Revisió Boxcryptor

Esteu preocupats pels problemes de seguretat de Dropbox? Què passa amb la privadesa de Google Drive? Som grans seguidors de l’emmagatzematge en núvol aquí a Cloudwards.net, però ens hauria equivocat en dir-vos que les preocupacions pel fet d’espiar el govern, ciberdelinqüència i màrqueting dirigit són nocions de tinfoil hat. Tot i que l’emmagatzematge al núvol té massa avantatges per desviar-se als dies de disquet, la confiança cega sol tornar a picar-se al cap. La nostra solució: prendre el control de la vostra pròpia privadesa.

Hi ha moltes maneres de fer-ho, que descrivim a la nostra guia de privadesa en línia. Un dels passos més intel·ligents que podeu fer és simplement xifrar els vostres fitxers abans d’enviar-los al núvol i una de les millors eines per ajudar-vos a fer-ho és Boxcryptor..

Boxcryptor funciona amb molts dels millors serveis d’emmagatzematge en núvol per oferir-vos la mateixa confiança en seguretat de fitxers que l’ús de solucions super-segures com Sync.com i Tresorit. Aquesta confiança prové del xifrat de final a extrem privat, conegut generalment com a xifrat de coneixement zero.

Durant aquesta revisió de Boxcryptor, analitzarem les funcions, els costos i l’experiència de l’usuari per ajudar-vos a determinar si aquesta eina és la millor manera de mantenir el vostre contingut segur al núvol. Si encara no esteu segurs de registrar-vos després, configureu primer un compte gratuït per provar-lo. Si necessiteu un servei per combinar-lo, també tenim una eina de comparació del núvol per a les opcions de filtratge, així com una biblioteca completa de ressenyes d’emmagatzematge en núvol..  

Fortaleses & Debilitats

Característiques

Tot i que hi ha algunes excepcions, incloent Amazon Drive (consulteu la nostra revisió d’Amazon Drive), la majoria dels serveis d’emmagatzematge en núvol xifren fitxers en repòs als seus servidors. Tanmateix, la majoria d’aquests serveis també gestionen les claus utilitzades per xifrar fitxers.

Això vol dir que el vostre proveïdor d’emmagatzematge al núvol podria desxifrar aquests fitxers, ja sigui per cercar contingut piratat o per recopilar dades de màrqueting. També significa que es podrien lliurar còpies de text senzill dels vostres fitxers al govern, com per exemple en programes de vigilància massiva com el PRISM. A més, pot ser que un empleat o un pirata informàtic no pogués accedir al vostre compte d’emmagatzematge en núvol, amb la qual cosa es pot perdre propietat intel·lectual, robatori d’identitat o la difusió de les seves imatges privades a Internet.

Boxcryptor està dissenyat per evitar que aquests escenaris es produeixin xifrant els vostres fitxers abans d’enviar-los al núvol. Proporciona xifratge privat i de final a extrem, que us permetrà utilitzar serveis com Dropbox i Google Drive amb la mateixa seguretat de privadesa que obteniu amb els millors proveïdors d’emmagatzematge en núvol de coneixement zero..

Boxcryptor actualment admet el xifrat de més de 20 serveis en núvol diferents fora de la caixa, a més de tots els proveïdors de núvols que admeten WebDAV. Alguns exemples de serveis compatibles es troben a la taula següent. 

Dropbox Google Drive OneDrive Egnyte Connecta
Amazon Drive Amazon S3 SpiderOak ONE Caixa
iCloud Drive Strato HiDrive SugarSync hubiC
Yandex.Disk LiveDrive CloudWatt taronja

Boxcryptor també es pot utilitzar per xifrar fitxers que s’envien a l’emmagatzematge local, com un dispositiu NAS, i suporta ownCloud per a aquells que vulguin crear una solució d’emmagatzematge en núvol personal. Els clients d’escriptori Boxcryptor estan disponibles per a Windows i MacOS, mentre que les aplicacions de telèfons intel·ligents estan disponibles per a Android i iOS. Linux no és compatible Si busqueu emmagatzematge en núvol segur per a Linux, us recomanem saltar Dropbox i fer servir pCloud, en lloc (consulteu la nostra revisió pCloud).

