres motius ens agrada Cloudsfer

En lloc d’un preu fix, Cloudsfer cobra per gigaquet. No obstant això, hi ha un cost mínim de 8 GB, que figura al pla de Cloudsfer Personal. El cost d’aquest 8 GB és de 6 dòlars, cosa que va costar fins a 0,70 dòlars per gigabyte. També hi ha un pla de negocis de Cloudsfer amb una transferència mínima de 25 dòlars per 20 GB.

En ambdós plans, podeu transferir més si ho necessiteu i, quan més us moveu, millors seran les vostres tarifes. Amb Cloudsfer Personal, heu aconseguit 200 euros per 110 $, cosa que baixa a 0,55 dòlars per gigaquet. Amb Cloudsfer Business, podeu transferir fins a 1000 GB per 770 $ o 0,75 dòlars per gigabyte.

Tampoc la tarifa suggereix valor per cap tram de la imaginació, però almenys hi ha una opció per transferir més de 200 GB en què teníeu captat amb CloudFuze. A més, les tarifes són molt millors que la nostra cinquena i última selecció, Mover.io.

A més de qualsevol opció de subscripció, també podeu contactar amb Cloudsfer per obtenir un pla personalitzat. Per a les empreses que necessiten ajuda per gestionar les migracions, aquest és un servei que l’empresa també està disposada a proporcionar un preu.

5. Mover.io

Mover.IO va ser una de les primeres entrades al mercat de migració del núvol i, per tant, continua sent una elecció popular. Tanmateix, quan es tracta de funcions, com qualsevol altre servei de transferència de dades, no es tracta de MultCloud.

A més, costa 20 dòlars per usuari al mes i només inclou 20 GB d’ample de banda de transferència. Cada gigabyte addicional és superior a aquest cost i dòlar addicional. Això vol dir que la transferència de 1 TB de dades us permetrà recuperar uns 1000 dòlars.

En aquest moment, probablement us estareu preguntant per què fins i tot ens hem preocupat d’incloure Mover en aquesta llista. Bé, per ser sincer, necessitàvem cinc serveis, encara que en última instància només en podem recomanar de bon grat.

Un cost extraordinari, Mover.io en general proporciona una bona experiència dels usuaris amb una gran seguretat per protegir els vostres fitxers, inclòs el xifratge de punta a punta. Tant els serveis al núvol com els servidors locals són compatibles. Els noms inclouen Egnyte Connect, OneDrive, Google Drive, Dropbox, Box i fins i tot el nostre servei IaaS al núvol preferit, Rackspace Cloud Files.

Altres motius ens agraden Mover.io

Bé, té aquest nom de domini fantàstic .io.

Pensaments finals

Oïm decebre, però, quan es tracta de migració i sincronització de dades núvol a núvol, les opcions són poques i ben diferenciades. Les habilitats per a realitzar transferències de dades massives única i sincronització núvol a núvol i executar tot allò amb deu fils de transferència de fitxers simultàniament, fan que MultCloud es distingeixi de la multitud.

Els altres quatre serveis són limitats i, en el cas de CloudFuze, Cloudsfer i Mover.io, són molt cars. En realitat, Multcloud també té molt marge per millorar. Tanmateix, és probable que aquestes millores tinguin molt temps, tret que la competició torni a augmentar el seu joc.

Per descomptat, sempre estem oberts a altres opinions i ens agradaria escoltar les eines que ens hagi faltat. Comparteix els teus pensaments sobre les transferències de dades de núvol a núvol a continuació i gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me