Millor còpia de seguretat en línia per a fotografies 2023: es tanca una seguretat segura

Es calcula que al 2023 es van fer aproximadament 1.200 milions de fotos, al voltant del 85% de les quals es van fer amb telèfons intel·ligents. Aquest tipus de demanda fa avançar la tecnologia i els telèfons intel·ligents disposen de càmeres separades per a diferents usos i lents millorades. Per això, tenim fotos de més qualitat, però utilitzen més espai d’emmagatzematge.

Això us pot provocar una gran col·lecció de fotos, que serà més fàcil de preservar que les fotos analògiques, però també serà més fàcil perdre-la perquè algú us pot robar el telèfon o es podria trencar.

Desar fotos a l’ordinador tampoc no és fiable, ja que el disc dur es podria bloquejar, un glitch del programari us podria fer perdre els fitxers, un acte de naturalesa podria destruir l’ordinador o es podrien eliminar les vostres fotografies accidentalment. El millor programari de recuperació de dades no està segur del 100% i les unitats d’estat sòlid no són fiables perquè experimenten més errors de dades.

Si voleu estar segurs que les vostres fotos estaran segures, heu de fer una còpia de seguretat al núvol, a més de fer una còpia de seguretat local. Aquesta és la regla 3-2-1 per mantenir les vostres dades segures. Per ajudar-vos a triar el proveïdor de còpia de seguretat en núvol adequat, hem creat una llista amb les millors còpies de seguretat en línia per a fotos.

Hem valorat els proveïdors en la nostra millor comparació de còpia de seguretat en línia per trobar el més adequat als fitxers d’imatges. Tanmateix, abans d’arribar a la llista de proveïdors, haurem de parlar dels factors que hem tingut en compte al mateix temps.

Millor còpia de seguretat en línia de Fotos 2023

Què ofereix la millor còpia de seguretat en línia per a fotos

El valor serà el nostre criteri principal, perquè el millor és si podeu fer còpies de seguretat de moltes fotos de manera barata. La flexibilitat del pla, és a dir, que també podeu triar un pla que s’adapti més a les vostres necessitats. A més, és fantàstic si el proveïdor ofereix un pla gratuït o prova gratuïta, ja que això us permet provar el servei abans de decidir pagar amb els vostres diners guanyats.

A continuació, veurem quines funcions de còpia de seguretat hi ha disponibles i si n’hi ha que s’adapten específicament per a les fotos.

El servei no hauria de ser complex d’utilitzar. La majoria dels usuaris que vulguin fer fotos de còpia de seguretat probablement han de fer-ho i seguir el seu camí. Per aconseguir-ho, el servei ha de tenir una experiència d’usuari senzilla i agradable. També ha de funcionar en la majoria de sistemes operatius i fer més fàcil la còpia de seguretat i restaurar fitxers.

La transferència de fotos pot trigar molt, però, quant de temps depèn de l’amplada de banda, de quina distància estiguis al servidor i al servei de còpia de seguretat. El millor és que el servei tingui una xarxa global de servidors perquè augmenta les possibilitats d’estar a prop d’un. També és fantàstic si podeu utilitzar tot l’ample de banda disponible per a la vostra còpia de seguretat i l’algorisme de còpia a nivell de bloc.

1. IDrive

IDrive és un servei veterà que se situa al capdamunt de la nostra millor llista de comparació de còpies de seguretat en línia. Té preus competitius, funcions de còpia de seguretat fortes, vista prèvia de fotos i velocitats decents.

IDrive té dos plans adequats per a usuaris personals que vulguin fer còpies de seguretat de moltes fotos. El primer pla proporciona 2TB d’espai de còpia de seguretat per 52,12 dòlars l’any i el segon proporciona 5 TB per 74,62 dòlars l’any. Els dos plans tenen actualment un descompte del 50 per cent, però heu de pagar amb un o dos anys per avançat. Podeu fer servir per fer còpies de seguretat d’un nombre il·limitat de dispositius.

IDrive-Client-Backup-Slider1

IDrive-Client-Restore-Slider2

IDrive-Client-Scheduler-Slider3

IDrive-Client-Sync-Slider4

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5

Anterior

Pròxim

A la part superior de l’espai de còpia de seguretat, IDrive proporciona 2TB o 5TB d’espai de sincronització. Amb això es pot dedicar un total de 4TB o 10TB d’espai per treballar.