  Millor VPN per a Linux 2023

Tots els tipus de fitxers són admesos i xifrats de forma individual i al mateix temps, el que significa que després no caldrà desxifrar a granel. Més endavant us enviarem el procés de xifratge en aquesta revisió.

Per a la col·laboració, Boxcryptor té previst que les empreses tinguin algunes capacitats de gestió de grups que us permetran concedir accés als fitxers xifrats als vostres companys. Tant els usuaris personals com els empresaris també poden compartir fitxers amb persones basades en la seva adreça de correu electrònic, sempre que siguin subscriptors de Boxcryptor..

Boxcryptor ve integrat amb un segon producte elaborat pel mateix equip de desenvolupament anomenat Whisply que permet compartir fitxers amb usuaris que no siguin Boxcryptor. Crea enllaços a fitxers que es poden distribuir a altres per accedir al fitxer. Les funcions de Whisply Key inclouen contrasenyes d’enllaços, límits de caducitat i commutació de descàrregues única.  

Hi ha alguns desavantatges d’utilitzar Boxcryptor versus simplement amb un servei d’emmagatzematge en núvol de coneixement zero com el favorit de Cloudwards.net Sync.com. El més important és que qualsevol accés remot als fitxers requerirà que descarregueu Boxcryptor al dispositiu que utilitzeu, que podria presentar un problema de seguretat. En general, però, estem molt impressionats amb el conjunt de funcions de Boxcryptor, especialment pel cost del servei, que es detallarem a continuació.  

Preu

Hi ha tres tipus diferents de subscripcions de pagament per Boxcryptor: una d’ús personal (Boxcryptor Personal) i dues d’ús comercial (Boxcryptor Business i Boxcryptor Company). Els tres requereixen una subscripció com a mínim d’un any. Si busqueu una opció de xifrat gratuïta, Boxcryptor també ho té.  

Gratuït: Personal: Negoci: Empresa:
Cost (subscripció anual): 0 dòlars 48 dòlars 96 $ 10 $ per usuari
Proveïdors de núvol permesos: 1 Il·limitat Il·limitat Il·limitat
Dispositius: 2 Il·limitat Il·limitat Il·limitat
Nota: No hi ha xifratge del nom de fitxer Cal almenys cinc llicències. Té una opció de subscripció de tres anys més barata.

Dues grans limitacions de Boxcryptor Free són que només es pot utilitzar per a un proveïdor de núvols i per a dos dispositius. Mentrestant, els plans pagats de Boxcryptor es poden utilitzar per xifrar fitxers per a proveïdors de núvols il·limitats i dispositius il·limitats..

Tot i que només tingueu un proveïdor de núvols i un sol dispositiu, hi ha una altra limitació força gran al nostre llibre, que és que Boxcryptor Free no xifra els noms de fitxers. Els noms de fitxers poden revelar una mica sobre una persona o empresa, cosa que és una bona raó per considerar el pagament del servei.

Per sort, el cost per a Boxcryptor Personal és més que raonable. En comparació, el complement de coneixement zero per a pCloud costa exactament el mateix import anual ($ 48). A més, Sync.com us proporciona el xiframent de coneixement zero de forma gratuïta, que és una de les raons per la qual es troba com una de les millors ofertes d’emmagatzematge al núvol..  

El preu de Boxcryptor Business és el doble, però les funcions de gestió de grups i el suport d’alta prioritat mereixen la pena despesa. Per a empreses amb més de cinc empleats, Boxcryptor Company ofereix encara més funcions, incloses claus mestres, polítiques personalitzables i eines d’auditoria. El cost per usuari és de 10 dòlars en una subscripció d’un any i 8 dòlars en una subscripció de tres anys.