IDrive, a diferència de la majoria de serveis de còpia de seguretat, ofereix un pla gratuït de 5 GB. Probablement no podreu fer còpies de seguretat de totes les fotos fent servir-la, però n’hi ha prou amb provar el servei.

Per utilitzar l’espai de sincronització de IDrive, heu d’activar la sincronització. Després d’haver-ho fet, IDrive crearà una carpeta de sincronització al disc dur i qualsevol fitxer o canvis a aquests fitxers es sincronitzarà al núvol i als vostres dispositius connectats. També podeu compartir les vostres fotos i configurar els permisos d’accés per correu electrònic.

  Emmagatzematge al núvol fora dels Estats Units: els proveïdors no arriben a l’oncle Sam

Si ja teniu moltes fotos als vostres comptes de Facebook i Instagram, podeu respirar fàcilment perquè IDrive també les pot fer una còpia de seguretat.

IDrive us permet fer còpia de seguretat de dispositius externs il·limitats. També podeu fer còpies de seguretat de les vostres fotos a dispositius locals com ara emmagatzematge connectat a la xarxa o unitats externes. Aquesta estratègia s’anomena còpia de seguretat híbrida. Si l’utilitzeu, us ajudarà a implementar la regla de còpia de seguretat 3-2-1.

La funció de “veritable arxiu” és especialment útil perquè pot mantenir les fotos al núvol, fins i tot si les elimineu del vostre ordinador.

La “línia de temps” és una altra característica útil. Mostra les fotos de còpia de seguretat del client web. Funciona com se suposa quan activeu la càrrega automàtica de fotos al telèfon. Si ho fas, totes les fotos i vídeos, incloses les captures noves, es faran una còpia de seguretat del núvol.

Altres motius ens agraden IDrive

El client web és senzill i intuïtiu. La pàgina inicial mostra la vostra carpeta de sincronització, les accions, la còpia de seguretat i els blocs web. També podeu previsualitzar els dispositius connectats. La previsualització de la foto també està disponible.

Funciona en Windows i macOS, però no en Linux. Si necessiteu això, llegiu la millor còpia de seguretat en línia per a Linux. Dit això, els usuaris de Linux que prefereixen IDrive poden utilitzar scripts o el client web per utilitzar el servei.

L’aplicació per a mòbils és senzilla i agradable. Podeu utilitzar-la per accedir a la vostra línia de temps de la fotografia, a la còpia de seguretat i utilitzar la funció de reconeixement facial per trobar persones a les vostres fotos. A més, pot fer còpies de seguretat de les dades del vostre telèfon intel·ligent. Això va ajudar a fer la nostra millor còpia de seguretat en línia per a la llista de mòbils.

IDrive no és ràpid en les càrregues inicials, però les posteriors són molt més ràpides gràcies a la còpia de seguretat a nivell de bloc. A més, podeu utilitzar un servei de missatgeria anomenat IDrive Express per recuperar els vostres fitxers. És gratuït una vegada a l’any per als usuaris personals. Si voleu aprendre els detalls, llegiu la nostra crítica d’IDrive.

Hem col·locat IDrive al capdamunt gràcies als seus plans barats que ofereixen molt espai de còpia de seguretat, còpia de seguretat externa il·limitada, aplicació mòbil que pot fer còpies de seguretat automàticament de les vostres fotos, còpia de seguretat de les xarxes socials i funcions de la línia de temps de les fotos..

2. Retrocessament

Backblaze ha format part del mercat de còpies de seguretat des del 2007 i ocupa el segon lloc en la nostra llista de revisions de còpies de seguretat en línia. Els principals col·laboradors són la facilitat d’ús, l’esquema de preus barats i l’espai de còpia de seguretat il·limitada.

Només hi ha un pla de còpia de seguretat personal i costa 6 dòlars al mes i proporciona l’emmagatzematge il·limitat. A diferència de la majoria de serveis de còpia de seguretat, Backblaze us permet pagar per mes en lloc de per any. Si pagueu per un any per avançat, podeu baixar el preu fins a 5 dòlars al mes o fins i tot menys si en pagueu dos. A més, podeu provar Backblaze abans de subscriure’s mitjançant la prova gratuïta de 15 dies.