Facilitat d’ús

Un cop heu triat un pla i us heu registrat al servei, el següent pas és descarregar el client Boxcryptor per al vostre equip. La instal·lació només hauria de trigar un minut després del qual haureu d’iniciar la sessió amb les credencials creades durant la sessió.

  Les millors eines d’analítica de xarxes socials per al 2023: en línia

La instal·lació crea una unitat especial anomenada “Boxcryptor” al vostre sistema de fitxers. En el cas del nostre ordinador de prova, se li va rebre la lletra unitat “X”, però podeu configurar-la com vulgueu.

També s’instal·la una icona de la barra de tasques Boxcryptor. Haureu d’utilitzar-ho per gestionar la configuració important, com ara adjuntar serveis en núvol a Boxcryptor per tal de xifrar els fitxers que s’envien.. 

Boxcryptor us ajuda a detectar automàticament els serveis admesos que trobareu a la pestanya “Ubicacions”. Si un servei no apareix a la llista, podeu afegir-lo manualment sempre que suporti WebDAV.

Afegir o eliminar un servei d’emmagatzematge al núvol és tan senzill com fer clic a la casella de selecció al costat del seu nom. Un cop afegit, apareixerà com a ubicació a la carpeta d’unitat Boxcryptor.

Després de seleccionar un servei en núvol com a ubicació Boxcryptor, els fitxers sincronitzats no es xifren automàticament. Des de la unitat de Boxcryptor, haureu de fer clic amb el botó dret sobre un fitxer i seleccionar “Boxcryptor > xifrar. “

Per estalviar temps, també es poden fer encriptacions a nivell de carpeta. Un cop escolliu xifrar fitxers, Boxcryptor iniciarà el procés i us informarà de qualsevol problema al llarg del camí. Una vegada que un fitxer o carpeta sigui xifrat correctament, es mostrarà sobreposat per una icona de cadenat de manera que pugueu dir ràpidament quin contingut està protegit i quina no.

Si bé la mecànica no és difícil, xifrar fitxers amb Boxcryptor pot ser una tasca fàcil de dormir si teniu en compte altres prioritats. Per facilitar la vida, us recomanem que simplement creeu una carpeta nova a la ubicació d’emmagatzematge al núvol a Boxcryptor. L’aplicació us demanarà automàticament si voleu xifrar-la.

A continuació, col·loqueu els fitxers que vulgueu xifrats dins d’ell. Aquest enfocament us permetrà ordenar les coses al vostre cap i fer que el xifrat sigui tan fàcil com arrossegar un fitxer a la vostra carpeta de xifratge..

Aquest enfocament també ajuda a gestionar l’accés i les col·laboracions basades en el navegador. Quan xifres un fitxer amb Boxcryptor, ja no es pot editar ni tan sols previsualitzar a la interfície gràfica web d’emmagatzematge al núvol. Per exemple, mireu la imatge del fitxer de paraules que xifrem a continuació.

Això significa que perdreu la capacitat de treballar amb eines com Office Online. La creació d’una carpeta xifrada especial en la qual podeu deixar anar fitxers i subcarpetes i eliminar-les ràpidament, quan voleu treballar en alguna cosa, farà que el treball amb Boxcryptor sigui molt més senzill.

Seguretat

Els fitxers xifrats amb Boxcryptor es xifren de punta a punta. Això vol dir que s’han xifrat abans de deixar la vostra màquina i que no es tornaran a desxifrar fins que no hi accedeixis. A més, Boxcryptor no sap ni emmagatzemarà la vostra contrasenya. 

Això fa que sigui un servei de coneixement zero, com hem dit anteriorment. Com qualsevol servei de coneixement zero, l’inconvenient és una millor privadesa, mentre que l’inconvenient és que si oblideu la contrasenya, Boxcryptor no la podreu restablir. Això significa que perdreu l’accés als vostres fitxers. L’únic que pot fer l’empresa és restablir completament el vostre compte, la qual cosa us farà perdre l’accés a qualsevol fitxer xifrat.