Backblaze-Slider1

Backblaze-Slider2

Backblaze-Slider3

Backblaze-Slider4

Backblaze-Slider5

Anterior

Pròxim

El backblaze no té funcions orientades a les fotos, però el seu avantatge principal, una còpia de seguretat senzilla i senzilla i il·limitada, continua essent aplicable. Gràcies a això, se situa al capdamunt de la nostra millor llista de còpia de seguretat en línia il·limitada.

Backblaze us permet compartir les vostres fotos generant un enllaç. Podeu fer una còpia de seguretat de la vostra còpia de seguretat mitjançant l’opció de Bacbklaze per heretar estats de còpia de seguretat. També podeu utilitzar el client web per localitzar l’ordinador si algú el roba. Altres funcions inclouen versions de còpia de seguretat de disc continu i extern.

Altres motius ens agrada el retrovisor

El client d’escriptori facilita la creació d’un pla de còpia de seguretat perquè no heu de gestionar el que feu la còpia de seguretat. Dit això, podeu excloure els fitxers que no siguin fotos o carpetes que no els continguin de la pestanya d’exclusió del menú de configuració. El client d’escriptori de Backblaze funciona a Windows i macOS.

El client web també és senzill d’utilitzar. Podeu utilitzar-lo per accedir als fitxers de seguretat, restaurar-los, veure què heu compartit i localitzar el vostre equip. L’aplicació per a mòbils també és senzilla i té els mateixos principis de disseny. Podeu utilitzar-lo per examinar la vostra còpia de seguretat i veure què heu restaurat des del núvol, però no podeu fer una còpia de seguretat automàtica de les fotografies.

  SpiderOak vs Dropbox: Quin és el millor per a vostè el 2023?

Com més a prop estiguis de Califòrnia i Arizona, on Backblaze manté els seus servidors, millor serà la seva velocitat. Backblaze té una eina de predicció que ens diu que Backblaze és tan ràpid com la majoria de serveis. Dit això, heu de llegir la nostra revisió de Backblaze per obtenir més informació sobre la velocitat de transferència.

3. Jottacloud

Jottacloud és un servei de còpia de seguretat de núvol basat en Noruega que també té característiques dels serveis d’emmagatzematge en núvol. Disposa d’una aplicació dedicada de fotos, i també és barat.

El pla personal de Jottacloud proporciona un espai de còpia de seguretat il·limitat. És de 7,92 dòlars al mes, però el preu baixa fins a 6,59 dòlars al mes si pagueu l’any que és de 79,19 dòlars. És un preu decent, però és més car que el que haureu de pagar si feu servir Carbonite o Backblaze.

jotta-restaurar-començar

Si necessiteu un pla per a diversos usuaris, el pla Família ajustarà la factura. Pot acollir cinc usuaris amb 5 TB d’espai de còpia de seguretat. Si pagueu per un any que és de 113.61 dòlars, és de 11,36 dòlars al mes o de 9,46 dòlars al mes. Abans de subscriure-us, podeu utilitzar el pla de 5 GB gratis per provar Jottacloud.

L’aplicació Jottacloud Fotos us permet carregar i gestionar fotografies d’una manera adaptada als fitxers multimèdia. A més, l’aplicació no comprimeix les fotos. També admet molts formats, inclòs el RAW. Jottacloud Fotos us permet crear àlbums i compartir-los directament també a Facebook o Twitter.

Jottacloud també proporciona un arxiu en línia, de manera que podreu traslladar-hi fotos si necessiteu espai lliure al disc dur. Si no heu de netejar espai, podeu moure les fotos a la carpeta de sincronització de Jottacloud per sincronitzar-les amb els altres dispositius..

Altres motius ens agraden Jottacloud

El client d’escriptori de Jottacloud funciona a Windows i macOS, però no a Linux. No és bonic, però és clar i clar. Tot i així, us permet seleccionar fitxers per fer còpies de seguretat passant pel sistema de fitxers o arrossegant-los i soltant-los.

El client web és un tema diferent perquè és ràpid i fàcil d’utilitzar. Això també passa per l’aplicació per a mòbils. Podeu utilitzar-ho per fer una còpia de seguretat automàtica de les fotos, però no pas de les dades mòbils. Dit això, pot fer que les fotos estiguin disponibles per a un ús fora de línia, se sincronitzin-les amb els vostres dispositius i espai lliure arxivant-les al núvol.