Per al xifratge, Boxcryptor utilitza una combinació AES i RSA de 256 bits. Podeu obtenir més informació sobre el nostre primer servidor de seguretat de núvol. En poques paraules, però, es tracta dels protocols utilitzats per escorcollar fitxers per organitzacions militars, institucions financeres i els serveis d’emmagatzematge en núvol més segurs.

  Com veure la Copa Mundial de la FIFA en línia

S’estima que trigarà un supercomputador milers d’anys a produir un crack AES, de manera que els vostres fitxers haurien d’estar fora de perill d’atacs de mà al mig i d’altres tipus de ciberdelinqüència. Tot i així, és possible que vulgueu prendre la precaució addicional d’utilitzar una VPN si es troba en una xarxa WiFi pública. Qualsevol de les nostres opcions per obtenir la millor VPN per emmagatzematge al núvol hauria de ser una mica més.  

Els usuaris que paguen poden seleccionar si Boxcryptor xifra o no només el contingut del fitxer o els noms dels fitxers. Boxcryptor té una característica addicional que us permet exigir l’entrada de la vostra contrasenya de Boxcryptor o un número de pin cada vegada que inicieu l’aplicació.. 

Finalment, si l’ordinador o el telèfon intel·ligent us roben, podeu desvincular-lo directament del lloc web de Boxcryptor. Això es tradueix en revocar l’accés als fitxers xifrats en aquest dispositiu, protegint el contingut.

Assistència

Boxcryptor proporciona suport directe tant en anglès com en alemany a través de correu electrònic. La assistència per correu electrònic només està disponible tècnicament per als clients que paguen, tot i que Boxcryptor respondrà de vegades a correus electrònics d’usuaris gratuïts segons el que l’empresa considera “bona voluntat”. Els usuaris comercials obtenen assistència prioritària.

L’assistència està restringida de dilluns a divendres. Si necessiteu ajuda durant els caps de setmana o no voleu esperar cap resposta, Boxcryptor recomana provar el fòrum d’usuaris. Tanmateix, una ullada a aquest fòrum demostra que no està molt activa, de manera que potser espereu encara més temps.

És possible que tingueu millor sort amb el lloc d’ajuda de Boxcryptor, que està ben proveït d’articles de suport i que es poden cercar. Hi trobareu passos introductoris, ajuda per crear ubicacions personalitzades, guies de resolució de problemes i articles sobre altres temes.

Ens agradaria veure el xat en línia i més hores de suport periòdiques, però el suport general de Boxcryptor hauria de ser suficient per al màxim ús. El producte en si no és tan complex.

El Veredicte

Assolir el control de la vostra pròpia privadesa no és una manera aïllada de mantenir les vostres dades digitals segures al núvol, però és un enfocament molt millor que esperar que el vostre proveïdor d’emmagatzematge en núvol es pugui confiar per protegir-lo. Utilitzar Boxcryptor és una bona manera de començar a fer-ho.

Boxcryptor treballa per assegurar cadascun dels tres grans serveis d’emmagatzematge en núvol: Dropbox, Google Drive i OneDrive. També funciona amb molts dels millors serveis de sincronització i compartició empresarial, inclòs el nostre emmagatzematge en núvol preferit per a empreses, Egnyte Connect.

Tot i que pot tardar-s’hi a acostumar-nos, vam trobar que l’experiència de l’usuari és tan ben gestionada com pot ser. Si busqueu una mica més de plug-in, reproduïu la nostra revisió de Sync.com.   

En general, Boxcryptor és una excel·lent eina per protegir la vostra privadesa i el cost és de 48 dòlars anuals per a connexions d’emmagatzematge en núvol il·limitat. De totes maneres, és la nostra decisió. Podeu arribar a les vostres pròpies conclusions registrant-vos en un compte gratuït de Boxcryptor.

Feu-nos saber com va als comentaris a continuació, i gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me