Els centres de dades de Jottacloud es troben a Noruega, de manera que la vostra velocitat dependrà de la proximitat que teniu. Estàvem a prop, i això es reflectia en la nostra crítica de Jottacloud. Podeu accelerar les transferències si activeu una còpia de seguretat de diversos fils, però no falta una còpia a nivell de bloc.

4. Còpia de seguretat de Zoolz Home Cloud

Zoolz Home Cloud Backup és un producte de Genie9, una empresa amb seu al Regne Unit. És excel·lent per als usuaris domèstics, però els seus plans de subscripció barats i les funcions de fotos la fan especialment adequada per a la còpia de seguretat de fotos.

Zoolz Home Cloud Backup té dos plans per triar: Family i Heavy. Els preus s’han descomptat durant un temps. Amb el descompte, el pla Família és de 39,95 dòlars l’any i proporciona 1 TB d’espai de còpia de seguretat per a cinc ordinadors i usuaris. El pla Heavy us permet fer el mateix, però augmenta l’espai de còpia de seguretat fins a 4TB. És de 99,95 dòlars anuals.

Client de l'escriptori domèstic Zoolz

Selecció automàtica de Zoolz a casa

Programació de còpia de seguretat de casa Zoolz

Zoolz Optimització de recursos per a la llar

Interfície en línia Zoolz Home

Anterior

Pròxim

Si no esteu segurs de si Zoolz Home Cloud Backup és un bon ajust, podeu utilitzar la prova gratuïta de 14 dies, que inclou 50 GB d’emmagatzematge per provar el servei..

Zoolz Home Cloud Backup també pot fer còpies de seguretat de formats RAW i generar previsualitzacions d’imatges al seu client web. Podeu utilitzar “voltes” per penjar fotos al vostre compte de Zoolz. Si pengeu una “volta”, moveu les fotos al núvol i us estalviareu espai al disc dur. Dit això, afegir una “volta” és de 400 dòlars per any. També podeu compartir les vostres fotos amb altres persones.

Altres motius ens agrada la còpia de seguretat de Zoolz Home Cloud

El client web de Zoolz Home Cloud Backup és senzill. La vista del tauler mostra els vostres equips actius, l’estat del compte, la quantitat d’emmagatzematge que utilitzeu i les alertes del sistema. Si voleu previsualitzar les vostres fotos, podeu fer-ho a la pestanya “El meu ordinador”.

Si estàs fora de línia, pots accedir a la teva còpia de seguretat mitjançant una aplicació per a smartphone per a Android o iOS.

L’aplicació és confusa perquè la pantalla d’inici no mostra les opcions de còpia de seguretat ni una opció per iniciar la còpia de seguretat. Dit això, no és difícil d’utilitzar i et permet configurar una còpia de seguretat automàtica per a les teves fotos. Tanmateix, no fa còpia de seguretat de les fotos mentre les feu, com és estrany.

  Comparació entre Evernote i OneNote 2023: quina és la millor aplicació de presa de notes?

Zoolz Home Cloud Backup utilitza la xarxa global de servidors d’A3 d’Amazon. Si no sabeu quin és aquest servei, llegiu la nostra crítica d’Amazon S3. Tot i això, Zoolz Home Cloud Backup té velocitats de càrrega mitjanes i velocitats de descàrrega lentes.

Dit això, hi ha una còpia de seguretat de diversos fils i un algorisme de transferència a nivell de blocs per accelerar-lo. Si voleu obtenir més informació sobre la còpia de seguretat de Zoolz Home Cloud Backup, llegiu la nostra ressenya de Zoolz Home Cloud Backup.

5. Home BigMIND

BigMIND Home és un nou servei de còpia de seguretat en línia de l’empresa que ha creat Zoolz Home Cloud Backup. Té funcions que no fan servir el servei anterior i moltes d’elles giren al voltant de fotos. Els plans de preus de BigMIND Home no tenen un gran valor, però estan bé si no heu de fer una còpia de seguretat d’un gran nombre de fotos i cal fer còpia de seguretat de diversos dispositius.

Tot i això, abans de pagar, podeu utilitzar el pla gratuït per veure de què es refereix BigMIND Home. Proporciona 5 GB d’espai de còpia de seguretat que podeu utilitzar per fer còpies de seguretat d’un equip, d’una unitat externa i de dos dispositius mòbils.

Tauler de control d’escriptori BigMIND

Opcions de connexió BigMIND

Selecció intel·ligent BigMIND

Programació de còpia de seguretat de BigMIND

BigMIND Online Explore Files

Anterior

Pròxim

Si decidiu BigMIND Home és una bona opció, podeu triar entre tres plans premium. Tots requereixen que pagueu amb un any d’antelació. El pla Personal us restituirà 35,88 dòlars anuals, que es reduïen a 2,99 dòlars mensuals, per 100 GB d’espai de còpia de seguretat per a un usuari, tres ordinadors i tres dispositius mòbils..

El pla de Família és de 6,99 dòlars mensuals i augmenta l’espai de còpia de seguretat fins a 500 GB per a tres usuaris, nou ordinadors i sis dispositius mòbils. També pot fer còpies de seguretat de les unitats externes il·limitades. És un tracte sòlid, però pot ser més barat.

Si necessiteu més espai, podeu subscriure-vos al pla Family Plus, que us permet 1TB. Un cop més, hi ha ofertes més econòmiques per a aquesta quantitat d’espai. El pla admet fins a cinc usuaris i poden fer còpia de seguretat de 15 ordinadors i unitats externes i dispositius mòbils il·limitats.

El que bescanvia els preus abruptes de BigMIND Home són les seves funcions multimèdia. Si teniu moltes fotos, no tindreu problemes per trobar-ne una de concreta perquè BigMIND Home extreu les seves metadades, cosa que us permet reduir els resultats de la cerca per extensió, color dominant, dimensions, data presa, etiquetes, mida del fitxer i més.

A més, les funcions basades en AI de BigMIND Home busquen les fotos i us permeten cercar-ne text, cares o coses. Quan troba persones o coses, et permet afegir-hi un nom. Podeu fer el mateix al mòbil.

També podeu generar una descripció de la imatge mitjançant l’IA de BigMIND Home. Això us permetrà cercar les vostres imatges a partir de la descripció. No sempre és exacte, però funciona prou bé per a objectes senzills.

BigMIND Home es pot connectar a Google Drive, Dropbox, Microsoft OneDrive, Instagram, Facebook i Box, de manera que podeu fer còpies de seguretat de les vostres fotos..

Podeu visualitzar les fotos en línia i compartir-les amb altres persones. Gràcies a totes aquestes funcions, BigMIND Home es compara bé amb els serveis del nostre millor emmagatzematge en núvol per a fotos i vídeos.

Altres raons per les quals ens agrada BigMIND Home

El client d’escriptori de BigMIND Home és fàcil d’utilitzar i us permet seleccionar totes les fotografies per fer-ne una còpia de seguretat amb un sol clic.

El client web és clar i intuïtiu. Mostra els dispositius connectats, els suports que heu carregat recentment, un gràfic detallant els vostres tipus de dades i molt més.

La secció de velocitat de la nostra revisió de casa BigMIND mostra que el servei és més ràpid que la mitjana de la càrrega inicial. Si no n’hi ha prou, podeu activar la còpia de seguretat de diversos fils. A més, les càrregues posteriors es beneficiaran de l’algoritme de còpia de fitxers a nivell de bloc.

Pensaments finals

IDrive és la nostra elecció màxima perquè és barat i proporciona molt emmagatzematge. Es pot sincronitzar i compartir fotos, previsualitzar-les amb la funció de “línia de temps”, fer-les una còpia de seguretat tan aviat com encapeu-les en dispositius mòbils i de còpia de seguretat il·limitats..

Dit això, no té Backblaze és una millor opció.

Si necessiteu un gestor de fotos dedicat i altres opcions relacionades amb les fotografies, podeu utilitzar Jottacloud, que us proporciona un espai de còpia de seguretat il·limitat per uns dòlars més que Backblaze..

Hem destacat el valor més que les funcions de fotos, perquè no tothom necessitarà accés a elles. Dit això, si els necessiteu, heu de considerar l’ús de Zoolz Home Cloud Backup o BigMIND Home.

Provenen de la mateixa empresa, però Zoolz Home Cloud Backup us brinda més espai per menys. Si necessiteu funcions de tecnologia AI i moltes opcions de filtratge de fotografies, BigMIND Home és la millor opció. Podeu trobar més informació sobre la còpia de seguretat al núvol i les funcions relacionades a la nostra biblioteca de còpia de seguretat en línia.

Què en penses de la nostra llista? Feu servir un servei que no figura a la llista per a les vostres fotos? Expliqueu-ho als comentaris que hi ha a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me